Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 00:17   #1951
zzzielona
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Tylko pytanie na ile to jej urok, a na ile Photoshop
Hmm... Szczerze mówiąc zdjęcia są raczej średniej jakości, nie wydaje mi się, żeby było w nich dużo Photoshopa . Ktoś, kto wrzuca takie fotki, raczej mało jest obeznany w takich trikach .
Stary 2012-02-09, 01:54   #1952
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zzzielona Pokaż wiadomość
Hmm... Szczerze mówiąc zdjęcia są raczej średniej jakości, nie wydaje mi się, żeby było w nich dużo Photoshopa . Ktoś, kto wrzuca takie fotki, raczej mało jest obeznany w takich trikach .
Dlaczego?
To, że dziewczyna jest fetyszystką i w jakiś sposób rozumie potrzeby osób "swojego pokroju" nie czyni jej głupią czy nieobeznaną w czymkolwiek - nie wskazuje to na nic. A że znalazła sposób by na tym zarabiać - brawa dla niej
Jakoś nie mam jej nic do zarzucenia. W Polsce fetyszystów różnego rodzaju jest sporo, a że ona o tym otwarcie pisze to jej bajka
Pokazywanie ciała w tej sytuacji też jestem w stanie zrozumieć - nie rozkracza się i nie świeci genitaliami, nie pokazuje twarzy, pozostaje anonimowa.

I nie, nie jestem fetyszystką Ale jak chyba każdy mam swoje mniejsze czy większe "zboczenia" i akceptuję jej

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Przy okazji - melduję, że lista aktywnych komentatorek u mnie na blogu już działa, więc to co u nich się skiepściło już najwyraźniej zostało naprawione
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 07:49   #1953
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Hehehe.
Ona jest ode mnie z miasta, nawet nie wiem czy ją kiedyś widziałam na żywo, czy nie, bo pewnie i tak bym jej nie poznała.
Patrze na tą dziewczyne i kiedyś się na Nią natknęłam na Naszej Klasie (nie wiem czy to był prawdziwy 'profil') ale w o sobie miała wpisane, że jest właścicielką czy kierowniczką drogerii Douglas i że czasami wyjeżdza do Niemiec do pracy.
Miała podpisane, że Essen - nie chce nic mówić ale w tym mieście w Niemczech przypada największa ilość burdeli na kilometr kwadratowy

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:05   #1954
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dzień doberek
Stary 2012-02-09, 09:12   #1955
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Dobry

Ostatnio mam gorsze dni i nie mogę patrzeć na siebie w lustrze ;/

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:16   #1956
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Dobry

A co takiego brzydkiego w tym lustrze widzisz?
Stary 2012-02-09, 09:20   #1957
enn_
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32175469]Gdzie ona te zdjęcia umieszcza i skąd się wziął aż taki hejter, żeby bloga zakładać do ubliżania jej

Jest jaka jest, każdy widzi, ale niektóre teksty na tym blogu są poniżej wszelkiego poziomu, jak choćby publikowanie zdjęć jej rodziny i jechanie po nich...[/QUOTE]
Moim zdaniem poniżej poziomu jest w ogóle wrzucanie jej zdjęć i ich komentowanie, zdjęcia rodziny to już w ogóle jakiś koszmar.
Kojarzy mi się to z jakąś bezmyślną próbą dowartościowania się kosztem innych.
Stary 2012-02-09, 09:22   #1958
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Stan mojej cery Mam wielgachnego pryszcza na samym środku czoła pośrodku brwi. Plus jeden przy ustach i wczoraj pozbyłam się 2 prosaków, więc na razie mam podpuchnięty policzek.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-09, 09:24   #1959
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Gorąca Kasia mnie wczoraj tak dobiła, że nie miałam nawet siły komentować - jeśli to nie fejk to gratuluję pomysłu na biznes

Cytat:
Dobry

To przez tą pogodę za oknem - ja też boję się spoglądać w lustro z obawy, żeby nie pękło w milion kawałków jak mnie zobaczy

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Stan mojej cery Mam wielgachnego pryszcza na samym środku czoła pośrodku brwi. Plus jeden przy ustach i wczoraj pozbyłam się 2 prosaków, więc na razie mam podpuchnięty policzek.
To przejściowe

bleh, piję właśnie paskudne drożdże - niesamowite jak dla urody można się poświęcić
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:31   #1960
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

No ja wiem, że przejściowe i związane z moją "dietą" obfitą w żelki, czekoladę, nutellę i ciastka

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-09, 09:41   #1961
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
To minie Ja na szczęście nie mam problemów z wielkimi pryszczami od jakiegoś czasu. Wyskakują mi tylko takie małe, prawie niewidoczne i myślę którego kosmetyku to może być zasługa
Stary 2012-02-09, 09:43   #1962
Yasinisi
Zakorzenienie

Witam

Czy u Was za oknem też mnóstwo śniegu?? Jak się kładłam, nic nie było a dziś rano surprise

A na blogu wesoły i kolorowy makijaż.. W sam raz na tę paskudną pogodę
Zapraszam i proszę o wszelkie rady

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:45   #1963
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Hej u mnie śniegu dużoo

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:52   #1964
Karen15
Zakorzenienie

Hej
U mnie pada śnieg.

Co myślicie o tych butach? Kupiłam z myślą do chodzenia po domu. Są mega ciepłe i wygodne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg boots (3).jpg (36,2 KB, 11 załadowań)
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:52   #1965
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
No ja wiem, że przejściowe i związane z moją "dietą" obfitą w żelki, czekoladę, nutellę i ciastka
Ja wczoraj na noc pożarłam paczkę miśków haribo i mam wyrzuty sumienia dzisiaj...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 10:17   #1966
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32175469]Gdzie ona te zdjęcia umieszcza i skąd się wziął aż taki hejter, żeby bloga zakładać do ubliżania jej

Jest jaka jest, każdy widzi, ale niektóre teksty na tym blogu są poniżej wszelkiego poziomu, jak choćby publikowanie zdjęć jej rodziny i jechanie po nich...[/QUOTE]

Tak tez napisałam, blog jest poniżej poziomu, teksty tam zamieszczone są żenujące, chodzi mi jedynie o zdjęcia tej dziewczyny, nawiązując do postu Zoila (wybacz, nie wiem jak odmienić) dotyczącego uroku z photoshopa.
Dziewczyna wrzuca te przerobione zdjęcia gdzie popadnie, na facebooka, naszą-klasę, fotkę.pl itp, a oryginalne zdjęcia znajdują się na klubowej i innych portalach ze zdjęciami z imprez, więc nie widzę nic dziwnego w tym, że ktoś zrobił zestawienie, bo jej retusze są po prostu śmieszne.

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Patrze na tą dziewczyne i kiedyś się na Nią natknęłam na Naszej Klasie (nie wiem czy to był prawdziwy 'profil') ale w o sobie miała wpisane, że jest właścicielką czy kierowniczką drogerii Douglas i że czasami wyjeżdza do Niemiec do pracy.
Miała podpisane, że Essen - nie chce nic mówić ale w tym mieście w Niemczech przypada największa ilość burdeli na kilometr kwadratowy
Zapewne prawdziwy. Teraz podobno pisze że wyjechała do Londynu pracować jako fotomodelka Mango. A na facebooku w dziale kariera ma wpisany szereg innych poważanych agencji modelingowych. Jak w tych agencjach jej robią takie przeróbki, to ja nie wiem. A czym się tak naprawdę zajmuje itp to nie wiem i nie mi oceniać, ale nie wygląda raczej na właścicielkę Douglasa ani modelkę, a plotki krążą i to raczej właśnie o takim wydźwięku jak twój post .
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 10:17   #1967
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny co można wpisać w podaniu o zmianę specjalności studiów? Miałam iść na zarządzanie finansami, ale teraz już wiem, że nie dam sobie tam rady... Mam to tak prosto z mostu napisać?
Stary 2012-02-09, 10:21   #1968
tova1
Zakorzenienie

U mnie na blogu znowu królują miałki
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 10:25   #1969
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tez napisałam, blog jest poniżej poziomu, teksty tam zamieszczone są żenujące, chodzi mi jedynie o zdjęcia tej dziewczyny, nawiązując do postu Zoila (wybacz, nie wiem jak odmienić) dotyczącego uroku z photoshopa.
Dziewczyna wrzuca te przerobione zdjęcia gdzie popadnie, na facebooka, naszą-klasę, fotkę.pl itp, a oryginalne zdjęcia znajdują się na klubowej i innych portalach ze zdjęciami z imprez, więc nie widzę nic dziwnego w tym, że ktoś zrobił zestawienie, bo jej retusze są po prostu śmieszne.

Zapewne prawdziwy. Teraz podobno pisze że wyjechała do Londynu pracować jako fotomodelka Mango. A na facebooku w dziale kariera ma wpisany szereg innych poważanych agencji modelingowych. Jak w tych agencjach jej robią takie przeróbki, to ja nie wiem. A czym się tak naprawdę zajmuje itp to nie wiem i nie mi oceniać, ale nie wygląda raczej na właścicielkę Douglasa ani modelkę, a plotki krążą i to raczej właśnie o takim wydźwięku jak twój post .
Blog jest poniżej poziomu, ale sama i tak publicznie naśmiewasz się z dziewczyny.
Stary 2012-02-09, 10:41   #1970
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Właśnie wróciłam z Natury, na pocieszenie zakupiłam brązowy eyeliner w żelu z Catrice, fioletowy z Essence, wysuszacz do lakieru, mama 2 kredki do oczu i róż do policzków. A dzisiaj była promocja, że do każdych 2 zakupionych produktów Essence dostaje się jeden z określonej puli gratis, toteż mam jeszcze ekstra cienie w piaskowym odcieniu i transparentny błyszczyk z drobinkami

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

I w lusterku samochodu moja twarz już tak źle nie wyglądała

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-09, 10:46   #1971
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Blog jest poniżej poziomu, ale sama i tak publicznie naśmiewasz się z dziewczyny.
Z jej zdjęć. Wiesz to trochę co innego, zakładać bloga i pisać wulgaryzmy pod czyimś adresem, bo widziałam że takie rzeczy tam są.
Ale jej zdjęcia, raczej ich przerbki są śmieszne, nie powiesz mi że nie. Nie wyśmiewam się z niej jako osoby, nie obrażam jej ani jej rodziny, nie wyzywam.
Ja widzę różnicę, ty nie?
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:06   #1972
Aniusia1408
Zadomowienie

Witajcie! Jakie plany macie na dziś?

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:12   #1973
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Dzisiaj wrzucę na bloga posta o soczystych szminkach

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-09, 11:12   #1974
201608251020
Konto usunięte

Dostałam paczkę od Virtuala...

Się wysilili... Pierwszy raz mnie spotyka taka sytuacja, że firma z którą prawie rok współpracuję przesyła mi 2 lakiery i 1 malutki cień, podczas gdy w mailach wybierałam zupełnie nie te kolory i zaznaczałam, że chcę je potem oddać w rozdaniu. Byłam zapewniana, że zostanie posłane "wszystko co wybrałam", a teraz w pudełku jeden cień w neutralnym kolorze i 2 lakiery

Wkurzyli mnie, kpiny jakieś.
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:13   #1975
bzeltynka
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32170149]A ja w swej naiwności będę żyć w przekonaniu, że ktoś sobie robi jaja. I nie mówcie mi, że nie
[/QUOTE]

ja powiem, że nie widziałam tę stronę juz kilka lat temu i nie wiedziałam, że utrzymała się do teraz

Cytat:

Co do gorącej kasi, to nie wiem czy to a sama strona, ale na jakimś wątku na wizażu widziałam kiedyś link do bloga tego typu gdzie dziewczyna sprzedawała bieliznę i zużyte podpaski. I to były kwoty podane w dolarach z dwoma zerami na końcu jeśli dobrze pamiętam.
Jeszcze pisała na bogu jak bardzo musi się spieszyć z wysyłką, żeby podpaska doszła jeszcze świeża, najlepiej ciepła... i w ogóle... chyba ..... nie mogę..... dalej pisać......
a to już jest o niebo bardziej obrzydliwe, od gaci i skarpetek

Cytat:
papka z jadwigi

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Witam

Czy u Was za oknem też mnóstwo śniegu?? Jak się kładłam, nic nie było a dziś rano surprise
niestety tak niech już będzie wiosna!

Muszę się pochwalic, bo mnie nosi ten kociak bez łapki, o ktorym ostatnio pisałam, będzie u mnie już w sobotę
bzeltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:14   #1976
annje
Rozeznanie

GG do annje

Dzień dobry
Wreszcie was nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Co myślicie o tych butach? Kupiłam z myślą do chodzenia po domu. Są mega ciepłe i wygodne.
Ja mam podobne na wyjście. O ile oczywiście nie pada
Baaaardzo fajne

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Witam
Czy u Was za oknem też mnóstwo śniegu??
Chyba w tą zimę śniegu sie nie doczekamy u nas. Dzisiaj +7st i chyba zaraz lunie.

Piszecie o prawkach, chyba dużo się zmieniło od czasu kiedy ja zdawałam yyyyyyyy chyba 11 lat temu, bo ja się uczyłam jeździć "na pachołki" (na zasadzie - pojawia ci się pachołek w tej malej szybce to szybko skręcasz kierownice 2 razy w lewo) i wszystscy jeździli na tym samym (punto chyba). Miałam drugą przerwę w jeżdżeniu, ale wreszcie dorobiliśmy sie drugiego domowego samochodu i od tygodnia straszę w okolicy Na szczęście w Ie jeździ się dużo spokojniej niz w Polsce, no pomijając fakt, ze po drugiej stronie

U mnie na blogu co-nieco do zgarnięcia. Zapraszam
annje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:20   #1977
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

U mnie pryszcze (bardzo sporadyczne) to głównie problem tego, że kocham słodycze, ale mam też mocno przesuszoną skórę. Smaruję się rano i na wieczór intensywnie nawilżającym kremem, ale to jednak też za mało. Ech... Chyba muszę jeszcze jakieś suplementy zacząć zażywać

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-09, 11:20   #1978
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Z jej zdjęć. Wiesz to trochę co innego, zakładać bloga i pisać wulgaryzmy pod czyimś adresem, bo widziałam że takie rzeczy tam są.
Ale jej zdjęcia, raczej ich przerbki są śmieszne, nie powiesz mi że nie. Nie wyśmiewam się z niej jako osoby, nie obrażam jej ani jej rodziny, nie wyzywam.
Ja widzę różnicę, ty nie?
Nie no jasne, różnica jest, niemniej jednak w moim odczuciu nie tak diametralna jak próbujesz to przedstawić, ponieważ to, co Ty zrobisz wcale nie jest też ok i ma wiele cech wspólnych z zachowaniem twórców bloga.
Nie śmiejesz się z dziewczyny, tylko z jej zdjęć? No pliiiiz. Czyli jeśli Ty w podstawówce byś się ubierała "niemodnie" i koledzy z klasy by się ciągle śmiali to uważasz, że wyjaśnienie "nie śmiejemy się z niej, tylko z jej ubrań" byłoby ok? Serio?
I jaka tak naprawdę jest różnica między właśnie uczniami podstawówki, a tą kobietą? Tak, widzę jedną - sama wrzuca do neta swoje zdjęcia, które ktoś może uznać za obciachowe, a jak wiemy, nic w Internecie nie jest tak naprawdę prywatne. Jednak to jest inny człowiek (który nota bene może nie być świadomy tego jakie konsekwencje mają jego czyny) - to, że ja bym nie chciała mieć z nią żadnego kontaktu nie oznacza, że muszę się z niej publicznie naśmiewać. I masz rację, skala Twoich zachowań nie jest taka jak autorów bloga, ale tak naprawdę jest to zachowanie pokrewne.
I co z tego, że piszesz "blog jest poniżej poziomu" skoro jednak tam wchodzisz, dajesz do niego linka i komentujesz zdjęcia, dopisując od siebie newsy na temat dziewczyny?

PS
Tak, ja z tych, których nigdy nie bawił Kononowicz.
Stary 2012-02-09, 11:30   #1979
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Dostałam paczkę od Virtuala...

Się wysilili... Pierwszy raz mnie spotyka taka sytuacja, że firma z którą prawie rok współpracuję przesyła mi 2 lakiery i 1 malutki cień, podczas gdy w mailach wybierałam zupełnie nie te kolory i zaznaczałam, że chcę je potem oddać w rozdaniu. Byłam zapewniana, że zostanie posłane "wszystko co wybrałam", a teraz w pudełku jeden cień w neutralnym kolorze i 2 lakiery

Wkurzyli mnie, kpiny jakieś.
Lepsze to niż nic :p

Ja od jednej firmy czekam już chyba miesiąc na paczkę, a zapewniano mnie, ze "jeszcze w tym tygodniu, najpóźniej na poczatku przyszłego wyślemy produkty" ... A szkoda, bo jestem strasznie ciekawa

Idę dziś mężem na studniówkę, a w następną sobotę - na drugą. Tak mi się nie chce

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:56   #1980
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Lepsze to niż nic :p

Ja od jednej firmy czekam już chyba miesiąc na paczkę, a zapewniano mnie, ze "jeszcze w tym tygodniu, najpóźniej na poczatku przyszłego wyślemy produkty" ... A szkoda, bo jestem strasznie ciekawa
No lepsze niż nic, ale miało być rozdanie sponosorowane przez nich. A jak ja teraz napiszę że zasponsorowali 3 maleństwa?

Nie mam czasem sił do tych firm
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości