Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-13, 18:35   #4381
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

pamietajcie zeby hulac raqz w jedna a az w druga strone hulam sobie juz kolo 4/5 lat i jedna strone mam bardziej wcieta przez to ze nigdy nie zmienialam kierunku hulania [swoja droga lubie to słowo xD]
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:39   #4382
loluska
Zakorzenienie

No to jutro rozejrzę się za takim o większym obwodzie A teraz czas zając się włosami i buzią

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:43   #4383
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
pamietajcie zeby hulac raqz w jedna a az w druga strone hulam sobie juz kolo 4/5 lat i jedna strone mam bardziej wcieta przez to ze nigdy nie zmienialam kierunku hulania [swoja droga lubie to słowo xD]
Swego czasu hulałam mnóstwo czasu i nigdy nie miałam żadnej asymetrii To, że zaczynam hulać powiedzmy od prawej strony nie ma wpływu na to, że lewa miałaby wolniej się kurczyć
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:49   #4384
zielone_oko
Zakorzenienie

Loluska moje ma 80cm.
Stary 2012-02-13, 18:52   #4385
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aasiaa1109 Pokaż wiadomość
to może maść w witaminą A? też mam z tym problem aktualnie i maść mi pomaga
Problem polega na tym, że podobno w ciąży nie wolno używać żadnych produktów z wit.A

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:56   #4386
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Problem polega na tym, że podobno w ciąży nie wolno używać żadnych produktów z wit.A
Stary 2012-02-13, 18:57   #4387
Soph
Zakorzenienie

witam

dziś pierwszy dzień w szkole, a później zakupy...
wróciłam mega zmęczona i teraz próbuję odpocząć i zabrać się za naukę

zrobię maseczkę, zajmę się włosami i panokciami.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:08   #4388
aasiaa1109
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Swego czasu hulałam mnóstwo czasu i nigdy nie miałam żadnej asymetrii To, że zaczynam hulać powiedzmy od prawej strony nie ma wpływu na to, że lewa miałaby wolniej się kurczyć

To może kręciłaś jednak w obie bo rzeczywiście coś w tym jest bo sama mam tak i mnie to denerwuje a nauczyć się kręcić mi trudno, ale chyba trzeba nad tym popracować. Oglądając filmiki jakiejś dziewczyny na youtube też natknęłam się na to, że wspominała o kręceniu w obie strony i powiedziała że to tak jakbyśmy ćwiczyli jedną rękę na siłowni.

aasiaa1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:14   #4389
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez aasiaa1109 Pokaż wiadomość
To może kręciłaś jednak w obie bo rzeczywiście coś w tym jest bo sama mam tak i mnie to denerwuje a nauczyć się kręcić mi trudno, ale chyba trzeba nad tym popracować. Oglądając filmiki jakiejś dziewczyny na youtube też natknęłam się na to, że wspominała o kręceniu w obie strony i powiedziała że to tak jakbyśmy ćwiczyli jedną rękę na siłowni.
Kręciłam w jedną, bo tylko w prawo umiem.

Moim zdaniem kręcenie hula hopem w jedną stronę, a ćwiczenie jednej ręki to dwie zupełnie inne sprawy. Przecież ja kręcąc w prawo, tylko z tej strony zaczynam i wprowadzam hula w obrót. Jak już zacznę kręcić to potrafię nawet 20 minut się nie zatrzymywać i kręcę równomiernie, czyli obie strony są zaangażowane.

A nie ćwiczenie jednej ręki to nie angażowanie jej w ogóle.

Trudno mi w to uwierzyć, szczególnie, że swego czasu kręciłam po półtorej godziny dziennie i talie miałam piękną, bez żadnych asymetrii
Stary 2012-02-13, 19:19   #4390
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
A ja pozwole sobie wkleić zdjęcia tego co dostałam na spoznione urodziny/kupiłam
tusz i serduszka od TŻ, paletka sleek, rozowy lakier, duo flormara i pomadka maybelline od przyjaciołki [piękny ciela, aż dałam zbliżenie<3] a resztę kupiłam wczoraj pod wpływem impulsu również nie mogłam przejść obojętnie obok mokasynków <3 zakochałam się w takim modelu, a te kosztowały jeszcze taniutko więc żal nie było wziąć a co do perfumek, które są na zdjęciu nigdy bym ich nie kupiła, ale przyjaciółka mnie namówiła ona takie ma plus ma oryginalne lacoste touch of pink i tak wąchałam raz jedno raz drugie i stwierdziłam, że jest mega podobne plus jeszcze cąłkiem długo sie trzyma, wiec jakos przełamałam wstyd i kupiłam sobie buteleczkę, chociaz zawsze byłam przeciwna takim zapachom
udane zakupy;D
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Przepraszam , że się wtrącam ale też hulałam teraz to dla mnie za nudne.. Codziennie przez miesiąc kręciłam po ok 45minut i straciłam 6cm w talii. Kręciłam zwykłym, do środka wsypałam ryż.
Polecam, choć samej jak już wspomniałam nie chce mi się kręcić
oo i Twoja opinie mnie zachęciła do kupienia hh

A ja dzisiaj kupiłam w rosie balsam do ciała i krem do rąk i w ciuchu 4 sweterki
Stary 2012-02-13, 19:25   #4391
Lainathiel
Wtajemniczenie

Hej
Kusicie mnie znowu, niedobre dziewczyny! Myślałam o HH już od jakiegoś czasu, jakoś nigdy się nie złożyło, ale pewnie już długo nie wytrzymam, zwłaszcza jak tak wiele dziewczyn zachwala efekty, jakie daje...

Zdecydowałam się dzisiaj na pierwszy debiut na MM, nieśmiało zaczynam się trochę bardziej bawić z makijażem . Ponadto wczoraj się pobawiłam w małe DIY, wkleiłam na blogu efekt jak ktoś byłby ciekawy ;P
Stary 2012-02-13, 19:34   #4392
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
A ja pozwole sobie wkleić zdjęcia tego co dostałam na spoznione urodziny/kupiłam
tusz i serduszka od TŻ, paletka sleek, rozowy lakier, duo flormara i pomadka maybelline od przyjaciołki [piękny ciela, aż dałam zbliżenie<3] a resztę kupiłam wczoraj pod wpływem impulsu również nie mogłam przejść obojętnie obok mokasynków <3 zakochałam się w takim modelu, a te kosztowały jeszcze taniutko więc żal nie było wziąć a co do perfumek, które są na zdjęciu nigdy bym ich nie kupiła, ale przyjaciółka mnie namówiła ona takie ma plus ma oryginalne lacoste touch of pink i tak wąchałam raz jedno raz drugie i stwierdziłam, że jest mega podobne plus jeszcze cąłkiem długo sie trzyma, wiec jakos przełamałam wstyd i kupiłam sobie buteleczkę, chociaz zawsze byłam przeciwna takim zapachom
Wszystko absolutnie cudowne i w moim stylu
mokasyny są genialne skąd są?

Te duo z Flormara też musiałam kupić bo bym nie wytrzymałą i jeszcze trafiłam na -15 %, dokupiłam tez pojedynczy cień ten firmy, beżowy bardzo ładny.

Miałam zamieścić notkę na blogu z moim codziennym makijażem ale zdjęcia wyszły słąbej jakoście więc sobie darnowałam. Może jutrzejszy walentynkowy makijaż Tż uwieczni swoim aparatem

My z Tż nic sobie nie kupujemy za to idziemy do kawiarni na jakiś pyszny deser

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
Hej, jeśli mogę poradzić, to polecam pomadkę Alterry, super wygładza i zmiękcza usta
Pozdrawiam,
cicha obserwatorka hehe

PS. Mi też, podobnie jak którejś z dziewczyn, maść z wit. A. wcale nie pomogła :/
Dziękuje za odpowiedz

Dziewczyny na usta pomógł mi Sudocrem posmarowałam przed spaniem i raz w ciągu nocy i pomogło. Bardzo się ciesze bo usta spędzały mi ostatnio sen z powiek.

Chyba skuszę się i na tą pomadkę z Altery i z Nivei.

Jutro jade przedłużyć umowę z mixa i zastanawiam się jaki telefon wybrać. Myślałam nad Samsungiem Galaxy Mini może któaś z was go ma ?
Stary 2012-02-13, 19:58   #4393
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ghana fajnie wyglada ta pomadka

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:58   #4394
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Hej
Kusicie mnie znowu, niedobre dziewczyny! Myślałam o HH już od jakiegoś czasu, jakoś nigdy się nie złożyło, ale pewnie już długo nie wytrzymam, zwłaszcza jak tak wiele dziewczyn zachwala efekty, jakie daje...

Zdecydowałam się dzisiaj na pierwszy debiut na MM, nieśmiało zaczynam się trochę bardziej bawić z makijażem . Ponadto wczoraj się pobawiłam w małe DIY, wkleiłam na blogu efekt jak ktoś byłby ciekawy ;P
Dziala mi Twoj blog Tz cos ostatnio majstrowal przy laptopie i juz mi sie nie wylacza internet
Przejrzalam pierwsza strone i... swietne oprawki, piekne niebieskie oczy na jednym ze zdjec z DIY, w ogole suuuper zdjecia.
Mam tez pytanie: sama robilas sobie ten tatuaz henna na nadgarstku? Czy ktos ci robil? Bo ja tez mysle nad tym od dluzszego czasu, ale jesli kiedys mialabym pracowac w zawodzie to nie bardzo moge miec tatuaz, a taki na wakacje zrobilabym sobie
Poza tym daj linka do MM
Do do DIY to ja chce zrobic takie cos http://www.youtube.com/user/muchfash.../2/gM1fmhRuvyI
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 20:04   #4395
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

nieidealna
gratuluję staników i ciesze się że wieczór był udany my z tż może do kina pójdziemy jutro na "i że cię nie opuszczę" zapowiada się cudnie, i ten aktor... <3

Dzień dobry Pierwszy dzień praktyk za mną i było bardzo przyjemnie, mimo że spałam dziś tylko niecałe 5 godzin Spamowanko dzisiaj jak nic będzie, na pewno jakaś maska na buzie, włosy... tak bardzo chcę żeby były jeszcze dłuższe i gęstsze i dłuższe i dłuższe....
Daj znać jak film, to może wybiorę się w weekend
Ze staników jestem szalenie zadowolna, siedzę i podziwiam, jakie piękne sobie kupiłam
Ja też dzisiaj nie pospałam, ale za to udało mi się o dziwo wszystko na uczelni załatwić To jest chyba jakiś cud..

Cytat:
lacrimachristi
widziałam że udzielasz sie na wątku o hh, od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad kupne, mam co prawda takie zwykłe dziecięce ale ciągle mi spada, może za mały ma obwód? Jaki hh polecasz na początek?
Ja polecam hula hol o jak największej średnicy, małym ciężej się kręci

Cytat:
Napisane przez Vivee Pokaż wiadomość
Tak z ciekawości, jakie macie sposoby na walkę z zimową szarą cerą?
witamina c Ja uwielbiam serum z witaminą C z The body shopu

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Mam problem, którego nie mogę się pozbyć. Z prawej strony obok ust, między brwiami i na nosie ciągle złuszcza mi się skóra. Próbowałam peelinów, smaruję kremem z alterry i nic Bez makijażu jeszcze w miarę to wygląda, ale jak tylko nałożę podkłąd i puder, to strasznie widać mi suche skórki w tych miejscach
Ja bym spróbowała peelingu enzymatycznego i maści nagietkowej, albo maści z wit. A. Ewentualnie krem dla dzieci na zimę coś tłustego w każdym razie.

Cytat:
Napisane przez Vivee Pokaż wiadomość
Maseczkę z płatków owsianych muszę w końcu wypróbować, bo słyszałam o niej wiele dobrego.
Tak, ta maseczka jest niesamowita
Stary 2012-02-13, 20:11   #4396
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Dziala mi Twoj blog Tz cos ostatnio majstrowal przy laptopie i juz mi sie nie wylacza internet
Przejrzalam pierwsza strone i... swietne oprawki, piekne niebieskie oczy na jednym ze zdjec z DIY, w ogole suuuper zdjecia.
Mam tez pytanie: sama robilas sobie ten tatuaz henna na nadgarstku? Czy ktos ci robil? Bo ja tez mysle nad tym od dluzszego czasu, ale jesli kiedys mialabym pracowac w zawodzie to nie bardzo moge miec tatuaz, a taki na wakacje zrobilabym sobie
Poza tym daj linka do MM
Do do DIY to ja chce zrobic takie cos http://www.youtube.com/user/muchfash.../2/gM1fmhRuvyI
Super Bardzo się cieszę, że problem rozwiązany. Tatuaż robiłam sama, na lewej ręce więc było łatwo A oczy niestety nie moje :P Noszę kolorowe soczewki, swoich niestety bardzo nie lubię.
Też myślałam nad takim DIY, choć nie do końca tym samym, ale coś w ten deseń. Dużo bardzo fajnych "wzorów" można zrobić tego typu, niedługo pewnie będę kombinować.
A makijaż widzę że już znalazłaś
Stary 2012-02-13, 20:15   #4397
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Super Bardzo się cieszę, że problem rozwiązany. Tatuaż robiłam sama, na lewej ręce więc było łatwo A oczy niestety nie moje :P Noszę kolorowe soczewki, swoich niestety bardzo nie lubię.
Też myślałam nad takim DIY, choć nie do końca tym samym, ale coś w ten deseń. Dużo bardzo fajnych "wzorów" można zrobić tego typu, niedługo pewnie będę kombinować.
A makijaż widzę że już znalazłaś
Sorki, ze marudze ale jakie soczewki? Tez chce takie oczyska
Jakiej henny uzylas do zrobienia tatoo? Ja sie boje ze cos mi nie wyjdzie, bo nie wiem jak zrobic taki szkic?? Przeciez z glowy nie namaluje
Makijaz znalazlam. Fajny
Stary 2012-02-13, 20:21   #4398
caate
Zakorzenienie

GG do caate

heeej piekne
tak Was nadrabiam i tak piszecie o tym hulaniu, ze chyba sama do tego wroce, bo teskno mi za ta moja talia wakacyjna na bank zaczne od nowu skakanke, bo potrzebuje jakiegos ruchu.

dermatolog teraz zalecila kuracje zluszczajaca, wiec juz jest lepiej z twarza, niestety kaciki ust mi tak popekaly, ze pierwszy raz w zyciu mam zajady. kupilam dzis pomadke specjalna na to i mam nadzieje, ze cos pomoze, bo zwykla wazelina, masc z wit.a nie daly nic

od wczoraj kompletuje zestaw pedzli z hakuro - taki prezent zazyczylam sobie od mamy urodzinowy, wiem ze spozniony ale nie moge sie zdecydowac jakie chce, dzis mam nadzieje ze cos klikne

lece poczytac, co tam pisalyscie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 20:21   #4399
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Sorki, ze marudze ale jakie soczewki? Tez chce takie oczyska
Jakiej henny uzylas do zrobienia tatoo? Ja sie boje ze cos mi nie wyjdzie, bo nie wiem jak zrobic taki szkic?? Przeciez z glowy nie namaluje
Makijaz znalazlam. Fajny

Nie marudzisz. Nie pamiętam niestety A soczewki to Freshlook Colours w kolorze Blue Sapphire. One są do ciemnych oczu (ja mam niemal czarne), jak masz jaśniejsze to możesz wziąć Colorblend albo jeszcze jakieś inne były. Generalnie Freshlook ma bardzo duży wybór, naprawdę ładnych i ciekawych kolorów
Stary 2012-02-13, 20:29   #4400
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Nie marudzisz. Nie pamiętam niestety A soczewki to Freshlook Colours w kolorze Blue Sapphire. One są do ciemnych oczu (ja mam niemal czarne), jak masz jaśniejsze to możesz wziąć Colorblend albo jeszcze jakieś inne były. Generalnie Freshlook ma bardzo duży wybór, naprawdę ładnych i ciekawych kolorów
Dzieki Najpierw musze sie do optyka wybrac czy juz moge soczewki nosic, ale przynajmniej bede wiedziala za czym sie rozgladac

Zrobilam sobie kasze manne z sokiem malinowym smak dziecinstwa
Stary 2012-02-13, 20:50   #4401
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
no właśnie powiedział, że powinien być 18-105
ale już wybrałam, teraz czekam na paczkę
sama Ci doradzalam ten drugi, ale nie widze nic zlego w tym co wybralas. juz sie nie moge doczekac na Twoje fotki

Dianula, Carolina, Pasjonarka dziekuje za zyczenia

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Cześć skarby,nie mam dostępu do internetu,bo mój laptop nie działa Stesknilam sie za wami,ale muszę poczekać na nowy sprzet minimum miesiac Wiele sie u mnie ostatnio dzieje,tz przejrzał na oczy i bardzo sie stara...mój synek jest teraz naprawdę szczęśliwy,bo ma przy sobie tatę,a ja staram sie wybaczyć ,ale wiem jedno,ze nigdy nie zapomnę ...Sciskam was mocno
hm, domyslam sie ze owa sytuacjia wymaga od Ciebie duzo sily i samozaparcia. mam nadzieje, ze wszelkie wyboru wplyna pozytywnie na Twoje zycie. trzymaj sie cieplo

Cytat:
Napisane przez juuliaaa17 Pokaż wiadomość
o dzięki Buahhot jak zobaczyłam skład na tym blogu to już bez analizy widać że to lipa ehh trudno;p trzeba zbierac kase;p
coś o sobie :
jestem studentka pedagogiki maniaczka kosmetyczna i włosową, staram się jak najbardziej o siebie dbać , ale moje wysiłki musza byc podwójne ponieważ mam niedoczynność tarczycy , i niestety często zapominam brac leku sklerotyczka ze mnie;p przez to cierpia moje wlosy i skóra
w czerwcu mam wesele w rodzinie mojego Tż, wiec chcialabym wygladac jak najlepiej dlatego wlasnie postanowiłam sie przyłaczyc do wątku od dawna mobilizowalyscie mnie gdy czytalam wątek , mysle ze mobilizacja bedzie lepsza od teraz
moje cele to:
* schudnąć 10 kilo ;p
*włosy- długie i zdroowe
*żeby moja cera wyglądała jak najlepiej
*ujędrnic skóre
noo ogolnie to byc najpiekniejsza w każdym calu)
witaj
wow coz za cele

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
cześć Piękne

w końcu będe miała czas na wizaż.. muszę sie pochwalić- zdałam piątkowy egzamin i to na 4.5 - facet nie pochwalił jeszcze tak więc do końca lutego mam wooooolne

planuje w tygodniu do fryzjera się wybrać, czas podciąć końcówki...

a i dzięki uprzejmości pewnej wizażanki jestem właścicielką pomadki rimmel nude delight... przecudowna jest idealny nudziak dla mnie
nooo gratuluje!
ja wiedzialam, ze tu zdolne dziewczyny sie udzielaja i to piekne jeszcze w dodatku
Stary 2012-02-13, 20:51   #4402
lacrimachristi
Zakorzenienie

loluska przepraszam nie zauwazylam Twojego pytania

tak jak dodaja napisała koło powinno być jak najwieksze bo takim wykonuje sie wieksze ruchy i cialo bardziej pracuje byc moze masz malutkie koleczko i nie daje rady sie nim zakrecic miałam kiedys takie małe ale oddałam małej kuzynce i kupilam sobie duzo wieksze ale rowniez zabawkowe i wlałam do środka wody i smiga jak ta lala ale niedawno zamowilam sobie koło sportowe ciezkie o srednicy 96 cm i czekam az przyjdzie do mnie polecam krecenie hula hopem podczas krecenia czuje sie wszystkie miesnie ahh i nalezy krecic w dwie strony , aby nie doszlo do odksztalcenia talii
Stary 2012-02-13, 20:51   #4403
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
sama Ci doradzalam ten drugi, ale nie widze nic zlego w tym co wybralas. juz sie nie moge doczekac na Twoje fotki

lepiej mów co u Ciebie słychać

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 21:27   #4404
pasjonarka
Raczkowanie

Przeglądając KWC trafiłam na nowy podkład L'oreal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nt.html&next=1, jak narzie same pozytywne opinie. Kusi mnie żeby go kupić. Dziewczyny, używała go któraś z was???
pasjonarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 21:34   #4405
lacrimachristi
Zakorzenienie

pasjonarka faktycznie ma dobre opinie
Stary 2012-02-13, 21:34   #4406
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pasjonarka Pokaż wiadomość
Przeglądając KWC trafiłam na nowy podkład L'oreal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nt.html&next=1, jak narzie same pozytywne opinie. Kusi mnie żeby go kupić. Dziewczyny, używała go któraś z was???
Wlasnie dzis o nim czytalam na jakims blogu. Niestety wszelkie podklady rozswietlajace zle wygladaja na mojej mega tlustej cerze Ale recenzje kuszace
Stary 2012-02-13, 21:38   #4407
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
nie ma wyprzedazy, ja w sobotę do 2 kupionych rzeczy tej firmy dostałam precent-cienie. Był do wyboru błyszczyk, cienie, eyeliner i jakaś jeszcze jedna rzecz (ale nie pamietam co). Ja wybrałam cienie bo błyszczyk mi się nie podobał, eyeliner używam tylko z evelain i ta 3 rzecz też mi nie pasowała.

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Kobietki a możecie mi polecic jakiś fajny lakier do paznokci nude??? wiem, że któraś z was o nim pisała ale znaleźć nie mogę. Jeśli możecie podajcie firmę oraz nr. Będę wdzięczna
edit. znalazłam WIBO. chyba, że macie jakieś i9nne fajne to proszę o podpowiedź
Mówisz o promocji Essence w Naturze? tam rzadko coś przeceniają
A w Douglasach, drogeriach niesieciowych, Tesco Extra od 20.02 wyprzedaż wycofywanych produktów Essence za 3,99zł więc polecam polować

A z nudziaków polecam Catrice i jest spory wybór odcieni ja mam taki: http://kosmetycznieinietylko.blogspo...-ultimate.html
Cytat:
Tutaj moje łowy lumpkowe https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3488
A w zalacznikch kosmetyki dzisiejsze i chyba sobotnie, portfel i kartka dla tz na walentynki Wiem, ze to dziecinne, ale my z tz zawsze sobie takie kupujemy i piszemy do tego list od siebie, przechowujemy je w pudelku razem z kartkami z urodzin, biletami do kina, zdjeciami i roznymi innymi pamiatkami Na starosc bedzie co wspominac
Fajne łupy jak zawsze to nowa pomadka Wibo, testowałaś już?
Cytat:

karolcia198506
a proszę bardzo !
zaraz coś ze sobą zrobię
Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
a ja mam dzien paszteta

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Przepraszam , że się wtrącam ale też hulałam teraz to dla mnie za nudne.. Codziennie przez miesiąc kręciłam po ok 45minut i straciłam 6cm w talii. Kręciłam zwykłym, do środka wsypałam ryż.
Polecam, choć samej jak już wspomniałam nie chce mi się kręcić
6cm wow miałam kupić wcześniej ale nigdzie nie znalazłam i zrezygnowałam ale teraz muszę kupić

Wybrałabym się na zakupy kosmetyczno - ciuchowe ale na razie funduszy brak
Stary 2012-02-13, 21:47   #4408
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Fajne łupy jak zawsze to nowa pomadka Wibo, testowałaś już?
Tak Jest swietna. Dostalam ja od tz, ale chce sobie jeszcze ze 2 kolorki dokupic.
Stary 2012-02-13, 21:52   #4409
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

lepiej mów co u Ciebie słychać
w sumie nic nowego, dziwnie sie czuje z mysla o walentynkach, od 5lat mialam z kim je obchodzic wiec lapia mnie smetne mysli ale zaraz szybko wracam na allegro i przebieram w pedzlach

nadal walcze ze skora, tak jak pisalam wyzej.
nowy semestr mi sie zaczyna, wiec juz za 2tyg pierwsze projekty do oddania.
migrena i zatoki ustapily, chociaz dzis mialam lekki atak migreny, mam nadzieje ze nie bede musiala z tego powodu wracac do hormonow.

tak w sumie, jak nigdy nie mam o czym mowic, bo nic ciekawego u mnie sie nie dzieje

edit: powtarzac sie lubie

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-02-13 o 21:59
Stary 2012-02-13, 21:58   #4410
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Caate masz na blogu zdjecia pazurkow pomalowanych lakierem essence choose me i nie widac koncowek. Ile warstw polozylas? Bo ja mam wlasnie 3 na paznokciach i widze biale koncowki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości