Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-10, 15:28   #3151
Nika0208
Rozeznanie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Nattiv- ja juz nawet wklejałam zdjęcie sukienki mamy - kolor srebrny, do tego jeszcze musi dokupic żakiet.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 15:29   #3152
anusia-girl
Rozeznanie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Kurde, a druchny albo świadkowa muszą mieć bukieciki? Jakoś nad tym nie myślałam wcześniej
Nie muszą ... ale częściej mają, aniżeli nie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
A tak zapytam z ciekawości, bo chyba jeszcze takiego tematu nie było. W co będą ubrane Wasze mamy? W sukienki, garsonki czy może coś innego?
Moja mama jeszcze kreacji nie ma, ale jak byłam w święta w domu to pół dnia oglądałam z nią sukienki w internecie... Podobały jej się sukienki obcinane pod biustem długości, gdzieś za kolano- do połowy łydki i wszystkie co mi pokazywała były albo fioletowe, pudrowe ewentualnie czerwone hehe
Widzę, że się bardzo napaliła na takie i raczej taką będzie chciała nabyć drogą kupna

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-02-10 o 15:38
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 15:42   #3153
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
a co masz w skladzie tych muffinek
http://myfavoritethings-miranda.blog...k-muffins.html
Nie wytrzymałam... już stygną w kuchni
A jak je wyjęłam z piekarnika i po kuchni rozszedł się ten cudowny zapach, to dostałam takiego ślinotoku, że chyba się odwodnię dzisiaj Są piękne, wyrosły tak jak miały wyrosnąć.
Tylko czemu tak wolno stygną...

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Ostatnio jak byłam druhną to musiałam sama sobie kupować i jeszcze dowiedziałam się o tym przypadkiem dzień przed ślubem no i zapomnieliśmy zupełnie o butonierce dla Tż i wyciągałam kwiatek z bukietu hehe
Mi się zdarzyło raz być druhną i też musiałam sama bukiet kupić.. tzn wtedy tż kupił bo to było wesele w jego rodzinie. Ale tani ten bukiet nie był..
Stary 2012-02-10, 15:44   #3154
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
a co studiujesz/studiowalas?

jest sens robienia piwnicy jesli dzialka jest choc troche nachylona, bo wtedy robi sie automatycznie wyzsze fundamenty, przy dzialce plaskiej robienie piwnicy jest kosztowne i rzeczywiscie wtedy lepiej robic wszystkie pomieszczenia gospodarcze na parterze, a fundamenty przy dzialce plaskiej i normalnych gruntach robi sie malenkie

Aaaa zapomnialam Wam powiedziec - ja ciagle nie mam swiadkowej mielismy pojechac w niedziele poprosic naszych swiadkow oficjalnie aby nimi zostali, ale jakos tak wyszlo ze nie pojechalismy i ja oczywiscie odebralam to za znak ze moze to nie TA

ja tez zapraszam do malopolski chetnie skorzystalabym
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Moja mama już ma sukienkę, w lato w tamtym roku kupiła Szybka jest nie? Jest w kolorze pudrowego różu z takim żakiecikiem z rękawami 3/4. Akurat idealnie wszystko pasuje bo nie wiadomo jaka pogoda będzie w kwietniu Jedynie tylko wczoraj ją skracała z długości.
Moja teściowa jakiś czas temu stwierdziła, że sobie kupi sukienkę lub żakiet w liliowym/wrzosowym/różowym kolorze bo jej ładnie A moja mama też się ostatnio rozglądała na allegro za czymś takim
http://allegro.pl/nowosc-sukienka-da...088972252.html
http://allegro.pl/nowosc-diana-ecru-...090168245.html
http://allegro.pl/nowosc-sukienka-ta...097707131.html
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 15:45   #3155
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
A tak zapytam z ciekawości, bo chyba jeszcze takiego tematu nie było. W co będą ubrane Wasze mamy? W sukienki, garsonki czy może coś innego?
Moja mam ma już sukienkę, kupiła już. Za kolanko, kolor perłowy róż, a marynarka do tego ivory i buty też ivory, torebkę kupi, jak będą jasne w sprzedaży

Cytat:
Tez jestem z okolic, więc chętnie poświętuję z Goszą, ale plisssss nie w Okayu (trudno tam spotkać kogoś starszego niż gimnazjalista!!!)
Nie wiedziałam, że też z okolicy jesteś
Gosza pytała, gdzie grają w post, tylko OKEY przyszedł mi do głowy, a byłam tam ostatnio chyba z 10 lat temu (jaka ja już jestem stara )

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Właśnie niestety moja Teściowa też wspominała coś o czarnej sukience i to w kontekście naszego wesela Liczę jednak, że moja Mama sprowadzi ją na właściwą drogę
Powystrzelam wszystkich co przyjdą na czarno i granatowo ubrane i na biało i ecru również.

P.S. Polska języka trudna języka
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 15:56   #3156
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Moja teściowa jakiś czas temu stwierdziła, że sobie kupi sukienkę lub żakiet w liliowym/wrzosowym/różowym kolorze bo jej ładnie A moja mama też się ostatnio rozglądała na allegro za czymś takim
http://allegro.pl/nowosc-sukienka-da...088972252.html
http://allegro.pl/nowosc-diana-ecru-...090168245.html
http://allegro.pl/nowosc-sukienka-ta...097707131.html
Moja mama już takich sukienek nie ubiera, bo są niezbyt odpowiednie do jej wieku i tu mamy problem, bo zastanawia w co się ubrać. Jej ciężko coś dopasować, bo jest ogólnie szczupła tylko ma dość wystający brzuszek.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:01   #3157
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj zgrzeszymy z mamą i zrobimy sobie placki ziemniaczane z gęstą śmietanką uwielbiam to, a moja mama jeszcze bardziej chodź nie powinna. Potem będziemy jęczeć, że grube jesteśmy

Moja mama zakochala sie w tej sukience... juz ja kiedys wklejalam ale nie mamy pojecia skad ona jest.
Mama chce miec jakis akcent albo kolor w naszym kolorze przewodnim (jakim jest zloty) i ta sukienka jak najbardziej sie nadaje. Bylam kiedys na weselu gdzie kolorem przewodnim byl granat i swiadkowie mieli cos w odcieniach granatu i rodzice rowniez, wygladalo to super, wydac bylo ze wszystko jest dokladnie przemyslane i nieprzypadkowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zzzswiadkowagafgjbrp0l.jpg (29,3 KB, 59 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:21   #3158
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
domyślam się, że tusze do stempli posłużą do odcisków palców zamiast księgi gości? jeśli tak, to też myślę o tym coraz intensywniej i chyba się zdecyduję
My jesteśmy już zdecydowani Będzie to drzewko z mojego avatarka i myślimy, żeby je wydrukować w formie fotoobrazu, dlatego kupiłam już tusze, żeby zobaczyć czy na takim śliskim czymś się odbiją. Jak na razie próbowałam na kartce i ....niby spoko, ale myślałam, że to będzie mocniejsze, więc z farbkami też popróbujemy.
Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
http://myfavoritethings-miranda.blog...k-muffins.html
Nie wytrzymałam... już stygną w kuchni
A jak je wyjęłam z piekarnika i po kuchni rozszedł się ten cudowny zapach, to dostałam takiego ślinotoku, że chyba się odwodnię dzisiaj Są piękne, wyrosły tak jak miały wyrosnąć.
Tylko czemu tak wolno stygną...

Mi się zdarzyło raz być druhną i też musiałam sama bukiet kupić.. tzn wtedy tż kupił bo to było wesele w jego rodzinie. Ale tani ten bukiet nie był..
bedę takie piekła w niedzielę w ramach walentynek (bo sobie je przyśpieszamy z racji mojej wtorkowej popołudniowej pracy)
A co do bukietu, to raz że hmm... drogi, to jeszcze było 7 czy 8 druhen i każda miała inny kolor, kwiatki, jak dla mnie bez sensu. Tez chce mieć druhny i jestem pewna, że dostaną ode mnie bukiety (wszystkie takie same, ale inne niż mój).
Cytat:
Moja mama zakochala sie w tej sukience... juz ja kiedys wklejalam ale nie mamy pojecia skad ona jest.
Mama chce miec jakis akcent albo kolor w naszym kolorze przewodnim (jakim jest zloty) i ta sukienka jak najbardziej sie nadaje. Bylam kiedys na weselu gdzie kolorem przewodnim byl granat i swiadkowie mieli cos w odcieniach granatu i rodzice rowniez, wygladalo to super, wydac bylo ze wszystko jest dokladnie przemyslane i nieprzypadkowe
wow, ale macie sexy mamusie, moja jest większa gabarytowo to raz a dwa chodzi tylko w spodniach, ślub córki nie robi wyjątku.
A kiecek tego typu sporo teraz w sklepach, chociaż głównie spotykam się z czarną koronką i jasnym "tłem".
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:28   #3159
nena1984
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Witam się z Wami
Pokazuje jaki ślubny zakup dziś popełniłam http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/sh/sport-i...ua.html#opinie
Po co mi to i jaka jakość napiszę jak Was nadrobię
super te tusze sprawdzają się świetnie, pochwal się potem swoim dziełem

Cytat:
przyznam, że z moją mamą już coś tam szukałyśmy, ukradkiem liczyłam że uda nam się coś znaleźć na wyprzedażach. Ja tam nie bardzo bym widziała swoją mamę w garsonce. Bo to dość niepraktyczna sprawa. Ustaliłyśmy że kupimy albo jakąś sukienkę z krótkim żakiecikiem, ale w takim klimacie aby dało się to założyć oddzielnie powiedzmy do pracy. Albo jakąś fajną spódnicę i elegancką koszulę. Z moją mamą jestr problem, bo jej się nic nie podoba. Najlepiej będzie z kolei z teściową. Jej "styl" pozostawia wiele do zyczenia. Na wigilię ubrała się w jakąś garsonkę i do tego miała kapcie i krótkie skarpetki takie stylonowe, beżowe. Wyobraźcie sobie jak to wyglądało?? Jak ona w czymś takim wystąpi na naszym ślubie, to padnę

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:37   #3160
misiak17
Wtajemniczenie

Ja też pewnie z mamą będę chodziła w poszukiwaniu sukienki dla niej.
Co do teściowej to się okaże.

Uciekam bo idziemy z T zaprosić mojego chrzestnego na wesele.
Jak wrócę to z Wami posiedzę

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:44   #3161
asienka213
Wtajemniczenie

Dziewczyny a bedziecie mialy jakies atrakcje weselne typu np lampiony, pokaz barmanski czy nie wiem fontanny tortowe ??

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
przyznam, że z moją mamą już coś tam szukałyśmy, ukradkiem liczyłam że uda nam się coś znaleźć na wyprzedażach. Ja tam nie bardzo bym widziała swoją mamę w garsonce. Bo to dość niepraktyczna sprawa. Ustaliłyśmy że kupimy albo jakąś sukienkę z krótkim żakiecikiem, ale w takim klimacie aby dało się to założyć oddzielnie powiedzmy do pracy. Albo jakąś fajną spódnicę i elegancką koszulę. Z moją mamą jestr problem, bo jej się nic nie podoba. Najlepiej będzie z kolei z teściową. Jej "styl" pozostawia wiele do zyczenia. Na wigilię ubrała się w jakąś garsonkę i do tego miała kapcie i krótkie skarpetki takie stylonowe, beżowe. Wyobraźcie sobie jak to wyglądało?? Jak ona w czymś takim wystąpi na naszym ślubie, to padnę
gustowny zestaw

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:45   #3162
ladystar
Zakorzenienie

Chlopaki co myslicie o tej bizu...?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (22,1 KB, 36 załadowań)

Stary 2012-02-10, 16:48   #3163
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Chłopaków brak
Stary 2012-02-10, 16:53   #3164
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hej. Dzisiejszy dzień powalił mnie na kolana. Rozpłakałam sie przy wszystkich na hospitacji w szkole. Napisze na poczcie.

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:54   #3165
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Puk, puk

Sto lat mnie nie było, więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ponownie

Witam się piątkowo i słonecznie. Gratuluję wszystkim postępów w przygotowaniach pochwalę się też swoimi "osiągnięciami"

przede wszystkim: kupiłam suknię!!!
http://suknieslubne.pl/foto/kolekcje/foto/ikony/241.jpg
http://suknieslubne.prata.pl/site_me...8fd56bccc0.JPG

jestem w niej zakochana po uszy bałam się, że będzie mi ciężko znaleźć kieckę, w której poczuję to WOW, ale kiedy ją założyłam, to uśmiech miałam dookoła głowy, a łzy spływały mi po twarzy ze szczęścia i wzruszenia - więc to chyba to, jak myślicie?

szukam teraz butów i dodatków. jeśli chodzi o te pierwsze, to myślę nad czymś z kolekcji Menbur albo Paradox London, np.:
http://www.mariamodes.com/accessorie...2011/tease.jpg
http://www.feherliliomszalon.hu/admi...k/Lipstick.jpg
http://www.mariamodes.com/accessorie...2011/fancy.jpg

wczoraj TŻcik kupił wódkę, zamówiliśmy zaproszenia i jesteśmy na etapie tworzenia projektu wnętrza http://www.gaiaart.pl/allegro/nowe/wzor2_2.jpg nasze będą z pomarańczową tasiemką, byliśmy na jednych naukach...

dzieje się coraz więcej, a czas pędzi jak szalony - we wtorek zostały nam już tylko 4 miesiące do ślubu... za to w niedzielę minęło 7,5 roku odkąd jesteśmy razem

najserdeczniejsze życzenia dla Kabrieli - oby kolejny rok życia był pełen pięknych chwil, radosnych przeżyć i cudownych wspomnień
Piękna suknia taka wyjątkowa!! Jak tylko będziesz mieć foto na sobie to pokaż koniecznie bo jestem strasznie ciekawa!

paulinak18 piękna suknia!!! Gratulacje!!

Czarnooka rewelacja z tymi butkami super są! I za taką cenę

Kabriela Kochana życzę Ci spełnienia marzeń, samych sukcesów i realizacji planów (zwłaszcza ślubnych )

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Laski, jak to się robi, żeby coś co dodajemy z YT było widoczne w okienku do wyświetlenia w poście???? Ciemnota ze mnie zaściankowa, że hoho!!!!

A tak w ogóle, to w mojej okolicy następny przykry przypadek bezsensownej śmierci noworodka. Babka urodziła w domu, by nikt nie wiedział, że była w ciąży (jakby tego widać nie było) . Podobno chciała dziecko oddać do okna życia, niestety nie zdążyła, bo dziecko zmarło. I by zakryć wszystkie ślady spaliła zwłoki dzieciątka w piecu...
Ja kur! wa nie wiem co to się na tym świecie dzieje...

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

BTW mam dzisiaj 2 miesiące do ślubu (tym samym zostało 60 dni)
nie wiem w co mam ręce włożyć...
Co do "matki" to... ja pier***le!!!

A tych 60 dni to zazdroszę i jednocześnie współczuje stresa bym miala niezłego

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:58   #3166
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hej. Dzisiejszy dzień powalił mnie na kolana. Rozpłakałam sie przy wszystkich na hospitacji w szkole. Napisze na poczcie.
nie am dostępu do poczty, ale ić mogę
Trzymaj się!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 17:05   #3167
tenebrosa
Wtajemniczenie

nena, moja Teściowa chce iść w czarnej kiecy Jedyna nadzieja w tym, że pewnie będzie się jeszcze radzić mojej Mamy albo mnie co ostatecznie założyć, więc jakoś ją ukierunkujemy.

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a bedziecie mialy jakies atrakcje weselne typu np lampiony, pokaz barmanski czy nie wiem fontanny tortowe ??
Lampionów nie, fontanny na tort to u nas standard, więc wg mnie żadna atrakcja Będziemy mieć fontannę czekoladową i profesjonalny drink bar, ale bez żadnych pokazów flair show. Poza tym nasze studio filmowe przyjedzie z kranem kamerowym, słyszałam, że to często jest duża atrakcja wśród gości jak sobie pomyka to urządzonko pod sufitem

Cytat:
Jesteś już zdecydowana na perły?

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2012-02-10 o 17:06
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 17:05   #3168
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Dziewczyny a propo's "matek" zobaczcie na to: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/88781f/Zwyro...-letni-synek#0
nagrała to siostra tego małego i zgłosiła, pewnie przechodziła przez to samo

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 17:05   #3169
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
nie am dostępu do poczty, ale ić mogę
Trzymaj się!

dziekuje

siedze i wyje sobie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 17:09   #3170
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Chłopaków brak
to taki zarcik byl

ale o bizu pytam na serio...

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Jesteś już zdecydowana na perły?
wlasnie nie wiem, na pewno bizuteria musi byc zlota, z powodu zlotego koloru przewodniego, ale fajnie jakby jednak byl jakis bialy akcent... wiec moze perly...

Stary 2012-02-10, 17:16   #3171
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
W sumie na początku właśnie sobie pomyślałam, że może to być za wcześnie i fryzura w jakiś sposób mi się zepsuje czy coś ale w domu gdzie nie będę za bardzo nic robiła to chyba mi nie grozi. Tylko nie wiem co z welonem? mam z nim chodzić od samego rana czy ktoś mi go będzie umiał wpiąć w domu podczas ubierania ...
Fakt, ja też na 100% nie będę mogła spać w noc poprzedzającą ten wielki dzień, więc tak czy siak nie będę wyspana
To zależy jaka będziesz mieć fryzurę i jak będzie upięty welon ja sama mam fryzjera na 8 rano, a ślub dopiero o 17 ale mi welon wepną w domu mama ze świadkową

Cytat:
Ale mam jeszcze jeden głupi problem...
Otóż z tego co wiem, zapowiedzi w kościele u nas mają lecieć 3msc przed ślubem, czyli pierwsza zapowiedź wypadałaby na mniej więcej 11.03. ale obawiam się, że nie wyrobimy się z naukami, bo mieliśmy zrobić je teraz w lutym ale niestety kolidują mi bardzo ze szkoła i z najważniejszym egzaminem, którego nie mogę sobie odpuścić i mamy dokończyć je w połowie marca... Nie wiecie jak to wygląda, czy aby ksiądz puścił zapowiedzi musi mieć w ręce papierek z nauk? lub czy nie mogę one być później, np.na dwa miesiące przed ślubem? Matko, ostatnio same problemy narosły mi w głowie
Najlepiej zadzwoń albo pójdźcie do księdza i się spytajcie jak to jest bo w każdej parafii jest inaczej

Cytat:
Kurde, a druchny albo świadkowa muszą mieć bukieciki? Jakoś nad tym nie myślałam wcześniej
Nie musza, ale u mnie jest taki zwyczaj że zawsze mają i moja świadkowa będzie mieć na pewno i sama go nie będzie kupować

Cytat:
Dzisiaj zgrzeszymy z mamą i zrobimy sobie placki ziemniaczane z gęstą śmietanką uwielbiam to, a moja mama jeszcze bardziej chodź nie powinna. Potem będziemy jęczeć, że grube jesteśmy

Moja mam jeszcze nie ma, ale pewnie coś wybierze w jasnych kolorach

Cytat:
Szczerze to te złoto mi się tu nie podoba

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a propo's "matek" zobaczcie na to: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/88781f/Zwyro...-letni-synek#0
Normalnie nie wiem co bym z ta matką zrobiła
Stary 2012-02-10, 17:30   #3172
(kicia)
Zakorzenienie

Nika ja też właśnie dziś byłam w cukierni tylko w puchaczowie bo jechaliśmy na kopalnie to przy okazji. I mi powiedziała miesiąc wcześniej a w 2msc wcześniej tort (chodzi o to żeby stelaż był na 100%). Wysłałam Ci pw

My dziś tak w sumie na spontanie pojechaliśmy na cmentarz do mamy TŻ i poszliśmy zobaczyć w jakich godzinach jest czynna kancelaria akurat było 5 minut do otwarcia to załatwiliśmy akt chrztu. Oczywiscie skasowali nas 30zł i to nie że co laska tylko minimum 30zł
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-02-10 o 17:32
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 17:35   #3173
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Nika ja też właśnie dziś byłam w cukierni tylko w puchaczowie bo jechaliśmy na kopalnie to przy okazji. I mi powiedziała miesiąc wcześniej a w 2msc wcześniej tort (chodzi o to żeby stelaż był na 100%). Wysłałam Ci pw

My dziś tak w sumie na spontanie pojechaliśmy na cmentarz do mamy TŻ i poszliśmy zobaczyć w jakich godzinach jest czynna kancelaria akurat było 5 minut do otwarcia to załatwiliśmy akt chrztu. Oczywiscie skasowali nas 30zł i to nie że co laska tylko minimum 30zł
No to chba i tak nie dużo bo z tego co ja słyszałam u siebie to chcą 50 zł ale ja im tyle nie dam powiem że mnie nie stać
Stary 2012-02-10, 17:51   #3174
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzięki dziewczyny za pomysłu na sałatki Siostra ma przyjść wcześniej to ją wykorzystam w kuchni
No i robię takie przekąski na gotowym cieście francuskim.
Ciasto kroją na kwadraciki, na środeczek trochę keczupu, na to oliwka lub mały korniszon, ser feta i mozzarella, na górę żółty ser i na 15 min do piekarnika. Pychotka! I jak ładnie z winem się komponuje

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Najlepiej będzie z kolei z teściową. Jej "styl" pozostawia wiele do zyczenia. Na wigilię ubrała się w jakąś garsonkę i do tego miała kapcie i krótkie skarpetki takie stylonowe, beżowe. Wyobraźcie sobie jak to wyglądało?? Jak ona w czymś takim wystąpi na naszym ślubie, to padnę
Jakbym o swojej czytała TŻ jej powiedział, że jak się brzydko ubierze to jej na zdjęciach nie będzie

Zmykam sprzątać i tego grzańca przygotować, bo jestem daleko w lesie.
Będę straszyć moich gości, bo przed chwilą przyjechałam od dermatologa- miałam TCA

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 18:08   #3175
maruda80
Zakorzenienie

Dziewczyny korzystające z usług kosmetyczek polecam odcinek zawody o kosmetyczkach - na co warto zwrócić uwagę w salonach ,na które zabiegi warto chodzić a które to strata pieniędzy.

http://tvnplayer.pl/programy-online/...3E03,2113.html

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 18:40   #3176
niusia_87
Zakorzenienie

Co robicie w ten piątkowy wieczór, że Was tu nie ma?
TŻ w pracy
Stary 2012-02-10, 18:48   #3177
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
No to chba i tak nie dużo bo z tego co ja słyszałam u siebie to chcą 50 zł ale ja im tyle nie dam powiem że mnie nie stać
No nie dużo ale denerwuje mnie takie tyle macie zapłacić i koniec kropka.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 18:56   #3178
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Normalnie psychopatka Że też takie mają dzieci...

U mnie świadkowa nie będzie miała bukietu, bo w naszych stronach nie ma takiego zwyczaju.
Z mamą sukienki będziemy szukać gdzieś koło maja-czerwca. Na razie wiemy, że chce coś w kolorze koralowym

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 19:13   #3179
Jamee
Zakorzenienie

Gosza kochanie ja zawsze i wszędzie dotrzymam Ci towarzystwa A tak poza tym trzeba by się umówić na małe spotkanko

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 19:15   #3180
wesola84
Rozeznanie

Dopiero co znalazłam ten ciekawy wątek Ślub mam 7-go lipca 2012 roku i chciałabym się przyłączyć do wątku - mogę?

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości