Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-11, 13:18   #3451
Dancing_Lady
Raczkowanie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Gratulacje Jak dla mnie to trochę za wąskie, ale bardzo ładne

A reklama z "sexy and I know it" jest boska

Dostałam dziś od rodziców i brata bukiet goździków (w kolorze pomarańczowym - "przewodnim") i napatrzeć się na niego nie mogę. Mama rozmawiała jeszcze z panią w kwiaciarni i ponoć nie mam co się martwić, bo ślubny bukiet z pomarańczem, bielą i czerwienią będzie bardzo fajnie wyglądał
Od kilku tygodni zbierałam się, żeby kupić sobie hantelki (co by mieć ładne ramionka w dniu ślubu) i też je od nich dostałam, cieszę się bardzo!
A Tż chce mnie wyciągnąć na kolację do restauracji... tylko, że to odpada, bo ja ciągle niezbyt dobrze się czuję i mam wrażenie, że chyba nigdy z tego choróbska nie wyjdę, więc wolę jeszcze siedzieć w domu

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:19   #3452
ewula87
Rozeznanie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

O kurcze dziewczęta, wczoraj wieczorem pierwszy raz Was poczytałam, dziś weszłam żeby się dołączyć, a tu od wczoraj tyle do nadrobienia! Sporo się tu dzieje
Wiec zgodnie z zapowiedzią przyłączam się do Was. Mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie. Ślub tak jak w podpisie 22 września

Edytowane przez ewula87
Czas edycji: 2012-02-11 o 13:20
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:23   #3453
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Witam się sobotnio
Byłam u fryzjera odświeżać kolorek a teraz zabieram się za sprzątanko.
TŻ ma dziś egzamin, więc mocne kciuki się przydadzą

A tak w ogóle to muszę się pochwalić. Mój TŻcik został wczoraj wybrany przez kierowników najlepszym z młodych (młodych stażem - etat ma od września, a na stażu był od czerwca) pracowników 2011. Jestem strasznie dumna. Jak wrócił z impreski integracyjnej, to mi wszystko opowiadał. Nawet nie wiedział, że jest taki plebiscyt u nich w pracce. Zdobył 46 głosów na 50. Dostał Martini i maskotkę tygryska, z uwagi na to, że jest tygrysem 2011 Kurcze, ale się cieszę

Co Ci się śniło?

No i za te nasze 6 miesięcy

no to gratulacje

Cytat:

bardzo ładne

Witam nowe PMki
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:25   #3454
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Popełniłam też zakupy, bo dostałam wyższą wypłatę, niż zakładałam i po oddaniu długów i rozplanowaniu wydatków mogłam zaszaleć i tu baty się należą - która z Was kupiła spodnie rurki wyszczuplające na allegro? Odgapiłam!! A do tego jeszcze:
http://allegro.pl/firmowa-urocza-blu...093245396.html
http://allegro.pl/firmowa-rozkoszna-...085085954.html
A wczoraj poszłam do CCC, bo przyjęli moją reklamację i mogłam nie odbierać tych samych butów, tylko wybrać inne w tej samej cenie z powodu tego, że wada buta (rozkleiły się) wystąpiła do 3 miesięcy od zakupu i coś tam jeszcze i najpierw chciałam wybrać jakieś dla Mamusi, ale nie było i kupiłam z Lasockiego za 8,99 Tyle kosztowała pasta do skóry A reszta to wartość tamtych, bo była mega promocja i mi się udało
Aj zazdroszczę... Ja swojej nie dostałam jeszcze, mimo że miała być przelewana do 10 każdego miesiąca

A czy zdjęcia winietek mogłabyś wstawić na forum? Chciałabym też zobaczyć, a nie mam dostępu do poczty

Edytowane przez magdalennne
Czas edycji: 2012-02-11 o 13:27
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:25   #3455
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie Dziołchy

Ciężko mi było Was nadrobić, bo tyle stron, no ale się udało, chociaż zajęło mi to kilka dni i w dodatku wszystkich nie zacytuję....

Na początek o szkole: nie zdałam jednego egzaminu - część ustną na 4, a pisemną na 1 i mimo, że mam zadania zrobione, pisałam wszystkie kolosy to nie dostałam zaliczenia i mam poprawkę, drugą w życiu 21.02.2012 - Całe studia wszystko zadawałam od razu (poza jednym egzaminem) no i teraz niespodzianka... W poniedziałek też mam egzamin i mam nadzieję, że zdam, bo dwóch poprawek to nie przetrawię

Podziękowania dla rodziców: u Nas scrapbookingowe albumy ze zdjęciami, ale tak: najpierw ślub rodziców, później Nasze z chrztu i pierwszych lat życia, później z lat szkolnych, później jakieś nastolatkowe, później z bycia razem, okresu narzeczeństwa, ze ślubu (puste miejsce) i na końcu wnuk/wnusia (puste miejsce). Będą okładki ozdobione motylkami, w kolorach chyba brązowych albo poszaleję i zrobię miętowo-różowe, choć amarant albo kobalt też mi się podobają Piosenka dla rodziców to: Kombi "Pokolenie", a poza albumem dostaną jeszcze odpowiednio biżuterię (jakieś ładne, niedrogie komplety)+Martini, a tatusiowie Koniak i Whisky

Zakup ślubny: kupiłam sobie białą przedłużkę obniżającą zapięcie stanika do sukni ślubnej, bo nie wiadomo jeszcze, jak pójdzie stanik a nic mi nie może wystawać - kosztowała 11.90 bo w Cubucie była promocja
Do tego jutro idziemy na Targi Ślubne popełnić duże zakupy i jeśli tam nie kupimy zaplanowanych rzeczy to na allegro wieczorkiem pozamawiamy

Zrobiłam też winietki próbne - są genialne! Chcecie to wrzucę Wam na pocztę, bo może się komuś przydać szablon Jest na nich nawet cytat, ale są tylko takie proste: całość będzie dopełniona motylkiem 3D i ozdobiona serduszkiem podklejonym bibułką (wytniemy ozdobnym dziurkaczem serce i podkleimy)

I coś jeszcze "fajnego" - mam problem, bo powiedziałam TŻowi, że jak rzuci palenie to odstawię tabsy i byłam pewna, że nieprędko a tu niespodzianka i jutro idziemy po e-papierosa i koniec z normalnymi fajkami...
Co do szkoły, przykro, że nie udalo sie zaliczyć, trzeba byc pozytywnej myśli, kolejnym razem będzie lepiej i nie ma co myslec o kolejnych poprawkach, nawet zabraniam
Co do podziękowań, rowniez intensywnie sie kiedyś nad takim zastanawiałam, i moze wrócę do tego. Powiedz, czy do jednego albumów wklejasz zarówno zdjęcia ślubne swoich jak i rodziców Tż, czy rozdzielasz i osobny dla rodziców Tż i swoich, a potem już wspólne zdjęcia jak byliście razem?

I przyłączam sie do prośby magdalennne

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-02-11 o 13:27
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:28   #3456
a u d r e y
Wtajemniczenie

Nena Blue Ivy jet piękna nie ma brzydkich dzieci, ale sa wyjątkowo ładne, a ona do takich należy. Moim zdaniem podobna do obydwojga, a nawet jeśli urodziła ją surogatka to nie mam ni przeciwko. jest w doobrych rękach

Nakupiłam odżywek do włosów, idę olejować i sprzątać

Milego dnia!

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Wiktusiaczku za egzamin I za TABSY
Mój też palacz, ale jeszcze nie znalazłam na niego sposobu...
Stary 2012-02-11, 13:29   #3457
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Zakup ślubny: kupiłam sobie białą przedłużkę obniżającą zapięcie stanika do sukni ślubnej, bo nie wiadomo jeszcze, jak pójdzie stanik a nic mi nie może wystawać - kosztowała 11.90 bo w Cubucie była promocja
teraz dopiero zobaczyłam o co chodzi z tym obniżaczem nigdy wcześniej takiego nie widziałam a widzę, że super sprawa koniecznie muszę zakupić

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
O kurcze dziewczęta, wczoraj wieczorem pierwszy raz Was poczytałam, dziś weszłam żeby się dołączyć, a tu od wczoraj tyle do nadrobienia! Sporo się tu dzieje
Wiec zgodnie z zapowiedzią przyłączam się do Was. Mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie. Ślub tak jak w podpisie 22 września
ślubujemy tego samego dnia:P ja godzinę wcześniej
Stary 2012-02-11, 13:34   #3458
E87
Wtajemniczenie

Ale poszalalyscie wczoraj, nie jestem w stanie Was nadrobic... Wczoraj do nocy sprzatalam i pichcilam, dzisiaj powtorka z rozrywki w kuchni, bo tatko urodziny odprawia i roboty full bo imprezka sie szykuje Nie wiem co mi sie dzieje ale mam jakies problemy ostatnio z wyslowieniem sie i zapominam normalnie uzywanych slow wczoraj tak mialam na wieczor, chyba juz z totalnego zmeczenia... dzis lepiej ale wykamana jestem na maxa jakas mykam troche odpaczac, milego weekendu
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:37   #3459
Brydzia_
Zakorzenienie

podczytuję was cały czas na bieżąco jednak na pisanie już mam mało czasu.
Poza tym póki co stoimy w miejscu jeśli cos załatwie to napewno się pochwale

pozdrowienia dla wszystkich

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:38   #3460
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

witaj i musisz sie przyzyczaic do takiego tempa jakie mamy

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ale poszalalyscie wczoraj, nie jestem w stanie Was nadrobic... Wczoraj do nocy sprzatalam i pichcilam, dzisiaj powtorka z rozrywki w kuchni, bo tatko urodziny odprawia i roboty full bo imprezka sie szykuje Nie wiem co mi sie dzieje ale mam jakies problemy ostatnio z wyslowieniem sie i zapominam normalnie uzywanych slow wczoraj tak mialam na wieczor, chyba juz z totalnego zmeczenia... dzis lepiej ale wykamana jestem na maxa jakas mykam troche odpaczac, milego weekendu
to na pewno ze zmeczenia, ja jak wczoraj pisalam te nazwiska, wiersze, teksty na maila do zaproszen to juz tak zglupialam, ze nie wiedzialam czy pisze sie Ewe czy Ewę dzisiaj sie z tego smieje, bo to oczywiste, ale tak mi sie mozg przekrecil
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:45   #3461
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
a już mysłałąm, że coś co się dla mnie nada ale niestety nafta do włosów przetłuszczających to baaardzo trudny kosmetyk, owszem, przyspiesza wzrost i wzmacnia, ale włosy trzeba podobno myć ze dwa razy dziennie.....

też chcę zobaczyć
Ja nie zauważyłam, żeby mi się po ten nafcie bardziej przetłuszczały włosy.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a gdzie kupic tą nafte kosmetyczną?
Naftę można kupić w aptece.

Madziuniusia Gratuluję obrączek

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:49   #3462
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to muszę się pochwalić. Mój TŻcik został wczoraj wybrany przez kierowników najlepszym z młodych (młodych stażem - etat ma od września, a na stażu był od czerwca) pracowników 2011. Jestem strasznie dumna. Jak wrócił z impreski integracyjnej, to mi wszystko opowiadał. Nawet nie wiedział, że jest taki plebiscyt u nich w pracce. Zdobył 46 głosów na 50. Dostał Martini i maskotkę tygryska, z uwagi na to, że jest tygrysem 2011 Kurcze, ale się cieszę
Super, gratulacje dla TŻta i trzymam kciuki za egzamin
Stary 2012-02-11, 13:52   #3463
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Naftę można kupić w aptece.

dziekuje jakie proporcje do tej maseczki? ile jajej i ile tej nafty? i jak czesto nakladasz tą maseczke?

wiecie co?? moja kamera coraz blizej moj TZ cos kombinuje
Stary 2012-02-11, 13:53   #3464
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Aj zazdroszczę... Ja swojej nie dostałam jeszcze, mimo że miała być przelewana do 10 każdego miesiąca
A czy zdjęcia winietek mogłabyś wstawić na forum? Chciałabym też zobaczyć, a nie mam dostępu do poczty
Wrzucę, ale to prototyp i nawet nie ma co fotografować - jak zrobię już z dziurkaczem i serduszkiem to obfocę, obiecuję
Z wypłatą to przekichane, może w poniedziałek już prześlą

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Co do szkoły, przykro, że nie udalo sie zaliczyć, trzeba byc pozytywnej myśli, kolejnym razem będzie lepiej i nie ma co myslec o kolejnych poprawkach, nawet zabraniam
Co do podziękowań, rowniez intensywnie sie kiedyś nad takim zastanawiałam, i moze wrócę do tego. Powiedz, czy do jednego albumów wklejasz zarówno zdjęcia ślubne swoich jak i rodziców Tż, czy rozdzielasz i osobny dla rodziców Tż i swoich, a potem już wspólne zdjęcia jak byliście razem?
I przyłączam sie do prośby magdalennne
Dobrze, ale kurde ostatni rok i takie jaja w szkole nam robią...
Tak, do jednego albumu i fotki rodziców moich i TŻa, bo to spójną całość będzie tworzyło: A i A wzięli ślub wtedy a wtedy, D i D wtedy a wtedy a W i Ł urodzili się wtedy a wtedy... Jak wiesz o co mi chodzi

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
[/COLOR]Wiktusiaczku za egzamin I za TABSY
Mój też palacz, ale jeszcze nie znalazłam na niego sposobu...
Ja jestem przerażona... Na razie Mu o tym nie wspominam, no ale słowo się rzekło

Cytat:
teraz dopiero zobaczyłam o co chodzi z tym obniżaczem nigdy wcześniej takiego nie widziałam a widzę, że super sprawa koniecznie muszę zakupić
Super, bo na serio z kiecką nigdy nic nie wiadomo
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:03   #3465
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Wariatki moje Jesteście zdrowo pieprznięte!!!! Jeden wieczór i tyle nadrabiania...

Cytat:
Napisane przez anetka1414 Pokaż wiadomość
Jestem i ja Ślub 28.07.2012r a przed tym obrona mgr więc proszę trzymać kciuki :P
Podaję linka do mojej sukni ślubnej, bo już się szyje, a dopadły mnie jakieś śmieszne kobiece wątpliwości czy aby dobrze wybrałam... heh... jak sobie z tym radzicie?
http://www.sarah.com.pl/oferta_szcze...dp=220&start=0
Witam nową koleżankę

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
witam nowe PM-ki
dziewczyny muszę sie pochwalić i poradzić jednocześnie:
dzięki czarnej_kawie mam szablon drzewka - księgi gości, uruchomiłam swoje rozległe znajomości będę miała jewydrukowane w formacie A3 ( razem z naszymi imionami i datą) za - uwaga, uwaga -10 zł
teraz pytanie: czy mam kupić dla gości takie tusze do maziania paluchami jak pokazywała tutaj Cierpliwosc, czy mogą być jakieś farbki, albo czy takie tuszę dostanę w Empiku? podpowiedzcie mi
Ja też mam tusz firmy heyda, czy jakoś tak i powiem szczerze mi bardzo ciężko schodziło z paluchów. Dlatego u mnie chyba będą farbki.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Kicia, oglądałaś chirurgów S08E13? Ja płaczę- ale ze śmiechu
Ja oglądałam Bardzo sy,patyczny odcinek- przerywnik zrobili

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Margida, jak tą mówią, speszjeli for ju: http://www.youtube.com/watch?v=_7TtBGE9MiE
Jeeeeee, może ja nie Margida (ale też Małgosia) i powiem szczerze, że uwielbiam tą piosenkę... jeszcze przez byłego mego, a mój TŻ jest święcie przekonany, że to przez niego tak ją lubię i nie wyobrażam sobie wesela bez tej nuty!!!

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

Aleś Ty ciekawa, po przeciwnej stronie Odry, co gosza_m, daje Ci to coś?
Tylko nie dzielmy teraz w tak sympatycznym gronie która strona Odry jest lepsza Tylko się zastanawiam skąd jesteś

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
gosza jest z Tworkowa
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
wiem
Ciiiiii Jeszcze się okaże, że się znamy...

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Szpital psychiatryczny w Tworkach jako gwarowe powiedzenie?
To było jakieś baardzo szerokie skojarzenie
Czemu każdy jak się pyta gdzie mieszkam od razu wyskakuje z Tworkami...
U nas funkcjonuje takie powiedzenie "Jak troszka to do Toszka, jak bez granic to do Branic"

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Mogę się do Was dołączyć??
No pewnie!! Witaj

Cytat:
I kolejna nowa PMka
Dziewczyny napiszcie coś o sobie, będzie raźniej jak się bliżej poznamy

I witam resztę nowych PMek, które mi się nie zacytowały

Widzę, fajną imprę wczoraj miałyście na wątku. A ja miałam w domu 4l grzańca- sama robiłam- poszło wszystko, do tego znajomi przynieśli wódkę i poszły kolejne 2l... Siedzieliśmy do 4 nad ranem. O 5 poszłam spać, mimo tego, ze wypiłam tylko 2 kubki grzańca jestem nie do życia dzisiaj!!!!!! Nie wyspałam się, no...
I wieczór panieński chyba zorganizują mi moi kumple- czaicie to... po prostu jak to wczoraj powiedzieli- jedyna rzecz, która nas dzieli to moje cycki
Z nieprzyjemnych rzeczy to kumpel wczoraj oficjalnie nas poinformował, że po 5 latach związku rozstał się z dziewczyną. I to akurat był przypadek, gdzie facet się mocno starał, angażował i chyba tylko on kochał... po 5 latach Tak więc musieliśmy go wesprzeć!!!

I przez Was teraz słucham Virgin a ja taka stara hardrockowa dusza jestem... " Więc nie martw się, uśmiechnij się!"

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:12   #3466
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Kurcze po tym jak zobaczyłam ten film, chyba zdecydujemy się na zmianę koncepcji co do I tańca
http://www.youtube.com/watch?v=kY-68...eature=related
Muszę pogadać z zespołem... No i tż Bo nie sądzę, żeby tak cudownie mnie poprowadził

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:14   #3467
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej
poszalałyście wczoraj.

Podzielę sie z wami linkiem, bo są już pierwsze zdjęcia córeczki Beyonce http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=35581 śliczna jest i trochę podobna do mamusi, więc może jednak to była plotka z tą surogatką ?
Cudowne dziecko! Najważniejsze, że zdrowe. Poza tym takie mądre zdanie funkcjonuje w obiegu, nie ten jest rodzicem kto urodził, a ten kto wychował. Więc nawet jeśli to surogatki to i tak cudne. No i gdyby już, to pewnie wyszukali taką osobę, która jest podobna wizualnie i charakterowo do rodziców. W końcu jak się ma kasę to można

Cytat:
Mamy obrączki!
Gratuluję Bardzo ładne, klasyczne i ponadczasowe!

Cytat:
Witam się sobotnio
Byłam u fryzjera odświeżać kolorek a teraz zabieram się za sprzątanko.
TŻ ma dziś egzamin, więc mocne kciuki się przydadzą

Gratuluję docenienia TŻta. Może za niedługo awansik???
[QUOTE=monika860902;322308 23]Mogę się do Was dołączyć??

Cytat:

I coś jeszcze "fajnego" - mam problem, bo powiedziałam TŻowi, że jak rzuci palenie to odstawię tabsy i byłam pewna, że nieprędko a tu niespodzianka i jutro idziemy po e-papierosa i koniec z normalnymi fajkami...

No to tyle - nie będę się rozpisywać o pięknej sukni koronkowej, butach, nowych PMkach, pracy Chatki, problemach kasi_kuku, rozterkach o kamerzyście, świadkach, no i całej reszcie, którą przeczytałam...
Witam też nowe PMki, w dodatku jedna z datą ślubu identyczną, jak moja
dla TŻta za determinację! Oby wytrwał w postanowieniu!!!! Mój już tylko pali "od święta", czyli jak się mocno napije i czuje dym papierochowy, ale i z tym walczymy!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:15   #3468
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
dziekuje jakie proporcje do tej maseczki? ile jajej i ile tej nafty? i jak czesto nakladasz tą maseczke?
Ja mam dość długie włosy więc używam 2 żółtka i 6 łyżeczek nafty. Mieszam i nakładam. Trzeba nałożyć na włosy jakąś folię i tak siedzieć pół godzinki. Ostatnio nawet trzymam 20 minut i też chyba działa. Maseczkę robię raz w tygodniu.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2012-02-11 o 14:16
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:17   #3469
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucę, ale to prototyp i nawet nie ma co fotografować - jak zrobię już z dziurkaczem i serduszkiem to obfocę, obiecuję
Z wypłatą to przekichane, może w poniedziałek już prześlą

Dobrze, ale kurde ostatni rok i takie jaja w szkole nam robią...
Tak, do jednego albumu i fotki rodziców moich i TŻa, bo to spójną całość będzie tworzyło: A i A wzięli ślub wtedy a wtedy, D i D wtedy a wtedy a W i Ł urodzili się wtedy a wtedy... Jak wiesz o co mi chodzi

Ja jestem przerażona... Na razie Mu o tym nie wspominam, no ale słowo się rzekło

Super, bo na serio z kiecką nigdy nic nie wiadomo
Wiem wiem Jak nie znajdę nic innego i Tż sie spodoba taki album to bede dzialac, tylko ja to taki leniuch wiec najlepiej by bylo gdyby mi coś w oko wpadało

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:32   #3470
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Cudowne dziecko! Najważniejsze, że zdrowe. Poza tym takie mądre zdanie funkcjonuje w obiegu, nie ten jest rodzicem kto urodził, a ten kto wychował. Więc nawet jeśli to surogatki to i tak cudne. No i gdyby już, to pewnie wyszukali taką osobę, która jest podobna wizualnie i charakterowo do rodziców. W końcu jak się ma kasę to można
Wszczepienie komórki jajowej Bijące i Dżeja w surogatkę, to nie problem Ja to bym prędzej była zdania, że się bała o figurę Nie od dziś wiadomo, jak wyglądają latynoskie mamy;]

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:34   #3471
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Dziewczyny pewnie skacowane, albo jeszcze śpią

Wczoraj Tż zatwierdził wzór zaproszeń i będą te:
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...097506163.html
Już się przewijały w wątku nie raz.

Nie chwaliłam się Wam jeszcze, ale w końcu znalazłam sposób na moje wypadające włoski Farbuję je i mi strasznie wypadały, a teraz widzę ogromną różnicę. Mam nadzieję, że mi zdążą zgęstnieć do ślubu, bo mam mnóstwo takich włosków 10cm puki co
Bardzo ładne zaproszenia z tego co pamiętam od początku je chcieliście ??

Cytat:
Dzień dobry;] i do widzenia, bo jedziemy za obrączkami:P
My też dziś za obrączkami chodziliśmy ale dopiero dziś zamówione zostały. Troszkę się stresuje bo zmodyfikowaliśmy gotowy projekt oraz będę mieć brylant kwadratowy odwrócony o 90 stopni więc efekt mam nadzieje będzie taki jaki chce ale pochwale sie za 2 tygodnie

Cytat:
Ja tam pracuję od czterech miesięcy i w sumie często jak była jakaś sprawa do mnie to przez Tż mnie informowali (nie wiem czemu mi wprost nie mówili ), a poszło o to, że nie wpisałam do kajecika, że mnie dzisiaj w pracy nie ma, bo będę w szkole, chodź poinformowałam słownie
Ehh szkoda słów widać ktoś miał zły dzień i znalazł sobie ofiarę :/

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Mogę się do Was dołączyć??
Witamy

Gratuluję załatwionych spraw i DDŚ jak patrzę, że wam zostało coraz mniej dni to stresuję się tak jakby to tez była moja data :p

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:42   #3472
niusia_87
Zakorzenienie

Witam nowe PMki
Cytat:
Wariatki moje Jesteście zdrowo pieprznięte!!!! Jeden wieczór i tyle nadrabiania...
Mówiłam, żę będzie impreza, nie podałaś terminu, to są tego efekty...

Cytat:
Tylko nie dzielmy teraz w tak sympatycznym gronie która strona Odry jest lepsza Tylko się zastanawiam skąd jesteś
Obydwie strony odry są najlepsze

Cytat:
Ciiiiii Jeszcze się okaże, że się znamy...
A może, nie wiem... Już z koleżanką z drugiej strony Odry, ustaliłyśmy wspólne znane nam osoby :P

Cytat:
Czemu każdy jak się pyta gdzie mieszkam od razu wyskakuje z Tworkami...
U nas funkcjonuje takie powiedzenie "Jak troszka to do Toszka, jak bez granic to do Branic"
Nie wiem dlaczego wyskakują?
Powiedzenia nie słyszałam

Cytat:
Widzę, fajną imprę wczoraj miałyście na wątku. A ja miałam w domu 4l grzańca- sama robiłam- poszło wszystko, do tego znajomi przynieśli wódkę i poszły kolejne 2l... Siedzieliśmy do 4 nad ranem. O 5 poszłam spać, mimo tego, ze wypiłam tylko 2 kubki grzańca jestem nie do życia dzisiaj!!!!!! Nie wyspałam się, no...
I wieczór panieński chyba zorganizują mi moi kumple- czaicie to... po prostu jak to wczoraj powiedzieli- jedyna rzecz, która nas dzieli to moje cycki
Z nieprzyjemnych rzeczy to kumpel wczoraj oficjalnie nas poinformował, że po 5 latach związku rozstał się z dziewczyną. I to akurat był przypadek, gdzie facet się mocno starał, angażował i chyba tylko on kochał... po 5 latach Tak więc musieliśmy go wesprzeć!!!

I przez Was teraz słucham Virgin a ja taka stara hardrockowa dusza jestem... " Więc nie martw się, uśmiechnij się!"
Następny raz też chcemy grzańca i sałatki, tylko prawdziwą, a nie wirtualną
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:43   #3473
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dość długie włosy więc używam 2 żółtka i 6 łyżeczek nafty. Mieszam i nakładam. Trzeba nałożyć na włosy jakąś folię i tak siedzieć pół godzinki. Ostatnio nawet trzymam 20 minut i też chyba działa. Maseczkę robię raz w tygodniu.

teraz juz wszystko wiem tez mam dlugie wlosy, wiec wyprobuje tyle samo skladnikow musze cos zrobic bo bede lysa niedlugo... strasznie mi wypadają... i mnie to wkurza
Stary 2012-02-11, 14:45   #3474
niusia_87
Zakorzenienie

Z tego wszystkiego zapomniałam Magdalenie pogratulować obrączek, widziałam "Magdalena 22." macie imiona + daty? Imię TZ to:
Stary 2012-02-11, 14:52   #3475
kindziulindzia
Zakorzenienie

mam obrączki

ależ ja się cieszę z takich rzeczy moja pasuje jak ulał a TŻ jest pod napięciem jak coś przeskrobie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:53   #3476
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
mam obrączki

ależ ja się cieszę z takich rzeczy moja pasuje jak ulał a TŻ jest pod napięciem jak coś przeskrobie
hehe poka poka

Stary 2012-02-11, 14:56   #3477
malwus20
Wtajemniczenie

Hej wam Ale jesteście walnięte zdrowo, tyle stron miałam do nadrabiania że szok

Chciałam tylko powiadomić ze nie będzie mnie raczej tu do wtorku, jadę do Tz i dalej wałkujemy te zaproszenia, poza tym będę w poniedziałek na próbnej fryzurze Fotki oczywiście będą

Witam nowe PMki na forum
Stary 2012-02-11, 14:56   #3478
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
hehe poka poka
mój telefon robi słabe zdjęcia bo jest już starym dziadkiem i są rozmazane musicie poczekać jak TŻ przybędzie
19.05.2012
Stary 2012-02-11, 14:59   #3479
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
mój telefon robi słabe zdjęcia bo jest już starym dziadkiem i są rozmazane musicie poczekać jak TŻ przybędzie
Ok a więc poczekamy

Stary 2012-02-11, 15:02   #3480
kindziulindzia
Zakorzenienie

wrzucę Wam dwa jakościowo najlepsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11-02-12_1144.jpg (80,0 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11-02-12_1418.jpg (108,0 KB, 60 załadowań)
19.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości