|
|
#4861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
Cytat:
Niby nie żyję w patologicznej rodzinie, ale ta toksycznosc mnie zabija... Chciałabym miec już rodzinę, dziecko, ale wiem, że jeszcze nie pora, nie mamy na to warunków. Tż miał np. ostatnio awanturę od matki, bo za mało rozbił kotlety na obiad , co z tego, że były na pół talerza -.- Po prostu oboje jesteśmy znerwicowani i mamy tego wszystkiego po dziurki w nosie... Moja matka myśli, że udobrucha mnie tym, że kupi mi auto, albo wybuduje dom nic takiego od niej nie chcę, bo będzie mi wypominac to do śmierci...
|
|
#4862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-02-07 o 07:14 |
|||
|
|
|
#4863 | |
|
Konto usunięte
|
T
Cytat:
![]() Właściwie, to poznaliśmy się dzięki temu, że zostałam zaproszona na urodziny faceta, który był we mnie zakochany, niestety- bez wzajemności:P A mój TŻ spotykał się wtedy z koleżanką tego faceta- taką trochę... plastikową ![]() bukiety kwiatów jej nosił, a ja musiałam o tym słuchać Facet chciał zrobić mi na złość i udawał że podkochuje się w mojej koleżance, wyjechaliśmy na wakacje- mój jeszcze wtedy niedoszły TŻ, ten facet, moja koleżanka i mojego niedoszłego TŻta kolega. Przed wakacjami udało nam się spotkać kilka razy sam na sam, gadaliśmy od wieczora, do świtu w aucie przed moim domem no i na wakacjach, udało nam się wbić w ładną pogodę, wybraliśmy się na wschód słońca na kocyku i na plaży zostałam oto zapytana czy zostanę jego Proszę o powtórkę
|
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem dokładnie ile,ale na pewno nie na plusie
mam źle ocieploną górę i przy minusowych temperaturach mam w pokoju Syberię..na szczęście w tych dniach śpię w salonie i mam spokoj ![]() [1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32123785]T To wszystko było tak skomplikowane, że do tej pory sama nie wierzę, że udało nam się być razem ![]() Właściwie, to poznaliśmy się dzięki temu, że zostałam zaproszona na urodziny faceta, który był we mnie zakochany, niestety- bez wzajemności:P A mój TŻ spotykał się wtedy z koleżanką tego faceta- taką trochę... plastikową ![]() bukiety kwiatów jej nosił, a ja musiałam o tym słuchać Facet chciał zrobić mi na złość i udawał że podkochuje się w mojej koleżance, wyjechaliśmy na wakacje- mój jeszcze wtedy niedoszły TŻ, ten facet, moja koleżanka i mojego niedoszłego TŻta kolega. Przed wakacjami udało nam się spotkać kilka razy sam na sam, gadaliśmy od wieczora, do świtu w aucie przed moim domem no i na wakacjach, udało nam się wbić w ładną pogodę, wybraliśmy się na wschód słońca na kocyku i na plaży zostałam oto zapytana czy zostanę jego Proszę o powtórkę [/QUOTE]widzę pewne podobieństwo do mojej historii,nawet duże poznałam tż przez koleżankę która się w nim podkochiwała,a mój tż 2 lata był w związku z "plastikiem" ![]() Black nie daj sobie wmówić tych głupot..jesteś bardzo ładna,nie jedna dziewczyna zazdrości Ci urody..musisz być silna ważne,że Ty z tż macie siebie i musicie się wspierać..nie możecie tego oczekiwać niestety od waszych rodzin może pomysł wyjazdu nie jest taki zły..
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, sluchajcie...
![]() Dziś w szkole dostałam smsa od niejakiego Rafała, że jestem fajna, że mu się podobam i że chce się spotkać. Ja pytałam go ogólnikowo o to skąd ma numer, kim jest itp. A on ciągle pytał, czy się spotkamy itp. Napisałam to tż-towi, który zawsze odpsiuje za 5 minut, odpisał chwile po wysłaniu, że super i że znowu kolejny sku**** się mną interesuje. Później znowu pytałam tego Rafała kim jest i skąd ma mój numer, wydawało mi się, że pisze jak D... no ale jakoś się ogarnęłam. Później ten "Rafał" długo nie odpisywał i tż też nie, później nagle tż odpisał i za chwilę R. Tż był nadzwyczaj spokojny później, zapytałam czy mogę iśc tylko zobaczyć co to za typ, bo nic nie chce powiedzieć, a on powiedzial że jak chce i że on nie musi wiedzieć o wszystkim. Ten R. za chwilę, że spotkjamy się itp. a D. nie będzie wiedzieć. Czy mi się tylko wydaje, czy Dawid mnie sprawdza i to on pisze jako ten Rafał? :/
|
|
#4866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nawet nie myśl tak, że będziesz złą matką, wręcz przeciwnie, będziesz wspaniała dla swoich dzieci bo unikniesz tych wszystkich błędów które popełniała Twoja matka w stosunku do Ciebie. jestem pewna że Twoje dzieci będą miały wspaniały dom pełen miłości i bliskości Cytat:
[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32123785]Facet chciał zrobić mi na złość i udawał że podkochuje się w mojej koleżance, wyjechaliśmy na wakacje- mój jeszcze wtedy niedoszły TŻ, ten facet, moja koleżanka i mojego niedoszłego TŻta kolega. Przed wakacjami udało nam się spotkać kilka razy sam na sam, gadaliśmy od wieczora, do świtu w aucie przed moim domem no i na wakacjach, udało nam się wbić w ładną pogodę, wybraliśmy się na wschód słońca na kocyku i na plaży zostałam oto zapytana czy zostanę jego fajnie że Wam się udało
|
||
|
|
|
#4867 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
A myślałaś może o pójściu na terapię? Może to by Ci pomogło? Można iść na NFZ ![]() Cytat:
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Parole śmiało możesz zakładać nie wstydź się
asqua Twój tytuł mi się bardzo spodobał ![]() Black jak czytam co piszesz jak narzekają Twoi rodzice na Ciebie to mi gorzej jest wszystko mi opada, Słońce wiem że jesteś mądrą dobrą i wyjątkową osobą, a jeśli oni tego nie dostrzegają to cóż ich problem, prawdopodobnie oni na tym stracą...strasznie mi przykro że tak się Wam nie układa z Waszymi rodzinami, rodzina powinna dawać wsparcie a nie...no ale macie siebie i szansę by stworzyć własnie taką rodzinę o której marzycie, i nawet tak nie myśl że będziesz złą matką, bo ja jestem pewna że wręcz przeciwnie. Tak ten świat już jest urządzony, że ludzie którzy latami marzą o dzieciach nie mogą ich mieć, a ci którzy się do tej roli nie nadają mają ich wiele i nie wiedzą co z nimi tak naprawdę zrobić...Dasz radę. Szkoda że jestem chora niewyspana i są te cholerne mrozy, bo mam ochotę Cię przytulić żebyś już się nie smuciła... ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Choco, troszkę to tak wygląda jakby to on był... ale co mu odbija? to Ty raczej masz powody do braku zaufania niż on
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Choco
musisz z nim koniecznie pogadać. jest typem zazdrośnika?
|
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Jest strasznym zazdrośnikiem. Dodatkowo wczoraj się pokłóciliśmy, bo on znowu polubił zdjęcie A., a miał już tego nie robić ani się z nią nie kontaktować, więc to może jest ten powód. Numer tez jest dziwny, bo początek to 534...
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Choco, nie wierzę, wr.
|
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
el amor, zapytałam tż-ta, czy to on, powiedział, że nie, więc jeśli jutro ten Rafał nie przyjdzie, to z tż chyba będzie koniec.
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Choco w jakim sensie koniec? Kurczę... dziwne sytuacje ostatnio coś macie
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko się okaże jutro
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem Cię. Dziwnie się Tż zachowuje, bardzo.
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Choco dziwne to trochę... mój też czasem odwalał takie numery ale bardziej dla żartów niż żeby mnie sprawdzić... jeżeli to on to pytanie po co to robi?
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mam pojecia! Wypiera się, że to nie on...
Jutro się wszystko okaże
|
|
#4879 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale co do tych paru zdań o nas ja jestem sceptycznie nastawiona;p bo nie chce wpaść na znajomego kogoś tutaj..Cytat:
)Cytat:
![]() i ja bym nie szła do tego Rafała.
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Spotkamy się w szkole, chce tylko zobaczyć, czy ktoś będzie, czy nie, dopiero wtedy będę pewna, czy to tż, czy nie, nie chcę z nim kręcić ani nic...
|
|
#4881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do wpadania na znajomych - cały czas się zastanawiam ile moich koleżanek jest na wizażu
|
||
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
Choco ale Ty nie jesteś jego ex... więc nie może się tłumaczyć tym, że kiedyś któraś go okłamywała... dałaś mu kiedyś powód aby był zazdrosny i Ci nie ufał?
|
|
|
|
#4884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale mi się nic nie chcee
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2012-02-07 o 20:30 |
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem - porozmawiajcie, ale nie przez gg. bez tego można się tylko zastanawiać, myśleć, kombinować, nakręcać - a to niczemu dobremu nie służy, już się parę razy przekonałam może Twój TŻ jak zobaczy jak bardzo Cię rani takim zachowaniem to zrozumie że Ty to nie ex i że może Ci w 100% zaufać |
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, co tam u Was?
Dawno nie zaglądałam i nie mam czasu, żeby wszystko nadrabiać. U mnie bywało różnie, obecnie jest bardzo dziwnie, mój związek stoi pod ogromnym znakiem zapytania i nie wiem co będzie dalej Ale póki co nadal jesteśmy razem. Ostatnio trochę razem mieszkaliśmy, chwilami było cudnie - idealnie, a chwilami myślałam, że go rozszarpię![]() Cytat:
Nie obraź się, ale według mnie nic dobrego nie będzie ze związku, w którym aż tak brakuje zaufania. Nawet jeśli to nie on (a sądzę, że on ), to sam fakt, że go o to podejrzewasz o czymś świadczy.
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Naomi
|
|
|
|
#4890 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Jak Twój facet ma aż tak zakorzenione w głowie po ostatnim związku, że „kobieta będzie zdradzać” to niech idzie na terapię, albo oboje idźcie na terapię dla par. Bo to, co teraz się dzieje, to równia pochyła. Skończy się to rozstaniem i to w niemiłym stylu. A wcześniej on Tobie i sobie tak zatruje życie, że będziecie mieli dosyć.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

, co z tego, że były na pół talerza -.- 

mam źle ocieploną górę i przy minusowych temperaturach mam w pokoju Syberię..na szczęście w tych dniach śpię w salonie i mam spokoj 

genialne!