|
|
#421 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne
Hej, jak to mi³o popatrzeæ ¿e frekwencja siê troszkê podnios³a
![]() Ja mia³am REST od treningów, ale jutro(dzi¶)- zdwojona si³a TF + BBL ![]() W sobotê szykuje mi siê wyjazd wiêc zapewne bêdzie tak, ¿e w pi±tek zrobiê podwójny trening-pi±tkowy+sobotni, a w poniedzia³ek-niedzielny+poniedzia³kowy ![]() Zmykam spaæ. Dobrej nocy
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 438
|
hej, hej
wczoraj na kolacjê wybra³am jogurt gruszkowy + 2 kanapki razowe z chud± szynk± poza tym jak pisa³am : dzi¶ mamy babskie spotkanie (hurra) i niebawem impreza karnawa³owa a tu na ustach : ZONK ogrocha ![]() no i masz babo placek , jak nie urok to s.... (bardzo brzydkie s³owo wiêc nie u¿yjê, hi, hi) pozdrawiam ciep³o Edytowane przez kumat Czas edycji: 2012-02-09 o 10:26 |
|
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Co tam u Was dzisiaj s³ychaæ? Ja dopiero zjad³am obiad(wiem pó¼no, lecz niedawno wróci³am z pracy ).Troszkê odpocznê i zabieram siê do treningów - TF + BBL.
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Oj, chyba dzi¶ po³±czenia z internetem zerwa³o :P
Ja w³a¶nie skoñczy³am trening. TF- Fire 30 Class + Tone 30 Class; Brazil Butt Lift- Sculpt (45min); hula hop - 20min ![]() Pora zmykaæ pod prysznic Zaczynam odczuwaæ zmêczenie
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 303
|
Hej, ja wczoraj te¿ troszkê pocwiczy³am, troszkê zadba³am o siebiê, tak¿e jest ok. Kurde mam dzis wielki brzuch, okres mi siê zacza³
|
|
|
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
ja ostatnio (czyli wczoraj) æwiczy³am przy ... drineczkach na babskim spotkaniu
he,he raz na kilka miesiêcy takie babskie spotkania to niesamowita sprawa (maj±c - dzieci,pracê,dom,mê¿a,got owanie,sprz±tanie - oczywi¶cie) wtedy najbardziej doceniamy takie "babskie wieczorki" a tak poza tym wczoraj zjad³am ma³o , praktycznie nie by³am g³odna stresor w pracy wywo³any przez jednego konkretnego klienta - czyli norma... w czasie stresu niestety mój organizm nie przyswaja pokarmu , a moja kochana mama wrêcz przeciwnie - zajada stres (..) pozdrawiam ciep³o , do us³yszenia jutro
Edytowane przez kumat Czas edycji: 2012-02-10 o 10:09 |
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Hej, a co tu dzi¶ taka s³abiutka frekwencja?
Ja w³a¶nie skoñczy³am trening- TF Fire 55 EZ Class + BBL Cardio Axe(30min) i High&tight(45min). ![]() Nie da³abym rady dzi¶ wykonaæ sobotnich treningów, dlatego te¿ postaram siê nadrobiæ to w niedziele ![]() Teraz k±piel i spaæ ![]() Sweet Dreams
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
Czeesæ, nie mog³am wczoraj wej¶æ niestety
wczoraj by³ nasz dzieñ wa¿enia niby ;p wa¿y³y¶cie siê ?
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
Hej BelovedMoon, ja wczorajszy dzieñ spêdzi³am z moim Skarbem w WaWie, byli¶my w kinie
-polecam Gwiezdne Wojny w 3D Niestety wa¿yæ siê nie mog³am, poniewa¿ nie mam wagi. Jak tylko zakupiê wagê, zacznê siê wa¿yæ ![]() Dzisiejszy dzieñ równie¿ spêdzam z moim Skarbem, wiêc trening dzi¶ odpada. Jutro biorê siê za siebie i powracam ostro do treningów ![]() Prawdopodobnie z racji wtorkowych Walentynek rest przestawiê sobie ze ¶rody na wtorek. Taka ma³a zmiana - tylko w tym tygodniu. ![]() Zmykam do mojego Skarba, ju¿ mnie wo³a ![]() Pozdrawiam, cieszcie siê mijaj±c± niedziel±.
|
|
#431 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 001
|
Mogê siê do³±czyæ? :<
specjalnie chudn±æ z czego nie mam, ale tak okropnie muszê podnie¶æ pupê i zrzuciæ brzuszek! ci±±gle odk³adam, odk³adam, jestem strasznie zabiegana ale od ponad dwóch tygodni jem baaardzo zdrowo i od dwóch dni zaczynam æwiczyæ! Tylko szkoda, ¿e nie mam nikogo, kto by mnie do tego "zmusza³" :/ bo jestem osob±, która siê szybko poddaje -.- przygarnijcie
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
Cze¶æ dziewczyny dzisiaj porz±dna seria zaliczona ale muszê siê przyznaæ ¿e 3 dni bez æwiczeñ by³o. Jutro ostro z samego rana na TBC lecê a wieczorem mo¿e znajdê czas na domowy trening.
|
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
No w takim razie ja te¿ siê zwa¿e za tydzieñ, zw³aszcza, ¿e moja waga ostatnio szaleje.. chyba muszê kupiæ now±. Dieta dzi¶ okej, ale jestem taka zmêczona, ¿e nie chce mi siê pisaæ co zjad³am. Dobranoc i powodzenia dziewczyny
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, jak mija dzieñ?
Mój strasznie mêcz±cy. W pracy - jak to w pracy- du¿o zajêæ. Po pracy - dentysta :/ blee... Przed chwil± zjad³am obiado-kolacje. 2 paluszki + sa³atka z sa³aty lodowej, kukurydzy, groszku i pomidora. Wiem, ¿e paluszki(parówki) nie s± zbyt zdrowe, ale ju¿ nie mia³am zwyczajnie si³y ¿eby co¶ innego wymy¶liæ. ![]() Teraz odpocznê i nied³ugo ruszam z TF i BBL.
|
|
#436 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj caly dzien ladnie z diet±, a na kolacje zjad³am parowke (paluszka) z bulka pelnoziarnist± + miska platkow czekoladowych (!!) ;( i jak tu schudnac?
dobrze, ¿e chocia¿ godzinkê na rowerze mam zamiar poje¼dziæ.---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Dobra Dziewczyny! Koniec tego! Musimy siê wzi±æ za siebie! Od dzi¶ biorê przyk³ad z Blu_eye i nie popuszczam sobie, bo nigdy nie schudnê. Nie licz±c mojej "skromnej" kolacji zjad³am jeszcze 2 ferrero rocher. I kto o ktorej godzinie?! 20.30 :| KONIEC. Od dzi¶ bêdê tu codziennie pisaæ co zjad³am i proszê Was dziewczyny, ¿eby¶cie pisa³y co mam zmieniæ na lepsze. Z góry dziekujê ;*
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
BelovedMoon mi³o mi, ¿e chcesz braæ przyk³ad ze mnie
Je¶li kusi Ciê s³odkie, to jedyne co mogê Ci poleciæ to, to ¿eby¶ raz w tygodniu sobie pozwala³a (np.¶roda lub pi±tek na co¶ co lubisz najbardziej - jaki¶ baton). Wtedy organizm nie bêdzie tak bardzo domaga³ siê s³odko¶ci. Mi czasami (kiedy dostajê kopa, ¿e nie wiem jak siê nazywam i jestem padniêta) po pracy lub po treningu siêgam po 1 kostkê czekolady. Wiem ,¿e nie jest to zbyt zdrowe. Ale czasami organizm siê tego domaga. Ja staram siê tego wyrzekaæ jak tylko mogê i walczê ze sob±. W zwi±zku z tym proponujê, by¶ wybra³a w³a¶nie jeden taki dzieñ zeby móc zje¶æ co¶, co lubisz najbardziej. Bêdzie o wiele ³atwiej.Ja w³a¶nie skoñczy³am trening TurboFire - Fire 55EZ Class + Brazil Butt Lift- BumBum(30min) i tummy Tuck(20min). Jest ju¿ pó¼no, zmykam siê k±paæ. ![]() Jutro Walentynki, a wiêc jutro zamiast ¶rody zrobiê REST od treningów. Czas po pracy w ca³o¶ci chcê po¶wiêciæ mojej Mi³o¶ci ![]() Aaa...mia³am Was zapytaæ o zdanie, co s±dzicie o tzw.suplementach diety wspomagaj±cych odchudzanie? Nie wiem, np. jakie¶ kapsu³ki, herbatki, koktajle? Stosowa³y¶cie kiedy¶ co¶ podobnego? Czekam na Wasze opinie ![]() Pozdrawiam Serdecznie, dobrej nocy.
Ku celom po¿±danym wiod± drogi trudne: 55-57kg! Edytowane przez Blu_eye Czas edycji: 2012-02-13 o 23:10 |
|
|
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Wczorajszy dzieñ mogê zaliczyc do bardzo udanych. Mianowicie: rano na sniadnie 2 kromki bia³ego chleba z twaro¿kiem 25 min spaceru do pracy 2 ¶niadanie jagurt nat. z p³atkami justfit, 3 mandarynki przek±ska: jab³ko 25 min spaceru z pracy obiad: 1 zrazik z ziemiakami i ogórkiem kiszonym spacer 1h, 20 min kolaca: jajecznica z 2 jaj, 1 kromka bia³ego chleba 560 brzuszków, 40 min hh W sumie tylko udany ten dzieñ bo bia³y chleb by³, ale u mnie w domu taki tylko kupuj± a ja nie mia³am g³owy ¿eby inny kupiæ. No trudno! Dzisiajszy dzieñ bêdzie do obiadu identyczny a pó¼niej zobaczymy bo dzi¶ walentynki. |
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
No ³adnie ³adnie gratulujê wszystkim wytrwa³o¶ci i silnej woli zw³aszcza do s³odyczy. U mnie jak mam okres i po nim to czekolady znikaj± w zastraszaj±cym tempie
Nic na to nie poradzê muszê i ju¿-mo¿e mam ma³o magnezu i ¿elaza...Ale æwiczyæ æwiczê bez wytchnienia! |
|
|
|
|
#440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast, je¶li chodzi o dzisiejsze treningi - to REST Z wiadomych przyczyn. Dzieñ spêdzi³am ze swoj± Mi³o¶ci±Jutro treningi z dnia dzisiejszego (rest w TF przewidziany jest na ¶rodê wiêc nic tak naprawdê nie straci³am). A co do moich dzisiejszych posi³ków, to wygl±da³y one tak: Rano (7:17)- 1 paluszek(parówka); Ok. 10:30 - grahamka z wêdzon± piersi± kurczaka z plasterkiem zó³tego sera; ok.13:40- pomarañcz; I wieczorem (ok.18:30/19:00) - br±zowy ry¿ i chiñszczyzna w³asnej roboty (pier¶ z kurczaka z warzywami) ![]() Muszê przyznaæ, ¿e troszkê z moim Skarbem pogrzeszyli¶my s³odko¶ciami... Ale nie by³y to zastraszaj±ce ilo¶ci ![]() A teraz ju¿ padam ze zmêczenia, uciekam spaæ ![]() Do jutra. ![]()
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
ja wczorajszy dzieñ nawet ok. poza kolacja na która jad³am ma³± porcjê miêsa w ¶mietanie z ry¿em. poæwiczy³am troszkê ile zd±¿y³am. a dzisiejszy dzieñ rozpocze³am od kromki chleva z kawa³kiem kie³basy wiejskiej, no ale tak± mia³am ochotê. musia³am poprostu. reszte dnia planujê siê trzymaæ dzielnie
|
|
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
fajnie ¿e siê trzymacie kobietki
u mnie dzi¶ : - jogurt gruszkowy bakomy - 2 kanapki razowe z mas³em i ¿ó³tym serem - niebawem 3 mandarynki - pó¼niej kawa³ek pizzy (soute) - serek wiejski dzi¶ sanki + bieganie po ¶niegu --> totalne wariatkowo planujê z moim m³odszym synkiem , tak¿e dzisiejsze pó¼ne popo³udnie nale¿y do nas
|
|
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
trening dzisiejszy TF zaliczony (fire 30 class + sculpt 30class). Mia³am do tego zrobiæ BBL, ale zabrak³o mi si³... zrobi³am jedynie do tego 30min hula hop. Znowu dopad³o mnie jakie¶ grypsko z nosa leci, g³owa boli, kicham.... brak s³ów.... ;/A je¶li chodzi o moje dzisiejsze posi³ki, to wygl±da³y one tak: 7:17- 2 paluszki + plasterek sera; 10:30- 330ml soku pomidorowego; 12:30-grahamka z plasterkiem zó³tego sera i plasterkiem wêdzonej piersi kurczaka; 15:53- 3/4 jab³ka; 18:35- szklanka barszczu czerwonego + chinszczyzna (pozosta³o¶æ z wczorajszego dnia )Uciekam do ³ó¿eczka ![]() Do jutra.
|
|
#444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znów tylko we 3 siê tutaj udzielamy Moje wczorajsze jad³o: 1,5 kromki chleba z kie³basa swojsk± jab³ko, 2 mandarynki jogurt naturalny zupa jarzynowa jajecznika z 2,5 jajka z cebulk± i kie³bas± swojska æwiczenia: 25 min spaceru, 560 brzuszków, 30 min hh Dzisiaj t³usty czwartek, kocham p±czki z budyniem. Pozwalam sobiê na 2 p±czki Bo w pracy szef pewno kupi wiêc g³upio odmówiæ, a w domu tata
|
|
|
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
Dziêkujê natimielec.
![]() Dzi¶ czujê siê s³abiej ni¿ wczoraj zaczê³y boleæ mnie ko¶ci... :|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejszy trening mnie omin±³
Czujê siê bardzo ¼le...Grypa mnie zdominowa³a :/ Zmykam siê napiæ gor±cej herbatki i wygrzaæ w ³ó¿eczku. Zobaczymy jak bêdzie jutro.
|
|
#447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczorajszy dzieñ niezbyt dietetyczny, zgrzeszylam 2 p±czkami i kebabem (juz 2,5 miesi±ca nie jad³am-a mia³am ochotê straszn±) ale dzi¶ ju¿ nie zgrzesze. z æwiczeñ tylko 1h 30 min spaceru. na wiêcej nie mia³am si³y i po 20 ju¿ w ³ó¿ku by³am gotowa do spania
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
Raczkowanie
|
hej, hej
zdrowia kobietki , zdrowia - przede wszystkim ¿yczê bo ... piêkna pogoda za oknem ! my wczoraj równie¿ poszaleli¶my trochê na dworze , dzi¶ równie¿ sanki pod pachê i dawaj na górkê (z dzieckiem, nie samemu-hi,hi) poza tym na wzmocnienie : nie ma to jak kawa zbo¿owa z miodem , herbatka ciep³a z miodem (nie gor±ca! miód rozpuszczony w gor±cej herbacie nie dzia³a) i z cytrynk± , czerwona herbata z miodem - serdecznie polecam , nie dajmy siê zimie ! pa, pa |
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki,
jak Wasze dzisiejsze æwiczenia? Ja mia³am nadziejê, ¿e dzi¶ zrobiê trening...ale niestety - nie. ![]() Nos zupe³nie zatkany, znowu lecia³a mi krew z nosa... Grypsko o sobie ¶wietnie przypomina :/
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczyny ;*
Blu_eye wracaj szybko do zdrowia! ;* swoj± drog± ja chyba te¿ siê roz³o¿y³am. Masakrycznie siê dzisiaj czu³am przez co moje jedzenie dzi¶ nie by³o zbyt dobre. ¦niadanie: p³atki na mleku obiad (po 7 godzinach ;o ) nalesnik, banan kolacja: zupka - rosó³, mandarynka i ma³e jab³uszko
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

TF + BBL 

wczoraj by³ nasz dzieñ wa¿enia niby ;p wa¿y³y¶cie siê ?