Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 23:07   #4861
Black Cashmere
Zadomowienie

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
Black, Ty taka? Nie gadaj głupot, Ty będziesz wspaniałą mamą! Jestem tego pewna. Nie popełnisz tych błędów, które Twoja mama popełnia i popełniła w stosunku do Ciebie.
dzięki kochana, bo wiesz, tak sobie marzę, że kiedyś z Tż'em stworzymy normalną rodzinę, gdzie okazuje się miłosc, zarówno rodzice sobie, jak i rodzice dzieciom, bez nerwów o byle pierdoły, awantur, itd.
Niby nie żyję w patologicznej rodzinie, ale ta toksycznosc mnie zabija...
Chciałabym miec już rodzinę, dziecko, ale wiem, że jeszcze nie pora, nie mamy na to warunków.

Tż miał np. ostatnio awanturę od matki, bo za mało rozbił kotlety na obiad , co z tego, że były na pół talerza -.-

Po prostu oboje jesteśmy znerwicowani i mamy tego wszystkiego po dziurki w nosie...

Moja matka myśli, że udobrucha mnie tym, że kupi mi auto, albo wybuduje dom nic takiego od niej nie chcę, bo będzie mi wypominac to do śmierci...

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 07:13   #4862
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny.

Po prostu potrzebuję solidnego kopa w cztery litery, żeby się ogarnąc...
do usług
Cytat:
Napisane przez Black Cashmere
Jak pomyślę, że mam kiedyś byc taka dla własnych dzieci, to wolę ich nie miec...
Jestem pewna,że będziesz świetną mamuśką!
Cytat:
Napisane przez Black Cashmere
Moja matka myśli, że udobrucha mnie tym, że kupi mi auto, albo wybuduje dom nic takiego od niej nie chcę, bo będzie mi wypominac to do śmierci...
To moi dziadkowie są identyczni. Dali dacie 10tys. jak kupował auto i do dziś mu to wypominają. Tata mówi,że gdyby miał taką kase to od razu by im oddał..

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2012-02-07 o 07:14
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 07:18   #4863
9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492
Konto usunięte

T
Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Witamy z otwartymi ramionami
Opowiadaj ze szczegółami jak rozpoczęła sie Wasza historia itp. itd.
To wszystko było tak skomplikowane, że do tej pory sama nie wierzę, że udało nam się być razem
Właściwie, to poznaliśmy się dzięki temu, że zostałam zaproszona na urodziny faceta, który był we mnie zakochany, niestety- bez wzajemności:P
A mój TŻ spotykał się wtedy z koleżanką tego faceta- taką trochę... plastikową
bukiety kwiatów jej nosił, a ja musiałam o tym słuchać
Facet chciał zrobić mi na złość i udawał że podkochuje się w mojej koleżance, wyjechaliśmy na wakacje- mój jeszcze wtedy niedoszły TŻ, ten facet, moja koleżanka i mojego niedoszłego TŻta kolega. Przed wakacjami udało nam się spotkać kilka razy sam na sam, gadaliśmy od wieczora, do świtu w aucie przed moim domem no i na wakacjach, udało nam się wbić w ładną pogodę, wybraliśmy się na wschód słońca na kocyku i na plaży zostałam oto zapytana czy zostanę jego

Proszę o powtórkę
9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 16:15   #4864
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu -15?
nie wiem dokładnie ile,ale na pewno nie na plusie mam źle ocieploną górę i przy minusowych temperaturach mam w pokoju Syberię..na szczęście w tych dniach śpię w salonie i mam spokoj
[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32123785]T

To wszystko było tak skomplikowane, że do tej pory sama nie wierzę, że udało nam się być razem
Właściwie, to poznaliśmy się dzięki temu, że zostałam zaproszona na urodziny faceta, który był we mnie zakochany, niestety- bez wzajemności:P
A mój TŻ spotykał się wtedy z koleżanką tego faceta- taką trochę... plastikową
bukiety kwiatów jej nosił, a ja musiałam o tym słuchać
Facet chciał zrobić mi na złość i udawał że podkochuje się w mojej koleżance, wyjechaliśmy na wakacje- mój jeszcze wtedy niedoszły TŻ, ten facet, moja koleżanka i mojego niedoszłego TŻta kolega. Przed wakacjami udało nam się spotkać kilka razy sam na sam, gadaliśmy od wieczora, do świtu w aucie przed moim domem no i na wakacjach, udało nam się wbić w ładną pogodę, wybraliśmy się na wschód słońca na kocyku i na plaży zostałam oto zapytana czy zostanę jego

Proszę o powtórkę [/QUOTE]

widzę pewne podobieństwo do mojej historii,nawet duże poznałam tż przez koleżankę która się w nim podkochiwała,a mój tż 2 lata był w związku z "plastikiem"

Black nie daj sobie wmówić tych głupot..jesteś bardzo ładna,nie jedna dziewczyna zazdrości Ci urody..musisz być silna ważne,że Ty z tż macie siebie i musicie się wspierać..nie możecie tego oczekiwać niestety od waszych rodzin może pomysł wyjazdu nie jest taki zły..

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 16:26   #4865
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dziewczyny, sluchajcie...
Dziś w szkole dostałam smsa od niejakiego Rafała, że jestem fajna, że mu się podobam i że chce się spotkać. Ja pytałam go ogólnikowo o to skąd ma numer, kim jest itp. A on ciągle pytał, czy się spotkamy itp. Napisałam to tż-towi, który zawsze odpsiuje za 5 minut, odpisał chwile po wysłaniu, że super i że znowu kolejny sku**** się mną interesuje. Później znowu pytałam tego Rafała kim jest i skąd ma mój numer, wydawało mi się, że pisze jak D... no ale jakoś się ogarnęłam. Później ten "Rafał" długo nie odpisywał i tż też nie, później nagle tż odpisał i za chwilę R. Tż był nadzwyczaj spokojny później, zapytałam czy mogę iśc tylko zobaczyć co to za typ, bo nic nie chce powiedzieć, a on powiedzial że jak chce i że on nie musi wiedzieć o wszystkim. Ten R. za chwilę, że spotkjamy się itp. a D. nie będzie wiedzieć.
Czy mi się tylko wydaje, czy Dawid mnie sprawdza i to on pisze jako ten Rafał? :/
Stary 2012-02-07, 16:27   #4866
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu potrzebuję solidnego kopa w cztery litery, żeby się ogarnąc...

Jak pomyślę, że mam kiedyś byc taka dla własnych dzieci, to wolę ich nie miec...
przyjedź do Lublina lub Białegostoku to tak Cię kopnę, że...
i nawet nie myśl tak, że będziesz złą matką, wręcz przeciwnie, będziesz wspaniała dla swoich dzieci bo unikniesz tych wszystkich błędów które popełniała Twoja matka w stosunku do Ciebie. jestem pewna że Twoje dzieci będą miały wspaniały dom pełen miłości i bliskości

Cytat:
dzięki kochana, bo wiesz, tak sobie marzę, że kiedyś z Tż'em stworzymy normalną rodzinę, gdzie okazuje się miłosc, zarówno rodzice sobie, jak i rodzice dzieciom, bez nerwów o byle pierdoły, awantur, itd.
Niby nie żyję w patologicznej rodzinie, ale ta toksycznosc mnie zabija...
bądź silna Black! uwierz w siebie, że jesteś wspaniałą osobą, która da sobie radę ze wszystkim i nie przejmuj się tym co mówią Twoi rodzice.

[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32123785]Facet chciał zrobić mi na złość i udawał że podkochuje się w mojej koleżance, wyjechaliśmy na wakacje- mój jeszcze wtedy niedoszły TŻ, ten facet, moja koleżanka i mojego niedoszłego TŻta kolega. Przed wakacjami udało nam się spotkać kilka razy sam na sam, gadaliśmy od wieczora, do świtu w aucie przed moim domem no i na wakacjach, udało nam się wbić w ładną pogodę, wybraliśmy się na wschód słońca na kocyku i na plaży zostałam oto zapytana czy zostanę jego [/QUOTE]

fajnie że Wam się udało

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 16:27   #4867
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Niby moi rodzice mają pieniądze, jest firma, ale nie potrafią się określic, nie wiedzą czego ode mnie i siostry chcą, która z nas ma przejąc firmę, czy mamy im pomagac, czy isc każda w swoją stronę...
Dlatego nie polegaj na tym, co mówią rodzice. Ty sama dbaj o swoją przyszłość

Cytat:
Szukam pracy źle, nie szukam też źle, siedzę w pracy 12h źle, przyjdę godzinę później, ale za to wyjdę 2h później niż reszta też źle, bo śpię tylko i nic ze mnie nie ma...
Rób tak, żeby to Tobie było dobrze

Cytat:
Nienawidzę i boję się wiecznej krytyki.
A myślałaś może o pójściu na terapię? Może to by Ci pomogło?
Można iść na NFZ

Cytat:
Zawsze byłam czarną owcą, nic wg matki nie umiałam i nie potrafię, jestem leniem ( co z tego, że umiem sprzątac, piec, gotowac, prac, prasowac, ogólnie wszystko w domu i koło domu zrobic, do tego od najmłodszych lat pomagam w firmie i nie zawalałam nauki...), wszystko robię i tak źle, do tego zawsze byłam tą grubszą i brzydszą z jej córek, miałam brzydki, długi, garbaty nos...Nic nie wyglądało wg niej na mnie dobrze, tylko na rok młodszej ode mnie siostrze...Ile ja kompleksów przez to miałam i dalej trochę mam, to tylko ja wiem...Moja matka nie powinna miec dzieci...nigdy...
Nie dziwię się, że jesteś rogoryczona. Twoja matka zachowuje się okropnie w stosunku do Ciebie. Dlatego teraz dbaj o siebie. Jej się to nie podoba — trudno. Rób tak, żeby to Tobie było dobrze i żebyś to Ty miała jak największe szanse na dobre zarobki w przyszłości
Stary 2012-02-07, 16:59   #4868
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

Parole śmiało możesz zakładać nie wstydź się
asqua Twój tytuł mi się bardzo spodobał

Black jak czytam co piszesz jak narzekają Twoi rodzice na Ciebie to mi gorzej jest wszystko mi opada, Słońce wiem że jesteś mądrą dobrą i wyjątkową osobą, a jeśli oni tego nie dostrzegają to cóż ich problem, prawdopodobnie oni na tym stracą...strasznie mi przykro że tak się Wam nie układa z Waszymi rodzinami, rodzina powinna dawać wsparcie a nie...no ale macie siebie i szansę by stworzyć własnie taką rodzinę o której marzycie, i nawet tak nie myśl że będziesz złą matką, bo ja jestem pewna że wręcz przeciwnie. Tak ten świat już jest urządzony, że ludzie którzy latami marzą o dzieciach nie mogą ich mieć, a ci którzy się do tej roli nie nadają mają ich wiele i nie wiedzą co z nimi tak naprawdę zrobić...Dasz radę. Szkoda że jestem chora niewyspana i są te cholerne mrozy, bo mam ochotę Cię przytulić żebyś już się nie smuciła...

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Dziś w szkole dostałam smsa od niejakiego Rafała, że jestem fajna, że mu się podobam i że chce się spotkać. Ja pytałam go ogólnikowo o to skąd ma numer, kim jest itp. A on ciągle pytał, czy się spotkamy itp. Napisałam to tż-towi, który zawsze odpsiuje za 5 minut, odpisał chwile po wysłaniu, że super i że znowu kolejny sku**** się mną interesuje. Później znowu pytałam tego Rafała kim jest i skąd ma mój numer, wydawało mi się, że pisze jak D... no ale jakoś się ogarnęłam. Później ten "Rafał" długo nie odpisywał i tż też nie, później nagle tż odpisał i za chwilę R. Tż był nadzwyczaj spokojny później, zapytałam czy mogę iśc tylko zobaczyć co to za typ, bo nic nie chce powiedzieć, a on powiedzial że jak chce i że on nie musi wiedzieć o wszystkim. Ten R. za chwilę, że spotkjamy się itp. a D. nie będzie wiedzieć.
Czy mi się tylko wydaje, czy Dawid mnie sprawdza i to on pisze jako ten Rafał? :/
możliwe...no co za dziecinada. Ma jakiś powód żeby Ci nie ufać?
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 17:01   #4869
el amor
Zakorzenienie

Choco, troszkę to tak wygląda jakby to on był... ale co mu odbija? to Ty raczej masz powody do braku zaufania niż on
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 17:04   #4870
mariamarysienka
Zakorzenienie

Choco musisz z nim koniecznie pogadać. jest typem zazdrośnika?

I love you
I will
I do
Stary 2012-02-07, 17:06   #4871
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość
Parole śmiało możesz zakładać nie wstydź się
asqua Twój tytuł mi się bardzo spodobał

Black jak czytam co piszesz jak narzekają Twoi rodzice na Ciebie to mi gorzej jest wszystko mi opada, Słońce wiem że jesteś mądrą dobrą i wyjątkową osobą, a jeśli oni tego nie dostrzegają to cóż ich problem, prawdopodobnie oni na tym stracą...strasznie mi przykro że tak się Wam nie układa z Waszymi rodzinami, rodzina powinna dawać wsparcie a nie...no ale macie siebie i szansę by stworzyć własnie taką rodzinę o której marzycie, i nawet tak nie myśl że będziesz złą matką, bo ja jestem pewna że wręcz przeciwnie. Tak ten świat już jest urządzony, że ludzie którzy latami marzą o dzieciach nie mogą ich mieć, a ci którzy się do tej roli nie nadają mają ich wiele i nie wiedzą co z nimi tak naprawdę zrobić...Dasz radę. Szkoda że jestem chora niewyspana i są te cholerne mrozy, bo mam ochotę Cię przytulić żebyś już się nie smuciła...

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

możliwe...no co za dziecinada. Ma jakiś powód żeby Ci nie ufać?
Teraz tż spał i ani nie pisał on, ani "Rafał". Jutro na przerwie ide zobaczyć tego Rafała, jak go nie będzie w umówionym miejscu, to znaczy, że to Dawid. Chce się tylko przekonać, czy to wkręt czy nie. Zaraz D. przyjdzie na gg i muszę z nim porozmawiać, bo jeśli sie bawi w detektywa, to to już nie jest zabawne.

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Choco musisz z nim koniecznie pogadać. jest typem zazdrośnika?
Jest strasznym zazdrośnikiem. Dodatkowo wczoraj się pokłóciliśmy, bo on znowu polubił zdjęcie A., a miał już tego nie robić ani się z nią nie kontaktować, więc to może jest ten powód. Numer tez jest dziwny, bo początek to 534...
Stary 2012-02-07, 17:11   #4872
el amor
Zakorzenienie

Choco, nie wierzę, wr. Musisz z nim porozmawiać najlepiej jutro jak się okaże z tą przerwą, że nie przyjdzie ten ''Rafał''. Bo Tż Twój trochę przesadza, robi gorsze rzeczy, a Ciebie sprawdza? Dziwne.
Stary 2012-02-07, 17:19   #4873
ChocoMonster
Zakorzenienie

el amor, zapytałam tż-ta, czy to on, powiedział, że nie, więc jeśli jutro ten Rafał nie przyjdzie, to z tż chyba będzie koniec.
Stary 2012-02-07, 17:23   #4874
el amor
Zakorzenienie

Choco w jakim sensie koniec? Kurczę... dziwne sytuacje ostatnio coś macie
Stary 2012-02-07, 17:27   #4875
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Choco w jakim sensie koniec? Kurczę... dziwne sytuacje ostatnio coś macie
W takim, że z nim zerwę. Nienawidzę, gdy ktoś mnie sprawdza, czuję się wtedy jak przedszkolak... Ale skoro twierdzi, że to nie on... Chociaż jak zapytalam to jakoś nerwowo zareagował Wszystko się okaże jutro
Stary 2012-02-07, 17:29   #4876
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
W takim, że z nim zerwę. Nienawidzę, gdy ktoś mnie sprawdza, czuję się wtedy jak przedszkolak... Ale skoro twierdzi, że to nie on... Chociaż jak zapytalam to jakoś nerwowo zareagował Wszystko się okaże jutro
Rozumiem Cię. Dziwnie się Tż zachowuje, bardzo.
Stary 2012-02-07, 17:41   #4877
asik1503
Zakorzenienie

Choco dziwne to trochę... mój też czasem odwalał takie numery ale bardziej dla żartów niż żeby mnie sprawdzić... jeżeli to on to pytanie po co to robi?
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 17:48   #4878
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie mam pojecia! Wypiera się, że to nie on...
Jutro się wszystko okaże
Stary 2012-02-07, 17:54   #4879
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
TŻ sie właśnie obudził,że za 2 dni kończy się ważność jego dowodu. Ja taka stara nie jestem
Poszperałam w necie i raczej żadnych konsekwencji nie będzie. Załatwi to w tym tygodniu ale od razu dzwonił żebym mu sprawdziła co i jak, bo on w pracy.

Kiedyś za dowód się płaciło. Teraz na szczęście jest darmowy także nie muszę się spieszyć i szukać męża w ciągu tych 2 kolejnych lat, kiedy to moj dowodzik straci ważność

Parole - masz moje błogosławieństwo

Właśnie zrobiłam galaretkę z bananami mmm Robiłyście kiedyś panna cotte? Widziałam reklamę tego gotowego deseru i stwierdziłam,że pewnie można to bez problemu upichcić samemu
ale kusisz galaretką ale ja się odchudzam
Cytat:
genialne!

Będziemy świętować drugie rocznice i na wiecznej miłości czekać na obietnice

nie, chyba że będzie do czegoś potrzebny, to będą konsekwencje. to tak jak ma się już 18 lat i składa się wniosek i jeszcze przez parę tygodni siedzi się bez dowodu

osobiście nie mam z tym problemu, zakładaj nowy wątek mogłybyśmy wzorem wielu innych wątków napisać coś na pierwszej stronie o każdej udzielającej się i naszych związkach

ą
Cytat:
Twój jest lepszy Trzeba go wykorzystać!
Radioaktywne Ja tam wolę robić sama, przynajmniej wiem co dodaję
Cotty nigdy nie jadłam, ale ja tam łasa na słodkości jestem, nie będzie problemu z wypróbowaniem
A z tym wątkiem, by napisać cos o każdej to dobry sposób, można nawet ułożyć wierszyki po 2-3 zdania
Każda może coś wydumać na pierwszą stronę
Ale co do tych paru zdań o nas ja jestem sceptycznie nastawiona;p bo nie chce wpaść na znajomego kogoś tutaj..
Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Masz moje błogosławieństwo

Od 2010 roku kochają, złym humorom się nie dają
Dobre)
Cytat:
ja też myślę, że to twój Tz. I po prostu sprawdza Cię i ja bym nie szła do tego Rafała.
Stary 2012-02-07, 18:24   #4880
ChocoMonster
Zakorzenienie

Spotkamy się w szkole, chce tylko zobaczyć, czy ktoś będzie, czy nie, dopiero wtedy będę pewna, czy to tż, czy nie, nie chcę z nim kręcić ani nic...
Stary 2012-02-07, 18:29   #4881
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Jest strasznym zazdrośnikiem. Dodatkowo wczoraj się pokłóciliśmy, bo on znowu polubił zdjęcie A., a miał już tego nie robić ani się z nią nie kontaktować, więc to może jest ten powód. Numer tez jest dziwny, bo początek to 534...
powinniście oboje poważnie pogadać bo macie mało zaufania w związku jak na moje oko (chociaż mogę się mylić bo od niedawna z Wami jestem). i Ty złościsz się o inne dziewczyny, chociaż on niewspółmiernie bardziej się wykazuje brakiem zaufania. musicie bardzo poważnie pogadać.

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Każda może coś wydumać na pierwszą stronę
Ale co do tych paru zdań o nas ja jestem sceptycznie nastawiona;p bo nie chce wpaść na znajomego kogoś tutaj..
nie chodzi mi o jakieś osobiste zdania, jakieś zwyczajne, kilka słów typu: kocha gotować swojemu TŻ słodkości ze wszystkich blogów jakie ma pod ręką (bla bla bla) ale of kors jeśli nie będziecie zachwycone to się dostosuję, to był tylko taki pomysł luźno rzucony
a co do wpadania na znajomych - cały czas się zastanawiam ile moich koleżanek jest na wizażu

I love you
I will
I do
Stary 2012-02-07, 18:39   #4882
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
powinniście oboje poważnie pogadać bo macie mało zaufania w związku jak na moje oko (chociaż mogę się mylić bo od niedawna z Wami jestem). i Ty złościsz się o inne dziewczyny, chociaż on niewspółmiernie bardziej się wykazuje brakiem zaufania. musicie bardzo poważnie pogadać.

nie chodzi mi o jakieś osobiste zdania, jakieś zwyczajne, kilka słów typu: kocha gotować swojemu TŻ słodkości ze wszystkich blogów jakie ma pod ręką (bla bla bla) ale of kors jeśli nie będziecie zachwycone to się dostosuję, to był tylko taki pomysł luźno rzucony
a co do wpadania na znajomych - cały czas się zastanawiam ile moich koleżanek jest na wizażu
Z zaufaniem jest w porządku, tylko oboje jesteśmy typami zazdrośnika. Ja mu jednak ufam bardziej i to widać, niestety czasem widać, ze ma jakieś bzdurne podejrzenia i to mnie strasznie boli, bo ja mu ufam na sto procent, a nie tak jak on, że ja np. mówię, że spotkałam koleżankę na mieście i idziemy na sklepy, a on, ze ma nadzieję, że to nie żaden kolega i że idziemy na sklepy a nie na podryw... :| Szczególnie, ze ja mu ufam w każde jedno słowo i nie szukam drugiego dna. Już kilka razy mu mówiłam, że mi przykro, że mi nie ufa bardziej, ale on mówi, że ufa na tyle, na ile może... Kłótnie o to też nie są rozwiązaniem, ale co ja mam zrobić... Przecież nie zmienię jego psychiki. Kiedyś jego ex strasznie go okłamywała, mówiła że idzie do koleżanki, a szła na imprezy, dawała się podrywać przy nim i nie dziwię się, że teraz jest taki ostrożny, ale przecież jesteśmy ze sobą długi czas, a zaufanie to podstawa związku i przyjaźni. Już nie wiem sama co mam robić
Stary 2012-02-07, 19:02   #4883
asik1503
Zakorzenienie

Choco ale Ty nie jesteś jego ex... więc nie może się tłumaczyć tym, że kiedyś któraś go okłamywała... dałaś mu kiedyś powód aby był zazdrosny i Ci nie ufał?
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 19:04   #4884
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Spotkamy się w szkole, chce tylko zobaczyć, czy ktoś będzie, czy nie, dopiero wtedy będę pewna, czy to tż, czy nie, nie chcę z nim kręcić ani nic...
ja bym nawet nie szła
Cytat:
A to jak już dziewczyny chcą

ale mi się nic nie chcee
Stary 2012-02-07, 20:15   #4885
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Choco ale Ty nie jesteś jego ex... więc nie może się tłumaczyć tym, że kiedyś któraś go okłamywała... dałaś mu kiedyś powód aby był zazdrosny i Ci nie ufał?
nigdy. i zawsze jestem lojalna, mówię o wszystkim... mimo, że pewnie inna by mu tego nie powiedziała, bo wolałaby uniknąć problemu. ehh idę się pouczyć i troche pomyśleć, o ile będę mogła się skupić

Edytowane przez ChocoMonster
Czas edycji: 2012-02-07 o 20:30
ChocoMonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 20:15   #4886
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Już nie wiem sama co mam robić

ja wiem - porozmawiajcie, ale nie przez gg. bez tego można się tylko zastanawiać, myśleć, kombinować, nakręcać - a to niczemu dobremu nie służy, już się parę razy przekonałam weź się w garść i bądź silna
może Twój TŻ jak zobaczy jak bardzo Cię rani takim zachowaniem to zrozumie że Ty to nie ex i że może Ci w 100% zaufać

I love you
I will
I do
Stary 2012-02-07, 20:25   #4887
Naomi21
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, co tam u Was? Dawno nie zaglądałam i nie mam czasu, żeby wszystko nadrabiać. U mnie bywało różnie, obecnie jest bardzo dziwnie, mój związek stoi pod ogromnym znakiem zapytania i nie wiem co będzie dalej Ale póki co nadal jesteśmy razem. Ostatnio trochę razem mieszkaliśmy, chwilami było cudnie - idealnie, a chwilami myślałam, że go rozszarpię

Cytat:
Chyba straszne dzieci z Was? Nie obraź się, ale według mnie nic dobrego nie będzie ze związku, w którym aż tak brakuje zaufania. Nawet jeśli to nie on (a sądzę, że on), to sam fakt, że go o to podejrzewasz o czymś świadczy.
Stary 2012-02-07, 20:29   #4888
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, co tam u Was? Dawno nie zaglądałam i nie mam czasu, żeby wszystko nadrabiać. U mnie bywało różnie, obecnie jest bardzo dziwnie, mój związek stoi pod ogromnym znakiem zapytania i nie wiem co będzie dalej Ale póki co nadal jesteśmy razem. Ostatnio trochę razem mieszkaliśmy, chwilami było cudnie - idealnie, a chwilami myślałam, że go rozszarpię

Chyba straszne dzieci z Was? Nie obraź się, ale według mnie nic dobrego nie będzie ze związku, w którym aż tak brakuje zaufania. Nawet jeśli to nie on (a sądzę, że on), to sam fakt, że go o to podejrzewasz o czymś świadczy.
Podejrzewam, bo za dużo faktów mi się zgadza i tyle, poza tym to chyba nie jest zbrodnia, że rozważam wszystkie opcje? Trudno, żeby było coś dobrego, skoro już jest, a to, że czasem się kłócimy, albo nie wszystko jest idealne, jest rzeczą normalną.
Stary 2012-02-07, 20:39   #4889
el amor
Zakorzenienie

Naomi
Stary 2012-02-07, 20:40   #4890
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Z zaufaniem jest w porządku, tylko oboje jesteśmy typami zazdrośnika. Ja mu jednak ufam bardziej i to widać, niestety czasem widać, ze ma jakieś bzdurne podejrzenia i to mnie strasznie boli, bo ja mu ufam na sto procent, a nie tak jak on, że ja np. mówię, że spotkałam koleżankę na mieście i idziemy na sklepy, a on, ze ma nadzieję, że to nie żaden kolega i że idziemy na sklepy a nie na podryw... :| Szczególnie, ze ja mu ufam w każde jedno słowo i nie szukam drugiego dna. Już kilka razy mu mówiłam, że mi przykro, że mi nie ufa bardziej, ale on mówi, że ufa na tyle, na ile może... Kłótnie o to też nie są rozwiązaniem, ale co ja mam zrobić... Przecież nie zmienię jego psychiki. Kiedyś jego ex strasznie go okłamywała, mówiła że idzie do koleżanki, a szła na imprezy, dawała się podrywać przy nim i nie dziwię się, że teraz jest taki ostrożny, ale przecież jesteśmy ze sobą długi czas, a zaufanie to podstawa związku i przyjaźni. Już nie wiem sama co mam robić
To, co napisałaś świadczy o tym, że z zaufaniem właśnie nie jest w porządku. Takie wieczne sprawdzanie, wystawianie na próby, prowokowanie itd. jest bardzo niezdrowe. W związku musi być zaufanie. Bez zaufania związek nie ma szans, bo i jak tu być z kimś, kogo się podejrzewa o wszystko, co najgorsze?
Jak Twój facet ma aż tak zakorzenione w głowie po ostatnim związku, że „kobieta będzie zdradzać” to niech idzie na terapię, albo oboje idźcie na terapię dla par. Bo to, co teraz się dzieje, to równia pochyła. Skończy się to rozstaniem i to w niemiłym stylu. A wcześniej on Tobie i sobie tak zatruje życie, że będziecie mieli dosyć.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości