Drożdże - wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy......;) - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-07, 20:02   #4621
ewcia1807
Zakorzenienie

Dot.: Drożdże - wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy......;)

Cytat:
Napisane przez Indios Bravos Pokaż wiadomość
Super podejście Robię dokładnie tak samo- daję organizmowi totalny luz od sztucznych suplementów przez miesiąc
Lepiej miesiąc odpuścić, niż by organizm się przyzwyczaił i potrzebował później wielokrotnej dawki, badź nie daj Boże na coś by wpłynęło negatywnie

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 20:24   #4622
joracuppi
Raczkowanie

Dot.: Drożdże - wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy......;)

20 kubek

Moja pielęgnacja włosów

Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
joracuppi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 21:03   #4623
karolowanka
Rozeznanie

Cześc dziewczyny!
Okazuje się, że bez wspomagaczy moje włosy rosną 0,5cm na miesiąc, więc wracam do drożdży z podkulonym ogonem.
Tak właściwie,to okropny leń ze mnie Po tej listopadowej akcji drożdże cały czas gdzieś tam do mnie powracały, ale na zasadzie epizodu - wypijałam 3 - 4 paczki drożdży miesięcznie, bo po więcej nie chciało mi się iśc do sklepu.
Ale teraz już jest okej
Dzisiaj będzie: 5 kubek!
karolowanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 21:10   #4624
wolny_nick
Raczkowanie

mi z każdym kubkiem lepiej wchodzą pierwszy raz piłam z zatkanym nosem, potem parę dni z kostką rosołową a od niedzieli bez niczego i nawet mi smakują
wolny_nick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 21:48   #4625
OstraMieta
Rozeznanie

Cytat:

To polecam skrzyp

Brwi też mi rosną Wolałabym osobiście włosy na łbie
Dokładnie chodzi o herbatę ze skrzypu polnego ?
Dostanę bez problemu w aptece ?

Ja akurat zapuszczam brwi również , więc bardzo mnie to cieszy
OstraMieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 21:49   #4626
Z_A_
Raczkowanie

A ja z kumpelą od jutra zaczynamy
Ciekawe jakie będą efekty.
Bite 3 miesiące będziemy piły, ciekawe jak nam wejdzie pierwszy kubeczek jutro ;PP

75(było ) -74-73-72-71-70-69-68-67-66...

Nowy start
Z_A_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 23:34   #4627
marwel33
Raczkowanie

ALE WY PŁODNE JESTEŚCIE JEJUUUUUU

dostałam te drożdże ze zdrowej żywności. Kurczaki czytam, że po 1 czubatej łyżce 4 razy dziennie..... i już mi się odechciewa Będą babuni kochanej jak zabraknie to wtedy się wspomagać będę.

I no właśnie. Brwi też by się przydało troszkę, wspomagam je olejkiem rycynowym, rzęski też.

Wierzę w te drożdże jak w to, ze jutro tez wstanie Słońce

Nie jestem w stanie bywać codziennie i nadrabiać zaległości, wiec trzymam kciuki za nowe drożdżoholiczki i te już zakorzenione.

Wasze zdrówko

marwel33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 00:21   #4628
whiskey
Zadomowienie

dołączam do Was jutro (a raczej dziś) - do tej pory piłam pokrzywę, ale muszę się odzwyczaić, bo piję ją już od dawna (smakuje mi) i należałoby zrobić jakąś przerwę.

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 00:30   #4629
angiee0902
Raczkowanie

Witam drożdżopijaczki zachęciłyście mnie do picia drożdży, jutro kupię i dołączam do was ;D tylko smak mnie przeraza ale jakoś to zniosę
angiee0902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 00:31   #4630
OstraMieta
Rozeznanie

A po ilu dniach picia drożdży nastąpił u Was wysyp na twarzy ? i jakiego rodzaju "paskudztwa" to były ? Bo ja dopiero piję tydzień i jakieś syfy mi zaczynają wychodzić eh

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
Napisane przez angiee0902 Pokaż wiadomość
Witam drożdżopijaczki zachęciłyście mnie do picia drożdży, jutro kupię i dołączam do was ;D tylko smak mnie przeraza ale jakoś to zniosę
powodzenia
OstraMieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 01:33   #4631
blackberry8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OstraMieta Pokaż wiadomość
A po ilu dniach picia drożdży nastąpił u Was wysyp na twarzy ? i jakiego rodzaju "paskudztwa" to były ?
Mi wyskoczyły od razu i trzymały się 5 dni.
Jakie? Białe syfki, na szczęście z rodzaju tych nie pozostawiających zaczerwienienia.

Piłam drożdże przez tydzień ale niespodziewany wyjazd pokrzyżował mi plany.
Od jutra wracam do tego pysznego sposobu na upiększenie tego i owego.
Akurat mi drożdże bardzo smakują, w każdej wersji.
Zanim poczekam aż woda się zagotuje to zdążę obskubać z pół kostki
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 02:35   #4632
angiee0902
Raczkowanie

I tak teraz o tym wysypie napisałyście to sie zastanawiam, czy to dobry pomysł dla mnie, bo jestem w trakcie leczenia trądziku przeróznymi antybiotykiami... głupio mi trochę dermatologa pytać ;p
Stary 2012-02-08, 05:35   #4633
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Napisane przez ewcia1807 Pokaż wiadomość
Lepiej miesiąc odpuścić, niż by organizm się przyzwyczaił i potrzebował później wielokrotnej dawki, badź nie daj Boże na coś by wpłynęło negatywnie
No dokładnie. Czasem jest tak, że jak się suplementuje cały czas to organizm się rozleniwia i nie pobiera witamin z dostarczanych pokarmów, tylko czeka na suplementy Kiedys wypowiedź jednego z lekarzy nt temat słyszałam...

Cytat:
Dokładnie chodzi o herbatę ze skrzypu polnego ?
Dostanę bez problemu w aptece ?
Tak W zielarskim również

-------------------------------------

Mój kubas dzisiejszy się parzy

Przyznałam się wczoraj TŻtowi do zbrodni popełnianej codziennie rano
No- teraz już nie będę mieć przerw w piciu drożdży w ciągu kuracji

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 07:41   #4634
NellN
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angiee0902 Pokaż wiadomość
I tak teraz o tym wysypie napisałyście to sie zastanawiam, czy to dobry pomysł dla mnie, bo jestem w trakcie leczenia trądziku przeróznymi antybiotykiami... głupio mi trochę dermatologa pytać ;p
Nie widze przeciwskazań. W końcu to nic innego jak dostarczanie organizmowi witamin i mikroelementów w żywności. Jeśli jednocześni leczysz trądzik antybiotykami, będzie po prostu lepszy efekt wg mnie. To chyba tak jakbyś na grypę oprócz antybiotyku pila gorącą herbatę z malinami i cytryną. Tak to aj sobie tłumaczę, ale sprawdź jeszcze na ulotce antybiotyku czy w przeciwskazaniach nie ma czegoś o Saccharomyces (drożdże). I tyle

od 02.2011 - pielęgnacja bezsilikonowa
od 08.2011 - olejki allover! (argan, oliwki, migdały, jojoba, len, rycyna, kokos, Vatika, Heenara, Khadi)

Walczymy z wypadaniem!
NellN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:19   #4635
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez NellN Pokaż wiadomość
Nie widze przeciwskazań.
nie wiem czy forum zastąpi rozmowę z lekarzem, który prowadzi jakas kurację

i również przyjmowanie ziół ma spore znaczenie podczas jakichkolwiek kuracji, bo zaburzają one wyniki badań np próby wątrobowe i czesto dochodzi do przerwania kuracji z takiego nieodpowiedzialnego powodu.

angiee0902 lekarz moim zdaniem powinien wiedzieć, żeby np nie zwiększać Ci dawki antybiotyku z powodu wysypu niewiadomego pochodzenia.

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:39   #4636
NellN
Raczkowanie

Cytat:
No nareszcie! Nieładnie byc nieszczerym wobec TŻ ! A a nuż do Ciebie dołączy

ps. mojemu proponowalam picie drożdży, wytłumaczyłam ocb, i gdzieś tam wyłapał, że drożdże piwne sa lepsze od piekarskich i uznał, że będzie więcej piwa po prostu pił

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
nie wiem czy forum zastąpi rozmowę z lekarzem, który prowadzi jakas kurację

alez oczywiście, że nie dziewczyna się pytała co my sądzimy, ja napisałam, co mi się wydaje, ale to nie znaczy, że mam rację, to chyba oczywiste
Cytat:
i również przyjmowanie ziół ma spore znaczenie podczas jakichkolwiek kuracji, bo zaburzają one wyniki badań np próby wątrobowe i czesto dochodzi do przerwania kuracji z takiego nieodpowiedzialnego powodu.

angiee0902 lekarz moim zdaniem powinien wiedzieć, żeby np nie zwiększać Ci dawki antybiotyku z powodu wysypu niewiadomego pochodzenia.
akurat drożdże nie są ziołem i jedyne ich "działanie" czy też charakterystyka to to, ze są zbiorem witamin i mikroelementów pochodzenia niesyntetycznego. To tak, jakbyś jadła dużo pelnoziarnistego pieczywa albo roślin strączkowych. Lekarz lecząc trądzik może zabronić czekolady i ostrych przypraw, ale wskazana jest zbilansowana dieta, zbliżona do sródziemnomorskiej.

A co do dawki antybiotyku, w przypadku leczenia trądziku są pewne standardowe dawki od których się zaczyna i w zależności od stanu cery przyjmuje się je dłużej lub krócej. Ewentualny (podkreślam: ewentualny) wysyp drożdżowy minie w końcu, a lekarz zaprzestanie kuracji, jeśli zauważy poprawę.

Lekarz na bank zapyta się o dietę i suplementy, wtedy nie wyobrażam sobie "skłamania" odnośnie przyjmowania drożdży, ale naprawdę nie sądzę, żeby widział przeciwskazania.

ps. ja trądziku nie miałam, ale moja koleżanka tak i miała kurację antybiotykiem dercutane. Na tym, co mi kiedys opowiadala opieram moją wypowiedź. Jeśli się mylę, z chęcią posłucham o tym, co lekarz Angiee002 powiedzial na temat drozdży

od 08.2011 - olejki allover! (argan, oliwki, migdały, jojoba, len, rycyna, kokos, Vatika, Heenara, Khadi)

Walczymy z wypadaniem!
Stary 2012-02-08, 08:49   #4637
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE

Dziewczyny Dziś kończę swoją kurację 3 misieczną z drożdżami Trochę mi smutno tak się do nich przyzwyczaiłam wczoraj delektowałam się ostatnim kubeczkiem Dziś pomiar- szału się nie spodziewam w tym ostatnim msc.
Dziś rano postanowiłam, że na ten msc rezygnuję ze wszystkiego ! Z wcierek, z drożdży i z suplementów. Zrobię przerwę bo obawiam się, że słaby przyrost jest wynikiem przyzwyczajenia się organizmu do tego dobrodziejstwa. Więc za msc rozpoczynam ponownie zmasowany atak ! Jednak z olejowania nie zrezygnuję
OlilkaCQE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:53   #4638
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

akurat drożdże nie są ziołem
chyba sie nie zrozumiałyśmy
przeciez nie napisałam, że drożdże zaliczam do ziól to było odrębne zdanie, spójrz na nie raz jeszcze

wiem, ze sporo osób przychodzi do dermatologa z tzw wysypem, więc gros ludzi spożywa drożdże i są tego i takie niestety efekty.
Jednak nie uważam za prawidłowe zatajać faktu picia drożdży w trakcie jakiejkolwiek kuracji
i tu kolejne zdanie - faktycznie nawet każdy spożywany suplement jest istotny, gdy chodzi o interakcję.
o ziołach i zaburzonych wynikach wiem z autopsji

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez OlilkaCQE Pokaż wiadomość
Dziewczyny Dziś kończę swoją kurację

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:56   #4639
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE

Cytat:
A po ilu dniach picia drożdży nastąpił u Was wysyp na twarzy ? i jakiego rodzaju "paskudztwa" to były ? Bo ja dopiero piję tydzień i jakieś syfy mi zaczynają wychodzić eh

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

powodzenia
ja miałam po miesiącu i to takie twarde wielki czerwone cholerstwa były tez mniejsze ale też czerwone

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
No dokładnie. Czasem jest tak, że jak się suplementuje cały czas to organizm się rozleniwia i nie pobiera witamin z dostarczanych pokarmów, tylko czeka na suplementy Kiedys wypowiedź jednego z lekarzy nt temat słyszałam...

Tak W zielarskim również

-------------------------------------

Mój kubas dzisiejszy się parzy

TŻ miał wątpliwości co do naszej cudownej kuracji ?
Jak zareagował na wiadomość , że pijesz ?
Z moim źle nie było bo kiedyś za młodu sam pił na cerę, więc mnie rozumie i sam przypomina Jemu też zależy na moich pięęęęeknych dłuuuugich i zdrowych włosach Nawet ostatnio mówił, że za parę lat będę Jego prywatną Roszpunką
Stary 2012-02-08, 09:04   #4640
NellN
Raczkowanie

Cytat:
chyba sie nie zrozumiałyśmy
przeciez nie napisałam, że drożdże zaliczam do ziól to było odrębne zdanie, spójrz na nie raz jeszcze

wiem, ze sporo osób przychodzi do dermatologa z tzw wysypem, więc gros ludzi spożywa drożdże i są tego i takie niestety efekty.
[QUOTE=Miskaa78;32150264]Nie no jasne, ale Wizażanka napisala, że ma juz przepisany antybiotyk i zdiagnozowany trądzik. zakładam, że ma boryka się z problemem od dłuższego czasu i że lekarz przepisując antybiotyk rozpoznał tę, bądź co bądź dość agresywną chorobę.
Teraz, jeśli dodatkowo wystąpił wysyp "okołodrożdżowy" to pobędzie i minie. Zakladam, bo może osoby z trądzikiem przechodzą go inaczej? Nie wiem, niech się ktuś wypowie!

Cytat:
Jednak nie uważam za prawidłowe zatajać faktu picia drożdży w trakcie jakiejkolwiek kuracji
Ja również uważam, że nie należy zatajać Ja tylko wyraziłam zdanie, że wg mnie nie będzie przeciwskazań, ale lekarza poinformowałabym, zwłaszcza, że na bank zapyta o dietę i suplementy!

peace

Walczymy z wypadaniem!
Stary 2012-02-08, 09:18   #4641
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
No nareszcie! Nieładnie byc nieszczerym wobec TŻ ! A a nuż do Ciebie dołączy
Ja jestem z nim zawsze szczera, ale wiedziałam, że piciu drożdży jest bardzo przeciwny, więc troche piłam w tajemnicy Ale wczoraj powiedziałam, wytłumaczyłam wszystko i już się o drożdżycę nie martwi
Królewski argument- mojej mamie na trądzik zalecił to lekarz ;]

Cytat:
Dziewczyny Dziś kończę swoją kurację 3 misieczną z drożdżami Trochę mi smutno tak się do nich przyzwyczaiłam wczoraj delektowałam się ostatnim kubeczkiem Dziś pomiar- szału się nie spodziewam w tym ostatnim msc.
Dziś rano postanowiłam, że na ten msc rezygnuję ze wszystkiego ! Z wcierek, z drożdży i z suplementów. Zrobię przerwę bo obawiam się, że słaby przyrost jest wynikiem przyzwyczajenia się organizmu do tego dobrodziejstwa. Więc za msc rozpoczynam ponownie zmasowany atak ! Jednak z olejowania nie zrezygnuję
O kurczę- toś wytrwała
Bardzo fajnie, że przerwę robisz od wszystkiego
Odetchnie sobie i organizm i same włosy

Cytat:
TŻ miał wątpliwości co do naszej cudownej kuracji ?
Jak zareagował na wiadomość , że pijesz ?
Miał i to porządne ;] Choćby wspomniana wcześniej drożdżyca czy też grzybica układu pokarmowego lub pochwy ;]
Ale wytłuamczyłam jak krowie na rowie i wszystko ok Prosił tylko żebym się obserwowała i jak coś zacznie się dziać złego z układem pokarmowym to żebym odstawiła (pokrzywę ze skrzypem piłam wcześniej i wiem, że mi nie szkodzą). No i zagroził, że jeśli jeszcze jedną rzecz dołączę do swojej kuracji przeciw wypadaniu to łeb mi urwie
Hmmm...zastanawiam się tylk oco z Waxem...wspominałam mu o nim wcześniej, ale nie wiedział wtedy o drożdzach
Moze jakoś przemycę i będę żyć z głową na karku

Stary 2012-02-08, 09:20   #4642
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE

Cytat:
Ja jestem z nim zawsze szczera, ale wiedziałam, że piciu drożdży jest bardzo przeciwny, więc troche piłam w tajemnicy Ale wczoraj powiedziałam, wytłumaczyłam wszystko i już się o drożdżycę nie martwi
Królewski argument- mojej mamie na trądzik zalecił to lekarz ;]

O kurczę- toś wytrwała
Bardzo fajnie, że przerwę robisz od wszystkiego
Odetchnie sobie i organizm i same włosy

Miał i to porządne ;] Choćby wspomniana wcześniej drożdżyca czy też grzybica układu pokarmowego lub pochwy ;]
Ale wytłuamczyłam jak krowie na rowie i wszystko ok Prosił tylko żebym się obserwowała i jak coś zacznie się dziać złego z układem pokarmowym to żebym odstawiła (pokrzywę ze skrzypem piłam wcześniej i wiem, że mi nie szkodzą). No i zagroził, że jeśli jeszcze jedną rzecz dołączę do swojej kuracji przeciw wypadaniu to łeb mi urwie
Hmmm...zastanawiam się tylk oco z Waxem...wspominałam mu o nim wcześniej, ale nie wiedział wtedy o drożdzach
Moze jakoś przemycę i będę żyć z głową na karku
robię przerwę bo tak jak pisałam - nie widzę pożądanych efektów
Przemycaj, ukrywaj no bo przecież ,,to już tu było, nie widziałeś ? "
Z tego właśnie powodu ukrywam jak mogę przed swoim TŻ to co nakładam na łepetynkę po co mam później słuchać a On się biedny denerwować

Edytowane przez OlilkaCQE
Czas edycji: 2012-02-08 o 09:22
Stary 2012-02-08, 09:28   #4643
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
robię przerwę bo tak jak pisałam - nie widzę pożądanych efektów
Przemycaj, ukrywaj no bo przecież ,,to już tu było, nie widziałeś ? "
Z tego właśnie powodu ukrywam jak mogę przed swoim TŻ to co nakładam na łepetynkę po co mam później słuchać a On się biedny denerwować
Nie- ja mam cos innego
Razem z tym Waxem miałam mu Humavit wziąć: "No przecież pamiętasz, że Humavit dla Ciebie miałam zamawiać- bez Waxa nie będzie powyżej 20 zł zamówienie, no...a że ziółka i cynk jeszcze potrzebny to troche drogo wyszło..."

Obym nie poszła z torbami...mój własny ojciec nie wytrzymywał mojej manii na punkcie włosów a przecież ona ewoluowała w tą bardziej złożoną

Oj biedny ten mój J., biedny...

Stary 2012-02-08, 09:36   #4644
skoneczko
Przyczajenie

Hmmm ja widziałam takie drożdże u nas. Tylko nie pamietam w którym sklepie Obstawiam Społem. Nie wiem jak smakują ale skoro mówicie ze są delikatniejsze to jak zjem wsyztskie Babuni (a mam jeszcze 7 opakowań ) to przejde sie i ich poszukam
- Ale po co jeszcze chleb, Króliku?"
skoneczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:30   #4645
angiee0902
Raczkowanie

No ja mam trądzik kilka lat, od roku lecze, łagodny ale uporczywy; raz było lepiej, raz gorzej. Nie pyta mnie co jem a czego nie, jedynie za pierwszym razem mówił, zebym uważała na niektóre rzeczy (typu ostre, słodkie itd.).

Chodziło mi raczej o to, czy to jakoś nie zahamuje działania antybiotyków albo czy nie da im dodatkowej "roboty" niepotrzebnie.

Z drugiej strony piję pokrzywe któryś tydzien, po którym też niektóre ponoć miały wysyp, a ja na szczęście nie, choć jestem podatna.

W każdym razie dziekuję za rady i opinie
Stary 2012-02-08, 11:12   #4646
edyta07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wolny_nick Pokaż wiadomość
mi z każdym kubkiem lepiej wchodzą pierwszy raz piłam z zatkanym nosem, potem parę dni z kostką rosołową a od niedzieli bez niczego i nawet mi smakują
też tak miałam, dobrze że po kilku kubkach wchodzą lepiej

udo:
60-58-54 cm

mój blog
edyta07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:20   #4647
marwel33
Raczkowanie

Cytat:

Patrząc po podpisie (nie masz lutowego wpisu) ale ... w 3 miesiące urosły Ci ???...prawie 6cm ???

Jej jak ja bym tak chciała ....

marwel33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:38   #4648
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE

Cytat:
Napisane przez marwel33 Pokaż wiadomość

Patrząc po podpisie (nie masz lutowego wpisu) ale ... w 3 miesiące urosły Ci ???...prawie 6cm ???

Jej jak ja bym tak chciała ....
nie mam bo dopiero wieczorem zmierzę ale po odroście widzę, że słabiutko z 1 cm może troszkę więcej...
Tak jakby dziś było 2 cm to byłoby 6 cm
Kochana wszytsko przed Tobą Drożdże, wcierki, olejki, masaże i będzie się czym chwalić źle zrobiłam , że w listopadzie zaczynając nie cyknęłam fotki specjalnie dla wizażu ale oglądam zdjęcia i widać różnicę w marcu przed cyknę na pewno !

Edytowane przez OlilkaCQE
Czas edycji: 2012-02-08 o 12:41
Stary 2012-02-08, 13:43   #4649
angeells
Rozeznanie

No a ja niedługo lece po drożdże kochane i dołączam do was przy kolejnym kubasku ^^

Olejek rycynowy na brwi i rzęsy
30.12.2011-> widoczna poprawa

Piję drożdże 01.02.12

Piję skrzypopokrzywę 11.02.2012
angeells jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:03   #4650
Frappgold
Rozeznanie

A ja mam jakiś wysyp na czole kilka dni po odstawieniu Lewitanu (3x2tabl przez miesiac).
Frappgold jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości