| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-01-31, 13:16 | #3391 | 
| skacze bryka i wiruje ... Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: 3miasto 
				 | 

Dot.: Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum

trustmyself a czy może powiedzieli Ci czy jest jakaś minimalna ilość zamówienia? Bo mi się bardzo podobają te 34-ki i jestem skłonna zapłacić taką cenę, aby tylko móc łatwiej przechowywać moje odlewki. Te wszystkie szklane baniaczki juz mnie drażnią    
				__________________ Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony | 
|     | 
|  2012-01-31, 18:11 | #3392 | 
| Zakorzenienie | 

Nie ma minimalnej ilości, można je zakupić bezpośrednio u nich (zamówienie mailem, na fakturę, wystarczą Twoje dane i NIP), a potem odebrać w magazynie na Makuszyńskiego    
				__________________ Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. | 
|     | 
|  2012-01-31, 18:40 | #3393 | 
				 | 

A wysyłkowej sprzedaży nie prowadzą?

__________________ Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony | 
|     | 
|  2012-01-31, 18:42 | #3394 | 
| Zakorzenienie | 

O to nie pytałam, bo akurat u mnie miałby kto odebrać osobiście... Ale możesz napisać z pytaniem, bardzo szybko odpisują, nawet wieczorami.

__________________ Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. | 
|     | 
|  2012-01-31, 18:43 | #3395 | 
				 | 

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź   Napiszę do nich   
|     | 
|  2012-02-03, 17:54 | #3396 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: kk 
				 | 

Ja właśnie pofatygowałam się w końcu do hurtowni www.gardeny.com osobiście.  Wrzucam dokładny cennik butelek (w chwili obecnej nie są dostępne wszystkie te, co widnieją na stronie, a tylko te z cennika. Ceny rzeczywiście nie są jakieś rewelacyjne. Wzięłam sobie po sztuce tych butelek na sprawdzenie. Wizualnie wszystko ładne, atomizery sprzedawane oddzielnie (są 3 rodzaje, w zależności od butelki - białe i czarne, srebrne i złote nakrętki). Posprawdzałam pojemności, spokojnie mieszczą się deklarowane ilości. Atomizery bardzo ładnie i szczelnie się zakręcają (ale mam tylko 3 - po 1 z każdego rodzaju  ) Na pewno wiem, że istnieje możliwość wysyłki, ale dokładnych jej kosztów nie znam. Zamówić można dowolne ilości, w dowolnej konfiguracji. Obsługa przeuprzejma, chociaż pan spróbował mnie namówić na zakup jakichś mililitrów   
				__________________ You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-02-03 o 18:03 | 
|     | 
|  2012-02-05, 17:33 | #3397 | ||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  ? 
				__________________ Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony | ||
|     | 
|  2012-02-05, 18:17 | #3398 | |
				 | 

Cytat: 
   :brzyda  l:   
				__________________ You are so much stronger than you think | |
|     | 
|  2012-02-06, 12:27 | #3399 | 
| Zakorzenienie | 

Ale to zawsze imitacja   Btw., będzie może któraś organizowała zamówienie na atomki?   
|     | 
|  2012-02-08, 22:26 | #3400 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

A dziewczyny , macie jakiś namiar na tańsze koperty? Bo na poczcie to drogie są, a chciałabym w rozbiórkach liczyć troszkę mniej za wysyłkę    | 
|     | 
|  2012-02-08, 22:30 | #3401 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

poszukaj w sklepach albo hurtowniach papierniczych - ja znalazłam w sąsiedztwie źródło rozsądnych cenowo kopert i bąbli. A poza tym taniej wychodzi też na allegro.

| 
|     | 
|  2012-02-09, 12:02 | #3402 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-06 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
 ale już zamówiłam na all 100 sztuk kopert w rozmiarze 13C (dobre na 1 atomek do 20 ml) od tego sprzedającego http://allegro.pl/show_user.php?uid=14573723 z przesyłką wychodzi 30 groszy za kopertę   | |
|     | 
|  2012-02-10, 00:00 | #3403 | 
				 | 

ooo , muszę zamówić jak tylko zejdą mi moje zapasy z poczty    | 
|     | 
|  2012-02-11, 22:18 | #3404 | 
				 | 

Podejrzewam, że powtórzę się z pytaniem, ale od kilku dni wyszukiwarka forum mi świruje: jaka jest minimalna kwota zamówienia na Globe przy darmowej wysyłce?

__________________ You are so much stronger than you think | 
|     | 
|  2012-02-11, 22:20 | #3405 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

A propos wyszukiwarki, Wam też nawala? Myślałam, że tylko mi    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-02-11, 22:31 | #3406 | 
				 | 

Pusta stronka się wyświetla 
|     | 
|  2012-02-11, 22:49 | #3407 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: 3M 
				 | 

Cytat: 

__________________ Psy mają właścicieli - koty mają personel  wymienię Yankee i Kringle przygarnę puste słoje po tumblerach  odwdzięczę się czym chata bogata | |
|     | 
|  2012-02-11, 22:56 | #3408 | 
				 | 

O Maaatko :O To chyba taniej mi wyjdzie kupić droższe na gardenach   
				__________________ You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-02-11 o 22:58 | 
|     | 
|  2012-02-14, 11:50 | #3409 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Klinkła mi się na rozbórkę woda w perfumerii internetowej. Do tego wziąłem jeszcze jedną rzecz tylko dla siebie, a jako gratis dostałem balsam. I teraz się zastanawiam jak podzielić koszta wysyłki. Jak Wy robicie w takich wypadkach? Gdyby nie było tego gratisu to wysyłkę dzieliłbym na pół między flaszką na rozbiórkę i tą rzeczą dla mnie. Doradźcie, bo nie chcę żeby ktokolwiek czuł się, że robię w trąbę. Pozdrawiam   | 
|     | 
|  2012-02-14, 11:55 | #3410 | 
| Her Worshipfulness Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: gazylion lat świetlnych od właściwej 
				 | 

[1=3eef048cd73ce499df76a24  f71dd01843bb9a910_6066507  21e0c8;32294914]Klinkła mi się na rozbórkę woda w perfumerii internetowej. Do tego wziąłem jeszcze jedną rzecz tylko dla siebie, a jako gratis dostałem balsam. I teraz się zastanawiam jak podzielić koszta wysyłki. Jak Wy robicie w takich wypadkach? Gdyby nie było tego gratisu to wysyłkę dzieliłbym na pół między flaszką na rozbiórkę i tą rzeczą dla mnie. Doradźcie, bo nie chcę żeby ktokolwiek czuł się, że robię w trąbę. Pozdrawiam  [/QUOTE] Wiesz co, ja sama nigdy nie miałam takiej sytuacji, ale na moje "poczucie sprawiedliwości" to gratisu nie doliczałabym do kosztów przesyłki i nie czułabym się poszkodowana biorąc udział w rozbiórce, gdzie koszty w takim przypadku dizelone byłyby na 2 a nie na 3 produkty.  A widziałam że coś fajnego będziesz rozbierał więc jak się uda to wezmę w niej udział   
				__________________ Mój avatar - ... "I just can't bare to let a gorgeous guy like him out of my sight."   | 
|     | 
|  2012-02-14, 11:57 | #3411 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

[1=3eef048cd73ce499df76a24  f71dd01843bb9a910_6066507  21e0c8;32294914]Klinkła mi się na rozbórkę woda w perfumerii internetowej. Do tego wziąłem jeszcze jedną rzecz tylko dla siebie, a jako gratis dostałem balsam. I teraz się zastanawiam jak podzielić koszta wysyłki. Jak Wy robicie w takich wypadkach? Gdyby nie było tego gratisu to wysyłkę dzieliłbym na pół między flaszką na rozbiórkę i tą rzeczą dla mnie. Doradźcie, bo nie chcę żeby ktokolwiek czuł się, że robię w trąbę. Pozdrawiam  [/QUOTE] Ja bym tradycyjnie podzieliła na 2  , przecież nie dostałeś balsamu Amouage   | 
|     | 
|  2012-02-14, 12:16 | #3412 | ||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2012-02-15, 19:20 | #3413 | 
				 | 

Jak na e-glamour kupowałeś to dostaniesz unisex   , ja dwie rozbiórki miałam z gratisem, a nie dzieliłam go na koszty wysyłki , bo przecież jest gratis  . Jeszcze w dodatku za pierwszym razem nie dostałam żadnej gratisowej próbki perfum ( a na stronie jest napisane,że zawsze dają) , ale za to w drugiej próbkę i 4 próbki maseczek - to też gratisy więc też nie liczę   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-02-16, 00:10 | #3414 | 
| gamma Orionis Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Wydaje mi się, że już kiedyś o tym wspominałam; ale wolę się powtórzyć: proszę o nie dodawanie do wątków rozbiórkowych tagów [po co? "rozbiórka", "chanel", nikomu to w wyszukiwaniu informacji nie pomoże; rozbiórka w końcu się kończy i nic z takich tagów nie wynika].

__________________ Then, methought, the air grew denser, perfumed from an unseen censer  Swung by Seraphim whose foot-falls tinkled on the tufted floor... avatar: Edward Okuń "Noc" | 
|     | 
|  2012-02-16, 11:27 | #3415 | 
				 | 

Mi takie tagi pomagają w znalezieniu starych rozbiórek. Nie raz czegoś szukam aby sprawdzic jak sie rozbierało, albo jaka cena była albo skąd kupowane np.    
|     | 
|  2012-02-16, 11:52 | #3416 | 
| gamma Orionis Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Ale do tego może służyć tradycyjna wyszukiwarka; tym bardziej że tagi dotyczące tego samego zapachu mogą być różnie opisane/nazwane. A efekt nadmiernego tagowania jest taki, że np. wchodząc w tag "perfumy", wyświetla mi się gro wątków z targowiska. To jest jak dla mnie nieczytelne; a wychodzę z założenia że większość osób ciekawych Lalique czy Montale nie interesuje, ile kto wziął mililitrów ;] 
				__________________ Then, methought, the air grew denser, perfumed from an unseen censer  Swung by Seraphim whose foot-falls tinkled on the tufted floor... avatar: Edward Okuń "Noc" | 
|     | 
|  2012-02-16, 12:16 | #3417 | 
				 | 

Masz rację, zresztą zupełnie bez sensu jest dodawanie tagu "perfumy" w perfumowych zakupach   Ale z tego co pamiętam to zupełnie bez żadnego tagu nie da się założyć wątku. Przynajmniej jak kiedyś próbowałam to mi wywaliło. 
|     | 
|  2012-02-16, 13:34 | #3418 | 
| Zakorzenienie | 

Wątek nie musi mieć żadnych tagów    
|     | 
|  2012-02-20, 18:08 | #3419 | 
				 | 

Chciałabym tak nieśmiało zapytać: Czy ktoś nie ma dręczącej go potrzeby zorganizować jakiegoś rzutu samplowo - atomkowego?   
|     | 
|  2012-02-20, 20:23 | #3420 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Górny Śląsk 
				 | 

Cytat: 
  Ale dopiero jak zakończę trwające rozbiórki  I tylko paczki sampli. 
				__________________ | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.