|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
kosmitka
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Nie wiem znowu jak Was nadrobię. Szalejecie z produkcją.
Cotka zapiekanka mniam mniam, tylko ziemniaków nie dopiekłam .
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Dziewczyny - jak oni mi tak chętnie te paczuszki z bobovity wysyłają to może ja się jeszcze z kilka razy tam zarejestruję i Wam powysyłam co
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Rozeznanie
|
Tak sobie czytam o wypadajacych wlosach i powiem Wam, ze pani w aptece (jak bylam w Polsce) polecila mi witaminy Centrum Maternity. Opakowanie starcza na miesiac i po tym miesiacu rzeczywiscie wypadaly mi duzo mniej. Teraz mam jakies zalegle opakowanie Femibionu dla ciezarnych i karmiacych i te juz tak dobrze nie dzialaja, bo znowu wypada mi wiecej.
Bylam sceptycznie nastawiona, bo podobno tak to juz jest, ze to co ma wypasc to wypadnie, a potem sie normuje, no ale jednak jak bralam to centrum maternity to wypadalo mniej
|
|
#4084 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Bożesz zdałam
to był cud, istny cud, oczywiście znałam odpowiedzi na wszystkie pytania od koleżanek a na swoje masakra totalna, ale zdałam, mam 3 w indeksie i jestem najszczęśliwa że nie musze tego typa więcej oglądać ![]() Dziękuję za kciuki kochane! ![]() Cytat:
![]() nooo, super jest na basenie Dzisiaj odpuściliśmy bo natka przeziębiona, ale mam nadzieje że za tydzien znów będziemy się pluskać ![]() Cytat:
widziałam takie jak szukałam stroju na siebie ![]() racja, teraz dużo taniej można kupić, sama się zastanawiałam czy by sobie dwuczęściowego nie kupić teraz, tylko co ja zrobie jak mi cyśki do lata zmaleją? ![]() Cytat:
![]() tylko jak się w tym opalać? ![]() Cytat:
faceci tż dzisiaj też zjadł i położył sie w najlepsze, w ogóle nie pomyślał że spał dwa razy więcej ode mnie w nocy i jeszcze w czasie tego mojego snu wstawałam natke karmić ![]() a mi dziś teściowa poprasowała ![]() Cytat:
z bebilonu tez 2 paczki dostałam chyba omyłkowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rababrku, aguś ó |
|||||||
|
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mój TŻ dziś kupił nam do sypialny TAKI NAWILŻACZ ale za 80zł - promocja w Leclerku (nie wiemjak sie pisze).Mam nadzieje,ze do sypialni starczy Na razie wilgotność doszła do 45% na pełnej mocy,a była 20%. Sypialnia raptem 10m2 No zobaczymy
|
||
|
|
|
#4086 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=acelinka;32215960]Bożesz zdałam
to był cud, istny cud, oczywiście znałam odpowiedzi na wszystkie pytania od koleżanek a na swoje masakra totalna, ale zdałam, mam 3 w indeksie i jestem najszczęśliwa że nie musze tego typa więcej oglądać ![]() Dziękuję za kciuki kochane! ![]() Gratki ![]() ja daje do odrobiny ciepłej wody mieszam i do jedzonka dodaje i już ![]() [QUOTE] Dzięki I znowu mi sie nie udało dobrze zacytować..wrr.. Ja tego mojego dziecka nie ogarniam...śpi już prawie dwie godziny a normalnie już ma po drzemce...hmmm Edytowane przez agus1978 Czas edycji: 2012-02-10 o 17:55 |
|
|
|
#4087 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hihi, ja mam strasznie długie ręce ![]() Cytat:
|
|
#4088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4089 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez mialam kolczyka i dziurka mi zarosla.... ![]() no nic trzeba bedzie jeszcze raz sie dac przekluc Cytat:
moge sie przylaczyc do klubu zlych nocek... ![]() Cytat:
Mam tez gotowy sloiczek z bobovity i tam jest napisane ze gluten jest w ilosci zgodny z tabela zywienia maluszkow na dany msc... czyli mozna smialo dawac... dziekujemy Archi za skonczone 4 msce....
|
||||
|
|
|
#4090 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No Szymek też pewnie będzie miał rodzeństwo i to może być również kolejnym argumentem przeciw![]() Cytat:
![]() Nie ma za co ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4091 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() heheA co do kaszki to ja mam z Nestle i wystarczy zalać ciepłą wodą i dodać potem do słoiczka Cytat:
2. Ja też ![]() Cytat:
, jeszcze będzie dobrzeJa robie podobnie, też nie wchodze w drażliwe tematy i też większośc przemilcze, nie chce się kłócić przy dziecku. Może kiedyś te nasze chłopy zrozumieją ![]() Cytat:
Cytat:
Kiedy to się skończy![]() A i jakoś mi wcześniej umknęło za 4 miechyCytat:
A na koszulkę czekam ![]() ![]() A dziś tz pojechał do Biedry i już nie było tych body no ![]() Cytat:
Cytat:
A w ogóle dziś moje dziecko strajkowało i pobiło rekord niespania i od godz 7.30 do 18.00 spał całe 30 min, potem usnął na 40 min, na sam wieczór przed kąpielą, no ale na szczęście od prawie godz śpi, zobaczymy jak nocka![]() A piszę do Was i popijam sobie rozgazowane Karmi Malinowe , ale smaka mi zrobiłyście tym Redsem, no i teraz mi się chceee!!!![]() Natka te kostiumy super, tylko mi się wydaje, że ładnie tylko wyglądają na wysokich dziewczynach, a ja jestem kurdupel i bym wyglądała dziwnie. Ja muszę taki kupić, żeby mi biodra zakrywał, bo w sumie na brzuchu rozstępów nie mam, tylko na udach się zrobiły ![]() Mykam zaraz do łóżka, bo jakaś padnięta jestem. Pa
To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę ![]() 30.05.2009 ![]() 30.08.2011 Adaś Edytowane przez minio1984 Czas edycji: 2012-02-10 o 21:53 |
||||||||
|
|
|
#4092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Młoda śpi, więc ja też juz się odmeldowuje...miłej soboty
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Wtajemniczenie
|
Acelinka....
za zdany egzamin....uwaga chwale sie..... Edytowane przez MoniaZ82 Czas edycji: 2012-02-11 o 11:50 |
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() Cytat:
normalnei raczkuje hehe ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Acelinka bravo za egzamin
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki Asiu.... jakos jej sie tak udalo.... a ja pekam z dumy.... teraz jak sie gibnie na brzuszek to chcialaby wszedzie isc....
|
|
|
|
|
#4097 |
|
kosmitka
|
Ja pierdziu i ja też zdałam
.Acelinka ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Minio ja też piłam wczoraj karmi malinowe i normalnie mam kaca . A tylko małą szklaneczkę wypiłam .
|
|
#4098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
W załączniku obiecana koszulka z biedronki![]() Cytat:
przymierzę zobaczę![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() klas ki:
|
|||
|
|
|
#4099 |
|
kosmitka
|
Ale Szymek to czaderski facet!!!
|
|
#4100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla OlivkiZuza robi dokładnie tak samo - wczoraj raczkowała do grzechotki i oczywiście dotarła bez problemu do niej Cytat:
za egazminCytat:
koszulka też super
|
|||
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Natka, ale czaderski Szymek
minio, mi też jest głupio jak ona mi prasuje, ale ona to już sama robi bo mówi że jej sie nudzi jak natalcia śpi i koniec kropka. Juz zawsze się staram mieć czyścuteńko, bo tak to by mi jeszcze pewnie sprzątała ![]() anciaa, mam do Ciebie sprawe tajną, odezwe się na priv ![]() dzięki za oklaski i gratki ![]() z radości wypiłam lampke wina wieczorem, i nigdy więcej pókki co jak wróciłam z Cieszyna to natalka była akurat po butli wiec odciagnęłam mleko z myśla o wieczorze no i wypiłam sobie tą lampke wina jak natka zasnęła, obudziła się przed 1, tż ją wziął na ręc i ja poszłam odgrzac do mleko ... chociaż w sumie już minęło tyle czasu że mogłam dać cycka, ale ja głupia chciałam być ostrożna - a ta przy butli oczy jak 5 zł i wszystko się jej pomieszało po cycku bujanie na bruzsiu i zasnęła. No i pospała do 8 - dziki szał
|
|
|
|
#4102 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Acelinka
![]() ![]() Cytat:
dzięki za pamięć Cytat:
![]() Cytat:
Jaaacieeee ale słodziachna A tak w ogóle to dzień dobry
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Mooonia, Olivka wędrowniczka jak natalka
irmith, to super wieści
|
|
|
|
#4104 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ty masz pomysły![]() Cytat:
ojjjj współczuje Cytat:
Cytat:
taka 3 to cieszy co nie![]() Cytat:
gratki![]() to tylko ja taki tuk jestem i mam poprawke ![]() gdzies mi od natki post sie zapodzial ![]() Natka wspólczuje nocki Irmith witamy moje dziecko sie naprawia pomalutku dzis tylko 3 razy sie budziała no i o 7 pobudka wiec mozna powiedziec ze sie wyspałamno i musze sie pochwalic wcinamy marchewke
|
|
|
#4105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się czuje jak bym do czasów noworodka wróciła Cytat:
![]() u nas obudził się o 2 godzinie i nie chciał zasnąć do 4 .. na początku gaworzył w ciemności a potem już marudził i wił sie jak dziki węgorz Potem zasnął na 2 godziny i o 6 juz oczy jak 5 zł.... o 8 usnął na całe 11 minut.. to go jeszcze jakoś poprzytulałam z 20 minut i usnał do 9-20 dziki szał normalnie
|
|
|
#4106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
musi być dobrze - i u mnie i u Ciebie, innej opcji nie ma A rozstępy też mam na biodrach i udach, więc jak znajdziesz jakiś strój co bym nam zakrył tu i ówdzie - daj znać ![]() irmith świetne wieści ![]() tusia czy się potem zmobilizuje to nie wiem
|
|
|
|
#4108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A no daje czadu czasami
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas już stanowczo lepiej, nawet apetycik wrócił ![]() Cytat:
za pierwszą marchewkęCytat:
|
||||
|
|
|
#4109 | |||
|
Zakorzenienie
|
U nas chorowania ciag dalszy- mnie gardło boli masakrycznie, mały ciągle w nosku ma katarek i chrypkę- bidulek mój
![]() dz Cytat:
nigdy tak nie miałamA fota Szymusia się zmienił!!! i nie sądziłam ,że moze być jeszcze słodszy i śliczniejszy ![]() Cytat:
Będziemy dwie łyse ![]() No to ja pierdziu ja już nie narzekam 2h są git ![]() Cytat:
![]() A jak sie odnajdujesz jako mama??Bo my obie byłysmy takie no wiesz... trochę nie ten teges ![]() Student bez poprawki to jak żołnierz bez karabinu!! Bądź dumna ,więc , ze ją masz ![]() |
|||
|
|
|
#4110 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam się sobotnio
Nocka jakoś zleciała, bez większych atrakcji na szczęście Cytat:
i nic mi nie jestCytat:
. Szymuś rewelka![]() A bluzeczka super, na jaki rozmiar kupiłaś? Cytat:
. Ja od 1,5 roku napiłłam się raz lampkę szampana w Sylwka, a piwo zimniutkie z sokiem to już tak za mną chodzi . Może w wakacje się napiję![]() Cytat:
Cytat:
a co do kostiumu, to już mniej więcej wiem jaki, tylko go muszę na all znaleźć, w sumie mam taki stary ale pewnie będzie już za mały, więc poszukam i oczywiście dam znać Cytat:
, sprzątać się nie chce, na dwór za zimno z Adasiem i nie ma co robić. A jeszcze na dodatek komórka mi padła i chyba muszę kupić jakiś nowy, ehh i znowu wydatek![]() Monia chciałąm zobaczyć Olivkę w akcji ale nie da się obejrzeć filmiku ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- A miałam się pytać, dziewczyny skąd wiecie jaka jest wilgotność w mieszkaniu? jak to się sprawdza, bo ja ciemna masa jestem , bo też się przymierzam do kupna nawilżacza.Archi i jak ten nawilżacz twój się sprawdził?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

.

A suche powietrze jest w domu strasznie...
to był cud, istny cud, oczywiście znałam odpowiedzi na wszystkie pytania od koleżanek a na swoje 

Wiem, że w robocie ma ciężko ale ja też potrzebuję trochę odpoczynku

, jeszcze będzie dobrze

klask i:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Szymuś rewelka
. Ja od 1,5 roku napiłłam się raz lampkę szampana w Sylwka, a piwo zimniutkie z sokiem to już tak za mną chodzi