|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
u mnie wszystko tak jak było
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Zelka
starość nie radość,myślę że i tak nie połapiecie się o co mi chodzi,pozdrawiam,bo chyba żle tłumaczę |
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Babciam ja Cię rozumiem
chodzi Ci o to, że chcesz zacytować nie cały post jednej osoby tylko dany fragment, tak? Wtedy musisz sama wykasować resztę tekstu, a pozostawić tylko ten na który chcesz odpowiedzieć
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
No ale sie opisaly:
Dzis pochlonelam. 2 I- kromki z serem zoltym II- kawalek schabu usmazony an odrobinei oliwy, 2 ziemniaki+ 2 lyzki buraczkow III- 2 cukierki mars IV- serek wiejski z lyzka jablek smazonych No i to na tyle by bylo ![]() Sprobuje teraz Was nadrobic
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki może któraś z Was chce kupić bluzę Adidas firebird rozmiar S . Muszę się jej pozbyć leży nieużyteczna i szkoda kasy ;/ Kiedyś już pytałam, ale teraz dużo Was dołączyło o może znajdzie się jakaś chętna
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jesli np. zjem jedno ciastko do kawy a reszta jadlospisu jest OK, to i tak nastepnego dnia jest spadeczek na wadze. Dzis tez sobie zjadlam troche slodkiego - ale tez i najezdzilam sie na rowerze jak glupia do banku i nie tylko, cala sie spocilam. Dzis na wadze 62,7 .
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Nadrobiłam Was, ale nie odpisuje, bo strasznie dzisiaj zmarzłam i do teraz mnie telepie , wiec kłade sie do łózeczka z herbatka, bo nie wiem czy mnie jakies choróbsko nie bierze
|
#4058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a moje lata![]()
|
|
|
|
|
#4059 |
|
amor vincit omnia
|
babciu kochana, a wiesz jak zaznacza się fragment tekstu gdziekolwiek? tak samo zaznaczasz fragmenty w całym cytowanym poście [klikasz myszką i nie puszczajać jej przesuwasz w rpawo lub lewo- tekst zaznaczy się na ciemniejszy kolor.] i kasujesz [Ctrl+X klikasz albo klikasz zaznacozny fragment prawym kalwiszem myszy i zaznaczaj opcję wytnij] mam andzieję, że choć trochę pomogłam
|
|
|
|
#4060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje kruszunooo
Juz Cie mam Ales ladna babeczka![]() Cytat:
![]() Esperanze http://www.awa24.pl/product-pol-1388...20W-biala.html Nie to ze kosztowala mnie grosze to mam gwarancje na 5 lat i jestem mega zadowolona
|
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zadomowienie
|
Zacznę od swojego dnia:
7.00 płatki z mlekiem 250 ml 10.00 jogurt owocowy 147 kcal 13.00 250 ml zupy, razowiec z wędliną drobiową, surówka z kiszonej kapusty, pół jabłka 16.00 pomarańcza, łyżka pestek z dyni 19.00 2 zapiekanki domowej roboty ;( jedna bułka na pół, ser żółty, pieczarki, 3 mandarynki ;( 2 litry zielonej herbaty 1.20 godz na rowerku półgodzinny spacerek Taki sobie... ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
jesteś bardzo mądra więc dasz sobie radę
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#4063 |
|
Zadomowienie
|
No ja jak zwykle na wieczór jestem
ale to normalne w tygodniu, trzeba się uczyć. Dziś np wzięłam się za geografie i tak mnie znudziła że nie wiem kiedy zasnęłam na 2hWiecie co? Tylko mnie nie bijcie, ale stwierdziłam że jednak rezygnuję z tego 8min abs. No tak mnie to nudzi jak kiedyś a6w! Za to zrobiłam więcej brzuszków dziś i pokręciłam hula hoop takim 1,5kg, siostra z bratową zamówiły z allegro. No po 2 minutach cała mokra byłam Także dziś 32min hh, 150 brzuszków na kołysce ![]() Jeszcze wyrwałam dziś uchwyt od drzwiczek lodówki i teraz trzeba się nieźle nasiłować żeby ją otworzyć One w ogóle ciężko chodziły no i padło na mnie że zepsułam. Żeby być aż tak głodnym.. ![]() Porobiłabym jeszcze brzuszki no ale już się umyłam. Naprawdę fajna jest ta kołyska, na początku nie mogłam 30 zrobić na raz a dziś już 100 dałam radę ![]() Biorę się za odpisywanie
|
#4064 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze te cukierki---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
|
|
#4065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brawo z ćwiczenia! ![]() A mnie tak brzuch boli, że umieram
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to nawet nic nie jem słodkiego a i tak waga stoi ale się nie poddam
|
|
|
|
#4067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyganiamy chorobę! ![]() wygrzewaj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4068 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy nie będę miała gładkich. To nie fer Cytat:
Czasem to naprawdę może zmęczyć jak po godzinie nie przechodzi, ale da się przyzwyczaić.A męskie ego jest straszne, taak ![]() Cytat:
Ja to w ogóle mam deprechę przez moje włosy, jak widzę jakąś dziewczynę z błyszczącymi włosami to chce mi się wyć że mi tak poskąpił ktoś ich. Miałam tyle postów do odpisania i jakoś nie wiedziałam jak się wtrącić to sobie odpuściłam Muszę wstać jutro o 6.40
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-09 o 21:35 |
|||
|
|
|
#4069 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes laseczka jak ta lala i tych kilku kg napewno po Tobie nie widac ![]() Cytat:
Natomiast ona tak sie przywiazala ze szok, dla mnie nie ma czegos takiego.Ona swiata poza nim nie widzi a facet ma wiecej wad niz zalet. Do tego lubi wypic i wpada w cugi co dla mnie juz na samym stacie go przekresla. Mowie i tlumacze jej ze to facet nie dla niej. Ze musze jej to powiedziec bo z boku to to wszytsko naprawde marnie wyglada A ona wtedy patrzy tak na mnie, zupelnie nie rozumie tego ze ja sie poprostu martwie o nia tak mi jej szkoda ![]() Cytat:
A co do mieszkania to myslalam zeby ze znajomymi pojsc na stancje bo sama to bym napewno sie nie utrzymala. ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
Juz dawno wyslalam to zapr tylko zapomnialam Ci napisac zebys wiedziala ze ja to ja A na tym fb mam tak wszytsko niejasno napisane ze nie dziwie sie ze niewiedzialas![]() I dziekuje za slowa otuchy, to dla mnie ostatnio bardzo wazne ![]() Cytat:
Bardzo mocno w to wierze! Wypij moze jakas meliske na noc zeby Ci bylo latwiej opanowac stres, bo mysle ze on jest naszym najwiekszym wrogiem. Wczorajszy dzien byl fatalny. dzisiaj z tego wszystkiego w pracy stwierdzilam ze musze jej normlanie jakiegos kwiatka kupic bo normalnie tak mi glupio i przykro ze glowa mala! Caly dzien o tym myslalam i nie moglam sie sobie nadziwic ze taki cyrk jej odstawilam ![]() I kupilam kilka pieknych zoltych tulipanow ktore uwielbia Ucieszyla sie bardzo ale przyznala ze wczoraj przegielam.. Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-02-09 o 21:42 |
|||||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
no widzę, że dużo nie naskrobałyście porównując ile ostatnio pisałyście
Ja wysprzatałam dziś całe mieszkanie! Kuchnię łazienkę, poodkurzałam całe mieszkanie i umyłam wszystkie podłogi! Zrobiłam pranie i jeszcze musze je tylko powiesić. Mama kupiła mi Coldrex, wypiłam juz jedną saszetkę i o wiele lepiej się czuję - nic mnie nie boli!! Byłam na solarium dzisiaj wygrzałam dupkę Kupiłam kolejny karnet bo 45 minut już wykorzystałam z tego starego karnetu i zostało mi tylko 5. W poniedziałek pójdę znowu żeby ładnie wyglądać jak mąż przyjedzie. Miałam Wam dzisiaj te zdjęcia porobić w tych legginsach i sweterku ale zapomniałam wczoraj baterie włożyć do ładowarki Dostałam maila od tego sprzedawcy u którego kupiłam te tuniki 25 stycznia i nadal ich nie mam - napisał: 8 lutego paczka została wysłana. Przepraszamy za opóźnienia. A ja do nich - Ale przecież pisaliście że 31 stycznia paczka została wysłana!!! Oni są powaleni na maksa! Nie dość, że nie mieli koloru który chciałam i kazali wybrac mi inny to gdy wybrałam w koncu ten inny kolor to i tak paczki nie dostałam!!!! Do tego czasu pewnie dostali już ten kolor szary który chciałam a znając życie wyślą mi ten czarny który wzięłam tylko dlatego, że szarego nie było wtedy. Co za nienormalni ludzie! Jezu Dziś z dietą nie najgorzej ale bez rewelacji ![]() 1. Just Fity z mlekiem (otręby mi się skończyły )2. kawa rozpuszczalna z mlekiem + 4 truskawki 3. pół słoika sałatki warzywnej ( z wczoraj mi została) + 5 małych nuggetsów ( wiem, że miałam juz tego nie jeść ale to od marca )4. Gorący kubek Knorr - puree ziemniaczane z brokułami (230 kcal) 5, 2 jajka + kromka chleba Synek już śpi, a drugi nocuje u babci mam spokój i cisze Idę nie długo spać. Wypiję Coldrex i do wyrka lecę
|
#4071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie są gładkie i też nigdy nie będą o jesu środek nocy ![]() Cytat:
![]() na pewno było jej przykro bardzo... ale już w porządku?
|
||
|
|
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
Ile ja bym dała za piękne, lśniące włosy
![]() haha, no w sumie faktycznie środek nocy jak w ferie wstawałam o 11
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to prawdziwy diabeł i jak coś go napadnie to biega i wszystko rozwala w domu!No autobusem się opłaca ale mąż stwierdził że samochodem będzie szybciej w domu. Powiedziałam mu, że jak mu sie popsuje po drodze to niech nawet nie dzwoni do mnie!!! i sie pokłócilismy i nie gadamy ze sobą. U mnie Wizaż jest po staremu nic sie nie zmieniło
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Monia o Chryste...
co za jełopy brak słów... coś jakoś mało tego jedzenia u Ciebie i widzę truskawki! Mam nadzieję, że Coldrex postawi Cię na nogi ja już zdrowa czuję się świetnie
|
|
|
|
#4075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Ja geografie uwielbiałam w szkole ale też zasypiałam gdy miałam się uczyć Ja przy wszystkim zasypiałam, u mnie nauka oznaczała drzemkę :P OO to teraz masz utrudnienie do otwierania lodówki no i dobrze, jedzenie nie będzie cie korciło ![]() A kołyska to świetna rzecz ja ją uwielbiałam i nadal uwielbiam ale lenia mam i na razie nie chce mi się ćwiczyć :P---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Mój mąż ma taki śmieszny odgłos czkania że ja to zawsze sikam ze śmiechu! Nigdy nie moge się opanować ![]() Może kup sobie ta odzywkę w sprayu Fructisa? Ona fajnie nabłyszcza włosy
|
|
#4076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4077 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś byłam na solarium i przyglądałam się nago w lustrze które tam wisi i po udach bardzo widacć że przytyłam ale od marca zacznę ćwiczyć no i zacznę dietkę więc powinno do wakacji być ok. Cytat:
No to tym bardziej się dziwię jej że chce nadal z nim być. Za co ona go kocha????????? Brak mi słów normalnie! Ty to może lepiej się nie wtrącaj bo potem wyjdziesz na najgorszą, najczęsciej tak własnie jest. Ona sobie coś wkręci że chcesz ją rozdzielić z jej ukochanym i będzie dym. Daj sobie spokój. Niech się męczy skoro tak lubi Cytat:
Także widzę, że masz złotą mame - nie jedna osoba chciałaby mieć tak jak Ty więc doceń to i nie kłóć się z mamą Moim zdaniem z mamą będziesz miała lepiej niż ze znajomymi na stancji. Słyszałam kilka historii osób które poszły razem na stancje i nie polecam. Jakbyś nie miała wyjścia to ok ale jak masz gdzie mieszkac to lepiej poczekaj jeszcze Cytat:
Ona pewnie to zapomni i Ci wybaczy ale następnym razem ugryź się w język zanim coś powiesz Ja już jestem mamą więc ją rozumiem Co prawda mam małe dzieci ale sporo już wiem przede wszystkim wiem jak bardzo kocha się swoje dzieci, wcześniej nawet nie wyobrażałam sobie takiej miłości ![]() Super, że te tulipanki jej kupiłaś ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
Jełopy to mało powiedziane! Chętnie napisałabym Wam co o nich myśle ale jest zakaz przeklinania na wizażu dlatego się wstrzymuję.... Ciekawe czy te tuniki na prawdę wysłali czy znowu ściemniają..... Mało jedzenia? No coś Ty Ale przyznam że dziś głodna w ogóle nie byłam i nie miałam apetytu - może przez te przeziębienie. Na kolację do tych dwóch jajek jeszcze zjadłam dwa plasterki szynki i dwa ogórki kiszone Wypiłam kawe Inkę z mlekiem i mam dość! Aż mi brzucho wywaliło :P Truskawki w Biedronce kupiłam pyszne były! Dzieci mi połowę zjadły ![]() Super, że Ty juz zdrowa Ja juz też zdrowieje na noc wypiję coldrex i pójdę spać to rano będe jak nowo narodzona pewnie
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się cieszę że dziś masz lepszy nastrój i z dietką jest ok Wszystko się ułoży i będzie dobrze nie martw się ![]() Faktycznie dużo tu dziewczyny piszą, ja tez nie nadążam ich czytać i odpisywać Widzę, że dziewczyny wytłumaczyły Ci o co chodzi z tym cytowaniem Co do tego, że Ty się dopiero uczysz wszystkiego to na prawdę jestem pod wrażeniem ile Ty już umiesz! Inne kobiety w Twoim wieku mogą Ci tylko pozazdrościć
|
|
#4079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj jak u mnie się nie będę mogła dostać to u Tż się dorwę do lodówki, on zawsze tylko mówi do mnie 'Idź zobacz co mam w lodówce' No ale od marca kołyska powróci do łask u Ciebie już ja tego dopilnuję Oj tak wiem coś śmiesznych odgłosach, czasem sama tak się z siebie śmieje że aż mi przechodzi czkawka ![]() A ja wiem że to niedobrze, czytałam też że to z przeponą jest coś nie tak ale na razie nie mam z kim iść, samej mnie nie chcą lekarze przyjąć zanim nie skończę 18. A niby wywieszka jest że od 16roku życia ;/ A nikt nie chce ze mną iść z rodziny, bo nie mają czasu.. A co do odżywki to ja już nic nie kupuję dałam sobie spokój, ile ja mam tych kosmetyków najróżniejszych w szafce i żaden nie sprawił cudu Dlatego mam nadzieję że jak będą dłuższe to nie będą tak zahaczać o ramiona i się strzępić, no i że jak nie będą takie wycieniowane to będą lepiej wyglądać. Także czekam z niecierpliwością na porost
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz sobie kupiłam z zielonymi paskami i znaczkiem Musiałam wziąć Mke bo Ska ma za krótkie rękawy dla mnie Ogólnie to niby fajnie jest być wysokim ale ja mam zawsze problem żeby kupić coś żeby na długość było dobre
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

nie mogę się połapać
u mnie wszystko tak jak było 
starość nie radość,myślę że i tak nie połapiecie się o co mi chodzi,pozdrawiam,bo chyba żle tłumaczę
chodzi Ci o to, że chcesz zacytować nie cały post jednej osoby tylko dany fragment, tak? Wtedy musisz sama wykasować resztę tekstu, a pozostawić tylko ten na który chcesz odpowiedzieć

każde wyjście oznacza u mnie wcześniejsze prostowanie, tragedia
Nigdy nie będę miała gładkich. To nie fer 
i widzę truskawki!