|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
w sumie to pd poczatku roku jest tragedia....jestesmy 8 mies po slubie...kochamy sie 2 razy na miesiac!!!! ZGROZA! prawie nie rozmawiamy...mijamy sie....ehhh nawet patrzec mi sie na niego nie chce...on kiedy ma wolne od pracy to tu wyjdzie tam pojdzie do matki idzie...na zakupy po sok dla Lili idzie to na 2 godz znika..przyjdzie to gra na kompie...potem idzie z psem...potem siedzi godzine w wannie...a gdzie my dzie czas dla Lili gdzie czas dla nas??
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Daisy, wybacz, że o to zapytam, ale Twoja ciąża była nieplanowana? I dlatego wzięliście ślub?
kurcze, bo mi to przypomina niektóre historie, gdzie partnerzy mówią, że "gdyby nie ciąża, to już dawno byśmy się rozstali" |
|
|
|
|
#1923 |
|
Raczkowanie
|
nie nie...ciaza byla w pelni planowana i te plany za pierwszym podejsciem sie ziscily...
|
|
#1924 |
|
Raczkowanie
|
Czeeść
dołączam do Was (mam nadzieję, że dobrze trafiłam). Chcę zrzucić 5 kilo. Potrzebuję motywacji, bo miałam zacząć od początku roku. Tym czasem mamy już luty a moja waga stoi w miejscu. Jak zresztą wszystko. Miałam uczyć się do matury w ferie. Jutro ostatni dzień a ja nawet nie zajrzałam do podręczników Dane: wzrost - 164cm waga - 55kg cel - 50 kg |
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze
To nie rozumiem, czemu tak u Was jest. Twojego faceta nie przytłoczyła praca? Dziecko? No nie wiem, nieraz ludziom ciężko się odnaleźć w nowej sytuacji- chyba tylko szczera rozmowa Wam pomoże, musicie się zastanowić, co robić dalej, jakoś to poskładać do kupy- życzę Wam wszystkiego dobrego i mam nadzieję, że to przezwyciężycie dla Was i dla dobra dziecka ![]() Fanka, hej Ja też w tym roku zdaję maturę - z jakich przedmiotów piszesz? Też muszę iść się zaraz uczyć, żeby nie zakopać się w książkach do wieczora.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-11 o 11:28 |
|
|
|
|
#1926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
juz tyle rozmawialam z nim...on mowil ze sie zmieni a caly czas jest tak samo! przed slubem bylo inaczej! a teraz jest do kitu! ja mam 21 lat on 34 w tym roku....a zaczal sie zachowywac jak stary dziad! ja nie potrzebuje starego dziada i monotonii zero czulosci i rozrywki ja potrzebuje faceta!!!!
|
|
|
#1927 | |||
|
Zakorzenienie
|
wpadlam w ciag alkoholwy
![]() Cytat:
![]() 2. no co Ty, czemu jak lump. bluzy są wygodne i takie zupelnie normalne, ciezko sie w nich wyrozniac , troche tlumia seksapil ;p choc w sumie mam dwie takie z kapturem, z grubej bawelny, jedna w kratke z diversa, a druga, swietna, z nike, ma rozowy kaptur i rozowy napis, jest taka dosc obszerna, kojarzy mi sie z taka jak nosza laski w ameryce, do tego wlosy w kitke i heja, tak czesto sa ukazane, ze tak smigaja na operacje plastyczne miedzy innymi ( aaaa! wlasnie, apropo operacji plastycznych, chyba zaczyna mi sie udawac przekonywanie tza na operacje biustu kurcze, chyba bylabym do tego zdolna Cytat:
teraz Twoja kolej ![]() i moja w sumie tez, i Psyhola :P [QUOTE=agniesikk;32218743A lexis, no figura tej dziewczyny jest boska Ja bym jeszcze do tego dolozyla wieksze cycki, ale nie mozna miec wszystkiego... Nogi za to sa swietneEj, ja chyba tez zrobie TŻ jakąś Walentynkę Ale dam mu z opóźnieniem, bo będzie u mnie dopiero za 2 tygodnie (miał być jutro, ale wypadło mu dzisiaj kolokwium i w poniedziałek o 8 rano też). Niech już zda tę sesję i będzie spokój 1. mialam o tej lasce napisac bezposrednio pod postem Alexis, ale chyba nie zaznaczylam go do wielocytatu :P Figure ma boską, do tego fajny wzrost, akurat uwzgledniajacy noszenie szpilek ( (ech, dobrze wiem ze nie, ale zazdrosc mnie zzera 2. o nie znowu zapomniałam to ogarnąć tez wlasnie chcialam zrobic kartke i ja wyslac. ale takzastanaiwam sie, co moglabym w niej napisac, ostatnio nie moze mi przejsc przez gardlo "kocham cie" nie wiem co jest ;/super, widze tez, ze drugi egzamin tez zdany - super, mowilysmy, ze nie ma sie co martwic na zapas to co, sesja zdana ![]() Cytat:
jezu jak ja sie boje takiego rozczarowania
|
|
|
#1928 |
|
Raczkowanie
|
Wow, jaka szybka odpowiedź
![]() Piszę z biologii, chemii i angielskiego rozszerzenie, resztę zdaję w podstawie, a Ty? Zaczynam się stresować bo styczeń zdecydowanie za szybko mi przeleciał. O feriach już nie wspomnę. |
|
|
|
|
#1929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- dzieki aniabaniaa mam nadzieje ze sie ulozy....bo rozstania sa dla mnie koszmarem a rozwod kiedy jest dziecko i m na kredyt to juz koszmar by byl...ale masohistka tez nie jestem
|
|
|
#1930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() roznica wieku jest bardzo duza, a Ty - mlodziutenka! moze stad te klopoty w komunikacji tylko ej, jemu powinno zalezec, Ty na pewno ulozysz sobie zycie, a on, z takim podejsciem do zycia?hm, kij ma zawsze dwa konce, ciekawe jak to wszystko wyglada z jego perspektywy, probowaliscie pogadac?! z Twoich postow bije rozgoryczenie, 8 miesiecy po slubie, to zbyt szybko, zeby tak pisac o swoim malzenstwie
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Baniak, nieeeeee!!!!!!!
Mam poprawke z lodżiki! ![]() A co do prawka... Planuję sobie znaleźć faceta, który mi będzie woził tyłek bez żadnego marudzenia ![]() Fanka, hej ![]() ![]() Daisy, kurcze przykro mi Jestem tylko rok młodsza od Ciebie, ale nie wyobrażam sobie mieć męża i dzieci teraz
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-02-11 o 11:48 |
|
|
|
|
#1932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie, po co mi to prawko ![]() 2. co nie? ja jestem starsza, a i tak sobie tego nie wyobrazam ;p
|
|
|
#1934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nikt Ci nie każe udawać, że jest super, bo to akurat nie należy do Twojej oceny. Zmienił dla mnie kraj i rzucił studia wraz z reprezentacją, a ja potem dałam mu nieźle popalić. Niestety u nas nie jest 24/24 kolorowo, tak się nie da. Pojechali ![]() Bania, ile Ty dałaś za ten zestaw do prostowania włosów?! ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Przyjaciółka się śmieje, że jestem nad wyraz PRO RODZINNA
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglada na tpo, ze tak jak piszesz, nawyki kawalerskie ma we krwi.... ech, zycie bywa tak strasznie ciezkie ;/;/aj kurcze, nawet nie pamietam ale cos kolo 300 zlotych
|
|
|
#1937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
agniesikk - Jaki masz sposób na lenistwo? Moje jest chyba nieposkromione.
A co do prawka... Dostałam kurs prawa jazdy w prezencie na 18. urodziny od cioci... No i czekam na drugi egzamin. Mam wrażenie, że nigdy tego nie zdam. Jak oblałam to chciałam zrezygnować, ale wszyscy chcą żebym zrobiła to prawko. Miałam wrażenie, że nawet egzaminator chciał żebym zdała a to jest dopiero tragedia, bo nie mogę zrzucić winy na nikogo ani na nic
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Efekt dalej Ci się trzyma?! Bo może poprosiłabym na piątkowe urodziny? Uczciłabym te ostatnie -NAŚCIE
![]() Cytat:
![]() Wpadła babcia: "A wiesz co.. to Ty jednak zrób sobie coś w domu, a Młody zje u nas pyzy' Dzięki
|
|
|
#1940 | |
|
Zadomowienie
|
brawo Marudo :P
![]() Cytat:
Trzymaj się i nam zawsze możesz się wygadać TZ prawko wczoraj oblane - byli najbliżsi czyli ok 12 osób :P a dziś do klubu świętować w większym gronie ![]() Ja z nim poświętuję jutro |
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziweczyny za wsparcie i wysluchanie moich zalow:P zobaczymy czas pokaze co to wyjdzie:P corcia moja spi sobie slodko a ja juz mam 2 serie A6W za soba teraz biore sie za hula-hop
|
|
#1942 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do włosów mam tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...gladzanie.html Nasza apteka żyje w przyjaźni z ziają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moją najbardziej twarzową bluzą jest bluza z dziecięcego hm- biała z różowym napisem i przykrótkimi rękawami,które zawsze mam podwinięte,żeby nie było widać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co się dzieje z tż?
|
||||||
|
|
|
|
#1943 |
|
Raczkowanie
|
przed slubem bylismy pare miesiecy.....pracowalam a obecnie jestem na macierzynskim. od konca mies ide do szkoly dalej zaocznie...
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jeszcze w sytuacji kiedy jesteś młoda, dzieli Was prawe 15 lat. Twoi rodzice nie mieli nic przeciwko?Tyle dobrego,że masz urlop macierzyński Pomalowałam paznokcie na słodki malinowy kolor,a przedostatnie pazury na brokatowy granat,od razu mi weselej
|
|
|
|
|
|
#1945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydawalo mi sie ze masz proste :P efekt mi się hmm, trzyma, powiedzmy, teraz mam fale, takze efekt jest jeszcze inny :P ale to juz trzeci miesiac od przeprowadzenia zabiegu, a moje wlosy sa baardzo krecone, grube i geste; te fale ktore mam teraz sa urocze napewno powtorze, nie chce wracac do lokow ![]() Cytat:
![]() 2. fajnie, udanej zabawy Cytat:
zartuje, bylo w porzadku ![]() 2/ uo, nie widzialam jeszcze takiej maski :P i jak sie spisuje? w sumie mi srednio odpowiada ziaja do wlosow ;p 3. sama nie wiem, najbardziej przeraza mnie to, ze po smierci chce byc spalona, a wtedy silikony podobno zostaja ![]() taka moja alkoholowa rozkmina :P 4. wlasnie z nim wszystko super, jest kochany, uroczy i w o gole, a ja mam jakis zastoj i regres w uczuciach ![]() Cytat:
![]() 2. skąd masz taki brokatowy granat? malinowych i wszelkich odcieni rozu mam sporo, ale nie moge trafic z ladnym granatem ![]() w ogole lubie patent z malowaniem paznokci na rozne kolory
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio częściej prostuję, tak gdzieś raz na dwa tygodnie,a kiedyś to potrafiłam pół roku nie prostować ale podobam się sobie w prostych i w lekkich falach. Moje naturalne ostatnio mają zły czas, muszę je podciąć, nie mam dla nich czasu. Ograniczam się do mycia szamponem bez sls, potem maska na godzinę i na szybko odżywka b/s. Żadnych olejów, wcierek, plunkingów itd. ![]() A w czym poszłaś:kiecka czy spodnie? ![]() My myślimy czy dzisiaj jechać,ale ja chyba wolę w domu przy filmie i winie,a jutro wyskoczyć tylko na piwo. Nie chce mi się dwa tygodnie pod rząd wychodzić z tymi samymi ludźmi, jestem dziwna? Maska jest spoko, wygładziła mi włosiska, były takie hmm zdyscyplinowane Oj bańka Ty to też masz ciekawy związek co ![]() Aj bo ja mówię co myślę, nigdy nie chcę nikogo obrazić tylko powiedzieć swoje zdanie. Kiedyś dużo szalałam na Intymnym, teraz nie mam czasu to mniej i chyba mi tego brakuje a) wiem jak żyć,żeby być szczęśliwą b) wiem jak schudnąć i ćwiczyć ale nie zawsze potrafię wykonać to w praktyce,taki oto ze mnie gówniany ekspert ![]() A brokatowy granat mam z tych lakierów z nakretką w zeberkę sprzedawanych na rynku za 3zł. Zrobiłam 8min abs, teraz czas na buns Legs odpuszczę bo nocuję u R. to wystarczająco poćwiczę mięśnie nóg Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-02-11 o 15:50 |
|
|
|
|
|
#1947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, różnica między nami polega na tym, że mój facet przynajmniej był pewny tego, że mnie kocha i powiedział mi dopiero kiedy to czuł naprawdę, a nie palnął mi to na początku związku, a potem mnie zostawił na dwa miesiące bez słowa wyjaśnienia
Zresztą nie obraź się, ale jak dla mnie to w rozwoju emocjonalnym jesteś na poziomie 15-latki. Ekscytujesz się, potem wpadasz w jakieś mega doły związane z facetem, cieszysz się, że go nie zrypałaś- no litości, ale dla mnie to takie gimnazjalne podchody. Zresztą co Ty się tak uczepiłaś tego "Kocham Cię"? Wydaje mi się o wiele dojrzalsze powiedzieć to, dopiero gdy się pozna drugą osobę- a na początku związku to akurat nie jest możliwe. Pewnie za jakiś czas to zrozumiesz.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-11 o 16:09 |
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I może to głupie,ale nie zastanowiło Cię: - dlaczego 34letni facet jest sam? - czego taki facet szuka u dziewczyny,która dopiero skończyła liceum,zdała maturę? I szczerze- bardziej on chciał dziecka czy Ty? |
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Fanka, ja też piszę R z biologii i chemii, a resztę na podstawie
Mnie do nauki motywuje to, że ciężko się dostać na farmację Ciężko mi cokolwiek poradzić, bo ja się zawsze dużo uczyłam z własnej woli, nikt mnie do książek nie musiał gonić- szkoda, że w odchudzaniu nie jestem taka wytrwała![]() Poza tym wyniki matur próbnych są czasem dołujące- pierwszą napisałam na 72% i to był taki jednorazowy wyskok, inne już gorzej. Ale pocieszam się, że egzaminatorzy trochę inaczej sprawdzają matury z biologii niż nauczyciele w szkole. Na jaki kierunek się wybierasz? ![]() Bania, właśnie moje koleżanki z klasy też noszą bluzy i fajnie wyglądają, tak na co dzień, akurat na szkolne warunki (wiadomo, w jednej klasie ciepło, w drugiej zimno ), ale jakoś nie umiem się przekonać... To chyba nie mój styl- chociaż niektóre bluzy są ładne, mnie się chyba najbardziej podobają kangurki szare albo granatowe (ale ja mam wrażenie, że pogrubiają tyłek ).Ej, Ty masz fajne cycki, nie powiększaj ".A wiecie, że mój TŻ chciał ostatnio wejść z kumplami do klubu i bramkarz go nie wpuścił, bo miał bojówki moro? (to był taki spontaniczny wypad na piwo, wszyscy już byli wstawieni) W sumie potem okazało się, że dobrze, bo to był klub ze striptizem- mogę spać spokojnie Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-11 o 16:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

Muszę go oswajać, już na następny rok też musi mi wymyślić coś kochanego 

dołączam do Was (mam nadzieję, że dobrze trafiłam). Chcę zrzucić 5 kilo. Potrzebuję motywacji, bo miałam zacząć od początku roku. Tym czasem mamy już luty a moja waga stoi w miejscu. Jak zresztą wszystko. Miałam uczyć się do matury w ferie. Jutro ostatni dzień a ja nawet nie zajrzałam do podręczników
To nie rozumiem, czemu tak u Was jest. Twojego faceta nie przytłoczyła praca? Dziecko? No nie wiem, nieraz ludziom ciężko się odnaleźć w nowej sytuacji- chyba tylko szczera rozmowa Wam pomoże, musicie się zastanowić, co robić dalej, jakoś to poskładać do kupy- życzę Wam wszystkiego dobrego i mam nadzieję, że to przezwyciężycie dla Was i dla dobra dziecka 
Ja bym jeszcze do tego dolozyla wieksze cycki, ale nie mozna miec wszystkiego... Nogi za to sa swietne

Piekarnik Laury
Dzięki

BLOGUJĘ
choc bywalo ;p A wiesz, ze wiedzialam, ze sie odezwiesz jak napisze o tych spodniach?