|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
pamietajcie zeby hulac raqz w jedna a az w druga strone
hulam sobie juz kolo 4/5 lat i jedna strone mam bardziej wcieta przez to ze nigdy nie zmienialam kierunku hulania [swoja droga lubie to słowo xD]
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
No to jutro rozejrzę się za takim o większym obwodzie
A teraz czas zając się włosami i buzią
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że zaczynam hulać powiedzmy od prawej strony nie ma wpływu na to, że lewa miałaby wolniej się kurczyć
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska moje ma 80cm.
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dziś pierwszy dzień w szkole, a później zakupy... wróciłam mega zmęczona i teraz próbuję odpocząć i zabrać się za naukę ![]() zrobię maseczkę, zajmę się włosami i panokciami. |
|
|
|
#4388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To może kręciłaś jednak w obie bo rzeczywiście coś w tym jest bo sama mam tak i mnie to denerwuje a nauczyć się kręcić mi trudno, ale chyba trzeba nad tym popracować. Oglądając filmiki jakiejś dziewczyny na youtube też natknęłam się na to, że wspominała o kręceniu w obie strony i powiedziała że to tak jakbyśmy ćwiczyli jedną rękę na siłowni.
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem kręcenie hula hopem w jedną stronę, a ćwiczenie jednej ręki to dwie zupełnie inne sprawy. Przecież ja kręcąc w prawo, tylko z tej strony zaczynam i wprowadzam hula w obrót. Jak już zacznę kręcić to potrafię nawet 20 minut się nie zatrzymywać i kręcę równomiernie, czyli obie strony są zaangażowane. A nie ćwiczenie jednej ręki to nie angażowanie jej w ogóle. Trudno mi w to uwierzyć, szczególnie, że swego czasu kręciłam po półtorej godziny dziennie i talie miałam piękną, bez żadnych asymetrii
|
|
|
|
|
#4390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja dzisiaj kupiłam w rosie balsam do ciała i krem do rąk i w ciuchu 4 sweterki
|
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Kusicie mnie znowu, niedobre dziewczyny! Myślałam o HH już od jakiegoś czasu, jakoś nigdy się nie złożyło, ale pewnie już długo nie wytrzymam, zwłaszcza jak tak wiele dziewczyn zachwala efekty, jakie daje... Zdecydowałam się dzisiaj na pierwszy debiut na MM, nieśmiało zaczynam się trochę bardziej bawić z makijażem . Ponadto wczoraj się pobawiłam w małe DIY, wkleiłam na blogu efekt jak ktoś byłby ciekawy ;P
|
|
#4392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mokasyny są genialne skąd są?Te duo z Flormara też musiałam kupić bo bym nie wytrzymałą i jeszcze trafiłam na -15 %, dokupiłam tez pojedynczy cień ten firmy, beżowy bardzo ładny.Miałam zamieścić notkę na blogu z moim codziennym makijażem ale zdjęcia wyszły słąbej jakoście więc sobie darnowałam. Może jutrzejszy walentynkowy makijaż Tż uwieczni swoim aparatem My z Tż nic sobie nie kupujemy za to idziemy do kawiarni na jakiś pyszny deser ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny na usta pomógł mi Sudocrem posmarowałam przed spaniem i raz w ciągu nocy i pomogło. Bardzo się ciesze bo usta spędzały mi ostatnio sen z powiek.Chyba skuszę się i na tą pomadkę z Altery i z Nivei. Jutro jade przedłużyć umowę z mixa i zastanawiam się jaki telefon wybrać. Myślałam nad Samsungiem Galaxy Mini może któaś z was go ma ?
|
|
#4394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przejrzalam pierwsza strone i... swietne oprawki Mam tez pytanie: sama robilas sobie ten tatuaz henna na nadgarstku? Czy ktos ci robil? Bo ja tez mysle nad tym od dluzszego czasu, ale jesli kiedys mialabym pracowac w zawodzie to nie bardzo moge miec tatuaz, a taki na wakacje zrobilabym sobie ![]() Poza tym daj linka do MM ![]() Do do DIY to ja chce zrobic takie cos http://www.youtube.com/user/muchfash.../2/gM1fmhRuvyI |
|
|
|
|
#4395 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ze staników jestem szalenie zadowolna, siedzę i podziwiam, jakie piękne sobie kupiłam Ja też dzisiaj nie pospałam, ale za to udało mi się o dziwo wszystko na uczelni załatwić To jest chyba jakiś cud..Cytat:
![]() witamina c Ja uwielbiam serum z witaminą C z The body shopu![]() Cytat:
coś tłustego w każdym razie.Cytat:
|
||||
|
|
|
#4396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo się cieszę, że problem rozwiązany. Tatuaż robiłam sama, na lewej ręce więc było łatwo A oczy niestety nie moje :P Noszę kolorowe soczewki, swoich niestety bardzo nie lubię. Też myślałam nad takim DIY, choć nie do końca tym samym, ale coś w ten deseń. Dużo bardzo fajnych "wzorów" można zrobić tego typu, niedługo pewnie będę kombinować. A makijaż widzę że już znalazłaś
|
|
|
#4397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez chce takie oczyskaJakiej henny uzylas do zrobienia tatoo? Ja sie boje ze cos mi nie wyjdzie, bo nie wiem jak zrobic taki szkic?? Przeciez z glowy nie namaluje ![]() Makijaz znalazlam. Fajny
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
heeej piekne
tak Was nadrabiam i tak piszecie o tym hulaniu, ze chyba sama do tego wroce, bo teskno mi za ta moja talia wakacyjna na bank zaczne od nowu skakanke, bo potrzebuje jakiegos ruchu.dermatolog teraz zalecila kuracje zluszczajaca, wiec juz jest lepiej z twarza, niestety kaciki ust mi tak popekaly, ze pierwszy raz w zyciu mam zajady. kupilam dzis pomadke specjalna na to i mam nadzieje, ze cos pomoze, bo zwykla wazelina, masc z wit.a nie daly nic ![]() od wczoraj kompletuje zestaw pedzli z hakuro - taki prezent zazyczylam sobie od mamy urodzinowy, wiem ze spozniony ale nie moge sie zdecydowac jakie chce, dzis mam nadzieje ze cos klikne ![]() lece poczytac, co tam pisalyscie
|
#4399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie marudzisz. Nie pamiętam niestety A soczewki to Freshlook Colours w kolorze Blue Sapphire. One są do ciemnych oczu (ja mam niemal czarne), jak masz jaśniejsze to możesz wziąć Colorblend albo jeszcze jakieś inne były. Generalnie Freshlook ma bardzo duży wybór, naprawdę ładnych i ciekawych kolorów
|
|
|
#4400 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zrobilam sobie kasze manne z sokiem malinowym
|
|
|
|
|
#4401 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dianula, Carolina, Pasjonarka dziekuje za zyczenia Cytat:
![]() Cytat:
![]() wow coz za cele ![]() Cytat:
ja wiedzialam, ze tu zdolne dziewczyny sie udzielaja i to piekne jeszcze w dodatku
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
loluska przepraszam nie zauwazylam Twojego pytania
![]() tak jak dodaja napisała koło powinno być jak najwieksze bo takim wykonuje sie wieksze ruchy i cialo bardziej pracuje byc moze masz malutkie koleczko i nie daje rady sie nim zakrecic miałam kiedys takie małe ale oddałam małej kuzynce i kupilam sobie duzo wieksze ale rowniez zabawkowe i wlałam do środka wody i smiga jak ta lala ale niedawno zamowilam sobie koło sportowe ciezkie o srednicy 96 cm i czekam az przyjdzie do mnie polecam krecenie hula hopem podczas krecenia czuje sie wszystkie miesnie ahh i nalezy krecic w dwie strony , aby nie doszlo do odksztalcenia talii
|
#4403 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() lepiej mów co u Ciebie słychać
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Raczkowanie
|
Przeglądając KWC trafiłam na nowy podkład L'oreal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nt.html&next=1, jak narzie same pozytywne opinie. Kusi mnie żeby go kupić. Dziewczyny, używała go któraś z was???
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
pasjonarka faktycznie ma dobre opinie
|
#4406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale recenzje kuszace |
|
|
|
|
#4407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() A w Douglasach, drogeriach niesieciowych, Tesco Extra od 20.02 wyprzedaż wycofywanych produktów Essence za 3,99zł więc polecam polować ![]() A z nudziaków polecam Catrice i jest spory wybór odcieni ja mam taki: http://kosmetycznieinietylko.blogspo...-ultimate.html Cytat:
to nowa pomadka Wibo, testowałaś już?![]() Cytat:
miałam kupić wcześniej ale nigdzie nie znalazłam i zrezygnowałam ale teraz muszę kupićWybrałabym się na zakupy kosmetyczno - ciuchowe ale na razie funduszy brak
|
|||
|
|
|
#4408 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie nic nowego, dziwnie sie czuje z mysla o walentynkach, od 5lat mialam z kim je obchodzic wiec lapia mnie smetne mysli
ale zaraz szybko wracam na allegro i przebieram w pedzlach![]() nadal walcze ze skora, tak jak pisalam wyzej. nowy semestr mi sie zaczyna, wiec juz za 2tyg pierwsze projekty do oddania. migrena i zatoki ustapily, chociaz dzis mialam lekki atak migreny, mam nadzieje ze nie bede musiala z tego powodu wracac do hormonow. tak w sumie, jak nigdy nie mam o czym mowic, bo nic ciekawego u mnie sie nie dzieje ![]() edit: powtarzac sie lubie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-13 o 21:59 |
|
|
|
#4410 |
|
Rozeznanie
|
Caate masz na blogu zdjecia pazurkow pomalowanych lakierem essence choose me i nie widac koncowek. Ile warstw polozylas? Bo ja mam wlasnie 3 na paznokciach i widze biale koncowki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

hulam sobie juz kolo 4/5 lat i jedna strone mam bardziej wcieta przez to ze nigdy nie zmienialam kierunku hulania 

To, że zaczynam hulać powiedzmy od prawej strony nie ma wpływu na to, że lewa miałaby wolniej się kurczyć 

Codziennie przez miesiąc kręciłam po ok 45minut i straciłam 6cm w talii. Kręciłam zwykłym, do środka wsypałam ryż.
Myślałam o HH już od jakiegoś czasu, jakoś nigdy się nie złożyło, ale pewnie już długo nie wytrzymam, zwłaszcza jak tak wiele dziewczyn zachwala efekty, jakie daje... 

Bez makijażu jeszcze w miarę to wygląda, ale jak tylko nałożę podkłąd i puder, to strasznie widać mi suche skórki w tych miejscach