|
|
#2191 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
Cytat:
Cytat:
BigGirlsDontCry2 - genialny, zabieram ; * kreskowa - ooooooh.. ♥ ___________________ " - Czasami leżę w trawie i wcale mnie nie widać.. I świat jest wtedy taaaki piękny! A potem ktoś przychodzi i pyta: jak się dziś czujesz? I wiesz... okazuje się, że okropnie. - Co będziesz jutro robić? - Ej no, ledwo ogarniam dzisiejszy dzień, a Ty mnie już o jutro pytasz. a gdy jeszcze raz zapytasz czy u mnie wszystko dobrze, to Ci przypier.dolę. ślepy jesteś, że ledwie daję radę?! - Coś dziwnie wyglądasz, chyba Cię coś bierze... - Nooo kur.wica! Widząc czerwone oczy, rozmazany tusz na policzkach i drżący głos, pytasz się czy coś się stało... nic ku*wa, to ze szczęścia. dziwisz się, że Ci ku.rwa nie ufam? na Boga! ogarnij, przecież fałsz masz na mordzie wypisany! - jesteś głupia. - nie możesz powiedzieć , że jestem głupia , możesz powiedzieć moim zdaniem jesteś głupia. - moim zdaniem jesteś głupia. - w du.pie mam twoje zdanie. "
|
|
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiem facetów… Kurczę, macie jakąś skopaną, pokraczną psychikę!
|
|
|
#2193 |
|
Raczkowanie
|
Mam tylko nadzieję, że
to czekanie ma sens Nigdy nie mam większej ochoty zniknąc gdy widzę Twoj obojętny wzrok, szybko oplatający moje rzęsy, oczy i powieki Tak naprawdę wszystko kończy się w Twojej głowie, od Ciebie zależy kiedy przewrócisz kartkę na czystą stronę i zaczniesz pisac zupełnie nową opowiesc żyję tylko po to by zobaczyc Twój uśmiech na mój widok Nie ma większej pewności w słowach 'obiecuję', gdy opuszczasz kogoś, tęsknisz i z całej siły pragniesz jego szczęścia. Niczego nie sugeruję, ale sądzę, że całkiem miło byłoby Cię miec To nic, że ze łzami wypłynęła resztka obojętności, to nic, że nocami gryzę ręce z miłości. To nic, że nie boję się obiecac Ci tylu rzeczy, skoro nawet nie będę miała do tego okazji. Uwierz, uczyniłabym Cię najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Tylko pozwól mi. Nic nie znaczą Twoje plany i marzenia, skoro nie zaczniesz ich realizowac Twoje szczęście rodzi moje szczęście, bez względu na wszystko.
|
|
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
Dowiesz się co to prawdziwy ból nie przy wycinaniu wyroska, lecz przy złamanym sercu
|
|
#2195 |
|
Rozeznanie
|
z innej bajki
Oni nie potrzebowali już nic więcej. Mieli wszystko patrząc sobie w oczy.
Jego oczy były tym miejscem, gdzie spotykała się Jej przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. spróbuje znaleźć w Nim odrobinę Ciebie. myślałam, że życie bez Ciebie nie ma sensu. ale ma ! teraz będę niszczyć wszystko co uda Ci się osiągnąć. zabrali mi sens życia ! pie*dolony sens życia ! jak Ty to robisz, że ciągle oddychasz? to ja byłam Twoim tlenem. |
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
madeleineeee mam nadzieję, że będziesz tutaj częściej się udzielać! ukradłam już milion Twoich tekstów!
'All that I know is I don't know How to be something you miss. // Wiem jedynie, że nie mam pojęcia Jak być czymś, za czym tęsknisz. I love how you walk with your hands in your pockets How you'd kiss me when I was in the middle of saying something There's not a day I don't miss those rude interruptions. // Uwielbiam, jak chodzisz z rękami w kieszeniach Jak całowałeś mnie, kiedy byłam w środku mówienia czegoś Nie ma dnia, gdy nie tęsknię za tymi niegrzecznymi wtrąceniami. Powiedziałeś, że mnie kochasz Więc dlaczego odszedłeś?' bez Ciebie czuję się obco w moim pokoju, patrzą na mnie obce ściany, czuję się nieswojo we własnej skórze, dotykam się nie moimi dłońmi. bez Ciebie ciągle mi czegoś brak. ciągle mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałeś. ciągle wierzę, że wrócisz kiedyś po mnie, ciągle wierzę, że w tym czekaniu jest sens. chociaż wiem, ze nie ma, z dnia na dzień nic się przecież nie zmienia. zniknąłeś z mojego życia tak po prostu, a ja miałam nadzieję na spektakularne odejście. [...] szczerze mówiąc, miałam nadzieję, że będę miała szanse przebłagać Cię byś był.
P 05.09.15 Edytowane przez BrillanteAstro5 Czas edycji: 2012-02-11 o 20:01 |
|
|
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
przez długi czas uśmiech nie zejdzie z mojej mordki
mały test na zaufanie, zasłoń mi oczy, złap za rękę i prowadź, będę szła obok niczym ślepiec ciche bicie Twego serca mą świętością pozwól dotknąć się gdy biegam po dachach, Boże masz w oczach wiele zrozumienia jeśli kiedyś się zgubisz w tym wszystkim, jeśli zapomnisz jak to jest gdy ktoś Cię kocha lub co gorsza gdy już nie będziesz pamiętał jak to jest kochać, przyjdź do mnie, pomogę Ci
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2012-02-11 o 21:32 |
|
|
|
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz ucałuj mi stopy, jeśli serca nie umiałeś "Nie ma lepszej aury pogodowej, niż pogoda ducha" Jeśli dziś umrę złap moją zimną dłoń, spójrz w martwe oczy i pomyśl, czy taką też mnie kochasz? Bo tak - dlatego mnie zostawiłeś Bo nie - dlatego nie wrócisz |
||
|
|
|
|
#2199 |
|
Rozeznanie
|
Gueen
♥
'can't you say something? And break the goddamn silence. Czy nie możesz coś powiedzieć? I złamać tą cholerną ciszę. You woke up to hate your life again, woke up to fake your smile again. Obudziłaś się by nienawidzić twojego życia znów, obudziłaś się, żeby udawać że się uśmiechasz znów. Say can you remember all the mess far behind you Powiedz, pamiętasz jeszcze ten cały bajzel z przeszłości?'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
|
#2200 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
upadam nisko, niżej, poniżej tego co Bóg nazwał dnem. - gdy wypiła zawsze hipnotyzowała tym swoim czarującym wzrokiem, który mówił śmiało i bez ogródki ' całuj mnie'. dziś dowiedziałam się, że można spadać w dół i w górę. upadki w górę są groźniejsze, ale nikt im się nie przygląda jak tym w dół. nasza szarpanina uczuć jest męcząca. niedziela to dzień kiedy z utęsknieniem patrzę na płyty chodnikowe po których stąpałam w owym tygodniu. nigdy już na nich nie stąpnę tak samo. to smutne. cuda są wszędzie. pojawiają się znikąd. mają różne odcienie włosów i oczu. czuję się jakby opuściło mnie ciało i poszło wolnym krokiem do przodu, czuję się jak mały dymek wydychanego powietrza, który po chwili miesza się z otoczeniem.
|
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
'Zawsze myślałam, że… Nie można mieć wszystkiego.
Wiesz, albo szaleństwo i motyle w brzuchu, albo poczucie bezpieczeństwa i cudowny spokój… Masz w sobie coś z czarownicy, wiesz? Rzucasz na ludzi jakiś dziwny urok… Przy tobie głupieją! Bokiem mi już wyłazi ten cały wielki świat! lubię wpychać się między ludzi i zarażać ich swoim dobrym humorem . lubię robić z siebie debila tylko po to , by zobaczyć uśmiech na niektórych twarzach . lubię być optymistką , jednak też czasem potrzebuję odpocząć . mam prawo do smutku , mam prawo do łez . nie mów 'żegnaj' nie pozwól, żeby wszystko umarło. nie ma kur*wa, że boli. dam radę. Dziś jest już innaczej, lecz podobno też całkiem fajnie Chciałam tylko pięciu minut z dwudziestu czterech godzin. Dwóch liter z potoku słów. Jednego zerknięcia, spośród setek ukradkowych spojrzeń. Znów chciałam zbyt wiele.'
|
|
|
#2202 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, dziękuję ♥
BrillanteAstro5 - postaram się pisac jak najczęściej i chylę czoła! Za każdym razem, gdy biorę telefon do ręki obiecuję sobie, że powiem Ci wszystko, co czuję, lecz słysząc pierwszy sygnał rzucam nim w najdalszy kąt jakbym usłyszała w nim samego diabła Szczęście? Ocean zamknięty w jego oczach Nigdy nie jesteś bardziej bezradny, gdy wiesz co masz zrobic, lecz nie możesz. Trudno opanowac drżenie rąk, niepokój źrenic, pulsowanie w całym ciele, gdy czujesz dotyk osoby cenniejszej niż Twoje życie Udaję, że śpię, lecz tak naprawdę kocham czuc Twój wzrok na sobie Dźwięk naszych serc to najpiękniejsza muzyka dla mojej duszy Gonimy za szczęściem, w poszukiwaniu radości i powodów do uśmiechu, jednak gdy już je znajdujemy po czasie staje się to monotonią. Przestajemy się uśmiechac ze szczęścia, lecz z przyzwyczajenia. Więc może lepiej jest rzadko doświadczac tych momentów, w których naprawdę chce się życ?
|
|
|
#2203 |
|
Raczkowanie
|
nie mogłam przejść obok tego obojętnie.
"raz- tyle razy można zrobić bzdurę" w pojedynkę nie jestem w stanie walczyć o Nas dwoje jestem skomplikowania, wiem, czasem sama siebie nie jestem w stanie zrozumieć, robię złe rzeczy, których potem żałuję, kłamię, a prawdę wygłaszam gdy już za późno na sprostowanie, ranię ludzi, których kocham, wywołuję setki łez i boję się je otrzeć, lecz potrafię prosto kochać, tak zwyczajnie, pospolicie, ośmielę się rzec, byś na każdym kroku czuł woń tego uczucia, byś nie zwątpił nigdy Twoje dobro nie powinno Cię nic kosztować, jeśli na Nim nie zyskujesz, to może znaczyć tylko jedno, robisz coś źle nie czekaj z założonymi rękami z myślą, że ukochana sama przyniesie sobie róże, sama się przeprosi i da Ci kolejną szansę, również samoistnie pomyśl, że nie jestem taka jak Twoja ex, nie znajduję uciechy w zadawaniu bólu niemy krzyk wzniesiony ku niebu, tak Boże, tego też nie słyszysz
|
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
chcę wszystko,
kiedy świat oferuje mi jedynie nic. nadzieja. plujesz sobie w twarz, że zawsze się nią kierujesz. pomyśl co by było, gdyby Ci nawet ją odebrano?
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
Tli się jeszcze ogień wczorajszego słońca,
oby prędko nie zgasł w nas. Czuję, że nadchodzi mroźnych serc epoka, oby przeminęła bez dotknięcia nas. Czekam z utęsknieniem na kolory gdzieś daleko już kwitnące, oby piękno ich znów zaczarowało nas. Pięknie jest kochać Go stale i jednocześnie móc zakochiwać się w Nim każdego nowego dnia.
|
|
#2207 |
|
Raczkowanie
|
Sądziła, że jej życie nie jest więcej warte niż
trzy pary szpilek. Nawet nie domyśliła się, ze dla kogoś może być całym światem... Nie załamuj mnie człowieku, nie można kochać dwóch osób jednocześnie. zdecyduj w końcu z kim chcesz być. wybór jest prosty ona albo ja. Najbliższy mojemu sercu jest politeizm. uznaję sześciu bogów: chanel, dior, gucci, versace, prada, dolce&gabbana ![]() Nie zgrywaj romea żeby mi zaimponować naprawdę nie jestem wymagająca - wystarczy mi twoja obecność, to jedyne czego pragnę. Wierzę w istnienie diabła bo w końcu ktoś musiał mnie stworzyć. jestem zbyt zła i za mało podobna do aniołów by być dziełem Boga. Zagrajmy w pokera jeżeli wygram będziesz mój na zawsze Jestem silna i wcale nie płaczę co noc wspominając czasy kiedy byłam dla ciebie 'kochaniem' a nie przypadkową miłostką z przeszłości. Nie chce ciągle używać półśrodków, życie jest na to za piękne. Patrze w twoje migdałowe oczy słysząc gdzieś w tle "Eternal flame" i zastanawiam się czy to sen. czy to możliwe że w końcu spełnia się moje najskrytsze marzenie? wszystko wygląda tak realnie, nawet twoje słowa wydają się prawdziwe więc skąd ta nagła niepewność... sama nie wiem, chyba po prostu tak długo czekałam na tą chwile, że teraz wydaje mi się nieprawdziwa... Płakałam, prosiłam boga o pomoc i nic się nie działo, nadal cierpiałam nie mogąc sobie poradzić z bólem jaki pozostał w moim sercu po twoim odejściu. Jest jedenasta w nocy a ja samotnie siedząc na parapecie wpatruję się w gwiazdy popijając gorące kakao. nie czuje się źle z powodu niespełnionej miłości... może i odeszła za szybko, ale wykorzystałam ją w pełni i dzięki temu mam teraz mnóstwo wspaniałych wspomnień o których nigdy nie zapomnę a jeżeli jakaś gwiazda miałaby spełnić moje życzenie to chciałabym znowu znaleźć miłość - tym razem na dłużej. Kiedyś osiągnę sukces w karierze zawodowej i będę szczęśliwa bo przychodząc do domu będzie na mnie czekał kochający mąż z dziećmi. Najwspanialsze w tym będzie to że dopiero wtedy, gdy przypadkiem zobaczysz mnie z rodziną zrozumiesz co STRACIŁEŚ, uświadomisz sobie, że gdyby nie twoja duma mógłbyś być ze mną szczęśliwy... Czuję się staro przypominając sobie czasy kiedy poznałam moją pierwszą miłość... Wtedy mogłam wszystko, nie było na świecie takiej rzeczy która mogłaby mnie powstrzymać przed zdobyciem tego czego pragnęłam a teraz z dnia na dzień coraz bardziej zatracając się w monotonii uświadamiam sobie że gdzieś po drodze straciłam ważną cząstkę mojej duszy....
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2012-02-13 o 12:42 |
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
samotność jest inspirująca, pozdrowienia dla niej.
to za mało by uwierzyć... co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże. i będę Ci codziennie wyjadać serce. wbrew pozorom to smaczny organ. co w nim jest takiego szczególnego? nie wiem ale chcę to sprawdzać do końca życia.
|
|
#2209 |
|
Raczkowanie
|
'wieczorem na parapecie najlepiej układają się myśli'
|
|
|
#2210 |
|
Raczkowanie
|
Coś tu cicho o jutrzejszym 14 lutym mimo wszystko niech miłość wam służy perełki ;*
BananowaDelma - nie wierze ;O to zaszczyt ! Ona szuka długich pał w swoim krótkim życiu Popatrz , tak właśnie niezdarnie przeminął nam rok nie mogłam powstrzymać się od tego by nie zrobić śnieżnego anioła . Zrobiłam go ze szczęścia ? czy z zachwytu że spadł śnieg ? a może wcale nie miałam w tym żadnego ukrytego celu ? Czy jeżeli jest się człowikiem szczęśliwym zwarza się na takie rzeczy ? możne to właśnie dlatego wytrwaliśmy tylko niecne kilka tygodni i rozstaliśmy się burzliwie , może dlatego dzisiaj nie mogę podziękować mu za wspaniały rok i powiedzieć jak bardzo go kocham i jakiego to nie mam najwspanialszego mężczyzny który mnie caluje po szyi i jest oparciem we wszystkim co robię . Nie całował mnie po szyi , oparciem był na swój sposób , nie obejdę jutro rocznicy a ten rok należał do najgorszych . Dzisiaj samotnie wrócę myślami chociażby , do tego 'co było' symbolicznie . Po cichu podziękuje za to że otrzymałam coś czego nkt z was nie otrzyma przez całe swoje marne życie Byłam w trakcie przygotować do rozmowy telefonicznej , zresztą prawie jak każdego wieczoru zasiadałam z kubkiem ciepłej czekolady rozglądając się po czterech ścianach ciemnego pokoju wyczekiwając aż da znać
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
'Czasami płaczemy z bezsilności,
a czasami dlatego że po raz kolejny popełniamy ten sam błąd. Czas wyłączyć zadawanie pytań. Przestać ogarniać, dlaczego to w ogóle się dzieje. To się staje. I tyle. Człowiek miewa w życiu takie chwile, że lubi otaczać się przedmiotami, które przypominają smutek. Wiesz, co boli najbardziej? To, że ludzie to egoiści. Pieprzeni materialiści. Liczą się tylko pieniądze i wygląd. A może warto się na chwilę zatrzymać? Pomyśleć kto przez nas cierpi? Może uda się jeszcze to naprawić? Bo warto. Bardzo Cię kocham, ale nigdy nie będę jedną z tych kobiet, które tylko ładnie wyglądają uwieszone na ramieniu męża, albo stoją w kuchni przy zlewie.. Życie człowieka musi coś znaczyć. Więcej niż gotowanie, sprzątanie i dzieci. W życiu musi być coś więcej. Nie umrę zmywając filiżanki. Kocham spać. Moje życie ma skłonność do rozpadania się na kawałki kiedy jestem obudzony. W gruncie rzeczy, jeżeli kobieta jest rozsądna i potrafi to wykorzystać, żaden, nawet najmądrzejszy, mężczyzna nie ma szans. Nigdy nie spieraj się z mężczyzną. Po prostu się rozpłacz. Nigdy nie spieraj się z kobietą. Po prostu ją pocałuj. Mógłbyś nauczyć mnie szybkiego zapominania i usuwania ludzi ze swojego życia? Bo jesteś w tym mistrzem. Podobał mi się jego zapach. Zapach, który sugerował, że wszystko może się zdarzyć. Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości. Od stóp aż do głowy jestem bombą wrażliwą na dotyk. Okres żałoby po mężczyźnie nie powinien być dłuższy niż jeden dzień i pół litra wódki. Stałeś się naturalną częścią mojego dnia. I nie chcę tego zmieniać. Oryginalność trzeba mieć w sobie, a nie na sobie.' |
|
|
|
|
#2212 |
|
Zadomowienie
|
chcesz moje serce?
bierz! ale uważaj, obrosło lodem.
|
|
#2213 |
|
Rozeznanie
|
Witam, witam
Odnaleźć szczęście, obiecać ci serce, więcej nie uciekać.
Powiedz co to zmienia że mnie nie ma, powiedz, gdzie granice przeznaczenia? Ja zbyt wiele czuję, zbyt szybko kręci się ziemia. Nie szukaj we mnie serca, uczuć nie znajdziesz nic mam w sobie miłość, lecz ty nie znajdziesz nic.
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
zjadł wszystkie rozumy lecz sensu nie mógł przełknąć.
twoja miłość sprawiła, że moje dłonie już nie są niewinne. zapukała do mnie miłość, już o świcie, całkiem z rana. a ja taka nieubrana, taka nieprzygotowana... serce to nie otwarte na oścież wrota... przeciągów nie znosi, lecz przytrzasnąć może. nie jesteś już tym człowiekiem, którego znałam, więc za kim niby miałabym tęsknić?
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
przynajmniej Wam, udanych walentynek ; * ___________________ " he is better than the boy in my dream. he is real. jest lepszy niż facet w moich snach. jest prawdziwy. God knew exactly what He was doing when He created You. Bóg dokładnie wiedział co robi kiedy stwarzał Ciebie. I was born to tell You: I love You. urodziłam się by Ci powiedzieć, że Cię kocham. He’s the first real friend I’ve ever had. He’s the only real friend I’ve ever had. jest pierwszym prawdziwym przyjacielem jakiego kiedykolwiek miałam. Jest jedynym prawdziwym przyjacielem jakiego kiedykolwiek miałam. I made You a cookie, but I ate it. zrobiłam ale Ciebie ciasto, ale jest zjadłam. I never promised You a ray of sun. I never promised there’d be sunshine everyday. I’ll give You everything I have the good and bad. nigdy nie obiecałam Ci promyków słońca. nigdy nie obiecywałam, że każdego dnia będzie świeciło słońce. dam Ci wszystko co mam dobre i złe. I’m weird, but I know You love me. jestem dziwna, ale wiem, że mnie kochasz. You make the world beautiful, love. sprawiasz ze życie jest piękne, miłości. let me have half of Your broken heart. and I’ll attach it to half of my broken heart too. and we’ll make a big new heart, consists of only You and I. pozwól mi mieć Twoją połowę złamanego serca. przymocuję ją do swojej połowy też złamanego serca. i stworzymy duże nowe serce, składające się tylko z Ciebie i mnie. "
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2012-02-14 o 16:51 |
|
|
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
agattee, kontrastowao - więcej, więcej!
Najpiękniejsze wspomnienia - to one ranią najbardziej Wszystkie Twoje słowa choc dawno umarły, krzyczą i wrzeszczą w mojej głowie co wieczór Pokazałeś jak tracic pamięc i oszukiwac ludzi, jak cieszyc się wolnością i igrac z ogniem, a potem odszedłeś. Dziś znów żyję sama w swej złotej klatce wyłożonej łzami Gdy przychodzi noc wszystko staje się trudniejsze. Trudniej rozpoznac twarze, trudniej nie wpasc na szafke z butami. Trudniej też zasnąc zupełnie spokojnie, gdy w głowie rodzą się absurdalne myśli i piękne historie, które tak naprawdę nigdy się nie wydarzą Gonimy za marzeniami nie myśląc o konsekwencjach, które wcale nie istnieją Ktoś, kto mnie programował, zdecydowanie powinien zamienic buteleczkę 'wrażliwosc' na 'obojętnośc' Najpiekniejsze dni i chwile przychodzą z nienacka, niezaplanowane, niezamierzone, po prostu same. Skoro kochasz ją i jest najważniejsza, proszę Cię, nie patrz na mnie w ten sposób Jeżeli jesteś szczęśliwa, możesz miec pewnośc, że kiedyś będziesz za tym tęsknic, tak więc już masz jeden powód do smutku Czasami każdy błąd buduje nas silniejszych, kawałek po kawałeczku, milimetr po milimetrze, lata po latach pomimo, że coraz częściej mamy dosc powiedzenia: "człowiek uczy się na błędach" Stwarzamy sobie miliony powodów do płaczu, choc tak naprawdę mamy dwa razy więcej powodów do tego, by się uśmiechnąc To, że dziś tęsknię i wypatruję Cię wszędzie, choc wiem, że Ciebie tam nie będzie, to już choroba umysłowa, czy miłośc? Co u Ciebie? Odpowiadam: dobrze, chociaż najchętniej pozabijałabym wszystkich wkoło
|
|
|
#2217 |
|
Rozeznanie
|
Odeszła...bo nie umiała życ bez niego...(moge prosic o przetłumaczenie na angielski lub niemiecki? z góry dziekuje)
|
|
#2218 |
|
Raczkowanie
|
she left... because she couldn't live without him.
|
|
#2219 |
|
Rozeznanie
|
Madziulka dziekuje slicznie
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
BrillanteAstro5 - idealne opisy dajesz mi radość <3BigGirlsDontCry2 madeleineeee - olśniewasz i inspirujesz <3 Myślałam że Bóg połączył nasze drogi bym była szczęśliwa po kres świata,
a on zakpił ze mnie , odszedłeś dość szybko. chciałam by ten czas się nie kończył. był, a potem wszystko wróciło do normy. niebo spadło mi na głowę, wiedziałam że bez Ciebie gwiazd nie będzie... chciałabym znów kłaść swoją głowę na Twoje ramie... moje serce rozsadzasz Ty. więcej życia bez niego nie uniosę. chcę czuć twoje ciepło. jestem gotowa na twój powrót, od dnia gdy mnie opuściłeś... codziennie stoję przed lustrem zastanawiając się kim jest osoba w lustrzanym odbiciu.. dzięki niemu miałam w posiadaniu wszystko, dziś nie mam nic. Bo to co nazywałam wszystkim - to On. to czas, czas nie daje mi już nadziei. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

dajesz mi radość <3