Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 15:47   #2341
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Co z tego, że z daleka to ja i może widzę w nich dobrze skoro mnie są potrzebne okulary do pracy przy komputerze?

Zawsze to jakiś sposób

Gratuluję zdanego egzaminu
Faktycznie bezsensu, ja bez soczewek nie widzę nic I muszę iść zwiększyć moc bo nawet mam problemy z czytaniem z kartki

No a jak inaczej? Jak większość rzeczy dotyczyła dokładnych parametrów , o których nie mam nadal pojęcia. A na 80 osób zdało 36

Dziękuję

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 20:44   #2342
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
U mnie 23 stopnie poniżej zera . No ale mamy tzw. "wilcze noce" . Pełnia w lutym to zawsze okres najcięższych mrozów . Księżyca ubywa, to i cieplej będzie .

Miłego dnia
Podobno ma być cieplej ale pod koniec tygodnia znowu fala mrozów... i jak ja na ten kurs mam się wybrać???
Cytat:
Wrzuciłam fotki w patrzałkach do albumu - niestety nie mogłam znaleźć dobrego światła w mieszkaniu, więc nie widać dobrze koloru, ale mogę Wam powiedzieć, że są czerwone Ja też nie jestem taka blada
Ładnie Ci w tych oprawkach. Jak na mój gust nie są za szerokie
Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Wchodząc na iitv nie widzę,żeby za bardzo było co ogladać więc też ściągam.
Hehe, pamiętaj, że ja sto lat za 'móżynami' jestem
Cytat:

Kasia, cieszę się, że z ręką już lepiej. Tak czekałam i czekałam na Twojego bloga, a tu nic
No właśnie, przydałby się Kasiowy blog
Aga, Ty też zakładaj
Cytat:

Zdałam egzamin, na który w ogóle się nie uczyłam,bo nie wiedziałam,czy będę dopuszczona do egzaminu A moje odpowiedzi wygladały tak(test na abcd zaznaczane na osobnej kartce)- "ooo zrobię sobie schody" i zaznaczałam wszystko "na skos"

Widzisz, nie takie te studia straszne

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 21:04   #2343
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No a jak inaczej? Jak większość rzeczy dotyczyła dokładnych parametrów , o których nie mam nadal pojęcia. A na 80 osób zdało 36
To tym bardziej należą się gratulacje

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ładnie Ci w tych oprawkach. Jak na mój gust nie są za szerokie
Dzięki Szkoda, że nie możecie zobaczyć jaki mają ładny czerwony kolor

Cytat:
No właśnie, przydałby się Kasiowy blog
Aga, Ty też zakładaj
Ja nie umiem tak ładnie pisać i nie mam takiej weny twórczej

Byłam u okulisty, przebadała mnie jeszcze raz i niby faktycznie w starych okularach widzę gorzej, kompletnie nie potrafię odczytać 3 ostatnich rzędów cyferek na tablicy, w nowych mogę przeczytać ten ostatni rząd, ale też nie bardzo szybko tylko muszę się chwilę przyjrzeć. Kazała ponosić jeszcze trochę te okulary i zobaczymy. Powiedziała, że zdarzają się, aczkolwiek bardzo rzadko, ludzie, którzy mimo zwiększonej wady są bardzo wrażliwi na jakąkolwiek zmianę mocy szkieł, nie potrafią ich zaakceptować - być może ja do nich należę Albo nie chce się przyznać, że spaprała sprawę
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 22:05   #2344
'Estelle'

Cytat:
Ja nie umiem tak ładnie pisać i nie mam takiej weny twórczej

Oj tam, nie ściemniaj tylko zakładaj
Abo to ja umiem pisać? Gdzie tam Weny też często mi brakuje. Ale już znalazłam na to radę - robię sobie notatki w trakcie używania jakiegoś kosmetyku i nawet jak mi nie idzie, to zawsze jest jakaś podkładka na początek. Z taką ściągawką idzie z górki.
Większą przeszkodę stanowi dla mnie brak czasu. Zanim się obrobię ze wszystkim, to mnie już środek nocy zastaje
Ale jak wrócę do pracy, to powinno się rozluźnić trochę, bo wtedy nie będę musiała jednorazowo całego dnia nadrabiać

[/quote]
Cytat:
Byłam u okulisty, przebadała mnie jeszcze raz i niby faktycznie w starych okularach widzę gorzej, kompletnie nie potrafię odczytać 3 ostatnich rzędów cyferek na tablicy, w nowych mogę przeczytać ten ostatni rząd, ale też nie bardzo szybko tylko muszę się chwilę przyjrzeć. Kazała ponosić jeszcze trochę te okulary i zobaczymy. Powiedziała, że zdarzają się, aczkolwiek bardzo rzadko, ludzie, którzy mimo zwiększonej wady są bardzo wrażliwi na jakąkolwiek zmianę mocy szkieł, nie potrafią ich zaakceptować - być może ja do nich należę Albo nie chce się przyznać, że spaprała sprawę
Może faktycznie masz tak wrażliwe oczy? Bo mimo wszystko, skoro lepiej widzisz w nowych niż w starych, to jakiś progres jest.

Stary 2012-02-07, 03:47   #2345
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Tak czekałam i czekałam na Twojego bloga, a tu nic
Nic z tego ! Spalone miejsce już zabarwiają się na ciemno. Strup narasta . Muszę, kurde, do apteki po coś z lanoliną jechać, żeby szramom zapobiec .

Cytat:
A moje odpowiedzi wygladały tak(test na abcd zaznaczane na osobnej kartce)- "ooo zrobię sobie schody" i zaznaczałam wszystko "na skos"
Każda metoda jest dobra . Tylko akurat tej nie radzę zbyt często stosować

Cytat:
Podobno ma być cieplej ale pod koniec tygodnia znowu fala mrozów...
Też tak słyszałam . I to, że dopiero po 20-tym ma się ocieplić .
Mnie bardziej śnieg przeraża . A od wczoraj pada . Co i raz patrzę ile go na dachu leży . Jak nadal będzie padał, to chyba sąsiad będzie musiał zwalać . Ciekawa jestem czy dotrzyma słowa .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Hehe, pamiętaj, że ja sto lat za 'móżynami' jestem
To ciekawa jestem, gdzie ja siedzę ? Chyba w epoce kamienia łupanego

Cytat:
Byłam u okulisty
Jak ja zaczęłam przygodę z okularami { nie wiedzieliśmy jeszcze, że mnie one na nic } i jęczałam okuliście, że zamiast mi pomagać, to szkodzą, usłyszałam taką odpowiedź - do każdych nowych / zmienionych okularów trzeba się przyzwyczaić . Ile w tym prawdy ? Nie wiem, bo nigdy nie nosiłam okularów .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 09:33   #2346
ImmortalLover
Zakorzenienie

Nawet nie mówcie,że dopiero po 20 ma być cieplej Ja już mam dość,a chciałabym gdzieś wybywać w czasie 'ferii', a nie siedzieć w domu,bo zimno

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-02-07, 20:12   #2347
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Może faktycznie masz tak wrażliwe oczy? Bo mimo wszystko, skoro lepiej widzisz w nowych niż w starych, to jakiś progres jest.
W nowych na pewno widzę wyraźniej tylko nie jestem do tego przyzwyczajona, wszystko jest teraz dla mnie zbyt wyraźne
Żeby było zabawniej to podczas padania komputerowego wyszło jej, że mam ponad -2

Cytat:
Nic z tego ! Spalone miejsce już zabarwiają się na ciemno. Strup narasta . Muszę, kurde, do apteki po coś z lanoliną jechać, żeby szramom zapobiec .
Jestem niepocieszona - oczywiście z tego powodu, że nie będę miała okazji poczytać Twojego bloga Bo to, że Ci się rany goją, cieszy mnie niezmiernie

Cytat:
Jak ja zaczęłam przygodę z okularami { nie wiedzieliśmy jeszcze, że mnie one na nic } i jęczałam okuliście, że zamiast mi pomagać, to szkodzą, usłyszałam taką odpowiedź - do każdych nowych / zmienionych okularów trzeba się przyzwyczaić . Ile w tym prawdy ? Nie wiem, bo nigdy nie nosiłam okularów .
Ja w okularach widzę zdecydowanie lepiej niż bez więc noszę. Chociaż w domu i do czytania zdejmuję, co bardzo zdziwiło panią doktor, która stwierdziła, że nie ma potrzeby zdejmowania okularów i zmuszania oka do normalnej pracy

Mam pewną teorię, może nie do końca jest właściwa, ale coś może w tym być. Poczytałam o fotochromach i okazuje się, że plastiki są lepsze w te klocki, tzn szybciej się odbarwiają kiedy nie ma już słońca. I jak porównałam obydwie patrzałki to się okazuje, że te moje stare (szklane) są wyjściowo ciemniejsze niż nowe (położyłam obie na białej kartce) i tak sobie pomyślałam, że może moje oczy przez te kilka lat przyzwyczaiły się do ciemniejszych szkieł i teraz kiedy nowe nie są cały czas przyciemnione mogę trochę dotkliwiej to odczuwać. Zwłaszcza, że w pracy mam dosyć mocne światło. No i do tego dochodzi jeszcze zwiększona moc. Tak sobie kombinuję

Zimno jest, strasznie, mam już dość tej zimy
Stary 2012-02-07, 23:23   #2348
'Estelle'

Cytat:
Cześć !

Też tak słyszałam . I to, że dopiero po 20-tym ma się ocieplić .
Mnie bardziej śnieg przeraża . A od wczoraj pada . Co i raz patrzę ile go na dachu leży . Jak nadal będzie padał, to chyba sąsiad będzie musiał zwalać . Ciekawa jestem czy dotrzyma słowa .
Dobre wieści, szybko się goi
Ale jak Aga słusznie zauważyła, szkoda, że nie będziemy miały co czytać

U nas nie pada, ale mrozy większe
Dzisiejsza prognoza zasłyszana mówiła, że ocieplenie i to niebagatelne, bo nawet na plus od poniedziałku. A jak będzie to się pewnie przekonamy na własnej skórze

Cześć Aga

Stary 2012-02-07, 23:44   #2349
Finlora
Zakorzenienie

Nie ma mnie już
Obejrzałam kolejny odcinek Nine Lives of Chloe King i uciekam spać
Stary 2012-02-08, 00:18   #2350
'Estelle'

A u mnie Archiwum X

Stary 2012-02-08, 03:07   #2351
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć Dziołchy !

A mnie zasypało . Jak się tylko rozwidni, idę do łopaty . Kurde, kurde, kurde ! Wole mróz niż śnieg .

Ma któraś z Was elektryczną maszynkę do mięsa z Zelmera ? Zobaczyłam u znajomej takową z dostawką do krojenia warzyw . Coś takiego :
http://www.kajt24.pl/maszynka-do-mie...ja-p-2444.html
Ja, niestety, nie wiedziałam, że takie coś istnieje i stałam się posiadaczką maszynki bez tej szatkownicy. Można ją dokupić oddzielnie . Macie / znacie coś takiego ? Rzeczywiście dobre i przydatne ?

Miłego dnia
Stary 2012-02-08, 12:09   #2352
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cześć
Odbębniłam już ostatni egzamin, teraz tylko poprawy

Stary 2012-02-08, 21:44   #2353
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie zasypało . Jak się tylko rozwidni, idę do łopaty . Kurde, kurde, kurde ! Wole mróz niż śnieg .
Mój TŻ też to powtarza, zwłaszcza, że codziennie dojeżdża ok 30 km do pracy

Cytat:
Pogratulować

Dzisiaj u mnie odrobinę cieplej niż wczoraj. Chociaż jak zafundowałam psicy dłuższy spacer to jak wracałam do domu nosa nie czułam

I nadal, mimo mrozu, jeżdżę na aerobik
Stary 2012-02-08, 22:56   #2354
'Estelle'

Cytat:
Cześć Dziołchy !

Ma któraś z Was elektryczną maszynkę do mięsa z Zelmera ? Zobaczyłam u znajomej takową z dostawką do krojenia warzyw . Coś takiego :
http://www.kajt24.pl/maszynka-do-mie...ja-p-2444.html
Ja, niestety, nie wiedziałam, że takie coś istnieje i stałam się posiadaczką maszynki bez tej szatkownicy. Można ją dokupić oddzielnie . Macie / znacie coś takiego ? Rzeczywiście dobre i przydatne ?

Miłego dnia
Nie znam, nie pomogę

Z mrozem racja , bo ani machać łopatą nie trzeba, ani potem w tą ciapę przy roztopach się pakować.
Cytat:

Dzisiaj u mnie odrobinę cieplej niż wczoraj. Chociaż jak zafundowałam psicy dłuższy spacer to jak wracałam do domu nosa nie czułam

U mnie -12, ale odczuwalna nawet znośnie, bo bez wiatru. Tyle wiem od tych, co na dworze byli, bo ja nadal :uda: wygrzewam w chałupie i dopiero w sobotę najprawdopodobniej wybędę gdzieś na zakupy.

No, podziwiam samozaparcie

Idę zrobić herbatkę z soczkiem malinowym, bo mnie choróbsko takie niedorobione trawi od dni kilku. Nie ma temperatury, za to z nocha płynie, gardło podrażnione, boli a dziś chrypa i skrzeczę jak mutant .

Stary 2012-02-08, 23:41   #2355
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No, podziwiam samozaparcie

Idę zrobić herbatkę z soczkiem malinowym, bo mnie choróbsko takie niedorobione trawi od dni kilku. Nie ma temperatury, za to z nocha płynie, gardło podrażnione, boli a dziś chrypa i skrzeczę jak mutant .
Powtarzam sobie, że jeżeli raz odpuszczę to potem będzie mi łatwiej znaleźć wymówkę, żeby znowu nie iść - bo będę zmęczona, bo będzie zimno, bo głowa będzie mnie bolała itd

Zdrówka
Gdybyś nie karmiła Ueru to bym Ci zaproponowała grzańca i pod kołderkę

Jak na tego nienawidzę! Obejrzałam 10ty odcinek Chloe King i szukam następnego a tu nie ma, dlaczego? Bo jak to bywa w USA anulowali go bo miał zbyt niską oglądalność Kurde, kurde, kurde, a tak się fajnie zapowiadał, wciągnęło mnie
Stary 2012-02-09, 00:05   #2356
'Estelle'

Oj, grzaniec by się przydał bardzo

Szkoda tego serialu
A ja włączyłam z ciekawości jakiś The Gates i widzę, że jakieś wampirskie klimaty
I czekam na powtórki 3 sezonu TB, bo połowę mi zabrali wraz ze staym dekoderem, a od środka przecież oglądać nie będę

Stary 2012-02-09, 04:12   #2357
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Widzisz - jakoś poszło .
A za "poprawy" -

Cytat:

Cytat:
Nie znam, nie pomogę
Trudno . Muszę gdzieś indziej ankietę przeprowadzić .

Kupiłam olejek do ciała z Alterry . Nie, nie będę nim włosów smarować . Gdzieś na Wizażu przeczytałam, że dziewczyny dodają ten olejek do kąpieli wodnej do stóp. Podobno - dobrze natłuszcza. Wczoraj spróbowałam go do dłoni . Słabiutki bardzo . Pierwsza moja z nim styczność jakoś ochów i achów nie wywołała. Spróbuję dzisiaj wywieszać go z kremem .

Znowu dzisiaj do łopaty, bo napadało tego białego świństwa .

Miłego dnia
Stary 2012-02-09, 17:38   #2358
ImmortalLover
Zakorzenienie

Zimno tak,że myślałam,ze mam odmrożone male place u stóp ;oo
I pochwalę się- dostałam jako jedyna w 2gim terminie 5 ze statystyki Muszę to dziś oblać, najlepiej cytrynówką

Stary 2012-02-09, 21:07   #2359
'Estelle'

Cytat:
Kupiłam olejek do ciała z Alterry . Nie, nie będę nim włosów smarować . Gdzieś na Wizażu przeczytałam, że dziewczyny dodają ten olejek do kąpieli wodnej do stóp. Podobno - dobrze natłuszcza. Wczoraj spróbowałam go do dłoni . Słabiutki bardzo . Pierwsza moja z nim styczność jakoś ochów i achów nie wywołała. Spróbuję dzisiaj wywieszać go z kremem .

Znowu dzisiaj do łopaty, bo napadało tego białego świństwa .

Miłego dnia
O, przypomniałaś mi, że się muszę za jakimś oleum rozejrzeć, bo mój argan jakiś podejrzany. Ostatnio robiłam krem, odkręcam, a on "ssssyk", jakby zepsuty był, skwaśniałe soki takie głosy wydają... I niby w porządku, zapach, kolor, ten sam, bąbelków nie widać, ale do kremu już go nie użyłam...
teraz zastanawiam się, czy zainwestować w Babydream czy Alterry brać, czy może w ogóle jakiś inny olej przy okazji zakupów półproduktów dobrać. Na razie wzięłam kuchenny winogronowy z Biedro
Cytat:
Zimno tak,że myślałam,ze mam odmrożone male place u stóp ;oo
I pochwalę się- dostałam jako jedyna w 2gim terminie 5 ze statystyki Muszę to dziś oblać, najlepiej cytrynówką
O widzisz czyli nie takie studia straszne gratuluję

Pamiętam swoją statystykę. Można było mieć tablice ze wzorami, ale nie można było mieć wpisane, jaki wzór ma zastosowanie w różnych przypadkach [wiesz, wielkość próby i inne takie]. Ale się wycwaniłam i sobie porobiłam oznaczenia szyfrowane i już było mi łatwo dopasować

Przed egzaminem miałam ogromny ryzys, żadne zadanie nie chciało mi wyjść... pierwsze prawidłowo rozwiązałam dopiero po północy. Poszłam na pałę, ale ściąga dała radę

Stary 2012-02-09, 21:16   #2360
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, grzaniec by się przydał bardzo

Szkoda tego serialu
A ja włączyłam z ciekawości jakiś The Gates i widzę, że jakieś wampirskie klimaty
I czekam na powtórki 3 sezonu TB, bo połowę mi zabrali wraz ze staym dekoderem, a od środka przecież oglądać nie będę
Mam jeszcze pół butelki grzańca, ale poczekam na TŻ'a bo samej to mi się nie chce pić, może sobie Karmi strzelę

To już nie pierwszy serial, w który się wciągnęłam, a potem anulowali
Lepiej nie oglądaj The Gates, bo ten serial też anulowali po 13 odcinkach

Ja się nie mogę doczekać 5 sezonu TB A to dopiero w czerwcu

Cytat:
Miałam kupić ten olejek, ale teraz już raczej tego nie zrobię

Cytat:
Gratulujemy po raz kolejny Czyli jednak te studia nie są takie złe

Cytat:
Pamiętam swoją statystykę. Można było mieć tablice ze wzorami, ale nie można było mieć wpisane, jaki wzór ma zastosowanie w różnych przypadkach [wiesz, wielkość próby i inne takie]. Ale się wycwaniłam i sobie porobiłam oznaczenia szyfrowane i już było mi łatwo dopasować
Ja miałam statystykę w liceum i nic już nie pamiętam

Dopadła mnie opryszczka I to w najgorszym możliwym miejscu czyli w nosie

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-02-09 o 21:38
Stary 2012-02-09, 22:41   #2361
'Estelle'

Cytat:
Mam jeszcze pół butelki grzańca, ale poczekam na TŻ'a bo samej to mi się nie chce pić, może sobie Karmi strzelę

To już nie pierwszy serial, w który się wciągnęłam, a potem anulowali
Lepiej nie oglądaj The Gates, bo ten serial też anulowali po 13 odcinkach

Ja się nie mogę doczekać 5 sezonu TB A to dopiero w czerwcu

O, a ja Karmi nawet nie mogę, bo zimne i nie chcę gardła drażnić

Ale Ty zorientowana jesteś w serialach To The Gates to tak z ciekawości, bo nie ma co wieczorem oglądać
Był też taki serial jak Happy Town, też zdaje się ucięli po 10 odcinkach, a już zaczynało się robić ciekawie...

Opryszczkę właśnie przeszłam z okazji tego podziębienia, na ustach jak zwykle mi wywaliło... Współczuję

Stary 2012-02-10, 04:11   #2362
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
I pochwalę się- dostałam jako jedyna w 2gim terminie 5 ze statystyki
Jednak można .

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Muszę to dziś oblać, najlepiej cytrynówką
Cytrynówka to zło ! Parę lat temu przez tydzień po niej chorowałam. Nigdy tego nie zapomnę i więcej jej nie tknę .

Cytat:
O, przypomniałaś mi, że się muszę za jakimś oleum rozejrzeć
Do czego te oleje mają być ?

Cytat:

Nie warto kupować. Ot, taki przeciętniak i cena też do śmiechu nie nastraja. Chyba, że zły kupiłam . Mam ten pielęgnujący z granatem i awokado . Do stóp i ciała jeszcze nie próbowałam. Sprawdzałam jedynie na dłoniach .

Cytat:
Napisane przez Finlora

To Ty jeszcze nie wiesz, gdzie są te "najgorsze miejsca" . Też zarażona opryszczką jestem .

Miłego dnia
Stary 2012-02-10, 14:25   #2363
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ty zorientowana jesteś w serialach To The Gates to tak z ciekawości, bo nie ma co wieczorem oglądać
Był też taki serial jak Happy Town, też zdaje się ucięli po 10 odcinkach, a już zaczynało się robić ciekawie...
Taka bardzo zorientowana to nie, ale jak napisałaś o tym serialu stwierdziłam, że go nie znam, wlazłam od razu na filmweb i tam się dowiedziałam, że go anulowali

Cytat:
To Ty jeszcze nie wiesz, gdzie są te "najgorsze miejsca" . Też zarażona opryszczką jestem .
Domyślam się jakie"najgorsze miejsca" masz na myśli i mam nadzieję, że nigdy mnie tam nie dopadnie

Napijecie się ze mną?
Chociaż nie wiem czy to, że jestem o rok starsza, to powód do świętowania

Do wyboru, co kto chce
Stary 2012-02-10, 14:40   #2364
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

O widzisz czyli nie takie studia straszne gratuluję

Przed egzaminem miałam ogromny ryzys, żadne zadanie nie chciało mi wyjść... pierwsze prawidłowo rozwiązałam dopiero po północy. Poszłam na pałę, ale ściąga dała radę
Teraz się boję nowego semestru-opis silnika i jazda ciągnikiem Dziękuję, nadal ociekam zaje.bistością

U nas też można było mieć wzoru,ale dowiedzieliśmy się o tym dopiero jak rozdali nam testy. Ale i tak każdy miał przygotowane ściągi W ogóle fajni ludzie nas pilnowali-nie zwracali uwagi na to jak np. w dyskretny sposób wzięłam od koleżanki dwa razy kartkę kancelaryjną z zadaniami Babka z którą mieliśmy ćw sama rozwiązywała zadania ludziom w pierwszym rzędzie
Najważniejsze to znaleźć metodę ściągania

Cytat:

Gratulujemy po raz kolejny Czyli jednak te studia nie są takie złe

Ja miałam statystykę w liceum i nic już nie pamiętam

Tez o tym myślałam

Dzięki

Najgorsze w tym dla mnie było prawdopodobieństwo Nadal nie odróżniam co je co...

Ojj biedna nigdy jeszcze nie miałam opryszczki

Cytat:

Jednak można .

Cytrynówka to zło ! Parę lat temu przez tydzień po niej chorowałam. Nigdy tego nie zapomnę i więcej jej nie tknę .
Ano można

Lubelska? Dobra,ale po kilku kieliszkach strasznie słodko człowiekowi Ale czego student nie wypije Ja więcej nie tknę de lux i napoju 3cytryny grejpfrutowego
Cytat:

Napijecie się ze mną?

Do wyboru, co kto chce
Jasne,że tak
Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych 8nastych urodzin

http://www.youtube.com/watch?v=59cQW...eature=mh_lolz spodobał mi się ten zespół

Stary 2012-02-10, 15:42   #2365
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
NIE !
Ale niech Ci będzie : sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam !!!
A toast grzańcem wzniosę .

P. S.
Nażarłam się placków ziemniaczanych i chyba będę się z Bogiem łączyć .
Stary 2012-02-10, 16:10   #2366
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
NIE !
P. S.
Mogłaś się podzielić

Stary 2012-02-10, 16:15   #2367
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj biedna nigdy jeszcze nie miałam opryszczki
Szczęściara

Cytat:
Jasne,że tak
Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych 8nastych urodzin
Dzięki

Cytat:
NIE !
Ale niech Ci będzie : sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam !!!
A toast grzańcem wzniosę .
Dzięki

Ale ile mam lat to się nie przyznam

Cytat:
P. S.
Sama zjadłaś? I się nie podzieliłaś? To za karę chyba - oczywiście żart, mam nadzieję, że bardzo nie cierpisz

Kupiłam wagę, żeby się wreszcie dowiedzieć ile ważę, bo nie ważyłam się już wieki i... jak szybko weszłam na wagę tak jeszcze szybciej z niej zeszłam... już zaczynam żałować, że się dowiedziałam, wiedziałam, że ważę sporo, ale nie myślałam, że aż tyle

TŻ wraca dziś z obozu a ja jak na złość @ mam

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-02-10 o 16:16
Stary 2012-02-10, 16:24   #2368
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Kupiłam wagę, żeby się wreszcie dowiedzieć ile ważę, bo nie ważyłam się już wieki i... jak szybko weszłam na wagę tak jeszcze szybciej z niej zeszłam... już zaczynam żałować, że się dowiedziałam, wiedziałam, że ważę sporo, ale nie myślałam, że aż tyle

Jakbym siebie widziała. Chociaż jak się ostatnio ważyłam to schudłam od Nowego Roku 2 kg(ale znając życie teraz mi przybyło z 5)

Jak pech to pech

Stary 2012-02-10, 21:09   #2369
'Estelle'

Cytat:
Do czego te oleje mają być ?
Do kremu
Na przetłuszczającą się, kapryśno-pryszczastą i już niestety starzejącą się facjatę
Ten arganowy bardzo mi pasował, zrobiłam sobie z nim jakiś czas temu serum dwufazowe i podobały mi się efekty. Ale tak jak mówię, chyba jakiś podejrzany jest Jeszcze go poobserwuję - to ten, co nie ma na nim daty ważności ale swoje już ma, więc...
Cytat:
Taka bardzo zorientowana to nie, ale jak napisałaś o tym serialu stwierdziłam, że go nie znam, wlazłam od razu na filmweb i tam się dowiedziałam, że go anulowali
Ha! Takie buty
I tak oglądam jednym okiem... nie przekonuje mnie ten serial jakoś. trochę odgrzewane kluchy po True Blood, bo też wampiry, wilkołaki, zmiennokształtni...
Cytat:
Napijecie się ze mną?

Do wyboru, co kto chce
A gdzie soczek ???

Najlepszego Aguś, niech Ci się spełnią wszystkie marzenia a szafa wypełni kosmetykami z wishlisty
Cytat:
Teraz się boję nowego semestru-opis silnika i jazda ciągnikiem Dziękuję, nadal ociekam zaje.bistością
Lajtowo
Sama miałam mechanikę, inżynierię materiałową, technologie chemiczne i jakieś inne dziwne laborki, nie przejmuj się
Cytat:
P. S.

Zjadłabym
Cytat:

Łomasz... peszek
Nie będzie urodzinowego sexiku

Stary 2012-02-11, 02:56   #2370
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Lubelska?
Nie pamiętam . To było dość dawno . Pamiętam jedynie moje męki i katusze .

Cytat:
Mogłaś się podzielić
Żartujesz ?! Plackami ziemniaczanymi ? Nigdy w życiu !
{ }

Cytat:
mam nadzieję, że bardzo nie cierpisz

Już przeszło dzięki podwójnej dawce Essentiale Forte i Sylimarolu .

Cytat:
Napisane przez Finlora

To na "apacza" .
Sorry ! Współczuję .

Cytat:
Do kremu
A, to się nie znam . W okresie mojego zachłyśnięcia się biochemią, kupowałam jak głupia oleje i paćkałam po gębie . Przeczytałam coś na Wizażu i już klik, klik . Niby gęba sucha, a oleje krzywdę robiły .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ten arganowy bardzo mi pasował (...) Ale tak jak mówię, chyba jakiś podejrzany jest
Mam arganowy też już dłuższy czas . Bardzo rzadko używam . Stoi w szafce w łazience i jakoś nic się z nim nie dzieje. Nawet teraz byłam i sprawdzałam. Może nie ryzykuj z tym Twoim, jeśli on ma być do buzi .

Zapowiadali ocieplenie . Wstaję dzisiaj, koty wypuszczam i mnie powietrze zatkło . Patrze na termometr, a tu 22 poniżej zera .

Miłego dnia
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości