|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Cytat:
![]() Kropka na czole, brzękająca biżuteria...
|
|
|
#1262 | ||
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Żadnego złota i żadnych cekinów, ktoś coś ma? ![]() Malla, Też ciężko o stylizacje. Kropka- no problem, garść bransoletek się znajdzie, ale co dalej
|
||
|
|
|
#1263 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No to różowa pantera
(przepraszam, ale kiedyś wpadłam na taki pomysł i ubrałam się na różowo, zrobiłm ogon z różowego szalika, a do opsaki do włosów dorobiłam różowe uszka i było "filmowo" )
|
#1264 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ecrulo - byle strój stylizowany na hinduski, a przede wszystkim ruch - poruszałabyś się robiąc ciągle gesty hinduskiej tancerki i wrzucając co jakiś czas hasło "pijemy dziś za święte krowy!" Przynajmniej nie będzie sztywno, tylko śmiesznie
|
|
#1265 |
|
|
Koleżanka sobie wybrała Amy Winehouse, łatwizna.
![]() Może wybiorę się do jakieś tanioszki i coś mnie zainspiruje... |
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje, zdolniacha!
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo, weźmiesz moje awanti jutro do pracy?
|
#1271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czemu tylko ja zaliczam wszystko na 3,5 i się cieszę Ecrulo, a może się przebierz za Kung-fu Pandę? Czarno-białe ubranie, jakieś uszy, a akcent położyć na makijaż całej buzi
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to w Rybniku
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1273 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ola, ja tez sie ciesze z 3.5 jak mam :P
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to tylko przekonuje mnie do zatrzymania wszystkich zakupów ![]() ale no ten zapach jest niesamowity, że tak się zmienia... szczerze mówiąc, myślałam, że będzie "nudny", a tu proszę - taka niespodzianka! to ja poszukam pokeballa, kiedyś miałam, dorzucę dla ecrulo jako gadżet ![]() bo masz wszystko z głowy ![]() zresztą to też wszystko od studiów zależy, u mnie chyba najniższa średnia, która dostała w tym roku stypendium rektora to było 4,75 , w zeszłym roku naukowe 4,8
|
|
#1276 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ja też nie
Cytat:
![]() Kupiłam w Bershce za 10 zł (przecena z 60) taką słodką, włóczkową torebkę/mini-kopertówkę i w Nanu Nanie IDEALNY pojemnik na pędzle Cytat:
Cytat:
A takie rękawiczki za łokieć, z palcami, czarne, satynowe widziałam w Orsayu kiedyś, plątały się na wyprzedaży za 10 zł Cytat:
![]() Podoba mi się to, że ma ten długi pasek bo jak już nie będę chciała kopertówki to nadaje się nada ![]() Ja takie torebki codzienne mam w innych kolorach, ale tej pewno nie będę nosiła zbyt często a gdyby jeszcze nie pasowała do wszystkiego to byłaby używana raz na rok ![]() Cytat:
Myślę, że sweterek by pasował ale raczej taki krótszy, bardziej bolerkowaty zawsze jak próbuję do takiech szerszych dołów ubierać dłuższy sweterek to dziwnie to wygląda.Gratuluję zdanych egzaminów ![]() Cytat:
![]() Mszpilka super, że chrzciny się udały Znacie? http://www.castorcoffeeclub.pl/index.php
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2012-02-06 o 22:05 |
||||||
|
|
|
#1277 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() I od razu chcesz zacząć karierę od kota? Toż to jej zwieńczenie! ![]() Cytat:
![]() Też mnie to zaskoczyło. Może to dla bab na porządku dziennym?
|
|
|
#1278 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
bo brzmi bosko.Cytat:
Cytat:
U nikogo innego tego nie słyszałam, nie wiem skąd mi się to wzięło.Informuję, iż w środę i piątek nie będę dostępna w wiadomym przybytku, także na odbiór wybierz inny dzień. Ty masz piękne nogi więc kiecka tu nic do rzeczy nie ma. |
|||
|
|
|
#1279 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to już na 100% jestem pewna że oczy to ja mam chyba w :upie: i nawet na necie nic nie widzę![]() Cytat:
Cytat:
miałam od Blair ale w ferworze walki chyba wywaliłamMistrzyni- 5to chyba mi niepotrzebnych ale 1 chętnie pożyczę ![]() postaram się też chociaż na chwilę jutro wpaść Cytat:
żółw ninja pomaluj się na zielono, załóż czerwoną opaskę na czoło a do pleców dowiąż miednicęCytat:
Cytat:
chyba aż z wrażenia pójdę przymierzyć![]() ja mam w ogóle problemy z cerą uważam, że jeśli myję się buzię jedną wodą i nie zmienia się często miejsca pobytu to ona się przyzwyczaja. mydełko takie, chyba Kasiencja je wynalazła https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...em.html&next=1 ja jestem z niego zadowolona. tyle tylko że dla os. które mają suchą skórę może wydać się za mocne bo ono dość ściąga, ale mam wrażenie że super oczyszcza edit: nie dokończyłam posta ![]() muszę się z Wami teraz wybrac do tego Platinium choć myślę, że na dłuższą metę nie będzie mi się chciało tam dojeżdżać, ale 1szy raz po tak długiej przerwie potrzebuję przewodnika dobiorą mi tam trening?gratuluję sesji i egzaminów, Zdolniacha:brawa:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-02-06 o 22:28 |
||||||
|
|
|
#1280 | ||||
|
Pani Buka
|
Cytat:
ja i 6xm zamówiłyśmy sobie identyczne spódnice no i okazało się że nam nie pasują jednak do figury, a że dziewczyny były u mnie to pokazywałam różne rzeczy w których ja nie chodzę/nie używam, a mogą się przydać komuś innemu ![]() wpadłabyś jutro na spotkanie? bo chciałam zaproponować, że w nowej sukience, ale chyba za zimno Cytat:
![]() u mnie będzie gorzej bo jestem leniem Cytat:
![]() nie znamy, a co? chcesz tam jutro iść?prawda Cytat:
|
|
#1281 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam o nim wcześniej, a teraz usłyszałam, że jest fajne i chciałam potwierdzić informację
![]() W sumie możemy tam iść jak chcecie zawsze to jakieś nowe miejsce ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------
|
#1283 |
|
Pani Buka
|
![]() no to zmieniam ![]() ps. idę jutro do tego gina, o którym pisałaś Ty i Hard.... mam nadzieję że będzie ok
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
A propos mycia. Kiedyś swoją atopową paszczę myłam tylko czerwonym micelem z Biodermy, ale potem wypięłam się na drożyznę. Obecnie używam oliwki z Hipp oraz hydrolatów. Odkryłam też znakomite gotowe myjki: olejowe chusteczki Babydream Comfort-Ölpflegetücher (http://img.dooyoo.de/DE_DE/orig/0/2/4/8/1/248190.jpg). Wylano na nie sporo pomyj w KWC, bo nie są wilgotne, tylko natłuszczone, więc w pierwszym kontakcie sprawiają wrażenie suchych. Są jednak bardzo mocno nasączone olejem (chyba głównie canola, a dla mnie ten poczciwy canola jest zbawienny, mimo że taki "zwykły"), znakomicie zmywają brud i jednocześnie intensywnie oliwią skórę. Tania i wygodna opcja dla sucharów.
Wody nie używam od lat. Biorąc pod uwagę stan mojej paszczy trudno powiedzieć, by odstawienie wody uczyniło cuda, ale na pewno jest znacznie mniej źle niż było. Nigdy nie wrócę do zestawu woda plus żel.
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1286 |
|
Pani Buka
|
a ja u różnych już byłam... ale zawsze ginekolog mnie strasznie stresuje (podobnie jak dentysta), nawet jeśli idę któryś raz do tego samego i tylko na rutynowe badanie i receptę
i rejestrowałam się przez Internet do tego, bo nie zdążyłam na godziny zapisów telefonicznych, więc dziwnie ciekawe to z myciem twarzy bez wody. może do tego dojrzeję kiedyś najbardziej zastanawiam się, czy te wszystkie kosmetyki nie zostawiają na skórze takiej tłustej warstwy, którą macie ochotę zmyć wodą właśnie?
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-02-06 o 22:48 |
|
|
|
#1287 |
|
|
Shiruvii,
Jasne, wezmę. OMD, 6xm Proszę o info co chcecie przed weekendem http://www.ebay.pl/sch/booeen/m.html...&_trksid=p3686Zamawiam w okolicach weekendu, włącznie z kupą
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę tu iść http://www.mj.info.pl/
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() Dam znać Orientujecie sie jak wychodzi koszt przesyłki, podatku czy co tam jeszcze trzeba? Kasiencja jak Twój BB Cream?
|
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
To zależy. Po zmywaniu olejem często przemywam się dodatkowo hydrolatem (czyli ściśle rzecz biorąc nie jest to "mycie bez wody", a jedynie "mycie bez wody z kranu"). Ale robię to raczej dla wrażenia "świeżości", bo potem i tak muszę uwalać się czymś tłustym. Gdybym nie miała atopowej skóry, naprawdę bardzo suchej, na pewno nie ograniczyłabym się do zmywania olejem (w takiej sytuacji olej może służyć do demakijażu). Pewnie zdecydowałabym się na micel, a to także forma oczyszczania bazująca na wodzie.
|
#1290 |
|
Pani Buka
|
Banana, ja szczerze mówiąc nigdy nie miałam żadnego micela... są jakieś tanie czy wszystkie to jednak nieco większy wydatek? moja skóra na twarzy to z kolei przeciwieństwo Twojej, bo się przetłuszcza i świeci, więc tym większą mam potrzebę dokładnego oczyszczenia.
M-ka, przede wszystkim zauważyłam, że wygląda naprawdę bardzo naturalnie, nie jak 'zatapetowana' - niektórzy mają taką ładną cerę bez niczego mój BB ma taki jasny, wręcz lekko szarawy odcień, zero różowych tonów, co mi odpowiada, bo naturalnie mam tendencję do różowienia się właśnie... jest lekki, łatwo się rozprowadza, wygładza, raczej rozświetla (nie matuje, od tego mam pudry), wyrównuje koloryt (a jednocześnie sam się dopasowuje do karnacji), i wydaje mi się że dobrze robi mojej skórze obecnie mieszam go z innym, cięższym podkładem, żeby trochę bardziej ochronić się przed mrozem. nie ma co oczekiwać po nim mocnego krycia, ale jestem zadowolona. z korektora zresztą też - dobrze kryje, wtapia się w skórę, nie marszczy się i jest wydajny
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

!

teraz to już na 100% jestem pewna że oczy to ja mam chyba w :upie: i nawet na necie nic nie widzę
chyba aż z wrażenia pójdę przymierzyć