|
|
#2341 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie wrześniowo-październikowe 2012
Masakra dziewczyny co piszecie o tych hormonach ale ja mam przykład totalnej bezmyślnosci w przykładzie mojej młodszej siostry i jej przyjaciółki,które zmieniają tabletki antykoncepcyjne co chwile jak by to były cukierki.Echh
A tak z innej beczki to bez problemu dopinacie się w swoje spodnie? Bo ja tak z trudem i mi ciasno strasznie.Jestem tym troche przerażona bo to 10 tydzień dopiero
|
|
|
|
#2342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za to jutro po wizycie u gina zabiera mnie na kolację ![]() mam na imię Martyna, pochodzę z zadupiatego podlasia niestety więc nie ma co zapamiętywać
|
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
axxxa to właśnie ja się żywiłam chlebem z masłem heh a dzisiaj pochłonęłam truskawy mniam ! chociaż teraz to średnio bym je chciała ![]() Cytat:
|
|
#2344 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was kobitki
( bo jest po bajpasach (wczoraj caly dzien rz...jak kot doslownie wszystko co zjadlam ladowalo w kiblelku , taka slaba bylam i nadal jestem dzis .. boje sie cokolwiek dzis zjesc takze nic mojej fasolce wczoraj nie dostarczylam energi:PKonczita alez ty masz meza romantycznego zazdroszcze!! Nynka87 widze moja imienniczka ![]() ![]() pozniej was nadrobie laseczki, zmykam sie polozyc bo ledwo zyje... |
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32293743]Masakra dziewczyny co piszecie o tych hormonach ale ja mam przykład totalnej bezmyślnosci w przykładzie mojej młodszej siostry i jej przyjaciółki,które zmieniają tabletki antykoncepcyjne co chwile jak by to były cukierki.Echh A tak z innej beczki to bez problemu dopinacie się w swoje spodnie? Bo ja tak z trudem i mi ciasno strasznie.Jestem tym troche przerażona bo to 10 tydzień dopiero [/QUOTE]Ja zmieniałam tabletki, bo tak mi zapisywano. W ciągu tych 5lat miałam chyba 6 różnych rodzai. A w międzyczasie dostawałam też jakieś inne ziołowe tabletki. ![]() My zaczęliśmy wczoraj 11tydzień i chodzę tylko w leginsach . W inne już się nie mieszczę. . Całkiem niedawno problemy ze spodniami miałam tylko pod wieczór. Od najedzenia wtedy brzuszek wyskakiwał ,a teraz to już rano nawet się pokazuje .AAAAAAAle wczoraj miałam okazję się zważyć i okazało się, że mimo wszystko jeszcze nic nie przytyłam. No może 0,5kg . Choć to i tak pewne nie jest, bo na wadze wyskoczyło 50,5, a zawsze waga mi się wahała między 49, a 51. ![]() Mamka się śmiała, że jem za pięcioro
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda że nikt mnie nie pocieszył co do tych kiepskich wyników badań o których to wczoraj pisałam. Dzwoniłam dzisiaj do gina i kazał mi brać urosept i za tyzień zrobić powtórnie mocz... i jeszcze mnie przestraszył bo móił że jest duże prawdopodobieństwo wydzielania krwi z moczem i jak coś takiego zauważę to natychmiast kierunek szpital
i tak oto nie 1 marca a teraz 23 lutego kolejna wizyta dobrze że na ten NFZ zdarzają się jeszcze tacy lekarze w porządku ![]() Nynka87 witaj ![]() colds no mi dziń się zaczął 10 tydzień i rano zakładając jeansy już miałam mały problem żeby się dopiąć tzn dopnę się ale tak brzuch wyłazi w domu to tylko latam w dresach
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
weronika mamy ten sam tp.
ostatnia @ 6.12? |
|
|
|
#2349 |
|
Konto usunięte
|
colds no właśnie ale Ty zmieniałaś bo Ci tak zapisywano a moja siora że tak powim na własną ręke sobie zmienia a to jest dla mnie mega głupota,bezmyslność i w ogóle dno totalne ale cóż...
colds a nie jest Ci zimno w legginsach? Bo ja bym się już z chęcią przerzuciła ale jeszcze się nie odważę,bo ja zmarzluch jestem Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-02-14 o 11:52 |
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
zielona1911 hehe no proszę
czyli termin na 13 września ![]() niegrzeczna8 skąd koleżanka jest ? bo widzę też wlkp może Poznań?
Jaśko Edytowane przez weronika_91 Czas edycji: 2012-02-14 o 11:55 |
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niegrzeczna trzymam kciuki za tatę oby szybko wrócił do domku ... odpoczywaj kochana Cytat:
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki nie siusiasz z krwią to się niczym nie przejmuj! A w domku to też w dresach ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32294934]colds no właśnie ale Ty zmieniałaś bo Ci tak zapisywano a moja siora że tak powim na własną ręke sobie zmienia a to jest dla mnie mega głupota,bezmyslność i w ogóle dno totalne ale cóż... colds a nie jest Ci zimno w legginsach? Bo ja bym się już z chęcią przerzuciła ale jeszcze się nie odważę,bo ja zmarzluch jestem[/QUOTE] A jakiś powód miała, że tak zmieniała czy może ot tak, bo się Jej znudziły? Co do tych leginsów to.. nie, nie jest mi zimno Mam takie te zimówki, a pod to ubieram rajstopki dość grube + do tego skarpetki zwykłe i skarpetki polarowe .
|
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
hoho a to dziwne :/ a miałaś regularne cykle ?
Widziałam że któraś dziewczyna od nas miała ostatni @ 5.12 i ma termin na 12 września i mi pasuje z tym że na 13 więc nie mam pojęcia dlaczego to tak usg wykazało . No proszę siostra moja imienniczka ogólnie to Weronika jest imieniem nie tak częstym z tego co zauważam
|
#2355 | |
|
Rozeznanie
|
Chciałam nadgonić i zaczęłam czytać od początku, ale za szybko piszecie
Jak przeczytam 2 strony to kolejne 2 się pojawiają. ![]() Cytat:
Mam odpoczywać, jak będę potrzebowała - ale skoro nikt nie wie o ciązy, to nie mogę sobie tak bezkarnie iśc na zaplecze i posiedzieć sobie kilka minut, bo może to być żle widziane :/ A bóle pleców dokuczają mi po 2 godzinach od przyjścia do pracy. Czyli 6 godz się z nimi męczę. Może nie są jakoś szczególnie bolące, ale jednak są.....Eh, czy Wam też się nic nie chce. Jutro mam jazdy - i straaaasznie mi sie n ie chce na nie iść. W ogóle nic mi się nie chce. Cały dzień najchętniej bym przeleżała. I te mdłości - cos bym zjadła, ale jak myślę o jedzeniu, to ![]() W piątek idę na pierwsze USG, ciekawe czy będzie coś widać - 6tc ![]() Eh, ale sie rozpisałam. |
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam @ 3 grudnia a termin mam na 18 września własnie weronika to bardzo ładne imię mała wercia Sara dla mnie moje maleństwo jest najważniejsze i trudno że jestem na l4 zdrowie mojego okruszka to priorytet
|
|
#2357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ze na zdjeciu z usg tp mi pisze 27wrzesien ![]() Nie pojmuje i tyle.Lekarz pow ze 9 tydz i juz ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() a jak byla mala to mowila ze nazywa sie LALU
|
||
|
|
|
#2359 |
|
Konto usunięte
|
colds zmieniała bo jak kończyly jej się poprzednie to nie chciało jej sie isc do gina po recepte na nastepne opakowanie tylko wolala na czernym rynku kupić...
ja też się tak na cebulke ubieram,pod spodnie grube rajstopy a na to jeszcze skarpetki i zakolanówki |
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to schudłam 2 kilo, zawsze miałam w okolicach 55 kg, a teraz przez ostatnie dni jak się ważyłam wychodziło 52,9. Aż się z ciekawości dziś zważyłam i teraz wyszło 54 kg ![]() A tak w ogóle u lekarza waga ostatnio pokazała 57 kg i pani mi to wpisała do karty ciąży! A sprawdzałam na kilku innych wagach u mamy i babci i wychodziło tak jak w domu, więc nie wiem co o tym myśleć... Wskoczyłam też w legginsy, oczywiście obowiązkowo rajstopy pod spodem, ale to nawet pod spodnie noszę... I zamówiłam piękne dżinsowe rurki z gumką już, żeby mieć co nosić
Edytowane przez gda Czas edycji: 2012-02-14 o 12:28 |
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32295725]colds zmieniała bo jak kończyly jej się poprzednie to nie chciało jej sie isc do gina po recepte na nastepne opakowanie tylko wolala na czernym rynku kupić...
ja też się tak na cebulke ubieram,pod spodnie grube rajstopy a na to jeszcze skarpetki i zakolanówki Głupota nad głupotą Na cebulkę chyba najlepiej . Choć i tak najlepiej gdyby ta zima już zniknęła ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
gda i colds Wy to takie szczypiorki jesteście
ja ważę 63 kg i ogólnie mam tendencję do tycia więc już widzę jak za jakiś czas będę wyglądała ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Ostatnio któreś z Was pisały o swędzeniach a ja Wam powiem, że dziś w nocy to myślałam,że mnie coś pogryzło czy coś,ale jednak nie... tak mnie łydki i dłoń swędziła że to masakra...
|
#2364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkie tu przechodziły lub jeszcze przechodzą przez okres nic nie chcenia ![]() W 10 tygodniu jest lepiej, a przynajmniej u mnie. Za to mdłości... eh... w pracy non stop. W 6tc już prawdopodobnie zobaczysz dzidziusia i jego bijące serduszko
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
Proszę bardzo ja chętnie opowiem dlaczego tak wcześnie się zdecydowałam na dziecko...Przypomnę, że mam 20 lat w kwietniu mam urodziny. Jestem ze swoim mężczyzną już 5 lat(minie w kwietniu). Jesteśmy po ślubie prawie 2 lata i nie mogę znaleźć pracy bo jak pracodawca widzi, że mężatka to zaraz myśli: O ta pewnie chce kilka miesięcy popracować i zaciąży...więc nie będę tracić bez sensu czasu, za 2/3 lata poślę dziecko do żłobka/przedszkola i pójdę do pracy, akurat skończę studium zaoczne i będzie wszystko ok. Mój mąż jest zawodowym żołnierzem i dzięki temu, że jestem w ciąży dostaliśmy mieszkanie a tak to bym pewnie 10 lat czekała. Kolejny powód chęci dziecka jest to, że już dość długo jesteśmy ze sobą, kochamy się no i mąż już nie jest taki młody jak ja bo właśnie 5 dni temu skończył 29 lat.
|
#2366 |
|
Wtajemniczenie
|
no taaaa
29 lat to stary dziadek już ![]() uważam ze to indywidualna sprawa dla kazdej kobiety w jakim wieku chce zajść w ciążę... ja np bardzo chciałąm w wieku 22 lat ale partner okazał sie nie taki a teraz jest inny juz od 5 lat i ten jest taki jak powinien. No... u mnie było tak ze w iweku 22 lat miałąm silny instynkt maciezyński ale później ucichł... i odezwał się właśnie w maju 2011 r i odstawiłam tablety i zaczęliśmy starania
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie juz humor zepsul.dzwonila mi ginekolog ze wyniki cytologi to 3 grupa CIN.1 dysplazja malego stopnia i HPV 16 i 44.
ta 16 jest niestety najgrozniejsza(18 tez) w tym wirusie....maskar |
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę sprawdzić czy siwych kłaczków czasem nie ma .
|
|
|
|
|
#2369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój to jezd blondina to nie widać siwizny i tysz na czarno bo jakby wyjścia nie mam bo innego koloru nie widać za bałdzo |
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu kochana co powiedziała ? kiedy masz wizytę ???? Przestańcie lepiej z tym wiekiem dobrze ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

ale po chwili widzę że to płatki róż są rozsypane więc idę za nimi do salonu a tam koszyczek czerwoniutkich tryskawek
a mi się chce jeszcze z dwie by wystarczyły 
za to jutro po wizycie u gina zabiera mnie na kolację 
( bo jest po bajpasach 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)