|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
I muszę iść zwiększyć moc bo nawet mam problemy z czytaniem z kartki No a jak inaczej? Jak większość rzeczy dotyczyła dokładnych parametrów , o których nie mam nadal pojęcia. A na 80 osób zdało 36 Dziękuję
|
|
|
#2342 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aga, Ty też zakładaj ![]() Cytat:
![]() Widzisz, nie takie te studia straszne
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Szkoda, że nie możecie zobaczyć jaki mają ładny czerwony kolor ![]() Ja nie umiem tak ładnie pisać i nie mam takiej weny twórczej ![]() Byłam u okulisty, przebadała mnie jeszcze raz i niby faktycznie w starych okularach widzę gorzej, kompletnie nie potrafię odczytać 3 ostatnich rzędów cyferek na tablicy, w nowych mogę przeczytać ten ostatni rząd, ale też nie bardzo szybko tylko muszę się chwilę przyjrzeć. Kazała ponosić jeszcze trochę te okulary i zobaczymy. Powiedziała, że zdarzają się, aczkolwiek bardzo rzadko, ludzie, którzy mimo zwiększonej wady są bardzo wrażliwi na jakąkolwiek zmianę mocy szkieł, nie potrafią ich zaakceptować - być może ja do nich należę Albo nie chce się przyznać, że spaprała sprawę ![]() |
|
|
|
|
|
#2344 | |
|
|
Oj tam, nie ściemniaj tylko zakładaj ![]() Abo to ja umiem pisać? Gdzie tam Weny też często mi brakuje. Ale już znalazłam na to radę - robię sobie notatki w trakcie używania jakiegoś kosmetyku i nawet jak mi nie idzie, to zawsze jest jakaś podkładka na początek. Z taką ściągawką idzie z górki.Większą przeszkodę stanowi dla mnie brak czasu. Zanim się obrobię ze wszystkim, to mnie już środek nocy zastaje ![]() Ale jak wrócę do pracy, to powinno się rozluźnić trochę, bo wtedy nie będę musiała jednorazowo całego dnia nadrabiać ![]() [/quote] Cytat:
|
|
|
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nic z tego ! Spalone miejsce już zabarwiają się na ciemno. Strup narasta . Muszę, kurde, do apteki po coś z lanoliną jechać, żeby szramom zapobiec . Cytat:
![]() Też tak słyszałam . I to, że dopiero po 20-tym ma się ocieplić . Mnie bardziej śnieg przeraża . A od wczoraj pada . Co i raz patrzę ile go na dachu leży . Jak nadal będzie padał, to chyba sąsiad będzie musiał zwalać . Ciekawa jestem czy dotrzyma słowa . Cytat:
![]() Jak ja zaczęłam przygodę z okularami { nie wiedzieliśmy jeszcze, że mnie one na nic } i jęczałam okuliście, że zamiast mi pomagać, to szkodzą, usłyszałam taką odpowiedź - do każdych nowych / zmienionych okularów trzeba się przyzwyczaić . Ile w tym prawdy ? Nie wiem, bo nigdy nie nosiłam okularów . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie mówcie,że dopiero po 20 ma być cieplej
Ja już mam dość,a chciałabym gdzieś wybywać w czasie 'ferii', a nie siedzieć w domu,bo zimno
|
|
#2347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby było zabawniej to podczas padania komputerowego wyszło jej, że mam ponad -2 Cytat:
Bo to, że Ci się rany goją, cieszy mnie niezmiernie Cytat:
![]() Mam pewną teorię, może nie do końca jest właściwa, ale coś może w tym być. Poczytałam o fotochromach i okazuje się, że plastiki są lepsze w te klocki, tzn szybciej się odbarwiają kiedy nie ma już słońca. I jak porównałam obydwie patrzałki to się okazuje, że te moje stare (szklane) są wyjściowo ciemniejsze niż nowe (położyłam obie na białej kartce) i tak sobie pomyślałam, że może moje oczy przez te kilka lat przyzwyczaiły się do ciemniejszych szkieł i teraz kiedy nowe nie są cały czas przyciemnione mogę trochę dotkliwiej to odczuwać. Zwłaszcza, że w pracy mam dosyć mocne światło. No i do tego dochodzi jeszcze zwiększona moc. Tak sobie kombinuję ![]() Zimno jest, strasznie, mam już dość tej zimy |
|||
|
|
|
|
#2348 | |
|
|
Cytat:
Ale jak Aga słusznie zauważyła, szkoda, że nie będziemy miały co czytać ![]() U nas nie pada, ale mrozy większe ![]() Dzisiejsza prognoza zasłyszana mówiła, że ocieplenie i to niebagatelne, bo nawet na plus od poniedziałku. A jak będzie to się pewnie przekonamy na własnej skórze ![]() Cześć Aga
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma mnie już
![]() Obejrzałam kolejny odcinek Nine Lives of Chloe King i uciekam spać
|
|
|
|
|
#2350 |
|
|
A u mnie Archiwum X
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziołchy !
A mnie zasypało . Jak się tylko rozwidni, idę do łopaty . Kurde, kurde, kurde ! Wole mróz niż śnieg . Ma któraś z Was elektryczną maszynkę do mięsa z Zelmera ? Zobaczyłam u znajomej takową z dostawką do krojenia warzyw . Coś takiego : http://www.kajt24.pl/maszynka-do-mie...ja-p-2444.html Ja, niestety, nie wiedziałam, że takie coś istnieje i stałam się posiadaczką maszynki bez tej szatkownicy. Można ją dokupić oddzielnie . Macie / znacie coś takiego ? Rzeczywiście dobre i przydatne ? Miłego dnia |
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Odbębniłam już ostatni egzamin, teraz tylko poprawy
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogratulować ![]() Dzisiaj u mnie odrobinę cieplej niż wczoraj. Chociaż jak zafundowałam psicy dłuższy spacer to jak wracałam do domu nosa nie czułam ![]() I nadal, mimo mrozu, jeżdżę na aerobik
|
|
|
|
|
|
#2354 | ||
|
|
Cytat:
![]() Z mrozem racja Cytat:
i dopiero w sobotę najprawdopodobniej wybędę gdzieś na zakupy.No, podziwiam samozaparcie ![]() Idę zrobić herbatkę z soczkiem malinowym, bo mnie choróbsko takie niedorobione trawi od dni kilku. Nie ma temperatury, za to z nocha płynie, gardło podrażnione, boli a dziś chrypa i skrzeczę jak mutant .
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka Gdybyś nie karmiła Ueru to bym Ci zaproponowała grzańca i pod kołderkę ![]() Jak na tego nienawidzę! Kurde, kurde, kurde, a tak się fajnie zapowiadał, wciągnęło mnie |
|
|
|
|
|
#2356 |
|
|
Oj, grzaniec by się przydał bardzo
![]() Szkoda tego serialu ![]() A ja włączyłam z ciekawości jakiś The Gates i widzę, że jakieś wampirskie klimaty ![]() I czekam na powtórki 3 sezonu TB, bo połowę mi zabrali wraz ze staym dekoderem, a od środka przecież oglądać nie będę
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Widzisz - jakoś poszło . A za "poprawy" - ![]() Trudno . Muszę gdzieś indziej ankietę przeprowadzić . Kupiłam olejek do ciała z Alterry . Nie, nie będę nim włosów smarować . Gdzieś na Wizażu przeczytałam, że dziewczyny dodają ten olejek do kąpieli wodnej do stóp. Podobno - dobrze natłuszcza. Wczoraj spróbowałam go do dłoni . Słabiutki bardzo . Pierwsza moja z nim styczność jakoś ochów i achów nie wywołała. Spróbuję dzisiaj wywieszać go z kremem . Znowu dzisiaj do łopaty, bo napadało tego białego świństwa . Miłego dnia |
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Zimno tak,że myślałam,ze mam odmrożone male place u stóp ;oo
I pochwalę się- dostałam jako jedyna w 2gim terminie 5 ze statystyki
|
|
#2359 | ||
|
|
Cytat:
teraz zastanawiam się, czy zainwestować w Babydream czy Alterry brać, czy może w ogóle jakiś inny olej przy okazji zakupów półproduktów dobrać. Na razie wzięłam kuchenny winogronowy z Biedro ![]() Cytat:
czyli nie takie studia straszne gratuluję ![]() Pamiętam swoją statystykę. Można było mieć tablice ze wzorami, ale nie można było mieć wpisane, jaki wzór ma zastosowanie w różnych przypadkach [wiesz, wielkość próby i inne takie]. Ale się wycwaniłam i sobie porobiłam oznaczenia szyfrowane i już było mi łatwo dopasować ![]() Przed egzaminem miałam ogromny ryzys, żadne zadanie nie chciało mi wyjść... pierwsze prawidłowo rozwiązałam dopiero po północy. Poszłam na pałę, ale ściąga dała radę
|
|
|
|
#2360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już nie pierwszy serial, w który się wciągnęłam, a potem anulowali ![]() Lepiej nie oglądaj The Gates, bo ten serial też anulowali po 13 odcinkach ![]() Ja się nie mogę doczekać 5 sezonu TB A to dopiero w czerwcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czyli jednak te studia nie są takie złe Cytat:
![]() Dopadła mnie opryszczka ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-02-09 o 21:38 |
||||
|
|
|
|
#2361 | |
|
|
Cytat:
Ale Ty zorientowana jesteś w serialach To The Gates to tak z ciekawości, bo nie ma co wieczorem oglądać ![]() Był też taki serial jak Happy Town, też zdaje się ucięli po 10 odcinkach, a już zaczynało się robić ciekawie... ![]() Opryszczkę właśnie przeszłam z okazji tego podziębienia, na ustach jak zwykle mi wywaliło... Współczuję
|
|
|
|
#2362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy tego nie zapomnę i więcej jej nie tknę .Do czego te oleje mają być ? Nie warto kupować. Ot, taki przeciętniak i cena też do śmiechu nie nastraja. Chyba, że zły kupiłam . Mam ten pielęgnujący z granatem i awokado . Do stóp i ciała jeszcze nie próbowałam. Sprawdzałam jedynie na dłoniach . Cytat:
To Ty jeszcze nie wiesz, gdzie są te "najgorsze miejsca" . Też zarażona opryszczką jestem . Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napijecie się ze mną? ![]() Chociaż nie wiem czy to, że jestem o rok starsza, to powód do świętowania ![]() Do wyboru, co kto chce ![]() |
||
|
|
|
|
#2364 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też można było mieć wzoru,ale dowiedzieliśmy się o tym dopiero jak rozdali nam testy. Ale i tak każdy miał przygotowane ściągi W ogóle fajni ludzie nas pilnowali-nie zwracali uwagi na to jak np. w dyskretny sposób wzięłam od koleżanki dwa razy kartkę kancelaryjną z zadaniami Babka z którą mieliśmy ćw sama rozwiązywała zadania ludziom w pierwszym rzędzie![]() Najważniejsze to znaleźć metodę ściągania ![]() Cytat:
Dzięki Najgorsze w tym dla mnie było prawdopodobieństwo Nadal nie odróżniam co je co...Ojj biedna nigdy jeszcze nie miałam opryszczki ![]() Cytat:
![]() Lubelska? Dobra,ale po kilku kieliszkach strasznie słodko człowiekowi Ale czego student nie wypije Cytat:
Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych 8nastych urodzin ![]() http://www.youtube.com/watch?v=59cQW...eature=mh_lolz spodobał mi się ten zespół
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Szczęściara
![]() Cytat:
Cytat:
Ale ile mam lat to się nie przyznam ![]() Cytat:
![]() Kupiłam wagę, żeby się wreszcie dowiedzieć ile ważę, bo nie ważyłam się już wieki i... jak szybko weszłam na wagę tak jeszcze szybciej z niej zeszłam... już zaczynam żałować, że się dowiedziałam, wiedziałam, że ważę sporo, ale nie myślałam, że aż tyle ![]() TŻ wraca dziś z obozu a ja jak na złość @ mam Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-02-10 o 16:16 |
|||
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Jak pech to pech
|
|
|
#2369 | ||||
|
|
Do kremu
![]() Na przetłuszczającą się, kapryśno-pryszczastą i już niestety starzejącą się facjatę ![]() Ten arganowy bardzo mi pasował, zrobiłam sobie z nim jakiś czas temu serum dwufazowe i podobały mi się efekty. Ale tak jak mówię, chyba jakiś podejrzany jest Jeszcze go poobserwuję - to ten, co nie ma na nim daty ważności ale swoje już ma, więc...Cytat:
I tak oglądam jednym okiem... nie przekonuje mnie ten serial jakoś. trochę odgrzewane kluchy po True Blood, bo też wampiry, wilkołaki, zmiennokształtni... Cytat:
??? ![]() Najlepszego Aguś, niech Ci się spełnią wszystkie marzenia a szafa wypełni kosmetykami z wishlisty ![]() Cytat:
![]() Sama miałam mechanikę, inżynierię materiałową, technologie chemiczne i jakieś inne dziwne laborki, nie przejmuj się ![]() Cytat:
Zjadłabym ![]() Łomasz... peszek Nie będzie urodzinowego sexiku ![]()
|
|
|
|
#2370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie pamiętam . To było dość dawno . Pamiętam jedynie moje męki i katusze . Żartujesz ?! Plackami ziemniaczanymi ? Nigdy w życiu ! ![]() { Już przeszło dzięki podwójnej dawce Essentiale Forte i Sylimarolu . ![]() Cytat:
To na "apacza" . ![]() Sorry ! Współczuję . A, to się nie znam . W okresie mojego zachłyśnięcia się biochemią, kupowałam jak głupia oleje i paćkałam po gębie . Przeczytałam coś na Wizażu i już klik, klik . Niby gęba sucha, a oleje krzywdę robiły . Cytat:
Zapowiadali ocieplenie . Wstaję dzisiaj, koty wypuszczam i mnie powietrze zatkło . Patrze na termometr, a tu 22 poniżej zera . Miłego dnia |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.

I muszę iść zwiększyć moc
bo nawet mam problemy z czytaniem z kartki

Ja już mam dość,a chciałabym gdzieś wybywać w czasie 'ferii', a nie siedzieć w domu,bo zimno

Kurde, kurde, kurde, a tak się fajnie zapowiadał, wciągnęło mnie
nigdy jeszcze nie miałam opryszczki
)
???