Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 12:58   #3721
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Dziewczyny mam do was jeszcze takie pytanie odnośnie świadków bo zostaliśmy bez i teraz za bardzo nie ma kogo wziąć czy wypad wziąć małżeństwo czy raczej nie, czy to na prawdę przyniesie pecha moja mama jest za tym żeby nie brać małżeństwa

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-02-12 o 12:59
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:10   #3722
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a sorki jeszcze, że się wbijam w temat, ale mój TŻ zastanawia sie czy wielka siarą by było jakby poszedł do fryzjera, żeby fryzjer go ogolił, bo sam TŻ za każdym razem się zacina:P:P
Absolutnie nie jest to siarą! ja sama wybłysłabym chętnie mojego na podstrzyżenie bródki

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość

My byliśmy wczoraj w Radomiu, kupiłam sobie majtki na ślub w Intimissimi.

Proszę o kciuki na dziś bo o 14 przychodzą rodzice T na obiad, mam nadzieję, że pójdzie dobrze.A potem idziemy się spotkać z kolegą w sprawie obrączek.

Pewnie jutro się odezwę.

Miłej niedzieli Wam życzę
Życzę udanego i smacznego obiadu. I oczywiście się trzymają! Będzie dobrze!!!
I gratuluję kolejnego ślubnego zakupu. Bo co jak co, ale bielizna tez jest bardzo ważna!!!

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was jeszcze takie pytanie odnośnie świadków bo zostaliśmy bez i teraz za bardzo nie ma kogo wziąć czy wypad wziąć małżeństwo czy raczej nie, czy to na prawdę przyniesie pecha moja mama jest za tym żeby nie brać małżeństwa
Mi to akurat nie przeszkadza. W przesądy nie wierzę. A poza tym gdyby patrzeć na każdego z osobna i przyglądać się przesądom to ciężko byłoby kogokolwiek znaleźć na świadka. Najważniejsze by były to osoby Wam bliskie i życzliwe

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:13   #3723
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Moje posty giną wśród waszych. Wiem, że tak się zdarza, ale ostatnio coraz częściej.

Nikt nie trzyma kciuków o które prosiłam, prosiłam ostatnio o pomoc przy kokardkach na wódke, odpowiedziała 1 osoba.
Trochę przykro, no ale staram się zrozumieć.
Przepraszam za smęty, może trochę się denerwuję przed spotkaniem ale ogólnie siedziało to we mnie już parę dni i musiałam to napisać.
ile tylko potrzebujesz
i...
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:17   #3724
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Dziewczęta zaglądam tu naprawdę często a i tak zawsze mam 2-3 strony do nadrobienia, ale macie tempo
Więc zgodnie z prośbą piszę coś o sobie a raczej o nas
Oboje z TŻ mamy 24 lata (w tym roku 25). Ja kończę studia, jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej, żeby móc obronić się w pierwszych terminach. Poza tym jesteśmy w trakcie planowania przeprowadzki, bo TŻ dostał pracę 350 kilometrów od domu, więc niestety ja muszę rzucić wszystko i jechać za nim (jak już poradziły mi wizażanki na innym wątku) bo powiem szczerze, że miałam spore wątpliwości co zrobić, ja mam tu stałą pracę.
I jeszcze pochwale się swoją sukienką Będzie mała zmiana, bo dodam do niej ramiączko takie ozdobne, "wyższe" mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi
fajna suknia dla mnie za strojna, ale ma coś w sobie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

Sami
to jak sami płacicie to zaproś te osoby na których Tobie zależy czy uważasz ze powinnaś ich zaprosić (jak chrzestnego, ja np tez nie przepadam z moim chrzestnym no ale wiadomo ze go zapraszam, bo to jednak mój chrzestny, mamy ze sobą kontakt i w ogóle)
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
My jesteśmy na etapie szukania piosenki na pierwszy taniec, dalej nic nie mamy.
W trakcie poszukiwań znalazłam :

Piękną suknię ma PM, a i pomysł fajny
nasza piosenka zapisałam sobie, może coś ściągniemy z tego ich układu, bo też planujemy walca wiedeńskiego do tej piosenki trochę nie do rytmu zatańczyli ale cóż, pewnie stres
a suknia PMki śliczna

Witam nowe PMki

i trzymam kciuki za wszystkie egzaminy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:27   #3725
__Paulinka__
Zakorzenienie

ajj dziewczynki tak sie nudzialam, ze zrobilam dla siebie obiad caly tydzien nic nie robilam, bo szkoada mi bylo czasu mmm ale mi smakowalo, wkoncu miesko a nie kanapki

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Bardzo ładna suknia

Kochane proszę Was o kciuki dziś o 14:30, bo mam egzamin

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dobrego dnia dziewczyny!

ewunia87 suknia piękna

My jesteśmy na etapie szukania piosenki na pierwszy taniec, dalej nic nie mamy.
W trakcie poszukiwań znalazłam :

Piękną suknię ma PM, a i pomysł fajny
no suknia piekna i takiec tez swietnie wykonany!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:36   #3726
kindziulindzia
Zakorzenienie

no nie Whitney Houston co się dzieje na tym świecie ????
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:47   #3727
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, szczerze mowiąc myslałam, ze to przesąd który juz nie funkcjonuje ja bym spokojnie wzięła małżeństwo - my świadków wybieralismy nie na zasadzie stanu cywilnego a tego, żeby to byli bliscy nam ludzie są parą, co prawda nie po slubie - ale nawet jakby, to to by nam nie przeszkadzało

btw - nasi świadkowie dopiero dziś bedą uświadomieni, że bedą naszymi świadkami także kciuki trzymać, bo jak się nie zgodzą, to ja nie wiem, kogo my weźmiemy

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 14:01   #3728
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witajcie niedzielnie
TŻcik pojechał na mecz, więc od razu uderzam do Was

Popijam herbatkę z mojego nowego kubeczka. Dostałam od TŻta, bo mój ulubiony zginął niestety śmiercią tragiczną po bliskim spotkaniu z powierzchnią kuchenki

A tak w ogóle to muszę wrzucić 5 par butów na wujka alle. Wiecie, wiosna idzie i trzeba się pozbyć średnio trafionych zakupów pod wpływem impulsu

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Coraz bardziej mi się podobają te sukienki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1328977784
Jagoda też taką ma chodzi mi o ten dół

Zauważyłam, że dużo z was ma buty na zapięcie, one optycznie nogę skracają.
Ja mam bez zapięcia. Przez to, że nogę w kostce mam mało szczupłą, to takie zapięcia są dla mnie strasznie niewygodne. No i dodatkowo i bez zapięcia mam krótkie nóżki.
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

ja po zajeciach juz jestem

nie mam na nic sily a dzisiaj nam kobieta oznajmiła ze jutro mamy eegzamin bo przedmiot sie konczy. Bez komentarza

ale byly wyniki z logopedii iiii dostałam 5
Gratulejszyns
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki
widzę, że twardo stukacie pościki, jest co czytać od rana
witam nowe PM-ki

a teraz małe zadanie - wypowiedzcie się proszę, który zestaw pasuje? zobaczcie moje inspiracje, a poniżej przedstawiam zdjęcia mojego TŻ-ta
Zostaw go w kolorze Fajnie sie komponuje z kolorem gajerka. No i będzie super pasować do Twoich butków.
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Ty masz buciki w kolorze fuksji, wiec TZ wypadaloby tez, zeby mial cos w tym kolorze a Twoj TZ nie ma zadnych oporow przed tym kolorem? Bo Moj to by uciekl
He, he, mój też by spitalał ile sił w nogach. Ale ma chłopina szczęście, bo ja sama też się przed różem wzbraniam
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 14:02   #3729
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

Co do kuzynostwa - ja jestem na nie, pytam was co myslicie, bo mama wczoraj się wzburzyła strasznie, ze ich nie chcę zaprosić i zastanawiałam się, na ile ma rację.
Ja na Twoim miejscu zaprosiłabym chrzestnego z żoną. Kuzynostwa nie zapraszałabym.

Rodzice w kościele, Tż u siebie, będzie chyba dopiero po 17:00, bo do kościoła też pojedzie, więc siedzę sama i kuruję się jeszcze ostatni dzień Jak sobie pomyślę o jutrzejszym dniu w pracy, to aż mnie trzepie. Już wiem, że kilka "fajnych" spraw leży mi na biurku + na pewno jakieś niespodzianki Za to właśnie nienawidzę mojej roboty, nie dość, że pensja minimalna, odpowiedzialność mega duża, to jeszcze człowiek spokojnie na L4 czy urlop nie może pójść, bo albo wydzwaniają, albo potem czekają na niego afery... ech

Z przyjemniejszych spraw: wczoraj dostałam jeszcze bukiety od Tż, jego mamy i babci a potem z Tż skończyliśmy nagrywać film z naszych super wakacji 2011 No w końcu Teraz tylko trzeba porobić kopie dla rodziców, pokazać film babciom i na tym koniec. Uff.

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 14:15   #3730
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Rozmawialam wlasnie z TZ i zeszlo na temat kamerzysty i TZ sie zapytal czy radio i glosniki do samochodu moze kupic bo jakas okazja jest, a ja do Niego mowie, ze jak mnie pozniej oszuka z tą kamerą, albo warunkiem bedzie 5 minutowy filmik to mu to radio zdemontuje:P A On powiedzial, ze nawet bede mogla wziąc srubokręt i przedziurawic Mu te glosniki
O proszę, jaki honorowy. Masz teraz na niego haka

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a sorki jeszcze, że się wbijam w temat, ale mój TŻ zastanawia sie czy wielka siarą by było jakby poszedł do fryzjera, żeby fryzjer go ogolił, bo sam TŻ za każdym razem się zacina:P:P
Myślę, że to nie siara. Może tylko mieć problem ze znalezieniem salonu, w którym podejmą się tej usługi.
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

zasmuciła mnie przeokropnie śmierć Whitney Houston. Jak byłam gówniarą, to uwielbiałam ją. Znałam na pamięć wszystkie piosenki. Nawet teraz jak w radio uda się ją złapać, to jej głos jest wyjątkowy. a raczej był Od razu przypomina mi się ta biblijna przypowieść o talentach. W jej przypadku, talent to jednak było za mało. wielka strata.
Normalnie szczęka mi opadła, jak się dziś dowiedziałam. Też się wychowałam na jej piosenkach. Do tej pory mam schowane w pudle kasety, jakie mi się udało kiedyś zakupić.
Niepowtarzalny głos. Wielka strata Ale to kolejny przykład na to, że tam na szczycie ludzie są bardzo samotni.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Ja mam w nosie przesądy. U mnie świadkowa jest mężatką. Świadek TŻa jest kawalerem tylko dlatego, że ślub ma dwa tygodnie po nas (będzie mu świadkował TŻ). Dla nas najważniejsze jest to, żeby to były osoby, z którymi się dobrze dogadujemy i nie zrobią nam żadnej siupy
Stary 2012-02-12, 14:25   #3731
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Normalnie szczęka mi opadła, jak się dziś dowiedziałam. Też się wychowałam na jej piosenkach. Do tej pory mam schowane w pudle kasety, jakie mi się udało kiedyś zakupić.
Niepowtarzalny głos. Wielka strata Ale to kolejny przykład na to, że t
eh co się dzieje
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 14:30   #3732
nena1984
Zakorzenienie

eh wróciłam z poradni. porażka która trwała 2 godziny i za którą trzeba zapłacić 50 zł a to nie koniec, czeka nas jeszcze drugie spotkanie i dwa indywidualne.
Ale za to zrobiliśmy boskie zimowe zdjęcia w naszym pięknym parku, swego czasu został uznany za napiękniejszy w Polsce, zapraszam do Zamościa.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 14:37   #3733
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
eh wróciłam z poradni. porażka która trwała 2 godziny i za którą trzeba zapłacić 50 zł a to nie koniec, czeka nas jeszcze drugie spotkanie i dwa indywidualne.
Ale za to zrobiliśmy boskie zimowe zdjęcia w naszym pięknym parku, swego czasu został uznany za napiękniejszy w Polsce, zapraszam do Zamościa.
mój TŻ ma rodzinę, i możliwe że ich kojarzysz

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-02-12 o 14:39
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 14:47   #3734
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
OMG, aż strach się bać
O czym wam tak długo nawijała?
Stary 2012-02-12, 14:58   #3735
tusia_m
Zakorzenienie

Helołłłł

Ehh....ferie dobiegają końca... ostatni dzień mogłam sobie pospać

Dziś wybieramy się z TŻcikiem do kina na "I że Cię nie opuszczę". Robimy sobie przedwalentynkowy seansik, bo niestety 14 się nie będziemy widzieć (praca :/ ).

Śmierć Whitney - też jestem wstrząśnięta dokładnie tydzień temu oglądaliśmy z TŻ "Bodyguarda" i właśnie rozmawialiśmy o niej....
Uwielbiam jej głos i niektóre jej piosenki.

Miłej niedzieli!!!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 14:59   #3736
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Domyślam się, że baba była po swojemu nawiedzona. Co Wam gadała?
Stary 2012-02-12, 15:10   #3737
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
OMG, aż strach się bać
O czym wam tak długo nawijała?
Cytat:
Domyślam się, że baba była po swojemu nawiedzona. Co Wam gadała?
chyba standard czyli antykoncepcja i aborcja to zło wcielone. Prezerwatywy przepuszczają wirusa HIV dzięki swojej elastyczności i 15% dziewczyn łykających tabsy nie będzie miało dzieci. Ot same ciekawostki.

Stary 2012-02-12, 15:13   #3738
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
chyba standard czyli antykoncepcja i aborcja to zło wcielone. Prezerwatywy przepuszczają wirusa HIV dzięki swojej elastyczności i 15% dziewczyn łykających tabsy nie będzie miało dzieci. Ot same ciekawostki.

nóż mi się w kieszeni otwiera, jak czytam, co potrafią ludziom wmawiać

Stary 2012-02-12, 15:16   #3739
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
musimy w koncu pojsc na nauki ale my tak bardzo nie mamy czasu na marnowanie go na niepotrzebne sprawy ze ciezko nam sie w koncu wybrac

a do Zamoscia baaardzo chetnie , wybieram sie tam od momentu kiedy musialam napisac referat na historie urbanistyki o tym miescie i dopiero wtedy odkrylam jakie jest piekne, niestety na razie tylko w teorii...

Dziewczyny dokonalam makabrycznego odkrycia
sprzedalam w 2006 roku na allegro sweterek ktory idealnie pasowlaby do mojej sukni slubnej zamiast bolerka!!!!!!!!
mam nadzieje ze nie bede musiala nic zakladac ale chce miec cos na wszelki wypadek... i ten sweterek byl idealny

chyba od tego momentu zaczne chomikowac ciuchy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2565.jpg (73,7 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1840.jpg (49,4 KB, 72 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 15:34   #3740
patollek
Raczkowanie

Witam Was serdecznie znalazłam Was dopiero niedawno i podziwiam .
jesteście niesamowite te wszystkie dobre rady, pomocne dłonie, wsparcie jak jedna wielka rodzinka
Jednak chyba się cieszę i doceniam że my na zaplanowanie Naszego Ślubu mamy 5 miesiecy, tzn. ślub mamy 9 czerwca a zaczęliśmy planować wszystko na początku stycznia i powiem że tak chyba lepiej bo jakbym miała na to wszystko więcej czasu to min. 20 razy zmieniłabym jeszcze decyzję co do sukni, sali itp. a tak na dzień dzisiejszy już mamy wszystko załatwione, no prawie wszystko, jeszcze tylko alkohol i tort

Kochane trzymam za Was wszystkie i za Wasze plany mocno kciuki żeby Ten Dzień był taki jak sobie wymarzyliście. Za Nas i Nasze plany też

Fajnie czyta się te setki wpisów
Będę zaglądać i pisać czasami jak pozwolicie
patollek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 15:54   #3741
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Ja nie wiem, kto tym babom tak te mózgi wypiera
Nasza to w ogóle na sam początek wyjechała z tekstem: "25 lat - pokazując swoją dłoń z obrączką - Ale u Was to i tak będzie 25% rozwodów"
A ciekawostki to standard. Masakra.
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
sprzedalam w 2006 roku na allegro sweterek ktory idealnie pasowlaby do mojej sukni slubnej zamiast bolerka!!!!!!!!
mam nadzieje ze nie bede musiala nic zakladac ale chce miec cos na wszelki wypadek... i ten sweterek byl idealny

No to niezłe sweterkowe odkrycie poczyniłaś. Po tylu latach. Chociaż jeśli chodzi o chomikowanie, to ja muszę przetrzepać moje szafki, bo już chodzić nie ma w czym, a miejsca w szafkach też brak
Stary 2012-02-12, 16:00   #3742
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem, kto tym babom tak te mózgi wypiera
Nasza to w ogóle na sam początek wyjechała z tekstem: "25 lat - pokazując swoją dłoń z obrączką - Ale u Was to i tak będzie 25% rozwodów"
A ciekawostki to standard. Masakra.

No to niezłe sweterkowe odkrycie poczyniłaś. Po tylu latach. Chociaż jeśli chodzi o chomikowanie, to ja muszę przetrzepać moje szafki, bo już chodzić nie ma w czym, a miejsca w szafkach też brak

2 najwieksze problemy kobiet:
nie mam co na siebie wlozyc i nie mam juz miejsca w szafie

a co tu taka cisza?? nie spac!! tancowac!!

biegne na silownie, a pozniej na basenik milego wieczoru

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 16:06   #3743
magdalennne
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy któraś z was jest z południa Polski, a konkretniej z okolic Bielska-Białej? Poszukuję dobrej kwiaciarni, makijażystki, fryzjerki. Czy ktoś coś?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 16:10   #3744
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:

eh niestety, ja w zeszłym roku w ten sam sposób pozbyłam się futrzanej kamizelki, bo doszłam do wniosku, że za rok nikt już takich nie będzie nosił. Wskutek wymian na wizazu też pozbyłam się masy "akurat potrzebnych" ubrań.

a ja właśnie robię te ciasteczka http://mojewypieki.blox.pl/2009/11/M...iasteczka.html bo tylko do nich miałam składniki w domu. Zobaczymy co mi wyjdzie.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
a do Zamoscia baaardzo chetnie , wybieram sie tam od momentu kiedy musialam napisac referat na historie urbanistyki o tym miescie i dopiero wtedy odkrylam jakie jest piekne, niestety na razie tylko w teorii...
o to z moim Tżtem mogłabyś gadać godzinami. nie wiem dlaczego ale on jest zafascynowany tym miastem. układ itp.

Stary 2012-02-12, 16:21   #3745
Blacky
Zadomowienie

Helloł helloł
Trochę mnie nie ma, a tu milion stron do nadrobienia. Przeleciałam tylko po łebkach.

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ooo, ja też Dlatego na weselu będą u nas prawdziwe szwajcarskie sery i do tego dobrane do nich odpowiednio winka - też ze Szwajcarii
Pyszności!

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Z tego rozumiem ze Pannie Młodej sie bukiet świadkowej nie podobał, tak?. Z tym sie akurat zgodzę że co jak co ale samej płacić sobie za bukiet to już przesada. Jak można mieć pretensję jak kazało sie samemu załatwić więc załatwiła i miała bukiet taki jak jej zrobili, proste. Najłatwiej jest wymagać od kogoś jak się nie wytłumaczy czego się oczekuje a potem wielkie rozczarowanie. Ewidentnie widac że kazda z nich czy PM czy świadkowa w ogóle się nie interesowały sobą nawzajem bo jakby tak świadkowa była zainteresowana to by się pytała PMki jak ma ona bukiet żeby potem nie wypaść przy niej głupio i na odwrót.
Dokładnie tak było.

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
A tak zapytam z ciekawości, bo chyba jeszcze takiego tematu nie było. W co będą ubrane Wasze mamy? W sukienki, garsonki czy może coś innego?
Moja Mama suknię. Jeszcze nie wiemy jaką, ale wybierzemy razem. Troszkę się martwię, bo mama M. jest bardzo szczupła i nie chcę, żeby moja Mama przy niej kiepsko wypadła.

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Mierzyłam dziś suknie..jest boska...plus dodatki i jest ślicznie....welon się szyje....

Jestem happy!!!!!!
Wspaniale!

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
I coś jeszcze "fajnego" - mam problem, bo powiedziałam TŻowi, że jak rzuci palenie to odstawię tabsy i byłam pewna, że nieprędko a tu niespodzianka i jutro idziemy po e-papierosa i koniec z normalnymi fajkami...
Ja bym elektronicznego nie liczyła jako rzucenie - jak rzuci całkiem, to pogadajcie.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Jakoś to wygląda jakby każda rzecz miała inny odcień...
Też to pomyślałam.

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
I jeszcze pochwale się swoją sukienką Będzie mała zmiana, bo dodam do niej ramiączko takie ozdobne, "wyższe" mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi
Piękna suknia i piękna data.

Cytat:
Ja nie wierzę w takie bzdury.

Co do bukietu dla świadkowej, to ja też chyba z niego zrezygnuję po przeczytaniu Waszych opinii. W sumie po co jej on? Tylko kasa wydana, ręce zajęte. Bez sensu. A u nas nie ma zwyczaju zostawiania przy bocznym ołtarzu.

Witam nowe PMki - nasze grono bardzo się poszerzyło ostatnio.

Ciągle nie wysłałam tekstów do zaproszeń (już drugi tydzień)
Jakoś nie po drodze mi do kościoła, żeby przemówić godzinę i przez taki drobiazg wszystko mi się wstrzymuje...

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 16:23   #3746
Dancing_Lady
Raczkowanie

Dziewczyny, jak czytam o Waszych przebojach z poradnią to po raz kolejny cieszę się, że nie poszłam do poradni z "mojego obrębu" i wybrałam przesympatycznego, nienawiedzonego pana, z którym bardzo fajnie dyskutowało się.

Stary 2012-02-12, 16:27   #3747
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak czytam o Waszych przebojach z poradnią to po raz kolejny cieszę się, że nie poszłam do poradni z "mojego obrębu" i wybrałam przesympatycznego, nienawiedzonego pana, z którym bardzo fajnie dyskutowało się.
Pierwsze słyszę, żeby w poradni był facet. Szczęściara z Ciebie
Stary 2012-02-12, 16:36   #3748
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Pierwsze słyszę, żeby w poradni był facet. Szczęściara z Ciebie
Też wcześniej nie słyszałam i podchodziłam do pomysłu spotkania z nim ostrożnie. Ale po przeczytaniu na forach samych pozytywnych opinii na jego temat + przebyciu nauk w kościele, na których wykładała m.in. babka od nas z poradni... nie miałam żadnych wątpliwości.
Po jakimś czasie złapałam za telefon i umówiłam nas z tym panem

Stary 2012-02-12, 17:38   #3749
Blacky
Zadomowienie

Mykam obejrzeć z M. jakiś serial.

Dobrej nocy

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 17:54   #3750
klempaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, myslicie, ze do takiego uczesania da radę wpiąć welon?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (8,5 KB, 22 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości