![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Guciu ja poprostu przemęczona jestem
![]() to wkleję jeszcze raz dla Rosi ![]() moja mama mieli słoninę w maszynce i wrzuca do gara i to sie tak wytapia i wytapia trzeba mieszać by słonina nie przywarła do gara i się nie spaliła. Robią się takie drobne skwarki. Pod sam koniec wrzuca cebulkę a ostatnio jeszcze dodała kiełbasy drobniutko pokrojonej. Nie wiem czy soli czy sypie wegety, ale chyba nie. Później tato na kanapkę sobie sypie czego tam chce.
![]() |
#1622 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez brzydacznie ![]() ogladam bransoletki z dziubeki i zgłupialam juz nei wiem co chce:/
![]() |
#1624 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Albo najedz się w domu i jak Cie będzie chciała poczęstować to powiedz "o nie dziękuję, najadłam się w domu" ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
ooooo kiedys w ulewie przez kilka dni psuły mi sie wycieraczki i jezdziłam do domu bez ![]() trzeba jechac szybko to kropelki spie..... uciekaja po szybie ![]() a podoba mi sie sporo http://www.bydziubeka.pl/bransoletki...a1209-6800.htm http://www.bydziubeka.pl/bizuteria6236-6236.htm http://www.bydziubeka.pl/bransoletki...ka750-6514.htm http://www.bydziubeka.pl/bizuteria-ceramika-50.htm http://www.bydziubeka.pl/bizuteria-ceramika-50.htm http://www.bydziubeka.pl/bizuteria-ceramika-50.htm albo ten ale to w komplecie ale nie wiem czy mnei stac ![]() http://www.bydziubeka.pl/bransoletki...a1125-6668.htm http://www.bydziubeka.pl/naszyjniki_...ik966-6046.htm
![]() |
#1627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja będę tu chyba jeszcze rzadziej, dostałam mój nowy grafik, i mam8 nadgodzin tygodniowo, no cóż sama tego chciałam ![]() ![]() jeszcze mnie uszczęśliwili studentami, oprócz tej co miałam mieć, do naszego przedszkola będą przychodzić na zajęcia terenowe studenci z "uniwersytetu" naszego miejskiego, i w czwartek mam dla nich (20 sztuk plus wykładowca metodyk) poprowadzić zajęcia z edukacji polonistycznej i plastycznej bosko...
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
no to musi miec gdzies zwarcie na kabelkach ja to miałam wesoło bo one sie tak zatrzymywalo i rusząło potem sie zatrzymało na chwile dłuzej ale jechałam a potem sie naprawilo
az ktoregos pieknego dnia jade jade nagdzie cos dupło zaczeło smierdziec, spod maski i w srodku w nawiewach dym no i sie silnik od wycieraczek spalił ![]() i juz wiedziałam czemu sie tak czasem zatrzymują ![]() martusiu poszukaj słonce bo jak vys miała taka jakas sensowna to moze bym sie do ciebie usmiechła ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- tak wogole to choruję na taka http://www.google.pl/imgres?q=apart+...&tx=189&ty=-64 no ale.... musze się obejść zmakiem ... niestety ![]() ![]()
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
cześć
Sliweńko przeglądaliśmy wczoraj umowę + załączniki i nie ma tej odpowiedzialność tam. A jest np. zapis, że będzie przechodził wszystkie badania na które ma skierownie z zakładu pracy (okresowe, wstepne) a oni nawet książek zdrowia nie mają, nic a nic. Szkoleń BHP też nie. Gucia ja też ![]() To tłusty czwartek już będzie?? zapomniałam . Cieszę się . Muszę 3-klasowej przypomnieć. Anika szkoda, ze impreze wam odwołali. Marta dasz radę, choć czas ci szybciej będzie leciał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | ||
Zakorzenienie
|
hahahahha posmarkałam sie
![]() spokojnie spokojnie ![]() ![]() Cytat:
boje się że trzasnę takie zajęcia że będą zbierać szczęki z podłogi ale pod kątem bożeee co to jest ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale ja nie narzekam na wolno płynący czas, wręcz przeciwnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dobrze, że dziś czwartek. Muszę odbębnić radę i będzie ok, byle byśmy do 20 wyszły Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a boczek surowy czy parzony? zdjecie poprosze!!!! na kom odwolana ![]() ![]() Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2012-02-09 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Marta to dobrze, lubię jak czas szybko leci
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Marta - oj zapracowana kobieto to nie zapomnij o nas w tym wirze zajec. Pokaz tym studentom co to jest porzadna praca w przedszkolu!
Aniu - maz bedzie dzis dzwonic ? bo mama juz czeka z kasą! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2012-02-09 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Rozeznanie
|
szkoda ale dlaczego odwołana?
podłączę się do pytania ![]()
#1638 | ||
Zakorzenienie
|
Uuu, to nie fajnie. Mam nadzieje, że dojedzie bez problemu!
Cytat:
![]() Madzia teraz już nie ma książeczek wiec to nic że nie ma. A jak jest tyle niedopattrzeń ze strony pracodawcy, to możecie napisać donos do PIPu i poprosić o nieujawnianie danych pracodawcy. Katunia ja robię z surowego, ale myślę, że to bez różnicy ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Gucia jeszcze czekam co wyjdzie z umową i z mankiem i jak cos to piszemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
Katunia dostałaś ode mnie mmska?
![]()
#1642 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dam bo musze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Pip nie ma obowiązku podawania kto napisał skargę? no chyba że był anonim.. mnie obiło się o uszy że zawsze podają... hahahha ale ja nie jestem skromna tylko szczera ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Martucha wydawało mi się, że przy donosie można zastrzec anonimowość, ale pewności nie mam. Gdzieś tak mi się obiło o uszy...
![]() |
#1644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc z całym szacunkiem jestem za donosem ale nie podpisanym..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-02-09 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys z kimpela wracałayśmy ze studiów padał snieg a nam wycieraczki padły, co kawałek był postój i przecieranie szybek i tak 70km ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jesszcze tylko jutro ![]() a u mnie w nocy napadał śnieg, oby nie było powtórki. tyle białego wystarczy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
India książeczki może już nie, ale badania owszem. A u nich nie było ani wstepnych ani okresowych, anu zaświadczeń od med. pracy ze mogą pracować itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o wtedy nawet się sprawą nie zajmują, na stronie pipu wysyłałam raz zapytanie to pisało że nie zajmują się anonimowymi informacjami a z zajęciami super że poprowadzisz wychodzi na to że jesteś dobrym pracownikiem ![]() znalazłam na necie formularz by skargę złożyć na pracodawcę i pisze w nim to Pouczenie: Zgodnie z art. 63 § 2 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. – Kodeks postępowania administracyjnego (Dz. U. z 2000 r. Nr 78, poz. 1071 z późn. zm.) podanie powinno zawierać co najmniej wskazanie osoby, od której pochodzi, jej adres i żądanie oraz czynić zadość innym wymaganiom ustalonym w przepisach szczególnych. Oznacza to, że treść kierowanej do Państwowej Inspekcji Pracy korespondencji powinna zawierać co najmniej wskazanie: 1) osoby, od której pochodzi (jej imienia i nazwiska), 2) adresu (kodu pocztowego, miejscowości, ulicy, nr domu i mieszkania) tej osoby, 3) przedmiotu sprawy, której dotyczy. Brak powyższych danych spowoduje pozostawienie sprawy bez rozpoznania.
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2012-02-09 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie dostałam studentów dlatego że jestem dobrym pracownikiem tylko dlatego że mają zajęcia terenowe i co jakiś czas będą do nas przychodzić pech chciał że padło na mnie, następnym razem dostanie ktoś inny a chodzić będą co miesiąc ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- kochana Guciosławo, czytam moorową brudną robotę i przeczytać nie potrafię, leży a ja zabieram się za nią jak pies do jeża... i nie wiem czy to kwestia samej książki, bo przeczytałam fragment i jakoś nie mam póki co weny na dalsze czytanie, czy kwestia opinii jaką owej książce wystawiłaś. Nie spaczyłaś mojego zdania o niej, acz chyba się delikatnie uprzedziłam :ściana: ale melduje posłusznie że walczę i walczyć będę wciąż z pola walki raportowałam ja!
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam na bierzaco ale jakos sie "wbic" w rozmowe nie moge ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.