Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-13, 22:07   #4201
misiak17
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
oto propozycje ode mnie:

1. Pierwsza Pmka już z mężem gania - my nie mamy dość czekania

2. Wielkie mrozy powoli odpuszczają - Pmki na kolejne śluby czekają

3. Suknie się szyją, buty kupują - kolejne Pmki niedługo ślubują
3 zdecydowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
kuier był przed chwila. Ale mam bukiecior 50 róż.
super
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja nawet nie czytam, bo nie mam czasu, a jestem taka podekscytowana i muszę się z Wami tym podzielić, otóż...

...mam suknię ślubną !

Znaczy się, wybrałam, podpisałam umowę i wpłaciłam zaliczkę Ale jestem happy, że w końcu się zdecydowałam.
Lecę na angielski, później postaram się Was nadrobić
czekamy na zdjęcia

dzięki Dziewczyny za opinie na temat obrączek. Fajnie, że Wam się podobają.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:15   #4202
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Współczuje przygód z psem. Rety, to nie jest fajne uczucie, mam nadzieję, że pies wydobrzeje, dobrze że się znalazł. Teraz wyliże się z ran i powinno być dobrze.

Dziewczyny ja spadam lulu, ale zanim polecę, mam pytanie do dziewczyn, które same robią sobie zaproszenia, jak piszecie tekst, żeby Wam się ładnie to drukowało, bo ja mam spory z tym problem...jej chyba po prostu nie umiem. Pomóżcie...plosie....
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:16   #4203
ladystar
Zakorzenienie

Audrey trzymam kciuki za pieska... na pewno wyjdzie z tego

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:17   #4204
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja spadam lulu, ale zanim polecę, mam pytanie do dziewczyn, które same robią sobie zaproszenia, jak piszecie tekst, żeby Wam się ładnie to drukowało, bo ja mam spory z tym problem...jej chyba po prostu nie umiem. Pomóżcie...plosie....
Ale o co chodzi? O czcionkę, rozmieszczenie czy jakość wydruku?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:18   #4205
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje przygód z psem. Rety, to nie jest fajne uczucie, mam nadzieję, że pies wydobrzeje, dobrze że się znalazł. Teraz wyliże się z ran i powinno być dobrze.

ja bede robic w fotoszopie wiec musza wyjsc dobrze

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:21   #4206
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie...

Pół godziny temu zadzwonił sąsiad, że nasz psiak leży pod jego samochodem przed domem. tata po niego poszedł, zaczął go wołać, podniósł się, ale nie mógł ujść bo nogi z tyłu mu się uginały, tak jakby kicał... poszedł tato po niego, wziął na ręce (waży kilkadziesiąt kg to mieszanka labradora z jakimś jeszcze jednym dużym psem), zaniósł go do garażu, połozył na starej poduszce i przykrył starą kołdrą, cały się trząsł chyba z zimna, obejrzeliśmy go, nie ma ran na sobie, więc nie wiem podejrzewam że nogi mu przemarzły... Albo nie wiem.. wrócił okropnie przestraszony, mamy go kilkanaście lat, a jak podniosłam rękę żeby go pogłaskać to zaczął się pchać w moją strone i położył pyszczek na kolanach. Mama zeszła do garażu i mówi do niego: i coś sobie narobił? a on tak jakby jej chciał odpowiedzieć i zaczął tak skamleć i głowę chować... Smutny widok.

Nie wiem czy uciekł do suki, czy po prostu uciekł bo miał dość. Bo on cale życie mieszka w kojcu, ma wielki kojec i tam jest zamykany na noc, a w dzień jest puszczany po ogrodzie czy na bieganie do lasu ze mną czy tatą, a teraz przez te mrozy był w domu bo przecież było okropnie zimno, a on nienawidzi być w domu, no ale co mu mielismy zrobić? zostawić żeby zamarznął? więc jak tylko znalazł uchylone drzwi w garażu tak czmychnął i nie było go...

ehhh.. już Wam nie marudzę.
Widziałam chyba jakieś ślubne auto? KUGE? bardzo mi się podoba, jestem na tak.
Mocne za psiaka

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:21   #4207
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Witam się wieczornie...

Pół godziny temu zadzwonił sąsiad, że nasz psiak leży pod jego samochodem przed domem. tata po niego poszedł, zaczął go wołać, podniósł się, ale nie mógł ujść bo nogi z tyłu mu się uginały, tak jakby kicał... poszedł tato po niego, wziął na ręce (waży kilkadziesiąt kg to mieszanka labradora z jakimś jeszcze jednym dużym psem), zaniósł go do garażu, połozył na starej poduszce i przykrył starą kołdrą, cały się trząsł chyba z zimna, obejrzeliśmy go, nie ma ran na sobie, więc nie wiem podejrzewam że nogi mu przemarzły... Albo nie wiem.. wrócił okropnie przestraszony, mamy go kilkanaście lat, a jak podniosłam rękę żeby go pogłaskać to zaczął się pchać w moją strone i położył pyszczek na kolanach. Mama zeszła do garażu i mówi do niego: i coś sobie narobił? a on tak jakby jej chciał odpowiedzieć i zaczął tak skamleć i głowę chować... Smutny widok.

Nie wiem czy uciekł do suki, czy po prostu uciekł bo miał dość. Bo on cale życie mieszka w kojcu, ma wielki kojec i tam jest zamykany na noc, a w dzień jest puszczany po ogrodzie czy na bieganie do lasu ze mną czy tatą, a teraz przez te mrozy był w domu bo przecież było okropnie zimno, a on nienawidzi być w domu, no ale co mu mielismy zrobić? zostawić żeby zamarznął? więc jak tylko znalazł uchylone drzwi w garażu tak czmychnął i nie było go...

Widziałam chyba jakieś ślubne auto? KUGE? bardzo mi się podoba, jestem na tak.
mam nadzieję że pies wyjdzie ztego, może na wszelki wypadek zabierzcie go do weta, albo zmierz mu rano temp. żeby wiedzieć czy się nie rozchorował po tej eskapadzie
Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Problemy ze wstawieniem zdjęcia
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:22   #4208
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

ja robiłam w wordzie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:31   #4209
Lubcia
Zadomowienie

Audrey przykra sprawa z twoim pieskiem ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i wykuruje się z tego będę mocno trzymała aby wyzdrowiał.

Kabriela z czym dokładnie masz problem ja robiłam w wordzie i wszystko elegancko się wydrukowało i byłam zadowolona
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:31   #4210
Kabriela
Zadomowienie

Ale jak? Chodzi mi o to, że zaproszenia robię sama, na bazę przyklejam sobie jeszcze ozdobne elementy ale baza ma wielkość: Wymiary kartki 10,5x 21cm i jest składana na pół tak wyglądają bazy:
http://www.scrappasja.pl/index.php?p...biale-50-sztuk

i na niej chciałabym nadrukować tekst zaproszenia jednak nie mam zielonego pojęcia jak mam to zrobić. Na jednej stronie będzie mini wierszyk a na drugiej treść zaproszenia, całkiem możliwe że się nie zmieszczę to do tego będzie w razie czego wkładka co zamiast kwiatów. I jak ja mam to zrobić.... jestem chyba zbyt ciemna masa....
Stary 2012-02-13, 22:33   #4211
niusia_87
Zakorzenienie

Witam Was późną porą. Widziałam, że obrączki przybyły i suknie i to nie jedna , pootwierałam załączniki i czytałam dalej, a na sam koniec oglądałam i trochę mi się pomyliło co dl kogo (wiem, że w dolnym lewym roku jest podpis, ale nie umiałam dopasować do treści). Gratuluje Wam dziewczyny.
Co do pieska, to straszne to i smutno mi.
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:33   #4212
niut0
Zakorzenienie

Ja też nie widzę czcionki Klepmy, ciekawe czemu - jak cytuję w operze to mi się pojawia w HTMLu, że ma inną czcionkę, ale na forum widzę normalną zaciekawiło mnie to

Od paru dni boli mnie gardło, katar mam od tygodnia przeszło, ale to zniosę. Tylko nienawidzę jak mnie gardło boli
Stary 2012-02-13, 22:36   #4213
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak? Chodzi mi o to, że zaproszenia robię sama, na bazę przyklejam sobie jeszcze ozdobne elementy ale baza ma wielkość: Wymiary kartki 10,5x 21cm i jest składana na pół tak wyglądają bazy:
http://www.scrappasja.pl/index.php?p...biale-50-sztuk

i na niej chciałabym nadrukować tekst zaproszenia jednak nie mam zielonego pojęcia jak mam to zrobić. Na jednej stronie będzie mini wierszyk a na drugiej treść zaproszenia, całkiem możliwe że się nie zmieszczę to do tego będzie w razie czego wkładka co zamiast kwiatów. I jak ja mam to zrobić.... jestem chyba zbyt ciemna masa....
Chodzi ci o to, by się nierozmazało? Ja suszyłam świeżo wydrukowane na kaloryferze i pilnowałam, by kolejna kartka się nie położyła na tej wcześniej zadrukowanej, bo stempelki robiła
Stary 2012-02-13, 22:38   #4214
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Ja też nie widzę czcionki Klepmy, ciekawe czemu - jak cytuję w operze to mi się pojawia w HTMLu, że ma inną czcionkę, ale na forum widzę normalną zaciekawiło mnie to

Od paru dni boli mnie gardło, katar mam od tygodnia przeszło, ale to zniosę. Tylko nienawidzę jak mnie gardło boli

sprawdziłam u siebie i pojawia mi się że to jest czcionka Century Ghotic
no to trzeba się kurować kochana
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:40   #4215
Kabriela
Zadomowienie

Nie, o rozmazanie się nie boję, chodzi mi o nadruk na bazę tekstu zaproszenia na takie a nie inne wymiary kartki.... kiedy już nadrukuję to później sobie bazę ozdobię jak będę chciała z tym akurat problemu nie mam.
Stary 2012-02-13, 22:44   #4216
a u d r e y
Wtajemniczenie

na razie Wam NIE dziękuję, żeby nie zapeszyć
Jesteście Kochane
Stary 2012-02-13, 22:46   #4217
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Będę bardzo wdzięczna za kontakt - możesz mi wysłać np. na pw?

Gratuluję sukienki! Ale muszą być zdjęcia.

U nas jest sejf - piszemy na kopercie kwotę i wyjmujemy rano.

Lecę - dobrej nocy dziewczęta.

Pozwól, że ją uprzedzę i dam znać jakby co - to weź mi przypomnij, co?

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Tylko że ja nie z Warszawy ja już z Podlasia

o masakra, wybacz, pomyliłam was 2

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
randzie jaki problem z tym kolorem i czcionką dobra juz nic nie mówię bo zaraz oberwię
klempaa tylko żeby ci do głowy nie przyszło odejśc z wątku bo którejś się twoja czcionka nie spodobała

ee, spoko, za twarde poślady mam na takie rzeczy
no chyba, że demokratycznie ustalicie, ze mam spadac, to ok

przeziębienie jakies mnie bierze... a miałam jutro isc sukienki mierzyc

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:48   #4218
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, o rozmazanie się nie boję, chodzi mi o nadruk na bazę tekstu zaproszenia na takie a nie inne wymiary kartki.... kiedy już nadrukuję to później sobie bazę ozdobię jak będę chciała z tym akurat problemu nie mam.
W ustawieniach strony to robisz, tam się da ustawić takie wymiary kartki jakie sobie życzysz
Stary 2012-02-13, 22:50   #4219
__Paulinka__
Zakorzenienie

jestem i ja powiem Wam, ze ten jezyknorweski juz mnie troche zaczyna wkurzac, jest coraz trudniej, ale jakos sobie radze ale wkurza mnie to, ze norwedzy ktorzy wiedza, ze chodze na kurs gadają do mnie po norwesku!!! a przeciez ja sie dopiero os miesiaca ucze!!! brrr

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
kuier był przed chwila. Ale mam bukiecior 50 róż.
eh. widac powtorka z rozrywki.

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja nawet nie czytam, bo nie mam czasu, a jestem taka podekscytowana i muszę się z Wami tym podzielić, otóż...

...mam suknię ślubną !

Znaczy się, wybrałam, podpisałam umowę i wpłaciłam zaliczkę Ale jestem happy, że w końcu się zdecydowałam.
Lecę na angielski, później postaram się Was nadrobić
Ty pipo a gdzie fotki??

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A my z TŻ musimy zrezygnować z podróży poślubnej zagranicznej bo TŻ nie dostanie urlopu jak weźmie w lipcu to już do października nie może

ale odbijecie sobie podwjnie innym razem
Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
Oczywiście że mogę
Ale jako, że admin dał wybór w postaci czcionek do wyboru, to używam takiej.
Bo lubię.
Bo tak mi się podoba.
Bo tak piszę praktycznie od poczatku gdy jestem na forum.

hehe dobrze napisane. Mi Twoja czcionka absoolutnie nie przeszkadza. Jest troche inna, ale da sie czytac przeciez. Bez fochow prosze

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
pisałam Wam wczoraj że seksu brak nie zapowiada się nic żeby to zmienić będę PM najdłużej żyjącą w celibacie może przynajmniej wtedy ksiądz na mnie spojrzy przychylnym okiem
u mnie to samo nie chcialybyscie wiedziec co TZ wymyslil jakis czas temu dobrze, ze to tylko slowa

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a jutro Wam opowiem moją historię z życia wziętą jak to kindziulindzia wsadziła sobie do nosa fasolę - prawda

Juz nie moge sie doczekac

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
na razie Wam NIE dziękuję, żeby nie zapeszyć
Jesteście Kochane
aaa ja tez trzymam kciukasy za pieska!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:52   #4220
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Gorace pozdrowienia z Punta Cana

Dziewczynki wpadlam tylko wam powiedziec ze dolecielismy szczesliwie

Tutaj jest naprawde raj na ziemi!!!!!!

Jutro nasz wielki dzien normalnie nie moge sie doczekac!!!

Caluje was mocno!
Trzymam kciuki za jutro i cieszę się bardzo ze mimo przeciwności wszystko poszło po Waszej myśli
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Co sądzicie o tych zestawach?

1 Delikatne swarki opalizujące
Załącznik 4498856

2 Swarki duże w zimnym odcieniu
Załącznik 4498857

3 Swarki łezki w kolorze moonlight
Załącznik 4498858

4 Złoto i cyrkonie
Załącznik 4498859
3 najlepszy
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
oto propozycje ode mnie:

1. Pierwsza Pmka już z mężem gania - my nie mamy dość czekania

2. Wielkie mrozy powoli odpuszczają - Pmki na kolejne śluby czekają

3. Suknie się szyją, buty kupują - kolejne Pmki niedługo ślubują
super tytuł nr 3
Cytat:
najważniejsze ze się znalazł, najgorsza jest niepewność oby to było tylko przemarznięcie a co do tego dlaczego uciekł to nie zadręczaj się, niektóre psy tak mają po prostu że muszą poczuć zew natury raz na jakiś czas mój psiak który umarł nieco ponad 2 miesiące temu (nadal ciężko mi o tym mówić i myśleć) też uciekał całe swoje życie co jakiś czas, mimo ze był trzymany w domu, tulony, głaskany i noszony na rękach...

Widziałam jeszcze suknię, ale mi się nie zacytowała, a każdym razie piękna, gratulacje
i obrączek cały wysyp, więc tez dla wszystkich

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:53   #4221
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
No to masz mały problem ja miałam normalną kartkę A4 tylko że była troszeczkę grubsza i inny odcień. Wtedy w wordzie mogłam normalnie sobie napisać to co chciałam i nic przy drukowaniu nie musiałam zmieniać.
Chyba będziesz musiała zapytać się kogoś w drukarni może oni będą wiedzieć jak to zrobić sama jestem ciekawa tego rozwiązania
Bartuś
28.01.2015
Stary 2012-02-13, 22:59   #4222
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

dobranoc Kochane

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:59   #4223
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
W ustawieniach strony to robisz, tam się da ustawić takie wymiary kartki jakie sobie życzysz
Ja też o tym myślałam że w ustawieniach można tak zrobić ,tekst się napisze ale tutaj bardziej chodzi o wydrukowanie a nie każda drukarka złapie takie małe kartki do drukowania moja na pewno ma z tym problem ale ja mam zwykłą taką byle drukował
Bartuś
28.01.2015

Edytowane przez Lubcia
Czas edycji: 2012-02-13 o 23:01
Stary 2012-02-13, 23:04   #4224
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
sprawdziłam u siebie i pojawia mi się że to jest czcionka Century Ghotic
no to trzeba się kurować kochana
kuruję się, ale na nic się to zdaje
pracuję głosem, jakkolwiek to brzmi co się poczuję lepiej to po pracy znowu gorzej
Stary 2012-02-13, 23:07   #4225
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

o masakra, wybacz, pomyliłam was 2

ee, spoko, za twarde poślady mam na takie rzeczy
no chyba, że demokratycznie ustalicie, ze mam spadac, to ok

Nic nie szkodzi bo ja tez byłam zainteresowana tymi skrzypcami ale to muszę z TŻ uzgodnić w razie co to będę do Ciebie pisać

A mi tam twoja czcionka w ogóle nie przeszkadza że jest inna to co ale da się czytać

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-02-13 o 23:10
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 23:20   #4226
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
No to masz mały problem ja miałam normalną kartkę A4 tylko że była troszeczkę grubsza i inny odcień. Wtedy w wordzie mogłam normalnie sobie napisać to co chciałam i nic przy drukowaniu nie musiałam zmieniać.
Chyba będziesz musiała zapytać się kogoś w drukarni może oni będą wiedzieć jak to zrobić sama jestem ciekawa tego rozwiązania
Można przeskalować (opcje drukowania)

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Ja też o tym myślałam że w ustawieniach można tak zrobić ,tekst się napisze ale tutaj bardziej chodzi o wydrukowanie a nie każda drukarka złapie takie małe kartki do drukowania moja na pewno ma z tym problem ale ja mam zwykłą taką byle drukował
Jak małe, kartka pocztowa, to mała kartka? Drukowałam koperty, na mojej 10-letniej drukarce, a może jest starsza.
radzę spróbować na kartkach na brudno, bo czasem inaczej trzeba wkładać papier.
W Wordzie jest opcja etykiet, także kopert i na tym bym zrobiła. Natomiast personalizacje przez korespondencje seryjną (jak ktoś nie wie jak to wytłumaczę)
Stary 2012-02-13, 23:20   #4227
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
kuruję się, ale na nic się to zdaje
pracuję głosem, jakkolwiek to brzmi co się poczuję lepiej to po pracy znowu gorzej

mialam de ja vu jak przeczytalam tego posta to spojrzalam na date czy mi sie cos nie cofnelo
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 23:22   #4228
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
spróbuj ustawić tak marginesy kartki, aby pisanie tekstu mogło zmieścić się na wybranym rozmiarze kartki.
Ja często kombinuję z usuwaniem całkowicie marginesów i wstawiam tabelę w odpowiednim rozmiarze i próbuję coś pisać.
Poza tym w edytorze tekstowym (np. word) po bokach i na górze powinny być widoczne takie linijki które wskazują jak ustawione są marginesy i jaką długość i szerokość ma dana kartka. Pobaw się tymi linijkami - moze uda Ci się ustawic żądaną wielkość.
Albo jeszcze w ustawieniach (układ papieru) ustaw na niestandardowy rozmiar papieru i tam wpisz żądaną szerokość i wysokość papieru

No i nie wiem czy nie musisz jeszcze sprawdzić ustawienia drukarki.

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2012-02-13 o 23:24
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 23:24   #4229
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
mialam de ja vu jak przeczytalam tego posta to spojrzalam na date czy mi sie cos nie cofnelo
ostatnio byłam chora w listopadzie, może wtedy też wam tu marudziłam

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

W sobotę idziemy na bal przebierańców i będę elfem
takim a'la dzwoneczkiem z piotrusia pana
Stary 2012-02-13, 23:24   #4230
niusia_87
Zakorzenienie

D
o
b
r
a
n
o
c

k
o
c
h
a
n
e
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości