|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Cytat:
bo i ja mam z tym problem hehe. Szukałam przez Google. Oczywiście też sie nie załapałam.... :/W ogóle im bardziej Blogger kombinuje tym gorzej to wszystko wychodzi... Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2012-02-07 o 17:53 |
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dostałam wieeeeeeelką pakę od Pomaderii
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby chcą lepiej, a wychodzi jak zwykle... Ja u nich niczego nie mogę wygrać
|
|
#1774 |
|
BAN stały
|
Jeśli macie ochotę poczytac o eco kremie rewitalizującym pod oczy od Ava Laboratorium to zapraszam
http://shopping-of-wena.blogspot.com...eco-linea.html
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się udało 2x, w tym jeden zupełnym przypadkiem, aż się Samcze Oko sam zdziwił
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
No bo kto by powiedział, że tamto coś to była sztaluga
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, to w tym Ci się udało
Ja nigdy nie mogę zgadnąć ![]() A w innych konkursach jestem zbyt mało kreatywna
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
No w tym, haha
Ale wczorajszy mnie przeraził. Poradnik ze zdjęciem faceta w smokey eyes
|
#1780 |
|
BAN stały
|
Ech... ale ja mam chrzestną... Mieszka w tym samym mieście i zawsze była jakaś dziwna. Raz nie widziała mnie 10 lat... przyszła przed 18stką i dała mi takie prezenty, że by się wstydziła... wiecie co, można nie mieć kasy, ja nie jestem pazerna, ale ona to jest chytra. Dała mi jakiś stary pierścionek, jakies wielkie gacie z bazaru i książki, które kiedyś wciskało ludziom Ridgest Digest... A teraz nagle przekazała mojemu ojcu jakąś kamizelką z ala futra w rozmiarze L, gdzie ja noszę XS i S... śmierdzi starością :P
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Jednak sie daa, dziekuje Enn_ Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-02-07 o 20:48 |
|
|
|
|
#1782 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u mnie dzisiaj notka o tym, czym można zastąpić sondę do paznokci. Dziwię się, że dopiero kilka dni temu na to wpadłam
|
||
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety moja maseczka Gloria padłą ofiarą ... XDDD
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam jeszcze raz przez allegro. Tym razem chyba się uda.
|
|
|
|
#1785 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziś essence Marble mania z datą kiedy będzie A wczoraj umieściłam ulubieńców stycznia w wersji filmowej, więc zapraszam jak coś
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Te marmurkowe cienie Essence całkiem przyjemne dla oka, róż też
|
#1787 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dylemat :P które ładniejsze? :P
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1791 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, muszę się kogoś poradzić. Otóż kiedyś na forum paznokciowym poznałam dziewczynę z mojego miasta, gadałyśmy na gg jakiś czas, ale nigdy nie spotkałyśmy się na żywo i wymieniłyśmy się numerami tel, jakby co. Wczoraj do mnie pisała i dziś dzwoniła w sprawie pracy. Otoż 1 rzecz: hostessa na weekendy, chcę dorobić do wakacji, a to dobry i szybki sposób, wysłała mi mailem plik, abym wypełniła dane osobowe do umowy, są tam wiaodmo takie dane jak nr dowodu, imię ojca itp. a ja się boję, że wyślę i wiecie... ktoś wykorzysta moje dane do niecnych celów. Wiem, może jestem za bardzo przewrażliwiona, ale w sumie jej nie znam i nie mogę jej ufać. A druga sprawa to, że jej znajoma otwiera salon fryzjerski i będzie tam miejsce dla stylistki, zapewniłaby mi produkty, nie musiałabym nic płacić, godziny ustalam sama i biorę 40% od klientki... tutaj akurat powiedziałam, że chcę się spotkać z ta właścicielką salonu. Ale nie wiem teraz co czynić z tą pierwszą sprawą
|
|
|
|
#1792 |
|
Konto usunięte
|
Ale mam dylemata...
Jak pewnie zauważyłyście, mój blog paznokciowy umiera śmiercią naturalną - nie mam już dla niego serca. Zostało mi parę lakierów, które dostałam do recenzji i to go jeszcze jakoś trzyma przy życiu, ale szczerze mówiąc chciałabym go już dobić ![]() A dziś dostałam propozycje przetestowania kilku lakierów marki, która kiedyś mi się śniła po nocach - BYS. Myślę, że się zgodzę, może to zniechęcenie do lakierów jest chwilowe i niedługo blog będzie działać tak, jak kosmetyczny... |
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32143437]Ale mam dylemata...
Jak pewnie zauważyłyście, mój blog paznokciowy umiera śmiercią naturalną - nie mam już dla niego serca. Zostało mi parę lakierów, które dostałam do recenzji i to go jeszcze jakoś trzyma przy życiu, ale szczerze mówiąc chciałabym go już dobić ![]() A dziś dostałam propozycje przetestowania kilku lakierów marki, która kiedyś mi się śniła po nocach - BYS. Myślę, że się zgodzę, może to zniechęcenie do lakierów jest chwilowe i niedługo blog będzie działać tak, jak kosmetyczny...[/QUOTE] A może ciężko Ci skupić się tak samo na obu blogach? Teraz postanowiłaś włożyć więcej wysiłku, serca itp w rozruszanie bloga kosmetycznego i dlatego zaniedbałaś paznokciowy. Albo po prostu zapytaj firmy czy możesz zrecenzować lakiery na kosmetycznym blogu
|
#1794 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32143437]Ale mam dylemata...
Jak pewnie zauważyłyście, mój blog paznokciowy umiera śmiercią naturalną - nie mam już dla niego serca. Zostało mi parę lakierów, które dostałam do recenzji i to go jeszcze jakoś trzyma przy życiu, ale szczerze mówiąc chciałabym go już dobić ![]() A dziś dostałam propozycje przetestowania kilku lakierów marki, która kiedyś mi się śniła po nocach - BYS. Myślę, że się zgodzę, może to zniechęcenie do lakierów jest chwilowe i niedługo blog będzie działać tak, jak kosmetyczny...[/QUOTE] Orlico a co to za lakiery? google mi nic nie mówi ![]() nie skreślaj tego bloga, taki sukces odniósł, tyle odsłon..to nie jest takie "ot", więc może go trzymaj przy życiu, gdyby pasja lakierowa Ci kiedyś wróciła ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- do mnie bardziej przemawiają pierwsze
Edytowane przez kasiaen1 Czas edycji: 2012-02-07 o 21:13 |
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiecie, jak korci mnie, żeby zmacać te wszystkie kosmetyki, które dostałam
Ale nie, czekam na jutro, aż będzie światło dzienne, coby je wszystkie pięknie obfocić w nienaruszonym stanie
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Jak pewnie zauważyłyście, mój blog paznokciowy umiera śmiercią naturalną - nie mam już dla niego serca. Zostało mi parę lakierów, które dostałam do recenzji i to go jeszcze jakoś trzyma przy życiu, ale szczerze mówiąc chciałabym go już dobić ![]() A dziś dostałam propozycje przetestowania kilku lakierów marki, która kiedyś mi się śniła po nocach - BYS. Myślę, że się zgodzę, może to zniechęcenie do lakierów jest chwilowe i niedługo blog będzie działać tak, jak kosmetyczny...[/QUOTE] Może zmień layout bloga, sposób obrabiania fotek czy coś? Taka zmiana czasem pomaga. Chyba, że przestałaś interesować się paznokciami, wtedy klapa.
|
#1797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ją lubię Cytat:
Hmm, chyba tam gdzie są 3 kwiatki, ale ja chyba bym zrobiła je węższe lub dała więcej bibuły Cytat:
A ja musiałam dziś oddać mój kuferek fossila Wymieniłam go na inną torebkę, ale szkoda mi tamtej, bo tamta była duużo większa
|
|||
|
|
|
#1798 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie chce mi się już Albo noszę jednokolorowe paznokcie aż się zedrą albo wręcz mam gołe szponki. Zresztą teraz przez sesję sobie pozrywałam skórki z boków paznokci i mam stan zapalny chyba w każdym palcu |
|||
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1800 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie ona tych danych potrzebuje do umowy, żebym ja później podpisała, bo dane wysyła gdzieś do centrali i oni dopiero sporządzają umowę. No nic, umówię się z nią tak będzie lepiej, mam nadzieję, że się nie obrazi :P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

Ja nigdy nie mogę zgadnąć 

Ale nie, czekam na jutro, aż będzie światło dzienne, coby je wszystkie pięknie obfocić w nienaruszonym stanie 

Albo noszę jednokolorowe paznokcie aż się zedrą albo wręcz mam gołe szponki. Zresztą teraz przez sesję sobie pozrywałam skórki z boków paznokci i mam stan zapalny chyba w każdym palcu