|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII
Cytat:
Potwierdzam wczoraj oglądałam, tylko tak dumam czy nie było ceny 4.49 ale może mi się zdawać, na pewno coś między 4.50 a 5zł.
|
|
|
#3542 | |
|
beach please
|
Cytat:
tak tylko czytam,jakie Dziewczyny pyszności kupują i se smaka robię
|
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
hej!
Dziś kupione same dobre rzeczy - czekolada bubbles - listwa - przedłużacz - szukałam tak długo aż w końcu znalazłam ![]() - podgrzewacze mix - waniliowe - cebulka prażona - świetna jest!
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Zachęcona opiniami na forum kupiłam ten jogurt z żelkami. Jest strasznie słodki, a żelki jakieś twardawe... ;/ mi nie posmakował
|
|
#3545 |
|
Raczkowanie
|
Ja się wczoraj wybrałam do miasta i przy okazji do Biedronki. W jednej ludzi tyle, że aż ciemno o kolejkach do kas jakie wielkie nie wspomnę. Wzięłam parę rzeczy ale jak zobaczyłam, że nie ma dżemu jeżynowego to odpuściłam i stwierdziłam, że pójdę do innej. W drugiej B. pustki i więcej towaru! Wzięłam dżem jeżynowy był (2 słoiki jak taki dobry) i 2 malinowe. Przy okazji spotkałam balsam o którym pisałyście więc wzięłam, 2 ostatnie opakowania zielonej herbaty z żurawiną i porzeczkami (były też z melonem i trawą cytrynową ale nie lubię melonów więc nie brałam). Wzięłam oczywiście butelkę wina i kabanosy tylko nie wiem czy te które tak zachwalałyście (pakowane po kilka szt. takie paluszki). Mam nadzieję, że miałyście racje
Z kabanosów najbardziej lubię wieprzowe z Tarczyńskiego i najlepiej wysuszone. Wiecie, że te dżemy robi dla B. Łowicz? Przez przypadek wpadł mi słoik z Łowicza i ten sam adres co na Biedronkowym tylko ciut inny skład. Na tym z Łowicza podają, że 40g owoców na 100g, a dla B. 35/100.Nie kupiłam cebulki bo nigdzie nie było i zdziwienie ale za to świeże truskawki. Zapytałam czy dobre to dziewczyna powiedziała, że różnie i te które pachną to ok i mi wąchała sama pudełka No i 60zł mniej w portfelu...
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak do dzisiaj np nie ma cebulki prażonej, w ogóle nie ma kremów do rąk a były bo już widywałam je a teraz jak chciałam w końcu ten zielony kupić to ich nie ma ;( Pytałam również o te zmywacze z pompką oczy wielkie o czym ja mówię ale właściwie to tych starych całe pudełko było więc pewnie też dlatego. Za to żele Bali są, balsamy Green Nature są Tak sobie wczoraj wieczorkiem pomyślałam, kończy mi się pianka do golenia a chyba nikt tu wcześniej nic nie pisał czy w biedronce są? Pamiętam tylko że pisałyście o golarkach a co z piankami albo żelami? |
|
|
|
|
|
#3547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że i my doczekamy tych wszystkich pyszności
|
|
|
|
|
|
#3548 |
|
Raczkowanie
|
Wafle ryżowe o smaku serowym są pyszne, faktycznie smakują jak serowe Cheetosy, dziś kupiłam drugie opakowanie i jeszcze paprykowe, ale tych jeszcze nie jadłam.
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Jak obiecałam tam poszłam do 3 B pozostałych i szok
u mnie świece są za 4,99zł Wściekła jadę do tej 4 i co? Okazało się, że jakiś nowy kierownik pomylił ceny...zwrotu nie otrzymam bo nie mam rachunku... i nic nie kupiłam:P no ok...kupiłam 2 opakowania wafli paprykowych:P
|
|
#3550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Serio, dzievczyny jak tak czytam czasem, co zachvalacie, to spravdzam potem v biedrze sklad (mam taka nieszczeliva przypadlosc, ze ostatnio vysypuje mnie po vszystkim przetvorzonym) i az czasem sie przerazam: kabanosy z minimalna iloscia miesa albo z mnostvem zbednych syfov; serki, jogurty barvione i aromatyzovane sztucznie, jak te zelkove np., vafle z masa zbednych aromatov. To vszystko potem v nas zostaje i oddzialuje na nasza skore, vlosy, paznokcie i ogolne samopoczucie, czasem lepiej jest v Biedrze kupic jakis polprodukt i samemu zrobic sobie jogurt czy inne pysznosci v domu. Nie atakuje vas, ot tak tylko chcialam zvrocic na ten problem uvage, bo tu raczej nikt o tym nie pisze, zachvalacie smak, a nie patrzycie na konsekvencje dla zdrovia. Hehe smialyscie sie z noszenia toreb z biedy. Ja sobie kupilam specjalny... vozeczek na kolkach specjalnie na okazje robienia zakupov v biedrze. Pech chcial, ze mam 3 oddalone od siebie o 4km, kazda v inna strone zatem zavsze tvorze sobie liste gigant, biore chlopa, vozeczek i czlapiemy jak dva buraczki do biedronki smiesznie to zavsze vyglada, ale co poradzic, jak v delikatesach kolo mnie vszystko znacznie drozsze
|
|
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To by było zbyt drastyczne aż tak bardzo podnieść cenę świeczki. Jak widać musimy być czujne!
|
|
|
|
|
|
#3552 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Dla wielbicieli wafli serowych i paprykowych.. jeśli ktoś ma szczęście miec Kauflanda blisko to te wafle tam sa w stałej cenie 2.79 a od jutro jeszcze w promocji za 2.49, cały tydzień ![]() Żelu czy pianki do golenia dla kobiet w Biedronce nie widziałam nigdy, ale mogłam nie wypatrzeć. Co do chemii w produktach.. no zgadzam się i to bardzo. Ale co poradzić, jakby tak patrzec na składy i sie uprzedzac to wyszłoby że nic należy nie jeść. Ja tez mam manię czytania składów, zostało mi po diecie Żadnych jogurtów co tam wymieniacie nie kupuję, to straszne magazyny cukru fe fe. Nauczyłam się jeść już tylko naturalne i tak mi zostało. Do tego można jakieś dobre musli dac i idzie wyżyć ![]() P.S. Raz się skusiłam na ten jogurt z żelkami co pisałyście, o matulu dwie łyżki dałam rade zjeść, jakie to przeraźliwie słodkie było. Jak kilo cukru dla mnie No ale ja nie nauczona jeść słodyczy, moga nie istnieć
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-08 o 15:42 |
|
|
|
|
|
#3553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do slodyczy, to mam dokladnie tak samo, dla mnie moga nie istniec, choc czasem cos z vygladu mnie skusi. Tak bylo np z kruszynkami z orzechami i czekolada... masakra, otvorzylam opakovanie i tak mnie zemdlil smrod aromatu, ze nie moglam dlugo dojsc do siebie. Sztucznym aromatom movie stanovcze nie ![]() V Biedzie lodovki to moim zdaniem taki kacik malego chemika, tam rzadko mozna trafic na cos v miare ok, ostatnio zauvazylam, ze tez cos podejrzanie vydluzyly sie terminy do spozycia 'pastelli' :hmm: jak teraz bede, to spravdze, czy czyms jej nie dopraviaja. |
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Zadomowienie
|
Hey
![]() Muszę się pochwalić, że dzisiaj dorwałam w końcu żel pod prysznic Bali. Kupiłam również pastę do zębów z proszkiem perłowym(?) i płyn do higieny intymnej=>będę testować ![]() W koszyku wylądowały także płatki/waciki kosmetyczne. Jak dla mnie w tej cenie są ok. I muszę to powiedzieć w końcu znalazłam piwo, które mi smakuje!
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Sa w Biedronce sery ser mierzwione? Jeśli tak to w jakiej cenie ?
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2012-02-08 o 18:04 |
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Czaje się na termokubek który ma być jutro w ofercie. Zastanawiam się czy nie będzie z niego ciekło tak jak to było u jego poprzedników
|
|
#3558 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
#3559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() : mdleje: Padłam! hahahaCo prawda mówią że jestem szalona ale balsamów na kartony nie kupuję ![]() Masła to te słynne masełka z gazetek urodowych w limitowanych edycjach. Wklejam zdjęcie
|
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
Są
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
6 zł??
A waga 150 gram ?
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo prawdopodobne, sery zdrozały niewiele mniej niz wędliny..
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim dziewczynom za rady dotyczące łososia :róża: jak na razie pożerałam dzisiaj z Tż-tem tortillę wielozbożową na gorąco i ostro
dziwny zapach miała, ale dobra a czy można tak bezpośrednio na patelnię kłaść folię aluminiową, w której będzie ten łosoś?Co do rajstop musztardowych mam nadzieję, że takie będą właśnie, jak nie to pewnie nie kupię... Ale jak się weźmie rozmiar większe, to będzie lepsze krycie, także zobaczymy ![]() Miałam dzisiaj robić lody nutellowe, ale jak na złość w Biedronce nie było Nussmilka orzechowo-czekoladowego tylko same mleczne ;p |
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Są edamski i podlaski mierzwione za ok 3,29zł albo 3,49zł ale nie więcej
|
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś płatki śniadaniowe o smaku gorzkiej i białej czekolady- 2,99zł, kupię jeszcze te drugie-karmel-miodowe
Michałki klasyczne Magnetic Edytowane przez mehja Czas edycji: 2012-02-08 o 19:58 |
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie sprobowalam polecane przez was chrupkie pieczywo z sezamem i mialyscie racje jest pyszne
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

tak tylko czytam,jakie Dziewczyny pyszności kupują i se smaka robię
Mam nadzieję, że i my doczekamy tych wszystkich pyszności

Bo chyba chcę zrobić zapas 

A waga 150 gram ?