|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Buuu, nie chcieli mnie na testerke lokowki Boscha, foch!
![]() Moj maz nie uznaje Walentynek, wiec to bedzie dzien jak codzien... Gratuluje wszystkim zuzyc, u mnie na razie nic sie nie konczy.
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję wszystkim testerkom boscha
ja wykończyłam serum na końcówki z ori i dziś może pójdzie w końcu płyn do kąpieli
|
#2643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję zużycia mam takie pytanie tylko przepraszam jeśli Cię uraże i uznasz że wtykam nos w nie swoje sprawy ale czy nie boisz się kąpać w wannie będąc w ciąży ?? z tego co wiem to nie bardzo są wskazane ciepłe kąpiele |
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zeszlym roku bylismy w spa (moj pomysl niespodzianka). W tym roku cos Tz-mowil ze chcialby tam wrocic ale pewnie sam telefonu nie ruszyc zeby sie umowic, pewnie bedzie chcial ze mna ustalic a tym razem ja chcialabym niespodzianke.U mnie na razie bilans wyglada tak: Zuzyte luty: -krem do stop Foot Works Avon cynamon&pomarancza 75 ml -maseczka Oriflame saszetka -plyn do demakijazu Nivea 125 ml -szampon herbal esences -dezodorant Dove Kupione: -rozswietlacz Essence cristalliced -glittery Essence Moze jeszcze dojda 2 czarne kredki bo juz mam ogryzki
|
|
|
|
|
#2645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też się marzy wyjazd. Ale ustaliliśmy, że pojedziemy gdzieś na wiosnę, żeby było cieplej, bo w taką pogodę nam się nie chce ![]() Cytat:
W walentynki co roku kupujemy sobie coś słodkiego i gdzieś wychodzimy. Albo do kina albo do restauracji. Chociaż nie mogę sobie przypomnieć co robiliśmy w zeszłym roku Cuciola ładne zużycia, brawo! We Włoszech też jest Essence czy kupiłaś w Polsce?
|
|||
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie walentynki będą w weekend
. Mieszkamy z TŻ w innych miastach, obydwoje pracujemy i widzimy się jedynie w weekendy |
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Mam grzeszek na sumieniu :0
Było dziś otwarcie Mydlarni i skusiłam się na: http://www.mydlarnia.info/savon-noir...28-id-677.aspx
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarła już moja suszarka
W porównaniu ze starą jest duża i ciężka . Jutro wieczorem lub pojutrze rano pierwsze testy
|
|
|
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
hej Hosenko, miałam ten specyfik, fajny był
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wam tych produktów z Boscha
Ja jeszcze łudzę się, że może rossmann mnie wybierze
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem co z tymi moimi paznokciami jest... Po serii japońskich mani były w świetnym stanie (ostatni miałam w listopadzie), ale jak ostatnio pomalowałam je dwa razy z rzędu, to po zmyciu wszystkiego były lekko rozdwojone i teraz już zaczynają się więcej łamać i rozdwajać. A jak nie malowałam niczym, to były zdrowsze. ![]() Powiedzmy, że jako tako. Po prostu okoliczności były mało sprzyjające, żeby się przyjemnie na weselu bawić. Ale sam wyjazd udany. gani, porzeczko, ksiezniczko - gratki, że udało Wam się dostać do testów Boscha!
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie też już przyszła lokówka
W szkole pierwszego dnia było potwornie, dziś już nieco lepiej. To chyba kwestia tego czy największe popaprańce pójdą na wagary czy przyjdą na lekcje. Dla mnie gorzej jeśli to drugie ![]() Generalnie same klasy złożone z wulgarnych dresiarzy i nieciekawych panienek, wyzywających i bijących się bez przerwy, nie mających nic wspólnego z matematyką. A ja oczywiście gówniara nie jestem dla nich autorytetem ani nie mam takiego temperamentu żeby dać im radę. Mam nadzieję, że będzie lepiej, a nie gorzej.Oprócz lokówki przybył mi dzisiaj nowy sprzęt. Kupiłam netbooka ) to od paru dni robiłam rozeznanie i w końcu zdecydowałam się na ten: http://www.komputronik.pl/product/14...9_314769_.htmlNic nie zużyłam, kupiłam szampon Babydream i maseczkę w saszetce z Ziai, którą właśnie zużywam
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Po prysznicu biorąc ręcznik zgięłam paznokieć w pół aż biedak zsiniał.Mam nadzieję ,że nie będą go musiała skracać do samego opuszka w końcu udało mi się je zapuścić na jednakową długość , a niech toteż Wam gratuluje urządzeń Boscha, ja chciałam prostownice bo nie mam i nigdy nie miałam a gdy jestem w sklepie to mam obawy czy nie zniszczy mi to włosów a na drogie szkoda mi kasy i tak odpuszczam ale może kiedyś kupię ![]() no i pochwalę się zużyciami -krem do twarzy rozjaśniająco- redukujący przebarwienia Avon 30 ml - płyn do demakijażu Bielenda awokado 125 ml i ZERO zakupów |
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wypróbuję
![]() Jutro idę z mężem na studniówkę Chciałam ubrać czarną koronkową sukienkę, którą kupiłam w tamtym roku, ale niestety przytyłam i okropnie w niej wyglądam Pożyczę więc szarą sukienkę od mamy, w której byłą na naszym weselu. Jest troszkę luźniejsza, a jak dodam szeroki pasek to zatuszuje marszczący się materiał.Znowu mamy prawie tydzień w plecy z remontem ... Od ostatniej soboty mieliśmy układać podłogi, ale nigdzie nie znaleźliśmy kleju do bambusa (wszędzie mają dwuskładnikowy, a my chcemy jednoskładnikowy), byliśmy nawet gotowi jechać do Krakowa albo Nowego Targu do Castoramy, ale znalazłam dziś na Allegro w niższej cenie (o 30 zł i z darmową przesyłką ), mam nadzieję, że w piątek kurier zawita z 2 pudłami 15kg kleju (750 zl poszło na taką "bzdurę" ) i lecimy dalej z robotą
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-02-08 o 21:09 |
|
|
|
#2656 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko to historia zatoczyła koło
pamiętam, jak pisałaś o studniówce w tamtym roku wtedy jakoś się chyba wszystko zaczęło
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do dzisiaj boli.EDYCJA: aj, doczytałam, że paznokcia zagięłaś Przeczytałam poprzednio, że palca
|
|
#2659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tych dniach mamy rocznicę znajomości Tzn, była kilka dni temu, ale nie wiemy od kiedy dokładnie się znamy Chyba od pierwszych dni lutego ![]() Aż poszukałam jakiś postów ![]() Cytat:
I tu sukienka, w której chciałam iść. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1297185234 Jaka byłam chuda!! Zdecydowanie muszę wziąć się za siebie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-02-08 o 21:28 |
||
|
|
|
#2660 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja sama bym pewnie nie podołała, dlatego też nie robię bloku pedagogicznego na studiach.Śliczny netbook ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sukienka ładna |
||||
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Żywiec: nie, nie
Mąż jest nauczycielem, jesteśmy "troszkę" starsi niż maturzyści :p Ja kończę w tym roku 29 lat, a mąż 30
|
#2662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ślicznie pachnie i naprawdę oczyszcza skórę. Dziś z koleżanką z pracy zrobiłyśmy zamówienie z BU, Juz nie mogę sie doczekać aż przyjdzie. Dotąd tylko czytałam o tych hydrolatach i olejkach myjących więc to bedzie mój pierwszy raz . Zamówiłam olejek myjący pomarańczowy, hydrolat z oliwek eko, hydrolat z pszenicy, olej z pestek malin i arganowy, masło ze skrzypu i zurawinowe. Miałyście te masła?W ogóle przez tą okropną zimę nic mi się nie chce, ani fajnie ubrać do pracy, ani gdzieś pójść. Byłam znów na zakupach kosmetycznych i kupiłam 2 peelingi - czekoladowy z Ziaja i z Perfecty cukrowy o zapachu pomarańczy z wanilia. Właściwie kupiłam to tylko po to by móc za 9,90 kupić krem do rąk z Avene. Peelingi pójdą na razie do zapasów, ale ostatnio zużyłam solny z Rossmanna więc długo tam nie poleżą. Jakaś skapciała jestem ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
To Hosenko znacie się dopiero rok z TZ? Kurcze i już po ślubie - fajnie. Czasem sobie myślę, ze to takie fajne jak ludzie krótko się znają i biorą ślub, mieszkają razem a nie chodzą 7-10 lat by sie potem rozstać, bo związek jest juz przechodzony. czy są już wyniki konkursu rossmanowego? Może tym razem się uda...
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-02-08 o 22:22 |
|||
|
|
|
#2663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też się zgłosiłam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
W Superpharm, za zakupy powyzej 20 zl mozna kupic krem do rąk Avene za 9,90.
Jesli chodzi o Walentynki to ja mam juz plany. Walentynki jako dzień zakochanych podzieliliśmy na 2 weekendy. Teraz 12.02 idziemy na kolację (ja zaparszam), a tydzień pozniej jedziemy do Jastarnii na weekend we 2.(organizuje TZ). A sam dzień 14 lutego to moje 27 urodziny i nie wiem czy mam sie cieszyć, czy nie, bo co starosc to starosc
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że fajnie Nie potrafię sobie wyobrazić, że widywalibyśmy się wieczorami, on by wracał do siebie, albo ja, nie ten "wiek" Zdecydowanie bardziej podoba mi się tak jak jest teraz ![]() Mam trzecie zużycie - żel Avene Cleanance
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-02-08 o 22:47 |
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I sama czekam na TEN moment
|
|
#2668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale super macie z tymi wyjazdami ![]() Cytat:
Też chcę wyjechać! Ale jak będzie cieplej Cytat:
![]() A ja uważam zupełnie odwrotnie. Nie wyobrażam sobie wyjść za kogoś za mąż z kim nie pobędę chociaż 2-3 lata to minimum i nie zamieszkam wcześniej. Muszę najpierw dobrze poznać osobę z którą spędzę resztę życia, żeby później nie było żadnych niefajnych sytuacji. Ale z drugiej strony jeśli osoby się wcześniej znały albo od początku nadają na tych samych falach i czują, że to naprawdę to faktycznie może nie ma na co czekać, ale ja i tak bym chyba tak nie potrafiła. W każdym bądź razie co osoba to opinia i neguje niczyjej ![]() U mnie pełno końcówek i póki co nic się nie chce skończyć. Zużyłam dziś jedynie - Marion, Hair Therapy, Gorąca kuracja do włosów suchych i łamliwych z olejkiem z orzeszków macadamia i oliwą z oliwek 10 ml Zauważyłam fajny płyn do mycia ciała z Avonu z kwasem salicylowym, a że nie mam w pobliżu konsultantki to muszę zamówić na allegro i patrzę co by tu jeszcze zamówić jak i tak za przesyłkę będę płacić
|
|||
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Konsultantek Avon Ci u nas dostatek: ja, Orlica, Luskap (jesli kogoś pominęłam to przepraszam) gorzej z odległością.
Zużyłam mleczko do demkijazu z imbirem z Avon, to juz moze 7 zuzycie, ale zakupow tez mam sporo...
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Ale 13. lutego mamy rocznicę i wyjeżdżamy na 3 dni poza Kraków

Było sporo chętnych, ale nie wiem czemu mnie wybrali. Ja bym siebie nie wybrała, szczególnie po tekście "Eeee, yyy, ten, eee to będzie dla mnie wyzwanie" (w odpowiedzi na sugestię dyrekcji, że ich szkoła jest placówką z młodzieżą bardzo trudną wychowawczo
) 
Jest oferta na bon na ten manicure u mnie w miescie za 19 zł i się zastanawiam, głównie dlatego, bo mam teraz bardzo zniszczone i rozwarstwione paznokcie 
A jak nie malowałam niczym, to były zdrowsze. 
w końcu udało mi się je zapuścić na jednakową długość , a niech to