Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 07:20   #2131
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Dziewczyny wpadłam się przywitać
A tak przy okazji proszę nie rozpisujcie się za bardzo, bo znowu spędzę całe popołudnie na czytaniu tego:P

Miłego dzionka życzę
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 07:44   #2132
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Dzień dobry ja mam dzisiaj znowu zajęty dzień. Najpierw zmykam na fitness (dziewczyny dlaczego ja jeszcze nie chudnę? ), później może do lekarza, później US a później na farbowanko:P

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Ale się zeźliłam!! Słyszałam, że u mojego ginekologa mają wprowadzać zapisy. Bo do tej pory można było przyjść z marszu. No ale nie spodziewałam się, że terminy będą niewiadomo jak odległe skoro do tej pory to wszystko jakoś funkcjonowało. I dzwonię kiedy mogę przyjść, czy dziś da radę, a ta mi mówi, że 17 lutego a ja w sobotę muszę tabletkę wziąć no nic. Pójdę tam, może da mi receptę bez "wizyty". A jak nie to pozostaje mi liczyć na łaskę Pani w aptece, że wstrzyma się z receptą do tego posranego 17.... Wrrr!! Ide zjeść śniadanie! I jeszcze bardziej się dobiłam niechudnięciem... Powiedzcie, że ta wyższa waga jest spowodowana @
Stary 2012-02-08, 07:54   #2133
niusia_87
Zakorzenienie

Witam Was, za Chatką to tęskniłyście, a za mną to już nie

Normalnie wie wiem, co się dzieje, nie umie odpisywać na posty z laptopa

Stacjonarny komputer mam w naprawie, coś z kartą graficzną się dziej, a że mam na gwarancji, to nie nie bawmy w to sami

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Która z dziewczyn ze Śląska jeszcze nie ma wizażystki to bardzo serdecznie polecam: http://www.makeupslubny.pl/o-mnie/
Stronę internetową może ma niezbyt szałową, ale ja jestem bardzo zadowolona z jej usług
A tak bliżej powiatu wodzisławsko-rybnickiego?

chocolate muffin skąd ten wierszyk wytrzasłaś?
Mamy tak jak wy z obrączkami (tradycyjne półokrągłe 4 mm i 5 mm). Pani od jubilera wysłała mi już SMS-a że są do wyboru już w zeszłym tygodniu, z czasem jakoś krucho, TŻ wymyślił, że mam je sama odebrać...
Mam takie zboczenie, że wszystkim patrze na dłonie, jakie mają obrączki

Dzisiaj poradnia życia rodzinnego po raz ostatni
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 07:55   #2134
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja mam dzisiaj znowu zajęty dzień. Najpierw zmykam na fitness (dziewczyny dlaczego ja jeszcze nie chudnę? ), później może do lekarza, później US a później na farbowanko:P

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Ale się zeźliłam!! Słyszałam, że u mojego ginekologa mają wprowadzać zapisy. Bo do tej pory można było przyjść z marszu. No ale nie spodziewałam się, że terminy będą niewiadomo jak odległe skoro do tej pory to wszystko jakoś funkcjonowało. I dzwonię kiedy mogę przyjść, czy dziś da radę, a ta mi mówi, że 17 lutego a ja w sobotę muszę tabletkę wziąć no nic. Pójdę tam, może da mi receptę bez "wizyty". A jak nie to pozostaje mi liczyć na łaskę Pani w aptece, że wstrzyma się z receptą do tego posranego 17.... Wrrr!! Ide zjeść śniadanie! I jeszcze bardziej się dobiłam niechudnięciem... Powiedzcie, że ta wyższa waga jest spowodowana @
No niestety, może być. Jakie badania robiłaś przed przepisaniem i dobraniem tab.? Bo może nie masz efektów ubocznych w stylu mdłości i spadek libido, ale właśnie waga. Bo to tabletki mogą powodować brak utraty wagi.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:02   #2135
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
A ja będę oryginalna - moim świadkiem będzie brat (a świadkiem tż jego brat) Jesli będę potrzebować damskiej rączki (że tak powiem ) to poproszę przyjaciółkę, bratową albo mamunię! A świadkowie zajmą się rozdawaniem wódeczki, no i prezencją heh

Dobranoc dziewczynki
Jutro cały dzień praktycznie w przedszkolu bo mam zebranie z rodzicami Trzeba przeżyć...
Miłej nocki!
Ja też mam za świadka brata a TŻ ma swojego

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:03   #2136
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Ślicznie, delikatnie, dziewczęco, romantycznie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczynki ja lece spać

o 8 mam egzamin więc proszę o troszki kciuków

branoc

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
nie wiesz jak mnie cieszy Twoje zadowolenie
świetna fryzura coś w moim guście jestem szczęśliwa i wszystkie obawy mi minęły

jeszcze się nie umawiałam na próbną fryzure i make up bo właśnie pisała mi że najlepiej na wiosnę... więc jeszcze poczekam

fryzura się długo trzymała ? boje się jedynie tego że po próbnej bede musiała i tak zmienić koncepcje bo chce loki... ale nie chce żeby mi się rozpadła fryzura po 3h
bedziesz miała welon
bo ja właśnie mam do odbioru z suknią w salonie w tygodniu ślubu ale chyba wezme go wczesniej zeby na próbnej wpiac i zobaczyc jak bedzie wyglądać... bo chce mieć z boku kwiatka na 100% a welon od spodu (tzn ja nie chce welonu, wszyscy sie w koło uparli że powinnam mieć) więc chciałabym widzieć jak to bedzie wyglądać... a i tak go dostaje gratis do sukni wiec
właśnie sie zastanawiałam czy Ty ją też zarezerwowałaś w końcu czy nie
skoro tak dobry wybór

Fryzura mi sie trzymała bardzo dobrze jak ją rozpuszczałam po godzinie 1 w nocy to była niemal nienaruszona, mimo że w międzyczasie leżałam przed tv i brałam prysznic przed spaniem rozczesałam włosy, a jak wstałam rano to nadal miałam loki więc trzymały się niewątpliwie normalnie to u mnie loki znikają po paru godzinach chodzenia w nich

Welon planuję do kościoła tylko, nie miałam go ze sobą, bo jeszcze nie kupiłam, ale fryzura przewidywała miejsce na welon
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Dokonuję rzeczy niemożliwej - czyli piszę pierwszego posta rano A wstałam tylko po to, żeby nie marnować dnia!

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

nie wiem niestety, bo mieszkam w Katowicach
ale on a dojeżdża na terenie całego Śląska i Małopolski, tylko na spotkanie próbne trzeba przyjechać do Katowic

Miłego dnia idę do pracy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:09   #2137
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
No niestety, może być. Jakie badania robiłaś przed przepisaniem i dobraniem tab.? Bo może nie masz efektów ubocznych w stylu mdłości i spadek libido, ale właśnie waga. Bo to tabletki mogą powodować brak utraty wagi.
żadnych badań nie miałam.
Stary 2012-02-08, 08:13   #2138
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
żadnych badań nie miałam.
To kiepsko. Ja robiłam masę badań, hormony. Przy wizycie zapytaj gin.Może da Ci skierowanie i zmieni tabsy, będą lepiej działać.

Choć nie wiem, czy te badania będą refundowane. W każdym razie ja prywatnie zapłaciłam ok 300zł.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:18   #2139
Kabriela
Zadomowienie

Witam, jeszcze nie zdążyłam Was nadrobić ale muszę powiedzieć, że dzisiaj zamawiam wszystkie rzeczy do robienia zaproszeń, winietek, karteczek pamiątkowych na wódkę i takie tam...miłego dnia życzę
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:30   #2140
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Ślicznie, delikatnie, dziewczęco, romantycznie

Mój Tż stwierdził, że za mało to miał tylko miejsca w brzuchu, więc nic się nie martw. Jak spotkam Pmkę z tego wesela to ją jeszcze o wszystko wypytam i Ci na priv wyślę (tylko, że w najbliższym czasie się nie zapowiada, że ją spotkam)

Po I to tak wyglądaliście, no i to szczęście bijące od Was
A co do świadkowej....kurde czytam to i sobie myślę, żeby moja młodsza siostra czegoś w ten deseń nie wywinęła, może jednak wezmę starszą, ale ona ma dzieci, ach normalnie
Ok byloby super, bede czekac
Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Nasze (moja 4mm tż 5mm) u miejscowego jubilera kosztują prawie 1900 (w Łazur 2900, YES 2650). Ale mieliśmy 12g złota i daliśmy za robociznę tylko 250zł

Dziewczyny sklejam tekst zaproszenia i zastanawiałam się nad wierszykiem o prezentach. I znalazłam perełkę... po wielu różnych kiepskich rymowankach pojawiło się Haiku:

Miłość płonie w sercach
Na wieki połączone będą
...Dawaj kasę

Tak mnie to rozbawiło, że aż się popłakałam i rechotałam chyba przez 5 min.
Hehehehe dobre, krotko i na temat juz widze te oburzenie ciotek

A ja dzisiaj chyba popelnie jakies zakupy na alelgro -slubno-weselne, bo mam ochote i juz!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:34   #2141
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Nie mogę sobie do końca poradzić z zatokami od jakiś 2-3 miesięcy A dziś znowu obudziłam się z zawalonym gardłem, nosem i bolącą głową... Mama na mnie krzyczy, żebym dała sobie spokój z pracą, wzięła L4 i wygrzała się w domu, ale jak sobie pomyślę ile mam roboty i jakie teksty będą odchodziły ze strony szefowej jak "sobie pozwolę na chorobę" to... Ech, czuję się paskudnie. Zapisałam się na jutro wieczór do lekarza, może coś mi pomoże.

Z pozytywnych spraw: przyszła do mnie podwiązka i kupiłam dziś biżuterię ślubną obie są śliczne
Idę nagrzać zatoki lampą i szybko do łóżeczka spać.
No to pokazuj zaraz!! A zatoki to na prawdę ciężka sprawa

Cytat:
dziewczynki ja lece spać

o 8 mam egzamin więc proszę o troszki kciuków

branoc
trzymam

Cytat:
Miłość płonie w sercach
Na wieki połączone będą
...Dawaj kasę

I po co tyle wymyślać i rymować

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Witam, jeszcze nie zdążyłam Was nadrobić ale muszę powiedzieć, że dzisiaj zamawiam wszystkie rzeczy do robienia zaproszeń, winietek, karteczek pamiątkowych na wódkę i takie tam...miłego dnia życzę
Też mam takie plany ale jakoś nie potrafię się ogarnąć, nie wiem ile czego
Stary 2012-02-08, 08:53   #2142
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się środowo Coraz bliżej piątek, coraz bliżej piątek
Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ok byloby super, bede czekac

Hehehehe dobre, krotko i na temat juz widze te oburzenie ciotek

A ja dzisiaj chyba popelnie jakies zakupy na alelgro -slubno-weselne, bo mam ochote i juz!
Ja mam ostatnio jakiś ciag zakupowy. Szeroko pojęty
Dzisiaj na przykład dorwałam dwa słowniki, na które sie już kiedyś czaiłam, a dziś była promocja 50%.

Przedwczoraj, za sprawą naszej Kindzi popełniłam marynarkę
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:55   #2143
E87
Wtajemniczenie

Wpadlam na genialny (tak mysle) pomysl... chce zrobic jakis prezent Tż w dniu slubu i mu go dac na/po weselu... Kupie mu zestaw do malowania farbami - spraye, aerograf, kompresor itd. moze ktorys Tż sie na tym zna i by mi mogl pomoc w wyborze? Moj Tż sie tym strasznie jara, ale zawsze mu szkoda kasy, a ma do tego niezly dryg
(Na poczatku myslalam, zeby zaprosic jakis zespol hh na wesele zeby zagral kilka kawalkow, ale obawiam sie ze finansowo by mnie to troche za duzo wynioslo... ale mam zamiar napisac do 2 zespolow i zobaczymy).
Stary 2012-02-08, 08:56   #2144
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem przelecialam na szybko

ARLETKO super ze sie wszystko udalo, co do siwadkowej brak mi slow co za babon, ja kiedys bylam swiadkiem na weselu co swiadek mial zone i ta zona byla o niego chorobliwie zazdrosna i wszystkim ja musialam kierowac
Cytat:

nie patrz na wage patrz na obwody

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:58   #2145
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Dzisiaj na przykład dorwałam dwa słowniki, na które sie już kiedyś czaiłam, a dziś była promocja 50%.

Hehe to ja tez tak mam ostatnio! Czekam chyba na 3 czy 4 zamowienia z wizazu kilka paczek z allegro (ale to glownie prezenty urodzinowe) i mysle"co by tu jeszcze kupic", a wybrac sie chce w tym miesiacu na dentysty na zabiegi na zabki, wiec kasa jest potrzeba do tego w lutym do okulisty, wiec same wydatki, a ja sie powstrzymac nie moge od zakupow!!!
Stary 2012-02-08, 09:00   #2146
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

te pomaranczowa ?

fajowa

a ja ten sweterek azurowy musztardowy zomówiłam

ach ta Kindzia

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:02   #2147
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

Coraz bliżej sobota a w sobotę idziemy na bal karnawałowo-walentynkowy Nareszcie się wybawię bo bardzo tego potrzebuję

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem przelecialam na szybko

ARLETKO super ze sie wszystko udalo, co do siwadkowej brak mi slow co za babon, ja kiedys bylam swiadkiem na weselu co swiadek mial zone i ta zona byla o niego chorobliwie zazdrosna i wszystkim ja musialam kierowac
nie patrz na wage patrz na obwody
Dokładnie. Widzę to po sobie. Mimo, że ćwiczę to waga jakoś specjalnie w dół nie poleciała ale za to obwód brzucha zmniejszył się o ładnych kilka cm a to dopiero początek

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
te pomaranczowa ?

fajowa

ach ta Kindzia
Gdzie ją można pooglądać?

Trzeba by się było wziąć za pisanie pracy mgr

Stary 2012-02-08, 09:07   #2148
niusia_87
Zakorzenienie

Pytanie z innej beczki:
Chce w sobotę pójść do kościoła na ślub siostry mojej bliskiej przyjaciółki i złożyć Państwu Młodym życzenia. Co powinnam im dać?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:10   #2149
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie z innej beczki:
Chce w sobotę pójść do kościoła na ślub siostry mojej bliskiej przyjaciółki i złożyć Państwu Młodym życzenia. Co powinnam im dać?
Kwiaty byłyby odpowiednie chyba, że zamiast kwiatów chcą coś innego (wino, czekoladki itp.)

Stary 2012-02-08, 09:12   #2150
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Coraz bliżej sobota a w sobotę idziemy na bal karnawałowo-walentynkowy Nareszcie się wybawię bo bardzo tego potrzebuję

Dokładnie. Widzę to po sobie. Mimo, że ćwiczę to waga jakoś specjalnie w dół nie poleciała ale za to obwód brzucha zmniejszył się o ładnych kilka cm a to dopiero początek

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Gdzie ją można pooglądać?

Trzeba by się było wziąć za pisanie pracy mgr

musisz poszukam w postach Kindzi, pisala o tym jakies 2 dni temu dala po kolei 4 czy 5 linkow do allegro z ubraniami

same fajne ciuszki i troche dziewczyn skorzystało z tego

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:12   #2151
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
te pomaranczowa ?

fajowa

ach ta Kindzia
Ja popełniłam tę niebieską
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
To już Ci życzę udanej zabawy
Cytat:
Pytanie z innej beczki:
Myślę, że jakięs dobre winko i karta z życzeniami będą ok
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:21   #2152
madzia2306
Zakorzenienie

heja dziewoje
ale wczoraj akcja była
moja siostra szuka sukienki do mnie na wesele, no więc moja mama wzięła jej jedną sukienkę na przymiarkę do domu, siostra przyjechała przymierzyła no i niestety ze względu na jej figurę sukienka nie pasowała, pojechała do domu ja sie ubrałam w swoją pokazałam tżtowi, był zachwycony, stwierdziłam że co mi szkodzi przymierzę sobie tą którą moja siostra mierzyła wyszłam w niej do pokoju wszyscy byli zachwyceni, leżała jak ulał- oczywiście ja chciałam tylko sobie przymierzyc, tata był tak zachwycony tym jak w niej ładnie wyglądam że powiedział że mam ją sobie wziąc oni za nią zapłacą no i tym sposobem mam dwie sukienki na dwa wesel u naszej MagdziS później wkleję fotkę ale kolor ma przepiękny

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
mnie moja przyjaciółka tym zaraziła nawet nie zwróciłam uwagi że tak napisałam
ja mojego tżta wkurzam tym tekstem

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:28   #2153
jagodzia133
Zakorzenienie

Na początek za tych 17 stron nadrabiania
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kochane jestem taka podjarana, że szok!!!

16 bierzemy slub.....28 gra Madonna w Berlinie....

19 Wyjedziemy w podróż poslubną z Berlina, po powrocie zostajemy w Berlinie przyjedzie moja sis z mężem (maja rocznice ślubu) i zostajemy na koncert!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem jak ja to zgram, ale musi sie udać.....co by nie było wyjazd musi być 18-20.06

Pożniej jeszcze weekend będziemy imprezować!!!!!

Czyli od 16.06 -01.07 IMPREZUJEMY!!!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
jagodziu - gratuluję własnego biznesu czy planujesz usługi także poza lublinem, ale jeszcze w województwie lubelskim

5 miesięcy do ślubu - czy zauważyłyście po raz pierwszy użyłam inne emotikonki, kiedy piszę o ddś lub mdś?? Już nie ma stracha ani omdlenia!
super że się tak cieszysz kochana w woj. lubelskim jak najbardziej a dla wizażanek będzie promocja do tego muszę stworzyć portfolio więc pierwsze dekoracje będą prawie za bezcen koszt paliwa balonów czy kwiatów (elementów dekoracji które nie są wielokrotnego użytku) w zamian za zrobienie zdjątek sali,kościoła aby wstawić je na stronę internetową .
Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Znowu mnie jakiś czas nie było, ale zaglądałam do was i podczytywałam

Otóż sprawa tego czy wesele będzie wyjaśniona
Pogadaliśmy z TŻ-tem w weekend bo w piątek zabrałam z sali umowę do domu żeby i on ją przeczytał i to był ostateczny moment na zdecydowanie co i jak. Oczywiście w międzyczasie TŻ miał dość ostrą wymianę zdań z moja mamą ale ostatecznie my sami podjęliśmy decyzję. Zapytał się mnie czy ja bym chciała wesele ale ja a nie moja mama. Powiedziałam że chciałabym, że w sumie zawsze mi się takie wesele marzyło no i w tym momencie powiedział OK, to robimy i że jakoś to będzie i że robimy tak jak było planowane a nie że redukujemy na siłę liczbę gości.

No więc wesele się odbędzie
Umowa podpisana i teraz tylko po niedzieli pójdę wpłacić kasę za salę, 40% całej kwoty
jak się cieszę super
Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
oj tam a ja jestem XL przy 160cm
kochana na 1 str. masz mnie w mojej sukni ślubnej mój rozmiar XL/L a zobacz czy wyglądam na tyle?? suknia o dobrym kroju może zdziałać cuda nie załamuj się tylko przymieżaj nawet te najbardziej obcisłe bo może się okazać że takie będą najbardziej wyszczuplać
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widziałyście to???? http://demotywatory.pl/3677337/Oswiadczyny
mój TŻ dostałby takiego kopa w dupę za taką akcję, że szok
widziałam ja mojemu tżtowi bym ja...ca urwała!
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a to proszę pokazać TŻtom ku przestrodze... http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/29974ec/Wiec...sial-byc-udany Nie wyobrażam sobie dalszej przyszłości z moim TŻtem po czymś takim...
zabiła bym go że robił imprezę na dzień przed ślubem....
Cytat:
Wróciłam z próbnej fryzury i makijażu i tak jak już pisałam wcześniej jestem bardzo zadowolona chciałam makijaż w odcieniach fioletu i fryzurę delikatną, romantyczną, półupięte loki i efekt jest lepszy nawet niż oczekiwałam Zdjęcia tego nie oddają (zwłaszcza makijażu, bo robiłam już w domu przy resztkach światła dziennego) ale wrzucam

Tak wiec już spokojnie mogę czekać na ślub wizażystki jestem pewna, nie muszę szukać dalej
super fryzurka i make up
Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
pytam już 2 raz bo wcześniej mi nikt nie odp;/ ile dawaliście za obrączki?te co nam sie podobają z białego złota półokrągłe ok 6mm kosztuja 2200 czy to dużo?
ja 1980zł obrączki soczewkowe (więc są cięższe) złoto białe żółte i czerwone.
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
jest fotka w albumie
matko jak cudnie a świadkowa pojechała po bandzie mogła się powstrzymać i cieszyć się twoim dniem albo stwarzać pozory żeby Ci przykrości nie robić
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
heja dziewoje
ale wczoraj akcja była
moja siostra szuka sukienki do mnie na wesele, no więc moja mama wzięła jej jedną sukienkę na przymiarkę do domu, siostra przyjechała przymierzyła no i niestety ze względu na jej figurę sukienka nie pasowała, pojechała do domu ja sie ubrałam w swoją pokazałam tżtowi, był zachwycony, stwierdziłam że co mi szkodzi przymierzę sobie tą którą moja siostra mierzyła wyszłam w niej do pokoju wszyscy byli zachwyceni, leżała jak ulał- oczywiście ja chciałam tylko sobie przymierzyc, tata był tak zachwycony tym jak w niej ładnie wyglądam że powiedział że mam ją sobie wziąc oni za nią zapłacą no i tym sposobem mam dwie sukienki na dwa wesel u naszej MagdziS później wkleję fotkę ale kolor ma przepiękny
ale ci dobrze!! ja też chcę
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:31   #2154
E87
Wtajemniczenie

Pomozcie, chce kupic koperty na zaproszenia, ktore lepsze (chce ecru)
http://allegro.pl/koperty-ozdobne-ec...098260252.html
http://allegro.pl/koperty-ozdobne-bi...052465919.html
Potrzebuje ich 65 szt, jakbym kupila te drozsze to wiecej 2,6 zaplace, wiec "Cena nie gra roli"
Stary 2012-02-08, 09:36   #2155
Nika0208
Rozeznanie

Jagodzia może i ja się usmieche do Ciebie w zwiąku z dekoracja kościoła, ale to juz na pw, wyśle Ci zdjęcia kościoła a Ty mi wycenisz. I Twoja oferte przedstawie drugiej parze, ktora ma w tym samym dniu.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:49   #2156
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie może nie z rana ale właśnie wstałam.

Cytat:
Witam Was, za Chatką to tęskniłyście, a za mną to już nie

Normalnie wie wiem, co się dzieje, nie umie odpisywać na posty z laptopa

Stacjonarny komputer mam w naprawie, coś z kartą graficzną się dziej, a że mam na gwarancji, to nie nie bawmy w to sami

chocolate muffin skąd ten wierszyk wytrzasłaś?
Mamy tak jak wy z obrączkami (tradycyjne półokrągłe 4 mm i 5 mm). Pani od jubilera wysłała mi już SMS-a że są do wyboru już w zeszłym tygodniu, z czasem jakoś krucho, TŻ wymyślił, że mam je sama odebrać...
Mam takie zboczenie, że wszystkim patrze na dłonie, jakie mają obrączki

Dzisiaj poradnia życia rodzinnego po raz ostatni

A ja o Tobie myślałam, ale stwierdziłam, że może przez te egzaminy przegapiłam posty.

Cytat:

Też mi się ta marynarka spodobała, ale narazie stop z zakupami. Jak nie będę musiała brać warunku to zaszaleje. Mam w planie kupić telefon.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Potrzebuje ich 65 szt, jakbym kupila te drozsze to wiecej 2,6 zaplace, wiec "Cena nie gra roli"
Ja bym kupiła te droższe. Wydaje mi się, że one nie mają tego paska taśmy dwustronnej, a kopert z zaproszeniami sie chyba nie zakleja.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:49   #2157
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
oj

Która z dziewczyn ze Śląska jeszcze nie ma wizażystki to bardzo serdecznie polecam:
http://www.makeupslubny.pl/o-mnie/
Stronę internetową może ma niezbyt szałową, ale ja jestem bardzo zadowolona z jej usług

wow, super

i tak właśnie powinno być

wiedziałam

Wróciłam z próbnej fryzury i makijażu i tak jak już pisałam wcześniej jestem bardzo zadowolona chciałam makijaż w odcieniach fioletu i fryzurę delikatną, romantyczną, półupięte loki i efekt jest lepszy nawet niż oczekiwałam Zdjęcia tego nie oddają (zwłaszcza makijażu, bo robiłam już w domu przy resztkach światła dziennego) ale wrzucam

Tak wiec już spokojnie mogę czekać na ślub wizażystki jestem pewna, nie muszę szukać dalej
moge sie do 2 rzeczy przyczepic ?? raz poprosilabym wizazyste o uzycie matowych/satynowych cieni a nie peirlowych jak tutaj
dwa podkreslilabym mocniej line gornych rzęś

fryzura swietna bardzo misterna

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:50   #2158
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
te droższe
swoją drogą też muszę kupić koperty

Stary 2012-02-08, 09:52   #2159
sloneczko740
Rozeznanie

Witam dziewczyny!! obudziłam sie dzisiaj ze strasznym katarem chyba będe chora..
a u mnie od dzisiaj TżŻ remont w kuchni będzie robił- płytki będzie układał ehm..

wensday21
obrączki które my mamy wyglądają tak jak w załączniku.. nam jubiler powiedział że nie ma problemu ze zwiększeniem albo ze zminiejszeniem obrączek o 2 rozmiary nasze kosztowały 1300zł były kupowane przed podwyżką złota:P
Cytat:
Ewcia ja bym wybrała te 1 koperty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczki_257.jpg (20,3 KB, 20 załadowań)
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:53   #2160
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
a co studiujesz/studiowalas?
Studiuję architekturę i urbanistykę

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
My też wczoraj byliśmy z autem u mechanika i tylko nam nasmarował rozrusznik - 80 zł:/
Dziewczyny co z tymi rozrusznikami jest Mój też w te największe mrozy odmówił posłuszeństwa
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Dziewczyny a gramatura papieru 200g/m2 to jest taki zwykły papier? Czy jeszcze cieńszy? Ktoś wie?
200g to gruby papier
Cytat:

Bardzo ładna fryzurka i makijaż
Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
pytam już 2 raz bo wcześniej mi nikt nie odp;/ ile dawaliście za obrączki?te co nam sie podobają z białego złota półokrągłe ok 6mm kosztuja 2200 czy to dużo?
Nasz obrączki 6mm kosztowały 2000zł, ale ze swoim złotem zapłaciliśmy tylko 640zł
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
jest fotka w albumie
Cudownie wyglądaliścieGra tuluję i zazdroszczę
Kicia
Cytat:
Nasze (moja 4mm tż 5mm) u miejscowego jubilera kosztują prawie 1900 (w Łazur 2900, YES 2650). Ale mieliśmy 12g złota i daliśmy za robociznę tylko 250zł

Dziewczyny sklejam tekst zaproszenia i zastanawiałam się nad wierszykiem o prezentach. I znalazłam perełkę... po wielu różnych kiepskich rymowankach pojawiło się Haiku:

Miłość płonie w sercach
Na wieki połączone będą
...Dawaj kasę

Tak mnie to rozbawiło, że aż się popłakałam i rechotałam chyba przez 5 min.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
heja dziewoje
ale wczoraj akcja była

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

ja mojego tżta wkurzam tym tekstem
Takie zakupy są najlepsze
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości