|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Mnie chyba ktoś powinien przykuć do krzesełka bo zaś mam ochotę wyrwać się na małe zakupy...
A wy ze swoimi zdobyczami i co rusz nowymi ciekawymi kosmetykami nie pomagacie
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkleisz zdjęcia swoich lumpkowych łowów i zakupów?
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie dni powinny być codziennie. Mnie szczególnie radowałyby zakupy w lumpku- mam do nich słabość. |
|
|
|
|
#4355 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
też mam taką nadzieje a jak nie to zamówie Revlona;pCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Ccarolinaa Czas edycji: 2012-02-13 o 15:03 |
|||||||
|
|
|
#4356 |
|
Rozeznanie
|
Tutaj moje łowy lumpkowe https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3488
A w zalacznikch kosmetyki dzisiejsze i chyba sobotnie, portfel i kartka dla tz na walentynki Na starosc bedzie co wspominac
|
|
|
|
#4357 |
|
zawsze mam racje
|
mala_czarna: wcale nie dziecinne, ja też miałaś jakieś bilty do kina itd, ale powywalałam.
|
#4358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To wcale nie jest dziecinne. Wolę dostawać coś osobistego, takiego tylko dla mnie a list jest piękną, romantyczną i intymną rzeczą. W złych chwilach wystarczy zerknąć na taką kartkę i robi się lżej na duszy. |
|
|
|
|
#4359 |
|
Rozeznanie
|
Tzn to, ze sobie zbieramy takie wspomnienia nie jest dziecinne, tylko sama kartka jak dla mnie taka jest
Do tego juz upieklam ciasteczka, wiec tz bedzie zadowolony
|
|
|
|
#4360 | ||
|
Raczkowanie
|
Polecam z całego serca, działa jak ta z TBS a nie kosztuje 45zł:P
Cytat:
Cytat:
Jedynie zawsze mam problem z kupnem kartki, bo nienawidzę wręcz kartek w których nadrukowane są życzenia:PJa mojemu kupiłam czekoladki takie wiecie, niby ręcznie robione, jutro dokupię kartkę i odbiorę go z pracy i pójdziemy na spacerek ![]() Ja mam dzisiaj dobry dzień, bo udało mi się załatwić wszystko co chciałam na uczelni Teraz wracam do domku właśnie i idę po TŻ i chyba idziemy zjeść kolację w jakiejś romantycznej knajpceUwielbiam jak ma wolne od wyjazdów i pracuje stacjonarnie ![]() Dzisiaj rano wstałam o 4 i dlatego same podstawy były, ale wieczorem zrobię sobie maseczkę oczyszczającą i zrobię coś z włosami, żeby pięknie jutro wyglądać ![]() Niby nie lubię walentynek i jakby TZ nie było to nie było by mi smutno, ale jak już jest to fajnie tak celebrować swoją miłość z innymi parami:P |
||
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Ccarolinaa
bo pewnie nikt nie wiedział tak jak my ![]() karolcia198506 a proszę bardzo Ghana prezenty super, szminka ma bardzo fajny odcień la_chica zapraszamy do udzielania ![]() Vivee witaj, napisz coś o sobie ![]() nieidealna gratuluję staników i ciesze się że wieczór był udany Dzień dobry Pierwszy dzień praktyk za mną i było bardzo przyjemnie, mimo że spałam dziś tylko niecałe 5 godzin Spamowanko dzisiaj jak nic będzie, na pewno jakaś maska na buzie, włosy... tak bardzo chcę żeby były jeszcze dłuższe i gęstsze i dłuższe i dłuższe....
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dzien paszteta
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
lacrimachristi
widziałam że udzielasz sie na wątku o hh, od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad kupne, mam co prawda takie zwykłe dziecięce ale ciągle mi spada, może za mały ma obwód? Jaki hh polecasz na początek?
|
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam o średnicy 1 metra![]() Cześć dziewczyny
|
|
|
|
|
#4366 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Hm, panienka z retrofilią, zajmująca się wszelakimi tworami pisemnymi, lubiąca o siebie dbać, ale nie mająca motywacji do systematycznej pracy nad wyglądem. Na dodatek mól książkowy. Dziwne zestawienie. Tak z ciekawości, jakie macie sposoby na walkę z zimową szarą cerą? Edytowane przez Vivee Czas edycji: 2012-02-13 o 17:31 |
||
|
|
|
#4367 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4368 |
|
Raczkowanie
|
hej
) ale dzisiaj zmarzłam oo masakra jakas;p musialam jechac odebrac zamowienie z allegro;p mam swoj pierwszy pędzel do podkładu z elf'a i kupilam tez 2 probki dermacolu <chce uzywac jako korektorana wypryski i pod oczy (mieszajac z kremem pod oczy ;p) > SPAmowanie: *piling skóry głowy *szampon oczyszczajacy * maska - alterra z granatem , wax beauty formulas , i z mr potters z aloesem;p nie wiem co z tego wyjdzie;p * maseczka z kurkumy na twarz!;pVivee: * picie duzej ilosci wody małymi łyczkami ![]() *mokry recznik na kaloryfer *peeling *maseczka z płatkow owsianych, miodu , jogurtu i np troche oleju migdalowego albo kokosowego ![]() * jedzenie owocow zwlaszcza pomaranczy;D* tonik z cytryny < czasami smaruje sie samym sokiem z cytryny i na to krem
Edytowane przez juuliaaa17 Czas edycji: 2012-02-13 o 17:37 |
|
|
|
#4369 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Maala Czaarna dziękuję
Mam problem, którego nie mogę się pozbyć. Z prawej strony obok ust, między brwiami i na nosie ciągle złuszcza mi się skóra. Próbowałam peelinów, smaruję kremem z alterry i nic Bez makijażu jeszcze w miarę to wygląda, ale jak tylko nałożę podkłąd i puder, to strasznie widać mi suche skórki w tych miejscach |
|
|
|
#4371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to może maść w witaminą A? też mam z tym problem aktualnie i maść mi pomaga
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
ale zimno brrrrrrrrrrr
a ja musze isc do babci
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Vivee
MASECZKI Cytat:
moje ma 80 cm i może prze to mi spada a ty długo już hulasz? Widzisz jakieś efekty? I masz zwykłe hh sportowe?
|
|
|
#4374 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej hej
Cytat:
![]() Cytat:
A ja zabieram się za pielęgnację. Kupiłam dzisiaj w rosmanie serum z perfecty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cellulitu.html, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rozstepow.html i przy zakupie tych dwóch produktów dostałam peeling myjący https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ycellulit.html. Zobaczymy czy będę systematyczna, ale mam nadzieję że tak . Idę katować swoję ciało. Do zobaczenia
|
||
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daje w kość Jak się hula regularnie to robi się piękna talia i boczki spadają. Ja naprawdę polecam. Sama od dziś zaczynam i mam nadzieje, że dotrwam do wymarzonego efektu, bo ostatnio trochę w pasie mi przybyło tłuszczyku
|
|
|
|
|
#4376 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z tymi maseczkami mam problem, bo zupełnie nie widzę po nich rezultatów. Jeżeli macie jakieś swoje ulubione i sprawdzone, to będę wdzięczna za podzielenie się sugestiami. |
|||
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie przez miesiąc kręciłam po ok 45minut i straciłam 6cm w talii. Kręciłam zwykłym, do środka wsypałam ryż. Polecam, choć samej jak już wspomniałam nie chce mi się kręcić
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmierzyłam moje hh , ma 70 cm zielone oko wow! 6 cm mniej w talii byłoby super a ile miał w obwodzie Twój hh?Vivee ja uwielbiam serię Planet Spa z Avonu, zwłaszcza maskę wygładzającą. Jest to seria peel off i fajnie się zdziera. Buzia po niej jest taka delikatna, koloryt jest równomierny, na pewno jest to jedna z moich ulubionych. Maseczki z ziaji -poprawiająca koloryt, maska karotenowa - tu nie pamiętam firmy ale kupowałam w Rossmanie
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-02-13 o 18:32 |
|
|
|
|
#4379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kręcę zwykle wieczorem przy jakimś serialu i dla mnie to wręcz relaks. Oczywiście u mnie to najciężej zacząć, a potem już jakoś leci
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

A wy ze swoimi zdobyczami i co rusz nowymi ciekawymi kosmetykami nie pomagacie

Zrobilam dobre zakupy w lumpku, potem zaliczylam essense i zalapalam sie na promocje (cienie dostalam gratis), potem jeszcze kupilam sobie portfel, ktory od dawna mi sie podobal, no i nie moge doczekac sie jutra bo tz ma dla mnie jakas niespodzianke
A co do bielizny to mam ten sam problem, gdybym miała choć trochę większy biust nie byłoby takiego problemu z dobraniem biustonosza 

A jeszcze zupa do ugotowania i prace musze skonczyc pisac
oo masakra jakas;p musialam jechac odebrac zamowienie z allegro;p mam swoj pierwszy pędzel do podkładu z elf'a
Bez makijażu jeszcze w miarę to wygląda, ale jak tylko nałożę podkłąd i puder, to strasznie widać mi suche skórki w tych miejscach