|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
To tak bardziej ogólnie było, nie odnosiło się bezpośrednio butów. Czasami po prostu jak coś sobie wymyśli, to będzie robił wszystko, żeby tak było. I czasami, przyznaję, ma rację
Buty to jeszcze sprawa otwarta, mamy prawie 7 miesięcy do ślubu i jeszcze wszystko się może zdarzyć. A co do obrączek, to mieliśmy podobne typy. Ostateczny wybór należał do mnie. Edytowane przez magdalennne Czas edycji: 2012-02-11 o 21:02 |
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
Proszę powiedzieć TŻ, że facet DŻAGI różu się nie boi! a tak na serio żywiej i lepiej wygląda w drugim, tym kolorwym ;] Po za tym będzie pasował do butów ![]() ![]()
|
|
#3633 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądacie teraz na tvn"Zatańcz ze mną", teraz przed reklamą tańczyli, co to za taniec i jaka to piosenka (dzień, a raczej wieczór przed konkursem, on z Jennifer Lopez )
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli ktoś ma kolor przewodni bordowy to natknęłam się na aukcję z różnymi rzeczami w kolorze bordowym proponuje napisać i negocjować
http://moda.allegro.pl/slub-kotylion...115662453.html |
|
|
|
#3636 |
|
Konto usunięte
|
hej
![]() Wpadłam się tylko przywitać i mykam do łóżka ![]() Wybaczcie ale dziś Was nie nadrobię bo to ponad 15stron
|
|
|
|
#3637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3638 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do rpezentu dla rodziców robię to samo tylko ciągle się zastanawiam czy album zrobić wspólny czy dla każdego osobny:/? A to zapięcie do stanika nie słyszałam o takim a jeszcze zaciekawiły mnie te spodnie odchudzające jak to działa i wygląda?? A pokażesz tu winietki? ![]() W sumie czy ja mogłabym mieć już dostęp do poczty? Jestem z wami od listopada Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz mi na PW dokładna date od kiedy
|
|
#3640 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak zrobić, żeby do profilu było przypisane kiedy jest ślub i ile jeszcze zostało? To co się na dole wyświetla.
|
|
|
|
#3641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musisz wejsc na ustwienia a potem edytuj podpis A potem to wpisujesz sobie co tam chcesz
|
|
|
#3642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz spróbuję![]() Albo zrobię to jutro na spokojnie Uciekam już do TŻcika. Dobrej nocki życzę
Edytowane przez magdalennne Czas edycji: 2012-02-11 o 22:29 |
|
|
|
|
#3643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
|
|
#3644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawialam wlasnie z TZ i zeszlo na temat kamerzysty
i TZ sie zapytal czy radio i glosniki do samochodu moze kupic bo jakas okazja jest, a ja do Niego mowie, ze jak mnie pozniej oszuka z tą kamerą, albo warunkiem bedzie 5 minutowy filmik to mu to radio zdemontuje:P A On powiedzial, ze nawet bede mogla wziąc srubokręt i przedziurawic Mu te glosniki |
|
|
|
#3646 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie wieczornie czy tam w nocy
![]() Cytat:
z miłą chęcią nawet (mam ferie-mam czas, od poniedziałku już nie będzie tak kolo.. wizażowo)Witam nowe Pmki ![]() Cytat:
![]() Hmm...to ja może tajemnicza zostanę i nie powiem skąd jestem ![]() A znać się nie znamy, bo z Tworkowa znam tylko moja fryzjerkę (btw Ty się czeszesz gdzieś indziej, dlaczego?), no i na pewno jedna z moich uczennic stamtąd pochodzi. Ale, jak potwierdziła rozmowa z Niusią, bankowo znajda się jacyś wspólni znajomi, szukamy? ![]() A Twój panieński z takim towarzystwem może okazać się najlepszym wp 2012 ![]() Cytat:
z Tż Cytat:
gratuluję piąteczki, za jutro trzymam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Godzinna cisza na wizażu
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Już znam odpowiedź na moje pytanie, a brzmi ona: Santa Maria (Del Buen Ayre) - Gotan Project ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Tańczycie tango na pierwszy taniec? |
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie skonczylam Was nadrabiac...
ladystar- podeśle ci jutro wieczorem, albo w poniedziałek rano linka do fajnego kamerzysty ktory wpadl nam w oko na targa slubnych. Robi fajne dynamiczne filmy ! a cenowo niestety na razie nie powiem ci jak jest, będziesz musiala na jego strone zerknac ![]() Dziewczyny? Czy nietaktem z mojej strony bedzie Was prosic o jeszcze jedne kciuki jutro? Ostatni egzamin :/ A w poniedzialek bede miala wyniki i sie zobaczy czy kolejny tydzien spedze przed ksiazkami.. Takze mam nadzieje ze od wtorku wroce na wizaz ![]() a teraz mowie wszystkim dobranoc
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide do spanka ![]() dobrej nocki
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() trzymajcie kciukasy - prosze ![]() o 8 zaczynam egzamin
|
#3651 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana
Jeśli chodzi o to z kim będę szła do ołtarza to będzie to TŻ. I chciałam się pochwalić że zamówiliśmy zaproszenia http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...097506163.html iii mamy obrączki
|
|
|
|
#3652 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Jestem w ciężkim szoku, że tak mało miałam do czytania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak mi się nic nie chce dziś robić.... Całe szczęście, że nic nie muszę w dniu dzisiejszym
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Whitney Houston
|
|
#3654 |
|
Wtajemniczenie
|
melody i każdej która potrzebuje ![]() Ja też poproszę bo zanosi się na opierdziel od promotorki. Jadę, niby skonstruowałam temat, mam notatki o czym chce pisać, ale jej to na bank nie zadowoli. Z ciekawszych rzeczy, zapomniałam wczoraj, że w piatek moja przyjaciółka zrobiła mi peeling i skoczyłam sobie na solarium... Chyba nie muszę mówić, że gdyby stał obok mnie burak i cegła to wtopiłabym sie w temat... Na ciele piękna opalenizna, na twarzy BORDO o ja głupia...Zmykam się zbierać do krk, po seminarium jedziemy z Naszymi świadkami, ich córeczką i TŻtem do galerii szukać butów dla mnie na ślub, TŻt nie jest wiele wyższy więc muszę sobie go dopasować pod obcas że tak powiem no i szukamy dla mojej chrześnicy stroju na balet bo od jutra zaczyna lekcje A ma 2.5 roczku srajda
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mozecie mi podpowiedzieć?
Mam problem co do tego, kogo z mojej strony rodziny zaprosić na obiad poślubny (TŻ uznał, że to moja decyzja). Jak wygląda moja sytuacja? Moi rodzice są rozwiedzeni, ojciec ma dwoje małych (w momencie ślubu będzie 3,5 i 1,5 roku) dzieci i żonę. Z ojcem mam bardzo mało kontaktu, z rodziną z jego strony jeszcze mniej. Na pewno będzie na obiedzie moja mama, dziadkowie ze strony mamy; ojciec z żoną również (pytanie: co zrobić z dziećmi? chyba nie bedzie nietaktem jakimś zaproszenie ojca razem z nimi i żoną oczywiscie?), dziadkowie ze strony ojca.... I teraz pytanie. Mam chrzestnego (chrzestna gdzies przepadła) - nie widziałam się z nim dość długo, nie dzwonimy do siebie itd itp. Kiedys był mi bliski, w momencie rozwodu moich rodziców zaczęły się niektóre rzeczy w rodzinie chrzanić - w kazdym razie wygląda to trochę tak, że jestesmy w pewnym sensie skłóceni. On również ma żonę. Teraz tak - zapraszać? (na ślub zaproszę - ale na obiad?) Z jednej strony - to mój chrzestny. Z drugiej - nie mam z nim kontaktu... no ale tu mi serce podpowiada, ze jednak zaprosić (z żoną, prawda?). Teraz drugi problem, większy. Moja babcia ze strony mamy miała siostrę, która miała (piszę miała - bo zmarła rok temu) dwoje dzieci. Starszy - Ł. ma żone i 2 dzieci; młodsza, J. - jest sama. O ile kiedys bylismy blisko, to Ł nie widziałam od 6 lat, tyle też czasu nie mielismy kontaktu; z J. - widziałam się kilka razy w ciagu tego czasu, ale raczej dlatego, ze chorowała, była daleko od domu w szpitalu no i przejeżdżając ją odwiedzałam. Moja mama mówi, że trzeba ich zaprosić - jej główny (durny Ja jakos sobie nie wyobrażam zaproszenia ich na ten obiad. Dla mnie to jest w tym momencie daleka rodzina, "formalnie" również; fakt, kiedys jeździłam do nich na wakacje itd - ale od dobrych kilku lat juz tak nie jest. Na sam ślub też ciężko wybrnąć... ja jestem z podlasia, oni ze sląska Kurde, co robić? bo myslałam całą noc i nie mogę wymyslic jak to rozwiazac... ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
bardzo mi sie podobaja zaproszenia a jakie kolory?
|
|
|
#3656 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 --------- bardzo mi sie podobaja zaproszenia a jakie kolory? ![]() zaproszenie nr 4, tylko chciałam inny kolor a nie szary i czekam na odpowiedz czy się tak da
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obrączki bardzo ładne
|
|
#3658 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Ja wpadłam tylko na chwilkę, trochę Was poczytałam. Witam nowe PM-ki. Widziałam obrączki - ładne bardzo. My byliśmy wczoraj w Radomiu, kupiłam sobie majtki na ślub w Intimissimi. Proszę o kciuki na dziś bo o 14 przychodzą rodzice T na obiad, mam nadzieję, że pójdzie dobrze.A potem idziemy się spotkać z kolegą w sprawie obrączek. Pewnie jutro się odezwę. Miłej niedzieli Wam życzę
|
#3660 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast jeśli chodzi o tą rodzinę dalszą to musisz zdecydować sama. Tak jak pisałam nic na siłę, ale zastanów się czy nie byłoby ci miło gdyby jednak byli z Tobą w tym dniu. Nie wiem dlaczego nie utrzymujecie teraz kontaktu, ale być może to sprawa odległości, "dorosłości" i zajęcia się swoimi sprawami (ja mam tak z rodziną, która wyjechała do Irlandii). Ja tą moją rodzinę zapraszam, bo wiem, że są fantastycznymi ludźmi i za każdym razem jak przyjeżdżają do Polski to wpadają chociaż "na kawę". Decyzja należy do Ciebie. Trzymam kciuki, żebyś podjęła dobrą dla siebie decyzję ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Jesteś dla nas przykładem, że warto walczyć o swoje
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Piosenka dla rodziców to: Kombi "Pokolenie", a poza albumem dostaną jeszcze odpowiednio biżuterię (jakieś ładne, niedrogie komplety)+Martini, a tatusiowie Koniak i Whisky
A teraz pytanie- co poeta miał na myśli 

I baaardzo proszę idzcie sie zrelaksować i dajcie spokój z tym pisaniem 

Jeszcze się okaże, że się znamy... 

o ja głupia...