Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 09:33   #2641
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Buuu, nie chcieli mnie na testerke lokowki Boscha, foch!
Moj maz nie uznaje Walentynek, wiec to bedzie dzien jak codzien...

Gratuluje wszystkim zuzyc, u mnie na razie nic sie nie konczy.

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:44   #2642
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

gratuluję wszystkim testerkom boscha
ja wykończyłam serum na końcówki z ori i dziś może pójdzie w końcu płyn do kąpieli
Stary 2012-02-08, 13:30   #2643
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
gratuluję wszystkim testerkom boscha
ja wykończyłam serum na końcówki z ori i dziś może pójdzie w końcu płyn do kąpieli

gratuluję zużycia mam takie pytanie tylko przepraszam jeśli Cię uraże i uznasz że wtykam nos w nie swoje sprawy ale czy nie boisz się kąpać w wannie będąc w ciąży ?? z tego co wiem to nie bardzo są wskazane ciepłe kąpiele

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:47   #2644
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
A Wy jakie macie plany na walentynki ?
Ja tam tez jakos specjalnie walentynek nie uwzgleniam ,bo trzeba sie troszczcyc o siebie caly rok a nie udawac pare w Walentynki W zeszlym roku bylismy w spa (moj pomysl niespodzianka). W tym roku cos Tz-mowil ze chcialby tam wrocic ale pewnie sam telefonu nie ruszyc zeby sie umowic, pewnie bedzie chcial ze mna ustalic a tym razem ja chcialabym niespodzianke.

U mnie na razie bilans wyglada tak:

Zuzyte luty:

-krem do stop Foot Works Avon cynamon&pomarancza 75 ml
-maseczka Oriflame saszetka
-plyn do demakijazu Nivea 125 ml
-szampon herbal esences
-dezodorant Dove
Kupione:
-rozswietlacz Essence cristalliced
-glittery Essence

Moze jeszcze dojda 2 czarne kredki bo juz mam ogryzki

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:04   #2645
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
A plany walentynkowe póki co nie skonkretyzowane. TŻ zaproponował wyjście na "Idy marcowe" do kina, ale potem dostał info, że pod koniec tygodnia przywożą kabinę prysznicową i coś bąkał o weekendowym montażu. Oby się nie wykręcał od wyjścia, bo rzadko gdzieś wychodzimy
To w weekend, a walentynki są we wtorek

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
No widzisz, może jednak coś go ruszyło
Ja z TŻ-em walentynek nie obchodzimy Ale 13. lutego mamy rocznicę i wyjeżdżamy na 3 dni poza Kraków
Wow, ale super! Mnie też się marzy wyjazd. Ale ustaliliśmy, że pojedziemy gdzieś na wiosnę, żeby było cieplej, bo w taką pogodę nam się nie chce

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Ja tam tez jakos specjalnie walentynek nie uwzgleniam ,bo trzeba sie troszczcyc o siebie caly rok a nie udawac pare w Walentynki W zeszlym roku bylismy w spa (moj pomysl niespodzianka). W tym roku cos Tz-mowil ze chcialby tam wrocic ale pewnie sam telefonu nie ruszyc zeby sie umowic, pewnie bedzie chcial ze mna ustalic a tym razem ja chcialabym niespodzianke.

U mnie na razie bilans wyglada tak:

Zuzyte luty:

-krem do stop Foot Works Avon cynamon&pomarancza 75 ml
-maseczka Oriflame saszetka
-plyn do demakijazu Nivea 125 ml
-szampon herbal esences
-dezodorant Dove
Kupione:
-rozswietlacz Essence cristalliced
-glittery Essence

Moze jeszcze dojda 2 czarne kredki bo juz mam ogryzki
To fakt, cały rok trzeba dbać W sumie poza paroma incydentami nie mogę narzekać na brak jakichkolwiek uczuć. Jak tylko nie mam nauki to TŻ chce oglądać razem film albo wyjść do kina czy ze znajomymi na piwo. Ale że ja ciągle nie mam czasu, to TŻ czasem nawet już nie proponuje. Ostatnio jak dostałam kwiatka bez okazji, to się wkurzyłam trochę, bo wcześniej mu trułam, że nawet kwiatka od niego nie dostanę i że to było wymuszone. A on akurat rozmawiał ze mną przez telefon i byłam smutna i chciał mi poprawić humor, a ja oczywiście źle to odebrałam I teraz powiedział, że już kwiatków nie będzie
W walentynki co roku kupujemy sobie coś słodkiego i gdzieś wychodzimy. Albo do kina albo do restauracji. Chociaż nie mogę sobie przypomnieć co robiliśmy w zeszłym roku

Cuciola ładne zużycia, brawo! We Włoszech też jest Essence czy kupiłaś w Polsce?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:20   #2646
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
To w weekend, a walentynki są we wtorek
U mnie walentynki będą w weekend . Mieszkamy z TŻ w innych miastach, obydwoje pracujemy i widzimy się jedynie w weekendy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:44   #2647
Hosenka*
Zakorzenienie

Mam grzeszek na sumieniu :0

Było dziś otwarcie Mydlarni i skusiłam się na: http://www.mydlarnia.info/savon-noir...28-id-677.aspx

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:44   #2648
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
We Włoszech też jest Essence czy kupiłaś w Polsce?
jest i Essence i Catrice

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 18:49   #2649
ganimedea
Zakorzenienie

Dotarła już moja suszarka
W porównaniu ze starą jest duża i ciężka . Jutro wieczorem lub pojutrze rano pierwsze testy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 18:50   #2650
Parsifal
Zadomowienie

hej Hosenko, miałam ten specyfik, fajny był

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 19:13   #2651
Lynn
Zakorzenienie

Gratuluję wam tych produktów z Boscha Ja jeszcze łudzę się, że może rossmann mnie wybierze
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 20:12   #2652
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Dostałam pracę Było sporo chętnych, ale nie wiem czemu mnie wybrali. Ja bym siebie nie wybrała, szczególnie po tekście "Eeee, yyy, ten, eee to będzie dla mnie wyzwanie" (w odpowiedzi na sugestię dyrekcji, że ich szkoła jest placówką z młodzieżą bardzo trudną wychowawczo )
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nusia:
to chyab Ty chwaliłaś manicure japoński? Jest oferta na bon na ten manicure u mnie w miescie za 19 zł i się zastanawiam, głównie dlatego, bo mam teraz bardzo zniszczone i rozwarstwione paznokcie
Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
chyba aktogimka też chwaliła ten manicure
Mhm, chwaliłam. Niedługo znów idę, bo mam kolejne kupony, też po 19 zł. Nie wiem co z tymi moimi paznokciami jest... Po serii japońskich mani były w świetnym stanie (ostatni miałam w listopadzie), ale jak ostatnio pomalowałam je dwa razy z rzędu, to po zmyciu wszystkiego były lekko rozdwojone i teraz już zaczynają się więcej łamać i rozdwajać. A jak nie malowałam niczym, to były zdrowsze.

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
I jak się udała zabawa?
Powiedzmy, że jako tako. Po prostu okoliczności były mało sprzyjające, żeby się przyjemnie na weselu bawić. Ale sam wyjazd udany.

gani, porzeczko, ksiezniczko - gratki, że udało Wam się dostać do testów Boscha! Mnie nie wybrali.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 20:45   #2653
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Do mnie też już przyszła lokówka Jutro będę testować.
W szkole pierwszego dnia było potwornie, dziś już nieco lepiej. To chyba kwestia tego czy największe popaprańce pójdą na wagary czy przyjdą na lekcje. Dla mnie gorzej jeśli to drugie Generalnie same klasy złożone z wulgarnych dresiarzy i nieciekawych panienek, wyzywających i bijących się bez przerwy, nie mających nic wspólnego z matematyką. A ja oczywiście gówniara nie jestem dla nich autorytetem ani nie mam takiego temperamentu żeby dać im radę. Mam nadzieję, że będzie lepiej, a nie gorzej.
Oprócz lokówki przybył mi dzisiaj nowy sprzęt. Kupiłam netbooka Zbierałam się od dawna, a że miałam przypływ kasy (przyszła premia za nadgodziny z poprzedniej szkoły i niebawem dostanę pensję z kolejnej) to od paru dni robiłam rozeznanie i w końcu zdecydowałam się na ten: http://www.komputronik.pl/product/14...9_314769_.html
Nic nie zużyłam, kupiłam szampon Babydream i maseczkę w saszetce z Ziai, którą właśnie zużywam
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 20:55   #2654
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Gratulacje!

Mhm, chwaliłam. Niedługo znów idę, bo mam kolejne kupony, też po 19 zł. Nie wiem co z tymi moimi paznokciami jest... Po serii japońskich mani były w świetnym stanie (ostatni miałam w listopadzie), ale jak ostatnio pomalowałam je dwa razy z rzędu, to po zmyciu wszystkiego były lekko rozdwojone i teraz już zaczynają się więcej łamać i rozdwajać. A jak nie malowałam niczym, to były zdrowsze.

gani, porzeczko, ksiezniczko - gratki, że udało Wam się dostać do testów Boscha! Mnie nie wybrali.
a ja właśnie od godz. siedze z bolącym paznokciem najmniejszego paluszka prawej ręki.Po prysznicu biorąc ręcznik zgięłam paznokieć w pół aż biedak zsiniał.Mam nadzieję ,że nie będą go musiała skracać do samego opuszka w końcu udało mi się je zapuścić na jednakową długość , a niech to

też Wam gratuluje urządzeń Boscha, ja chciałam prostownice bo nie mam i nigdy nie miałam a gdy jestem w sklepie to mam obawy czy nie zniszczy mi to włosów a na drogie szkoda mi kasy i tak odpuszczam ale może kiedyś kupię

no i pochwalę się zużyciami
-krem do twarzy rozjaśniająco- redukujący przebarwienia Avon 30 ml - płyn do demakijażu Bielenda awokado 125 ml
i

ZERO zakupów
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 21:02   #2655
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj wypróbuję

Jutro idę z mężem na studniówkę Chciałam ubrać czarną koronkową sukienkę, którą kupiłam w tamtym roku, ale niestety przytyłam i okropnie w niej wyglądam Pożyczę więc szarą sukienkę od mamy, w której byłą na naszym weselu. Jest troszkę luźniejsza, a jak dodam szeroki pasek to zatuszuje marszczący się materiał.

Znowu mamy prawie tydzień w plecy z remontem ... Od ostatniej soboty mieliśmy układać podłogi, ale nigdzie nie znaleźliśmy kleju do bambusa (wszędzie mają dwuskładnikowy, a my chcemy jednoskładnikowy), byliśmy nawet gotowi jechać do Krakowa albo Nowego Targu do Castoramy, ale znalazłam dziś na Allegro w niższej cenie (o 30 zł i z darmową przesyłką ), mam nadzieję, że w piątek kurier zawita z 2 pudłami 15kg kleju (750 zl poszło na taką "bzdurę" ) i lecimy dalej z robotą

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-02-08 o 21:09
Stary 2012-02-08, 21:10   #2656
Parsifal
Zadomowienie

Hosenko to historia zatoczyła koło pamiętam, jak pisałaś o studniówce w tamtym roku wtedy jakoś się chyba wszystko zaczęło

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 21:11   #2657
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
a ja właśnie od godz. siedze z bolącym paznokciem najmniejszego paluszka prawej ręki.Po prysznicu biorąc ręcznik zgięłam paznokieć w pół aż biedak zsiniał.Mam nadzieję ,że nie będą go musiała skracać do samego opuszka w końcu udało mi się je zapuścić na jednakową długość , a niech to
Mi coś takiego w niedziele z tym samym palcem zrobił mąż - wygłupialiśmy się i palec mi się podwinął, a on w tym momencie uderzył moją dłonią o drugą. Aż się popłakałam Do dzisiaj boli.

EDYCJA:
aj, doczytałam, że paznokcia zagięłaś Przeczytałam poprzednio, że palca

Instagram

Stary 2012-02-08, 21:12   #2658
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Jutro idę z mężem na studniówkę
pamiętam jak byłaś w zeszłym roku
Stary 2012-02-08, 21:13   #2659
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko to historia zatoczyła koło pamiętam, jak pisałaś o studniówce w tamtym roku wtedy jakoś się chyba wszystko zaczęło
Tak W tych dniach mamy rocznicę znajomości Tzn, była kilka dni temu, ale nie wiemy od kiedy dokładnie się znamy Chyba od pierwszych dni lutego

Aż poszukałam jakiś postów
Cytat:
Maturzysta??? To by musiał być z 9 lat młodszy
Nie, nauczyciel, rok starszy ode mnie.

Spotkaliśmy sie w sumie pierwszy raz - on mnie wypatrzył na imprezie tydzień temu i jakoś znalazł na FB. I tak sobie pisaliśmy codziennie.
Nawet ok się wydaje. Gaduła straszna, ale stwierdził, że to też trochę z nerwów, bo dawno nikt na nim takiego ogromnego wrażenia nie wywarł Słodzi i kadzi a ja tak wszystko przez pół jak zwykle. Gadki na mnie nie działają

I tu sukienka, w której chciałam iść.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1297185234

Jaka byłam chuda!! a wydawało mi się wtedy, że jestem za gruba
Zdecydowanie muszę wziąć się za siebie

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-02-08 o 21:28
Stary 2012-02-08, 21:47   #2660
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
U mnie walentynki będą w weekend . Mieszkamy z TŻ w innych miastach, obydwoje pracujemy i widzimy się jedynie w weekendy
Chyba, że tak

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Do mnie też już przyszła lokówka Jutro będę testować.
W szkole pierwszego dnia było potwornie, dziś już nieco lepiej. To chyba kwestia tego czy największe popaprańce pójdą na wagary czy przyjdą na lekcje. Dla mnie gorzej jeśli to drugie Generalnie same klasy złożone z wulgarnych dresiarzy i nieciekawych panienek, wyzywających i bijących się bez przerwy, nie mających nic wspólnego z matematyką. A ja oczywiście gówniara nie jestem dla nich autorytetem ani nie mam takiego temperamentu żeby dać im radę. Mam nadzieję, że będzie lepiej, a nie gorzej.
Oprócz lokówki przybył mi dzisiaj nowy sprzęt. Kupiłam netbooka Zbierałam się od dawna, a że miałam przypływ kasy (przyszła premia za nadgodziny z poprzedniej szkoły i niebawem dostanę pensję z kolejnej) to od paru dni robiłam rozeznanie i w końcu zdecydowałam się na ten: http://www.komputronik.pl/product/14...9_314769_.html
Nic nie zużyłam, kupiłam szampon Babydream i maseczkę w saszetce z Ziai, którą właśnie zużywam
Współczuję Ci, ale wierzę, że dasz radę Ja sama bym pewnie nie podołała, dlatego też nie robię bloku pedagogicznego na studiach.

Śliczny netbook

Cytat:
Dzisiaj wypróbuję

Jutro idę z mężem na studniówkę Chciałam ubrać czarną koronkową sukienkę, którą kupiłam w tamtym roku, ale niestety przytyłam i okropnie w niej wyglądam Pożyczę więc szarą sukienkę od mamy, w której byłą na naszym weselu. Jest troszkę luźniejsza, a jak dodam szeroki pasek to zatuszuje marszczący się materiał.
Hmm, Twój mąż jest nauczycielem czy po prostu wzięliście ślub w tak młodym wieku? Bo troszkę się gubię

Cytat:
Tak W tych dniach mamy rocznicę znajomości Tzn, była kilka dni temu, ale nie wiemy od kiedy dokładnie się znamy Chyba od pierwszych dni lutego

Aż poszukałam jakiś postów

I tu sukienka, w której chciałam iść.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1297185234

Jaka byłam chuda!! a wydawało mi się wtedy, że jestem za gruba
Zdecydowanie muszę wziąć się za siebie
W zeszłym roku miałaś studniówkę? Czyżbyś była młodsza ode mnie? Myślałam, że jestem tu najmłodsza
Sukienka ładna Ja czuję, że też wyglądam źle. Mam jakiegoś doła przez to. Rozmyślam czy nie zapisać się do jakiegoś dietetyka, bo moje nieregularne ćwiczenia i nieregularne jedzenie doprowadzą mnie niedługo do poszerzenia futryn...
Stary 2012-02-08, 21:53   #2661
Hosenka*
Zakorzenienie

Żywiec: nie, nie Mąż jest nauczycielem, jesteśmy "troszkę" starsi niż maturzyści :p Ja kończę w tym roku 29 lat, a mąż 30

Instagram

Stary 2012-02-08, 22:07   #2662
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Nawet już nie martwie się że musze do tej lodówy do pracy iść (mamy 9-10* no i tak 9h)

Brak chłopa brak planów = normalny dzień
O masakra współczuję takich temperatur.

Cytat:
Cytat:
Mam grzeszek na sumieniu :0

Było dziś otwarcie Mydlarni i skusiłam się na: http://www.mydlarnia.info/savon-noir...28-id-677.aspx
Mam dokladnie to samo, właśnie przed chwilą zmyłam z twarzy Ślicznie pachnie i naprawdę oczyszcza skórę.

Dziś z koleżanką z pracy zrobiłyśmy zamówienie z BU, Juz nie mogę sie doczekać aż przyjdzie. Dotąd tylko czytałam o tych hydrolatach i olejkach myjących więc to bedzie mój pierwszy raz . Zamówiłam olejek myjący pomarańczowy, hydrolat z oliwek eko, hydrolat z pszenicy, olej z pestek malin i arganowy, masło ze skrzypu i zurawinowe. Miałyście te masła?

W ogóle przez tą okropną zimę nic mi się nie chce, ani fajnie ubrać do pracy, ani gdzieś pójść. Byłam znów na zakupach kosmetycznych i kupiłam 2 peelingi - czekoladowy z Ziaja i z Perfecty cukrowy o zapachu pomarańczy z wanilia. Właściwie kupiłam to tylko po to by móc za 9,90 kupić krem do rąk z Avene. Peelingi pójdą na razie do zapasów, ale ostatnio zużyłam solny z Rossmanna więc długo tam nie poleżą. Jakaś skapciała jestem

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Żywiec: nie, nie Mąż jest nauczycielem, jesteśmy "troszkę" starsi niż maturzyści :p Ja kończę w tym roku 29 lat, a mąż 30

To Hosenko znacie się dopiero rok z TZ? Kurcze i już po ślubie - fajnie. Czasem sobie myślę, ze to takie fajne jak ludzie krótko się znają i biorą ślub, mieszkają razem a nie chodzą 7-10 lat by sie potem rozstać, bo związek jest juz przechodzony.

czy są już wyniki konkursu rossmanowego? Może tym razem się uda...

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2012-02-08 o 22:22
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 22:09   #2663
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
bo trzeba sie troszczcyc o siebie caly rok a nie udawac pare w Walentynki
Dokładnie tak samo uważam

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Wow, ale super! Mnie też się marzy wyjazd. Ale ustaliliśmy, że pojedziemy gdzieś na wiosnę, żeby było cieplej, bo w taką pogodę nam się nie chce
Na wiosnę (pod koniec kwietnia) też jedziemy - do Zakopanego

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Ja jeszcze łudzę się, że może rossmann mnie wybierze
Też się zgłosiłam

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Byłam znów na zakupach kosmetycznych i kupiłam 2 peelingi - czekoladowy z Ziaja i z Perfecty cukrowy o zapachu pomarańczy z wanilia. Właściwie kupiłam to tylko po to by móc za 9,90 kupić krem do rąk z Avene. Peelingi pójdą na razie do zapasów, ale ostatnio zużyłam solny z Rossmanna więc długo tam nie poleżą. Jakaś skapciała jestem
A co to za promocja dokładniej i gdzie?
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 22:21   #2664
KonikGarbusek
Zakorzenienie

W Superpharm, za zakupy powyzej 20 zl mozna kupic krem do rąk Avene za 9,90.

Jesli chodzi o Walentynki to ja mam juz plany. Walentynki jako dzień zakochanych podzieliliśmy na 2 weekendy. Teraz 12.02 idziemy na kolację (ja zaparszam), a tydzień pozniej jedziemy do Jastarnii na weekend we 2.(organizuje TZ). A sam dzień 14 lutego to moje 27 urodziny i nie wiem czy mam sie cieszyć, czy nie, bo co starosc to starosc
Stary 2012-02-08, 22:22   #2665
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
O masakra współczuję takich temperatur.

Miałam dokładnie to samo ale dla mnie ten specyfik jest jakiś dziwne. Mam po tym strasznie ściągniętą skóre...

Dziś z koleżanką z pracy zrobiłyśmy zamówienie z BU, Juz nie mogę sie doczekać aż przyjdzie. Dotąd tylko czytałam o tych hydrolatach i olejkach myjących więc to bedzie mój pierwszy raz . Zamówiłam olejek myjący pomarańczowy, hydrolat z oliwek eko, hydrolat z pszenicy, olej z pestek malin i arganowy, masło ze skrzypu i zurawinowe. Miałyście te masła?

W ogóle przez tą okropną zimę nic mi się nie chce, ani fajnie ubrać do pracy, ani gdzieś pójść. Byłam znów na zakupach kosmetycznych i kupiłam 2 peelingi - czekoladowy z Ziaja i z Perfecty cukrowy o zapachu pomarańczy z wanilia. Właściwie kupiłam to tylko po to by móc za 9,90 kupić krem do rąk z Avene. Peelingi pójdą na razie do zapasów, ale ostatnio zużyłam solny z Rossmanna więc długo tam nie poleżą. Jakaś skapciała jestem

---
Uwielbiam olejki myjące z BU działają zbawiennie na moją wysuszoną skórę. Nie trafiłam na nic innego do tej pory do twarzy, co by nie wysuszało mi skóry. Jakieś 2 miesiące temu skonczył mi się olejek i moja skóra nie wygląda ciekawie po myciu żelem. Nawet wczoraj oglądalam olejki na stronie, ale kupiłam niedawno żel z YR, więc szkoda by się zmarnował. Hydrolaty też są super. Zwłaszcza oczarowy. Używam go zamiast toniku. Przelewam sobie go do tego atomizerka z BU i 1 hydrolat przy codziennym stosowaniu starcza na 4 miesiące
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 22:46   #2666
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To Hosenko znacie się dopiero rok z TZ? Kurcze i już po ślubie - fajnie. Czasem sobie myślę, ze to takie fajne jak ludzie krótko się znają i biorą ślub, mieszkają razem a nie chodzą 7-10 lat by sie potem rozstać, bo związek jest juz przechodzony.
Jesteśmy dokładnie 4 miesiące po ślubie (od 8.10)
Pewnie, że fajnie Nie potrafię sobie wyobrazić, że widywalibyśmy się wieczorami, on by wracał do siebie, albo ja, nie ten "wiek" Zdecydowanie bardziej podoba mi się tak jak jest teraz

Mam trzecie zużycie - żel Avene Cleanance

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-02-08 o 22:47
Stary 2012-02-08, 22:50   #2667
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że fajnie Nie potrafię sobie wyobrazić, że widywalibyśmy się wieczorami, on by wracał do siebie, albo ja, nie ten "wiek" Zdecydowanie bardziej podoba mi się tak jak jest teraz

Zazdroszcze I sama czekam na TEN moment
Stary 2012-02-08, 23:24   #2668
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, ok
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Na wiosnę (pod koniec kwietnia) też jedziemy - do Zakopanego
Ale super macie z tymi wyjazdami
Cytat:
Jesli chodzi o Walentynki to ja mam juz plany. Walentynki jako dzień zakochanych podzieliliśmy na 2 weekendy. Teraz 12.02 idziemy na kolację (ja zaparszam), a tydzień pozniej jedziemy do Jastarnii na weekend we 2.(organizuje TZ). A sam dzień 14 lutego to moje 27 urodziny i nie wiem czy mam sie cieszyć, czy nie, bo co starosc to starosc
No i kolejna Też chcę wyjechać! Ale jak będzie cieplej

Cytat:

Zazdroszczę. W zeszłym roku mieszkaliśmy razem z TŻ, teraz niestety nie, ale często u niego bywam i nocuję. Najgorzej jest jak musimy się rozdzielać, tak jak tydzień temu i tak jak teraz...

A ja uważam zupełnie odwrotnie. Nie wyobrażam sobie wyjść za kogoś za mąż z kim nie pobędę chociaż 2-3 lata to minimum i nie zamieszkam wcześniej. Muszę najpierw dobrze poznać osobę z którą spędzę resztę życia, żeby później nie było żadnych niefajnych sytuacji. Ale z drugiej strony jeśli osoby się wcześniej znały albo od początku nadają na tych samych falach i czują, że to naprawdę to faktycznie może nie ma na co czekać, ale ja i tak bym chyba tak nie potrafiła. W każdym bądź razie co osoba to opinia i neguje niczyjej

U mnie pełno końcówek i póki co nic się nie chce skończyć. Zużyłam dziś jedynie - Marion, Hair Therapy, Gorąca kuracja do włosów suchych i łamliwych z olejkiem z orzeszków macadamia i oliwą z oliwek 10 ml

Zauważyłam fajny płyn do mycia ciała z Avonu z kwasem salicylowym, a że nie mam w pobliżu konsultantki to muszę zamówić na allegro i patrzę co by tu jeszcze zamówić jak i tak za przesyłkę będę płacić
Stary 2012-02-08, 23:39   #2669
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Konsultantek Avon Ci u nas dostatek: ja, Orlica, Luskap (jesli kogoś pominęłam to przepraszam) gorzej z odległością.

Zużyłam mleczko do demkijazu z imbirem z Avon, to juz moze 7 zuzycie, ale zakupow tez mam sporo...
Stary 2012-02-09, 06:42   #2670
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Konsultantek Avon Ci u nas dostatek: ja, Orlica, Luskap (jesli kogoś pominęłam to przepraszam) gorzej z odległością.

Zużyłam mleczko do demkijazu z imbirem z Avon, to juz moze 7 zuzycie, ale zakupow tez mam sporo...
Ja

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości