Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-13, 11:11   #3931
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
I jeszcze z takich ważniejszych rzeczy to mówiłam Wam, że miałam bardzo duży problem a propo świadkowej, że kontakt się urwał, że nie wiem co zrobić, że relacje się popsuły...jestem coraz bliżej podjęcia decyzji.... a żeby było mi łatwiej to proszę o szczerą odpowiedź: kogo na moim miejscu wybrałybyście na świadkową?
Osobę, która kiedyś była najbliższą osobą na świecie ( Przyjaciółką)- która jednak od roku zrobiła wszystko by Przyjaźń nie przetrwała, dzieli nas odległość ok. 100 km, czy koleżankę, która zawsze gdzieś była w okolicy, okazjonalnie gaiła rozmowę, z czasem coraz częściej, Jej zawdzięczam wybór sukni ślubnej, jest bliżej, bo mieszka w mieście, w którym odbywa się ślub i mam rodzinny dom, bardzo interesuje się postępami, służy radą, wysyła linki, dzwoni z pytaniami, przypomnieniami i radami?
Taki mini test Wam zadałam, która dziewczyna najbardziej nadaje się na świadkową.... ja już jestem w 90% przekonana na mój typ, więc tylko się upewnię, że nie jestem walnięta i będę mogła prosić...
Ja bym wybrała tą, która jest na miejscu i się interesuje sprawami ślubnymi

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Jaki macie wysoki obcas w butach ślubnych?Sorry,że tak pytam ale zastanawiam się czy stawiacie na wyższe obcasy czy też niższe...
Ja jeszcze nie mama ale planuje ok. 6 cm.
Jak będziesz miała buty 9,5cm to potem jak zmienisz na baleriny to suknia będzie Ci się strasznie ciągnąć po ziemi

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny, słuchajcie, od czego zaczęłyscie przygotowania?
My jestesmy swieżym narzeczenstwem, jak mówiłam ślub chcemy w grudniu, jeszcze nawet daty nie mamy zaklepanej za co się najpierw zabrać? Może w ogóle jeszcze nie ma pospiechu i zacząć za kilka miesięcy?
My zaczynaliśmy od zespołu potem kamerzysta/fotograf a na końcu sala bo z tym nie było problemu bo nie jest oblegana
Piszesz że masz tylko ślub cywilny to z tym nie ma co się spieszyć bo nie chcą z długim wyprzedzeniem wpisywać w kalendarz w USC, a jak planujesz inne miejsce niż urząd to ja bym najpierw poszukała miejsca, a potem do nich zadzwoniła i się dopytała czy to nie będzie problem

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Hej hej.

kasia_kuku zaglądaj do nas czasami.

Wczorajsze spotkanie z Rodzicami T wyszło ok. Było miło, posiedzieliśmy, porozmawialiśmy, zjedliśmy, wypiliśmy. Tak jak pisałam Rodzice T są już troszkę starsi wiekowo (73 i 67 lat) i trochę się bałam, że będzie sztywno i nie będzie tematów ale było sympatycznie.

Potem spotkaliśmy się z kolegą od obrączek. Zrobił nam parę wzorów w srebrze żebyśmy sobie zobaczyli. No i jak w sumie byliśmy wcześniej praktycznie zdecydowani na 1 wzór to wczoraj spodobały nam się inne. Oczywiście mi inny i T inny. No ale kolega ma wprowadzić modyfikacje i wtedy zdecydujemy. Wstawię Wam później wzory tych obrączek bo teraz uciekam z mama na miasto.
Super że spotkanie rodziców się udało i że obrączki wam się podobały

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Witam się

Nie bede nadrabiać 15 stron Wybaczcie......

Jakis mam super humorek...

aaaaa DZIŚ MAMY ROCZNICE ZARĘCZYN
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ZDAŁAM !!!! Nie wierze!!! Przecież znalam odpowiedz tylko na 3 pytania z wykładów a reszta to byly jakies z kosmosu wziete pojecia!!

Jeszcze czekam tylko na wynik jedenego egzaminu, ale on mi juz niestraszny!
Bo to co najtrudniejsze mam za soba!

Kocham Was dziewczyny normalnie! dziekuje kazdej za kciuki i za wsparcie bo 7 egzaminów w ciagu miesiac mnie wykonczylo

Super że zdałaś
Stary 2012-02-13, 11:12   #3932
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
u mnie dzisiaj to samo mam 2 psy i jeden i drugi rzygają masakra jakaś...

może jest coś w powietrzu albo ktos z mojej genialnej rodzinki nakarmił ją wcozrajszym obiadem choćwiedzą że ona nie może jesć kości

Cytat:
Witam się

Nie bede nadrabiać 15 stron Wybaczcie......

Jakis mam super humorek...

Cytat:
ZDAŁAM !!!! Nie wierze!!! Przecież znalam odpowiedz tylko na 3 pytania z wykładów a reszta to byly jakies z kosmosu wziete pojecia!!

Jeszcze czekam tylko na wynik jedenego egzaminu, ale on mi juz niestraszny!
Bo to co najtrudniejsze mam za soba!

Kocham Was dziewczyny normalnie! dziekuje kazdej za kciuki i za wsparcie bo 7 egzaminów w ciagu miesiac mnie wykonczylo

a ja właśnie dostałam plan zajęć na ten semestr i sama nie wiem czy się cieszyć czy płakac
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:13   #3933
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja właśnie dostałam plan zajęć na ten semestr i sama nie wiem czy się cieszyć czy płakac
Nam pewnie tez "wspaniale zorganizują" przyszły semestr ale dzisiaj to już nic mnie nie zdołuje

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:15   #3934
E87
Wtajemniczenie

Kocur za rocznice, Madzia za dany egz
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:18   #3935
Irmelin333
Raczkowanie

Dzien dobry!

Rozmawiałyście o kłotniach.. kurcze nie wiem czemu ale my też ostatnio częsciej się spieramy. Ja to bym chciała zeby z akazdym razem jak jest sprzeczka TZ przyszedłdo mnie ugłaskałmnie i przytulił- nawet jak ja zawiniłam haha Ahhh te baby!
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:19   #3936
tenebrosa
Wtajemniczenie

kilianna, akcja z dekoratorem Biedny Twój TŻ!
My nauki mamy już dawno za sobą, ale za to szukamy teraz bezproblemowej poradni. Chcialiśmy się zapisać w czwartek u mnie w parafii, ale gdy zamieniłam z babką dwa słowa to szybciej wyszłam niż weszłam :brzyda l:

misiak17
, fajnie, że spotkanie się udało mimo różnicy wieku Czekam na foty obrączek.

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Nie mam niestety czasu, żeby wszystko czytać- znalazłam nową pracę, dlatego nie daję rady być na bieżąco Ale podczytuję Was co jakiś czas
Gratulacje

Cytat:
Jakieś specjalne plany?

Cytat:

Gratulacje!
Stary 2012-02-13, 11:29   #3937
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Nam pewnie tez "wspaniale zorganizują" przyszły semestr ale dzisiaj to już nic mnie nie zdołuje

a ja tak z jednej strony super dalej mam 3 dni weekendu a na upartego to aż 5 z tym że poniedziałek i wtorek to wykłady same wykłady a ja nie lubie jeździć na same wykłady... środa to luz 9,30 do16 z tym że 4 h to przerwa a w czwartki 10 do 20,30 z czego 3,5h to przerwy

Stary 2012-02-13, 11:30   #3938
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
może jest coś w powietrzu albo ktos z mojej genialnej rodzinki nakarmił ją wcozrajszym obiadem choćwiedzą że ona nie może jesć kości
aaa u mnie też im kości dali.... i tu jest wszystko jasne

Wiecie co jak czytałam wczoraj szczególnie wypowiedzi nowych dziewczyn co muszą załatwić itd. to naprawdę się ucieszyłam że większość mam już za sobą... już same popierdułki zostały.... jak bym miała zaczynać wsztko od nowa to bym się chyba załamała
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:35   #3939
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Piekna sukienka i butki i gdzie znalazłaś taka biżuterie?
Dziękuję
Biżuteria kupiona w salonie sukien ślubnych Modema w Bielsku

Kabriela - wybór chyba jest prosty Też mam takie byłe przyjaciółki i nawet nie pomyślałabym nad wyborem kogoś takiego na świadka. A ta druga dziewczyna jest ciągle obecna, doradza Ci itp.więc jeśli tylko ją lubisz to bierz ją na świadka

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:40   #3940
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Ja uważam, że powinnaś zaprosić tak jak czujesz, ja z moją chrzestną nigdy nie miałam kontaktu bo to siostra mojej mamy i były pokłócone, ale od śmierci babci jakoś się pogodziły no to ją zapraszam. A Ty robisz małe przyjęcie to tym bardziej brałabym tylko najbliższych. Z dziećmi

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Witam się w niedzielę

Przepis??? Zawsze robiłam na oko i do smaku. Najlepszy grzaniec moim zdaniem wychodzi ze swojskiego wina. Ja robię z czereśniowego lub winogronowego (bo takie posiadam). Grzaniec musi być słodki, więc jeśli wino nie jest za słodkie dosładzam miodem, cukrem waniliowym i wg potrzeb normalnym cukrem (ale jeśli wino jest słodkie zwykłego cukru i miodu nie potrzeba, za to cukier waniliowy zawsze!!!!). No i do wina dodaję goździki, cynamon, imbir, owoc jałowca, laskę wanilii (kawałeczek- o ile posiadam), gałkę muszkatołową, skórkę z pomarańczy, trochę soku z wyciśniętej pomarańczy/cytryny, można dodać suszone śliwki, trochę kardamonu.
Oczywiście wszystko dodaję na oko i jak pisałam do smaku. Podgrzewam i voila!!!
Do kubka z winem zawsze dodaje plasterek pomarańczy. Jak dla mnie pychotka!
Oczywiście nie trzeba dodawać wszystkich składników, bo przeciez nie zawsze wszystko musimy mieć w domu. Dla mnie jednak w grzańcu musi znaleźć się imbir, goździki, cynamon, owoc jałowca, skórka z pomarańczy i cukier waniliowy!!!!

A powiedz mi w jakiej postaci ten imbir? Nigdy nie używałam imbiru

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was jeszcze takie pytanie odnośnie świadków bo zostaliśmy bez i teraz za bardzo nie ma kogo wziąć czy wypad wziąć małżeństwo czy raczej nie, czy to na prawdę przyniesie pecha moja mama jest za tym żeby nie brać małżeństwa
A tam małżeństwo, bierz tego kogo uważasz, że się sprawdzi i na kim możesz polegać.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
eh wróciłam z poradni. porażka która trwała 2 godziny i za którą trzeba zapłacić 50 zł a to nie koniec, czeka nas jeszcze drugie spotkanie i dwa indywidualne.
Ale za to zrobiliśmy boskie zimowe zdjęcia w naszym pięknym parku, swego czasu został uznany za napiękniejszy w Polsce, zapraszam do Zamościa.
A za nauki też płacisz? 50 zł to trochę przegięcie

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny! Ależ tu czytania do nadrobienia...

Wiecie co, mam problem...
widzę, że chyba nie jestem sama w swoim problemie więc postanowiłam się troszkę wygadać...
Ostatnio jakoś często kłócimy się z moim TŻ...
Nie wiem co to się dzieję, jakoś mamy w ostatnim czasie duży problem z porozumieniem się Strasznie mnie to martwi bo do naszego ślubu nie zostało już dużo czasu (niecałe 4 msc) a nasze kontakty ostatnio jakieś ciężkie... Jeszcze rodzice czasami mi przygadują, że jak my mamy zamiar kłócić się tak po ślubie to oni to czarno widzą, a takie gadanie jeszcze mnie dobija. W czasie tych kłótni i po nich też czasami zastanawiam się jak my będziemy tak po ślubie to ze sobą długo nie wytrzymamy
Czy to może jakiś przedślubny stres i to minie?
Bo nie wiem już co mam o tym myśleć i trochę mnie to martwi.
Właśnie dziś się dość ostro pokłóciliśmy i jestem taka wściekła a jednocześnie mega mi smutno
Sorki, że was zanudzam swoim problemem ale miałam wielką ochotę się wygadać...
Ha! Moje koleżanki ostrzegały mnie, że przed ślubem trzeba uzbroić się w cierpliwość bo kłótnie będą na porządku dziennym więc chyba nie masz się co martwić.
My akurat jakoś się nie kłócimy ale to dlatego, że jak zamieszkaliśmy razem (rok temu) prawie się pozabijaliśmy więc chyba gorzej już być nie może
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Witam się poweekendowo

Kupiłam też bazy do albumów scrapkowych i już pomału zaczynam tworzyć koncepcje poszczególnych stron

Macie też fotkę tej przedłużki do stanika i mojego prezentu od TŻcika z okazji walentynek- doczekałam się swojego storczyka

A powiedz gdzie kupiłaś bazy do albumów? I mam jeszcze jedno pytanie ale to na pw napiszę
A ta przedłużka z przodu na czym się opina? Ja się boję, że to mi tak oplecie skórę, że moje fałdy na brzuchu będą wyglądać jak baleron

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Własnie wróciłam do domu.. padam na twarz. próbowałam nadrabiać, ale oczy mi się kleją, nie mogę...

Z rzeczy ważnych: Promotorka zaakceptowala temat
A myślałaś, że dostaniesz opieprz a widzisz

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
A ja zapomniałam się pochwalić, że wczoraj wieczorkiem udało mi się zamówić wszystkie potrzebne materiały do robienia zaproszeń, winietek i tym podobnych rzeczy. Mam do zrobienia: zaproszenia, 80 winietek na stół, 40 zawieszek na wódkę( zawieszki robię tylko na te wódki, które rozdajemy gościom), zastanawiam się czy na te, co będą stać na stole nie zrobić tylko prostych kokardek....księgę dla gości i pomyśleć nad prezentem dla Rodziców i tu jest problem taki, że głowa mała...

---------- Dopisano o 05:04 ---------- Poprzedni post napisano o 04:55 ----------

a i zapomniałam jeszcze na te, które idą do rozdania na bramki ( których mam nadzieję, że nie będzie dużo) oraz jeszcze na te wódki, które będą do wygrania w konkursach...czyli zawieszek muszę zrobić 50-60 tak mniej więcej. Ech...

I jeszcze z takich ważniejszych rzeczy to mówiłam Wam, że miałam bardzo duży problem a propo świadkowej, że kontakt się urwał, że nie wiem co zrobić, że relacje się popsuły...jestem coraz bliżej podjęcia decyzji.... a żeby było mi łatwiej to proszę o szczerą odpowiedź: kogo na moim miejscu wybrałybyście na świadkową?
Osobę, która kiedyś była najbliższą osobą na świecie ( Przyjaciółką)- która jednak od roku zrobiła wszystko by Przyjaźń nie przetrwała, dzieli nas odległość ok. 100 km, czy koleżankę, która zawsze gdzieś była w okolicy, okazjonalnie gaiła rozmowę, z czasem coraz częściej, Jej zawdzięczam wybór sukni ślubnej, jest bliżej, bo mieszka w mieście, w którym odbywa się ślub i mam rodzinny dom, bardzo interesuje się postępami, służy radą, wysyła linki, dzwoni z pytaniami, przypomnieniami i radami?
Taki mini test Wam zadałam, która dziewczyna najbardziej nadaje się na świadkową.... ja już jestem w 90% przekonana na mój typ, więc tylko się upewnię, że nie jestem walnięta i będę mogła prosić...
Oczywiście druga koleżanka
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

Jakie macie plany na walentynki?
Ja będę robić banany w cieście naleśnikowym z czekoladą i bitą śmietaną i jakiś alkohol

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
tylko ze ja właśnie nie chcę typowo ślubnych butów, bo mi się one w ogóle nie podobają, kojarzą z komunijnymi i po weselu nic z nimi nie zrobię. chcę kupić jakieś nude, cieliste buty, w których później będę mogła gdzieś wyjść.
kupie na allegro, najwyżej nie będa pasowały i zostanę bez.
Nie wiem czy widziałaś jak kiedyś pisałam, że podobno buty można później zafarbować
Stary 2012-02-13, 11:41   #3941
Brydzia_
Zakorzenienie

A ja mam pytanie do osób które miały nauki dostaliście jakieś zaświadczenie o odbyciu nauk ?
My byliśmy na 2 spotkaniach wpisywaliśmy się do takiego zeszytu no ale nic nie dostaliśmy... kobieta która to prowadziła mówiła że teraz każda para osobno jeszcze musi przyjść do poradni, więc pewnie wtedy dostaniemy takie zaświadczenie ?
No ale jakbyśmy chcieli iść do innej poradni ? To musimy specjalnie do księdza iść po takie zaświadczenie o odbyciu tych nauk ?

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:42   #3942
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie do osób które miały nauki dostaliście jakieś zaświadczenie o odbyciu nauk ?
My byliśmy na 2 spotkaniach wpisywaliśmy się do takiego zeszytu no ale nic nie dostaliśmy... kobieta która to prowadziła mówiła że teraz każda para osobno jeszcze musi przyjść do poradni, więc pewnie wtedy dostaniemy takie zaświadczenie ?
No ale jakbyśmy chcieli iść do innej poradni ? To musimy specjalnie do księdza iść po takie zaświadczenie o odbyciu tych nauk ?
my dostaliśmy na jednej kartce i o tym że nauki odbyliśmy i że w poradni byliśmy i też tam mamy miejsce na spowiedź

Stary 2012-02-13, 11:44   #3943
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
my dostaliśmy na jednej kartce i o tym że nauki odbyliśmy i że w poradni byliśmy i też tam mamy miejsce na spowiedź
no to chyba już nie będziemy kombinować tylko pójdziemy do tej poradni
bo myślałam czy nie poszukać innej dzięki za pomoc

Stary 2012-02-13, 11:47   #3944
omosia
Raczkowanie

Witam dziewczynki
Przeszło 10stron miałam do nadrobienia masakraDobrze, że dziś w pracy mam luz to nie było z tym problemu
Powiedzcie mi taką rzecz.Kto będzie przy was siedział świadek, czy świadkowa?? BO wszędzie jak byłam na weselach to przy Młodej siedział świadek, a przy Młodym świadkowa
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:48   #3945
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Przeszło 10stron miałam do nadrobienia masakraDobrze, że dziś w pracy mam luz to nie było z tym problemu
Powiedzcie mi taką rzecz.Kto będzie przy was siedział świadek, czy świadkowa?? BO wszędzie jak byłam na weselach to przy Młodej siedział świadek, a przy Młodym świadkowa
My bedziemy siedziec tylko z rodzicami

Stary 2012-02-13, 11:48   #3946
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczynki
w zależności kogo weźmiesz na świadka, jak faceta to on siedzi koło ciebie a jak kobietę to ona siedzi koło ciebie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:49   #3947
marylka80
Zadomowienie

Gorace pozdrowienia z Punta Cana

Dziewczynki wpadlam tylko wam powiedziec ze dolecielismy szczesliwie

Tutaj jest naprawde raj na ziemi!!!!!!

Jutro nasz wielki dzien normalnie nie moge sie doczekac!!!

Caluje was mocno!
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:50   #3948
omosia
Raczkowanie

Cytat:
My idąc na nauki najpierw dostaliśmy tak jkaby skierowanie z Mojej parafii i na tym skierowaniu po każdym spotkaniu mieliśby datę i pieczątke od osoby wykładającej i tak samo po poradni. Łącznie wyniosło nas to 90zł. Masakra
Stary 2012-02-13, 11:51   #3949
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
my jak się zapisaliśmy w kościele dostaliśmy od księdza takie zeszyty dla narzeczonych i kartki do zbierania wpisów. A mogliśmy chodzić gdzie chcieliśmy
Cytat:
Witam dziewczynki
przy mnie będzie świadkowa i na większości wesel na których byłam tak właśnie było. No chyba że świadkowa i świadek byli bez osób tow. to siedzieli razem koło siebie.
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-13, 11:52   #3950
omosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
w zależności kogo weźmiesz na świadka, jak faceta to on siedzi koło ciebie a jak kobietę to ona siedzi koło ciebie
Tylko jest taka sprawa, za świadka będzie mój brat, a za świadkową moja przyjaciółka
Stary 2012-02-13, 11:53   #3951
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Caluje was mocno!
ale wam zazdroszczę no i cieszmy się że o nas pamiętałaś mam nadzieję że ten dzień będzie dla was niezapomniany
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-13, 11:53   #3952
aroli
Zadomowienie

Witam po weekendzie... nadrabiałam godzinkę...

A oto nasze obrączki na 99%- http://allegro.pl/goldrun-zlote-obra...091700583.html

jeszczę muszę tylko skoczyć do jakiegoś jubilera bo słyszałam, że białe złoto matowe/satynowe szybko się wytrze i będzie brzydko wyglądało wiecie coś na ten temat ?
Dzisiaj mój mąż będzie dzwonił do fotografa no i się okaże co będzie...

A oprócz tego mam magisterkę do pisania i już sama nie wiem w co ręce włożyć...

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016

Edytowane przez aroli
Czas edycji: 2012-02-13 o 11:54
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:54   #3953
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko jest taka sprawa, za świadka będzie mój brat, a za świadkową moja przyjaciółka
to już nie ma różnicy... weź kogo chcesz moim zdaniem lepiej świadkową siedząc koło ciebie zawsze coś tam ci poprawi włoski czy coś.... a świadek :P już nie koniecznie :P bo w końcu to facet
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-13, 11:55   #3954
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
no ale to chyba tż bierze któregoś z tych świadków co nie? no dziwne żeby siedzieli oboje bo twojej stronie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:57   #3955
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki znowu kilka dni mnie nie bylo i mam sporo do nadrobienia, ale myslami jestem z Wami

zalatwilismy wczoraj dekoratora, ktory okazal się być gejem (na I rzut oka, ale pozniej potwierdziło się, bo mial poustawiane na szafce zdjęcia z wakacji swoje w czułych pozach z jakimś muskularnym, opalonym facetem).Moj TŻ nie cierpi gejów i bardzo męczył się w jego towarzystwie rozmawialam z nim o kolorach, kwiatach, girlandach i innych duperelach, a TŻ nie mial pojecia, o co chodzi. Dekorator jednak co chwila pytał o cos mojego TŻ i glaskał go po ramieniu, a pozniej podopisalismy umowe i wpisywał nasz numer telefonu do kontaktu. Chcialam podac swoj, ale on powiedział, że woli z TŻ smsować i dzwonić do niego TŻ zrobił kwaśną minę i powiedział, ze woli,zebym to ja podała swoj,ale dekorator sie uparł i wziął numer do TŻ. Ledwo od niego wyjechaliśmy, a TŻ juz dostal smsa od niego z jakąś pierdołą.
[/B]
hehe, to pewnie jesteś zazdrosna ale są też plusy jak Tż łądnie się uśmiechnie to na pewno dostaniecie jakiś rabacik od dekoratora
zabawna sytuacja

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
chyba tak jak piszesz, czyli przy młodej świadek, przy młodym siwadkowa
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 11:58   #3956
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Caluje was mocno!

super że dolecieliście szczęśliwie pozdrowionka i żeby jutrzejszy dzień był tak bajeczny jak sobie wymarzyłaś

Stary 2012-02-13, 12:01   #3957
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
to już nie ma różnicy... weź kogo chcesz moim zdaniem lepiej świadkową siedząc koło ciebie zawsze coś tam ci poprawi włoski czy coś.... a świadek :P już nie koniecznie :P bo w końcu to facet
masz racje, ja jeszcze nie wiem jak to będzie, z rodzicami nie bedziemy siedziec/ bo u mnie tylko mama, tata zmarł/ i tak by smutno było...

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
bardzo łądne, choć ja nie przepadam za łączeniem białego złota z żółtym
Stary 2012-02-13, 12:01   #3958
Brydzia_
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za odpowiedzi widać u tż w parafii jakoś te nauki mało zorganizowane

Stary 2012-02-13, 12:02   #3959
asiulka_22
Zakorzenienie

powiedzcie zmieniać godz, na 15 w kościele????>> Ślub 04,08.2012, zapisałam na 16, ale treaz nie wiem czy to nie za późno, hmm co radzicie?????
Stary 2012-02-13, 12:03   #3960
melod_y
Zakorzenienie

marylka- Również pozdrawiam! To juz jutro Wasz wymarzony dzien!!!! Trzymam kciuki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości