|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
weźcie dajcie spokój jak ja pomyślę ile nam jeszcze do zebrania zostało to mam ochotę się...
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
" i to jest super, bo zawsze tak bylo, ze jak na dluzej sie rozstawalsimy, to zawsze musielismy sie przez telefon posprzeczac o cos, a wiadomo pozniej sie ma zly humor caly czas, bo nie mozna pogadac twarza w twarz. Myse, ze trzeba sie troche postarac o to, zeby sie nie poklocic, czasami odpuscic. Ja caly czas nad tym pracuje, nie czepiam juz sie o byle co, staramy sie czesciej przytulać i to naprawde pomaga dziewczyny czy ta makijazystka jest OK? http://www.facebook.com/pages/MakeUp...744447?sk=wall ja sama nie wiem.. jestem z nią juz ustawiona na makijaz, ale nie jestem pewna
|
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te co są na profilu są ładne ale w sumie szkoda że nie ma zdjęć makijaży ślubnych
|
|
#3814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zrobiło się tego tyle, że szokCytat:
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- dobra zmykam, papatki kasiu_kuku - nie opuszczaj nas na zbyt długo pamiętaj, że zawsze znajdzie się dla Ciebie miejsce, wśród grupy lekko zwariowanych, czasem rozhisteryzowanych a czasem wręcz szalonych Pmek 2012.
|
||
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze tak: Ona mi dzisiaj napisala czy potwierdzam termin, ze bylysmy umowione na 13 i czy by mi nie przeszkadzalo jakby przyjechala o 12 bo ma cos waznego w ten dzien.. a jej odpisalam, ze wolalabym tą 13, ew 12.30 i zeby jeszcze moją mame wymalowala. a Ona do mnie, ze w takim razie moglaby przyhechac o 13.40-14 i pomaluje mnie a pozniej moją mame, ale jak mi nie pasuje to oczywiscie przyjedzie o 13... ej no ale slub mam na 16 i ja nie chce sie stresowac. Jeszcze nic na to jej nie odpisalam.. ale nie chce zeby mnie malowala w pospiechu
co ja mam zrobic? innej poszukac?
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę Was podglądać, obiecuję. Zawsze możecie do mnie na fb pisać. Na razie staram się odpocząć i nie myśleć o tym, że nie będę ani PM ani narzeczoną.
|
|
#3817 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne.
Widzę,że przez weekend się tu działo, przybyło kilka PM- witam! Doszły mnie słuchy o pożegnaniach, ale mam nadzieje, że będzie dobrze, życzę tego z całego serca. Ja przez weekend przeżywałam swoje lata....których mam już sporo... dziękuję wszystkim za życzenia, jesteście wspaniałe. Szkoda, że imprezka mnie ominęła, może załapię się na inną. Co do kłótni, to niestety w sobotę miałam taką awnati, że nie wytrzymałam i na parkingu przed Tesco krzyczałam i płakałam, nie chciałam wsiadać z moim do auta, po prostu wybuchłam, od wielu miesięcy coś się we mnie kumulowało, i nie wytrzymałam pękłam....kiedy mój przyszły Mąż wsadził mnie do auta to było tylko gorzej ryczałam i się śmiałam. Kiedy wyszłam z auta to poleciałam do mieszkania i miałam szczery zamiar się pakować ( a tego samego dnia, 3 godz, później miałam mieć imprezkę urodzinową z całą moją rodzinką). Było beznadziejnie. KRYZYS NA MAKSA. Dzisiaj po kryzysie mam tylko bliznę ale mój partner stanął na wysokości zadania, upewniając mnie, że nawet jak by się zaczęło walić to On będzie mnie chronił. |
|
|
|
#3818 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nosz gaduły przebrzydłe
wy mnie nie kochacie żebym usiała 28 stron nadrabiać ale warto było wczoraj i dzisiaj rozdawaliśmy zaproszenia odbęniliśmy skupianie no i spędziłam cudowne 2 dni z tżcikiem ![]() Witam wszystkie nowe PM Widziałam też nowe suknie na wątku wszystkie cudne Kindziu zdjęcia słabej jakości ale wierzę że są cudne ![]() Cytat:
oooo matko 2 miesiące?? dziewczyny ten czas za szybko leci nie ogarniam ![]() Cytat:
tu były chyba zdjęcia obrączek z tego co pamiętam boskie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pisze to dlatego bo dzisiaj dowiedziałam się o rozstaniu pewnej pary która miała mieć ślub w 2012 roku mieli kryzys chcieli ratować związek przełożyli ślub na 2013 rok a tydzień temu się rozstali... ewidentna wina faceta wygasło w nim wszystko nie mógł jej powiedzieć kocham Cię! straszne to szkoda mi dziewczyny (siostra cioteczna tżcika). Przykra historia.... I nie pisze tego zeby was straszyć tylko po to żeby pokazać jak to w życiu czasem się układa
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
pomecze Wa jeszcze jednym pytaniem w sprawie zaproszen: Pani mi wyslala wstepny projekt i w zaproszeniach dla Rodziecow jest takie urywek tekstu:
" (...)Tym samym mamy zaszczyt zaprosić Kochanych Rodziców Anne i Tomasza X na swój ślub dnia 14 lipca 2012 roku o godz. 16.00(..) " pytanie brzmi: powinno byc na SWÓJ ślub czy na NASZ ślub?? |
|
|
|
#3820 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też się na wieczór sypać zaczęło, a dzień był naprawdę fajny
Idę zamulać do łóżka![]() Śpijcie dobrze mimo wszystko. |
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tu raczej pasuje nasz ślub
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3823 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- jagodzia, nena oraz inne dziewczynki, które się nie wypowiadały - uprzejmie proszę zajrzeć i wypowiedzieć się w sprawie koloru krawata mojego Tż-ta |
|
|
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
sloneczko i inusia może to chwilowe kryzysy? W roku slubnym każdy z nas jest naładowany myślami, emocjami i generalnie czasem mamy dość... Najlepiej spokojnie usiąść i pogadać
Będzie dobrze!! kasia_kuku ślę buziaki i rozumiem Cię ale wpadaj do nas!! |
|
|
|
#3825 |
|
Zadomowienie
|
Kasia-kuku nie martw się, trzymaj się, na pewno w jakiś sposób wszystko się rozwiąże nie mówię, że lepszy bądź gorszy ale coś się wyjaśni i objaśni w Twoim życiu, było mi bardzo miło z Tobą rozmawiać i przebywać na jednym forum, mam nadzieję, że wpadniesz tu jeszcze kilkanaście razy zamienić kilka zdań ( czyt. poplotkować).
Nie smutajcie się dzisiaj.... |
|
|
|
#3826 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę lulu
Dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ten temat jak dla mnie oczywiście ten drugi róż nadaje charakterku i będzie bosko wyglądał z twoimi butkami, ![]() Kasia_kuku będziemy tęsknić wpadaj do nas
|
|
#3828 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zadomowienie
|
Idę lulu bo pobudkę mam o 4:30 ciau dziewczyny
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu Dziewczyny bez Was bym tutaj umarla poprostu
Tez tak wlasnie myslalam. A w tym projekcie bylo napisane SWÓJ slub i cos mi nie pasowalo, totak jakbym ich zapraszala na ich slub hehe na szczescie pani od zaproszen jest bardzo mila i cierpliwa i mowila ze jak jakis bląd sie wkradł tomam smialo pisac
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się poweekendowo
![]() Winietki Miałam Wam wczoraj wrzucić fotki winietek, ale na prawdę nie ma co wrzucać.. TO taki prototyp, że szok Ale udało się osiągnąć cel i z jednej strony jest imię i nazwisko a z drugiej cytat o Prosiaczku Dlatego też, jakby któraś z Was chciała szablon to wyślijcie mi priv Na pocztę też wrzucam Jest w nich opcja zmiany linii wokół i np. My mając ecru kartki drukujemy linie ecru, bo nie widać ich jak się wycina, a do tego klikając na imię i nazwisko, jak również na cytat można to zmienić ![]() Popełniłam też zakupy i kupiłam te buty, które Wam tu kiedyś wrzuciłam Targi ślubne: dramat, miałam dużo wyższe oczekiwania z nimi związane, ale niestety w tak małej hali organizowanie czegoś takiego to debilizm, bo jest ciasno, duszno, a ulotki które dostaliśmy nawet do palenia w piecu się nie nadają, bo są ze śliskiego papieru Kupiliśmy przypinki dla rodziców (6) i dla gości (100) i zapłaciliśmy z rabatem 50 zł, więc jakiś pozytyw jest - są pomarańczowe, więc trochę będą odstawać od koncepcji kolorystycznej, ale cóż TŻowi się podobały, więc postanowiłam chociaż w tej kwestii się nie kłócić Fotki w załączniku. I moja spinka ślubna, którą miałam obfocić i zapomniałam ![]() Kupiłam też bazy do albumów scrapkowych i już pomału zaczynam tworzyć koncepcje poszczególnych stron Miałam zrobić listę zakupów, rzeczy do załatwienia i się z Wami tym podzielić, ale odpuszczam na jakiś czas tego typu czynności, bo muszę skupić uwagę na poprawce 21.02 i się uczyć, a boję się bardzo i stresuję, do tego to gonienie po lekarzach i badania, więc chwilowo Macie też fotkę tej przedłużki do stanika i mojego prezentu od TŻcika z okazji walentynek- doczekałam się swojego storczyka I dziś TŻ rzucił palenie - kupiliśmy cały zestaw do e-palenia i od czasu zakupu wypalił tylko jednego normalnego papierosa, bo mu e-faje podeszły i już nie chce wracać do zwykłych. Ja jestem zachwycona - nie ma smrodu, nie ma żółtych zębów i palców: tak przyszłościowo, bo palącego 16 lat człowieka nie da się "oczyścić" w jeden dzień, ale i tak sukces jest Cytat:
A spodnie się tylko nazywają odchudzające, bo przez fason i sposób, w jaki idą szwy mają optycznie wyszczuplać Przedłużka do zapięcia do stanika w załączniku ![]() Coraz więcej nowych PMek - witam wszystkie kasiu_kuku: Tobie najwięcej uścisków wirtualnych... Reszty nie będę cytować, bo post i tak już długaśny i pewnie część z Was skomentuje go słowami: "Co ja pacze" ![]() Dobra, Baby przeokropne - macie winietki też... |
|
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Piękne
Coś mi dyńka napiepsza, chyba choróbsko mi nie odpuści... Z tego co zauważyłam, to: Nena- fajne fotki Kasia- rozumiem, że potrzebujesz czasu. Ale nie opuszczaj nas, jak znajdziesz ochotę odezwij się czasem. Wiesz, że wśród nas zawsze będziesz miała swoje miejsceSłoneczko, Korbiela i Dziewczyny mające zawirowania w związkach- niestety przed ślubem zaczyna się "gorący okres" i kłótnie są częstym tego objawem. trzymam za Was kciuki, i sama czasem przeżyłam małe podłamania, bo tak to już jest ![]() Nie pamiętam co tu jeszcze było. jak coś to upominajcie się o swoje ![]() A Paulinka, zapraszasz na Wasz ślub, nie na Twój. I zapraszasz też w imieniu TŻta ![]() Idę sobie, bo mi zaraz głowę i wszystkie kości rozwali... Dobrej nocy życzę
|
#3833 |
|
Rozeznanie
|
ciężko mi jest sie wypowiedzieć, mi się podoba w drugiej wersji, sama mam podobny problem, ale TŻ nie chce kolorowego i chyba będzie miala biały ewentualnie moze czarny.
|
|
|
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki lasencje
było tylko pół głosu za jasnym krawatem |
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego głosu
![]() Przepraszam, ale nic na to nie poradzę ![]() a teraz już na prawdę idę spać
|
#3837 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio sie zapytalam TZ czy by nie chcial muszki zalozyc, to powiedzial, ze musialby przymierzyc, ale zawsze mu sie kojarzyla z kelnerami:P sama jestem ciekawa jakby wyglądal
|
|
|
|
#3839 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja Wam musze powiedziec, ze u nas to chyba cos dziwnego, jakos porządnych sprzeczek nie było, ja tam miewam czasem fochy, ale to dosłownie na chwile, a szczególnie przed @ ale żeby były jakies awantury to sie jednak nie zdazyło. Raczej gdy cos sie pojawi siadamy i rozmawiamy, albo przez tel. Czasami odnoszę wrażenie, że to bardzo źle iż nie ma tego 'wyładowania sie'. Cytat:
przy pomocy mamy bądź świadkowejCytat:
Cytat:
widać że sesja sie udałaNo nie.. Wcięło mi kilka postów, które zacytowałam... ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Nasi rodzice sie jeszcze nie znaja, ale mam nadzieje ze w najbliszym czasie dojdzie do tego spotkania. Cytat:
wszystko sie ułoży i widac w takim razie ze Twojemu Tż-owi na prawde na Tobie zalezy
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-02-12 o 23:00 |
|||||||||
|
|
|
#3840 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), a jak ścięłam włosy, to po prostu poszłam tam gdzie moje siostry i mama. Z tym, że zawsze się z siostrami śmiejemy, że będziemy miały tę samą fryzurę w 3 wersjach, bo ona zawsze tak podobnie ścina. Ale zasadniczo ufam kobiecie, więc to, że będzie mnie czesać do ślubu było naturalną koleją rzeczy. Co do cen to się nie wypowiadam![]() Cytat:
)i podobnie musieliśmy przenieść sobie walenie tynków na dziś, bo we wtorek ja mam dodatkowe zajęcia po południu (jak w cały ten tydzień ha to też jestem szczęściarą, bo mieliśmy faceta i jeszcze wszystko w całkowitym gratisie, z nauk oprócz zaświadczenia o odbyciu dostaliśmy jeszcze w prezencie książkęFryzjerka, w aucie dam radę, poćwiczę sobie bez sukni Ech się rozpisałam, ale cóż od jutra nie będzie mnie tyle na wizażu to przynajmniej dziś sobie popiszę ![]() niezmiennie trzymam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Strasznie mnie to martwi bo do naszego ślubu nie zostało już dużo czasu (niecałe 4 msc) a nasze kontakty ostatnio jakieś ciężkie... Jeszcze rodzice czasami mi przygadują, że jak my mamy zamiar kłócić się tak po ślubie to oni to czarno widzą, a takie gadanie jeszcze mnie dobija. W czasie tych kłótni i po nich też czasami zastanawiam się jak my będziemy tak po ślubie to ze sobą długo nie wytrzymamy

" i to jest super, bo zawsze tak bylo, ze jak na dluzej sie rozstawalsimy, to zawsze musielismy sie przez telefon posprzeczac o cos, a wiadomo pozniej sie ma zly humor caly czas, bo nie mozna pogadac twarza w twarz. Myse, ze trzeba sie troche postarac o to, zeby sie nie poklocic, czasami odpuscic. Ja caly czas nad tym pracuje, nie czepiam juz sie o byle co, staramy sie czesciej przytulać i to naprawde pomaga
pamiętaj, że zawsze znajdzie się dla Ciebie miejsce, wśród grupy lekko zwariowanych, czasem rozhisteryzowanych a czasem wręcz szalonych Pmek 2012.

wy mnie nie kochacie
ale warto było 

18.08.2010 - zaręczyny

Będzie dobrze!!
Kupiliśmy przypinki dla rodziców (6) i dla gości (100) i zapłaciliśmy z rabatem 50 zł, więc jakiś pozytyw jest - są pomarańczowe, więc trochę będą odstawać od koncepcji kolorystycznej, ale cóż TŻowi się podobały, więc postanowiłam chociaż w tej kwestii się nie kłócić
Przedłużka do zapięcia do stanika w załączniku
rozumiem, że potrzebujesz czasu. Ale nie opuszczaj nas, jak znajdziesz ochotę odezwij się czasem. Wiesz, że wśród nas zawsze będziesz miała swoje miejsce