Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 17:48   #3871
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII

Cytat:
Napisane przez kasiabasia2009 Pokaż wiadomość
A linka bys mogła wrzucić ? z góry dzięki
mam papierową

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 17:53   #3872
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
oj kusicie tym kubkiem Euro ale drugiego mi teraz nie potrzeba
Ja miałam z rossmana ale spadł i się rozpadł na milion kawałków:/

Ja dzisiaj oglądałam i chciałam wziąć ale mój kochany mężczyzna stwierdził że kupię lepszy w tej cenie. No więc się pytam gdzie? On mi na to że nie wie. Ale jak mi się podoba to sobie weź. Po czym ja dodaje że dziewczyny na wizazu mówiły że dobry, heh wyśmiał mnie dziad i poszedł do kasy. Oj strzeliłam focha że aż miło...... Będzie mi się śmiał z najlepszych testerek biedronkowych rzeczy!! Do tego dostał burę za śmietanę przy kasie. O i tak się skończyła poranna wyprawa do biedronki.
Stary 2012-02-12, 17:54   #3873
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Tak, ta jabłko-cynamon u mnie też tak ma. Nawet jej dłuższy czas nie paliłam tylko tak sobie stała i delikatnie pachniała teraz sobie tak stoi pomarańcza z wanilią ale tak intensywnie nie pachnie.
Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Wczoraj sprawdzałam cenę świeczek, u mnie jest nadal 4,95zł i dodali dwa zapachy: pomarańczowo-waniliowy (pięknie pachniała, chyba kupię, jak mi się skończą owoce leśne) i druga była fioletowa, więc pewnie jakaś wrzosowa, czy lawendowa - niestety nie zdążyłam powąchać, bo mnie TŻ ciągnął do wyjścia Za taką cenę jeszcze mogę kupić świeczkę, ale jak przekroczy 5zł to już się z nimi pożegnam.
Oooooo....! Czy li juz wprowadzają nowe zapachy A ta pomarańcza z wanilią to ma jaki kolor? Taki jak owoce egzotyczne?

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 18:03   #3874
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Oooooo....! Czy li juz wprowadzają nowe zapachy A ta pomarańcza z wanilią to ma jaki kolor? Taki jak owoce egzotyczne?
Ona ma kolor taki hmmm jak kogel-mogel
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 18:17   #3875
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ona ma kolor taki hmmm jak kogel-mogel
Aha, dziękuję

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 18:19   #3876
karateczka000
Zakorzenienie

Cytat:
oo, ja te świeczki pomarańczowo-waniliowe widziałam raz jedyny w grudniu w mojej biedronce, wtedy nie kupiłam i zalowalam, a jak po nią w końcu poszłam to nie było po nich ani widu ani słychu wiec moze teraz znow się pojawią, oby

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 18:54   #3877
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Wanilia+pomarańcza jest w kolorze takiej pastelowej, rozbielonej żółci; jak mocno ubite jajka. Ten zapach był już dostępny w urodowej gazetce latem, kupiłam wtedy dwie sztuki.
Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj oglądałam i chciałam wziąć ale mój kochany mężczyzna stwierdził że kupię lepszy w tej cenie. No więc się pytam gdzie? On mi na to że nie wie. Ale jak mi się podoba to sobie weź. Po czym ja dodaje że dziewczyny na wizazu mówiły że dobry, heh wyśmiał mnie dziad i poszedł do kasy. Oj strzeliłam focha że aż miło...... Będzie mi się śmiał z najlepszych testerek biedronkowych rzeczy!! Do tego dostał burę za śmietanę przy kasie. O i tak się skończyła poranna wyprawa do biedronki.
Ojj. Jak z chłopakiem jestem w B., to on sam pyta "Co tam Wizażanki ostatnio polecają?"

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 18:57   #3878
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Ojj. Jak z chłopakiem jestem w B., to on sam pyta "Co tam Wizażanki ostatnio polecają?"
i to się chwali.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 19:01   #3879
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
łącze się z tobą w bólu-jak czasem powiem coś w stylu
"na wizażu dziewczyny polecają"
to mnie kwituje tekstem "czyli badziew-nie kupuj"
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 19:34   #3880
Tequilka_84
Rozeznanie

U mnie wprowadzili "nowe" zasady i pewnie u was tez wprowadza... wszystko co jest z promocji Specjalnie Dla Ciebie bedzie w sprzedazy tylko 7 dni, pozniej na magazyn i przerzut na sklep wyprzedazowy... normalnie porażka.

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 19:56   #3881
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Halo, halo! Uprzejmie donoszę, że Pieczywo Chrupkie Just fit z sezamem jest dostępne w Biedronce na ulicy Szadeckiej w Poznaniu dziś widziałam tam jeszcze kilkanaście opakowań w koszach. Pamiętam, że któraś z dziewczyn pytała, bo chciała zrobić zapasy nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale info może się przyda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07647.jpg (149,0 KB, 30 załadowań)

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 20:04   #3882
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karookarolina Pokaż wiadomość
a mogę wiedziec jakie są kolory pisaków? planuje dla TŻta zrobic ciasto boisko na urodziny, więc przydałoby się coś żeby linie narysować

Tikutik ja swojemu też kupiłam, ale jeszcze nie dałam Mam nadzieje, że będzie nosił do pracy z ciepłą kawą, bo sobie na piechote chodzi, więc w sam raz się ogrzeje w pracy. Jaki kolor wzięłaś? Ja swojemu czarny

Moim zdaniem kubek rewelacja, może wytrzymają do mojej wypłaty, to ja sobie też taki kupię
Pytanie nie do mnie ale pewnie to o te pisaki chodzi my też ich zawsze używamy do pierników http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/produkty/slodki...i-cukrowe.html Są dwie wersje do wyboru: kolorowa (czerwony, zielony, żółty i biały) i czekoladowa (w różnych odcieniach czekoladowych ).
Kubek mąż kupił i też mamy czarny. Dzisiaj kolejny dzień użytkowany i nic nie cieknie i już żałujemy, że nie kupił dwóch bo pewnie wszystkie już się rozeszły.

Cytat:
Kupiłam też wczoraj fasolkę szparagową mrożoną, makaron penne do zapiekanki, pomidory (piękny zapach i smak, szkoda, że cena już mnie nie cieszy), pieczarki, które mnie rozczarowały, bo musiałam praktycznie wszystkie nóżki wyrzucić ( dziwny kolor i w ogóle dziwnie wyglądały) i ser zółty w kawałku Edamski chyba, bardzo dobry
Ser polecam, kupuję go i jest bardzo dobry

Cytat:
Ja miałam z rossmana ale spadł i się rozpadł na milion kawałków:/

Skąd ja to znam! Też ciągle słyszę, że pewnie znowu coś na wizażu wyczytałam i się śmieje

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
łącze się z tobą w bólu-jak czasem powiem coś w stylu
"na wizażu dziewczyny polecają"
to mnie kwituje tekstem "czyli badziew-nie kupuj"
Chyba nas nie docenia!
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 20:35   #3883
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tequilka_84 Pokaż wiadomość
U mnie wprowadzili "nowe" zasady i pewnie u was tez wprowadza... wszystko co jest z promocji Specjalnie Dla Ciebie bedzie w sprzedazy tylko 7 dni, pozniej na magazyn i przerzut na sklep wyprzedazowy... normalnie porażka.

To w takim razie fajnie by było, gdyby w Biedronach pojawiło się info gdzie jest najbliższy sklep wyprzedażowy... Chociaż to chyba marzenie ściętej głowy...

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 20:35   #3884
karookarolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Czerwony, biały, zielony, żółty
Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Pytanie nie do mnie ale pewnie to o te pisaki chodzi my też ich zawsze używamy do pierników http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/produkty/slodki...i-cukrowe.html Są dwie wersje do wyboru: kolorowa (czerwony, zielony, żółty i biały) i czekoladowa (w różnych odcieniach czekoladowych ).
Kubek mąż kupił i też mamy czarny. Dzisiaj kolejny dzień użytkowany i nic nie cieknie i już żałujemy, że nie kupił dwóch bo pewnie wszystkie już się rozeszły.

Dzięki dziewczyny Jadę jutro do tesco to może uda mi się kupić Potrzebny mi właśnie biały Niech się stary koń ucieszy trochę :P W związku z tym, że ciasto lubi i piłkę nożną to trochę śmiechu będzie Jeszcze do tego tylko żelki z biedronki i będzie cacy

Mam nadzieję, że ja jeszcze taki kubek dostanę dla siebie, bo mi też by się przydał. Z tygodnia czyściocha też planuję kupic troszkę rzeczy
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:03   #3885
zuzat
Raczkowanie

Mój mąż zawsze pyta "coś tam wyczytała?" albo "co tam polecają, co fajnego nowego?" ale tak nie prześmiewczo

Edytowane przez zuzat
Czas edycji: 2012-02-12 o 21:13
zuzat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:09   #3886
BabaZMiasta
Rozeznanie

Czy ktoś jak ja poluje na teczki jutro?

Nakarm głodne brzuszki

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl
BabaZMiasta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:13   #3887
Percival
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BabaZMiasta Pokaż wiadomość
Czy ktoś jak ja poluje na teczki jutro?
Ja Już poinstruowałam Tatę, coby rano wyruszył na łowy. Mam jedną taką teczkę, była chyba w zeszłym roku i jest super.
Dorwałam dziś żel Bali - w pudełku pełnym Japonii i Brazylii był jedyny
Mam pytanie odnośnie polecanego kremu do rąk - któraś polecała zielony, ale ja dziś widziałam dwa odcienie zieleni, taki bardziej zielony i drugi jakby morski, który jest ten lepszy?
Percival jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:18   #3888
BabaZMiasta
Rozeznanie

Ja mam ten morski - odżywczy. Kupiłam pod wpływem Wizażu mhyhyhy Innych nie używałam, ale wtedy ten miał najlepsze opinie Kończę właśnie pierwsze opakowanie, już mam kupione drugie (ten morski trudniej dostać - może to o czymś świadczy?) Mogę powiedzieź, że są super. Nawilża świetnie. Polecam. Wcześniej używałam Kamill - też są swietne

Nakarm głodne brzuszki

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl
Stary 2012-02-12, 21:25   #3889
szerylka
BAN stały

Witam
Mam kilka swoich ulubionych produktów Biedronkowych które mogę polecić a mianowicie:
-mini kabanoski (te pakowane po 5 sztuk)
-śledziki w oleju z dużą ilością cebulki(którą zawsze wyżeram )pycha
-herbatki zielona z ananasem i zielona z grapefruitem
-warzywka na patelnie (jest ich sporo w opakowaniu i są nie drogie)
-pieczarki marynowane(spory słoik)to się chwali i marynata która mi odpowiada
-ciastka takie a'la sezamki (nie wiem czy są jeszcze dostępne ostatnio nie widziałam coś)
ogólnie większość produktów tam kupuję oprócz mięs (choć czasami też zakupię) wolę mięso z mięsnego (większy wybór) i chemii tez nie kupuję proszków do prania uzywam tylko niemieckich bo często mi przywożą a od płynów do płukania córę zaraz wysypuje nie wiem co jest
....ubolewam tylko nad jednym kiedyś dawno,dawno mieli pizze z ruccolą oraz pesto przepadałam za nią wręcz byłam uzalezniona i niestety wycofali ją do najtańszych wprawdzie nie należała ale była grzechu warta ,ehh mogli by ją na nowo wprowadzić i mażą mi się pączusie z nadzieniem różanym tez od dawna nie widziałam ich i bułeczki pawełki
i chyba mięsa gotowego na gyros tez już nie będzie bo nie widac a szkoda bo używałam go do sałatki gyros i nawet niezłe wychodziło (tylko takie trochę dziwne było jeśli chodzi o fakturę )
szerylka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:25   #3890
kasiabasia2009
Raczkowanie

http://gazetka.biedronka.pl/g56,insp...3_02_2012.html Inspiracje tygodnia od 13.02.2012
kasiabasia2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:29   #3891
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość

To w takim razie fajnie by było, gdyby w Biedronach pojawiło się info gdzie jest najbliższy sklep wyprzedażowy... Chociaż to chyba marzenie ściętej głowy...
Ja zapytałam panią kiedy mi kasowała zakupy dzięki temu już wiem gdzie się wybrać jak czegoś już u mnie nie ma Spróbuj tak samo zapytać pewnie wiedzą

Cytat:
Napisane przez karookarolina Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Jadę jutro do tesco to może uda mi się kupić Potrzebny mi właśnie biały Niech się stary koń ucieszy trochę :P W związku z tym, że ciasto lubi i piłkę nożną to trochę śmiechu będzie Jeszcze do tego tylko żelki z biedronki i będzie cacy

Mam nadzieję, że ja jeszcze taki kubek dostanę dla siebie, bo mi też by się przydał. Z tygodnia czyściocha też planuję kupic troszkę rzeczy
Jeżeli byś potrzebowała tylko biały to chyba lepiej zrobić z cytryny i cukru pudru no chyba, że chcesz tez inne kolorki to te naprawdę polecam bo rewelacyjnie się nimi dosłownie 'pisze'. Tylko musisz tez wiedzieć, że te tubki są dosyć małe więc na torcik może być mało, oczywiście zależy czy chcesz jakieś kontury tylko narysować czy większą powierzchnię wypełniać tym. Co do kubka to spróbuj w większej biedronce tam zazwyczaj robią większe zamówienia i może się uda

Cytat:
Napisane przez Percival Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie polecanego kremu do rąk - któraś polecała zielony, ale ja dziś widziałam dwa odcienie zieleni, taki bardziej zielony i drugi jakby morski, który jest ten lepszy?
Ja właśnie też zakupiłam sobie ten morski a potem dopiero tu spytałam, który dziewczyny polecają więc teraz poluję na ten: http://www.bebeautycare.pl/produkty/...krem_ochronny/
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:35   #3892
bellatrixs
BAN stały

Dorcia91 Fist do tłustych powierzchni. moja Mama stwierdziął, że jest brzydki ten termokubek z Euro. ja takich kubków nie lubię. dobrze, że nie potrzebuję. z oferty z 13.02. kupię tylko długopisy z Euro, bo potrzebuję ogólnie długopisów. świeczki La Rissa w mojej B jeszcze po starej cenie i to w nowym szkle. mój TŻt też uważa, że porady stąd są takie sobie ogólnie i ja się z nim zgadzam. czytam chętnie, ale z przymrużeniem oka. trzeba mieć swoje zdanie i brać poprawkę.

Edytowane przez bellatrixs
Czas edycji: 2012-02-12 o 21:37
bellatrixs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:39   #3893
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bellatrixs Pokaż wiadomość
Dorcia91 Fist do tłustych powierzchni. moja Mama stwierdziął, że jest brzydki ten termokubek z Euro. ja takich kubków nie lubię. dobrze, że nie potrzebuję. z oferty z 13.02. kupię tylko długopisy z Euro, bo potrzebuję ogólnie długopisów. świeczki La Rissa w mojej B jeszcze po starej cenie i to w nowym szkle. mój TŻt też uważa, że porady stąd są takie sobie ogólnie i ja się z nim zgadzam. czytam chętnie, ale z przymrużeniem oka. trzeba mieć swoje zdanie i brać poprawkę.
ooo wróciłaś??
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:39   #3894
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiabasia2009 Pokaż wiadomość
dzięki-właśnie szukałam tych inspiracji i nie mogłam znaleźć
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:41   #3895
farfala
Rozeznanie

Ja dziś byłam w wyprzedażowej Biedronce u mnie w rodzinnym mieście i wreszcie znalazłam to, o czym tak pisałyście, a czego we własnej nie mogłam uświadczyć. M.in. wafle paprykowe (wzięłam ostatnią paczkę- pycha), płatki do mleka te na Walentynki (zastanawiałam się, które wziąć, ale w końcu padło na białą i gorzką czekoladę, zobaczymy co to za cudo) i jeszcze znalazłam Michałki na wagę:lo ve:.
Kocham tę Biedronkę.
Ale jutro niestety wracam do Wro, a tam pewnie w tej co zawsze chodzę pewnie już połowy rzeczy wieczorem nie będzie, a czaję się na bluzkę, rajstopki i przede wszystkim tę teczkę harmonijkową.
Aaa właśnie dziewczyny mam pytanie. Które smaki pasty tej co mają być od jutra i ptasiego mleczka polecacie?

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
ooo wróciłaś??
Też chciałam zadać to pytanie, ale myślałam, że mam jakieś omamy. Chyba jednak nie...
Stary 2012-02-12, 21:43   #3896
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość
Też chciałam zadać to pytanie, ale myślałam, że mam jakieś omamy. Chyba jednak nie...
zaryzykowałam i chyba trafiłam
Dajcie jej szanse

Kurcze, będę tęsknić
Stary 2012-02-12, 21:43   #3897
justynalenka
Zadomowienie

Co do wyprzedażowych Biedronek - zapytałam kiedyś moją ciotkę, która pracuje w B. gdzie jest wyprzedażowa w moim mieście to się zdziwiła i powiedziała,że nie wie nic o takowej

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 21:46   #3898
farfala
Rozeznanie

Cytat:
zaryzykowałam i chyba trafiłam
Dajcie jej szanse

Kurcze, będę tęsknić

Ja też. Nie zdążyłam się dowiedzieć co tam ciekawego w Netto.
Stary 2012-02-12, 21:49   #3899
Gofrzyca
Zakorzenienie

Wróci jeszcze
Stary 2012-02-12, 21:54   #3900
BabaZMiasta
Rozeznanie

Cytat:
Wróci jeszcze
To była Myrcella?

Nakarm głodne brzuszki

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości