Katalogi Avonu - Strona 590 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-07, 13:37   #17671
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706
Dot.: Katalogi Avonu

Nio któraś z Was pisała o tych perełkach rozświetlających..ja też mam je w brakach ech
poza tym już jutro paczuszka z katalogu 02 i papierowa wersja 03 nie mogę się już doczekać
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 14:19   #17672
mirabelka_16
Przyczajenie

A ja właśnie oddałam Mamie moje zamówienie 01 aby przekazała swojej kolezance - konsultantce. Ale tak sie teraz zastanawiam czy aby na pewno brać Tusz "Pełnia Rzęs" Opinie na jego temat są różne jednak te z którymi ja sie spotkałam są w większości negatywne... =/ W takiej kropce jestem, że...

Mm jeszcze pytanie odnośnie Naturalsów... Chcę sobie wiąć balsam + body spray i nie wiem któy zapach wybrać... wanilie i mleczko sojowe czy moze kokos i papaje? Miałam kiedys wanilie i bardzo mi sie podobał... i teraz nie wiem czy znowu kupic wanilie czy wypróbowac kokos...

Pozdrawiam!
mirabelka_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 14:19   #17673
pAtiŚ
Zakorzenienie

myszka, ja też nie mogę się już doczekać kat 03

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 14:21   #17674
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirabelka_16 Pokaż wiadomość
A ja właśnie oddałam Mamie moje zamówienie 01 aby przekazała swojej kolezance - konsultantce. Ale tak sie teraz zastanawiam czy aby na pewno brać Tusz "Pełnia Rzęs" Opinie na jego temat są różne jednak te z którymi ja sie spotkałam są w większości negatywne... =/ W takiej kropce jestem, że...

Mm jeszcze pytanie odnośnie Naturalsów... Chcę sobie wiąć balsam + body spray i nie wiem któy zapach wybrać... wanilie i mleczko sojowe czy moze kokos i papaje? Miałam kiedys wanilie i bardzo mi sie podobał... i teraz nie wiem czy znowu kupic wanilie czy wypróbowac kokos...

Pozdrawiam!
będziesz zadowolona z tego tuszu pełnia rzęs ja jestem bardzo zadowolona z niego, chociaz na poczatku nie byłam ale polecam.

co do Naturalsów, to ja też miałąm waniliowa mgielke, jest sliczna a w kat 01 biorą sobie teraz mgielke kokosową i czereśniową

Stary 2006-12-07, 14:27   #17675
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Olśniewający szal jest w ofercie netto K02 na str 3 za 16.90
A....no widzę już . Jednak ślepa jestem, albo mnie oślepił blask bijący od tego szala
Tak się składa że mam ten cekinowy szaliczek, bo nazwanie go "olśniewającym szalem" jest semantycznym nadużyciem W zasadzie wygląda tak jak na zdjęciu tylko kolor na zdjęciu wydaje się bardziej bordowy a jest brązowy. Moim zdaniem traci jednak na bliższym oglądzie i dlatego nie powinno się umieszczać go blisko oczu Od początku miałam zamiar go używać jako paska i do tego to obleci

Cytat:
Napisane przez kasia0702 Pokaż wiadomość
Mam pytanko.Nigdy nie korzystałam z Coku,najbliżej mi do Krakowa,a na to wychodzi,że teraz będzie taka potrzeba.
Wiem,że jeśli ja nie mogę odebrać z Coku paczki to potrzebne jest jakieś potwierdzenie upoważnienia dla tej osoby,która za mnie ma odebrać paczkę tylko jak ma to wyglądać?I czy np.jeśli jeszcze nie zamawiałam nic z kat.01,a będąc w Coku chciałabym kupić produkty na które już mam zamówienie,to czy je mogę kupić i czy np.później jak zbiorę resztę zamówień mogę normalnie w terminie zamówić przez internet z dostawą do domu?
Z góry dziękuję Wam za pomoc
Upoważnienie trzeba wystawić w COKu osobiście. Tzn. że najpierw musisz się tam pofatygować i wypełnić taki formularz podając dane tej upoważnionej osoby. Ta osoba będzie już na stałe upoważniona do odbioru Twoich paczek i robienia zakupów nawet. Nie wiem czy o to dokładnie pytałaś ...?
Możesz kupić w COKu a potem złożyć zamówienie regularne
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 14:33   #17676
fofic
Raczkowanie

Pozdrawiam! [/quote]

Miałam cały zestaw Naturalsów kokos i papaja, i byłam zadowolona, zapach mi się podobał. Jednak po pewnym czasie zaczął mnie drażnić wyraźny zapach alkoholu, zamiast kokosa i papaji. I jakoś mi się znudziła ta seria. Miałam raz i więcej nie zamówię.
A co do zapachu wanilii i mleczka sojowego, to piękny jest - nie miałam tego zestawu, moja siostra miała, i bardzo go sobie chwali. Ja mam teraz miniaturki Natrals i tam jest wanilia i jak dla mnie to pachnie o wiele ładniej, niż kokos i papaja.
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 14:39   #17677
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Miałam cały zestaw Naturalsów kokos i papaja, i byłam zadowolona, zapach mi się podobał. Jednak po pewnym czasie zaczął mnie drażnić wyraźny zapach alkoholu, zamiast kokosa i papaji. I jakoś mi się znudziła ta seria. Miałam raz i więcej nie zamówię.
A co do zapachu wanilii i mleczka sojowego, to piękny jest - nie miałam tego zestawu, moja siostra miała, i bardzo go sobie chwali. Ja mam teraz miniaturki Natrals i tam jest wanilia i jak dla mnie to pachnie o wiele ładniej, niż kokos i papaja.
Zapachy często się nudzą po jakimś czasie... Ale mgiełka waniliowa mi się nie znudziła, nawet żałowałam że mi sie już skończyła I teraz chcę sobie wypróbowac zapach kokosa i czereśni w ramach promocji

Stary 2006-12-07, 14:46   #17678
kasia0702
Raczkowanie

Ślicznie dziękuję Tangerynko
kasia0702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 15:01   #17679
fofic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Zapachy często się nudzą po jakimś czasie... Ale mgiełka waniliowa mi się nie znudziła, nawet żałowałam że mi sie już skończyła I teraz chcę sobie wypróbowac zapach kokosa i czereśni w ramach promocji
Czereśnia i gałka muszkatałowa mi się nie podobała - tzn. zapach jak dla mnie zbyt ciężki i w sumie mało czereśniowy. Więc nie dla mnie. Ale opakowanie ładne
Stary 2006-12-07, 15:04   #17680
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
pierwsze wąchnięcie-słodziutki
dalej wyczuwam coś korzennego-ale bardzo delikatnie(kojarzy mi się z ciepłym ciastem-ale nie jest aż tak słodki)Nie można go sklasyfikować ani jako ciężki słodki ani jako świerzy-to coś pomiędzy. Mi bardzo odpowiada-chociaż nie potrafię lepiej go opisać. Mogę jeszcze powiedzieć, że wydaje się (przynajmniej mi) jakby była w nich kropla zapachu sake i ryż ze SP
A ja dziś przez wsumie przypadek byłam w Coku w Krakowie wsumie tak na szybko, głównie chciałam odcienie roziskrzonego cienia do powiek w kulce z CT zobaczyć- ale w zasięg mojego wzroku nigdzie mi one nie wpadły, a nie miałam czasu stać i pytać się czy gdzieś są jakieś testery tych cieni.

W łapki wpadła mi woda be... sensual i Wanilla ma racje ja też wyczułam w niej cos korzennego to pierwszy zapach jaki wyczułam, nie umię zabardzo opisywać zapachu, ale muszę przyznać, że bez wątpienia ten zapach jak dla mnie ma coś w sobie, coś co kusi, aby go mieć- chyba się poważnie nad nim zastanowie

Widziałam też torbe z kat 2 z PS tą z bambusową rączką i cóż już wiem, że jednak jej niechce- myślałam , że będzie płuciana i taka typowo czerwona jak na zdjęciuw katalogu, a jest z takiego śliskiego materiału, nie z jakiegoś sztucznego tworzywa tylko materiału mi przypomina satyne taką grubą- nie wiem czemu, akurat ją ale to pierwsza myśl jaka mi przyszła, i jest no nie dokońca typowo czerwona jak na zdjęciu w katalogu, sama zabardzo nie wiem w co wpada ten kolor bo na szybko ogladałam, rączki są polakierowane, nie duże jak na rączki toreb bambusowych. Zapinana jest na taki zatrzask, który jest na środku torby- to w zdecydowany sposób u mnie zadecydowało, że jej nie wezme. Wsumie teraz zastanawiam się czy ma kieszonki w środku, ale sama już teraz nie wiem. W środku wiem , że była podszeweczka, wykończenia ładnie zrobione.

Ponadto widziałam biżuterie Taya, i wsumie ładna, mnie się podoba, a więc korale biżuterii połączone tak jak widać na zdjęciu takim srebrem, srebro jasne, błyszczące- nie wiem jak inaczej to ująć Naszyjnik też na takim srebrze na końcu ma regulacje, jak chyba przy każdej biżuterii avonu.

Widziałam także ten wisorek z serduszkiem nie wiem jak się nazywa bo widze go na skanie- wsumie nie najgorszy, ale jak dla mnie taki troche odpustowy, wsumie, aż tak szczerze to z zawielką ciekawością mu się nie przyglądalam.

Naszyjnik i braznoletka, który tez nie widze jak się nazywa, ale na zdjęciu jest modelka w czerwonej sukience/bluzce na ramiączkach, nawet troszke modela widać, to ta wcześniej wymieniona modelka ją eksponuje na sobie, a więc co mogę powiedzieć o tej biżuterii, wydaje mnie się, że wsumie podobna jest do tej w katalogu, te łańcuchy, a dokładniej ogniwa na naszyjniku/branzoletce, jak dla mnie takie troche duże są, ale ogólnie nie jest zła.

Wiecej chyba nic nie wpało mi w oko

....ale się rozpisałam

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
Nio któraś z Was pisała o tych perełkach rozświetlających..ja też mam je w brakach ech
poza tym już jutro paczuszka z katalogu 02 i papierowa wersja 03 nie mogę się już doczekać
ja też się nie moge doczekać kat 03

Wsumie jeszcze nie składałam zamówienia u swojej konsultantki na kat 01 bo termin ma do 13 stycznia

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 15:05   #17681
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
bardzo proszę

No a ja właśnie skończyłam segregowanie kosmetykówwklejam skany bo mój aparat szlag trafiłwiem, że obiecałam zdjęcia ale naprawdę nie mam takiej możliwości

pierwsze dwa zdjątka to męska kosmetyczka z zestawu form men-z przodu i od środka-jest fajna, granatowa z mocnego materiału, bez dodatkowych przegródek.
Następne 2 to kosmetyczka z Fantastycznego zestawu-str 2,3-jest z takiej miękkiej niby skórki, estetycznie wygląda, w środku wyłożona śliskim materiałem-bez przegródek.
a i dziękuje za fotki

Mój BLOG
Stary 2006-12-07, 15:11   #17682
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Jutro się okaże co z tą torebką SPA...ech oby była w miarębo to dla klientkija też myślałam że wykonana będzie z takiego niby płótna...no ale co zrobić
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 15:33   #17683
fofic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
Jutro się okaże co z tą torebką SPA...ech oby była w miarębo to dla klientkija też myślałam że wykonana będzie z takiego niby płótna...no ale co zrobić
Ale rozczarowanie tą torbą SPA Też myślałam, że ona jest z płótna. Na szczęście i tak bym jej nie zamówiła. Ale gdybym ją zamówiła, to bym się pewnie wkurzyła jej jakością.
Stary 2006-12-07, 15:34   #17684
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Rękawiczki mają być 8 grudnia dostępne podobno...
mam nadzieję,że w końcu się pojawią
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 15:38   #17685
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
A ja mam w brakach perełki rozświetlające

ja dzisiaj złożyłam zamówienie na odbiór COK Gdynia-ciekawe jakie tym razem braki będą(oby nie kremy i scruby Planet Spa i zestaw IB for Him) i oby w końcu zestaw Tomorrow był i rękawiczki
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 16:02   #17686
monik78gda
Przyczajenie

GG do monik78gda

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj złożyłam zamówienie na odbiór COK Gdynia-ciekawe jakie tym razem braki będą(oby nie kremy i scruby Planet Spa i zestaw IB for Him) i oby w końcu zestaw Tomorrow był i rękawiczki
Ja złożę w poniedziałek na ten sam COK. Dzwoniłam do Avonu, mają potwierdzenie, że rękawczki są w drodze. Ale pani mi radziła składać zamówienie w pt a nie w pn, bo nie wiadomo ile ich dowiozą!!! A ja już klientkom powiedziałam, że na wszelki wypadek złoże w pn, żeby one były i teraz nie będę wszystkim odkręcać. Jak ich nie będzie, zrobię tam raban, nich wytrzasną spod ziemi

Poza tym trochę mnie zmartwiłyście tymi ocenami szlafroczka. Czekam z niecierpliwością na niego, bo mi się podobał na zdjęciu. W sumie to niby nigdy nie spodziewam się niewiadomoczego od produktu za 50 groszy, ale...
monik78gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 16:38   #17687
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

hm propo tej torebki z PS to chciałam dodać, że ona wsumie wykonana z materiału poliester, ale mnie tak się skojarzyła z grubą satyną, chodź muszę przyznać, że to satyna raczej nie jest, napewno się, aż tak jak satyna nie mieni, ale mimo wszystko nieco do niej podobny ten materiał. Mam nadzieje, że nie zakręciłam, jesli kogoś ta torba interesuje i ma możliwość podejść do Coku- to najlepiej niech sam ją oceni, widomo, każdemu się różnie rzeczy inaczej kojarzą i każdy ma inny gust, a niechciała bym szczerze powiedziawszy wprowadzić kogoś w błąd.

Mój BLOG
Stary 2006-12-07, 16:40   #17688
Aga21Aga
Raczkowanie

A ja jeszcze teraz zauważyłam, że mam w brakach złotą szminkę !!!
Aga21Aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 17:01   #17689
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
Witam! jestem nowa na tym forum,od czasu do czasu coś kupię od Avonu.Ostatnio była to szminka do ust z retinolem,powiekszająca ,bardzo mi pasuje jej kolorek Buff Jestem z niej zadowolona.Dobrze odżywia usta.mam pytanie,czy do tego koloru pasowałaby jakaś avonowska konturówka.Jest tam pare ale nie wiem,którą wybrać.I jeszcze jedno pytanie,co to za różowy pędzelek?.Nie widziałam go w najnowszym katalogu 1/07.Podoba mi się Z góry dziekuję za odpowiedź
Witamy na forum

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które żele pod prysznic, według Was są lepsze (mniej wysuszają itp.) Senses czy naturals?? Bo chce zamówić, a nie mogę sie zdecydować. Dzięki za info
Ja miałam Senses i senses mówie zdecydowanie NIE Dla samego zapachu nie warto....

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
Dzięki, to olejku nie biorę
Proszę Lepsyz balsam z tej serii

L.
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 17:02   #17690
isa666
Zakorzenienie

Hej, ja sobie właśnie czekam na paczuszkę z kosmetykami z kat. 13, ale chyba dziś nie dostanę tylko w weekend

No i niecierpliwie czekam na kat. 03 Już się boję co tu się będzie jutro działo Znów ze 100 osób będzie w tym wątku
Stary 2006-12-07, 17:04   #17691
aniamik
Raczkowanie

Dziekuje wszystkim za opinie na temat zlei pod prysznic Teraz wiem ,ze wezme 2 naturalsy, kokos i papaja oraz czeresnia i galka muszkatalowa
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 17:09   #17692
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a mnie ten avon wykończy nerwowo...normalnie nerwicy się nabawię jak jest termin składania zamówień...mam spore zamówienie i w nim rzeczy, o których pisałyście, że są w brakach...
m.in. wodę Midnight - ale znalazłam w wątku, że pisałyście o jej dostępności od 6.12. <--- czy ktoś wie czy tak jest? zamawiala któraś z Was dziś produkty i ma ją na podglądzie faktury?
poza tym te nieszczęsne perełki rozświetlające - czy ich produkcja jest opozniona czy juz w ich w ogole nie bedzie, bo w K01 jest dzwoneczek przy nich...

i ktoś tu pisał, że z zestawu upominkowego for men nie przychodzi żel bodajże...jenyyy...zaraz się załamę...

a i jeszcze pisałyście, że cień Pinky Peach nie przychodzi...nadal go nie ma?
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 17:13   #17693
lemoorka
Zakorzenienie

Zapomnialam się zapytać. Przeszukałam wątek odnośnie zestawu mini błyszczyków. Wiem, ż ektóra z Was go nabyła, ale niepodzieliła sie wrażeniami Miło by było gdyby cos o nim skrobneła.
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 17:21   #17694
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Mi napisali, żę TTA dla Niego jest i że przyślą z kolejnym zamówieniem
!!!!!!!Ale nie ma mowy, napisałam, że chcę, żeby sami przysłali na swój koszt, bo inaczej go wycofam z zamówienia i specjalnie był wcześniej zamawiany. Teraz poczekam na to, co napiszą
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 17:22   #17695
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
a mnie ten avon wykończy nerwowo...normalnie nerwicy się nabawię jak jest termin składania zamówień...mam spore zamówienie i w nim rzeczy, o których pisałyście, że są w brakach...
m.in. wodę Midnight - ale znalazłam w wątku, że pisałyście o jej dostępności od 6.12. <--- czy ktoś wie czy tak jest? zamawiala któraś z Was dziś produkty i ma ją na podglądzie faktury?
poza tym te nieszczęsne perełki rozświetlające - czy ich produkcja jest opozniona czy juz w ich w ogole nie bedzie, bo w K01 jest dzwoneczek przy nich...

i ktoś tu pisał, że z zestawu upominkowego for men nie przychodzi żel bodajże...jenyyy...zaraz się załamę...

a i jeszcze pisałyście, że cień Pinky Peach nie przychodzi...nadal go nie ma?
hej ja zamawiałam ta wode midnight i naturalnie miałam ja w brakach ale dzis spakowali mi paczke i przysla bezpłatnie kurierem i woda i zestaw do wina SA, do tego mam zestaw tomorrow kompletny i nic więcej a braków mam nadal sporo, rękawiczki mają byc jutro i miała Pani powiedziała że jak sie pojawią to też je przysla dodatkowa paczką
pytałam o perełki rozświetlające i one niby są ale ja ich nie mam na FV to ja już nie wiem co tam sie dzieje, podobnie mam z kilkoma innymi rzeczami, pani mówi że są ale ja ich nie dostaje
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 17:26   #17696
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
hej ja zamawiałam ta wode midnight i naturalnie miałam ja w brakach ale dzis spakowali mi paczke i przysla bezpłatnie kurierem i woda i zestaw do wina SA, do tego mam zestaw tomorrow kompletny i nic więcej a braków mam nadal sporo, rękawiczki mają byc jutro i miała Pani powiedziała że jak sie pojawią to też je przysla dodatkowa paczką
pytałam o perełki rozświetlające i one niby są ale ja ich nie mam na FV to ja już nie wiem co tam sie dzieje, podobnie mam z kilkoma innymi rzeczami, pani mówi że są ale ja ich nie dostaje
o jeny wielkie dzięki....dobrze, że jest ta woda nie wiem czemu, ale brzuch mnie boli z nerwów to ja zadzwonię do nich i spytam o te perełki
Stary 2006-12-07, 17:26   #17697
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hej, ja sobie właśnie czekam na paczuszkę z kosmetykami z kat. 13, ale chyba dziś nie dostanę tylko w weekend

No i niecierpliwie czekam na kat. 03 Już się boję co tu się będzie jutro działo Znów ze 100 osób będzie w tym wątku
Ja czekam na paczke z zamowieniem z 1. Moze przyjdzie w przyszlym tygodniu
Oto, co zamowilam:
1. zlocisty cien do powiek Powder Pink (oj, bardzo jestem go ciekawa )
2. duzy zel pod prysznic Celebrate Me
3. wygladzajacy cien do powiek Crystal Waters (z probka balsamu sake ) mam 3 cienie wygladzajace i bardzo je lubie. Ten niebieski wzielam eksperymentalnie, bo podobno jest piekny Mi nie jest najlepiej (co za eufemizm ) w niebieskim, wiec jak eksperyment to potwierdzil, cien dostanie mama
4. diamentowa szminka Rhinestone Rose - zakochalam sie w diamentowej Mauve Sparkle (cudny, naturalny kolor, ton ciemniejszy od moich ust, pieknie skrzy, dlugo sie trzyma, nie wysusza ust - rewelka) no i postanowilam wziac te rozowa oraz..
5. ..diamentowa szminka Sparkle Pink.. - zamowilam ja po raz drugi, bo jak juz mowilam, pierwsza dalam mamie, ale.. zachcialo mi sie ja miec, wiec wzielam
No i mam nadzieje, ze dojdzie diamentowa Shampagne Shimmer, ktora zamowilam jeszcze w 13

Teraz mysle nad zamowieniem z 2 (oj, sporo rzeczy mi sie podoba ) no i czekam na kat.3
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 17:28   #17698
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

To ja też się domagam kuriera
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 17:36   #17699
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez kasia0702 Pokaż wiadomość
Mam pytanko.Nigdy nie korzystałam z Coku,najbliżej mi do Krakowa,a na to wychodzi,że teraz będzie taka potrzeba.
Wiem,że jeśli ja nie mogę odebrać z Coku paczki to potrzebne jest jakieś potwierdzenie upoważnienia dla tej osoby,która za mnie ma odebrać paczkę tylko jak ma to wyglądać?I czy np.jeśli jeszcze nie zamawiałam nic z kat.01,a będąc w Coku chciałabym kupić produkty na które już mam zamówienie,to czy je mogę kupić i czy np.później jak zbiorę resztę zamówień mogę normalnie w terminie zamówić przez internet z dostawą do domu?
Z góry dziękuję Wam za pomoc
dstajesz w cok taki druczek do wypełnienia-upoważnienie
Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
myszka, ja też nie mogę się już doczekać kat 03
i ja
Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
a i dziękuje za fotki
proszę

odpisał mi avon że cień złocisty pinky peach będzie dostępny ok 12 grudnia-któraś z was pytała o to
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 17:37   #17700
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

dziewczyny a ja mam taką prosbę - oczywiście moja mama z siostrą posiały gdzieś ofertę netto do K01, a potrzebuję numerków breloczka i bransoletki mauritius - jeśli macie gdzieś u siebie oferte to będę bardzo wdzięczna za podanie tych numerków
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości