![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Mnie się one kojarzą z lady gagą... ona cos podobnego miala chyba...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
Teraz też coś kojarzę, podobne ale bez ćwieków. Pewnie z ćwiekami też ma.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na lookbooku na 5 km potrafię rozpoznać Polki - nie to że takie super czy takie tragiczne ale taka swojska twarz od razu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolałabym czarne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zadomowienie
|
Raczej nie... a szkoda
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2379 |
Wtajemniczenie
|
Też tak robię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc ani razu nie byłam na egzaminie w białej koszuli, a jestem na 3 roku studiów. Nie umiem znaleźć takiej, która by mi pasowała (wyglądam jak klocek w każdej), poza tym nie cierpię tego typu ciuchów więc zbytnio nie szukam. Ubieram jakąś sukienkę albo kolorową spódnice i jakoś nikt się nie czepia. Aczkolwiek wiem, że na uczelni TŻ (politechnika) wyrzucają z egzaminu jak chłopak nie przyjdzie w garniturze. Na obronę jednak wypadałoby w końcu kupić tą koszulę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to nie jest temat na temat modowy ale powiem ci ze nie masz racji. Mowie jako osoba ktora od 2004 nie jadla miesa.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Raczkowanie
|
Ja też tak robię.. Polek po prostu nie da się nie rozpoznać
![]() ![]() Nie jest aż taka zła.. Zdecydowanie przesadza z makijażem, to fakt. Solarium też nieszczególnie jej służy, jednak ma regularne rysy, ładną figurę i niektóre jej outfity są całkiem niezłe. Btw, dzisiaj znalazłam następczynię Kamilii: http://violinstyle.blogspot.com/ Dziewczyna ma naprawdę piękną buźkę, ale jej stylizacje to już zupełnie inna bajka.. Kompletnie NIC do siebie nie pasuje. Najbardziej rozbawił mnie najnowszy wpis: http://violinstyle.blogspot.com/2012...nestone-t.html Ta stylizacja też prezentuje się.. interesująco... http://violinstyle.blogspot.com/2012...-color-of.html Nie mówiąc już o tej (i o rekordowej liczbie komentarzy pod nią ![]() http://violinstyle.blogspot.com/2012...ther-look.html Dziewczyna idzie jak burza! Bloga założyła trochę ponad miesiąc temu a już ma 480 obserwatorów i 793 fanów na facebooku. Moda na dowolne zestawianie ze sobą zupełnie niepasujących rzeczy coraz bardziej się rozpowszechnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
A co do ubioru wykładowców i ewentualnego sugerowania się nim - w sesji letniej mieliśmy egzamin ustny u jednej z profesorek, która ubiera się dość luźno. Na tenże egzamin przyszła w długiej spódnicy w kwiaty i beżowej bokserce. Mimo to każdy ubrał się elegancko. W końcu "co wolno wojewodzie..." Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2012-02-11 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do futrzanego tematu. Może będzie to odebrane jako hipokryzja, ale z pełną stanowczością potępiam noszenie naturalnych futer i dodatków z powodów czysto "zachciankowo-przyjemnościowych" i sprzeciwiam się publicznemu promowaniu naturalnych futer. Ale zdaję sobie sprawę, że są różne sytuacje w życiu i nie zawsze można kogoś ocenić w systemie zero-jedynkowym (zło-dobro, czarny-biały). Ale mimo tego, jem białe mięso i ryby, jajka i inne produkty nabiałowe. Staram się jednak tego kurczaka, czy jajka kupować z wolnego chowu, mam zaprzyjaźniony sklepik. Mam też skórzane buty i kurtkę. Nigdy jednak nie założę futra, nie jem czerwonego mięsa. Działam w wolnych chwilach jako wolontariuszka w schronisku dla zwierząt (zresztą już tak odnosząc się do ludzkich spraw, to w Bractwie św. Brata Alberta też pomagam) i codziennie klikam w miseczkę. Czy reasumując - całość mojego trybu życia pozwala na określenie mnie hipokrytką? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, ona jest ponoć "fashion student" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2012-02-11 o 11:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
swój swojego zawsze rozpozna
![]()
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do stroju na egzamin, to ja staram się ubrać elegancko, ale bez przesady. Garsonka plus biała koszula odpada. Na ustny staram się ubrać bardziej elegancko, ale tez nie jak uczennica z podstawówki. Ostatnio miałam granatową prostą spódnicę do kolan, niebieską koszulę i jasny żakiet. U mnie za brak galowego stroju nikt krzywo nie patrzy ![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co innego egzamin ustny, albo obrona pracy. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
ja jedynie na obronę się odstrzeliłam ;-) kupiłam specjalnie na tę okazję sukienkę i dopasowałam wszystko w najdrobniejszych szczegółach.
ale tak w trakcie sesji, to jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się przyjść w 100% na galowo, czyli np. spodnie w kant, biała koszula z kołnierzykiem... ![]() starałam się jedynie, by strój był stonowany.
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czego i Wam życzę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
http://lookbook.nu/look/3049695-Swingin
padłam;p;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Co do egzaminów, to ja ubieram się elegancko tylko na pierwszy termin. Zerówkę i poprawki traktuję już na luzie. Ale chyba od pierwszego semestru studiów nie byłam odstrzelona w czarną spódniczkę i białą bluzkę, tylko zwykle np. w niebieską koszulę bez kołnierzyka i czarne rurki... Ogólnie tak bardziej na luzie.
Tylko, że przez to wszystko, że nigy nie potrzebowałam takich na prawdę bardzo formalnych ciuchów, a o obronie dowiedziałam się dzień przed, to dopiero na kilka godzin przed obroną uświadomiłam sobie, że nie mam się na nią w co ubrać. Poszłam w lekko zmechaconej koszuli z matury i mojej szarej spódnicy, w której chodzę na codzień. Na wierzch, żeby nie było widać, że koszula jest stara, narzuciłam dresową marynarkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
Nie zapomnę swojego szoku, jak zobaczyłam fotę swojego byłego wykładowcy z jakiejś konferencji turystycznej. Na co dzień wyglądał jak gajowy: gęsta broda, norweski sweter, sztruksy i trekkingi, a na konferencji: gajerek i zero brody. Czasem tęskno mi za studiami i lataniem po lesie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
U nas na uczelni mam wrażenie że większość wykładowców ma totalnie wylane na to jak student wygląda. Dla mnie ktoś kto się czepia że ktoś jest niedostatecznie ładnie ubrany to jakiś zakompleksiony prof którego osiągnięciem życiowym jest gnębienie studentów. Mamy takiego jednego na uczelni ale na szczęście już wszelką styczność z nim mam za sobą. Ja zazwyczaj ubieram się elegancko i schludnie, także jak się okazuje że trzeba było być jakoś bardziej odświętnie ubranym to się negatywnie nie wyróżniam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie mam spodni w kant - zastępują je czarne rurki, białą bluzkę bardzo często jakaś koszula w stonowanym kolorze. Do tego zwykle marynarka lub bardziej elegancki kardigan. Więc nie jest powiedziane, że musimy wyglądać jak pierwszaki w dniu ślubowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Wtajemniczenie
|
Ja na egzaminy staram się ubrać jakoś ładnie, zawsze zakładam rajstopy. Ale nie wiem po co to robię, bo w tamtym roku na egzaminy wszyscy przyszli w jeansach, a ja się odstrzeliłam w białą bluzkę (na szczęście to nie była koszula
![]() ![]()
#2399 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam że sposób w jaki ludzie ubierają się na egzaminy pokazuje kto ma klasę i jest kulturalny a kto nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.