Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-11, 16:27   #4201
Gosia2011
Rozeznanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Hej kobietki
wróciłam z Lublina, zaliczenie za sobą, jutro kolejny egzamin pisemny, wszyscy mówią, że szykują gotowce wazie co..więc i ja przyszykuję.
Tż miałam na popołudnie więc się minęliśmy jutro ma też popołudnie ciekawe czy z tą larwą
Aj więc muszę napisać i ściągę i gotowca na 4 str. A4

Ćwiczyłam wczoraj na stepperze o jejQ ale ciężko na nim, spociłam się jak mysz kościelna

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Monia współczuję księdzapff te ich pytania, ale zdarzają się fajni!
U nas jak ostatnio chodził po kolędzie to był chwilkę

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Jak skończę pisać coś strzelę sobie ma wzmocnienie ) i do ćwiczeń postaram się połączyć stepper z rowerkiem

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 17:35   #4202
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Monia nie wygaduj głupot i swoich nóżkach, bo się na Ciebie obrażą
A co do opryszczki to ja słyszałam, że tego nie da się wyleczyć po prostu niektórzy mają w sobie taki wirus który co jakiś czas się pokazuje w postaci opryszczki
I jak tam był ksiądz ?

Sanderko ja tez odebrałam jaka Ty jesteś śliczna

Gosia no to trzymam kciuki za egzaminy mądra jesteś, więc na pewno wszyściutko zaliczysz

Dobra mam kilka zdjęć, szczerze to mi się nie bardzo podobają, bo na każdym mam głupią minę no ale co tam dodaję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6522.jpg (38,7 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6536.jpg (57,1 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6546.jpg (37,0 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6555.jpg (53,6 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6558.jpg (51,5 KB, 61 załadowań)
Stary 2012-02-11, 19:06   #4203
Milena001
Zadomowienie

Bardzo ładnie wyglądasz blondyneczko promieniejesz
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 19:11   #4204
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Hej kobietki
wróciłam z Lublina, zaliczenie za sobą, jutro kolejny egzamin pisemny, wszyscy mówią, że szykują gotowce wazie co..więc i ja przyszykuję.
Tż miałam na popołudnie więc się minęliśmy jutro ma też popołudnie ciekawe czy z tą larwą
Aj więc muszę napisać i ściągę i gotowca na 4 str. A4

Ćwiczyłam wczoraj na stepperze o jejQ ale ciężko na nim, spociłam się jak mysz kościelna
hej
trzymamy za egzaminy poradzisz sobie

no i brawo za stepper

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dobra mam kilka zdjęć, szczerze to mi się nie bardzo podobają, bo na każdym mam głupią minę no ale co tam dodaję
Świetnie wyglądasz Ty nie widziałaś głupich min ja jestem mistrzynią głupich min

Monia
, dałaś radę z księdzem?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 19:19   #4205
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No ja mam doła od samego rana :/
Mama mi przyniosła wode święconą, świeczki i tą pałkę do chlapania hehe posprzatałam i ubrałam się Ksiądz może przyjść on już jest w moim bloku, ciekawe o której przyjdzie.....
Te plastry to Compeed. Ja je zawsze używam na opryszczkę. Świetne są, ale do apteki mam strasznie daleko póki co ratuję się Oxycortem!!
Dokładnie o te plastry mi chodziło ! ja też zawsze je używam . Aaa jeśli masz do apteki daleko to faktycznie trzeba się ratować tym czym się ma

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
A co do opryszczki to ja słyszałam, że tego nie da się wyleczyć po prostu niektórzy mają w sobie taki wirus który co jakiś czas się pokazuje w postaci opryszczki
I jak tam był ksiądz ?

Sanderko ja tez odebrałam jaka Ty jesteś śliczna

Gosia no to trzymam kciuki za egzaminy mądra jesteś, więc na pewno wszyściutko zaliczysz

masakra jaka śliczna Dziewuszka! Top Model przed Tobą Fajna masz bluzkę lub sweterek !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 19:24   #4206
meeedzik
Zakorzenienie

Milena, Heroine, Zelka dziękuję moje kochane a ja dziś tak Tż męczyłam, bo co zrobił zdjęcie to ja kasowałam bo mi się nie podobało ledwo te wybrałam, choć też mam głupie miny
Zelka a sweterek od Tż dostałam

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Zelka a Ty kochana nie przesadzaj do Top model to już prędzej Ty ślicznoto
Stary 2012-02-11, 19:26   #4207
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Milena, Heroine, Zelka dziękuję moje kochane a ja dziś tak Tż męczyłam, bo co zrobił zdjęcie to ja kasowałam bo mi się nie podobało ledwo te wybrałam, choć też mam głupie miny
Zelka a sweterek od Tż dostałam

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Zelka a Ty kochana nie przesadzaj do Top model to już prędzej Ty ślicznoto
to ma gust Twój TŻ ! nie nie Ty sie nadajesz na top Model miała byś już mnóstwo sms`ow ode mnie i od innych też

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-11, 20:45   #4208
Gosia2011
Rozeznanie

Madziu jak zwykle ślicznie wyglądasz, mają rację promieniejesz a sweterek fajny

Właśnie poćwiczyłam ale jestem blond
zmachałam się znowu na tym stepperze a dopiero dzisiaj po ćwiczeniach kiedy już miałam dość i zrobiło mi się niedobrze zobaczyłam gdzie się zmienia i reguluje żeby było lżejsama z siebie się śmiałam no ale nic dzisiaj poćwiczyłam jeszcze na maksa 15 minut stepper potem rowerek 5 minut i znowu 5 minut stepper i musiałam zejść. Bo mnie zemdliłoCodziennie będę coś zwiększać, albo dwa razy dziennie ćwiczyć

Ten stepperek już zaczyna jakieś odgłosy wydawać, bony może jakiieś g*** kupiłam, oby mu przeszło

Idę pod prysznic!!!

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

A w ogóle też muszę pochwalić się, zjadłam za dużo tabletek antykoncepcyjnych, zapomniałam odstawić, a miałam zaległe opakowanie i pomyliłam, ale już nie będę wyjaśniać jak to było. Wzięłam o 2 za dużo teraz odstawiłam hmm od środy i czekam na @ mam nadzieję, że przyjdzie, ale sobie porobiłam. I od razu jakieś rewolucje w brzuszku mam ochotę na słodkie i piersi mi spuchły/ Ojś my kobiety to się mamy z tym wszystkim!

Piję właśnie z 4. kubek zielonej herbaty, czerwona mi się skończyła i zastanawiam się czy kupić sobie colon c

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-11, 21:35   #4209
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
zmachałam się znowu na tym stepperze a dopiero dzisiaj po ćwiczeniach kiedy już miałam dość i zrobiło mi się niedobrze zobaczyłam gdzie się zmienia i reguluje żeby było lżejsama z siebie się śmiałam no ale nic dzisiaj poćwiczyłam jeszcze na maksa 15 minut stepper potem rowerek 5 minut i znowu 5 minut stepper i musiałam zejść. Bo mnie zemdliłoCodziennie będę coś zwiększać, albo dwa razy dziennie ćwiczyć
crejzi gerl ale już przynajmniej wiesz, gdzie się przestawia
no i wielkie brawa za ten wysiłek! nie zwiększaj za dużo od razu, bo się zniechęcisz

Cytat:
Piję właśnie z 4. kubek zielonej herbaty, czerwona mi się skończyła i zastanawiam się czy kupić sobie colon c
masz problemy z qpą?

Monia pewnie obgaduje księdza z psiapsiółą weź i nam opowiedz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-11, 21:38   #4210
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Murka no trzymam to jedzenie i nawet rowerek wprowadziłam w tym tygodniu (pierwsze moje ćwiczenia od początku diety ) bo waga ciągle stoi ;( ale nie martwcie się Nie poddam się będę na diecie aż schudnę!!!
A powiedzcie mi dziewczynki jakie macie te kołyski? może i jak sie na jakąś skusze.... tylko mi zależ na zgubieniu brzuchola a nie na mięśniach, da to cos na ten tłuszcz?
No i tak trzymaj waga w końcu ruszy nie ma wyjścia
A kołyskę mam taką samą jak heroine i bardzo fajnie się na niej ćwiczy, ale czy na spalanie tłuszczu będzie dobra to nie mam pojęcia ale brzuszki podobno w ogóle są na mięśnie a nie na spalanie. No ale expertem nie jestem

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
zazdroszczę Ci ! bo mi ciężko zabrać sie za brzuszki ;/ ja robię przysiady póki co tylko hahaha ale chce zacząć brzuszki tylko muszę się za to porządnie zabrać ! a wakacje nie długo a ja brak motywacji
No ja się motywuję tą myślą o wakacjach, nie chcę się wstydzić A Ty musisz siąść i porządnie pomyśleć nad swoją motywacją, dlaczego chcesz ćwiczyć te brzuszki i.. zacząć! Jak będziesz miała przed oczami siebie w stroju wyglądającą jak modelka to będzie i zapał do ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja nie mam typowej kołyski (chociaż w sumie nie wiem ) ale mam taki przyrząd do brzuszków z Decathlonu:
http://www.playgroundonline.com/prod...ISER/8603.aspx
jest super! nie męczy się tak człowiek jak na podłodze no i wiadomo co z rękami zrobić bo ja jak zakładałam ręce na kark, to one mi uciekały w kierunki klatki piersiowej a to źle, bo trzeba mieć poziomo
mam taką samą i też bardzo mi się podoba, można zrobić dużo brzuszków bez wielkiego wysiłku a efekty jak na razie są fajne

Cytat:
Mi ogólnie to często oprycha wyskakuje! Jak byłam młodsza to ciągle miałam słyszałam, że są jakieś szczepionki na to????
mi też często wychodzi opryszczka i na to chyba nie ma jakiegoś cudownego lekarstwa, niektóre osoby są nosicielami a pozostałe cierpią z tym paskudztwem na ustach

Cytat:
Madziu ja się wyłamię i powiem że wyobrażam sobie Ciebie w tych włoskach co wstawiałaś zdjęcie, ostatnie z tamtych 3 pamiętasz może? Nie pamiętam jaka dziewczyna na nim była, ale tak mi jakoś pasujesz do nich

Cytat:
ale jestem blond
zmachałam się znowu na tym stepperze a dopiero dzisiaj po ćwiczeniach kiedy już miałam dość i zrobiło mi się niedobrze zobaczyłam gdzie się zmienia i reguluje żeby było lżejsama z siebie się śmiałam
Zawsze ktoś tu mnie tak rozwali że nie mogę się przestać smiać

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 21:51   #4211
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
mam taką samą i też bardzo mi się podoba, można zrobić dużo brzuszków bez wielkiego wysiłku a efekty jak na razie są fajne
no dokładnie tylko trzeba pamiętać o oddychaniu jak się robi brzuszki wtedy 'czujemy' brzuch

Cytat:
Zawsze ktoś tu mnie tak rozwali że nie mogę się przestać smiać
no ja mam to samo
Stary 2012-02-11, 21:55   #4212
murka04
Zadomowienie

Ale jestem zmęczona, znów
Wróciłam od Tż niedawno i się chyba kładę spać, jak się uda to pośpię jutro do 11 Dziś jedzenie OK, chociaż Tż kusił hamburgerami jak się zajadał nimi Ale byłam twarda.

Melduję ćwiczenia dziś : 40min zwykłym hh, ok. 20min ciężkim, 200 brzuszków.

To lecę do łóżka, dobranoc

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 22:00   #4213
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

zaszalałaś
dobranoc
Stary 2012-02-11, 22:01   #4214
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Ale jestem zmęczona, znów
Wróciłam od Tż niedawno i się chyba kładę spać, jak się uda to pośpię jutro do 11 Dziś jedzenie OK, chociaż Tż kusił hamburgerami jak się zajadał nimi Ale byłam twarda.

ładnie szalejesz ! heh ja to dziś tylko 75 przysiadów ale zawsze to cos !
Stary 2012-02-11, 23:07   #4215
monika01011986
Zakorzenienie

jestem!!! Zaraz Wam po odpisuję oczywiście

Cytat:
Monia, dałaś radę z księdzem?
Cytat:
I jak tam był ksiądz ?
Cytat:
Monia pewnie obgaduje księdza z psiapsiółą weź i nam opowiedz
Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Jak koleżanka się dowie, że ksiądz ma przyjść do Ciebie to ucieknie
Cytat:

Monia współczuję księdzapff te ich pytania, ale zdarzają się fajni!
U nas jak ostatnio chodził po kolędzie to był chwilkę
No więc co do kolędy
Koleżanka faktycznie prawie uciekła jak się dowiedziała, że mam mieć kolędę bo ona tak samo jak ja lubi księdza No ale ostatecznie zamknęła się w pokoju ze swoja córeczką i siedziały cicho
Ksiądz przyszedł o 18stej. Taki młody łepek Ale jaki fajny!!! Mówił do mnie "ślicznotko"
Zaczął mi opowiadać że miał kiedyś narzeczoną ale im nie wyszło bo ona agresywna była opowiadał mi jakies tak historie ze swojego życia i najlepsze co powiedział to to że ksiądz normalnie płaci podatki i składki ZUS !!!!! Mówił, że pracuje jako katecheta i z wypłaty normalnie mu potrącają wszystkie składki a że ma też działalność gospodarczą to płaci ZUS normalnie. A to nowość
Powiedział, że z naszym głupim Rządem to nie ma tu przyszłości i abym do męża jechała czym prędzej
Bardzoooooooo fajny ksiądz mówił, że z kuzynką mojego męża do klasy chodził w podstawówce
Jak dawałam mu kopertę z kasą to zapytał, czy na chleb mam bo jak nie to on pieniędzy nie chce! Powiedziałam że mam to wziął No i w ogóle nie zapytał, czy chodzimy do kościoła co za luzak z niego - z charakteru to w ogóle jak nie ksiądz
Także dałam radę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-11, 23:14   #4216
heroine86
Zakorzenienie

Ooooo Monia wiedziałam, że napiszesz

widzę, że dałaś radę z księdzem i nawet trafiłaś na przyzwoity egzemplarz no nowość z tymi składkami no i że się zapytał czy masz pieniądze na chleb ślicznotko
a tekst, że miał agresywną laskę najlepszy!
Stary 2012-02-11, 23:17   #4217
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

No masz rację nie moge tak mówić! Powinnam się cieszyć że w ogóle mam nogi i że nie są takie jak kiedyś

Co do opryszczki to masz znowu rację tego wyleczyć sie nie da. Ale sa jakies szczepionki które na długi czas potrafią uśpić tego wirusa. Muszę się dowiedziec co i jak.

Zdjęcia jak zwykle śliczne Ahh jak ja Ci zazdroszczę tych brązowych oczków!!! A próbowałaś malować też rzęsy na dole? Bo widzę, że nie malujesz

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Dokładnie o te plastry mi chodziło ! ja też zawsze je używam . Aaa jeśli masz do apteki daleko to faktycznie trzeba się ratować tym czym się ma
W poniedziałek pójdę do apteki bo na pocztę będę musiała iść. Wysłałam mężowi list 1 lutego z tą koszulką na walentynki i jeszcze nie doszła!!!!!!!!!!!!! A wysłałam poleconym priorytetem!!! No szlag mnie trafi z tą pocztą!!!

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
mi też często wychodzi opryszczka i na to chyba nie ma jakiegoś cudownego lekarstwa, niektóre osoby są nosicielami a pozostałe cierpią z tym paskudztwem na ustach
Lekarstwa nie ma niestety Ale są te szczepionki które niby uodporniają na długo przed oprychą. Muszę poszukać w necie na ten temat.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-11, 23:30   #4218
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
hehe :P tylko, że Ty już poszłaś spać no i nie miałam z kim gadać
Noo ja się poszłam kąpać i jak wyszłam z wanny to tak mnie zmuliło że masakra to wskoczyłam do wyrka i lulu Zresztą myślałam że jak imprezujesz to pewnie nie zajrzysz już tutaj ale sie pomyliłam

Cytat:
Twój brzuch jest rewelacyjny! i to właśnie po dwóch ciążach pełen szacun wstyd się przyznać, ale ja dziecka nie mam, a nawet w połowie takiego brzucha nie posiadam
Z brzucha faktycznie jestem dumna bo jak po dwóch ciążach to jest na prawde śliczny! Sama jestem w szoku że nic się z nim nie stało. Zawsze bałam się że będzie jeden ogromny flak z milionami rozstępów a tu nic! Jakbym nigdy w ciązy nie była! A miałam przecież taki wielki bęben w 9 miesiącu ciąży! No i gdzie ta skóra? Na prawdę sama w to uwierzyć nie potrafię. No ale żeby nie było za pięknie to mam 10 milionów rozstępów na dupie i udach no i uda wielkie i z flaczałe tak jak pośladki zresztą

Cytat:
na fotki za wcześnie zawału chcesz dostać?
Ojjj tam może nie będzie aż tak źle :P najwyżej z krzesła spadne i się trochę obiję ale zawał raczej mi nie grozi

Cytat:
imprezka bez okazji :P ot, tak spotkanie ze znajomymi nie widzieliśmy się od naszego wesela i było o czym pogadać

sklerozę to ja mam :P oj mam
Aaa no to rozumiem
Ja skleroze też mam, ciągle o czymś zapominam! Zastanawiam się czy sobie jakis lekarstw na pamięć nie kupić.

Cytat:
No mój TŻ mówi, że dorosły człowiek nie powinien spać więcej niż 8 godzin bo potem jest jeszcze bardziej ospały i mniej wydajnie pracuje
Noo ja śpię zawsze ponad 8 a nie raz to i 12 się zdarzy :P ale zawsze potem chodzę jak naćpana

Cytat:
opryszczki są okropne, jednym słowem paskudztwo jakich mało
eeeee straszne paskudztwo! nienawidzę opryszczek! Mąz w czwartek przyjedzie a ja mu nawet buzi nie dam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-11, 23:37   #4219
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ooooo Monia wiedziałam, że napiszesz

widzę, że dałaś radę z księdzem i nawet trafiłaś na przyzwoity egzemplarz no nowość z tymi składkami no i że się zapytał czy masz pieniądze na chleb ślicznotko
a tekst, że miał agresywną laskę najlepszy!
Noo wiedziałam, że na mnie czekasz siostrzyczko Sowo
Ksiądz na prawdę całkiem przyzwoity Powiedział, że poleca przeczytać książkę Kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa (czy jakoś tak:P) że wiele można się z tej książki nauczyć jak żyć w związku i się nie kłócić no ciekawe....... Chyba się skuszę i przeczytam

Nooo ponoć bardzo agresywna była i potrafiła nawet się z rękoma rzucić na niego więc ją zostawił i poszedł na księdza - ojj musiał facet się załamać że taką drogę wybrał

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-11, 23:47   #4220
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Z brzucha faktycznie jestem dumna bo jak po dwóch ciążach to jest na prawde śliczny! Sama jestem w szoku że nic się z nim nie stało. Zawsze bałam się że będzie jeden ogromny flak z milionami rozstępów a tu nic! Jakbym nigdy w ciązy nie była! A miałam przecież taki wielki bęben w 9 miesiącu ciąży! No i gdzie ta skóra? Na prawdę sama w to uwierzyć nie potrafię. No ale żeby nie było za pięknie to mam 10 milionów rozstępów na dupie i udach no i uda wielkie i z flaczałe tak jak pośladki zresztą
Ja też jestem pełna podziwu! skóra Ci się wciągnęła jakoś a ćwiczyłaś coś w ogóle? rozstępów w ogóle nie widać!

Cytat:
Ojjj tam może nie będzie aż tak źle :P najwyżej z krzesła spadne i się trochę obiję ale zawał raczej mi nie grozi
no może się skończyć tragiczniej

Cytat:
Ja skleroze też mam, ciągle o czymś zapominam! Zastanawiam się czy sobie jakis lekarstw na pamięć nie kupić.
Ja to samo mój mąż bierze to: http://www.e-lek.pl/105736,olimp-gol...E60787B4D0FCB9
i jest zadowolony chyba też zacznę brać

Cytat:
Noo ja śpię zawsze ponad 8 a nie raz to i 12 się zdarzy :P ale zawsze potem chodzę jak naćpana
hehe, no właśnie

Cytat:
eeeee straszne paskudztwo! nienawidzę opryszczek! Mąz w czwartek przyjedzie a ja mu nawet buzi nie dam
a mój się ze mną całuje :P nie przeszkadza mu ten okropny widok a na dodatek jest to zaraźliwe, ale mój mąż jakiś odporny jest tyle co ja opryszczek miałam
Stary 2012-02-11, 23:49   #4221
monika01011986
Zakorzenienie

w ogóle z dietą to KATASTROFA dzisiaj :/ Na kolację 3 wielkie kawałki pizzy serowej Jezuuu ja pizzy z pół roku nie jadłam!!! Jeszcze leżą tu koło mnie 3 kawałki ale jestem tak napchana, że nie mam ochoty na więcej Na jutro będzie Opróćz tego dwa naleśniki z jabłkami i 4 kawałki rolady z nadzieniem truskawkowym. Aaa no i rano płatki. Także dziś klapa totalna ale nie jestem aż tak załamana bo widziałam już gorsze jadłospisy
Idę się zaraz kąpać, muszę głowę umyć i się ogolić cała. Synuś już śpi więc mam czas dla siebie. Ogólnie to muszę jeszcze posprzatać bo po imprezie z koleżanką nic nie sprzątnęłam.... wszystko stoi tak jak stało

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-11, 23:56   #4222
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ksiądz na prawdę całkiem przyzwoity Powiedział, że poleca przeczytać książkę Kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa (czy jakoś tak:P) że wiele można się z tej książki nauczyć jak żyć w związku i się nie kłócić no ciekawe....... Chyba się skuszę i przeczytam
czytałam i polecam

Cytat:
Nooo ponoć bardzo agresywna była i potrafiła nawet się z rękoma rzucić na niego więc ją zostawił i poszedł na księdza - ojj musiał facet się załamać że taką drogę wybrał
tragiczna historia

Cytat:
w ogóle z dietą to KATASTROFA dzisiaj :/ Na kolację 3 wielkie kawałki pizzy serowej Jezuuu ja pizzy z pół roku nie jadłam!!! Jeszcze leżą tu koło mnie 3 kawałki ale jestem tak napchana, że nie mam ochoty na więcej Na jutro będzie Opróćz tego dwa naleśniki z jabłkami i 4 kawałki rolady z nadzieniem truskawkowym. Aaa no i rano płatki. Także dziś klapa totalna ale nie jestem aż tak załamana bo widziałam już gorsze jadłospisy
Idę się zaraz kąpać, muszę głowę umyć i się ogolić cała. Synuś już śpi więc mam czas dla siebie. Ogólnie to muszę jeszcze posprzatać bo po imprezie z koleżanką nic nie sprzątnęłam.... wszystko stoi tak jak stało
No to poszalałaś z jedzonkiem :P u mnie też nie było mega wzorowo trochę dojadałam resztki z imprezy ale jutro, no w zasadzie dzisiaj będę się pilnować

jak ja nienawidzę się golić zawsze zabieram się za to jak pies za jeża
Stary 2012-02-12, 00:13   #4223
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jestem pełna podziwu! skóra Ci się wciągnęła jakoś a ćwiczyłaś coś w ogóle? rozstępów w ogóle nie widać!
No jakoś się wciągnęła ale gdzie i jak Ja w ciązy smarowałam codziennie brzuch mleczkiem z Ziaji przeciw rozstępom dla kobiet w ciązy "Mamma Mia" o tym:
http://www.twojekosmetyki.co.uk/cata..._rozstepom.jpg
Jest nie drogi i na prawdę rewelacyjny. Szkoda kasy na droższe bo ten działa w 100%!!!! Smarowałam tylko brzuch codziennie na noc i nie mam żadnego rozstępu a tam gdzie nie smarowałam to mam milion.
Przez całą drugą ciąże też tym smarowałam i też nic się nie pojawiło
Co do ćwiczeń to ja za czasów nastolatki dużo brzuszków robiłam. Po pierwszej ciąży faktycznie też sporo ćwiczyłam ale wtedy nie stosowałam diety. Codziennie chodziłam na siłownię i jeździłam na orbitreku i robiłam brzuszki. Schudłam jakoś do 64 kg. Po drugiej ciąży nie ćwiczyłam. Czasami jak mnie napadło to porobiłam kilka dni brzuszki i na tym się skonczyło. Miałam też orbitreka ale może z 5 razy na nim jeździłam i potem go sprzedałam. Ale dużo spacerowałam z dzieckiem, pracowałam też fizycznie no i przeszłam na dietę.

Cytat:
no może się skończyć tragiczniej
Ojjj tam, dam radę Wrzuć coś chcemy Cię zobaczyć ewentualnie jak się wstydzisz to buźkę zakryj

Cytat:
Ja to samo mój mąż bierze to: http://www.e-lek.pl/105736,olimp-gol...E60787B4D0FCB9
i jest zadowolony chyba też zacznę brać
Nooo jak Twój mąż bierze to na bank jest dobre Jak mi się pogorszy to kupię to na pewno

Cytat:
a mój się ze mną całuje :P nie przeszkadza mu ten okropny widok a na dodatek jest to zaraźliwe, ale mój mąż jakiś odporny jest tyle co ja opryszczek miałam
JA Ci powiem że mój mąż też się nie brzydzi ale ja nie chce się z nim całować bo to cholernie boli! A poza tym on też często ma oprychę i nie chce go zarazić bo ja się w przeciwieństwie do niego brzydzę u kogoś opryszczki

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Cytat:
czytałam i polecam
I fajna? Nie będę usypiała na niej? No i gruba jest? Bo jak gruba to nawet nie będę zaczynała

Cytat:
tragiczna historia
taaaa niezły serial by z tego był

Cytat:
No to poszalałaś z jedzonkiem :P u mnie też nie było mega wzorowo trochę dojadałam resztki z imprezy ale jutro, no w zasadzie dzisiaj będę się pilnować
weekend jest więc z dietą ciężko :P ja do końca lutego daje troszkę na luz, a od marca ruszę pełną parą

Cytat:
jak ja nienawidzę się golić zawsze zabieram się za to jak pies za jeża
Ojjj ja też!!!! Zastanawiam sie nad depilatorem ale słyszałam, że to boli gorzej od porodu więc raczej nie ZNIESE tego

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-12, 00:21   #4224
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No jakoś się wciągnęła ale gdzie i jak Ja w ciązy smarowałam codziennie brzuch mleczkiem z Ziaji przeciw rozstępom dla kobiet w ciązy "Mamma Mia" o tym:
http://www.twojekosmetyki.co.uk/cata..._rozstepom.jpg
Jest nie drogi i na prawdę rewelacyjny. Szkoda kasy na droższe bo ten działa w 100%!!!! Smarowałam tylko brzuch codziennie na noc i nie mam żadnego rozstępu a tam gdzie nie smarowałam to mam milion.
Przez całą drugą ciąże też tym smarowałam i też nic się nie pojawiło
Co do ćwiczeń to ja za czasów nastolatki dużo brzuszków robiłam. Po pierwszej ciąży faktycznie też sporo ćwiczyłam ale wtedy nie stosowałam diety. Codziennie chodziłam na siłownię i jeździłam na orbitreku i robiłam brzuszki. Schudłam jakoś do 64 kg. Po drugiej ciąży nie ćwiczyłam. Czasami jak mnie napadło to porobiłam kilka dni brzuszki i na tym się skonczyło. Miałam też orbitreka ale może z 5 razy na nim jeździłam i potem go sprzedałam. Ale dużo spacerowałam z dzieckiem, pracowałam też fizycznie no i przeszłam na dietę.
Moja koleżanka też właśnie używała tego mleczka! I też nie ma rozstępów po ciąży! Więc musi być rewelacyjne
nieźle Ci się wyrobił ten brzuszek jak na małą ilość ćwiczeń

Cytat:
Ojjj tam, dam radę Wrzuć coś chcemy Cię zobaczyć ewentualnie jak się wstydzisz to buźkę zakryj
nie mam aktualnych zdjęć i nie mam aparatu w ogóle zawsze unikałam zdjęć jak ognia praktycznie nie mam zdjęć
jak trochę schudnę to dam się sfotografować i wstawię aj promys

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Cytat:
I fajna? Nie będę usypiała na niej? No i gruba jest? Bo jak gruba to nawet nie będę zaczynała
fajna ale no niestety muszę Cię zmartwić, bo stron ma około 300

Cytat:
Ojjj ja też!!!! Zastanawiam sie nad depilatorem ale słyszałam, że to boli gorzej od porodu więc raczej nie ZNIESE tego
oj boli boli ja nie próbowałam, ale moja siostra dostała w prezencie i mało się nie ze.s.rała z bólu nie użyła tego więcej :P
już wolę użerać się z maszynkami i pianką do golenia
Stary 2012-02-12, 00:37   #4225
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koleżanka też właśnie używała tego mleczka! I też nie ma rozstępów po ciąży! Więc musi być rewelacyjne
nieźle Ci się wyrobił ten brzuszek jak na małą ilość ćwiczeń
Ojj jest rewelacyjne! Moja koleżanka ta która dzisiaj u mnie była też się tym mleczkiem smarowała ( za moją namową) gdy była w ciązy i nie ma a ni jednego rozstępu. Także wydawanie kasy na mleczka typu Mustela które kosztują BÓG wie ile to największa głupota pod słońcem. Nie zawsze to co drogie to lepsze w tym przypadku

Cytat:
nie mam aktualnych zdjęć i nie mam aparatu w ogóle zawsze unikałam zdjęć jak ognia praktycznie nie mam zdjęć
jak trochę schudnę to dam się sfotografować i wstawię aj promys

no ok, trzymam Cie za słowo!!!! Tylko, że wtedy to nie będziemy miały porównania z sprzed odchudzania do po.

Cytat:
fajna ale no niestety muszę Cię zmartwić, bo stron ma około 300
to nie dla mnie o jakieś 280 za dużo!

Cytat:
oj boli boli ja nie próbowałam, ale moja siostra dostała w prezencie i mało się nie ze.s.rała z bólu nie użyła tego więcej :P
już wolę użerać się z maszynkami i pianką do golenia
No wiele takich samych opinii słyszałam właśnie... ponoć tortury na maksa. Ale z ciekawości chciałabym spróbować na prawdę mam dosyć tych maszynek już......

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Cytat:
zmachałam się znowu na tym stepperze a dopiero dzisiaj po ćwiczeniach kiedy już miałam dość i zrobiło mi się niedobrze zobaczyłam gdzie się zmienia i reguluje żeby było lżejsama z siebie się śmiałam

Ten stepperek już zaczyna jakieś odgłosy wydawać, bony może jakiieś g*** kupiłam, oby mu przeszło
aaaaa sie uśmiałam no ale tak też się zdarza i nie tylko Tobie za pewne

Może go nasmaruj trochę, to będzie ciszej chodził Ja tak miałam z orbitrekiem, chodził jak czołg a jak mąż go całego nasmarował smarem to było super

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-12, 00:41   #4226
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
to nie dla mnie o jakieś 280 za dużo!
coś Ty wciąga i bardzo szybko się ją czyta dasz radę

Cytat:
No wiele takich samych opinii słyszałam właśnie... ponoć tortury na maksa. Ale z ciekawości chciałabym spróbować na prawdę mam dosyć tych maszynek już......
Mi TŻ chciał kupić depilator Braun Silk-épil 7 Dual ponoć nie boli ale ja nie wierzę

Chyba trzeba się zbierać do spania
Stary 2012-02-12, 00:46   #4227
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
coś Ty wciąga i bardzo szybko się ją czyta dasz radę

Mi TŻ chciał kupić depilator Braun Silk-épil 7 Dual ponoć nie boli ale ja nie wierzę

Chyba trzeba się zbierać do spania
No pomyślę nad tą książką. Może kiedyś przeczytam, jak będę na emeryturze bo wczesniej mogę czasu nie mieć

Ooo dobrze wiedzieć że ten Braun nie boli ponoć w sumie to nie wierzę, że nie boli ale może chociaż mniej....

Nooo ja juz uciekam Miałam się wykąpać... ale mi sie nie chce już umyje sie tylko i do wyrka!
To dobranoc buziaki Karaluchy pod poduchy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-12, 00:52   #4228
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No pomyślę nad tą książką. Może kiedyś przeczytam, jak będę na emeryturze bo wczesniej mogę czasu nie mieć

Ooo dobrze wiedzieć że ten Braun nie boli ponoć w sumie to nie wierzę, że nie boli ale może chociaż mniej....

Nooo ja juz uciekam Miałam się wykąpać... ale mi sie nie chce już umyje sie tylko i do wyrka!
To dobranoc buziaki Karaluchy pod poduchy
Na emeryturze

Dobrej nocy!
Stary 2012-02-12, 07:13   #4229
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:

Tej słyszałam o tej książce, jak pisałam swoją pracę licencjacką natchnęłam się na nią gdzieś w jakiejś bibliografii

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Aj kobietki myślałam, że Wam podopisuję, ale jednak się nie wyrobię lecę się zbierać, malować.,.. bo na 9 już mam być na busiach koleżanka podjedzie po nas a potem egzaminajjjj zjadłam udko ściska mnie i nie mogę coś jeść z nerwów!

Buziaki *

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-12, 08:13   #4230
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kochane
U mnie znów ładna pogoda, to znaczy słonko świeci ale pewnie mróz jest Może na jakiś spacer się z Tż wybierzemy

Gosiu dziękuję
Mureczko jeszcze nie farbowałam na tamten kolor myślę, że tak początkiem marca wybiorę się do fryzjera już się doczekać nie mogę
Monia ja mam takie króciutkie rzęsy na dole to już całkiem jakbym ich nie miała maluje je ale leciutko, że na zdjęciu nawet nie widać, a nawet nie wiem czy da się je bardziej pomalować, bo one takie krótkie
A co do kolędy, to super, że trafiłaś na fajnego księdza i że nic Ci nie marudził
A pizzą się nie przejmuj tak dawno nie jadłaś, więc mogłaś sobie pozwolić

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości