Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 21:44   #3811
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

weźcie dajcie spokój jak ja pomyślę ile nam jeszcze do zebrania zostało to mam ochotę się...
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 21:46   #3812
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny! Ależ tu czytania do nadrobienia...

Wiecie co, mam problem...
widzę, że chyba nie jestem sama w swoim problemie więc postanowiłam się troszkę wygadać...
Ostatnio jakoś często kłócimy się z moim TŻ...
Nie wiem co to się dzieję, jakoś mamy w ostatnim czasie duży problem z porozumieniem się Strasznie mnie to martwi bo do naszego ślubu nie zostało już dużo czasu (niecałe 4 msc) a nasze kontakty ostatnio jakieś ciężkie... Jeszcze rodzice czasami mi przygadują, że jak my mamy zamiar kłócić się tak po ślubie to oni to czarno widzą, a takie gadanie jeszcze mnie dobija. W czasie tych kłótni i po nich też czasami zastanawiam się jak my będziemy tak po ślubie to ze sobą długo nie wytrzymamy
Czy to może jakiś przedślubny stres i to minie?
Bo nie wiem już co mam o tym myśleć i trochę mnie to martwi.
Właśnie dziś się dość ostro pokłóciliśmy i jestem taka wściekła a jednocześnie mega mi smutno
Sorki, że was zanudzam swoim problemem ale miałam wielką ochotę się wygadać...
Tez mysle, ze to juz moze byc stres przedslubny.. porozmawiajcie na powaznie... dzisiaj mija tydzien jak TZ pojechal dodomu i wasnie skonczyla sobie z Nim rozmawiac i mowi do mnie:"zauwazylas, ze od mojego wyjazdu ani razu sie nie pokocilicmy? nawet focha nie bylo" i to jest super, bo zawsze tak bylo, ze jak na dluzej sie rozstawalsimy, to zawsze musielismy sie przez telefon posprzeczac o cos, a wiadomo pozniej sie ma zly humor caly czas, bo nie mozna pogadac twarza w twarz. Myse, ze trzeba sie troche postarac o to, zeby sie nie poklocic, czasami odpuscic. Ja caly czas nad tym pracuje, nie czepiam juz sie o byle co, staramy sie czesciej przytulać i to naprawde pomaga

dziewczyny czy ta makijazystka jest OK? http://www.facebook.com/pages/MakeUp...744447?sk=wall ja sama nie wiem.. jestem z nią juz ustawiona na makijaz, ale nie jestem pewna
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 21:51   #3813
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

dziewczyny czy ta makijazystka jest OK? http://www.facebook.com/pages/MakeUp...744447?sk=wall ja sama nie wiem.. jestem z nią juz ustawiona na makijaz, ale nie jestem pewna

te co są na profilu są ładne ale w sumie szkoda że nie ma zdjęć makijaży ślubnych

Stary 2012-02-12, 21:56   #3814
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
ja dzisiaj podliczyłam ile już nam poszło na sprawy ślubne i się przeraziłam
ja przestałam liczyć. Choć na początku przygotowań miałam plan zapisywać każdą pierdółę, typu podwiązka 9,90 zł ale zrobiło się tego tyle, że szok

Cytat:
zdjęcia prezentują się ok. Nie wiem tylko na ile to efekt makijaży a na ile odpowiedniej obróbki zdjęcia. Makijaże wyglądają na bardzo staranne

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

dobra zmykam, papatki

kasiu_kuku - nie opuszczaj nas na zbyt długo pamiętaj, że zawsze znajdzie się dla Ciebie miejsce, wśród grupy lekko zwariowanych, czasem rozhisteryzowanych a czasem wręcz szalonych Pmek 2012.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 21:57   #3815
__Paulinka__
Zakorzenienie

i jeszcze tak: Ona mi dzisiaj napisala czy potwierdzam termin, ze bylysmy umowione na 13 i czy by mi nie przeszkadzalo jakby przyjechala o 12 bo ma cos waznego w ten dzien.. a jej odpisalam, ze wolalabym tą 13, ew 12.30 i zeby jeszcze moją mame wymalowala. a Ona do mnie, ze w takim razie moglaby przyhechac o 13.40-14 i pomaluje mnie a pozniej moją mame, ale jak mi nie pasuje to oczywiscie przyjedzie o 13... ej no ale slub mam na 16 i ja nie chce sie stresowac. Jeszcze nic na to jej nie odpisalam.. ale nie chce zeby mnie malowala w pospiechu co ja mam zrobic? innej poszukac?
Stary 2012-02-12, 22:01   #3816
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

kasiu_kuku - nie opuszczaj nas na zbyt długo pamiętaj, że zawsze znajdzie się dla Ciebie miejsce, wśród grupy lekko zwariowanych, czasem rozhisteryzowanych a czasem wręcz szalonych Pmek 2012.

Będę Was podglądać, obiecuję. Zawsze możecie do mnie na fb pisać. Na razie staram się odpocząć i nie myśleć o tym, że nie będę ani PM ani narzeczoną.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:05   #3817
Kabriela
Zadomowienie

Cześć Piękne.
Widzę,że przez weekend się tu działo, przybyło kilka PM- witam! Doszły mnie słuchy o pożegnaniach, ale mam nadzieje, że będzie dobrze, życzę tego z całego serca.
Ja przez weekend przeżywałam swoje lata....których mam już sporo... dziękuję wszystkim za życzenia, jesteście wspaniałe. Szkoda, że imprezka mnie ominęła, może załapię się na inną.
Co do kłótni, to niestety w sobotę miałam taką awnati, że nie wytrzymałam i na parkingu przed Tesco krzyczałam i płakałam, nie chciałam wsiadać z moim do auta, po prostu wybuchłam, od wielu miesięcy coś się we mnie kumulowało, i nie wytrzymałam pękłam....kiedy mój przyszły Mąż wsadził mnie do auta to było tylko gorzej ryczałam i się śmiałam. Kiedy wyszłam z auta to poleciałam do mieszkania i miałam szczery zamiar się pakować ( a tego samego dnia, 3 godz, później miałam mieć imprezkę urodzinową z całą moją rodzinką). Było beznadziejnie. KRYZYS NA MAKSA.
Dzisiaj po kryzysie mam tylko bliznę ale mój partner stanął na wysokości zadania, upewniając mnie, że nawet jak by się zaczęło walić to On będzie mnie chronił.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:08   #3818
jagodzia133
Zakorzenienie

nosz gaduły przebrzydłe wy mnie nie kochacie żebym usiała 28 stron nadrabiać ale warto było wczoraj i dzisiaj rozdawaliśmy zaproszenia odbęniliśmy skupianie no i spędziłam cudowne 2 dni z tżcikiem

Witam wszystkie nowe PM

Widziałam też nowe suknie na wątku wszystkie cudne
Kindziu zdjęcia słabej jakości ale wierzę że są cudne

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A tak w ogóle, to w mojej okolicy następny przykry przypadek bezsensownej śmierci noworodka. Babka urodziła w domu, by nikt nie wiedział, że była w ciąży (jakby tego widać nie było) . Podobno chciała dziecko oddać do okna życia, niestety nie zdążyła, bo dziecko zmarło. I by zakryć wszystkie ślady spaliła zwłoki dzieciątka w piecu...
Ja kur! wa nie wiem co to się na tym świecie dzieje...

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

BTW mam dzisiaj 2 miesiące do ślubu (tym samym zostało 60 dni)
nie wiem w co mam ręce włożyć...
zabiła bym k......wę bo to nie kobieta tylko k.....
oooo matko 2 miesiące?? dziewczyny ten czas za szybko leci nie ogarniam
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Ty za dużo myślisz kochana

A teraz ja mam pytanio - prośbę

Cały czas byłam napalona na kolor fioletowy jako przewodni, uwielbiam go tylko tak zaczęłam się zastanawiać czy on na pewno będzie pasować mi do sali w załączeniu zdjęcie, jak widać sala jest bordo, dekoracje mi przygotowują świeżymi kwiatami i mogę powiedzieć jaki chcę kolor, tylko czy to się nie będzie gryźć ? Poradźcie i jeśli nie fiolet ot jaki?
kochana no powiem tak biel, złoto, lub crem....
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
tu były chyba zdjęcia obrączek z tego co pamiętam boskie
Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Jeśli chodzi o to z kim będę szła do ołtarza to będzie to TŻ.
I chciałam się pochwalić że zamówiliśmy zaproszenia
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...097506163.html
iii mamy obrączki niestety mam lipny aparat i pokażę Wam zdjęcie katalogowe

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
od 2 dni mam nieciekawe dni z Tżem tak się pokłóciłam że od piątku nie rozmawiamy.. ehm.. nawet nie chce o tym mówić.. zastanawiam się czy nasz związek ma dalej sens nie mam wogóle natchnienia na przygotowania chociaż nie wiem wogóle czy mają one sens
ryczę już od wczoraj...
Cytat:

widzę, że chyba nie jestem sama w swoim problemie więc postanowiłam się troszkę wygadać...
Nie wiem co to się dzieję, jakoś mamy w ostatnim czasie duży problem z porozumieniem się Strasznie mnie to martwi bo do naszego ślubu nie zostało już dużo czasu (niecałe 4 msc) a nasze kontakty ostatnio jakieś ciężkie... Jeszcze rodzice czasami mi przygadują, że jak my mamy zamiar kłócić się tak po ślubie to oni to czarno widzą, a takie gadanie jeszcze mnie dobija. W czasie tych kłótni i po nich też czasami zastanawiam się jak my będziemy tak po ślubie to ze sobą długo nie wytrzymamy
Właśnie dziś się dość ostro pokłóciliśmy i jestem taka wściekła a jednocześnie mega mi smutno
kochane nie wiem co powiedzieć chciała bym żeby to był tylko stres przedślubny.... pogadajcie z tżcikami na spokojnie zastanówcie się co się dzieje i dlaczego i co dalej robić to najlepsze rozwiązanie pisze to dlatego bo dzisiaj dowiedziałam się o rozstaniu pewnej pary która miała mieć ślub w 2012 roku mieli kryzys chcieli ratować związek przełożyli ślub na 2013 rok a tydzień temu się rozstali... ewidentna wina faceta wygasło w nim wszystko nie mógł jej powiedzieć kocham Cię! straszne to szkoda mi dziewczyny (siostra cioteczna tżcika). Przykra historia.... I nie pisze tego zeby was straszyć tylko po to żeby pokazać jak to w życiu czasem się układa
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:13   #3819
__Paulinka__
Zakorzenienie

pomecze Wa jeszcze jednym pytaniem w sprawie zaproszen: Pani mi wyslala wstepny projekt i w zaproszeniach dla Rodziecow jest takie urywek tekstu:

" (...)Tym samym mamy zaszczyt zaprosić
Kochanych Rodziców

Anne i Tomasza X
na swój ślub dnia 14 lipca 2012 roku o godz. 16.00(..) "

pytanie brzmi: powinno byc na SWÓJ ślub czy na NASZ ślub??
Stary 2012-02-12, 22:14   #3820
magdalennne
Wtajemniczenie

U mnie też się na wieczór sypać zaczęło, a dzień był naprawdę fajny Idę zamulać do łóżka
Śpijcie dobrze mimo wszystko.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:16   #3821
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
pomecze Wa jeszcze jednym pytaniem w sprawie zaproszen: Pani mi wyslala wstepny projekt i w zaproszeniach dla Rodziecow jest takie urywek tekstu:

Kochanych Rodziców

Anne i Tomasza X

mi tu raczej pasuje nasz ślub

Stary 2012-02-12, 22:17   #3822
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

Kochanych Rodziców

Anne i Tomasza X

Nasz
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-12, 22:22   #3823
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
mi tu raczej pasuje nasz ślub
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Nasz

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

jagodzia, nena oraz inne dziewczynki, które się nie wypowiadały - uprzejmie proszę zajrzeć i wypowiedzieć się w sprawie koloru krawata mojego Tż-ta
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:23   #3824
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

sloneczko i inusia może to chwilowe kryzysy? W roku slubnym każdy z nas jest naładowany myślami, emocjami i generalnie czasem mamy dość... Najlepiej spokojnie usiąść i pogadać Trzymam kciuki Będzie dobrze!!

kasia_kuku ślę buziaki i rozumiem Cię ale wpadaj do nas!!

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:23   #3825
Kabriela
Zadomowienie

Kasia-kuku nie martw się, trzymaj się, na pewno w jakiś sposób wszystko się rozwiąże nie mówię, że lepszy bądź gorszy ale coś się wyjaśni i objaśni w Twoim życiu, było mi bardzo miło z Tobą rozmawiać i przebywać na jednym forum, mam nadzieję, że wpadniesz tu jeszcze kilkanaście razy zamienić kilka zdań ( czyt. poplotkować).
Nie smutajcie się dzisiaj....
Stary 2012-02-12, 22:24   #3826
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Idę lulu

Dobranoc dziewczynki

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:26   #3827
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

jagodzia, nena oraz inne dziewczynki, które się nie wypowiadały - uprzejmie proszę zajrzeć i wypowiedzieć się w sprawie koloru krawata mojego Tż-ta
ooo kochana a właśnie miałam pisać na ten temat jak dla mnie oczywiście ten drugi róż nadaje charakterku i będzie bosko wyglądał z twoimi butkami, które będą widoczne ze względu na długość sukienki

Kasia_kuku będziemy tęsknić wpadaj do nas
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-12, 22:26   #3828
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ooo kochana a właśnie miałam pisać na ten temat jak dla mnie oczywiście ten drugi róż nadaje charakterku i będzie bosko wyglądał z twoimi butkami, które będą widoczne ze względu na długość sukienki
Stary 2012-02-12, 22:27   #3829
Kabriela
Zadomowienie

Idę lulu bo pobudkę mam o 4:30 ciau dziewczyny
Stary 2012-02-12, 22:29   #3830
__Paulinka__
Zakorzenienie

Jezu Dziewczyny bez Was bym tutaj umarla poprostu Tez tak wlasnie myslalam. A w tym projekcie bylo napisane SWÓJ slub i cos mi nie pasowalo, totak jakbym ich zapraszala na ich slub hehe na szczescie pani od zaproszen jest bardzo mila i cierpliwa i mowila ze jak jakis bląd sie wkradł tomam smialo pisac
Stary 2012-02-12, 22:30   #3831
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Witam się poweekendowo

Winietki Miałam Wam wczoraj wrzucić fotki winietek, ale na prawdę nie ma co wrzucać.. TO taki prototyp, że szok Ale udało się osiągnąć cel i z jednej strony jest imię i nazwisko a z drugiej cytat o Prosiaczku Dlatego też, jakby któraś z Was chciała szablon to wyślijcie mi priv Na pocztę też wrzucam Jest w nich opcja zmiany linii wokół i np. My mając ecru kartki drukujemy linie ecru, bo nie widać ich jak się wycina, a do tego klikając na imię i nazwisko, jak również na cytat można to zmienić Więc to moje pierwsze, małe dzieło życia he he

Popełniłam też zakupy i kupiłam te buty, które Wam tu kiedyś wrzuciłam http://allegro.pl/oryginalne-szpilki...071827880.html Będą beżowe, raczej nie na ślub, ale na drugi dzień, bo na ślub obiecała mi kupić Mamusia

Targi ślubne: dramat, miałam dużo wyższe oczekiwania z nimi związane, ale niestety w tak małej hali organizowanie czegoś takiego to debilizm, bo jest ciasno, duszno, a ulotki które dostaliśmy nawet do palenia w piecu się nie nadają, bo są ze śliskiego papieru Kupiliśmy przypinki dla rodziców (6) i dla gości (100) i zapłaciliśmy z rabatem 50 zł, więc jakiś pozytyw jest - są pomarańczowe, więc trochę będą odstawać od koncepcji kolorystycznej, ale cóż TŻowi się podobały, więc postanowiłam chociaż w tej kwestii się nie kłócić Fotki w załączniku.
I moja spinka ślubna, którą miałam obfocić i zapomniałam

Kupiłam też bazy do albumów scrapkowych i już pomału zaczynam tworzyć koncepcje poszczególnych stron

Miałam zrobić listę zakupów, rzeczy do załatwienia i się z Wami tym podzielić, ale odpuszczam na jakiś czas tego typu czynności, bo muszę skupić uwagę na poprawce 21.02 i się uczyć, a boję się bardzo i stresuję, do tego to gonienie po lekarzach i badania, więc chwilowo i stop z takimi rzeczami, forum też ograniczę...

Macie też fotkę tej przedłużki do stanika i mojego prezentu od TŻcika z okazji walentynek- doczekałam się swojego storczyka

I dziś TŻ rzucił palenie - kupiliśmy cały zestaw do e-palenia i od czasu zakupu wypalił tylko jednego normalnego papierosa, bo mu e-faje podeszły i już nie chce wracać do zwykłych. Ja jestem zachwycona - nie ma smrodu, nie ma żółtych zębów i palców: tak przyszłościowo, bo palącego 16 lat człowieka nie da się "oczyścić" w jeden dzień, ale i tak sukces jest

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Nie martw się poprawką niektórzy na samych poprawkach jada
Co do rpezentu dla rodziców robię to samo tylko ciągle się zastanawiam czy album zrobić wspólny czy dla każdego osobny:/?
A to zapięcie do stanika nie słyszałam o takim a jeszcze zaciekawiły mnie te spodnie odchudzające jak to działa i wygląda??
A pokażesz tu winietki?:
Winietki to taki ogromny prototyp... Wrzucę na pocztę, a jeśli nie masz jeszcze dostępu napisz mi priv to wyślę Ci szablon A spodnie się tylko nazywają odchudzające, bo przez fason i sposób, w jaki idą szwy mają optycznie wyszczuplać Przedłużka do zapięcia do stanika w załączniku

Coraz więcej nowych PMek - witam wszystkie

kasiu_kuku: Tobie najwięcej uścisków wirtualnych...

Reszty nie będę cytować, bo post i tak już długaśny i pewnie część z Was skomentuje go słowami: "Co ja pacze"

Dobra, Baby przeokropne - macie winietki też...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0192.jpg (90,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0197.jpg (105,8 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0198.jpg (146,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0208.jpg (77,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0206.jpg (48,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0207.jpg (49,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0204.jpg (52,0 KB, 48 załadowań)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:30   #3832
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dobry Wieczór Piękne

Coś mi dyńka napiepsza, chyba choróbsko mi nie odpuści...

Z tego co zauważyłam, to:
Nena- fajne fotki
Kasia- rozumiem, że potrzebujesz czasu. Ale nie opuszczaj nas, jak znajdziesz ochotę odezwij się czasem. Wiesz, że wśród nas zawsze będziesz miała swoje miejsce
Słoneczko, Korbiela i Dziewczyny mające zawirowania w związkach- niestety przed ślubem zaczyna się "gorący okres" i kłótnie są częstym tego objawem. trzymam za Was kciuki, i sama czasem przeżyłam małe podłamania, bo tak to już jest

Nie pamiętam co tu jeszcze było. jak coś to upominajcie się o swoje

A Paulinka, zapraszasz na Wasz ślub, nie na Twój. I zapraszasz też w imieniu TŻta

Idę sobie, bo mi zaraz głowę i wszystkie kości rozwali...

Dobrej nocy życzę

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:31   #3833
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:

ciężko mi jest sie wypowiedzieć, mi się podoba w drugiej wersji, sama mam podobny problem, ale TŻ nie chce kolorowego i chyba będzie miala biały ewentualnie moze czarny.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:33   #3834
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]jagodzia, nena oraz inne dziewczynki, które się nie wypowiadały - uprzejmie proszę zajrzeć i wypowiedzieć się w sprawie koloru krawata mojego Tż-ta
I ja, ja też napiszę Fuksjowy bez dwóch zdań
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:41   #3835
MARGIDA
Wtajemniczenie

dzięki lasencje
było tylko pół głosu za jasnym krawatem
Stary 2012-02-12, 22:42   #3836
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
dzięki lasencje
było tylko pół głosu za jasnym krawatem
Mojego głosu
Przepraszam, ale nic na to nie poradzę
a teraz już na prawdę idę spać

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:44   #3837
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Mojego głosu
Przepraszam, ale nic na to nie poradzę
a teraz już na prawdę idę spać

i dobranoc
Stary 2012-02-12, 22:45   #3838
__Paulinka__
Zakorzenienie

a ja ostatnio sie zapytalam TZ czy by nie chcial muszki zalozyc, to powiedzial, ze musialby przymierzyc, ale zawsze mu sie kojarzyla z kelnerami:P sama jestem ciekawa jakby wyglądal
Stary 2012-02-12, 23:06   #3839
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Moje posty giną wśród waszych. Wiem, że tak się zdarza, ale ostatnio coraz częściej.

Nikt nie trzyma kciuków o które prosiłam, prosiłam ostatnio o pomoc przy kokardkach na wódke, odpowiedziała 1 osoba.
Trochę przykro, no ale staram się zrozumieć.
Przepraszam za smęty, może trochę się denerwuję przed spotkaniem ale ogólnie siedziało to we mnie już parę dni i musiałam to napisać.
Misiak ja trzymałam i jak poszło spotkanie? I obraczki załatwione?

Cytat:

Kochanych Rodziców

Anne i Tomasza X

Według mnie NASZ

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam z tanców .... ale damy rade
za tydzien nakładam obcasy, a co
Zazdroszczę

Cytat:

Biedactwio nie martw sie, to wszystko minie.

Ja Wam musze powiedziec, ze u nas to chyba cos dziwnego, jakos porządnych sprzeczek nie było, ja tam miewam czasem fochy, ale to dosłownie na chwile, a szczególnie przed @ ale żeby były jakies awantury to sie jednak nie zdazyło. Raczej gdy cos sie pojawi siadamy i rozmawiamy, albo przez tel. Czasami odnoszę wrażenie, że to bardzo źle iż nie ma tego 'wyładowania sie'.

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Ja będę miała welon wpinany od góry, nie podoba mi się wpinanie na dole.

A ja obudziłam się z następującym pytaniem do dziewczyn, które w ogóle będą miały welon:
fryzjer będzie Wam wpinał welon, świadkowa, mama czy ktoś jeszcze ?.
Sama przy pomocy mamy bądź świadkowej

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
mam do nadrobienia 26 stron a nie mam natchnienia na czytanie.. musicie mi to wybaczyć

od 2 dni mam nieciekawe dni z Tżem tak się pokłóciłam że od piątku nie rozmawiamy.. ehm.. nawet nie chce o tym mówić.. zastanawiam się czy nasz związek ma dalej sens nie mam wogóle natchnienia na przygotowania chociaż nie wiem wogóle czy mają one sens
ryczę już od wczoraj...

nena
fotki śliczne
Słoneczko, nie martw sie może odpocznijcie jak na razie od spraw ślubnych a potem usiądźcie i na spokojnie porozmawiajcie. Bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wstawiam na chwilkę kilka fotek z dzisiejszej sesji zimowej.

Paulinka - ciasteczka rzeczywiście brązowawe, ale przepyszne, choć nie do końca lekkie
Świetne zdjęcie widać że sesja sie udała

No nie.. Wcięło mi kilka postów, które zacytowałam...

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

dziewczyny, Wy piszecie, że jak ubrałyście swoje suknie, to Wam serce mocniej zabiło. Ja jutro wybieram, spośród dwóch, które na mnie najlepiej wygladają, ale nie miałam w sumie takiego poczucia - WOW - TO JEST TO!!!

Czy w takim razie powinnam szukać dalej? Może jutro jak ubiorę je jutro po raz kolejny to wreszcie poczuje to coś?

Ja też mam takie wrażenie, że na moje posty nikt nie reaguje, ale ja wszystko czytam, choc nie na wszystko odpisuje, zeby nie dodawac postow, do czytania, jednak jak ktos poprosi o kciuki, to je dostaje.

A tak generalnie zapytam, czy rodzice Wasi i Tztów się znają tak dosc dobrze, czy teraz sie poznają? My juz jestesmy ze soba jakis czas i do tej pory rodzice sie poznali, szczególnie przez rozne spotkania garnkowe i poscielowe , kiedy to jedna mama zaprasza drugą na takowe spotkanie także stresu wielkiego nie było z okazji ślubu, ba nasze oświadczyny odbyły sie przy obojgu rodziców, w trakcie imprezy rodzinnej

Również odnosze takie wrazenie. Jesli żadna sukienka nie zrobiła na Tobi tego wrażenia, nie poczułaś tego czegos, to szukaj dalej.
Nasi rodzice sie jeszcze nie znaja, ale mam nadzieje ze w najbliszym czasie dojdzie do tego spotkania.

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Cześć Piękne.
Widzę,że przez weekend się tu działo, przybyło kilka PM- witam! Doszły mnie słuchy o pożegnaniach, ale mam nadzieje, że będzie dobrze, życzę tego z całego serca.
Ja przez weekend przeżywałam swoje lata....których mam już sporo... dziękuję wszystkim za życzenia, jesteście wspaniałe. Szkoda, że imprezka mnie ominęła, może załapię się na inną.
Co do kłótni, to niestety w sobotę miałam taką awnati, że nie wytrzymałam i na parkingu przed Tesco krzyczałam i płakałam, nie chciałam wsiadać z moim do auta, po prostu wybuchłam, od wielu miesięcy coś się we mnie kumulowało, i nie wytrzymałam pękłam....kiedy mój przyszły Mąż wsadził mnie do auta to było tylko gorzej ryczałam i się śmiałam. Kiedy wyszłam z auta to poleciałam do mieszkania i miałam szczery zamiar się pakować ( a tego samego dnia, 3 godz, później miałam mieć imprezkę urodzinową z całą moją rodzinką). Było beznadziejnie. KRYZYS NA MAKSA.
Dzisiaj po kryzysie mam tylko bliznę ale mój partner stanął na wysokości zadania, upewniając mnie, że nawet jak by się zaczęło walić to On będzie mnie chronił.
wszystko sie ułoży i widac w takim razie ze Twojemu Tż-owi na prawde na Tobie zalezy

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-02-12 o 23:00
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 23:06   #3840
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Dlaczego nie wybrałam chwalonego zawsze i wszędzie salonu tworkowskiego, mimo, że mam do niego 250m???? Głównym warunkiem u mnie był make up. Chciałam mieć fryzjera i makijazystke w jednym miejscu. W domu czesać się nie chcę, by chociaż na 2-3 godz. uniknąć zamieszania przedślubnego. A do make upa pań z tego salonu zaufania nie mam. Mam skórę problemową, która nie wszystko toleruje, więc wolę iść do kogoś, kto się na tym bardziej zna, miał zajęcia z dermatologii, jest kosmetologiem (tudzież inną osoba wykształconą w tym kierunku) i może mi zaoferować najlepszy dobór kosmetyków do moich potrzeb. No i zanim mnie pomaluje to zanalizuje stan i potrzeby mojej cery. Co do usług fryzjerskich nie mam zastrzeżeń. Kiedyś byłam ich stałą klientką, jednak moja ulubiona fryzjerka poszła na macierzyński i znalazłam sobie inną. A jak już przyszła, to nie potrzebowałam jej aż tak bardzo. No i nie koloryzuję włosów, a jak podcinam to tylko ok 2-5 cm, bo póki co chcę mieć długie proste (nie wystopniowane), więc idę tam, gdzie zrobią mi to szybko i w miarę tanio (bo u Luizy nie kryjmy, ale jest drogo i trzeba długo czekać na terminy nawet do strzyżenia). I co najważniejsze- przed ślubem u fryzjera chcę się rozluźnić, odprężyć, nie myśleć o tym, co mnie czeka, a u tworkowskiego fryzjera będzie się czesało dużo moich gości, którzy pewnie nie dadzą mi spokoju u fryzjera. Rozumiesz o co chodzi. Dlatego wybrałam Krzyżanowice, bo uważam że usługi fryzjerskie mają na równie dobrym poziomie, a i mój komfort psychiczny tam będzie lepszy. Wiem, skomplikowana jestem
eee tam skomplikowana, po prostu wiesz czego chcesz. Moja skóra nie potrzebuje specjalnego traktowania, moją siostrę ładnie umalowała, makijaż nie jest super drogi, fryzura+makijaż w jednym miejscu -to by były argumenty za tym, dlaczego będę się tam malować. Co do fryzjera...chodzę do Dagmary, bo.....moja siostra zaczęła tam chodzić. Ja zawsze miałam długie włosy, więc nie szukałam fryzjera (babcia mi końcówki podcinała), a jak ścięłam włosy, to po prostu poszłam tam gdzie moje siostry i mama. Z tym, że zawsze się z siostrami śmiejemy, że będziemy miały tę samą fryzurę w 3 wersjach, bo ona zawsze tak podobnie ścina. Ale zasadniczo ufam kobiecie, więc to, że będzie mnie czesać do ślubu było naturalną koleją rzeczy. Co do cen to się nie wypowiadam ślubna w porównaniu z normalnym strzyżeniem wychodzi tanio
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Ehh....ferie dobiegają końca... ostatni dzień mogłam sobie pospać

Dziś wybieramy się z TŻcikiem do kina na "I że Cię nie opuszczę". Robimy sobie przedwalentynkowy seansik, bo niestety 14 się nie będziemy widzieć (praca :/ ).
ech też jutro wracam do pracy i ubolewam strasznie (czyżby nauczyciele mieli większą radość z ferii niż uczniowie?)
i podobnie musieliśmy przenieść sobie walenie tynków na dziś, bo we wtorek ja mam dodatkowe zajęcia po południu (jak w cały ten tydzień)
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Pierwsze słyszę, żeby w poradni był facet. Szczęściara z Ciebie
ha to też jestem szczęściarą, bo mieliśmy faceta i jeszcze wszystko w całkowitym gratisie, z nauk oprócz zaświadczenia o odbyciu dostaliśmy jeszcze w prezencie książkę
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
nał welon, świadkowa, mama czy ktoś jeszcze ?
Fryzjerka, w aucie dam radę, poćwiczę sobie bez sukni

Ech się rozpisałam, ale cóż od jutra nie będzie mnie tyle na wizażu to przynajmniej dziś sobie popiszę
niezmiennie trzymam
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości