Powiększanie piersi cz.7 - Strona 230 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 00:07   #6871
Nitka_I
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Mya dzięki za odpowiedź bo jak na złość moje kochane autko w tą zimę zastrajkowało i też chce czekać z rozruchem do wiosny Kupiłam nowy akumlator i jakiś trafiony chyba bo nic nie dało Oddałam naładowałam stary i z 3 piętra niestety musiałam znieść prostownik a trochę on ważył i tak sobie przypomniałam te nasze "pogadanki" dlatego tak się zaczęłam zastanawiać jak z tym dzwiganiem to jest. Ogólnie na siebie uważam aż chyba za bardzo i trochę przez to fiziuję ale mam nadzieję że z czasem mi przejdzie Muszę Wam się przyznać że od dziś należę do kolejnego grona "OKULARNIC" W pracy komputer, w domu komputer wszedzie ekrany, ekraniki i coś zaczęło szwankować. Oczka zaczęły szczypać więc wybrałam się do okulisty po receptę na 'zerówki' a tu szok potrzebne korygujące +0,5/+0,25 ale byłam wkurzona na siebie że wcześniej nie pomyślałam o zabezpieczeniu Mądra Polka po szkodzie No i teraz siedzę jak ciotka Genowefa w szkiełkach... Szkoda gadać, jak w takim tępie będę się sypać- to czarno to widzę Lecę do łóżeczka 3majcie się dziewczyny

https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 00:10   #6872
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Trenuj przed lustrem Fakt, ja tego nigdy nie robiłam, ale wydaje mi się, że jak przed lustrem opanujesz śmiech to nie widząc samej siebie lepiej już pójdzie Ale wiem, czasem powstrzymanie się od śmiechu jest bardzo trudne. Ja ostatnio w pracy miałam ten problem, bo miałam tak zarąbisty humor, że się cały czas chichrałam a babka, u której pracuje mi powiedziała, że oni dzisiaj nie idą do pracy, bo muszą załatwiać formalności na pogrzeb jej teścia, który zmarł w nocy. Było mi ciężko naprawdę, ale jakoś się opanowałam.
to ja miałam lepiej... byłam na pogrzebie u taty od koleżanki. i organista tam był taki co śpiewał jak zarzynana koza. dobrze, że akurat wszyscy klęczeli bo się skuliłam i płakałam ze śmiechu. tak mi wstyd było
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 00:21   #6873
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
to ja miałam lepiej... byłam na pogrzebie u taty od koleżanki. i organista tam był taki co śpiewał jak zarzynana koza. dobrze, że akurat wszyscy klęczeli bo się skuliłam i płakałam ze śmiechu. tak mi wstyd było
Oj to faktycznie nie miałaś za ciekawie, ale mineło i myślę, że obyło się bez większej szkody

A mam takie pytanko do Was odnośnie tattoo, znalazłam wzór, który bardzo mi się podoba, tylko się zastanawiam, czy będzie pasował do tego co mam. Doradźcie, bo ja się już napaliłam na niego. Fakt faktem jak będę robić to na pewno po operacji, ale chciałabym, żeby ktoś obiektywnie stwierdził czy jeden do drugiego będzie pasował

P.S. Miłej nocki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg EJF-00022_thumb.jpg (13,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 216101_139159116157903_100001914470163_248299_7524169_n.jpg (15,0 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-02-09 o 00:55
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 00:59   #6874
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Mya dzięki za odpowiedź bo jak na złość moje kochane autko w tą zimę zastrajkowało i też chce czekać z rozruchem do wiosny Kupiłam nowy akumlator i jakiś trafiony chyba bo nic nie dało Oddałam naładowałam stary i z 3 piętra niestety musiałam znieść prostownik a trochę on ważył i tak sobie przypomniałam te nasze "pogadanki" dlatego tak się zaczęłam zastanawiać jak z tym dzwiganiem to jest. Ogólnie na siebie uważam aż chyba za bardzo i trochę przez to fiziuję ale mam nadzieję że z czasem mi przejdzie Muszę Wam się przyznać że od dziś należę do kolejnego grona "OKULARNIC" W pracy komputer, w domu komputer wszedzie ekrany, ekraniki i coś zaczęło szwankować. Oczka zaczęły szczypać więc wybrałam się do okulisty po receptę na 'zerówki' a tu szok potrzebne korygujące +0,5/+0,25 ale byłam wkurzona na siebie że wcześniej nie pomyślałam o zabezpieczeniu Mądra Polka po szkodzie No i teraz siedzę jak ciotka Genowefa w szkiełkach... Szkoda gadać, jak w takim tępie będę się sypać- to czarno to widzę Lecę do łóżeczka 3majcie się dziewczyny
A daj spokuj- żeby wszyscy mieli taką wadę wzroku A jak Cię szczypią oczy krople nawilżające zakraplaj, albo wieczorkiem vit A do oczu. Ja mam teraz dokałdnie tyle samo, okulary oczywiście w kąt pyrgnęłam jeszcze jako mała dziewczynka. Z jakieś trzy lata temu u okulisty byłam przy okazji badań- polecał operację laserową na tak małą wadę. No ale ja jakoś nie widze potrzeby bo nie odczuwam, że jest coś nie tak. Jak zaczne ślepnąć z wiekiem zmienie zdanie z pewnością Teraz jak mnie oczy szczypią- nawilżam je i tyle. A zakraplam się może z raz na miesiąc przez dwa dni- albo profilaktycznie maść stosuje dzień wcześniej jak np cały dzień mam na kompie pracować.
A Ty z pewnością ślicznie wyglądasz w okularkach

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 01:01   #6875
gwendolinka
Zadomowienie

słabo widac tego anioła ale wydaje mi się ze ten anioł ma zbyt subtelny wzór/linie... takie odczucie, najlepiej idz do tatuażysty który potrafi malować, niech ci narysuje wzór bliźniaczy do tego diabła tyle ze anioła. myślę ze nie jest w tym nic trudnego dla osoby ze zdolnosciami art.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 01:01   #6876
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to faktycznie nie miałaś za ciekawie, ale mineło i myślę, że obyło się bez większej szkody

A mam takie pytanko do Was odnośnie tattoo, znalazłam wzór, który bardzo mi się podoba, tylko się zastanawiam, czy będzie pasował do tego co mam. Doradźcie, bo ja się już napaliłam na niego. Fakt faktem jak będę robić to na pewno po operacji, ale chciałabym, żeby ktoś obiektywnie stwierdził czy jeden do drugiego będzie pasował

P.S. Miłej nocki
Ja się nie znam ani troszkę na takiej twórczości Anielica i diablica hihi chyba się nie pobiją

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-02-09, 01:05   #6877
gwendolinka
Zadomowienie

Ja mam kilka par okularów. Wg mnie to akurat sexy Teraz jest tyle pikenych okularów, zaden problem Ja mam akurat duza wadę ale i tak nosze zazwyczaj soczewki dla wygody ale uwazam ze w okularach tez dosyc uroczo sie wyglada Sekretarka :P

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-02-09, 01:20   #6878
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
słabo widac tego anioła ale wydaje mi się ze ten anioł ma zbyt subtelny wzór/linie... takie odczucie, najlepiej idz do tatuażysty który potrafi malować, niech ci narysuje wzór bliźniaczy do tego diabła tyle ze anioła. myślę ze nie jest w tym nic trudnego dla osoby ze zdolnosciami art.
A Ty jeszcze na nogach, od szóstej rano. Ja bym już padła
Jak zdrówko? nie rozłożyłaś się bo pisałąś że Cię bierze? I miałam spytać jak się po basenie czułaś- tzn jak mięśnie i klata. Czy ten pierszy raz był delikatny?

Ja już uciekam- jutro mam ambicje wstać też o szóstej Szczena mnie boli w dalszym ciągu - pewnie będzie wymówką by jednak nie wstawać

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:
Ja mam kilka par okularów. Wg mnie to akurat sexy Teraz jest tyle pikenych okularów, zaden problem Ja mam akurat duza wadę ale i tak nosze zazwyczaj soczewki dla wygody ale uwazam ze w okularach tez dosyc uroczo sie wyglada Sekretarka :P
Nie no jasne, że to jest widok mega sexi jeszcze z naszymi walorami Dlatego Nitka z całą pewnością jest bardzo , ale to bardzo uroczą okularnicą

Stary 2012-02-09, 06:07   #6879
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Tatuażyste mam, w Holandii. Całkiem nieźle rysuje, ale ja nie chce odbicia lustrzanego tego co mam a inny wzór, który będzie pasował w miarę do tej diablicy. W sumie ten aniołek jest delikatny ale jego by się trochę poprawiło, tzn mocno zarysowane kontury i ta jej "bielizna" na pewno nie biała

---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ja się nie znam ani troszkę na takiej twórczości Anielica i diablica hihi chyba się nie pobiją
Myślę, że nie, będą odwrócone tyłem do siebie to na szczęście się nie zauważą A ja uwielbiam tatuaże. Słyszałam nieraz, że to uzależnia. Kiedyś planowałam tylko dwa, stwierdziłam, że to bzdura no bo jaki inny mogłabym sobie zrobić. Ale jak zaczął mi robić koleś tego diabełka to ja już zaczełam myśleć o aniołku Czyli jednak coś w tym jest

TŻa do pracy zawiozłam a sama to się kładę spać raczej. Miałam się do pracy szykować, ale nie jestem w stanie. Wczoraj tak mnie od kaszlu szarpało, że wymiotowałam, chciałam iść do pracy, ale dzisiaj jest to samo, ledwo mówię i mam stan podgorączkowy:/:/ W zeszłym roku chodziłam tak do pracy i się tak załatwiłam, że w ostatniej chwili poszłam do lekarza i ledwo nie wylądowałam w szpitalu z ostrym zapaleniem płuc. Tym razem wolę nie ryzykować. A mój ukochany mi spawił rano przykrość, twierdząc, że jaja sobie robię, udaję i mam do roboty wypierdzielać:/:/ Na tych chłopach to widać jak można polegać, zero współczucia i wsparcia:/:/

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-02-09 o 06:09
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:30   #6880
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cześć dziewczyny!
Wczoraj mi zabrali internet w domu na 48h :/ i nie mogłam zajrzeć i popisać a widzę że dużo się działo.
Dziś o 12 mam wizytę u chirurga w sprawie wielkości implantów )
Przypomnę że planował Mentor CPG333 330CC a chcę się zapytać czy mogłabym mieć 430cc ?
co o tym myślicie wszystkim? HELP ))
i dzięki za każdą pomoc, bo sie juz stresuję oczywiscie... dużo one wyjdą?
a i raz jeszcze moje wymiary: 180 cm, 68 kg, obwód pod piersią: 84, rozstaw sutków 19 cm i mam 25 lat i jestem przed ciążą i karmieniem
!!!
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:39   #6881
jooasi
Wtajemniczenie

Ise nie wyjdą duże zapewniam, wyjdą średnie w kierunku mniejszych bardziej niż większych jesteś dużą dziewczyną nie możesz mieć mikrych wkładek, to bez sensu nie stresuj się bo nie ma czym i nie argumentuj swoje wiedzy bytnościami na forach internetowych bo zostaniesz zignorowana. lekarze nas nie lubią
Stary 2012-02-09, 09:46   #6882
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Ise nie wyjdą duże zapewniam, wyjdą średnie w kierunku mniejszych bardziej niż większych jesteś dużą dziewczyną nie możesz mieć mikrych wkładek, to bez sensu nie stresuj się bo nie ma czym i nie argumentuj swoje wiedzy bytnościami na forach internetowych bo zostaniesz zignorowana. lekarze nas nie lubią
No już się przekonałam że nie ma co mówić: A w internecie czytałam...
Bo się zastanawiam między tymi 430cc a 485cc to duża różnica w biuscie? bo może jakby nie stawiał oporów to bym wzięła te 485cc ? napaliłam się na porządne CYCKI!
a powiem mu że wszystko pomierzyłam sobie w domu, przemyślałam i nie chce za rok znów musieć się operować )
Stary 2012-02-09, 09:52   #6883
jooasi
Wtajemniczenie

ja to zawsze dla zobrazowania mówie, ze te 50cc to jak mały kieliszek wódki po 0,5 cm w szerokości i projekcji, nie jest to duża różnica ale widoczna, dla Ciebie super rozmiar jeśli tylko naciągniesz lekarza ale myśle, że możesz mieć problem jak 330cc Ci proponował przeskok o rozmiar oni przyjmują, no jeszcze dwa ale kolejny raczej nie przejdzie zacznij od 485cc a ewentualnie mów o 430cc jakby opór był wielki

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-02-09 o 09:59
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 10:05   #6884
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Ise 485 to dużo, i to będa duuże cycki:P, no ale jak takie chcesz w każdym razie walcz o swoje
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:31   #6885
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
Ise 485 to dużo, i to będa duuże cycki:P, no ale jak takie chcesz w każdym razie walcz o swoje
ale ja wysoka jestem ) i kawał baby ze mnie :P

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

No nie, przełozyli mi wizytę na 14:45, wiecej stresu i dłuuużej eh :/

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

i się zastanawiam czy może okrągłe?? :P skoro potem i tak zaczynają zwisać jak anatomki?? ) Tyle pytań ((
Stary 2012-02-09, 11:36   #6886
Olivkaa200
Zakorzenienie

anink 09.02 - DZIŚ
POWODZENIA!TRZYMAMY KCIUKI:kc iuki:

felena26 13.02 - 5
Klaudeczka2010 20.02 - 12
tonia87 20.02 - 12
Wiola33 22.02 - 14
mune 05.03 - 26
IsaDorra 07.03 - 28
sherry.b 26.04 - 76
ania1919 27.04 - 77
kicia_nh 11.07 - 152
Olivkaa200 12.07 - 153

Witajcie dziewczynki
Dopiero co wstałamjakies baty mi sie naleza ale nie ma kto budzic to i spałam smacznie

Nitka nie marwt sie okularami Na pewno bardzo ładnie wyglądasz Ja okulary nosze juz 20 lat prawie Ostatnio chciałam sobie dogodzic soczewkami wydałam na nie niezla kase i leza bo nie moge ich nosic jednak taki okulista specjalista u nas w miescie No ale musze sie pogodzic chyba z tym ze nigdzy sie ich nie pozbede

Lece sie szykowac i do tego lekarza choc o tej godzinie to marne szanse ze sie dostane

Miłego dnia
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:15   #6887
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
No już się przekonałam że nie ma co mówić: A w internecie czytałam...
Bo się zastanawiam między tymi 430cc a 485cc to duża różnica w biuscie? bo może jakby nie stawiał oporów to bym wzięła te 485cc ? napaliłam się na porządne CYCKI!
a powiem mu że wszystko pomierzyłam sobie w domu, przemyślałam i nie chce za rok znów musieć się operować )
klask i: kocham Cię normalnie

I tak jak Jooasi już napisała te mililitry są różnicą, której nie można rozpatrywać w kategoriach średnie cycki-duże cycki. Rozlej sobie ten kieliszek wódki na tależyk i zobacz sama w kieliszku to jeszcze widać tą piećdziesiątkę A na implancie też się ta różnica tak rozleje

Stary 2012-02-09, 13:21   #6888
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
klask i: kocham Cię normalnie

I tak jak Jooasi już napisała te mililitry są różnicą, której nie można rozpatrywać w kategoriach średnie cycki-duże cycki. Rozlej sobie ten kieliszek wódki na tależyk i zobacz sama w kieliszku to jeszcze widać tą piećdziesiątkę A na implancie też się ta różnica tak rozleje
No to idę walczyć hehehehe pozdrawiam! i Trzymajcie kciuki
Stary 2012-02-09, 13:29   #6889
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ja to zawsze dla zobrazowania mówie, ze te 50cc to jak mały kieliszek wódki po 0,5 cm w szerokości i projekcji, nie jest to duża różnica ale widoczna, dla Ciebie super rozmiar jeśli tylko naciągniesz lekarza ale myśle, że możesz mieć problem jak 330cc Ci proponował przeskok o rozmiar oni przyjmują, no jeszcze dwa ale kolejny raczej nie przejdzie zacznij od 485cc a ewentualnie mów o 430cc jakby opór był wielki

Ale co prawda, to prawda- najlepiej w ten sposób doktorka podejść

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Tatuażyste mam, w Holandii. Całkiem nieźle rysuje, ale ja nie chce odbicia lustrzanego tego co mam a inny wzór, który będzie pasował w miarę do tej diablicy. W sumie ten aniołek jest delikatny ale jego by się trochę poprawiło, tzn mocno zarysowane kontury i ta jej "bielizna" na pewno nie biała

---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ----------

Myślę, że nie, będą odwrócone tyłem do siebie to na szczęście się nie zauważą A ja uwielbiam tatuaże. Słyszałam nieraz, że to uzależnia. Kiedyś planowałam tylko dwa, stwierdziłam, że to bzdura no bo jaki inny mogłabym sobie zrobić. Ale jak zaczął mi robić koleś tego diabełka to ja już zaczełam myśleć o aniołku Czyli jednak coś w tym jest

TŻa do pracy zawiozłam a sama to się kładę spać raczej. Miałam się do pracy szykować, ale nie jestem w stanie. Wczoraj tak mnie od kaszlu szarpało, że wymiotowałam, chciałam iść do pracy, ale dzisiaj jest to samo, ledwo mówię i mam stan podgorączkowy:/:/ W zeszłym roku chodziłam tak do pracy i się tak załatwiłam, że w ostatniej chwili poszłam do lekarza i ledwo nie wylądowałam w szpitalu z ostrym zapaleniem płuc. Tym razem wolę nie ryzykować. A mój ukochany mi spawił rano przykrość, twierdząc, że jaja sobie robię, udaję i mam do roboty wypierdzielać:/:/ Na tych chłopach to widać jak można polegać, zero współczucia i wsparcia:/:/
Jakbyś go rano nie zawiozła do pracy to może by uwierzył Za dobrze ma - po co ma jeszcze współczuć i wspierać
Sory za złośliwość- ale mnie nadal zęby bolą

Stary 2012-02-09, 13:30   #6890
korinka
BAN stały

Nitka, ale dobrze dobrane oprawki są bardzo twarzowe. nie noszę okularów, ale czasami jak widzę u jakiejś kobitki ładne,eleganckie to stwierdzam ze potrafią dodać urody!
Kicia rozumiem że masz tego diabełka i chce teraz aniołka? Jak dla mnie jest bardzo ładny. a o tym ze tatuaże to uzależnienie jest to chyba jest prawda!

Anink - powodzenia dzisiaj! mocno trzymam kciuki
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:32   #6891
Olivkaa200
Zakorzenienie

Ise walcz o porzadnego cyca:D Powodzenia:cmok:daj znac jak tam poszla walka;)
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 14:41   #6892
alis280
Raczkowanie

Cytat:
Witam Oj Twoje piersiątka robią mega wrażenie. Mogę zapytać tak z ciekawości jakie masz wymiary?
teraz to mam jak się zmierzę na luźno:
96 w biuście 78 pod
a na ścisk:
93 w biuście 74 pod
sama się w tym gubię czasami wiesz?

Edytowane przez alis280
Czas edycji: 2012-02-09 o 14:43
alis280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 14:51   #6893
gwendolinka
Zadomowienie

Mya dobrze sie czułam po basenie ale wydaje mi się, że od pływania dół piersi mocniejszy będzie i bardziej beda "mrugać" przy napinaniu mięśnia do góry.
Jestem ciekawa co tam Ise wykombinuje z rozmiarem. Ja wysłalam cv jedno . Idę się kąpać bo marnotrawstro czasu strasze leze do 15. Olaboga! Mya a ty juz zaczełaś siedziec i w dzien w nocy ??

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
teraz to mam jak się zmierzę na luźno:
96 w biuście 78 pod
a na ścisk:
93 w biuście 74 pod
sama się w tym gubię czasami wiesz?
96 to starsznie dużo jak na profil M i taka wkladke Duze ci wyszły.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-02-09, 15:09   #6894
mune
Raczkowanie

Cytat:
No to idę walczyć hehehehe pozdrawiam! i Trzymajcie kciuki
Ise trzymam kciuki za rozmiarek - bedzie dobrze - musi być patrz taki sam wzrost prawie mamy, a warunki inne. Ja mam tyle w biuście co Ty pod nim.....

Ale, ale, uwaga, zaczęłam ćwiczyć kręgosłup zgarbaciały i teraz jak się wyprostuję to mój rozstaw się zwiększył do 18 cm !!!!!! Ja się garbię okropnie, nie dość, że wysoka, to jeszcze naturalny odruch jak się nie ma cycków całe życie.

Anink - kibicujemy !
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 15:19   #6895
Gipsy
Raczkowanie

Ise - aż jestem ciekawa co z tych negocjacji wyjdzie. Dobra strategia to podstawa więc jestem dobrej myśli.

Anink - Ty już pewnie po ale nadal trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Ja się garbię okropnie, nie dość, że wysoka, to jeszcze naturalny odruch jak się nie ma cycków całe życie.
Oj wiem, o czym mówisz... Ale już niedługo zamiast się garbić, będziemy dumnie piersi eksponować!
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 15:21   #6896
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Ise trzymam kciuki daj znać co i jak!!
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 15:51   #6897
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Wyszło tyle że dr się zgodził na 380cc i powiedział że jak chce jakieś większe to żebym poszła do innego chirurga, bo on się nie podjemuje, ponieważ mam tylko 1 cm skóry i mi nei zrobi niewiadomo jakich balonów bo będę miała ją popękaną i się będzie źle goiło ,a do tego coś gadał o efekcie dublebubble. Przymierzyłam te cycki i mi się MEGA odstające wydały, w sensie jakby jakieś takie hmmm STERCZĄCE?? to okay jest?? pomierzył wszystko przy mnie i porozrysowywał bardzo dokładnie i tak mi się wydalo to sensowne, może wzrost wzrostowi nie równy i moja skóra by tego nie ścierpiła, przecież nie chce potem zebym była jakąś antyreklamą dla niego??? co o tym myślicie, bo ja jestem słonna brać to 380, bo i tak dużo mi się wydało :P, w porównaniu do 285 , z pierwszego spotkania

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

dodał że jest mężczyzną i rozumie potrzebę wielkich piersi, ale wielkie i popękane raczej mi się nie spodobają a te swoje "zarysy" mam malutkei niestety
Stary 2012-02-09, 15:52   #6898
gwendolinka
Zadomowienie

dziewczyny ja sobie teraz tak mysle o ISE. Jest wysoka ale mowi , ze wąska .18cm rozstaw- to ja mam wiecej . Skoro dziewczyny po 160cm moga miec wkladki 400 i wcale nie jest to dla nich "za duzo", dla 170cm dobrze , to może i dla 180cm moze byc wporzo?
Alis ma 78 pod biustem i ma wkladke 325 a ja mam 72 i wkladke 325 a wtdaje mi sie ze cycki mam dalej od siebie niz ona.
Ja troche juz tego nie kminie.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-02-09, 15:54   #6899
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

Oj wiem, o czym mówisz... Ale już niedługo zamiast się garbić, będziemy dumnie piersi eksponować!
No, trzymam Cię za słowo. A jak tam u Ciebie, mam już co oglądać w Twoim albumiku?? Bo mnie zżera ciekawość

Ise To podobna wkładka jaką ja może będę miała (bo raczej to 325). Dla mnie to sporo, ale ja mam inne warunki anatomiczne (mam węższą klatkę). Skóra rzeczywiście może stanowić problem, ja mam mało rozciągliwą i też ogólnie jej mało. Jak się nie rodziło, to skóra jest siłą rzeczy bardziej zwarta i ja baaardzo się obawiam rozstępów.

Ja bym brała, bo jak kiedyś będziesz chciała wymienić (np. po karmieniu) to będziesz miała większy wybór, a skórę nie tak na maksa naciągniętą.
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 15:56   #6900
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:

dodał że jest mężczyzną i rozumie potrzebę wielkich piersi, ale wielkie i popękane raczej mi się nie spodobają a te swoje "zarysy" mam malutkei niestety
Troche dziwny komentarz Bo wielkie piersi do twojej sylwetki wcale nie beda "wielkie". 430 to raczej nie są wielkie. I co 380 to sa niewielkie a + rozlany kieliszek wódki to juz wielkie ? Ja myślę, że u Ciebie to najbardziej chodzi o ten rozstaw bo pisalas ze masz spory, jeszcze anatomy sa chyba węższe? Mysle o Tobie i myslę, wiem . Znam dziewczyne ktora robila chyba cycki w Poznaniu (i teraz zagwostka u kogo) albo we wroclawiu I ma zamontowane 350 ma z tego dosyc spory biust przt wzroscie 176 a dodam ze jest szczupła ale nie drobna. Nie ma autostrady, Hmm

- 18.04.2011 Dr ES
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości