|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Cytat:
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie znajde grubsze rajstopy rozmiar 2
koloru rozowego, turkusowego, ewentualnie zielonego... przeszlam chyba cale miasto i nic nie znalazlam... mowie kobicie w sklepie ze szukam intensywnie kolorowych rajstop a ona daje mi szare:/ ehhh
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, cudo po prostu, myślę, że będą tam kolorowe i ostatnio chyba też w Galerii Centrum widziałam. Tylko nie wiem, czy 2 będzie, bo noszę trochę większe
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
w galerii bylam i nie bylo
a do tego sklepiku co napisalas, to kompletnie zapomnialam, ze tam cosik moze byc, teraz nie wiem kiedy sie wybiore bo go mam kompletnie nie po drodze... dziekuje
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
wisienka'87 i praline dzięki za odpowiedź ale już się niestety zdążyłam ostrzyc
Następnym razem spróbuje w którymś z tych przez was polecanych ![]() |
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dwa pytania:
1. Gdzie w Lubl. można kupić czapki patrolówki, albo takie jak w zalączniku. Bylam w Cornerze, ale nic ciekawego tam nie było. 2. Czy lodowisko w Lbn jest czynne? Bo ja tam nigdy nie bylam jeszcze powiedzcie mi ile sie placi, za ile czasu? w jakich godzinach otwarte itp.
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2007-02-01 o 13:51 |
|
|
|
#1538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przyjmuje w Luxmedzie i chyba na Obywatelskiej. Ja chodzę do tej Pani Doktor do Luxmedu. Naprawdę szczerze polecam, przywróciła wiarę w ortodontów i dokonała cudu prostując moje bardzo krzywe ząbki, zresztą już niemłode
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiście same kolorowe kupiłam (czerwień, fiolet, turkus, papaja). |
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
W Leclercu na Zana, Galerii Orkana i bodajże w Olimpie
![]() Cytat, szto eto: La Vantil to marka sieci salonów z bielizną znanych producentów pod jednym szyldem La Vantil. Sieć tworzą salony własne i franczyzowe zlokalizowane w dobrych punktach miast: centrach handlowych, galeriach i przy głównych ulicach. |
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
A faktycznie gapa ze mnie
La Vantil jest w Leclercu i G.Orkana (tu kupiłam swoje).Dziewczyny a wiecie gdzie mogę kupić szalik, czarny i taki długaśny ze 2-3m i oczywiście zrobiony z włóczki. Bo wszędzie widzę krótkie, albo długie ale z materiału jak chusty
|
|
|
|
#1545 |
|
BAN stały
|
nie wiecie gdzie w Lbn znajde w miare tanio salon gdzie prostuja chemicznie włosy
? może któraś z was ma z tym jakieś doświadczenia ?
|
|
|
|
#1546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mi robiła babcia i potem go skracała bo też się rozciągnął tak, że wchodząc po schodach przydeptywałam go sobie
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Heh no właśnie, jakbym miała czas to sama bym zrobiła; a tu lipa
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a gdzie i za ile kupie w lublinie dermacol??
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
Dermacol jest nawet na Bazarze i targu pod zamkiem, i w sklepiku z kosmetykami na PKS- ie ale w cenach sie nie orientuje.
A ja ponawiam pytanie: 1. Gdzie w Lubl. można kupić czapki patrolówki, albo takie jak w zalączniku. Bylam w Cornerze, ale nic ciekawego tam nie było. 2. Czy lodowisko w Lbn jest czynne? Bo ja tam nigdy nie bylam jeszcze powiedzcie mi ile sie placi, za ile czasu? w jakich godzinach otwarte itp. Zdjecia w poście http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1537 |
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu wczoraj szukałam informacji o lodowisku, bo wiem, że jest już otwarte ale nie mogłam znalezc
wydaje, mi się, że bilet wstępu na 45minut kosztuje ok 6zł. Czynne jest chyba przez cały dzień nawet może do 20-tej. Od poniedziałku do piątku w godzinach rannych tak może do 14-tej, 15-tej można pojezdzic za mniejszę pieniądze, alebo za te same ale dłużej, wtedy wychodzi korzystniej.Jak bede miała więcej pewnych informacji to napiszę, może uda mi sie wreszcie odnalezc ten artykuł. |
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie to jest dokładniej?
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
Lublinianki wiecie może coś więcej o outlecie, który otwierają w sobote w Galerii Orkana? Może ktoś słyszał jakie marki tam będą?
![]() I drugie pytanie - ile kosztują takie grube kolorowe rajstopy w La Vantil albo w Gattcie? Info baaardzo miło widziane to się nastawię na wydanie pieniążków
|
#1558 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Po pierwsze: DERMACOL - ja kupiłam w sklepie na Lubartowskiej, za Bazarem w dół, taki z zielonym szyldem "kosmetyki", zapłaciłam równo 10zł (we wrześniu) Po drugie: słyszałam o lodowisku, że ma być na Turystycznej, będzie można wypożyczać łyżwy (przeważnie będą nowe!) i będzie kosztować od 1zł do 6zł w zależności od pory dnia. Ale jeszcze nie jest otwarte.
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
dermacol dotaniesz w astorii, ostatnio były wszystkie kolory, kosztuke ok.11 zł
Cytat:
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może się spotkamy kiedyś na lodowisku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

) ledwo co dotknęła powiedziała że zapalnie przydatka, napisała całą listę leków (z ulotek!! ktore miała na biurku), nie kupiłam nic, bo stwierdziłam że dziwnym lekarzem jest (a w ogóle nakrzyczała na mnie że przyszłam do poradni, bo nie jestem z Lbn więc u siebie powinnam pójść, ja mówię że jestem na stancji i narazie do siebie pojechać nie mogę a ona do mnie "co ma piernik do wiatraka" :|) . Chciałam skonsultować to z innym lekarzem (co mi jest), poszłam do izby przyjęć na Jaczewskiego o 18.30 a wyszłam o 22:40
Lekarz zrobił przyjął mnie (po godzinie czekania), zbadał (ale jakoś tak 'powierzchownie' - w ogole się nie przejął że coś może mi być, tylko tak ledwo co zbadał), pobrali krew, czekałam na wyniki a później na jego ponowną wizytę. Po 3 h przyjął mnie ponownie, zrobił USG i stwierdził że nic mi nie dolega, to był najprawdopodoniej ból od owulacji
) Skończyło się dobrze, ale ten lekarz ze szpitala strasznie się ociąga, nic mu się nie chce robić
Przychodza kobiety w ciąży i czekają po 2 h, bo on siedzi i bawi się długopisem.... Więc ja tych lekarzy nie polecam 
koloru rozowego, turkusowego, ewentualnie zielonego... przeszlam chyba cale miasto i nic nie znalazlam... mowie kobicie w sklepie ze szukam intensywnie kolorowych rajstop a ona daje mi szare:/ ehhh

, cudo po prostu, myślę, że będą tam kolorowe i ostatnio chyba też w Galerii Centrum widziałam. Tylko nie wiem, czy 2 będzie, bo noszę trochę większe