|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Cytat:
![]() Witam się i ja z kawką w ręku i śpiącym jak narazie dziecięciem. Dziękujemy Monia ![]() Archinta ![]() Nocka jak zawsze (tfut fu) przespana, Misia dała pospać do 7.30, ale że wieczorem marudziła to spała ze mną. Ostatni masaż poranny zaliczony, a że dziecię dało pokaz totalnego niezadowolenia, że ktos tam jej coś pod bródką dokucza to sie tak wyginala, że aż masażysta zrezygnował w połowie masowania charakterne to moje małe![]() Minio współczucia za to, co na biało napisane i dla męża. Mam pytanie do mam podających gluten, Czy jeśli mam kaszke manną błyskawiczną, to muszę ja gotować przed podaniem np do zupki w sloiczku? czy wystarczy jak ją wsypię i wymieszam? teraz mam gotowe danie z kaszką już ale co i jak potem?
Edytowane przez agus1978 Czas edycji: 2012-02-10 o 11:41 |
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
![]() ale dziś kończymy 4 m-ce i z każdym dniem będzie lepiej ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4053 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u nas to już 18% bywało i mała w nocy zasapana i wysuszona jak nie wiem co, teraz milej jak przy łóżku zimna mgiełka leci ale żeby lepiej było z % to nie bardzo, teraz mam 30% ale jak rozpalę w kominku i słońce nagrzeje to znów spadnie do 22% nawilżacz nie daje rady mimo że niby jakiś wydajny ![]() minio pewno cię to nie pocieszy ale nie jesteś sama Cytat:
ja tam bym nie miała nic przeciwko by co tydzień przysyłali
|
|
|
#4054 | ||
|
Zakorzenienie
|
za 4 miechy---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
słoiczki też kupiłam z kaszką, kupiłam kaszkę i czekam nie wiadomo na co. Ale chyba najpierw tak jak dziewczyny pisały po łyżce/łyżeczce nie pamiętam![]() Cytat:
![]() MoniaZ dla Olivki za 5 miesięcy ![]() |
||
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz kładę mokrą pieluchę na kaloryfer i drugą na łóżeczko zaraz koło głowy Piotrusia. Mnie dziś tak wysuszyło,ze nie wiem czy tym sobie dodatkowo gardła nie załatwiłam Szkoda mi tylko tego mojego maluszka.A nawilżacz masz ultradziwkowy?? Napisz jaki. Zwierzaki oki reaguja na niego? |
|
|
|
|
#4056 |
|
Rozeznanie
|
no i miałam dziś wrzucić dla Piotrulka, Hanna od miesiąca mi udowadnia że lepiej to już było
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Ancia ze względu na to, że byłaś niezadowolona speszial forju na roboczo
![]() A ja wracam do marudy, który ( niedowiary!!) odmawia cycka na rzecz macania komórki i laptopa.
|
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4059 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo mi ani jedna nie przyszła![]() Cytat:
![]() Pokaże Wam, przy czym Adaś ostatnio usypia, oczywiście bujany na rękach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WC7tzEi7D3o&ob=av2n
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
cotynato masz prawdziwego faceta, broni co jego ![]() 19natka88 krechę ja też mam, co prawda jest jaśniejsza, ale ja ją tam widzę A te stroje, które wkleiłaś - wow! Odważna jesteś Odnośnie redsa żurawinowrgo - dobra oranżada nie jest zła, tylko dość drogawy ten redsik Natka - Ty teraz się broniłaś, idziesz od października na mgr? Bo ja zrobiłam sobie teraz rok przerwy i chciałam iść od paźdz właśnie, ale im bliżej jesieni tym mniej mi się chce Jakie Ty masz plany?Acelinka ![]() ... Albo jakbym miała ogarniać zamówienie, aukcje itp. Cytat:
wyrobiłaś się przed południem - ![]() A co do chłopa - chyba nie jedna z nas ma czasem takiego doła (ja właśnie jestem na tym etapie) i chciałaby odpocząć 5 min w spokoju, a nie jeszcze użerać się z tż. Mi już okres złoszczenia przeszedł, obecnie nie odzywam się, omijam drażliwe tematy, staram się nie denerwować, ale wewnątrz jestem strasznie tym wszystkim zmęczona, tak po prostu ![]() martunia_199 oddałabyś jedną paczkę, bo ja nic nie dostaje ![]() rabarbar83 kanion? Aż tak źle?? |
|
|
|
|
#4061 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
żeby cię sumienie nie gryzło ![]() Cytat:
![]() mąż kupił w saturnie jakaś firma hb? znalazłam stronkę, taki o http://www.hbpolska.com.pl/pl/nawilzacz_uh12__w.php plus taki że duża pojemność i moc ale w naszej drewnianej przestrzeni sobie nie radzi, może w normalnym mieszkaniu byłby okej wydaje mi się, że póki mrozy nie miną to nie ma siły na większą wilgotność co by się nie robiło
|
|
|
#4062 |
|
Wtajemniczenie
|
Ło matko witam ja Was
dwa tygodnie mnie tu nie było, jak ten czas leci :/ staram się nadrobić z naciskiem na staram
|
#4064 | |||
|
Zakorzenienie
|
okres dostałam buuuu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co tam u was? nie nadrabiaj tylko pisz
|
|||
|
|
|
#4065 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nasz forumowy cycoman nie możliwe![]() Cytat:
żyjemy razem a jakby osobno zupełnie, jak obcy ludzie, jak się pojawiłam pisałam że nie żałuje decyzji o wyjechaniu z wrocka no to się zmieniło, żałuje że tyle poświęciłam, eh nie tak to moje życie miało wyglądać...warto było bo jest Hania ale dla niej nie chce takiego życia, odkładania wszystkiego na potem bo potem może zwyczajnie ni być ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Irmith
|
|
|
#4066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieje, dziewczyny,ze i u Was , u mnie i u innych bedzie tylko lepiej, że to chwilowe kryzysy... Cytat:
Na razie kupie do sypialni ultradzwiekowy i zobazymy czy zwierznie bedzie przeszkadzalo potem pomyslimy co do pokojuCytat:
hihi- inne to by sie cieszyly Ja jeszcze czekam. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Me bejbe śpi juz 2,5h Biedny pewnie źle sie czuje ,ze go tak ścięło ![]() A ja oderwałam sie na chwile od neta - poszłam umyć włosy i tyle co mi dzis wypadlo to jeszcze tyle nigdy nie widzialam a juz myslalam ze mi duzo wypada. Masakra |
||||
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że masz czas na odstresowanie - pożycz trochę, co?
|
|
|
|
#4068 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja się trochę nawilżaczy boję- mimo wietrzenia mamy 24 stopnie ciepła w domu. I ponoć jak się jeszcze nawilżącz puści to grzyby i inne wesołe stworki zaraz się pojawiają A suche powietrze jest w domu strasznie...![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Co ty, tego czasu jest tak mało że już i tak czasami mam wrażenie że sfiksuję, ale jednorazowo mogę odstąpić potrzebującej te moje 15 min
Danika, Rabarbar Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2012-02-10 o 12:42 |
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
"wszystko mi przeszło" - dokładnie - i takie poczucie nicości, bezradności
![]() wiesz Archi - nie wiem czy to kryzys, czy to nie kryzys, na mój dołek ma wpływ wiele czynników, dlatego nawet tutaj niby jestem, a jednak trochę z boku Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-02-10 o 13:14 |
|
|
|
#4071 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wklejałam linka kilka postów wyżej, no niech ta zima idzie precz bo wysuszymy się na wiórki ![]() żeby nie było że ja taka depresyjna jestem teraz jestem na fali wznoszącej... udało mi się znaleźć miejsce u córci gdzie jak ją podgryzę brodą to się rechocze
|
|
|
#4072 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Żyjemy u nas czas tak zapiernicza że szok mała rośnie szybko, gaworzy coraz bardziej a ja ciągle jak milka podpięta do laktatora siedzę. Czasu brakuje nawet żeby jak mawia klasyk podrapać się w wiadome miejsce
|
|
#4073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys nam odrosną mam nadzieje ![]() Cytat:
u nas jak jest 21 to juz mi gorąco ![]() Cytat:
Cytat:
pokaż łobuzice
|
||||
|
|
|
#4074 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jakiś strajk jedzeniowy dzisiaj Szymon prowadzi
Wciągnął cyca ostatni raz o 5.00, o 9.00 zjadł pół jabłka a potem nie chciał ani cyca ani butli, wcisnęłam w niego o 13.00 porcję kleiku Pleśniawki jakby lepsze, może zęby idą kolejne![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
-nie chce mi się ![]() -bo mój tż jeszcze studiuje -ze względów finansowych -z powodu braku drugiego auta -a no i moja wierna koleżanka ze studiów też nie idzie a samej to tak średnio ![]() Fajne argumenty co? ![]() Jeszcze jednego posta mi ucięło - idę szukać ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Jeansy w pepco i tą koszulkę z biedronki
|
||||||||
|
|
|
#4075 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas jest sklep z pucharami sportowymi, chyba sobie jakiś sprawię ![]() Zdjęcie proszę bardzo ![]() Cytat:
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
19natka88 no argumenty pierwsza klasa
(dzieci - bo dobrze by było, żeby Amciolek miał rodzeństwo)A ten reeds kosztował na bank więcej niż normalny u mnie w sklepie
Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-02-10 o 15:18 |
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jaki fajny pluszak skąd on? |
|
|
|
|
#4078 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja już bym nie dała rąk włożyc jakbym klęknęła
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też dziś milka- mały chorósek średnio z aptetytem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze,ze pleśńiawy schodzą i niech taki niegrzeczny zostanie juz nie marze o przespanych nocach- tyle mi starczy. Nie bede zachłanna ![]() Jak słodko- i normalnie fota jak u mnie- tez mam taka posciel
|
|||||
|
|
|
#4079 | |
|
Wtajemniczenie
|
To jest robalek z Lamaze, ich zabawki są dość drogie ale fajnie wykonane
![]() Cytat:
fajna jest, nie dość że cieplutka to jeszcze mała lubi ją oglądać ![]() Co do włosów, mi też wypadają garściami, mam nadzieję że odrosną.
|
|
#4080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rabarbar, Aga wiem, łatwo się mówi czy pisze....Irmith maleńka słodka a powiedz, bo pisałaś kiedyś, że mała ma podejrzenie tego syndromu "zachodzącego słońca" czy jakos tak...wyszło wszystko ok na badaniach, tak?
Edytowane przez agus1978 Czas edycji: 2012-02-10 o 16:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

tzn. jest dużo, dużo jaśniejsza, ale jest 

i dla męża.

i z każdym dniem będzie lepiej

hmm nie wiem czemu
ja tam bym nie miała nic przeciwko by co tydzień przysyłali
za 4 miechy
Szkoda mi tylko tego mojego maluszka.

skok jakis czy co 

Jakie Ty masz plany?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chociaz to chyba jakiś cud byłby przy naszej częstotliwości... zwłaszcza że nad Olgą 2 lata pracowaliśmy