Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-07, 23:07   #1471
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Izazula nie strasz mnie k0bieto
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 23:21   #1472
machaj
Raczkowanie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość

Machaj mi też się podobają te łóżka w ogóle wszystko co takie metalowe a najlepiej stare takie jeszcze na kółkach ale my mamy łóżko i jeszcze z 2 lata musi wytrzymać, bo kupione było jak byłam w ciąży, a mało na nim spaliśmy.

poprzednia sypialnie mieliśmy bordowo białą, ale mi się opatrzyła w tej myslałam nad tym, by pomalować jedną ścianę, tą co jest na niej łóżko na jaskrawy turkus albo fiolet, a jedna strone od głowy łóżka podnieść do góry i zrobic obicie materiałowe, ale chyba się boje eksperymentowac
my mamy sypialnie biało(kremowo) fioletową... a meble wanilia- wenge... ja już bym chciała zmienić ale jeszcze 3ch lat nie ma.. więc na zmianę będę musiała jeszcze poczekać;/
jak dla mnie czarne z białym jest jeszcze ok ale ten różowy sufit to już za dużo ale turkus z kremowym byłby fajny.. tym bardziej że jest duży wybór materiałów na zasłonki/kapy turkusowo- brązowych...
ja teraz jestem na etapie planowania pokoju dla kali... szukam tapety w bladorozowe i beżowe pasy!
a te poduchy żaby kupiłaś w ikei?? koleżanka ma fioła na punkcie żab i kupiłabym jej taką... ale w ikei ich nie widziałam ostatnio;/

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość

machaj, a mój tż taki tablecik mały zamiast dvd znalazł, fajne bo nie ma płyty (no, wejścia) i można łatwiej jakoś na zagłówku by zamontować czy coś
http://allegro.pl/tablet-goclever-ta...082809822.html
nad tabletem też się zastanawiam ale dla siebie i nie wiem czy będzie łatwiej zamontować.. bo z dvd zazwyczaj jest torba do montowania na zagłówku... a teraz już sa takie fajne dvd w których ekran się przekręca i wygląda jak tablet tylko jest trochę grubszy ja wybór dvd zrzucam na marcina on się zna na takich sprzętach lepiej niż ja więc niech wybiera

no i postaram się częściej odzywać tylko ja tak sobie postanowię 2-3 dni się odzywam a później mi się nazbiera robota w domu i znowu milknę

chorym życzę zdrówka!!

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

aa drcron miałam ci to pokazać i zapomniałam!! (może jeszcze zmienisz zdanie co do łóżka )
http://www.livingwithpunks.com/2011/...headboard.html

nie wygląda na super trudne zapisałam sobie w zakładkach może kiedyś spróbuję jak będę miała 2 sypialnie
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 23:23   #1473
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
a ja sie zryczalam auto nam kotka przetracilo,polamana szczeka,krew z uszu,nosa,lapki polamane,koszmar,ojciec go zbieral z ulicy blady i siny, wet przyjechal ,uspil ,mama mowi ze ojciec to az sie polewac musial woda w lazience bo szedl jak pijany i by zemdlal...jego ukochany kot to byl...masakra

nam za 2 miesiace pradu 314 zl przyszlo myslelismy ze to sporo,tu jeszcze boiler jest ,mieszkanie 48m...
współczuje

straszne macie rachunki ja mam na dwa miesiące cos koło 130-150zeta
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 23:24   #1474
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

minka nam przewaznie 190 z gorszem-220 przychodzilo,wiecej nie,bojler na taryfie jest wlaczany.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 23:26   #1475
aneczkkaa
Zakorzenienie

drcron pokoik ładniutki ale kolorek aż się sam prosi sypialnie zrobiłabym w nieco słabszych barwach

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Kiepski dzień dzisiaj mielismy.Mikołaj cos sobie w oko zrobił
oby nic poważnego
20-12-14 10 tc
Stary 2012-02-07, 23:36   #1476
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Izazula nie strasz mnie k0bieto
Ja nie chcę straszyć ale wiesz że jestem ześwirowana.
A to był mój kolega jeszcze z zerówki.

Z miodem to pojechaliście po bandzie . Potrzebujecie więcej uli
Stary 2012-02-08, 05:59   #1477
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Ja nie myję włosów , więc rano wstaję , myję się ubieram ( ciuchy mam już naszykowane ) potem dzieciaki budzę do kuchni ja jem ze dwie kanapki , piję kawę . dzieciaki jedzą same płatki , ale mało bo zaraz mają w przedszkolu śniadanie . Ubieram je i wychodzę . więc dlatego mi to godzinkę zajmuje . No i ja się nie maluję .

Jak dziecko starsze ma na tym jeździć to zobacz sobie na you tube jak dzieciaki na tym zasuwają . z górek nawet zjeżdżają . dlatego ja bym chciała z hamulcem

nie skomentuje nawet , dobrze że malutka żyje
ja teraz też rano włosów nie myję, bo zimno, ale i tak wstaję o 5ej, robię kawę, myję się, maluję (no cóż ja muszę), ubieram, szykuję małemu jedzenie na czas jak mnie nie ma, później o 7ej budze kubusia, daję mleko, ubieram i jadę do pracy - więc u mnie 2 godziny jak w mordę strzelił w międzyczasie wizaż podziwiam, z dwójką w godzinę no ale mnie sam makijaż z 20-30 minut zajmuje

Cytat:
To w sumie nie chodzi o wadę tyko o zobaczenie czy cos jest w oku wiec myslę ze nie będzie problemu.

Wiecie ze zeżarłam od lata 25 kilo miodu juz dzisiaj kupiłam sobie trzy słoiki. Co jak co ale miodek to musi byc w domu
matko kochana toż ja litrowy słoik na 2 lata mam

Kurna katar złapałam, bo w szkole zimno

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:11   #1478
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Libra mam nadzieje ze z oczkiem Mika to tylki niegrozne podraznienie

minka te antybiotyki przewaznie smaczne,ale jak owocowe mleko z kreda .sama konsystencja niebardzo.

Drcron cos taki zimny ten pokoj,jak szpitalna sala troche. Moze zrobcie na scianie fototapete kolorowa,i dywan w jakis soczystych kolorach. Ja moim chlopakom chce wlasnie jakas fototapete na pol sciany kupic,jak juz to lozko pietrowe bedzie.
Teraz maja troche taki pokoj nastolatka.tym bardziej ze Erykowi lapka kupilismy to tak biurowo :/musze cos kolorow dodac

Darusia szkoda zwierzaka

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 08:47   #1479
lindsley
Zakorzenienie

Widziałyście?
http://www.zabawkowicz.pl/wykop/1310,cierpliwosc.html
Michaś to by zjał nim zdążyłabym wyjść z pokoju

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:00   #1480
Lils121
Rozeznanie

.

Edytowane przez Lils121
Czas edycji: 2012-02-08 o 10:04
Lils121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:30   #1481
sara 85
Zakorzenienie

Drcron wstawię Ci zdjęcia tej sypialni, im jakaś projektantka to projektowała. Pewnie nie w twoim stylu, ale może coś ci się spodoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8561.jpg (63,6 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8562.jpg (51,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8563.jpg (52,0 KB, 56 załadowań)

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:49   #1482
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
my mamy sypialnie biało(kremowo) fioletową... a meble wanilia- wenge... ja już bym chciała zmienić ale jeszcze 3ch lat nie ma.. więc na zmianę będę musiała jeszcze poczekać;/
jak dla mnie czarne z białym jest jeszcze ok ale ten różowy sufit to już za dużo ale turkus z kremowym byłby fajny.. tym bardziej że jest duży wybór materiałów na zasłonki/kapy turkusowo- brązowych...
ja teraz jestem na etapie planowania pokoju dla kali... szukam tapety w bladorozowe i beżowe pasy!
a te poduchy żaby kupiłaś w ikei?? koleżanka ma fioła na punkcie żab i kupiłabym jej taką... ale w ikei ich nie widziałam ostatnio;/

nad tabletem też się zastanawiam ale dla siebie i nie wiem czy będzie łatwiej zamontować.. bo z dvd zazwyczaj jest torba do montowania na zagłówku... a teraz już sa takie fajne dvd w których ekran się przekręca i wygląda jak tablet tylko jest trochę grubszy ja wybór dvd zrzucam na marcina on się zna na takich sprzętach lepiej niż ja więc niech wybiera

no i postaram się częściej odzywać tylko ja tak sobie postanowię 2-3 dni się odzywam a później mi się nazbiera robota w domu i znowu milknę

chorym życzę zdrówka!!

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

aa drcron miałam ci to pokazać i zapomniałam!! (może jeszcze zmienisz zdanie co do łóżka )
http://www.livingwithpunks.com/2011/...headboard.html

nie wygląda na super trudne zapisałam sobie w zakładkach może kiedyś spróbuję jak będę miała 2 sypialnie
toś mnie teraz postawiłaś w kropce świetna ta stronka dziekuję a zagłowie łóżka rewelacyjne tylko do nas chyba by nie pasowało, bo mamy lóżko, które ma takie wielkie grube kloki z boku i są łączone deską ale może cś pokombinuję, bo bardzo mi się to podoba
a w załączniku to o c mi chodzi z różowym sufitem

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

minka te antybiotyki przewaznie smaczne,ale jak owocowe mleko z kreda .sama konsystencja niebardzo.

Drcron cos taki zimny ten pokoj,jak szpitalna sala troche. Moze zrobcie na scianie fototapete kolorowa,i dywan w jakis soczystych kolorach. Ja moim chlopakom chce wlasnie jakas fototapete na pol sciany kupic,jak juz to lozko pietrowe bedzie.
Teraz maja troche taki pokoj nastolatka.tym bardziej ze Erykowi lapka kupilismy to tak biurowo :/musze cos kolorow dodac

Darusia szkoda zwierzaka
mi też się podobają fototapety, ale one optycznie zmniejszają pokój i nieststy ale u Juli nie ma na nią miejsca
tam jeszcze na ścianie z komodą pojawi się półka na zabawki i kolorowe rysunki, ale to dopiero jak do Ikei pojadę
a dywan bedzie jaskrawo różowy albo w kolorach tęczy ten biały to tak tylko do wiosny , bo mnie strasznie denerwuje, codziennie tabuny kurzu zbieram od niego

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Widziałyście?
http://www.zabawkowicz.pl/wykop/1310,cierpliwosc.html
Michaś to by zjał nim zdążyłabym wyjść z pokoju
dobre to
moi znajomi takie coś stosują u dzieci
kładą kostke czekolady wieczorem na stole w kuchni < dzieci kladą> i jeśli nie zjedzą do rana czekolady, to rano leżą dwie kostki, jak zjedzą, to rano nie ma nic

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Drcron wstawię Ci zdjęcia tej sypialni, im jakaś projektantka to projektowała. Pewnie nie w twoim stylu, ale może coś ci się spodoba
fajna, ale do nas nie pasuje
a co jest na tej ścianie za komodą ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg projekty_wnetrz_czarnobia%C5%82y_salon_zielone-dodatki1.jpg (51,2 KB, 55 załadowań)

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:54   #1483
drcron
Zakorzenienie

aha zapomniałam odpisać o żabach my we Wrocławskiej Ikei kupiłyśmy 2 ostatnie w tym dziale, co są przeceny, bo je wycofali ze sprzedaży, to są poduchy na krzesełka, ale my mamy dla nich inne zastosowanie. Jula też lubi żaby

Stary 2012-02-08, 11:44   #1484
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

własnie dziś spróbowałam tego leku i faktycznie sam smak to słodki, ale konsystencja okropna (właśnie jak piszesz, krede jakby tam czuć ) i taki dziwny posmak zostaje na długo w ustach.
Dziś rano podałam jej na raty, w międzyczasie serkiem przegryzała, popijała wodą i herbatą na przemian. Wczoraj niepotrzebnie jej to rozcieńczyłam, bo wyszło tego więcej

Cytat:
mi się podoba, tak cieplutko tam

Cytat:
mi też się podobają fototapety, ale one optycznie zmniejszają pokój i nieststy ale u Juli nie ma na nią miejsca
tam jeszcze na ścianie z komodą pojawi się półka na zabawki i kolorowe rysunki, ale to dopiero jak do Ikei pojadę
a dywan bedzie jaskrawo różowy albo w kolorach tęczy ten biały to tak tylko do wiosny , bo mnie strasznie denerwuje, codziennie tabuny kurzu zbieram od niego
drcron nie każda fototapeta zmniejszy pokój, jak dasz coś takiego jak w linkach
http://allegro.pl/fototapeta-3d-dla-...069090174.html

http://allegro.pl/fototapeta-dla-dzi...098831535.html

http://allegro.pl/hit-cenowy-fototap...107935199.html

nie wiem jak to wytłumaczyć
czytałam, że wszelkiego rodzaju drogi, rzeki, itp. które rozciągają się od przodu do tyłu fototapety zwiększają pomieszczenie. Moja mama dała u siebie aleję w parku i u niej to na prawdę wizualnie powiększyło pokój
Stary 2012-02-08, 11:48   #1485
drcron
Zakorzenienie

dziewczyny czy ktoraś z was w najbliższym czasie wybiera się może do Ikei?
potrzebowałabym coś takiego
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40216098/
we Wrocławiu już niedostępne

Stary 2012-02-08, 11:53   #1486
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
piękną masz sypialnie zakochałam się w niej cudowna tapeta eh h h wszystko cudowne

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
dziewczyny czy ktoraś z was w najbliższym czasie wybiera się może do Ikei?
potrzebowałabym coś takiego
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40216098/
we Wrocławiu już niedostępne
wkurza mnie to strasznie w naszej wrocławskiej ikei wszędzie jest a u nas nie ma
20-12-14 10 tc
Stary 2012-02-08, 12:06   #1487
Darusiaaaa
Zakorzenienie

drcron wiadomo,ze kazdy ma swoj gust,dla mnie zalacznik ktory wstawilas jest ohydny,sorki;/

a foto tapete jak ladna znajdziesz wcale nie zmniejszy pokoju. Wystarczy odpowiednio dobrac,to samo jest z tapetami,sa takie co pokoj zmniejszaja i takie ktore wygladaja super i nadaja przestrzeni.
A.Camus
Stary 2012-02-08, 12:08   #1488
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dostałam dzis info ze firma S wysłała mi wczoraj kaszki z NESTLE
20-12-14 10 tc
Stary 2012-02-08, 12:09   #1489
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Jula przeciez nie musi miec ksiezniczek na scianach itd,a sa na prawde teraz sliczne fototapety do dziecinnego pokoju,kolezanki corka ma takie jakby bryly przestrzenne sciana wyglada przecudnie.
A.Camus
Stary 2012-02-08, 12:11   #1490
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
a foto tapete jak ladna znajdziesz wcale nie zmniejszy pokoju. Wystarczy odpowiednio dobrac,to samo jest z tapetami,sa takie co pokoj zmniejszaja i takie ktore wygladaja super i nadaja przestrzeni.
dokładnie, moja znajoma zajmuje sie fototapetami wiec polecam http://wall-it.eu/
20-12-14 10 tc
Stary 2012-02-08, 12:14   #1491
agnieszka09
Wtajemniczenie

MINKA mi tez nie zawsze wychodza takie zdjecia wyrazne.wiec poprawiam je troche .poza tym ja lubie robic zdjecia na trybie portret a on robi tylko z lampa wlaczona.czesto zdjecia wychodza bardzo jasne wiec przyciemniac musze.

DRCRON fajny pokoikchoc z czasem mysle,ze nabierze kolorow.moze naklejki jakies fajne daj. patrz co upatrzylam ostatnio...ale cena mnie troche scina z nog http://www.next.co.uk/x491230s2#838377x49
lozko to ma swietne Jula
mi sie tez podobaja duze obrazy kolorowe w ramach np srebrnych planuje cos takiego zrobi Karince

SARA super ta sypialnia...choc jak dla mnie za malo bieli...uwielbiam biel

ANECZKA oj chyba tylko zdjecia obejrzalas

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:23   #1492
mloda1989
Zakorzenienie

drcron zalacznik ktory dalas.. dla mnie mega tylko kurcze trzeba miec caly pokoj tak fajnie wystylizowany zeby to gralo.. a nie wygladalo jak przypadek... ale tamten pokoik extra
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:37   #1493
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

fajna, ale do nas nie pasuje
a co jest na tej ścianie za komodą ?
napisałam właśnie że to nie w twoim guście

mi nie bardzo podoba się ta którą pokazałaś. Nie lubię różowego koloru za bardzo

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
piękną masz sypialnie zakochałam się w niej cudowna tapeta eh h h wszystko cudowne
to nie moja sypialnia niestety, zdjęcia zrobione u znajomych

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Aga śliczne te sowy, bardzo mi się podoba

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-02-08, 12:52   #1494
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
to nie moja sypialnia niestety, zdjęcia zrobione u znajomych
a no tak mimo to sypialnia rewelacyjna, w moim guście
20-12-14 10 tc
Stary 2012-02-08, 13:09   #1495
drcron
Zakorzenienie

te fototapety fajne, ale w tym pokoju to naprawdę nie pasuje bo niby na którą ścianę? ta co stoi lóżko, jest ścianą od magazynu, i jeśli będzie tam tapeta, czy fototapeta, to odpadnie albo zrobi sie grzyb, jesteśmy po remoncie, a ona juz w rogu zacieka więc ta odpada, ta na której jest szafa i stolik, to za duzo sie tam dzieje i fototapeta nie bedzie widoczna. zostaje ściana z komodą, ale tam wymyślilam, że zawieszę takie dwa duże plakaty w ramce na scianie, jakies ala filmowe, ale nie filmowe no i jest jeszcze część ściany z oknem, ale tam sie nie zmieści, tam jeszcze będą zasłonki wisiały
biały kolor pokoju byl zamierzony, bo optycznie go powiększył, jest jasny i nawet jak jest tam bałagan, to zdaje się być czysto.
Jeszcze zastanawiałam się nad podobnym drzewem, co Agnieszka wklejała na tą ścianę co jest łóżko z lewej strony tak w rogu zeby było namalowane, bo naklejki nie wiem czy sie nie odparzą i nie odpadną do tego zamiast tej lampki kwiatka zrobić budkę dla ptaków i tam żarówkę wmontować znalazłam jakiś czas temu tutorial jak to zrobić bardzo proste

ale teraz mam drugi większy problem bo w naszym saloniku nie wiem co ustawić na pewno bym chciała jakiś mebel pod tv, bo na scianie nie może zawisnąć i jakieś łóżko, ale nie narożnik, bo sie nie zmieści

i dziękuję za wasze wypowiedzi, wszystkie są dla mnie cenne

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Agnieszka ja się nad takim drzewkiem zastanawiam
http://allegro.pl/naklejki-scienne-r...106923956.html

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

albo jeszcze taki trytyk mi się podoba na ścianę jak na samym dole
http://allegro.pl/obrazek-imienny-dl...084288543.html
a najbardziej podobaja mi się te gałki, na których te obrazki wiszą

Agnieszka a widziałaś takie poduszki? też ciekawie by chyba u nas wygladały
http://allegro.pl/poduszka-przytulan...107161185.html

Stary 2012-02-08, 13:20   #1496
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie ze zeżarłam od lata 25 kilo miodu juz dzisiaj kupiłam sobie trzy słoiki. Co jak co ale miodek to musi byc w domu
łał

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Licznik może kłamać i to całkiem nieźle. U nas robili takie odczyty że któregoś kolejnego odczytu się okazało że mamy bardzo duzy niedobór, źle odczytali i zapisali duzo więcej niż było faktycznie. Mamy sporą nadpłatę i teraz gotujemy "za darmo" (juz zapłaciliśmy).
Jest też różnica w samodzielnym podawaniu stanu licznika i rozliczaniu np. comiesięcznym niż wg ichnych naliczeń i prognoz. Sama tak podawałam mieszkając sama.

Co do rowerków to pokazuj będziemy oglądać i doradzać. Mi też zalezy na wadze więc chyba będę musiała zrezygnować z drewnianego a i różnica w cenie też jest. Z tym hamulcem to ciężka sprawa. Ja się wczesniej nad nim nie zastanawiałam ale teraz też mam dylemat. Moja Zosia jest dość energiczna i boję się że jak hamulec będzie przy kierownicy to ona naciśnie bezwiednie i się rozwali. Jakoś mi się wydaje że takim maluchom łatwiej jest zapanować nogami niż mieć jakiś dodatkowy element do opanowania. Sama nie wiem chyba znowu pójdę do sklepu i zapytam
.
no to ładnie z tymi licznikami....będzie się musiał tż z tym zaznajomić

ja w sprawie tego hamulca też pierwsze co to pomyślałam, że będzie bez potrzeby w czasie jazdy zaciskać i się wygrzmoci przy pierwszej okazji (i wszystkich następnych), ale ponoć taka mini rączka to sobie tak łatwo nie daje rady z tym hamulcem (bo to niby szeroko ten kikut jest...matko sama siebie ledwo rozumiem ). Ale z kolei potem pomyślałam, że jak teraz niepotrzebny (znaczy nie będzie mogła używać), to jak się potem na zwykły przesiądzie, to też nie będzie potrzebny

Teraz się skłaniam bardziej ku "bez", ale jeszcze muszę poczytać. A ty jak zapytasz, to daj znać.

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
a to nie wiedziałam że torby służą jako wieszak. Tylko my byśmy taki tańszy chcieli, a te przekręcane to pewnie droższe. Jak twój tż cos upatrzy, to zalinkuj, bo mój dopiero się zaznajamia z tematem

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:32   #1497
sara 85
Zakorzenienie

Drcron- to drzewko fajne, poduszki też mi się podobają
a może jedną ścianę w innym kolorze zrobić?

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-02-08, 13:42   #1498
evitka21
Zakorzenienie

dziewczyny poczytajcie sobie-ja przeczytałam wypowiedzi autorki na wszystkich 7 stronach i sikałam po gaciach normalnie-naprawdę poprawia humor
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5107162&start=0

a ja bym w julkowym pokoju też nie widziała fototapety-wraz z ogromem kolorów zabawek i różnych dziecięcych dupsów by było wrażenie bałaganu. Takie fototapety to dla mnie wyglądają fajnie tylko na katalogowym zdjęciu, gdzie wszystko jest picuś glancuś,a na co dzień to same wiecie jak nasze pokoje wyglądają
Ja bym widziała wszystkie ściany w jednolitym, stonowanym kolorze (brudny jasny lub średni róż, liliowy), ewentualnie jedna ściana ciemniejszy odcień tego samego koloru

Stary 2012-02-08, 13:56   #1499
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Evitka eryk w pierwszym rowerku mial tylko hamutec w pedalach,a jak teraz chcesz tylko biegowy to nastepny rowerek juz bedzie z kolami 16''eryk na tym wiekszym jezdzil odkad dostal wiekszy rowerek na 4-te urodziny. Bez problemu sie przestawil ze tam hamulec w raczce,a we wczesniejszym w nogac.
Biegowy rowerek gora 2lata w uzyciu bedzie,no po prostu bedzie za maly mi sie bardzo podobaja takie zwyklaki drewniane,czesto w komisie widze po 20zlte takie z niemieckich wystawek

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:02   #1500
evitka21
Zakorzenienie

no co ty?! po 20zł?! wow, szkoda,że u mnie nie ma takich....

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2012-02-08 o 14:04
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości