Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-13, 10:05   #3901
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny, słuchajcie, od czego zaczęłyscie przygotowania?
My jestesmy swieżym narzeczenstwem, jak mówiłam ślub chcemy w grudniu, jeszcze nawet daty nie mamy zaklepanej za co się najpierw zabrać? Może w ogóle jeszcze nie ma pospiechu i zacząć za kilka miesięcy?
Na USC jest jeszcze za wcześnie
czytałam gdzieś, że można najwcześniej termin klepnąć 6 miesięcy "przed", ale mnie odesłali, załatwiałam jakieś 4 miesiące wcześniej. Słyszałam też, że ktoś inny nie załatwił tego wcześniej niż 3 miesiące przed datą ślubu. Powinnaś chyba zadzwonić do USC, gdzie chcesz wziąć ślub i zapytać o to.
Na pocieszenie Ci powiem, że USC nie jest oblegane, można sobie spokojnie wybrać datę i godzinę
Myślę, że powinnaś najpierw rozejrzeć się za salą i fotografem, jeżeli na jakimś szczególnie Ci zależy
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:06   #3902
klempaa
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Na USC jest jeszcze za wcześnie
czytałam gdzieś, że można najwcześniej termin klepnąć 6 miesięcy "przed", ale mnie odesłali, załatwiałam jakieś 4 miesiące wcześniej. Słyszałam też, że ktoś inny nie załatwił tego wcześniej niż 3 miesiące przed datą ślubu. Powinnaś chyba zadzwonić do USC, gdzie chcesz wziąć ślub i zapytać o to.
Na pocieszenie Ci powiem, że USC nie jest oblegane, można sobie spokojnie wybrać datę i godzinę
Myślę, że powinnaś najpierw rozejrzeć się za salą i fotografem, jeżeli na jakimś szczególnie Ci zależy

Wiesz co, tylko my rozważamy spróbowanie załatwienia, żeby ślub odbył się poza USC (tak, oczywiscie miejsca jeszcze nie wykombinowalismy ).... a to słyszałam, że trzeba więcej czasu zarezerwować? Kurcze, nie wiem, chyba faktycznie - musimy zadzwonic i zapytac...

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:07   #3903
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Rozdaliśmy w weekend pierwsze zaproszenia
Dla rodziców, moich dziadków i brata-świadka.

TŻ jak wręczał zaproszenie jego rodzicom to zrobił taki wstęp, że myślałam, że za chwilę im (i przy okazji mi) powie, że jestem w ciąży

A co do klotni z Tż o ktorych pisalas to my tez tak mamy, w ogole ja jakas opryskliwa jestem i zaraz mnie potrafi czyms zirytowac ale mam nadzieje, ze to wlasnie wszystko przez ten przedweselny klimat
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki znowu kilka dni mnie nie bylo i mam sporo do nadrobienia, ale myslami jestem z Wami

zalatwilismy wczoraj dekoratora, ktory okazal się być gejem (na I rzut oka, ale pozniej potwierdziło się, bo mial poustawiane na szafce zdjęcia z wakacji swoje w czułych pozach z jakimś muskularnym, opalonym facetem).Moj TŻ nie cierpi gejów i bardzo męczył się w jego towarzystwie rozmawialam z nim o kolorach, kwiatach, girlandach i innych duperelach, a TŻ nie mial pojecia, o co chodzi. Dekorator jednak co chwila pytał o cos mojego TŻ i glaskał go po ramieniu, a pozniej podopisalismy umowe i wpisywał nasz numer telefonu do kontaktu. Chcialam podac swoj, ale on powiedział, że woli z TŻ smsować i dzwonić do niego TŻ zrobił kwaśną minę i powiedział, ze woli,zebym to ja podała swoj,ale dekorator sie uparł i wziął numer do TŻ. Ledwo od niego wyjechaliśmy, a TŻ juz dostal smsa od niego z jakąś pierdołą.

no a tak poza tym nic się nie dzieje ciągle szukamy nauk i nic z tego.
Jakie macie plany na walentynki?
nie mam pytan
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:08   #3904
(kicia)
Zakorzenienie

Hej laski jak ja dziś kiepsko zaczełam dzień. Najpierw musiałam wstać przed 6 zarejstrować moją mamę do lekarza (żeby to w dzisiejszych czasach żeby dostać się do lekarza trzeba było stać godzinę przed ośrodkiem w -15 stopniowym mrozie ) nogi sobie prawie odmroziłam wrociłam do domu poszłam dalej spać a potem przyszedł do mnie do łóżka jak co rano mój piesek i wiecie co zrobił ?? zrzygał mi się do łóżka no myślałam że go zabiję

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Jaki macie wysoki obcas w butach ślubnych?Sorry,że tak pytam ale zastanawiam się czy stawiacie na wyższe obcasy czy też niższe...
8 cm

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewuszyska

poczułam dziś pierwszą wiosnę bo ciepło ale słońca brak
gdize Ty masz wiosne u mnie -9 stopni

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

co do kłótni, to my się kłócimy, a i owszem. ale to ja, jako niecny skorpionik rozdmuchuję prawie każdą kłótnię. Oczywiście żeby nie było, to zawsze zachowanie Tżta mnie do tego zmusza, bo on wiecznie ma czas... To mnie denerwuje najbardziej, bo ja chcę JUŻ. Czasem bywa ostro., ale nigdy nie pokłóciliśmy się tak, żeby się do siebie dłużej niż kilka godzin nie odzywac. Kiedyś na początku związku, pokłóciliśmy się ostro i powiedziałam że to koniec. Potem pół dnia ryczałam, a wieczorem Tż przyszedł z kwiatkami. Powiedziałam sobie wtedy, że nigdy więcej.
skąd ja to znam

Cytat:
Hej dziewczynki znowu kilka dni mnie nie bylo i mam sporo do nadrobienia, ale myslami jestem z Wami

zalatwilismy wczoraj dekoratora, ktory okazal się być gejem (na I rzut oka, ale pozniej potwierdziło się, bo mial poustawiane na szafce zdjęcia z wakacji swoje w czułych pozach z jakimś muskularnym, opalonym facetem).Moj TŻ nie cierpi gejów i bardzo męczył się w jego towarzystwie rozmawialam z nim o kolorach, kwiatach, girlandach i innych duperelach, a TŻ nie mial pojecia, o co chodzi. Dekorator jednak co chwila pytał o cos mojego TŻ i glaskał go po ramieniu, a pozniej podopisalismy umowe i wpisywał nasz numer telefonu do kontaktu. Chcialam podac swoj, ale on powiedział, że woli z TŻ smsować i dzwonić do niego TŻ zrobił kwaśną minę i powiedział, ze woli,zebym to ja podała swoj,ale dekorator sie uparł i wziął numer do TŻ. Ledwo od niego wyjechaliśmy, a TŻ juz dostal smsa od niego z jakąś pierdołą.

no a tak poza tym nic się nie dzieje ciągle szukamy nauk i nic z tego.

ojojoj pilnuj TŻcika

co do walentynek to u nas nic szczególnego... romantyczny obiad we dwoje winko świece film i tyle bo niestety TŻcik do pracy idze a zresztą na żadne kino czy coś nie mamy ochoty
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:09   #3905
niusia_87
Zakorzenienie

Przepraszam, że tak na raty, nie wiem czemu wszystko nie chciało się załadować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7391.jpg (83,1 KB, 43 załadowań)
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:11   #3906
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

My jestesmy swieżym narzeczenstwem, jak mówiłam ślub chcemy w grudniu, jeszcze nawet daty nie mamy zaklepanej za co się najpierw zabrać? Może w ogóle jeszcze nie ma pospiechu i zacząć za kilka miesięcy?

my zaczęliśmy od sali potem fotograf zespół i gdzieś między czasie kościół bo w sumie kościoł był jedyną pewną rzeczą w tym zestawieniu

Stary 2012-02-13, 10:13   #3907
niusia_87
Zakorzenienie

I jeszcze jedno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7390.jpg (89,4 KB, 30 załadowań)
Stary 2012-02-13, 10:13   #3908
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

piękne

Stary 2012-02-13, 10:13   #3909
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz co, tylko my rozważamy spróbowanie załatwienia, żeby ślub odbył się poza USC (tak, oczywiscie miejsca jeszcze nie wykombinowalismy ).... a to słyszałam, że trzeba więcej czasu zarezerwować? Kurcze, nie wiem, chyba faktycznie - musimy zadzwonic i zapytac...
no to najpierw wykombunujcie miejsce
potem zadzwońcie do USC, pod które podlega to wykombinowane miejsce i zapytajcie, czy udzielą Wam tam ślubu
w grudniu, to jakieś pomieszczenie? pałacyk?
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:16   #3910
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupiłam w martwym sezonie. Już od ostatniego stycznia obiecuje Wam wrzucić, a więc w załączniku

tylko ze ja właśnie nie chcę typowo ślubnych butów, bo mi się one w ogóle nie podobają, kojarzą z komunijnymi i po weselu nic z nimi nie zrobię. chcę kupić jakieś nude, cieliste buty, w których później będę mogła gdzieś wyjść.
kupie na allegro, najwyżej nie będa pasowały i zostanę bez.
Stary 2012-02-13, 10:16   #3911
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
no to najpierw wykombunujcie miejsce
potem zadzwońcie do USC, pod które podlega to wykombinowane miejsce i zapytajcie, czy udzielą Wam tam ślubu
w grudniu, to jakieś pomieszczenie? pałacyk?

Tak tak, zdecydowanie wnętrze.
Myslę że w naszym USC nie powinno byc problemu - takie sluby u nas juz były, a kierownik jest przychylny takim akcjom to teraz tylko wykombinowac miejsce...

Stary 2012-02-13, 10:19   #3912
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
tylko ze ja właśnie nie chcę typowo ślubnych butów, bo mi się one w ogóle nie podobają, kojarzą z komunijnymi i po weselu nic z nimi nie zrobię. chcę kupić jakieś nude, cieliste buty, w których później będę mogła gdzieś wyjść.
kupie na allegro, najwyżej nie będa pasowały i zostanę bez.
SKLEPACH BYŁY NUDE, ECRU, JA CHCIAŁAM BIAŁE, A ŻE MAM STOPĘ MAŁĄ, to nie mogę wybrzydzać zbytnio. W moich rejonach, jestem Ci w stanie powiedzieć, gdzie widziałam niebiałe
Stary 2012-02-13, 10:23   #3913
Karolina_83
Raczkowanie

A my nie obchodzimy walentynek - mój K dostaje uczulenie na samo to słowo bo uważa, że to straszna komercha a po drugie to amerykańskie święto.
W sobotę byliśmy za znajomymi w kinie na Róży. Bardzo dobry film ale strasznie stresujący, gdybyśmy go oglądali w domu to kazałabym go wyłączyć a tak obejrzeliśmy go do końca. Ja osobiście nie znałam tej części historii Polski o której mówi film.
Pisałyście o kłótniach - my jak już się kłócimy to o kwestie domowe czyli kto gotuje, sprząta i takie tam. Tzn. ja najczęściej mam jakieś żale i zaczynam wszystko wywlekać (nawet często sobie wtedy przypominam o czymś co wydarzyło się rok temu). Ale w sumie jak to na spokojnie analizuje to my większość rzeczy robimy razem ale jak każdemu facetowi tak i mojemu K trzeba powiedzieć co ma robić.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:26   #3914
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Nawet nie myślę o tym ile stron mam do nadrobienia
Nie mam niestety czasu, żeby wszystko czytać- znalazłam nową pracę, dlatego nie daję rady być na bieżąco Ale podczytuję Was co jakiś czas
Gratuluje nowej pracy

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
Hej Pięknoty
Nadrobiłam Was więc teraz mogę spokojnie wyruszyć na poszukiwania mojej kiecki ślubnej trochu mnie głowa boli i nie wiem jak mi to będzie dziś szło ale mam nadzieję że upoluję coś co mi zawróci w głowie
Także zmykam papa
Powodzenia i czekamy na relacje

Cytat:
Kupiłam w martwym sezonie. Już od ostatniego stycznia obiecuje Wam wrzucić, a więc w załączniku

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Bezczelna jestem, zapomniałam o załącznikach
Ładne

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:31   #3915
Wiktusiaczek
Zadomowienie

niusia: Fajne buty, dla mnie za niskie

klempaa Ciężko mi się czyta Twoje posty przez tą czcionkę Fajny pomysł ze ślubem w jakimś nietypowym miejscu i oby udało się takie znaleźć - ja gdybym mogła, wzięłabym ślub nad morzem

Dla mnie najważniejsza była sala, później zespół... O fotografa się martwić nie musiałam, ale po zespole to dla mnie najważniejsza rzecz by była
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:34   #3916
(kicia)
Zakorzenienie

uuu a u nas w ciągu najbliższego tygodnia przybędą nam dwie nowe mężatki

Stary 2012-02-13, 10:34   #3917
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
niusia: Fajne buty, dla mnie za niskie
6 cm

Inne jakie miałam do wyboru miały centymetrów 11, a nigdy na takich wysokich nie chodziłam i za poradą wzięłam niższe (cena była taka sama)
Stary 2012-02-13, 10:35   #3918
E87
Wtajemniczenie

Niusia za butki
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:37   #3919
ladystar
Zakorzenienie

dziewczyny, troche nie na temat, ale od razu mam swietny humor od rana i jakos takl cieplej sie zrobilo

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:37   #3920
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Będę Was podglądać, obiecuję. Zawsze możecie do mnie na fb pisać. Na razie staram się odpocząć i nie myśleć o tym, że nie będę ani PM ani narzeczoną.
Kasiu

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

I co najlepsze, Nasz świadek- przyjaciel TŻta wpadła na pomysł, aby pod koniec Nasego pierwszego tańca zrobił DJ przejście, puścił Shakiry waka waka (to nasza paczkowa piosenka) i cała paczka nasza, kilkanaście osób do Nas dołączy i zatańczymy jakiś fajny układ z refrenem takim jak w waka waka Oni są zwariowani, ale uznaliśmy z TŻtem że super to wymyślili i pójdziemy do kolezanki która uczy tańca i Nas nauczy jakiegos prostego układu już się nie mogę doczekać
super pomysł
Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
I jeszcze z takich ważniejszych rzeczy to mówiłam Wam, że miałam bardzo duży problem a propo świadkowej, że kontakt się urwał, że nie wiem co zrobić, że relacje się popsuły...jestem coraz bliżej podjęcia decyzji.... a żeby było mi łatwiej to proszę o szczerą odpowiedź: kogo na moim miejscu wybrałybyście na świadkową?
Osobę, która kiedyś była najbliższą osobą na świecie ( Przyjaciółką)- która jednak od roku zrobiła wszystko by Przyjaźń nie przetrwała, dzieli nas odległość ok. 100 km, czy koleżankę, która zawsze gdzieś była w okolicy, okazjonalnie gaiła rozmowę, z czasem coraz częściej, Jej zawdzięczam wybór sukni ślubnej, jest bliżej, bo mieszka w mieście, w którym odbywa się ślub i mam rodzinny dom, bardzo interesuje się postępami, służy radą, wysyła linki, dzwoni z pytaniami, przypomnieniami i radami?
Taki mini test Wam zadałam, która dziewczyna najbardziej nadaje się na świadkową.... ja już jestem w 90% przekonana na mój typ, więc tylko się upewnię, że nie jestem walnięta i będę mogła prosić...
oczywiście weź osobę, która interesuje się bardziej Twoim ślubem i na którą będziesz mogła liczyć czyli koleżankę
Cytat:
Jaki macie wysoki obcas w butach ślubnych?Sorry,że tak pytam ale zastanawiam się czy stawiacie na wyższe obcasy czy też niższe...
ja jeszcze nie mam butów ale planuję obcas 5 max 6 cm
Cytat:

grudzień to nie jest oblegany ślubny miesiąc więc spokojnie sobie wszystko załatwicie, nawet jeśli zaczniecie w okolicach lata, ale jeśli macie już czas i wenę to sobie wymyślcie datę, zaklepcie lokal i zacznijcie szukać usługodawców typu fotograf
Cytat:

a wczoraj dostałam od Tżta smsa o treści "Ja Ciebie też", mimo że sama mu nic nie wysyłałam. I tym oto sposobem, mamy tekst graweru na obrączkach Do tego dołożymy tylko datę, jak się zmieści.
słodki grawer

my strasznie długo myśleliśmy nad grawerem, bo nie chcieliśmy niczego standardowego, ani górnolotnego i w końcu stanęło na "przezwiskach' jakimi się do siebie zwracamy (a ze mówimy do siebie tak samo, to na obu obrączkach jest taki sam grawer) plus data ślubu
Cytat:

idziemy spisać protokół przedślubny

poza tym żadnych szczególnych planów
Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Wczorajsze spotkanie z Rodzicami T wyszło ok. Było miło, posiedzieliśmy, porozmawialiśmy, zjedliśmy, wypiliśmy. Tak jak pisałam Rodzice T są już troszkę starsi wiekowo (73 i 67 lat) i trochę się bałam, że będzie sztywno i nie będzie tematów ale było sympatycznie.
no widzisz, strach ma wielkie oczy
Cytat:
fajne

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:40   #3921
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
6 cm

Inne jakie miałam do wyboru miały centymetrów 11, a nigdy na takich wysokich nie chodziłam i za poradą wzięłam niższe (cena była taka sama)
I brawo za wybór Ja chodzę często w takich wysokich i dlatego to dla mnie nie problem, chociaż początki bywały trudne... Nawet tańczyłam w 13 centymetrowych na weselu całą noc Ale dla dziewczyn, które na co dzień nie chodzą w takich to mogłoby się źle skończyć na ślubie - ból nóg, kręgosłupa itd. Więc brawo jeszcze raz
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:45   #3922
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dziewczyny, troche nie na temat, ale od razu mam swietny humor od rana i jakos takl cieplej sie zrobilo
Stary 2012-02-13, 10:46   #3923
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
SKLEPACH BYŁY NUDE, ECRU, JA CHCIAŁAM BIAŁE, A ŻE MAM STOPĘ MAŁĄ, to nie mogę wybrzydzać zbytnio. W moich rejonach, jestem Ci w stanie powiedzieć, gdzie widziałam niebiałe
Cytat:
I brawo za wybór Ja chodzę często w takich wysokich i dlatego to dla mnie nie problem, chociaż początki bywały trudne... Nawet tańczyłam w 13 centymetrowych na weselu całą noc Ale dla dziewczyn, które na co dzień nie chodzą w takich to mogłoby się źle skończyć na ślubie - ból nóg, kręgosłupa itd. Więc brawo jeszcze raz
Ja obeszłam galerie krakowską i bonarke, aldo, kazary, zary, clarksy, quazi, venezie... po prostu jeszcze nie ma letniej kolekcji, a te nude które widziałam mnie nie zachwyciły. ja jako butomaniaczka musze mieć na buty WOW
Stary 2012-02-13, 10:50   #3924
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Hej laski jak ja dziś kiepsko zaczełam dzień. Najpierw musiałam wstać przed 6 zarejstrować moją mamę do lekarza (żeby to w dzisiejszych czasach żeby dostać się do lekarza trzeba było stać godzinę przed ośrodkiem w -15 stopniowym mrozie ) nogi sobie prawie odmroziłam wrociłam do domu poszłam dalej spać a potem przyszedł do mnie do łóżka jak co rano mój piesek i wiecie co zrobił ?? zrzygał mi się do łóżka no myślałam że go zabiję
u mnie dzisiaj to samo mam 2 psy i jeden i drugi rzygają masakra jakaś...
Cytat:
bardzo ładne dobrze że maja stabilny mocny obcas
Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
A my nie obchodzimy walentynek - mój K dostaje uczulenie na samo to słowo bo uważa, że to straszna komercha a po drugie to amerykańskie święto.
W sobotę byliśmy za znajomymi w kinie na Róży. Bardzo dobry film ale strasznie stresujący, gdybyśmy go oglądali w domu to kazałabym go wyłączyć a tak obejrzeliśmy go do końca. Ja osobiście nie znałam tej części historii Polski o której mówi film.
Pisałyście o kłótniach - my jak już się kłócimy to o kwestie domowe czyli kto gotuje, sprząta i takie tam. Tzn. ja najczęściej mam jakieś żale i zaczynam wszystko wywlekać (nawet często sobie wtedy przypominam o czymś co wydarzyło się rok temu). Ale w sumie jak to na spokojnie analizuje to my większość rzeczy robimy razem ale jak każdemu facetowi tak i mojemu K trzeba powiedzieć co ma robić.
mój tż też nienawidzi walentynek również uważa je za bezsensowne komercyjne święto... także nic nie planujemy ;p
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:56   #3925
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Macie też fotkę tej przedłużki do stanika i mojego prezentu od TŻcika z okazji walentynek- doczekałam się swojego storczyka

Dobra, Baby przeokropne - macie winietki też...
Ale ta przedłużka do stanika to działa chyba tylko jeśli ma się ramiączka, co? Na taką bardotkę, to nie bardzo bo zsunie się wszystko, chyba...?

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:56   #3926
niusia_87
Zakorzenienie

My na Walentynki pójdziemy złożyć życzenia ślubne Naszym wspólnym znajomym
Nigdy nic nie robiliśmy z okazji Walentynek, strasznie denerwujące święto (nie tylko dla singli), już mam dość tych czerwonych serduszek w każdej witrynie sklepu, wytrzymam jeszcze ten jutrzejszy dzień i będzie po w końcu nie będzie tych wystrojów
Stary 2012-02-13, 10:59   #3927
tenebrosa
Wtajemniczenie

Hello!

morelka1987
, witaj! Dużo już macie, a to co niezałatwione to spisz sobie na liście wraz z terminami kiedy chcesz to ogarnąć - będzie o wiele łatwiej. My w styczniu zrobiliśmy taki harmonogram przygotowań i teraz staramy się tego trzymać. Część rzeczy podzieliliśmy między siebie, np. ja drukuję zaproszenia, a TŻ ma się dowiedzieć u jubilerów ile waży nasze złoto itd. Dzięki temu odpadło mi trochę obowiązków - kamień z serca, bo sama to bym 24/24 musiała w temacie ślubnym siedzieć (no dobra, i tak siedzę :P)

a u d r e y, świadek ma przegenialny pomysł! Będziecie mieli kamerzystę? Ja muszę to zobaczyć!

Kabriela, zdecydowanie świadkowa nr 2. Mi też właśnie przyszły w czwartek papiery, teraz czekam tylko na bigownicę i zaczynam drukowanie zaproszeń A może nawet już dzisiaj zacznę.

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Jak zostanie zrobiona to prosze tu o pochwalie sie
Oczywiście, że się pochwalę Mam ambitny plan zrobić księgę do końca lutego, ale zobaczymy jak to wyjdzie.

Cytat:
Ja będę miała 9 cm, ale to w butach tanecznych, więc praktycznie się nie czuje tej wysokości. Nie planuję żadnych butów na zmianę.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A i mam pytanie do dziewczyn, które same robią księgi gości: W jaki sposób będziecie łączyć kartki ze sobą? Ja zastanawiam się nad zaniesieniem do introligatora tylko muszę się dowiedzieć ile sobie bierze za taką usługę.
Ja prawdopodobnie zdecyduję się na bindowanie spiralne lub termobindowanie. Już się dowiadywałam i wychodzi taniej niż oprawa introligatorska (7-8zł za 500 kartek vs. 30zł)

Cytat:
co do kłótni, to my się kłócimy, a i owszem. ale to ja, jako niecny skorpionik rozdmuchuję prawie każdą kłótnię. Oczywiście żeby nie było, to zawsze zachowanie Tżta mnie do tego zmusza, bo on wiecznie ma czas... To mnie denerwuje najbardziej, bo ja chcę JUŻ. Czasem bywa ostro., ale nigdy nie pokłóciliśmy się tak, żeby się do siebie dłużej niż kilka godzin nie odzywac. Kiedyś na początku związku, pokłóciliśmy się ostro i powiedziałam że to koniec. Potem pół dnia ryczałam, a wieczorem Tż przyszedł z kwiatkami. Powiedziałam sobie wtedy, że nigdy więcej.
Skąd ja to znam Pozdro Skorpioniku
Stary 2012-02-13, 11:07   #3928
kooocur
Zakorzenienie

Witam się

Nie bede nadrabiać 15 stron Wybaczcie......

Jakis mam super humorek...

aaaaa DZIŚ MAMY ROCZNICE ZARĘCZYN

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2012-02-13 o 11:08
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:07   #3929
melod_y
Zakorzenienie

ZDAŁAM !!!! Nie wierze!!! Przecież znalam odpowiedz tylko na 3 pytania z wykładów a reszta to byly jakies z kosmosu wziete pojecia!!

Jeszcze czekam tylko na wynik jedenego egzaminu, ale on mi juz niestraszny!
Bo to co najtrudniejsze mam za soba!

Kocham Was dziewczyny normalnie! dziekuje kazdej za kciuki i za wsparcie bo 7 egzaminów w ciagu miesiac mnie wykonczylo

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:07   #3930
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
oooo dobre lubię ludzi pozytywnie zakręconych
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości