|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Mya dzięki za odpowiedź bo jak na złość moje kochane autko w tą zimę zastrajkowało i też chce czekać z rozruchem do wiosny
Muszę Wam się przyznać że od dziś należę do kolejnego grona "OKULARNIC" W pracy komputer, w domu komputer wszedzie ekrany, ekraniki i coś zaczęło szwankować. Oczka zaczęły szczypać więc wybrałam się do okulisty po receptę na 'zerówki' a tu szok potrzebne korygujące +0,5/+0,25 ale byłam wkurzona na siebie że wcześniej nie pomyślałam o zabezpieczeniu Mądra Polka po szkodzie Lecę do łóżeczka 3majcie się dziewczyny
|
#6872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mam takie pytanko do Was odnośnie tattoo, znalazłam wzór, który bardzo mi się podoba, tylko się zastanawiam, czy będzie pasował do tego co mam. Doradźcie, bo ja się już napaliłam na niego. Fakt faktem jak będę robić to na pewno po operacji, ale chciałabym, żeby ktoś obiektywnie stwierdził czy jeden do drugiego będzie pasował ![]() P.S. Miłej nocki Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-09 o 00:55 |
|
|
|
|
#6874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak Cię szczypią oczy krople nawilżające zakraplaj, albo wieczorkiem vit A do oczu. Ja mam teraz dokałdnie tyle samo, okulary oczywiście w kąt pyrgnęłam jeszcze jako mała dziewczynka. Z jakieś trzy lata temu u okulisty byłam przy okazji badań- polecał operację laserową na tak małą wadę. No ale ja jakoś nie widze potrzeby bo nie odczuwam, że jest coś nie tak. Jak zaczne ślepnąć z wiekiem zmienie zdanie z pewnością Teraz jak mnie oczy szczypią- nawilżam je i tyle. A zakraplam się może z raz na miesiąc przez dwa dni- albo profilaktycznie maść stosuje dzień wcześniej jak np cały dzień mam na kompie pracować. A Ty z pewnością ślicznie wyglądasz w okularkach
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6875 |
|
Zadomowienie
|
słabo widac tego anioła ale wydaje mi się ze ten anioł ma zbyt subtelny wzór/linie... takie odczucie, najlepiej idz do tatuażysty który potrafi malować, niech ci narysuje wzór bliźniaczy do tego diabła tyle ze anioła. myślę ze nie jest w tym nic trudnego dla osoby ze zdolnosciami art.
|
#6876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi chyba się nie pobiją
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6877 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam kilka par okularów. Wg mnie to akurat sexy
Teraz jest tyle pikenych okularów, zaden problem Ja mam akurat duza wadę ale i tak nosze zazwyczaj soczewki dla wygody ale uwazam ze w okularach tez dosyc uroczo sie wyglada Sekretarka :P
|
#6878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zdrówko? nie rozłożyłaś się bo pisałąś że Cię bierze? I miałam spytać jak się po basenie czułaś- tzn jak mięśnie i klata. Czy ten pierszy raz był delikatny? Ja już uciekam- jutro mam ambicje wstać też o szóstej - pewnie będzie wymówką by jednak nie wstawać![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
jeszcze z naszymi walorami Dlatego Nitka z całą pewnością jest bardzo , ale to bardzo uroczą okularnicą
|
||
|
|
|
#6879 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ---------- Cytat:
Czyli jednak coś w tym jest![]() TŻa do pracy zawiozłam a sama to się kładę spać raczej. Miałam się do pracy szykować, ale nie jestem w stanie. Wczoraj tak mnie od kaszlu szarpało, że wymiotowałam, chciałam iść do pracy, ale dzisiaj jest to samo, ledwo mówię i mam stan podgorączkowy:/:/ W zeszłym roku chodziłam tak do pracy i się tak załatwiłam, że w ostatniej chwili poszłam do lekarza i ledwo nie wylądowałam w szpitalu z ostrym zapaleniem płuc. Tym razem wolę nie ryzykować. A mój ukochany mi spawił rano przykrość, twierdząc, że jaja sobie robię, udaję i mam do roboty wypierdzielać:/:/ Na tych chłopach to widać jak można polegać, zero współczucia i wsparcia:/:/ Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-09 o 06:09 |
||
|
|
|
#6880 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Wczoraj mi zabrali internet w domu na 48h :/ i nie mogłam zajrzeć i popisać a widzę że dużo się działo. Dziś o 12 mam wizytę u chirurga w sprawie wielkości implantów )Przypomnę że planował Mentor CPG333 330CC a chcę się zapytać czy mogłabym mieć 430cc ? co o tym myślicie wszystkim? HELP ))i dzięki za każdą pomoc, bo sie juz stresuję oczywiscie... dużo one wyjdą? a i raz jeszcze moje wymiary: 180 cm, 68 kg, obwód pod piersią: 84, rozstaw sutków 19 cm i mam 25 lat i jestem przed ciążą i karmieniem ![]() !!!
|
|
|
|
#6881 |
|
Wtajemniczenie
|
Ise nie wyjdą duże zapewniam, wyjdą średnie w kierunku mniejszych bardziej niż większych
jesteś dużą dziewczyną nie możesz mieć mikrych wkładek, to bez sensu nie stresuj się bo nie ma czym i nie argumentuj swoje wiedzy bytnościami na forach internetowych bo zostaniesz zignorowana. lekarze nas nie lubią
|
|
#6882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo się zastanawiam między tymi 430cc a 485cc to duża różnica w biuscie? bo może jakby nie stawiał oporów to bym wzięła te 485cc ? napaliłam się na porządne CYCKI!a powiem mu że wszystko pomierzyłam sobie w domu, przemyślałam i nie chce za rok znów musieć się operować )
|
|
|
|
|
#6883 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to zawsze dla zobrazowania mówie, ze te 50cc to jak mały kieliszek wódki
po 0,5 cm w szerokości i projekcji, nie jest to duża różnica ale widoczna, dla Ciebie super rozmiar jeśli tylko naciągniesz lekarza ale myśle, że możesz mieć problem jak 330cc Ci proponował przeskok o rozmiar oni przyjmują, no jeszcze dwa ale kolejny raczej nie przejdzie zacznij od 485cc a ewentualnie mów o 430cc jakby opór był wielki
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-02-09 o 09:59 |
|
|
|
#6884 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ise 485 to dużo, i to będa duuże cycki:P, no ale jak takie chcesz
w każdym razie walcz o swoje
|
|
|
|
#6885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i kawał baby ze mnie :P---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- No nie, przełozyli mi wizytę na 14:45, wiecej stresu i dłuuużej eh :/ ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- i się zastanawiam czy może okrągłe?? :P skoro potem i tak zaczynają zwisać jak anatomki?? ) Tyle pytań ((
|
|
|
|
|
#6886 |
|
Zakorzenienie
|
POWODZENIA!TRZYMAMY KCIUKI ![]() :kc iuki: felena26 13.02 - 5![]() Klaudeczka2010 20.02 - 12![]() tonia87 20.02 - 12![]() Wiola33 22.02 - 14![]() mune 05.03 - 26![]() IsaDorra 07.03 - 28![]() sherry.b 26.04 - 76![]() ania1919 27.04 - 77![]() kicia_nh 11.07 - 152![]() Olivkaa200 12.07 - 153![]() Witajcie dziewczynki Dopiero co wstałam Nitka nie marwt sie okularami Na pewno bardzo ładnie wyglądasz Ja okulary nosze juz 20 lat prawie No ale musze sie pogodzic chyba z tym ze nigdzy sie ich nie pozbedeLece sie szykowac i do tego lekarza choc o tej godzinie to marne szanse ze sie dostane ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#6887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: kocham Cię normalnieI tak jak Jooasi już napisała te mililitry są różnicą, której nie można rozpatrywać w kategoriach średnie cycki-duże cycki. Rozlej sobie ten kieliszek wódki na tależyk i zobacz sama A na implancie też się ta różnica tak rozleje
|
|
|
|
|
#6888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehehehe pozdrawiam! i Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#6889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co prawda, to prawda- najlepiej w ten sposób doktorka podejść ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Za dobrze ma - po co ma jeszcze współczuć i wspierać ![]()
|
||
|
|
|
#6890 |
|
BAN stały
|
Nitka, ale dobrze dobrane oprawki są bardzo twarzowe. nie noszę okularów, ale czasami jak widzę u jakiejś kobitki ładne,eleganckie to stwierdzam ze potrafią dodać urody!
Kicia rozumiem że masz tego diabełka i chce teraz aniołka? Jak dla mnie jest bardzo ładny. a o tym ze tatuaże to uzależnienie jest to chyba jest prawda! Anink - powodzenia dzisiaj! mocno trzymam kciuki
|
|
|
|
#6891 |
|
Zakorzenienie
|
Ise walcz o porzadnego cyca:D Powodzenia:cmok:daj znac jak tam poszla walka;)
|
|
|
|
#6892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
96 w biuście 78 pod a na ścisk: 93 w biuście 74 pod sama się w tym gubię czasami wiesz?
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2012-02-09 o 14:43 |
|
|
|
|
#6893 | |
|
Zadomowienie
|
Mya dobrze sie czułam po basenie ale wydaje mi się, że od pływania dół piersi mocniejszy będzie i bardziej beda "mrugać" przy napinaniu mięśnia do góry.
Jestem ciekawa co tam Ise wykombinuje z rozmiarem. Ja wysłalam cv jedno ??---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Duze ci wyszły.
|
|
#6894 |
|
Raczkowanie
|
Ise trzymam kciuki za rozmiarek - bedzie dobrze - musi być
patrz taki sam wzrost prawie mamy, a warunki inne. Ja mam tyle w biuście co Ty pod nim.....Ale, ale, uwaga, zaczęłam ćwiczyć kręgosłup zgarbaciały i teraz jak się wyprostuję to mój rozstaw się zwiększył do 18 cm !!!!!! Anink - kibicujemy ! |
|
|
|
#6895 |
|
Raczkowanie
|
Ise - aż jestem ciekawa co z tych negocjacji wyjdzie. Dobra strategia to podstawa więc jestem dobrej myśli.
Anink - Ty już pewnie po ale nadal trzymam kciuki ![]() Oj wiem, o czym mówisz... Ale już niedługo zamiast się garbić, będziemy dumnie piersi eksponować! |
|
|
|
#6896 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ise trzymam kciuki daj znać co i jak!!
|
|
|
|
#6897 |
|
Rozeznanie
|
Wyszło tyle że dr się zgodził na 380cc i powiedział że jak chce jakieś większe to żebym poszła do innego chirurga, bo on się nie podjemuje, ponieważ mam tylko 1 cm skóry i mi nei zrobi niewiadomo jakich balonów bo będę miała ją popękaną i się będzie źle goiło ,a do tego coś gadał o efekcie dublebubble. Przymierzyłam te cycki i mi się MEGA odstające wydały, w sensie jakby jakieś takie hmmm STERCZĄCE?? to okay jest?? pomierzył wszystko przy mnie i porozrysowywał bardzo dokładnie i tak mi się wydalo to sensowne, może wzrost wzrostowi nie równy i moja skóra by tego nie ścierpiła, przecież nie chce potem zebym była jakąś antyreklamą dla niego??? co o tym myślicie, bo ja jestem słonna brać to 380, bo i tak dużo mi się wydało :P, w porównaniu do 285 , z pierwszego spotkania
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- dodał że jest mężczyzną i rozumie potrzebę wielkich piersi, ale wielkie i popękane raczej mi się nie spodobają a te swoje "zarysy" mam malutkei niestety |
|
|
|
#6898 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ja sobie teraz tak mysle o ISE. Jest wysoka ale mowi , ze wąska .18cm rozstaw- to ja mam wiecej . Skoro dziewczyny po 160cm moga miec wkladki 400 i wcale nie jest to dla nich "za duzo", dla 170cm dobrze , to może i dla 180cm moze byc wporzo?
Alis ma 78 pod biustem i ma wkladke 325 a ja mam 72 i wkladke 325 a wtdaje mi sie ze cycki mam dalej od siebie niz ona. Ja troche juz tego nie kminie.
|
#6899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ise To podobna wkładka jaką ja może będę miała (bo raczej to 325). Dla mnie to sporo, ale ja mam inne warunki anatomiczne (mam węższą klatkę). Skóra rzeczywiście może stanowić problem, ja mam mało rozciągliwą i też ogólnie jej mało. Jak się nie rodziło, to skóra jest siłą rzeczy bardziej zwarta i ja baaardzo się obawiam rozstępów. Ja bym brała, bo jak kiedyś będziesz chciała wymienić (np. po karmieniu) to będziesz miała większy wybór, a skórę nie tak na maksa naciągniętą. |
|
|
|
|
#6900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo wielkie piersi do twojej sylwetki wcale nie beda "wielkie". 430 to raczej nie są wielkie. I co 380 to sa niewielkie a + rozlany kieliszek wódki to juz wielkie ? Ja myślę, że u Ciebie to najbardziej chodzi o ten rozstaw bo pisalas ze masz spory, jeszcze anatomy sa chyba węższe? Mysle o Tobie i myslę, wiem . Znam dziewczyne ktora robila chyba cycki w Poznaniu (i teraz zagwostka u kogo) albo we wroclawiu I ma zamontowane 350 ma z tego dosyc spory biust przt wzroscie 176 a dodam ze jest szczupła ale nie drobna. Nie ma autostrady, Hmm
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

Muszę Wam się przyznać że od dziś należę do kolejnego grona "OKULARNIC"
W pracy komputer, w domu komputer wszedzie ekrany, ekraniki i coś zaczęło szwankować. Oczka zaczęły szczypać więc wybrałam się do okulisty po receptę na 'zerówki' a tu szok potrzebne korygujące +0,5/+0,25 ale byłam wkurzona na siebie że wcześniej nie pomyślałam o zabezpieczeniu
Mądra Polka po szkodzie
Lecę do łóżeczka 3majcie się dziewczyny 

Ale wiem, czasem powstrzymanie się od śmiechu jest bardzo trudne. Ja ostatnio w pracy miałam ten problem, bo miałam tak zarąbisty humor, że się cały czas chichrałam a babka, u której pracuje mi powiedziała, że oni dzisiaj nie idą do pracy, bo muszą załatwiać formalności na pogrzeb jej teścia, który zmarł w nocy. Było mi ciężko naprawdę, ale jakoś się opanowałam.

jeszcze z naszymi walorami 

przeskok o rozmiar oni przyjmują, no jeszcze dwa ale kolejny raczej nie przejdzie
felena26 13.02 - 5
klask i: kocham Cię normalnie
Za dobrze ma - po co ma jeszcze współczuć i wspierać