|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Oriflame (zapachy, kolorówka)
Nic nie znalazłam
pozdrawiam
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
ej ale dlaczego? Przeciez umówiłysmy sie juz na rezerwacje rzeczy. To trochę nie fair...
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
tak, jest szansa, tylko co Cię interesuje u mnie?
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje ale nic
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki tusz byś miała? poza tym nic nie widzę
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- wonder mógłby być to jest w czarnym opakowaniu czy niebieskim? wonder lash intense ten w czarnym mnie interesuje
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-02-11 o 13:21 |
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsza sprawa który to wonder, sleekowi wartością nie odpowiada, za szminkę bardzo chętnie, a co do 1:1 to jak chcesz, ja już nic nie widzę, chyba że u mnie znajdziesz coś za oba tusze ewentualnie
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- no nic trudno do następnego razu
|
#160 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Kitko, zaciekawił mnie podkład w odcieniu Porcelain ale kolor różni się w zależności od rodzaju podkładu... Oglądam swatche w necie i Porcelain z podkładu Very Me jest super, a ten sama nie wiem. Zależy mi na czymś prawie białym
Co ewentualnie byś chciała za Giordani Gold, Age-Defying?---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- No niestety, zarówno puder jak i olejek kosztowały kilka razy więcej niż podkład więc dziękuję. Szminka nie w moim kolorku.
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
wtedy tak na szybko przejrzałam aby odpisać coś, bo się śpieszyłam
![]() mi się podoba Giordani White Gold, a czy nie będziesz może robiła zamówienia bo byłabym chętna na tusz Wonder? |
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
tzn pytasz czy znajdę coś u Ciebie tylko za olejki ?
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- raczej całości, a które olejki Cię interesują ? ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- mi się u Ciebie podoba jedynie Tender Care Vanilla (Waniliowy krem uniwersalny) 2 sztuki NOWY ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- heh no też się cieszę... byłabyś ewentualnie zainteresowana wymianą olejków za balsamy ? ![]() jeszcze jedna wizażanka jest zainteresowana tymi olejkami... ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- no ale byłabyś chętna na wymiankę olejki za kremiki ? dam znać jak wizażanka się zdecyduje lub też nie:P
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie nic z wątku ale piszesz że można pytać o ori więc zaryzykuję, gdybyś miała to interesowałyby mnie:
kulki GG, prasowana mozaika GG, bronzer Terracotta, róż Perfect blush lub fioletowy wonder lash enhancer |
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wizażanka zrezygnowała z olejków. Ty byłabyś chętna tylko na cytrynowy i pomarańczowy z imbirem ? Oddasz za nie kremiki oriflame ?
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- no to podejmij decyzję, bo są chętni na olejki ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- mogę Ci dorzucić kominek do tych 2 olejków. a krem do rąk masz dalej w rezerwacji ? ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- no to co robimy z wymianka ?
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
co Cie u mnie zainteresowało?
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oriflame (zapachy, kolorówka) Warszawa
no to trzeba było mówić od razu... w wątku masz zaznaczone przy balsamach zegar czyli jako pierwsze do wymianki, piszesz że jednak nie jesteś pewna czy chcesz je wymieniać. dobrze było gdybyś się określiła konkretnie
![]() Czy chcesz wymienić dwa olejki i kominek za 2 kremy waniliowe uniwersalne?
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
napisałas w moim kosmetycznym watku info, ze mam do Ciebie zajrzeć, wiec myslałam, ze cos u mnie znalazłas....
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
czy interesuje cię coś w moich wątkach?
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Najbardziej podoba mi się zapach Giordani white gold oraz pędzel do pudru Mam nadzieję że zauwazyłaś że olejek jest po terminie,nie chciałabym być nieuczciwa. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- zgadzam się piszę PW. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- niestety próbek i odlewek nie posiadam jesli coś znajdę do tej pory na pewno dorzucę
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
hmm nie rozumiem czemu miałabym być poszkodowana... mi pasuje wymianka
kominek- używany 2 olejki za 2 kremy uniwersalne wanilia. Jeżeli Tobie pasuje i jesteś zdecydowana to potwierdź proszę wymiankę i zapraszam na pw, jeżeli nie to też to napisz bo jak pisałam jest zainteresowanie tymi olejkami.
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
chyba Cie przekierowało do starego watku, tutaj jest aktualny nowy i uporzadkowany watek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=593052 zaraz Ci napisze co u Ciebie widze, a masz jeszcze cos poza watkiem z oriflame? jakas wieksza wymianke mozeby zrobic---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- wstepnie jestem chetna na miodek, dla kobiet wjakim wieku sa kremy royal ? daj znac co trzymasz pod ladą
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
głównie szukam produktów do pielęgnacji włosów, cieni do powiek w kolorach beżu i brązu oraz nieotwartych lakierów do paznokci, jednak u Ciebie niestety nie widze nic dla siebie, gdybys jednak coś miała to daj znać
|
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Niestety nic dla siebie nie znalazłam, ale jeśli jesteś zainteresowana wspólnym zamówieniem, to super.
Ja będę zamawiała pewnie tylko l-cysteinę, Twoje zamówienie będzie większe? Daj znać na pw. Pozdrawiam
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wpadło mi w oko
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie przejrzyj moj kosmetyczny i daj znac, wiekszosc rzeczy, ktorymi bylas zainteresowana sa jeszcze dostepne, oddam je za cos co mi sie przyda, niekoniecznie o tej samej wartosci, takze zastanów sie, pozdrawiam
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
a masz jakies inne zapachy z Ori???ipodklad z ori mi sie podoba ale niestety za jasny
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

pozdrawiam