|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
tenebrosko ja akurat chciałam zawiązać na kieliszki
na wódkę nie wiążę
|
#2552 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
też bym sobie zrobiła
|
|
#2553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mnie przestraszylas ![]() Cytat:
nie kupujcie francuza... zobaczcie co za ta samą cenę mozna kupic np z Audi, te auta nie dosc ze super sie prezentują, nawet te starsze modele to jeszcze są malozawodne |
||
|
|
|
#2554 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A mój TŻt ma forda, a jak wiadomo- ford gówno wort- a auto odkąd kupione- 4 lata- poza wymianą elementów ktore się zużywają jest idealne, teraz się TŻt śmieje że chyba go nie sprzeda tylko zostawi, bo tak bezproblemowego auta w życiu nie mial. Dodam że to jego drugi ford A ja z kolei mam golfa IV i ciągle sie w nim coś psuje... a niby golfy- niezawodne.Byliśmy w kinie, ostatnie dni na wykorzystanie voucherów, wybraliśmy co było grane- padło na Kronikę i mam baaardzo mieszane uczucia. Z jednej strony dość ciekawy, ciągający, z drugiej dostawałam mdłości od kamery, która kręciła film- wszystko odbywało ssię na zasadzie kręcenia z ręki, jak Paranormal Acivity czy coś i oczy mi latały jak szalone, co jest strasznie męczące... Koniec końców żałowaliśmy, że nie poczekaliśmy 40 minut na Sherlocka 2... Widzę temat rzęs- po 1: jeśli ktoś jeest przyzwyczajony do tuszowania rzęs- z tym może być ciężko bo przy 1:1 się raczej tego unika. Po 2: rzęsy wypadają co logiczne i po kilku tyg gdy się nie uzupełni wygląda to na prawdę biednie po 3: to prawda że wypadają czasem razem ze swoimi, zwłaszcza jak naturalne mamy słabe. Obserwuję to od strony kosmetyczki, nie klientki i osobiście bym się nie odważyła, ale dziewczyny mają na to boom, więc coś w tym być musi
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
hihi każdy ma jakieś swoje doswiadczenia jesli chodzi i autka
i tak wlasnie jest ze czasami trafi sie na super autko, ktore opinie ma nienajlepszą i na odwrot trzeba liczyc na szczescie jest po polnocy a ja z TZ przez skype gadami i wysylamy sobie fotki naszego przyszlego poddasza bo od wczoraj ruszylo staram sie TZ wytlumaczyc gdzie mają byc lampki itp ale ciekawe co z tego wyjdzie a w kwietniu juz bedzie po ptokach |
|
|
|
#2556 |
|
Zadomowienie
|
ja tam jestem wierna Japończykom
![]() hondy i toyoty u nas w rodzinie królują i naprawdę jesteśmy zadowoleni i polecamy a w sprawie rzęs się nie wypowiem - bo nie miała ani tak ani tak - wiem ze moja wizażystka mi na ślub kępki będzie przyklejać a ja jak sama kiedyś próbowałam sobie rzęski przkleic to były wszedzie tylko nie tam gdzie powinny - wygladałam komicznie
|
|
|
|
#2557 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
Na temat psujących się samochodów nie będe się wypowiadać - pracuje na serwisie i po 8h gadania na temat samochodów wizaż jest ostatnim miejscem gdzie chce mi sie ten temat poruszać. Napisze tylko tyle, że nie ma samochodów które się nie psują jest tylko różnica ile nas to kosztuje.
|
|
|
|
#2559 |
|
Wtajemniczenie
|
No i jestem chora
Dzieciaki mnie zaraziły. A najgorsze, że muszę iść, bo druga nauczycielka ma urlop, a dzieci wróciły po chorobach i jest ich dużo. Jeszcze od poniedziałku mamy 3 nowych i ciągle płaczą...Muszę jakoś przetrwać do weekendu, a potem nosa z domu nie wychylę:P Obym przetrwała te 8 godzin jakoś... Miłego dnia życzę
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Hej HOOOOO!!
wiecie jaki bede miala dzisiaj zrąbany dzien, az na samą mysl mi sie chce z moich obliczen wynika ze bede tutaj dzisiaj po 21 ja juz chce koniec tego dniaaa, Margida gdzie jestes?? Ty zawsze tutaj masz najlepsze czary |
|
|
|
#2561 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dżem doberek
Ciocia Margidka się postarała i w koncu we Wrocławiu trochę śńiegiem pruszy ![]() Ale w pracce i jest masakra.Cytat:
Do maja szybko zleci ![]() Niestety nie jestem winowym ekspertem. Chyba musicie polegać na tym, co lubicie, lub wiecie, co lubia młodzi. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Butki i welon tez są.
|
||||
|
|
|
#2562 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny...
Nie było mnie tu od wczoraj i od 7 rano czytałam co naskrobałyście ![]() Wczoraj (mam nadzieję) zakończyłam sesję zimową Tzn mam nadzieję, że zaliczę wczorajszy egzamin na, którym pytania były z ![]() Jeszcze wczoraj byłam u grzebalca sprawdzić podwozie... Ale wszystko w porządku całe szczęście... bo ostatnio miałam jakieś dziwne sny arletka: Pięknie wyglądaliście! Tylko szkoda trochę, że tak świadkowa się zachowała Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Śliczne! Też się w końcu muszę ogarnąć i powoli zabrać za zakupy ślubne Cytat:
![]() Cytat:
Ja znam inne: "Nie każda morda pasuje do Forda" Nigdy nie miałam takiego samochodu, nie planuję, ale kumpel mi kiedyś to zapodał ![]() Ja już sukienkę mam od listopada ![]() Witaj ![]() Cytat:
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-02-09 o 09:03 |
||||||
|
|
|
#2563 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To oby Ci dzisiejszy dzień zleciał szybko... i tak samo dużo zdrówka życzę!
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
Zgubiłam się na 80 stronie, jesteście niemożliwe a teraz biegiem lecę do pracy
|
|
|
|
#2566 | |
|
Wtajemniczenie
|
My tez jedziemy jaguarem
http://allegro.pl/slub-wynajem-do-sl...085149878.html Cytat:
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
Witam się, mam wrażenie że za chwilę zasnę na biurku
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
co za luksus...wstajesz, wychodzisz, zapalasz samochód...a on rusza i nie musisz go skrobać ![]() Jeju też tak macie, że jak wam się jakiś pomysł rzuci na mózg, to pół nocy potraficie tylko o tym myśleć? Bo ja wczoraj wykombinowałam, co damy rodzicom w podziękowaniu. Wszelkie statuetki u nas odpadają, bo ta sztuka kompletnie do mnie nie przemawia. Kosze są takie bezosobowe, kwiaty nietrwałe a wycieczki zbyt kosztowne. Więc mam! Fotoksiązka, znalazłam takie piękne że szok o wymiarach 30x30 wiec duże i 72 strony. Przez 10 lat nazbierało nam się masa fantastycznych zdjęć, większości pewnie nawet rodzice nie widzieli, do tego dołożymy zdjęcia z dzieciństwa a jako ostatnie zdjęcie zrobimy jakieś klimatyczne zdjęcie naszych dłoni z obrączkami, żeby była pewna zamknięta całość. Normalnie tak się jaram tym pomysłem, że kawa mi dziś nie potrzebna. Już wykminiłam, jakie będą okładki. Na okładce z przodu nasze portretowe zdjęcie w czarno-bieli, a na końcowej okładce w zasadzie takie samo, ale będzie obejmować nas od tyłu. W załącznku zdjęcia tych fotoksiążek Cytat:
ja się muszę pochwalić, że zostało nam do kupienia tylko 3 rzeczy: - alkohol - garniak dla Tżta - podzękowania dla rodziców |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam sen dzisiaj
![]() ![]() ![]() że byłam w programie Top model ![]() iii nawet 3 odcinki przeszłam odpadały laski a ja nie moglam uwierzyc ze ja zostaje tym bardziej ze jestem niska - 165 cm i na odcinku gdzie trzeba bylo na golo pozowac to ja zrezygnowalam ![]() klaski :![]() ale sen
|
#2571 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Nena bardzo łądne te foto książki. Moim zdaniem pomysł bardzo fajny i super pamiątka
Też mnie odrzucają statuetki maści wszelakiej i kwiaty.
|
|
|
|
#2573 |
|
Zadomowienie
|
A ja przez Was spóźniłam się na pociąg i teraz muszę gnać. ech....ale nadrobiłam Was...ja jadę francuzem....
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sliczne!!!! ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
aby bawic sie, aby bawic sie aby bawic sie na calego ![]() mam to ustawione na budzik
|
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko, wy to tu wszystkie zmotoryzowane jestescie
Ja wlasnie robie prawko, jeszcze troche to potrwa zanim wsiade za kolko a juz sie doczekac nie moge Wlasciwie chcielismy jakies bardzo sportowe autko tylko na 2 osoby, zeby Tz prowadzil, znalezlismy nawet lamborgini ale cena za 6 godz nienormlana 4200zl a porsche niewiele tansze bo grubo ponad 3000 No i przeciw przemawia jeszcze fakt, ze w takich autkach to chyba malo miejsca jest, nie wiem czy bym sie tam zmiescila
|
|
#2577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj kupialm koperty
Teraz czekamy na zaproszenia. Dzis kupuje tasienki i cyrkonie, bede sklejac dziennie kokardki do zawieszek na vodke, pozniej kupie papier i podrukujemy teksty i tylko umieszcze gotowe wstazki na kartkach Co za postanowienia ![]() Nena tez tak mam, ze jak zaczne w nocy nad czyms rozmyslac to nie potarfie zasnac! Super pomysl, my tez chcemy dac albumy ale takie normalne, w formie fotoksiazek beda mieli ze slubu. Do tego wymyslilismy, ze kupimy i jednym i drugim rodzicom mikrofale, bo i nam i im sie psuja, wiec chcemy juz takie konkretne im kupic ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale znalazłam, dziękuję bardzo z a odpowiedź! Jestem ciekawa jak pani Joanna poradzi sobie z moim pomysłem na fryzurę, bo jest zupełnie inny niż Twój ale cieszę się, że było miło i profesjonalnie, całkiem możliwe, że poczekam do wiosny, no bo niestety pracę mam absorbującą... ![]() Świetnie wyglądasz, mam nadzieję, że i mi się uda... mam jeszcze kilka pytań: czy makijaż i fryzura były utrwalone jak na ślub, no i jeśli tak, to jak się trzymały do wieczora? czy umówiłaś się już na konkretną godzinę w dniu ślubu?....bo my mamy ślub o 13, więc wyszło mi, że fryzura i makijaż musi się zacząć o 7..... Dziewczynki, ja jak zwykle na sekundę.... Witam nowe PMki, coraz nas więcej i coraz bliżej do ślubów... z wątków jakie zapamiętałam: autka - do ślubu jedziemy francuzem - Citroen Traction Avant BN 11 (1948r), hehe, myślę, że się nie rozpadnie ![]() ja osobiście kierowcą nie jestem, a w rodzinie są i honda i cytryna i misiek (tata tak nazywa pieszczotliwie mitsubishi ) i renault i toyota , generalnie z żadnym nie ma wielkich problemów, największe chyba z tą yariską, a serwis mega drogi....U nas ślub w lipcu, z zaproszeniami ruszamy 5 miesięcy przed ślubem, czyli w walentynki suknia zamówiona, będzie się szyła jakieś 3 miesiące przed ślubem (któraś PMka pytała o suknie lipcówek), gotową sukienkę do przeróbek można kupić i w tydzień, ale ja nie chciałam załatwiać wszystkiego w biegu.Ktoś pytał też o cenę obrączek - nasze były z własnego złota, ale generalnie u naszego jubilera ceny obrączek zamykały się w 1500zł. Czas uciekać, bo zaraz przyjedzie mama i jedziemy do producentów kuchni i salonów łazienek....... ![]() MIŁEGO DNIA!!! a Kindziu, gratuluję studniówki
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Wpadłam się przywitać. Wasze rozmowy o samochodach skłoniły mnie do rozpoczęcia konkretnych poszukiwań. Doszłam do wniosku, że takie auto to możemy tylko u osoby prywatniej wypożyczyć. Był już nawet pomysł, żeby zapytać gościa, który mieszka w naszej miejscowości ( nie znamy go ale widujemy często np pod kościołem jego samochód i chyba pod jego domem bo zawsze jak jedziemy tamtędy to stoi pod tym samym domem. Jest to jakaś opcja. Ale wczoraj znalazłam forum fanów tego samochodu i napisałam tam post, że szukam osoby, z naszych okolic, żeby zawiozła nas do ślubu. Już odezwał sie do mnie chłopak z Krakowa. Kawałek jest ale zobaczymy co z tego wyjdzie i jaką cenę poda. Zmykam zaraz do nauki. Miłego dnia wam życzę.
|
#2580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, śniły mi sie welony
krótkie, długie, ciemne i miałam sobie wybrać a nie potrafiłam sie zdecydować ![]() Na temat samochodu: nie mam pojecia jaki bedzie Tż powiedzial, że to załatwi, jak na razie tylko wspomniał, że będzie ciemny i od kolegi pożyczony. I własnie słyszałam, że: Cytat:
Na rzęsach sie nie znam wiec sie nie wypowiem ![]() Cytat:
załatwionych sprawCytat:
Aaaa i przyszły moje zaproszenia Zbieram sie do pracy, miłego dnia
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

na wódkę nie wiążę

tez zawsze myslalam, ze metoda 1:1 jest gorsza wlasnie przez ten mocny klej.. moja kumpela miala w pazdzierniku na swoj slub wlasnie metodą 1:1 i wyglądalo super, ale nie wiem co pozniej z jej rzesami
musze sie zapytac gdzie robila i jakie byly efekty po paru tygodniach
też bym sobie zrobiła

bo szczerze to wlasnie kupujemy nowe auto tej marki i nie wiem czy sie bac
Teraz muszę rozpisać sobie plan na sobotę, co by się ze wszystkim wyrobić zanim goście przyjadą.

Dzieciaki mnie zaraziły. A najgorsze, że muszę iść, bo druga nauczycielka ma urlop, a dzieci wróciły po chorobach i jest ich dużo. Jeszcze od poniedziałku mamy 3 nowych i ciągle płaczą...
z moich obliczen wynika ze bede tutaj dzisiaj po 21
i jest masakra.
nie mogę doczekać urlopu 

klaski :