Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 11:42   #4021
Gosia2011
Rozeznanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Gosia przyjęłam gdzie Ty masz te 80 kg ??!! w życiu bym nie powiedziała ze tyle ważysz
Oj ważę uwierz bebzola mam łłloogromnego

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja tez chce ja tez chce!!!
Was zobaczyc
Ciebie Milenko i Ciebie Gosiu

Oka ja juz sie ogarnelam, chociaz latwo nie bylo i wybywam do pracy
Wieczorem zaczynam cwiczyc

Milego dnia perełki
Linka Ci wysłałam do mojego profilu

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:45   #4022
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Może na taki trafiłam, co był ohydny o ten: http://vitalia.pl/index.php/mid/64/f.../cid/21/part/0 innych nie próbowałam, więc nie wiem... ale zraziłam się trochę i nie kupiłam już żadnego

No co Ty? U mnie w każdym sklepie są no może w takich małych osiedlowych nie ma
OO Hellmans myślałam że jest dobry choć nigdy chyba nie jadłam.
Ja uwielbiam ten majonez : http://www.sklep.bizpol.pl/images/oc...morski_280.jpg jest po prostu boski!!!
No ale nie light :P w moim mieście nie dostanę lighta a w Kwidzynie w Carrefourze czy w Kauflandzie nie szukałam.

Cytat:
Ja już się przyzwyczaiłam :P ja mam włosy takie za łopatki ale są cienkie i delikatne też ciężko mi je rozczesać, ale z odżywką daje radę
No ja mam za zapięcie od stanika i też sa cienkie ostatnio i wypadają plączą się okropnie! Ale z odzywkami też daję radę choć nie jest super lekko.

Cytat:
Ja też nie wyobrażam sobie kupowania kremów przeciwzmarszczkowych bo to już trzeba wybierać 25+ matko
ja nigdy nawet nie oglądałam żadnych kremów przeciwzmarszczkowych. Mam tłustą cere i nie mogę żadnych kremów używać bo zaraz się cała świece i mam pełno syfów. Ja do 40stki nie planuję nawet nic używać :P Botox sobie wstrzyknę i będe gładka jak niemowlę hahahahah

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:52   #4023
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki
Mnie dzisiaj dzieci obudziły po 10. Jestem trchę zamulona ale jakoś daję radę
Dziś czuję się o niebo lepiej! Wypiłam na noc Aspirynkę i jest super
Na wadze dziś 59,0. Czyli o 0,4 mniej niż wczoraj. Waga może jednak działa ale czasami mam wrażenie że się zacina.
Włoski dziś mam takie piękne i mięciutkie! No szok normalnie! I rozczesują się za każdym razem bez żadnego problemu
Muszę się nie długo szykować i iść do miasta kupić nową myszkę do komputera.... moje dzieci mi urwały kabel bo się kłócili o komputer i wyrywali sobie myszkę. Muszę teraz kupić bezprzewodową i będe ją chowała żeby nie grali w komputer - mają szlaban na bardzooo długo! Na razie jakoś skręciłam te kabelki i ledwo działa ta myszka ale to kwestia godziny lub dwóch i rozwali się całkiem. A jak pociągnie się za kabel to od razu przestaje działać także nowa myszka jest konieczna
A tak mi się wychodzić nie chce! Na dworze pełno śniegu napadało ale zimno nie jest bardzo bo na termometrze 0 stopni.
W ogóle to pokłóciłam się z mężem!!! Znalazłam mu autobus do Polski z jego miejscowości za 277 zł (w jedną stronę). Z powrotem jest samolot za 274 zł !!! Także oferta super i tanio wychodzi a on sie uparł że przyjedzie samochodem ten samochód już ledwo zipie a on chce sobie nim 1200 km przyjechać i potem jeszcze wrócić i jeszcze w taką pogodę! Do debil to mało powiedziane!!!! Mam go serdecznie dość!!!
Ale masz wesoło, chłopaki o myszkę walczyli
Jak się facet uprze !! to już można sobie pogadać

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

film Underworld 3d fajnie było, dużo się działo więc nawet nie zauważyłam kiedy te 1,30h zleciało, skończył się tak, że jestem pewna że będzie następna część

Rano zjadłam 2 gołąbki bo byłam na głodzie od hmm...19 więc złapałam coś na szybko, nie chciało mi się robić owsiankileń ze mnie wiem
teraz pomarańczę złapałam i coś przegryzę bo jedziemy do cioci z Tż pogadać o tej pracy za granicą. Ciekawe czy to na polu czy jak...byłoby super jakby w jakiejś szklarni czy cosik...

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Aj ostatnia sesja tego roku, a mi się w ogóle na nią uczyć nie chce. W następnym semestrze już tylko 1 egzamin a teraz jeszcze zostało mi 2 i jedno zaliczenie. Znowu jadę do Lbna w sobotę i niedzielę

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 12:07   #4024
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Domyslam sie , a teraz Ty tutaj jestes najlepszym wzorem do nasladowania
Chcialabym to poczuc na wlasnej doopie ze cos jest za duze, poki co to obce uczucie
No nie takim najlepszym teraz to już w ogóle u mnie jest katastrofa :P nawet do wagi sprzed Świąt nie potrafię wrócić
A Ty jeszcze trochę i poczujesz że ciuchy zrobią się za duże! No ale musisz dietki się trzymać i ruszać sporo

Cytat:
Otoz to, widze ze w tym temacie mamy identyczne poglady.
Juz nigdy z takim kims niebylabym naprawde szczesliwa, zawsze gdzies tam w glebi duszy bym sobie o tym przypomniala i dlatego wiem ze u mnie nie ma szans na wybaczenie w takiej sytuacji gdzie ktos swiadomie przez dluzszy czas tak paskudnie mnie oklamuje i do tego systematycznie zdardza. Wtedy nie ma juz zupelnie na czym budowac zwiazku, koniec i basta...
No dokładnie tak! Wybaczyć można wiele ale nie zdradę i to taka perfidną... Ja jestem tego zdania że nie jeden facet jest na tym świecie i na pewno jeszcze znalazłoby się tą drugą połówkę.

Cytat:
Dokladnie, patologia!
Jak widac ani status majatkowy ani wyksztalcenie jeszcze o niczym nie swiadcza.Dla mnie to jest oszukiwanie samego siebie, czyli cos czego moj umysl w ogole nie pojmuje
Ja tego tez nie pojmuję..... bo to jest nie do pojęcia!!!!!!!!

Cytat:
Paskudnie sie zachowalam fakt, tymbardziej ze czesto wlasnie na niej wyladowuje swoje frustracje A matke mam wspaniala w pelnym tego slowa znaczeniu, naprawde juz co jak co, ale jej nie moge nic zarzucic.Niemniej jednak ostatnio coraz bardziej dociera do mnie fakt ze trzeba juz opuscic domowe gniazdo, pojsc na swoje i kochac sie na odleglosc i zaczac zyc swoim zyciem.
Co do przeprosin to pewnie ze musze to zrobic i pewnie jakos mi to przejdzie przez usta tylko to u mnie nie jest takie proste,potrzebuje czasu...
No ale wynajem mieszkania sporo kosztuje, dasz radę?
Może po prostu spróbuj być milsza dla mamy Zobaczysz, że będzie wtedy super

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
No mięciutkie włosy są po tej odżywce
nie mam pomysłu czemu Ci wypadają mi wypadają bo stosuję i suszarkę i prostownicę

Tak na Ciebie zadziałała Aspiryna? o kurde, wesoło
To leć spać, kolorowych!
Ja suszarki w ogóle nie używam a prostownicę z 2-3 razy w roku na Święta. Kurde może po tym farbowaniu!!!??? Nie dawno włosy farbowałam przecież!! Więcej nie kupię tej pianki do farbowania!!!
No ja juz zmęczona byłam i śpiąca więc ta aspiryna tylko mnie gorzej zamuliła Ale spałam jak zabita po niej!!!!

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

monika, pisałaś, że my ten sam rocznik... A Ty nie jesteś '86?
sandera - i jak kotek? Znalazł się?
Ja tak pisałam?????????? Chyba mnie z kimś pomyliłaś
Ja jestem rocznik 86 a Ty z tego co wyczytałam gdzieś wcześniej to masz rocznikowo 25 lat więc jesteś młodsza o rok

No własnie Sanderko znalazł się kotek ????

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
O wreszcie Ci przyszło do zamówienie, nie ma to jak trafić na jakiś podłych sprzedawców!

No dziewczyny naiwne są, zakochane zapatrzone w swojego amanta, ale ja nie aż tak! jakby zdradził to nara!

Monia może zacznij brać jakieś tabletki na wzmocnienie? coś nam często chorujesz i się przeziębiasz, czy tak w domu usiedzieć nie możesz i stąd te choróbska: cmok:
Jedno zamówienie tylko przyszło!!! Jeszcze czekam na drugie!! Tuniki kupiłam 25 stycznia i nadal ich nie mam!!!! :/

Dziewczyny to są głupie i mają klapki na oczach - tego juz nie można nazwać milością tylko szczytem głupoty.

Własnie ja ciagle w domu siedzę i może dlatego tak choruję tylko wyjdę na dwór i zaraz chora jestem Biorę Skrzypovitę na włosy i ona ma dużo witamin w tym żelazo i cynk ale chyba jeszcze jakieś Centrum sobie muszę kupić i Rutinoscorbin.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez akot80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wy naprawdę stosujecie dietę 1000 kcal i jecie po 5 posiłków dziennie? Jak się czujecie na takiej diecie?
Ja jak stosowałam ta diete to czułam się super. Początek może nie był piękny ale organizm szybko się przyzwyczaja bo wie co dobre Ja się czułam taka zdrowa, lekka i miałam sporo energii. W ogóle mnie głowa nie bolała i nie byłam taka zamulona jak teraz :/
Bez diety czuję się fatalnie... ciężka i przeżarta :/ a do tego ciągle bym tylko spała...

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-09, 12:23   #4025
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
hej laseczki
Na wadze dziś 59,0. Czyli o 0,4 mniej niż wczoraj. Waga może jednak działa ale czasami mam wrażenie że się zacina.
Włoski dziś mam takie piękne i mięciutkie! No szok normalnie! I rozczesują się za każdym razem bez żadnego problemu
Muszę się nie długo szykować i iść do miasta kupić nową myszkę do komputera.... moje dzieci mi urwały kabel bo się kłócili o komputer i wyrywali sobie myszkę. Muszę teraz kupić bezprzewodową i będe ją chowała żeby nie grali w komputer - mają szlaban na bardzooo długo! Na razie jakoś skręciłam te kabelki i ledwo działa ta myszka ale to kwestia godziny lub dwóch i rozwali się całkiem. A jak pociągnie się za kabel to od razu przestaje działać także nowa myszka jest konieczna
A tak mi się wychodzić nie chce! Na dworze pełno śniegu napadało ale zimno nie jest bardzo bo na termometrze 0 stopni.
W ogóle to pokłóciłam się z mężem!!! Znalazłam mu autobus do Polski z jego miejscowości za 277 zł (w jedną stronę). Z powrotem jest samolot za 274 zł !!! Także oferta super i tanio wychodzi a on sie uparł że przyjedzie samochodem ten samochód już ledwo zipie a on chce sobie nim 1200 km przyjechać i potem jeszcze wrócić i jeszcze w taką pogodę! Do debil to mało powiedziane!!!! Mam go serdecznie dość!!!
ojeeej to pewnie Chłopaki ładnie musiały wkurzyć Mame że aż dostali szlaban !! i to Jeden Synek ten Młodszy wydawał się taki grzeczny ze zdjęć . Noto faktycznie ja bym się sama bała wracać takim samochodem że coś po drodze się zepsuje czy coś . Chyba bym sie osrała jak by się coś zepsuło a ja bym wracała a taniej wychodzi jechać własnym autem czy np autobusem ?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Aaaaaaaaaaaa !! mam od dziś urlop aż 12 dni ! :O od jutra zabieram się za zwiedzanie Anglii ! Zaczynam od Manchesteru bo muszę bratu pokazać stadion . Od jutreńka pełen relax
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 12:57   #4026
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Ojj biedna to faktycznie... nie dziwie się ja tak samo mam jak w korku stoje :P caly czas sprzeglo gaz ,sprzeglo hamulec :P noga dretwieje
Ale faktycznie musisz na pelnym luzie podejsc do egzaminu bo noga tak skacze jak galareta :P i mozesz nie ruszyc z miejsca. Kilka glebokich oddechow i do przodu ja bardzo spokojnie dokladnie podeszlam do egzaminu i zdany za pierwszym )) bezstresowo az pan egzaminator zapytal ile melisek wypilam haha taka spokojna i opanowana
Właśnie mi się wydaje, że to było bardziej dlatego, że już byłam przemarznięta, bo wcześniej powtarzaliśmy wszystko pod maską i światła a było ponad -10 stopni, a ja bez szalika i rękawiczek, do tego w cienkiej kurtce to już kompletnie przemarzłam No i miałam jeździć do 17 a ten chłopak przyszedł 10 po więc chciałam się pospieszyć i za szybko pojechałam no i się pospieszyłam na egzaminie, będę się starała powoli wszystko robić
Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Jej dziewczyny nie znalazłam mojego koteczka jeju jak on nie wróci to nie wiem tak się już do niego przyzwyczaiłam a to pierwszy raz że nie ma go na noc w domu już drugą noc

Medzik dasz radę na pewno ja sobie na egzaminie powtarzałam zdam zdam i zdałam Ale takiego stresu to jeszcze nigdy nie miałam

Kurcze nie mam pojęcia co kupić Tż na walentynki chyba sprawie mu perfumy
A jutro spotykam się z przyjaciółkami opić sesję i w ogóle pogadać już dawno się nie widziałyśmy . Bardzo się cieszę ale sporo % wpadnie i śmieciowego żarcia ale nie mogę odmówić im rzadko się spotykamy a w sumie to już nasz taki "rytuał"
Trzymam kciuki, żeby kociak się znalazł

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ja też tak ciągle sobie powtarzam, no ale będę się nawet cieszyła jak zdam za drugim czy trzecim razem

Ja Tż też perfumy kupiłam, bo to chyba najpraktyczniejsze na walentynki

No i super, że się spotykasz z kumpelami na pewno będziesz się dobrze bawić, a to że wpadną %% i śmieciowe jedzenie to chyba normalka przy takich wypadach u mnie zawsze w week wpada coś niezdrowego a ostatnio nawet w tygodniu
Cytat:
Ej, Ty możesz,boś chuda
Taa ale coś ostatnio za często mi się to zdarza do tego wczoraj jeszcze pączek wpadł, bo taka byłam głodna po jeździe, że kupiłam sobie pączka
Ale za to poćwiczyłam jeszcze na wieczór zrobiłam 50 brzuszków i teraz codziennie mam zamiar robić po 50
Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
No i pewnie będzie jak z tym egzaminem teoretycznym że tak się bałaś niepotrzebnie Jeszcze popróbujesz na placu i będziesz obcykana jak talala

medzik, heroine no i tak jest fajnie z prezentami bo nie ma później biadolenia Ale czasem też jakaś niespodzianka bez okazji się trafi i wtedy to dopiero radość raz np. dostałam maszynkę do golenia jako wyraz buntu za niegolenie nóg przez 2 tygodnie ale zima już była i ogólnie miałam jakąś niechęć do życia
No ale praktyczny to chyba całkiem inna bajka jeszcze dużo zależy od egzaminatora na jakiego się trafi, wczoraj czytałam na jednym forum własnie wypowiadali się ludzie co zdawali prawko w Opolu, to o niektórych egzaminatorach tak pisali, że będę się chyba modlić, żeby nie trafić na jakiegoś chamskiego

Też tak uważam, a jak jeszcze jesteśmy ze sobą już tyle lat, to i pomysł się wyczerpały więc jak nie wiemy co kupić to idziemy razem
hehe a z tą maszynką to dobre
Stary 2012-02-09, 12:59   #4027
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Matko jezeli chodzi o ubrania to mam dwie pelne szafy i dwie pelne ogromne komody, ubran mam mase poprostu.
Caly czas powtarzam sobie ze schudne i bede w tym wszytskim chodzic i jezeli tak sie stanie to naprawde nie bede miala problemu w co sie ubrac! Samych par spodni mam z 10par w rozmiarze 36 i 38 ktore leza i zaraz jedza je mole Nie wspominajac juz o bluzkach, plaszczykach i kurtkach. Jest tego multum szkoda tylko ze to wszytsko lezy

Kochana zapomnialam Ci napisac ze wyslalam Ci zapr na fb

A tak pozatym to mysle ze nikt tutaj sie nie martwi o Twoj egazmin bo i tak wszyscy wiedza ze zdasz
Jestem przekonana, zreszta dla Ciebie nie ma rzeczy nie do osiagniecia udowodnilas to juz nie raz!

A tak pozatym dzisiaj mam fatalny dzien. Dzien zaczal sie od wielkiego pospiechu, za pozno wstalam a mialam mase rzeczy do zrobienia przed praca. Juz na samym stracie mialam nerwa ze tak pozno wstalam, nienawidze czegos sobie zaplanowac a pozniej poniesc kleske.
W pocie czola wybieglam z domu i jezorem wywieszonym latalam zalatwiac kilka spraw. Dotarlam do pracy gdzie okazalo sie ze mamy jakas kanalizacje zapchana, moja szefowa latala jak osa co oczywiscie odczuli wszyscy na wlasnej skorze...
Pozniej przyjechala wlasnie moja przyjaciolka po mnie do pracy i zaciagnela mnie na kebaba, opieralam sie opieralam az uleglam
I niedawno wrocilam do domu jakas taka niezadowolona ze wszytskiego i poklocilam sie z mama
Powiedzialam jej o kilka slow za duzo az sie bidulka poplakala, glupio mi teraz jak cholera.
Czasami mam taki niewyparzony jezyk ze glowa mala
Potrafie byc taka wredna ze momentami sama jestem w szoku, nie wiem skad sie biora we mnie takie negatywne emocje, to jest tez chyba glowne zrodlo moich niepowodzen w diecie.
Wybaczcie ale musialam sie wyzalic
Co do ubrań to na pewno uda Ci się schudnąć trzymam mocno kciuki

A to Ty jesteś ta Izz ? a ja się zastanawiałam kto to mi wysłał odebrałam właśnie

Co do egzaminu, to obawiam się, że teraz może nie być tak łatwo jak na teorii wiesz na teorię to wystarczyło się tylko dobrze nauczyć, a praktyka to już gorzej, dziękuję za słowa otuchy

Przykro mi, że masz dziś zły dzień i do tego z mamą się pokłóciłaś
Może przeproś ją i powiedz na spokojnie, że to przez to wszystko jesteś taka nerwowa, mam nadzieję, że się dogadacie.
A kebabem się nie przejmuj, jedna wpadka się zdarzyła to już trudno
Będzie dobrze kochana
Cytat:
Kupiłam sobie nowy szampon http://1.bp.blogspot.com/_En5eIhbU9A...250ml-Full.jpg i odzywkę : http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-563449/p...200ml-Full.jpg
Włosy aż tak mi się już nie przetłuszczają więc nie ma sensu myć je szamponem do włosów przetłuszczających się bo robią mi się coraz bardziej suche. Kiedyś używałam ten Pantene Gęste i mocne i na prawdę widziałam różnicę. Nie wiem czemu przestałam nim myć włosy kupilam sobie jeszcze odżywkę do psikania żeby włosy się błyszczały i aby się łatwiej rozczesywały o taką: http://1.bp.blogspot.com/-DOQtS3aXYK...C_3126.NEF.jpg Piknęłam sobie dzisiaj na moje kudły i powiem Wam, ze super! włosy zrobiły mi się takie mięciutkie i lśniące!!! Nie były tłuste ale i nie suche. Idealne

A mnie kości bolą strasznie! Przed spaniem aspirynkę sobie wypiję, mam nadzieję że pomoże.....
Ja też przez długi czas używałam tego szamponu i odżywki no i zawsze byłam zadowolona chyba jak mi się skończy ten Nivea to wrócę do niego

Oj kochana nie dobrze, że źle się czujesz, mam nadzieję, że bardziej Cię nie rozłoży

Cytat:
Meedzik może to cię podniesie na duchu ...bo ja zdałam za 5 razem nie miałam szczęścia, za dobrze mi szło aż wjechałam na linie podwójną i to nie raz ale powiem Ci że na tych egzaminach nauczyłam się dopiero ostrożnie jeździć serio
Nie ważne za którym, najważniejsze, że masz to już za soba i prawko w kieszeni no a ja też ciągle za szybko jeżdżę i muszę się pilnować, bo instruktor mnie upomina za przekroczenia prędkości, ale po mieście staram się jeździć ostrożnie Bo ja zanim do Opola dojadę to muszę przejechać 70km więc tam się zawsze tak rozhulam
Stary 2012-02-09, 12:59   #4028
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Legginsy do kozaków mogą być... ale gorzej jak zdejmę gdzies kozaki to będzie wstyd bo strasznie to wygląda....
Ja też ostatnio ciągle nie zadowolona jestem z zakupów na allegro tyle lat kupowałam tam ciągle mnóstwo rzeczy i zawsze było super a teraz ja nie wiem co się dzieję :/

Kurde no to nieźle jak wjechałaś w pachołki! na egzaminie też będą stać ludzie i patrzeć jak jeździsz więc się przyzwyczajaj ja jak robiłam prawko to chyba z 10 osób stało i sie gapiło na mnie bo każdy czekał na swoją kolej... ale dałam radę grunt to nie zwracać uwagę na ludzi i robić swoje
to może pod leginsy zakładaj czarne podkolanówki ja tak zakładam do jednych po mam też za krótkie i nie rzuca się to w oczy jak ściągnę kozaki

No będę musiała się przyzwyczaić, wiesz jak już dobrze to potrenuję i będę robiła ciągle bezbłędnie to już będzie inaczej a ludzi postaram się mieć w d.upie

Cytat:
hej laseczki
To super, że dziś się już lepiej czujesz oby do jutra całkiem Ci przeszło.
A z dzieciakami to faktycznie masz niezłe cyrki masz rację kup bezprzewodową i będzie spokój

Znów kłótnia może pogadaj z nim na spokojnie, bez krzyków i przegadaj mu, że to nie ma sensu! Jeszcze w taką pogodę to strach jechać. Do tego jak będzie kierował to przyjedzie zmęczony, a tak to będzie mógł sobie spać po drodze
Faktycznie fajną ofertę znalazłaś.

Gosia no różne są ceny ubranek ja kupiłam mu w listopadzie kurtkę u jego fryzjerki za 85zł a dopiero później zobaczyłam na allegro, że w tej cenie to miałby dwie! No ale już trudno, teraz już zawsze na allegro kupuję
Gratuluję spadku kochana oby tak dalej

Dzień dobry
U mnie dziś na wadze 47,5 kg czyli dobrze jest, myślałam, że będzie wiecej po tym objadaniu się
Pogoda taka sobie -7 stopni ale bez słońca i wydaje się być zimniej.
Stary 2012-02-09, 13:01   #4029
Milena001
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

film Underworld 3d fajnie było, dużo się działo więc nawet nie zauważyłam kiedy te 1,30h zleciało, skończył się tak, że jestem pewna że będzie następna część

Rano zjadłam 2 gołąbki bo byłam na głodzie od hmm...19 więc złapałam coś na szybko, nie chciało mi się robić owsiankileń ze mnie wiem
teraz pomarańczę złapałam i coś przegryzę bo jedziemy do cioci z Tż pogadać o tej pracy za granicą. Ciekawe czy to na polu czy jak...byłoby super jakby w jakiejś szklarni czy cosik...

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Aj ostatnia sesja tego roku, a mi się w ogóle na nią uczyć nie chce. W następnym semestrze już tylko 1 egzamin a teraz jeszcze zostało mi 2 i jedno zaliczenie. Znowu jadę do Lbna w sobotę i niedzielę
Daj znać jak będzie z tą pracą
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:02   #4030
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję a piersi polecam! zwlaszcza te na parze

dzięki, wypróbuję na pewno, bo lubię piersi z kurczaka w każdej postaci

Cytat:
hej laseczki
super, że Ci lepiej mi też Coldrex i inne cuda zadziałały!

Zażarta bitwa o myszkę matko, ale Ty masz z tymi dzieciakami śmiesznie to brzmi jak opowiadasz ale domyślam się, że jakbym tam była u Ciebie to bym się nie śmiała ja mogę z dziećmi być na chwilę bo jak dłużej to dostaję białej gorączki :P

ja kupiłam myszkę bezprzewodową w Rossmanie fajna jest, taka biała, kobieca

z facetami to jak z dziećmi a czasem to i gorzej

Cytat:
OO Hellmans myślałam że jest dobry choć nigdy chyba nie jadłam.
Ja uwielbiam ten majonez : http://www.sklep.bizpol.pl/images/oc...morski_280.jpg jest po prostu boski!!!
No ale nie light :P w moim mieście nie dostanę lighta a w Kwidzynie w Carrefourze czy w Kauflandzie nie szukałam.
Niedobry jak nieszczęście

nie otwiera mi się ta strona z tym majonezem co podałaś

Ja najbardziej lubię kielecki! no ale też nie light
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:02   #4031
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja nigdy nawet nie oglądałam żadnych kremów przeciwzmarszczkowych. Mam tłustą cere i nie mogę żadnych kremów używać bo zaraz się cała świece i mam pełno syfów. Ja do 40stki nie planuję nawet nic używać :P Botox sobie wstrzyknę i będe gładka jak niemowlę hahahahah
ja oglądałam, ale jak kupowałam mamie obiło mi się o oczy i widziałam kremy 25+ i pomyślałam, że to już się kwalifikuję ale szybko zwiałam
ja mam cerę suchą więc używam tylko nivea soft
botox dobra rzecz

Cytat:
Czyli polecasz? bo my się wybieramy do cinema już od dłuższego czasu, no ale zawsze nie ma kiedy ostatnio byliśmy na "Listach do M", superowski film! Się uśmiałam

Cytat:
Ja suszarki w ogóle nie używam a prostownicę z 2-3 razy w roku na Święta. Kurde może po tym farbowaniu!!!??? Nie dawno włosy farbowałam przecież!! Więcej nie kupię tej pianki do farbowania!!!
Ja to jestem uzależniona od prostownicy każde wyjście oznacza u mnie wcześniejsze prostowanie, tragedia a suszarka to już w ogóle... jak nie wysuszę po umyciu to są jak pierza i się elektryzują...

możliwe, że od farbowania Ci wypadają...

Posprzątałam chałupę teraz jakiś obiad trzeba ugotować dla męża
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-09, 13:14   #4032
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie dziś na wadze 47,5 kg czyli dobrze jest, myślałam, że będzie wiecej po tym objadaniu się
Ale zazdroszcze tobie tej wagi (( i tego ze mozesz sobie czasem podjeść... ehhh

Ja niestety jakbym zjadla jakiegos pączka w ciagu dnia to bym miala zaraz wzrost wagi

Na dziś planuje
Śniadanie: Jogurt naturalny+otręby+cząstki kiwi
Śniadanie II: Dwie kromki razowca na ciepło+dżem niskosłodzony
Obiad: 4 łyżki kaszy+jajko sadzone
Podwieczorek: Pomarańcza
Kolacja: gotowane skrzydło indyka (zostało mi jeszcze jedno od wczoraj) :P

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Dziewczyny a co myslicie żeby na kolacje zjeść twaróg chudy z np. dżemem i miodem? taki "deser" :P

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:26   #4033
meeedzik
Zakorzenienie

Muffinek no jak na razie waga nie wzrasta, a do słodkiego mnie ciągnie bo @ się zbliża
A Twoje menu bardzo ładne

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Ja myślę, że twaróg jak najbardziej jest dobry na kolację tylko nie przesadź z dżemem i miodem
Stary 2012-02-09, 13:34   #4034
Milena001
Zadomowienie

Cytat:

Ja niestety jakbym zjadla jakiegos pączka w ciagu dnia to bym miala zaraz wzrost wagi

Na dziś planuje

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Dziewczyny a co myslicie żeby na kolacje zjeść twaróg chudy z np. dżemem i miodem? taki "deser" :P
o i indyk...a tego dziada jak przyprawiasz? twaróg jak najbardziej tak i te dodatki rozsądnie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:45   #4035
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaa !! mam od dziś urlop aż 12 dni ! :O od jutra zabieram się za zwiedzanie Anglii ! Zaczynam od Manchesteru bo muszę bratu pokazać stadion . Od jutreńka pełen relax
Ale masz labę! Widzę, że nie jesteś fanką futbolu no ale Młodemu się spodoba na pewno

Cytat:
Ja Tż też perfumy kupiłam, bo to chyba najpraktyczniejsze na walentynki
Też bym kupiła mu perfumy, gdyby nie to, że dostał je ode mnie na Gwiazdkę teraz nie mam pomysłu może jakieś fajne bokserki mu kupię i czekoladki z tego na pewno będzie zadowolony

Cytat:
Taa ale coś ostatnio za często mi się to zdarza do tego wczoraj jeszcze pączek wpadł, bo taka byłam głodna po jeździe, że kupiłam sobie pączka
Ale za to poćwiczyłam jeszcze na wieczór zrobiłam 50 brzuszków i teraz codziennie mam zamiar robić po 50
a tam

A dzisiaj jest Dzień Pizzy :P
no i super, że ćwiczysz wyrównały się kalorie

Cytat:
No będę musiała się przyzwyczaić, wiesz jak już dobrze to potrenuję i będę robiła ciągle bezbłędnie to już będzie inaczej a ludzi postaram się mieć w d.upie

Cytat:
Dzień dobry
No i widzisz, nie zaszkodziły Ci frytki
u mnie -9 i nawet słoneczko przebija ale jak jest naprawdę to nie wiem dzisiaj nie wychodzę nigdzie :P męża wysłałam na zakupy bo ma wolne co się będzie biedak nudził

Cytat:

Na dziś planuje
ja to samo nie mogę zjeść nic niedozwolonego bo zaraz brzuch jak balon i waga większa

super jadłospis

Cytat:
Jasne, że możesz ale z łyżeczką miodu i łyżeczką dżemu :P
Stary 2012-02-09, 13:58   #4036
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine haha mąż na zakupy a Ty na wizazu
Noo na szczęście nie zaszkodziły te frytaski, ale dziś obiad też dość kaloryczny, bo naleśniki ze serem

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Ciekawe co z naszą Dorisek ?
Dawno się nie odzywała
Stary 2012-02-09, 14:05   #4037
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Noo na szczęście nie zaszkodziły te frytaski, ale dziś obiad też dość kaloryczny, bo naleśniki ze serem
No wiem, okropna jestem no ale sam zaproponował, że pójdzie zresztą, ja robię mu obiad

naleśniki ale z serem nie przepadam :P wolę z jabłkami albo z powidłem śliwkowym
Stary 2012-02-09, 14:23   #4038
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

ja kupiłam myszkę bezprzewodową w Rossmanie fajna jest, taka biała, kobieca
Oo ile dałaś ? pasowałaby mi biała

Cytat:

Ja to jestem uzależniona od prostownicy każde wyjście oznacza u mnie wcześniejsze prostowanie, tragedia a suszarka to już w ogóle... jak nie wysuszę po umyciu to są jak pierza i się elektryzują...

możliwe, że od farbowania Ci wypadają...

Posprzątałam chałupę teraz jakiś obiad trzeba ugotować dla męża
Kurcze mi też ostatnio strasznie wypadają, ale farbowałam włosy u fryzjera inną farbą niż w domu, może to ma jakiś wpływ ;/

Cytat:

Na dziś planuje

Jako deser uwielbiam jogurt naturalny grecki z miodem i orzechami włoskimi pychota Ale nie wiem czy zalicza się do niskokalorycznych deserów

Cytat:

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Dawno się nie odzywała
Ja wczoraj po frytkach zdychałam fuj ;/ Dzisiaj sobie zrobiłam makaron z porem i szynką w sosie borowikowym
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 14:43   #4039
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
Muffinek no jak na razie waga nie wzrasta, a do słodkiego mnie ciągnie bo @ się zbliża
A Twoje menu bardzo ładne

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Ja myślę, że twaróg jak najbardziej jest dobry na kolację tylko nie przesadź z dżemem i miodem
Dziękuję Medzik

Tobie akurat nie szkodzi jeden paczus dziennie z tego co widze waga nie wzrasta

A co do twarogu to sobie dzisiaj zrobie tak na slodko mam jakoś na to ochote

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
o i indyk...a tego dziada jak przyprawiasz? twaróg jak najbardziej tak i te dodatki rozsądnie
Moja mama wrzuca dwa skrzydla do wody w ktorej wczesniej byla marchewka, por, cebula i cos tam jeszcze(taki bulion) i gotuje bardzo lubie a pozniej wyciaga wszystkie warzywa i skrzydla i z tej wody robi barszczyk do picia dodaje tylko czosnek, troche kwasku cytrynowego i nie duzo koncentratu z buraczkow mniaaaam :P

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:

Dawno się nie odzywała
Nalesniiiiikiii o moj boże... z każdym postem zazdroszcze tobie jeszcze bardziej! MNIAM

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 14:53   #4040
monika01011986
Zakorzenienie

Byłam na dworze jezuu jak zimno!! Wczoraj było dużo cieplej! Kupiłam myszkę bezprzewodową ale się wkurzyłam bo mieli tylko jedną w sklepie i to taką rozbudowaną specjalnie do gier z milionami różnych przycisków :/ taka dla chłopów z wielką łapą... kosztowała 62 zł no masakra!!!! Ale innej nie było więc musiałam ją wziąć A to jedyny sklep w moim mieście gdzie można kupić myszkę :/ No nic... jakoś przeboleje tą straszną cene :/ ważne że działa....
Katar mi wrócił i jeszcze na dodatek czkawki dostałam i mnie męczy
Idę sprzatać mieszkanie.... musze koniecznie poodkurzać bo syf niesamowity :/

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
No wesoło.... mam takiego nerwa, że niedługo na psychiatryku wyląduję :/
Oni mi wszystko niszczą.... to juz chyba z szósta myszka w ciągu ostatniego roku ale w końcu zmądrzałam i kupiłam bezprzewodową więc będę ją chować i kabla nie urwą

A z męzem nie mam szans. On się nie posłucha bo mu EGO nie pozwala na to. Uparł się że przyjedzie samochodem i koniec.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-09, 14:58   #4041
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Oo ile dałaś ? pasowałaby mi biała
weź mnie zabij, ale dokładnej ceny nie pamiętam ale coś mi świta, że mniej niż 30 zł do 30 na pewno
Stary 2012-02-09, 15:00   #4042
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
ojeeej to pewnie Chłopaki ładnie musiały wkurzyć Mame że aż dostali szlaban !! i to Jeden Synek ten Młodszy wydawał się taki grzeczny ze zdjęć . Noto faktycznie ja bym się sama bała wracać takim samochodem że coś po drodze się zepsuje czy coś . Chyba bym sie osrała jak by się coś zepsuło a ja bym wracała a taniej wychodzi jechać własnym autem czy np autobusem ?
Nooo strasznie mnie wkurzyli! Tak się kłócili o myszkę że urwali kabel! A to nowa myszka! z miesiąc miała!
Na zdjęciach to wszyscy wychodzą grzecznie a w rzeczywistości to istne demony!
Ten młodszy z każdym dniem coraz gorszy :/
No ja tez bym się bała wracać samochodem taki kawał.... Jeszcze jakimś nowym samochodem to inaczej bo wszystko sprawne a ten nasz ma 20 lat! i silnik juz ledwo działa bo ma najechane 400 tyś kilometrów a to benzyniak jest więc cud że jeszcze ten silnik działa. No ale mąż jest uparty jak osioł i nie wierzy, że może mu się auto popsuć :/
Taniej wychodzi autobusem, samochodem jest o 150 zł drożej.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-09, 15:03   #4043
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
weź mnie zabij, ale dokładnej ceny nie pamiętam ale coś mi świta, że mniej niż 30 zł do 30 na pewno
Nie musi być dokładna tyle starczy
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 15:06   #4044
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też przez długi czas używałam tego szamponu i odżywki no i zawsze byłam zadowolona chyba jak mi się skończy ten Nivea to wrócę do niego

Oj kochana nie dobrze, że źle się czujesz, mam nadzieję, że bardziej Cię nie rozłoży
Ja juz teraz pamietam czemu przestałam go używać! Jak zaczęłam antykoncepcje hormonalną to włosy zaczęły mi się strasznie przetłuszczać. Dlatego przerzuciłam się na szampony do włosów przetłuszczających się. Ale teraz to juz mi się suche siano zrobiło więc czas najwyższy przerzucić się na normalne szampony i ten Pantene uważam jest świetny. Wczoraj nim umyłam, nałożyłam odzywkę ( spłukałam ją) i popryskałam tym Fructisem to dziś mam boskie włosy! Takie mięciutkie i lśniące super

Też mam taką nadzieję dziś juz jest lepiej ale przychodzi wieczór to gorzej się czuję.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-09, 15:15   #4045
babciam
Raczkowanie

Witam Was serdecznie , dzisiaj mam trochę lepszy nastrój,jeśli chodzi o dietę to jest ok ,pilnuję się ,piszecie tak dużo że
nie nadążam czytać,bardzo lubię Was czytać,ale nie zawsze mam czas ,serdecznie Was pozdrawiam ,mam prośbę jak można może ktoś mi napisze ,jak cytuje się posty,żeby nie wklejać całości,tylko pojedyńczo ,niestety tego jeszcze nie rozgryzłam,
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 15:37   #4046
heroine86
Zakorzenienie

Kurde szlag trafił moje gniazdko w pokoju musiałam przenieść laptopa do kuchni
Stary 2012-02-09, 16:07   #4047
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Nooo strasznie mnie wkurzyli! Tak się kłócili o myszkę że urwali kabel! A to nowa myszka! z miesiąc miała!
Na zdjęciach to wszyscy wychodzą grzecznie a w rzeczywistości to istne demony!
Ten młodszy z każdym dniem coraz gorszy :/
No ja tez bym się bała wracać samochodem taki kawał.... Jeszcze jakimś nowym samochodem to inaczej bo wszystko sprawne a ten nasz ma 20 lat! i silnik juz ledwo działa bo ma najechane 400 tyś kilometrów a to benzyniak jest więc cud że jeszcze ten silnik działa. No ale mąż jest uparty jak osioł i nie wierzy, że może mu się auto popsuć :/
Taniej wychodzi autobusem, samochodem jest o 150 zł drożej.

szczerze ? myślałam że ten młodszy Synek to taki grzeczny na zdjeciach taki słodziak że ahhh ! jEEJ to sie opłaca autobusem bez dwóch zdań ! i nawet wygodniej bo siedzisz i nic Cie nie obchodzi ! a samochodem to jednak trzeba uwarzac . A w autobusie to nawet drzemka by była .

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

niewiem czy mi sie wydaje ale zmienili wygląd wizażu i nie mogę się połapać ! ;// czy to tylko u Mnie taki dziwny teraz jest

Babciam jak miło że napisałaś zawsze o Tobie pamiętam jak tu zaglądam . Widzę że z dietą coraz lepiej chyba tak trzymać ! Całym sercem jestem z Tobą
Jak cytować ? Np jak ja teraz coś napisze wystarczy pode mnie zaglądnośc pod Moj post i pisze tam "cytuj"

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

podoba mi się blog strasznie Dziewczyny która tu pisała kiedyś chyba Dżagi jak to przeczytasz to wiedz że jestem fanką Twojego blogu !
Stary 2012-02-09, 16:14   #4048
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie , dzisiaj mam trochę lepszy nastrój,jeśli chodzi o dietę to jest ok ,pilnuję się ,piszecie tak dużo że
nie nadążam czytać,bardzo lubię Was czytać,ale nie zawsze mam czas ,serdecznie Was pozdrawiam ,mam prośbę jak można może ktoś mi napisze ,jak cytuje się posty,żeby nie wklejać całości,tylko pojedyńczo ,niestety tego jeszcze nie rozgryzłam,
Hej super, że humorek lepszy

Co do cytowania, to jeśli chcesz zacytować jeden post to klikasz przy nim "cytuj". Jeśli więcej, to przy każdym poście zaznaczasz środkowy przycisk, a na ostatnim cytowanym dajesz "cytuj". Wyświetli Ci się kolejna strona, w której piszesz odpowiedzi. Nie usuwaj tylko tych kwadratowych nawiasów, zaczynających i kończących wypowiedź Natomiast treść w tych nawiasach możesz modyfikować i usuwać, jeśli nie chcesz się odnieść do całości cytatu

Cytat:
niewiem czy mi sie wydaje ale zmienili wygląd wizażu i nie mogę się połapać ! ;// czy to tylko u Mnie taki dziwny teraz jest
U mnie jest normalnie a co u Ciebie się zmieniło?
Stary 2012-02-09, 16:35   #4049
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Hej super, że humorek lepszy

Co do cytowania, to jeśli chcesz zacytować jeden post to klikasz przy nim "cytuj". Jeśli więcej, to przy każdym poście zaznaczasz środkowy przycisk, a na ostatnim cytowanym dajesz "cytuj". Wyświetli Ci się kolejna strona, w której piszesz odpowiedzi. Nie usuwaj tylko tych kwadratowych nawiasów, zaczynających i kończących wypowiedź Natomiast treść w tych nawiasach możesz modyfikować i usuwać, jeśli nie chcesz się odnieść do całości cytatu

U mnie jest normalnie a co u Ciebie się zmieniło?
noo ;/ jakoś tak dziwnie mam w wyszukiwarce nie mogę się połapać ale spokojnie dam rade
Stary 2012-02-09, 17:32   #4050
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ja chyba też powrócę do tego szamponiku jak ten skończę tylko zastanawiam się jaki wziąć? Do jakich włosów? Kiedyś brałam ten gęste włosy który Ty wstawiłaś, ale może warto zmienić? Do jakichś zniszczonych farbowaniem, czy rozjaśnianiem
Zelka u mnie nie zmienił się wygląd
Babciam cieszę się, że humorek lepszy i z dietką też ok

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości