|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Tylko że ja w ogóle drenów nie miałam. Kolasiński ich nie stosuje, chyba że zachodzi taka potrzeba. Martwię się trochę tą różnicą
|
|
|
|
#7022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Narazie się wyglądem cycków nie martw za bardzo, one się naprawdę układają z czasem. Ja tuż po operacji byłam załamana nimi a teraz jest już coraz lepiej. Co do równości piersi, ocenisz jak opuchlizna zejdzie. Teraz się nie przejmuj i wypoczywaj. Mogę Cię pocieszyć, że ja mam prawą znacznie większą.
|
|
|
|
|
#7023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O i jesteś kolejnym przykładem na to, że nie ma się co za wcześnie zamartwiać A opuchlizna zejdzie, jedna pierś może być bardziej druga mniej opuchnieta i niekoniecznie będzie ta opuchlizna równo schodzić, ale się wyrówna. Masz śświeżaczki dopiero. Rób sobie zdjęcia to będziesz widziała jak się zmieniają
|
|
|
|
|
#7024 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- haha ubaw po pachy dzwoniłam do da capo ![]() 700 koron teraz mają albo 30 euro
|
|
|
|
|
#7025 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczeta! ja juz po egzaminach !!!
![]() ale nam w lutym cycolinek przybywa! za spelnianie marzen dziewczynki!!!
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-02-10 o 19:36 |
|
|
|
#7026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Aninko gratuluje cycuszkow i ciesze sie ze jestes juz z nami.Teraz tylko czekac i czekac az bedą piekniały.A co do zdjec to ja tez polecam tak co tydzien bo wtedy widac jak cycunie sie zmieniają. ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Martko gratuluje zdania egzaminow! Zdrowie za egzaminki i Lutowe dziewczynki!!!
|
|
#7027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Anink GRATULUJĘ!!! Co do różnicy, dostałaś nr telefonu, wyślij eskę z zapytaniem, albo zadzowoń. Na pewno dr odpowie. A jak nie chcesz to i tak po 7 dniach kontrola i nie wahaj się PYTAJ! Prawda, że tak bardzo nie boli? Będzie super
|
|
|
|
|
#7028 |
|
Zadomowienie
|
O rany, ale skrobiecie
Anink, gratulacje . Czuję w Tobie bratnią duszę, bo ja też zamierzam ukryć swoje nowe cycuszki zarówno przed rodziną jak i znajomymi. Tylko mój mężuś wie o moich niecnych planach . Rozpoczęłam już proces oswajania otoczenia z moimi super piersiami - zakładam dwa staniki push-up Martka, gratuluję zdanego egzaminu .
|
|
|
|
#7029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
br ałam kiedys wiec moze uwierza tlumaczyc sie nie bede moja kas,moje cialo |
|
|
|
|
#7030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#7031 |
|
Wtajemniczenie
|
anink super, gratuluje
boimy się tego co nieznane, potem okazuje się że to pikuś i ta narkoza i ten ból przez trzy miesiące nie martwimy się różnicami w wygladzie piersi nawet wielkimi. teraz to widzisz nierowną opuchliznę a każda z nich w swoim tempie odpuchać i dojrzewać będzie po miesiącu dopiero w zasadzie jest pierwszy efekt do oglądania, cycki zaczynają robić sie ładne, potem zmieniają się wolniej ale do roku cały czas transformacje przechodzą![]() więc nie martw się i odpoczywaj jak najwięcej, pamiętaj o zakazie dźwigania ![]() siwa niestety Tobie poradzić nie potrafie bo to zupełnie inna metoda, żadna tu nie miała klaty poklejonej, pewnie Mya coś wiedziała będzie w temacie. w większości dziewczyny wypisywane są już w staniczkach, musisz dopytać o to lekarza ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- martko no Tobie też pogratulować trzeba a jakże ![]() M&S kupowała coś Zabulka u nas to lipa z tymi sklepami
|
|
#7032 |
|
Raczkowanie
|
Anink gratulejszynnn kochana!! i co, nie sa duże jednak
a skoro drednów nie masz to pewnie opuchlizna ktora długo może schodzić...wiec na razie sie tym nie zamartwiaj Ise ty sie tak cieszysz jak i ja przed, wiesz..nawet te push up-y przed operacja tak mi nie doskwierały bo wiedziałam że teraz to tylko kwestia czasu i od razu uśmiech
|
#7033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gorzej potem ze sportami bo mają mocny materiał mało elastyczny i cięzko sobie coś odpowiedniego dobrać
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-02-10 o 21:07 |
|
|
|
|
#7034 |
|
Raczkowanie
|
jooasik!
dzieki!! wyglada on tak,rozmiar 70D zero fiszbinek. moze byc? moje dziewczynki w walentynki skoncza miesiac! anika75 dzieki!
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-02-10 o 21:15 |
|
|
|
#7035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7036 |
|
Raczkowanie
|
uffff! Mya!! ciesze sie ogromnie!!!
dzisiaj dziewczynki zrobilam sobie maseczke z olejku ze slodkich migdalow na wlosy.siedzialm tak 2 godz w czepku i musze przyznac, ze po wlosy sa suuuper!!!
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-02-10 o 21:27 |
|
|
|
#7037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zobaczcie jak to jest że przed operacją wypychamy się , po dwa staniki nosimy - a jak ktoś zauwazy i spyta '"piersi ci urosły" to bez krępacji mówimy , że to stanik. Przyzwyczajamy otoczenie - i nie ma nic dziwnego że przez tydzień piersi urosły nam nagle o dwie pary skarpet . A po operacji sytuacja już wygląda inaczej od naszej strony- maskujemy się i modlimy by nikt nie zauważył i by czasem to pytanie nie padło Ja to bym już teraz od razu się zorientowało co się szykuje, jakbym zauważyła że ktoś się tak demonstracyjnie zaczął wypychać ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- O - to szybciutko podaj przepis, moje włosy po zimie potrzebują pomocy.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7038 |
|
Wtajemniczenie
|
http://kobieta.wp.pl/kat,87314,title...wiadomosc.html
nam nie urosło a innym rosnąć nie przestaje to ja już swoje nawet przed wolałam od dwóch arbuzów
|
|
#7039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7040 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya a ja nigdy wypychaczy nie nosiłam, push -upy zwykłe i dodatkowe gąbki wyciągałam bo niewygodnie i albo wszyscy ślepi i uwagi nie zwracają albo za małe cycki zrobiłam
jak się ciepło zrobi może być gorsza sprawa ale ja już przywyknąć zdąrzyłam do nich to też inaczej niż na początku tak dostać między oczy pytanie taktowne
|
|
#7041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7042 |
|
Raczkowanie
|
anika75 - rozumiem Cię w 100%, bo ja sama już z miesiąc przed operacją chodziłam do pracy powypychana, żeby później szoku nie było
Nie bój się, będzie ok. Widzisz, ja wczoraj miałam operację, a dziś czuję się już bardzo dobrze, naprawdę. I ferie akurat się u mnie zaczęły, więc do szkoły wracam dopiero za dwa tygodnie, więc myślę, że już na pewno dojdę do siebie. A żeby było śmieszniej to Ci powiem, że na sali leżałam też z nauczycielką, bardzo fajna dziewczyna i też oczywiście w pracy - tajemnica ![]() Tak więc boleć nie boli, Pamelą - jak mówiły Dziewczyny i MYA też nie zostałam Tylko OPUCHNIĘTE, NABRZMIAŁE i twarde te moje cycki strasznie. No i ta różnica w wielkości mnie martwi..., ale mam nadzieję, że to tylko opuchlizna, która zaraz zejdzie...JOASI I RESZTA DZIEWCZYNEK - dzięki za słowa otuchy! Edytowane przez anink Czas edycji: 2012-02-10 o 21:50 |
|
|
|
#7043 | |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie cycolinki
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
|
|
#7044 |
|
Raczkowanie
|
M&S (Marks&Spencer) kupilam za malutkie pieniazki (9 euro) normalnie kosztowal cos ok 35 sie nie myle.
|
#7045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siwa- ja widziałam rózne te opatrunki zaklejane plastrami. Zwłaszcza anatomki tak oklejają. I z tego co pamiętam to na to się zakładało stanik albo bandaż po całości. Zadzwoń najlepiej do lekarza- bo to jest ważne
Olivkaa200 12.07 - 152 a kiedy to się stało Olivko Cytat:
A na pierwsze oceny masz jeszcze dużo czasu- teraz wypoczywaj sobie i relaksuj się. Do wiosny Twoje panienki maja czas na dojście do siebie Cytat:
![]() Cytat:
No ale mówiłyśmy Ci, że będzie efekt jak w push-upie. A Ty tak się bałaś rozmiaru że nie chcialas wcale z nami gadać. O raaaany- nawet nie wiesz jak ciężko Ci było wcisnąć to 325 ![]() ![]() Ja też tylko push-upy nosiłam- ale dopełnione były ponad miarę. I jak piszesz- w lato jest trudniej. Ale ja chyba w ten sezon to już je wystwie całkowicie jak myślicie?Choć powiem , że po sylwestrze dziwnie tak jakoś na nie patrzą, z dziwną uwaga-nikt jeszcze nie pytał o nic, ale coś czuję że już nie długo się uchowam. Teraz jak je w lato wywalę - będzie chyba po sprawie. Na plaży mnie nikt znajomy jeszcze nie widział- ale na plaży by nie dało rady żeby nie zauważyli przez dwa lata Tamte poprzednie widzieli- nikt nawet nie podejrzewał, że robione
|
|||
|
|
|
#7046 |
|
Zadomowienie
|
Martka fajniutki ten Twój staniczek i nie ma takich szerokasnych ramiączek
![]() A znalazłam tak oglądając na wp tą babkę (to już jest kalectwo moim zdaniem) dość ciekawy artykuł http://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,1...wiadomosc.html Ciekawe ile w tym prawdy
|
|
|
|
#7047 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya naprawde taka ciężka sztuka ze mnie była??
mnie po tych wszystkich przymiarkach i doktorów i ryżowych to wydawało się, że jakieś monstery z tego implantu wyjdą![]() oj teraz to ja bym brała implanciki hihi nie nie żartuje, te mi wystarczają, nie mam potrzeby biustem epatować, robiłam tylko i wyłącznie dla lepszego samopoczucia przed lustrem jeszcze ich nawet w żaden dekolt do tej pory nie wsadziłam, siedzą sobie w ukryciu, co nieco świata na basenie obejrzeć mogą
|
|
#7048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I daje się to potem zmyć za pierszym razem. No i gdzie ten migdałowy się kupuje? Dzięki, spróbuje z pewnością I dziękuje za miłe słowa
|
|
|
|
|
#7049 |
|
Wtajemniczenie
|
a Ty jak na tych hormonach jedziesz to i biust przez trzy lata okazały dostałaś
![]() ta powycinana sukienka na gołe cyce dała do myślenia towarzystwu jakby staniczek się odciskał to by przeszło ale Ty im sutkami po oczach![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- ja też kiedyś takie włoski nosiłam długaśne i mniej upierdliwe były niż te do ramion rozczesałam związałam albo nie i zawsze piękne a teraz kombinuje to wałki to prostownica i nigdy zadowolona nie jestem
|
|
#7050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak napisałaś po swojej przymiarce , że 200 Ci starczy to struchlałam dosłownie Ja tez nie chcę żeby cycki były tym, co widać najpierw. O nie nie Ja mogę w razie potrzeby włosy rozpuścić ![]() Oj coś czuję, że wiosna będzie piękna- Twoje dziewczynki nie będą już potem chciały siedzieć w ukryciu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Ja już po
Bardziej bałam się efektu balonów. A tu niespodzianka, bo jeśli o ból chodzi, to powiem szczerze, że przy cesarce to pikuś, na serio. Tak jakbym miała duże zakwasy na klatce. Fakt, że w klinice opieka super, panie cały czas dbały o kroplówki przeciwbólowe, ani razu nie musiałam dopominać się sama i naprawdę jeśli o ból chodzi, to jest żaden. Zobaczymy jak będzie teraz w domku
A opuchlizna zejdzie, jedna pierś może być bardziej druga mniej opuchnieta i niekoniecznie będzie ta opuchlizna równo schodzić, ale się wyrówna. Masz śświeżaczki dopiero. Rób sobie zdjęcia to będziesz widziała jak się zmieniają

za spelnianie marzen dziewczynki!!! 

. Czuję w Tobie bratnią duszę, bo ja też zamierzam ukryć swoje nowe cycuszki zarówno przed rodziną jak i znajomymi. Tylko mój mężuś wie o moich niecnych planach

Olivkaa200 12.07 - 152