Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 17:35   #4051
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
noo ;/ jakoś tak dziwnie mam w wyszukiwarce nie mogę się połapać ale spokojnie dam rade
Dziwne u mnie wszystko tak jak było
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 18:49   #4052
babciam
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

ZelkaHeroineM eeedzikdzięki za miłe słowa,próbowałam cytować ,ale cały czas wszystko mi wchodzi a ja może żle wytłumaczyłam, chodzi mi o to że jak piszecie kilka odpowiedzi,i potem wybieracie jakąś wybiórczą odpowiedz , żeby na nią odp,to odpowiadacie pojedynczo,a mnie przy cytowaniu wchodzą wszystkie odp ,no ale to chyba już nie dla mnie ,nie te lata, dobrze że chociaż nauczyłam się pisać ale co robić starość nie radość,myślę że i tak nie połapiecie się o co mi chodzi,pozdrawiam,bo chyba żle tłumaczę:cmok :
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:33   #4053
meeedzik
Zakorzenienie

Babciam ja Cię rozumiem chodzi Ci o to, że chcesz zacytować nie cały post jednej osoby tylko dany fragment, tak? Wtedy musisz sama wykasować resztę tekstu, a pozostawić tylko ten na który chcesz odpowiedzieć
Stary 2012-02-09, 19:41   #4054
czbasia
Zakorzenienie

No ale sie opisaly: Padam, w pracy mialam mlyn przeokropny. Snaiddania nei zjadlam w domu bo zaspalam, pozniej jakos nei mialam czau nic zjesc tak ze nei mam sie czym pochwalic jesli o jedzonku mowa.
Dzis pochlonelam. 2
I- kromki z serem zoltym
II- kawalek schabu usmazony an odrobinei oliwy, 2 ziemniaki+ 2 lyzki buraczkow
III- 2 cukierki mars
IV- serek wiejski z lyzka jablek smazonych

No i to na tyle by bylo
Sprobuje teraz Was nadrobic
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:53   #4055
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dziewczynki może któraś z Was chce kupić bluzę Adidas firebird rozmiar S . Muszę się jej pozbyć leży nieużyteczna i szkoda kasy ;/ Kiedyś już pytałam, ale teraz dużo Was dołączyło o może znajdzie się jakaś chętna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bluza przód.jpg (100,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluza tył.jpg (96,6 KB, 21 załadowań)
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:56   #4056
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
ja to samo nie mogę zjeść nic niedozwolonego bo zaraz brzuch jak balon i waga większa
Ja juz sprawdzilam, ze moge. Jesli np. zjem jedno ciastko do kawy a reszta jadlospisu jest OK, to i tak nastepnego dnia jest spadeczek na wadze. Dzis tez sobie zjadlam troche slodkiego - ale tez i najezdzilam sie na rowerze jak glupia do banku i nie tylko, cala sie spocilam.
Dzis na wadze 62,7.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:58   #4057
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej laseczki
Nadrobiłam Was, ale nie odpisuje, bo strasznie dzisiaj zmarzłam i do teraz mnie telepie , wiec kłade sie do łózeczka z herbatka, bo nie wiem czy mnie jakies choróbsko nie bierze

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 20:24   #4058
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Babciam ja Cię rozumiem chodzi Ci o to, że chcesz zacytować nie cały post jednej osoby tylko dany fragment, tak? Wtedy musisz sama wykasować resztę tekstu, a pozostawić tylko ten na który chcesz odpowiedzieć
Serduszko ale ja nie wiem jak się zabrać do kasowania tekstu ,nie zapominaj że ja dopiero się uczę, a moje lata,i co tu wymagać ,że starsza pani nie wie jak sie do tego zabrać aż wstyd
Stary 2012-02-09, 20:33   #4059
Eldo_rado
amor vincit omnia

babciu kochana, a wiesz jak zaznacza się fragment tekstu gdziekolwiek? tak samo zaznaczasz fragmenty w całym cytowanym poście [klikasz myszką i nie puszczajać jej przesuwasz w rpawo lub lewo- tekst zaznaczy się na ciemniejszy kolor.] i kasujesz [Ctrl+X klikasz albo klikasz zaznacozny fragment prawym kalwiszem myszy i zaznaczaj opcję wytnij] mam andzieję, że choć trochę pomogłam
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 20:59   #4060
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
babciu kochana, a wiesz jak zaznacza się fragment tekstu gdziekolwiek? tak samo zaznaczasz fragmenty w całym cytowanym poście [klikasz myszką i nie puszczajać jej przesuwasz w rpawo lub lewo- tekst zaznaczy się na ciemniejszy kolor.] i kasujesz [Ctrl+X klikasz albo klikasz zaznacozny fragment prawym kalwiszem myszy i zaznaczaj opcję wytnij] mam andzieję, że choć trochę pomogłam
Dzięki serduszko będę próbować oj Wy już macie ze mną,nic tylko lanie dać
Stary 2012-02-09, 21:14   #4061
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość

Linka Ci wysłałam do mojego profilu
Dziekuje kruszunooo
Juz Cie mamAles ladna babeczka

Cytat:

ja kupiłam myszkę bezprzewodową w Rossmanie fajna jest, taka biała, kobieca
Ja tez mam bezprzewodowa i do tego tez biala
Esperanze http://www.awa24.pl/product-pol-1388...20W-biala.html
Nie to ze kosztowala mnie grosze to mam gwarancje na 5 lat i jestem mega zadowolona
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:16   #4062
Milena001
Zadomowienie

Zacznę od swojego dnia:
7.00 płatki z mlekiem 250 ml
10.00 jogurt owocowy 147 kcal
13.00 250 ml zupy, razowiec z wędliną drobiową, surówka z kiszonej kapusty, pół jabłka
16.00 pomarańcza, łyżka pestek z dyni
19.00 2 zapiekanki domowej roboty ;( jedna bułka na pół, ser żółty, pieczarki, 3 mandarynki ;(
2 litry zielonej herbaty
1.20 godz na rowerku
półgodzinny spacerek Taki sobie...

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Dzięki serduszko będę próbować oj Wy już macie ze mną,nic tylko lanie dać
Witam Cię babciu jesteś bardzo mądra więc dasz sobie radę
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:17   #4063
murka04
Zadomowienie

No ja jak zwykle na wieczór jestem ale to normalne w tygodniu, trzeba się uczyć. Dziś np wzięłam się za geografie i tak mnie znudziła że nie wiem kiedy zasnęłam na 2h Zaraz sobie jeszcze powtórzę coby jutro się do odpowiedzi zgłosić.
Wiecie co? Tylko mnie nie bijcie, ale stwierdziłam że jednak rezygnuję z tego 8min abs. No tak mnie to nudzi jak kiedyś a6w! Za to zrobiłam więcej brzuszków dziś i pokręciłam hula hoop takim 1,5kg, siostra z bratową zamówiły z allegro. No po 2 minutach cała mokra byłam Będę przyzwyczajać się powoli, ale do teraz wszystkie flaki czuję Także dziś 32min hh, 150 brzuszków na kołysce
Jeszcze wyrwałam dziś uchwyt od drzwiczek lodówki i teraz trzeba się nieźle nasiłować żeby ją otworzyć One w ogóle ciężko chodziły no i padło na mnie że zepsułam. Żeby być aż tak głodnym..
Porobiłabym jeszcze brzuszki no ale już się umyłam. Naprawdę fajna jest ta kołyska, na początku nie mogłam 30 zrobić na raz a dziś już 100 dałam radę

Biorę się za odpisywanie

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:22   #4064
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
No ale sie opisaly: Padam, w pracy mialam mlyn przeokropny. Snaiddania nei zjadlam w domu bo zaspalam, pozniej jakos nei mialam czau nic zjesc tak ze nei mam sie czym pochwalic jesli o jedzonku mowa.
Dzis pochlonelam. 2
I- kromki z serem zoltym
III- 2 cukierki mars

No i to na tyle by bylo
No serio mało tego jedzenia, ja bym nie dała rady wytrzymać cały dzień i jeszcze te cukierki

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Nadrobiłam Was, ale nie odpisuje, bo strasznie dzisiaj zmarzłam i do teraz mnie telepie , wiec kłade sie do łózeczka z herbatka, bo nie wiem czy mnie jakies choróbsko nie bierze
No to rozgrzej się pod tą kołdrą
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-09, 21:22   #4065
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzis pochlonelam. 2
I- kromki z serem zoltym
III- 2 cukierki mars

No i to na tyle by bylo
no mało Ci dzisiaj wyszło

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ja juz sprawdzilam, ze moge. Jesli np. zjem jedno ciastko do kawy a reszta jadlospisu jest OK, to i tak nastepnego dnia jest spadeczek na wadze. Dzis tez sobie zjadlam troche slodkiego - ale tez i najezdzilam sie na rowerze jak glupia do banku i nie tylko, cala sie spocilam.
Dzis na wadze 62,7.
To Ci fajnie :P
brawo z ćwiczenia!

A mnie tak brzuch boli, że umieram
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-09, 21:24   #4066
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Dzis na wadze 62,7.
Ja też bym chciała taką wagę ;( może Cię dogonię ja to nawet nic nie jem słodkiego a i tak waga stoi ale się nie poddam
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-09, 21:29   #4067
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Hej laseczki
żadnego choróbska! wyganiamy chorobę!
wygrzewaj się

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja tez mam bezprzewodowa i do tego tez biala
Esperanze http://www.awa24.pl/product-pol-1388...20W-biala.html
Nie to ze kosztowala mnie grosze to mam gwarancje na 5 lat i jestem mega zadowolona
O jaka fajna! taka płaściutka

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Za to zrobiłam więcej brzuszków dziś i pokręciłam hula hoop takim 1,5kg, siostra z bratową zamówiły z allegro. No po 2 minutach cała mokra byłam Będę przyzwyczajać się powoli, ale do teraz wszystkie flaki czuję Także dziś 32min hh, 150 brzuszków na kołysce
dobrze, że są inne ćwiczenia! brawo!

Cytat:
Jeszcze wyrwałam dziś uchwyt od drzwiczek lodówki i teraz trzeba się nieźle nasiłować żeby ją otworzyć One w ogóle ciężko chodziły no i padło na mnie że zepsułam. Żeby być aż tak głodnym..
o jesu ale jesteś agentka
Stary 2012-02-09, 21:34   #4068
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Ja to jestem uzależniona od prostownicy każde wyjście oznacza u mnie wcześniejsze prostowanie, tragedia a suszarka to już w ogóle... jak nie wysuszę po umyciu to są jak pierza i się elektryzują... :mur
A nie niszczą Ci się włosy? Pisałaś że masz cienkie i delikatne, jak ja, a ja nie używam nigdy ani prostownicy ani suszarki a tak się strzępią Nigdy nie będę miała gładkich. To nie fer

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
..
Katar mi wrócił i jeszcze na dodatek czkawki dostałam i mnie męczy

A z męzem nie mam szans. On się nie posłucha bo mu EGO nie pozwala na to. Uparł się że przyjedzie samochodem i koniec.
Monia ja to mam czkawkę CODZIENNIE. No nie ma dnia żebym nie miałą chociaż parę minut, wszyscy tylko zawsze mówią żebym nie szczekała bo jeszcze taki ten dźwięk śmieszny jest że aż wstyd Czasem to naprawdę może zmęczyć jak po godzinie nie przechodzi, ale da się przyzwyczaić.
A męskie ego jest straszne, taak

Cytat:
Wczoraj nim umyłam, nałożyłam odzywkę ( spłukałam ją) i popryskałam tym Fructisem to dziś mam boskie włosy! Takie mięciutkie i lśniące super
Zazdroszczę Ja to w ogóle mam deprechę przez moje włosy, jak widzę jakąś dziewczynę z błyszczącymi włosami to chce mi się wyć że mi tak poskąpił ktoś ich.

Miałam tyle postów do odpisania i jakoś nie wiedziałam jak się wtrącić to sobie odpuściłam
Muszę wstać jutro o 6.40

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-09 o 21:35
Stary 2012-02-09, 21:35   #4069
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No nie takim najlepszym teraz to już w ogóle u mnie jest katastrofa :P nawet do wagi sprzed Świąt nie potrafię wrócić
A Ty jeszcze trochę i poczujesz że ciuchy zrobią się za duże! No ale musisz dietki się trzymać i ruszać sporo
Kochana ja i tak wiem swoje
Jestes laseczka jak ta lala i tych kilku kg napewno po Tobie nie widac

Cytat:
No dokładnie tak! Wybaczyć można wiele ale nie zdradę i to taka perfidną... Ja jestem tego zdania że nie jeden facet jest na tym świecie i na pewno jeszcze znalazłoby się tą drugą połówkę.
Pewnie ze tak.
Natomiast ona tak sie przywiazala ze szok, dla mnie nie ma czegos takiego.Ona swiata poza nim nie widzi a facet ma wiecej wad niz zalet. Do tego lubi wypic i wpada w cugi co dla mnie juz na samym stacie go przekresla. Mowie i tlumacze jej ze to facet nie dla niej. Ze musze jej to powiedziec bo z boku to to wszytsko naprawde marnie wyglada
A ona wtedy patrzy tak na mnie, zupelnie nie rozumie tego ze ja sie poprostu martwie o nia tak mi jej szkoda

Cytat:
No ale wynajem mieszkania sporo kosztuje, dasz radę?
Może po prostu spróbuj być milsza dla mamy Zobaczysz, że będzie wtedy super
Wiesz co, ja sie z moja mama w ogole nie kloce tzn. zdarzy nam sie raz na pol roku albo i rzadziej. Ona w pelni akceptuje mnie, to co robie jak zyje i w ogole, nie robi mi zadnych awantur jest ugodowa, idzie mi zawsze na reke, wcale mnie nie krytykuje. Wszytskie nasze zgrzyty wychodza tylko i wylacznie odemnie, to jest najgorsze. A ona jest taka bezbronna, niewinna i delikanta. Ja sama siebie nie rozumiem w tej kwestii..
A co do mieszkania to myslalam zeby ze znajomymi pojsc na stancje bo sama to bym napewno sie nie utrzymala.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Co do ubrań to na pewno uda Ci się schudnąć trzymam mocno kciuki

A to Ty jesteś ta Izz ? a ja się zastanawiałam kto to mi wysłał odebrałam właśnie
Taaaak Juz dawno wyslalam to zapr tylko zapomnialam Ci napisac zebys wiedziala ze ja to ja A na tym fb mam tak wszytsko niejasno napisane ze nie dziwie sie ze niewiedzialas
I dziekuje za slowa otuchy, to dla mnie ostatnio bardzo wazne
Cytat:
Co do egzaminu, to obawiam się, że teraz może nie być tak łatwo jak na teorii wiesz na teorię to wystarczyło się tylko dobrze nauczyć, a praktyka to już gorzej, dziękuję za słowa otuchy

Przykro mi, że masz dziś zły dzień i do tego z mamą się pokłóciłaś
Może przeproś ją i powiedz na spokojnie, że to przez to wszystko jesteś taka nerwowa, mam nadzieję, że się dogadacie.
A kebabem się nie przejmuj, jedna wpadka się zdarzyła to już trudno
Będzie dobrze kochana
Napewno Madziunia dasz rade!
Bardzo mocno w to wierze! Wypij moze jakas meliske na noc zeby Ci bylo latwiej opanowac stres, bo mysle ze on jest naszym najwiekszym wrogiem.

Wczorajszy dzien byl fatalny. dzisiaj z tego wszystkiego w pracy stwierdzilam ze musze jej normlanie jakiegos kwiatka kupic bo normalnie tak mi glupio i przykro ze glowa mala!
Caly dzien o tym myslalam i nie moglam sie sobie nadziwic ze taki cyrk jej odstawilam
I kupilam kilka pieknych zoltych tulipanow ktore uwielbia
Ucieszyla sie bardzo ale przyznala ze wczoraj przegielam..

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-02-09 o 21:42
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:47   #4070
monika01011986
Zakorzenienie

no widzę, że dużo nie naskrobałyście porównując ile ostatnio pisałyście
Ja wysprzatałam dziś całe mieszkanie! Kuchnię łazienkę, poodkurzałam całe mieszkanie i umyłam wszystkie podłogi! Zrobiłam pranie i jeszcze musze je tylko powiesić.
Mama kupiła mi Coldrex, wypiłam juz jedną saszetkę i o wiele lepiej się czuję - nic mnie nie boli!! jedynie spać mi się bardzo chce :/
Byłam na solarium dzisiaj wygrzałam dupkę Kupiłam kolejny karnet bo 45 minut już wykorzystałam z tego starego karnetu i zostało mi tylko 5. W poniedziałek pójdę znowu żeby ładnie wyglądać jak mąż przyjedzie.
Miałam Wam dzisiaj te zdjęcia porobić w tych legginsach i sweterku ale zapomniałam wczoraj baterie włożyć do ładowarki dziś postaram się nie zapomnieć i zaraz je włożę aby się ładowały cąłą noc.
Dostałam maila od tego sprzedawcy u którego kupiłam te tuniki 25 stycznia i nadal ich nie mam - napisał: 8 lutego paczka została wysłana. Przepraszamy za opóźnienia.
A ja do nich - Ale przecież pisaliście że 31 stycznia paczka została wysłana!!!
Oni są powaleni na maksa! Nie dość, że nie mieli koloru który chciałam i kazali wybrac mi inny to gdy wybrałam w koncu ten inny kolor to i tak paczki nie dostałam!!!! Do tego czasu pewnie dostali już ten kolor szary który chciałam a znając życie wyślą mi ten czarny który wzięłam tylko dlatego, że szarego nie było wtedy. Co za nienormalni ludzie! Jezu
Dziś z dietą nie najgorzej ale bez rewelacji
1. Just Fity z mlekiem (otręby mi się skończyły )
2. kawa rozpuszczalna z mlekiem + 4 truskawki
3. pół słoika sałatki warzywnej ( z wczoraj mi została) + 5 małych nuggetsów ( wiem, że miałam juz tego nie jeść ale to od marca )
4. Gorący kubek Knorr - puree ziemniaczane z brokułami (230 kcal)
5, 2 jajka + kromka chleba
Synek już śpi, a drugi nocuje u babci mam spokój i cisze
Idę nie długo spać. Wypiję Coldrex i do wyrka lecę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:50   #4071
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A nie niszczą Ci się włosy? Pisałaś że masz cienkie i delikatne, jak ja, a ja nie używam nigdy ani prostownicy ani suszarki a tak się strzępią Nigdy nie będę miała gładkich. To nie fer
niszczą i nie są gładkie i też nigdy nie będą

Cytat:
Muszę wstać jutro o 6.40
o jesu środek nocy

Cytat:
Wczorajszy dzien byl fatalny. dzisiaj z tego wszystkiego w pracy stwierdzilam ze musze jej normlanie jakiegos kwiatka kupic bo normalnie tak mi glupio i przykro ze glowa mala!
Caly dzien o tym myslalam i nie moglam sie sobie nadziwic ze taki cyrk jej odstawilam
super gest z Twojej strony
na pewno było jej przykro bardzo... ale już w porządku?
Stary 2012-02-09, 21:56   #4072
murka04
Zadomowienie

Cytat:
niszczą i nie są gładkie i też nigdy nie będą

o jesu środek nocy
Ile ja bym dała za piękne, lśniące włosy

haha, no w sumie faktycznie środek nocy jak w ferie wstawałam o 11

Stary 2012-02-09, 21:57   #4073
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
szczerze ? myślałam że ten młodszy Synek to taki grzeczny na zdjeciach taki słodziak że ahhh ! jEEJ to sie opłaca autobusem bez dwóch zdań ! i nawet wygodniej bo siedzisz i nic Cie nie obchodzi ! a samochodem to jednak trzeba uwarzac . A w autobusie to nawet drzemka by była .

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

niewiem czy mi sie wydaje ale zmienili wygląd wizażu i nie mogę się połapać ! ;// czy to tylko u Mnie taki dziwny teraz jest
No on wygląda na takiego aniołka - na żywo też ale to prawdziwy diabeł i jak coś go napadnie to biega i wszystko rozwala w domu!

No autobusem się opłaca ale mąż stwierdził że samochodem będzie szybciej w domu. Powiedziałam mu, że jak mu sie popsuje po drodze to niech nawet nie dzwoni do mnie!!! i sie pokłócilismy i nie gadamy ze sobą.

U mnie Wizaż jest po staremu nic sie nie zmieniło

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-09, 21:57   #4074
heroine86
Zakorzenienie

Monia o Chryste... co za jełopy brak słów...

coś jakoś mało tego jedzenia u Ciebie i widzę truskawki!

Mam nadzieję, że Coldrex postawi Cię na nogi ja już zdrowa czuję się świetnie
Stary 2012-02-09, 22:07   #4075
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ja chyba też powrócę do tego szamponiku jak ten skończę tylko zastanawiam się jaki wziąć? Do jakich włosów? Kiedyś brałam ten gęste włosy który Ty wstawiłaś, ale może warto zmienić? Do jakichś zniszczonych farbowaniem, czy rozjaśnianiem
Ja wzięłam szampon ten Mocne i Gęste a odzywkę wzięłam inną, właśnie do włosów zniszczonych która ponoć w ciągu miesiąca naprawia zniszczenia włosów z ostatnich dwóch lat! Ja ją wczoraj nałożyłam i jak juz spłukiwałam to byłam wniebowzięta bo miałam tak cudne włosy!

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
No ja jak zwykle na wieczór jestem ale to normalne w tygodniu, trzeba się uczyć. Dziś np wzięłam się za geografie i tak mnie znudziła że nie wiem kiedy zasnęłam na 2h Zaraz sobie jeszcze powtórzę coby jutro się do odpowiedzi zgłosić.
Wiecie co? Tylko mnie nie bijcie, ale stwierdziłam że jednak rezygnuję z tego 8min abs. No tak mnie to nudzi jak kiedyś a6w! Za to zrobiłam więcej brzuszków dziś i pokręciłam hula hoop takim 1,5kg, siostra z bratową zamówiły z allegro. No po 2 minutach cała mokra byłam Będę przyzwyczajać się powoli, ale do teraz wszystkie flaki czuję Także dziś 32min hh, 150 brzuszków na kołysce
Porobiłabym jeszcze brzuszki no ale już się umyłam. Naprawdę fajna jest ta kołyska, na początku nie mogłam 30 zrobić na raz a dziś już 100 dałam radę

Biorę się za odpisywanie

Ja geografie uwielbiałam w szkole ale też zasypiałam gdy miałam się uczyć Ja przy wszystkim zasypiałam, u mnie nauka oznaczała drzemkę :P
OO to teraz masz utrudnienie do otwierania lodówki no i dobrze, jedzenie nie będzie cie korciło
A kołyska to świetna rzecz ja ją uwielbiałam i nadal uwielbiam ale lenia mam i na razie nie chce mi się ćwiczyć :P

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Monia ja to mam czkawkę CODZIENNIE. No nie ma dnia żebym nie miałą chociaż parę minut, wszyscy tylko zawsze mówią żebym nie szczekała bo jeszcze taki ten dźwięk śmieszny jest że aż wstyd Czasem to naprawdę może zmęczyć jak po godzinie nie przechodzi, ale da się przyzwyczaić.
A męskie ego jest straszne, taak

Zazdroszczę Ja to w ogóle mam deprechę przez moje włosy, jak widzę jakąś dziewczynę z błyszczącymi włosami to chce mi się wyć że mi tak poskąpił ktoś ich.
Ja kiedyś słyszałam, że jak ktoś ma codziennie czkawkę to że to jakaś choroba jest. Poczytaj może w necie bo bezsensu sie tak męczyc przecież bidulku
Mój mąż ma taki śmieszny odgłos czkania że ja to zawsze sikam ze śmiechu! Nigdy nie moge się opanować

Może kup sobie ta odzywkę w sprayu Fructisa? Ona fajnie nabłyszcza włosy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-09, 22:31   #4076
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Zacznę od swojego dnia:
7.00 płatki z mlekiem 250 ml
10.00 jogurt owocowy 147 kcal
13.00 250 ml zupy, razowiec z wędliną drobiową, surówka z kiszonej kapusty, pół jabłka
16.00 pomarańcza, łyżka pestek z dyni
19.00 2 zapiekanki domowej roboty ;( jedna bułka na pół, ser żółty, pieczarki, 3 mandarynki ;(
2 litry zielonej herbaty
1.20 godz na rowerku
półgodzinny spacerek Taki sobie...

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Witam Cię babciu jesteś bardzo mądra więc dasz sobie radę
Kurcze próbuję ,ale mi nie wychodzi
Stary 2012-02-09, 22:43   #4077
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ja i tak wiem swoje
Jestes laseczka jak ta lala i tych kilku kg napewno po Tobie nie widac
Ojj widać na prawdę dziś byłam na solarium i przyglądałam się nago w lustrze które tam wisi i po udach bardzo widacć że przytyłam ale od marca zacznę ćwiczyć no i zacznę dietkę więc powinno do wakacji być ok.

Cytat:
Pewnie ze tak.
Natomiast ona tak sie przywiazala ze szok, dla mnie nie ma czegos takiego.Ona swiata poza nim nie widzi a facet ma wiecej wad niz zalet. Do tego lubi wypic i wpada w cugi co dla mnie juz na samym stacie go przekresla. Mowie i tlumacze jej ze to facet nie dla niej. Ze musze jej to powiedziec bo z boku to to wszytsko naprawde marnie wyglada
A ona wtedy patrzy tak na mnie, zupelnie nie rozumie tego ze ja sie poprostu martwie o nia tak mi jej szkoda
Takkk on ma jedną wadę - brak zalet
No to tym bardziej się dziwię jej że chce nadal z nim być. Za co ona go kocha????????? Brak mi słów normalnie!
Ty to może lepiej się nie wtrącaj bo potem wyjdziesz na najgorszą, najczęsciej tak własnie jest. Ona sobie coś wkręci że chcesz ją rozdzielić z jej ukochanym i będzie dym. Daj sobie spokój. Niech się męczy skoro tak lubi

Cytat:
Wiesz co, ja sie z moja mama w ogole nie kloce tzn. zdarzy nam sie raz na pol roku albo i rzadziej. Ona w pelni akceptuje mnie, to co robie jak zyje i w ogole, nie robi mi zadnych awantur jest ugodowa, idzie mi zawsze na reke, wcale mnie nie krytykuje. Wszytskie nasze zgrzyty wychodza tylko i wylacznie odemnie, to jest najgorsze. A ona jest taka bezbronna, niewinna i delikanta. Ja sama siebie nie rozumiem w tej kwestii..
A co do mieszkania to myslalam zeby ze znajomymi pojsc na stancje bo sama to bym napewno sie nie utrzymala.
No to super, że mam taka fajną mame. Ja z moją mamą nie mam tak łatwo, ona ciągle mnie krytykuje i uważa że wszystko robię źle, no ale ja mam to już gdzieś bo nie mieszkam z nią.
Także widzę, że masz złotą mame - nie jedna osoba chciałaby mieć tak jak Ty więc doceń to i nie kłóć się z mamą . Pamiętaj, że kiedyś Ci może jej zabraknąć.
Moim zdaniem z mamą będziesz miała lepiej niż ze znajomymi na stancji. Słyszałam kilka historii osób które poszły razem na stancje i nie polecam. Jakbyś nie miała wyjścia to ok ale jak masz gdzie mieszkac to lepiej poczekaj jeszcze

Cytat:
No to teraz przynajmniej wiesz, że nie można się na mamie wyżywać
Ona pewnie to zapomni i Ci wybaczy ale następnym razem ugryź się w język zanim coś powiesz Ja już jestem mamą więc ją rozumiem Co prawda mam małe dzieci ale sporo już wiem przede wszystkim wiem jak bardzo kocha się swoje dzieci, wcześniej nawet nie wyobrażałam sobie takiej miłości
Super, że te tulipanki jej kupiłaś

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Monia o Chryste... co za jełopy brak słów...

coś jakoś mało tego jedzenia u Ciebie i widzę truskawki!

Mam nadzieję, że Coldrex postawi Cię na nogi ja już zdrowa czuję się świetnie

Jełopy to mało powiedziane! Chętnie napisałabym Wam co o nich myśle ale jest zakaz przeklinania na wizażu dlatego się wstrzymuję.... Ciekawe czy te tuniki na prawdę wysłali czy znowu ściemniają.....

Mało jedzenia? No coś Ty Ale przyznam że dziś głodna w ogóle nie byłam i nie miałam apetytu - może przez te przeziębienie.
Na kolację do tych dwóch jajek jeszcze zjadłam dwa plasterki szynki i dwa ogórki kiszone Wypiłam kawe Inkę z mlekiem i mam dość! Aż mi brzucho wywaliło :P

Truskawki w Biedronce kupiłam pyszne były! Dzieci mi połowę zjadły
Super, że Ty juz zdrowa Ja juz też zdrowieje na noc wypiję coldrex i pójdę spać to rano będe jak nowo narodzona pewnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-09, 22:51   #4078
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie , dzisiaj mam trochę lepszy nastrój,jeśli chodzi o dietę to jest ok ,pilnuję się ,piszecie tak dużo że
nie nadążam czytać,bardzo lubię Was czytać,ale nie zawsze mam czas ,serdecznie Was pozdrawiam ,mam prośbę jak można może ktoś mi napisze ,jak cytuje się posty,żeby nie wklejać całości,tylko pojedyńczo ,niestety tego jeszcze nie rozgryzłam,
Kochana nasza Mireczko jak się cieszę że dziś masz lepszy nastrój i z dietką jest ok Wszystko się ułoży i będzie dobrze nie martw się
Faktycznie dużo tu dziewczyny piszą, ja tez nie nadążam ich czytać i odpisywać Widzę, że dziewczyny wytłumaczyły Ci o co chodzi z tym cytowaniem Co do tego, że Ty się dopiero uczysz wszystkiego to na prawdę jestem pod wrażeniem ile Ty już umiesz! Inne kobiety w Twoim wieku mogą Ci tylko pozazdrościć

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-09, 22:52   #4079
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Ja geografie uwielbiałam w szkole ale też zasypiałam gdy miałam się uczyć Ja przy wszystkim zasypiałam, u mnie nauka oznaczała drzemkę :P
OO to teraz masz utrudnienie do otwierania lodówki no i dobrze, jedzenie nie będzie cie korciło
A kołyska to świetna rzecz ja ją uwielbiałam i nadal uwielbiam ale lenia mam i na razie nie chce mi się ćwiczyć :P

Ja kiedyś słyszałam, że jak ktoś ma codziennie czkawkę to że to jakaś choroba jest. Poczytaj może w necie bo bezsensu sie tak męczyc przecież bidulku
Mój mąż ma taki śmieszny odgłos czkania że ja to zawsze sikam ze śmiechu! Nigdy nie moge się opanować

Może kup sobie ta odzywkę w sprayu Fructisa? Ona fajnie nabłyszcza włosy
Monia jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak Ty wstawałaś do szkoły i jeszcze później się uczyłaś, że w ogóle przytomna byłaś! Tak wcześnie wstawałaś
Oj jak u mnie się nie będę mogła dostać to u Tż się dorwę do lodówki, on zawsze tylko mówi do mnie 'Idź zobacz co mam w lodówce'
No ale od marca kołyska powróci do łask u Ciebie już ja tego dopilnuję Oj tak wiem coś śmiesznych odgłosach, czasem sama tak się z siebie śmieje że aż mi przechodzi czkawka

A ja wiem że to niedobrze, czytałam też że to z przeponą jest coś nie tak ale na razie nie mam z kim iść, samej mnie nie chcą lekarze przyjąć zanim nie skończę 18. A niby wywieszka jest że od 16roku życia ;/ A nikt nie chce ze mną iść z rodziny, bo nie mają czasu..

A co do odżywki to ja już nic nie kupuję dałam sobie spokój, ile ja mam tych kosmetyków najróżniejszych w szafce i żaden nie sprawił cudu Dlatego mam nadzieję że jak będą dłuższe to nie będą tak zahaczać o ramiona i się strzępić, no i że jak nie będą takie wycieniowane to będą lepiej wyglądać. Także czekam z niecierpliwością na porost

Stary 2012-02-09, 22:53   #4080
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Dziewczynki może któraś z Was chce kupić bluzę Adidas firebird rozmiar S . Muszę się jej pozbyć leży nieużyteczna i szkoda kasy ;/ Kiedyś już pytałam, ale teraz dużo Was dołączyło o może znajdzie się jakaś chętna
Fajna ta bluza ja juz sobie kupiłam z zielonymi paskami i znaczkiem
Musiałam wziąć Mke bo Ska ma za krótkie rękawy dla mnie
Ogólnie to niby fajnie jest być wysokim ale ja mam zawsze problem żeby kupić coś żeby na długość było dobre

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości