|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 100,00% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#18061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
![]() ![]() Dostanę TTA 12.12 na koszt Avonu ![]() Ja mam ten zestaw i nie wiem czy jestem taka silna, że rozwaliłam to plastikowe opakowanie przy pierwszym otwarciu. Uzywam jedynie pędzielka do ust, bo nie lubie się smarowac szminka ![]() ![]() Ja mam pytanie po raz 2. Która z Was ma zestaw mini-błyszczykow?? Jakie to sa kolory w świetle dziennym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18062 |
Zadomowienie
|
Vanilla
![]() Ze mnie żadna konkurencja ![]() ![]() ![]() ![]()
#18063 |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3228093]
A miód i cytryna pachną dla mnie jak kocie siuśki ![]() HeHeHe ![]() ![]() Mi się ten zapach podoba... to znaczy na tyle, na ile można wywąchać to z kartki katalogowej ![]() właśnie... ja też nie widze różnicy pomiędzy "starą" a "DEMOwą" wersją Far Away... Gdzieś czytałam, że podobno są dwie wersje: różowa i żółta? tak? Bo jestem nie w temacie a własnie mi się przypomniało, że jak daaawno temu byłam konsultantką (to było w 8 klasie podstawówki, ale koordynatorka,czy jak ona się tam nazywała mnie oszukiwała, stare dzieje, teraz jestem na nowo w Avonie) to mi się ten zapaszek bardzo podobał ![]() Ale teraz nie wiem czy to był ten "różowy' czy "żółty" o ile to prawda z tymi kolorkami, nie pamiętam gdzie to wyczytałam ![]() Pomożecie ![]() Pozdrowionka z cieplutkiej Łodzi ![]()
![]() |
#18064 |
Wtajemniczenie
|
Co do tych błyszczyków...
Sama ich nie mam,ale widziałam jeden u koleżanki - to był ten "cielisty" kolorek... Szczerze mówiąc, spodziewałam się fajniejszego kolorku. myślałam, że to będzie taki "podkładowy" kremowy kolor... a ten błyszczyk ma bardziej brązowo-pomarańczowy kolorek... w każdym razie mi dużo bardziej podobał się w katalogu niż na żywo.. ale to oczywiście zależy od upodobań ![]() nio i jest naprawdę MINI ![]() niby pojemność była podana,ale spodziewałam się czegoś odrobinkę większego ![]() Pozdrawiam i przepraszam za post pod postem,ale jak klikałam opcję edytuj to mi się stronka zawieszała ![]()
![]() |
#18065 |
Konto usunięte
|
Fakt, przed chwilą serwer padł
Te pudełko od pędzelków z CT jest spoko i cały czas jest otwierany i zamykane i nie narzeka, nie skrzywdziłam go ![]() Przed chwilą weszłam na strefę i patrze saldo mi wzrosło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18066 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie po raz 2. Która z Was ma zestaw mini-błyszczykow?? Jakie to sa kolory w świetle dziennym
![]() hej ja mam ten zestaw błyszczyków. wielkościowo sa troche mneijsze od zwykłego balsamu do ust ![]() - brązowy - jest taki cielisty - mi bardzo sie podoba; - jasnoróżowy - delikatny - cukierowaty troxhe; - ciemnorózowy - z tym kolorkiem się nie polubiłam ![]() ![]() Wiem ze opis skormy ale inaczej nie umiem ![]() Ktoś pytał o perelki brazujące - wczoraj kupiłam bez problemu w COKU (w krakowie) ![]() ![]() pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
#18067 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18068 |
Zakorzenienie
|
a mi dzisiaj udało się kupić zestaw: krem parafinowy+rękawiczki. na szczęscie są dobre na moje ręce, więc na mojej mamy na pewno się zmieszczą
![]() a czy któraś kupila elegancką paletke cieni do powiek Secret Duo Eye Shadow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18069 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie co to za zapach?
http://www.allegro.pl/item149020676_...avon_15ml.html Pierwszy raz taki widzę, a kupuję kosmetyki avonu od siedmiu lat. |
![]() ![]() |
![]() |
#18070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#18071 |
Wtajemniczenie
|
A to jest AVON? bo na opakowaniu ani butelce nie zauważyłam napisu AVON
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#18072 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18073 |
Zadomowienie
|
Mnie się coś obiło o uszy, wydaje mi się, że to bardzo, bardzo staaaaary zapach. Ale dziwi mnie też, że nie ma napisu Avon.
http://auntjudysattic.com/Avon_Facts.htm Tu jest informacja: Women of Earth : Replaced by Rare Gold, Perceive I tyle - wsio jasne ![]() Na zachodnich aukcjach (Ebay) trochę tego jest, ale nie kupowałabym tego - to mocno "przeterminowany" zapach.
#18074 |
lipiec na maksa!!! :)
|
hej dziewczynki
![]() Widzę,że jestem trochę opóźniona, bo składam zamówienie z 01 dopiero w poniedziałek. -podkład rozświetlająco-antystresowy (na zimę wybrałam odcień Nude, mam nadzieję, że słusznie ![]() - płyn do kąpieli Czekoladowa Trufla ![]() - żel pod prysznic Re-charge ![]() - śródziemnomorski scrub do ciala - śródziemnomorski krem do ciała ( przy dwóch ostatnich się waham, serce mówi, że warto, a rozum podpowiada "masz 12 scrubów do ciała w łazience" W ogole to rozpaczam ze wycofali tropikalne planet spa ![]() asiuchna ![]()
![]() |
#18075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#18076 |
Raczkowanie
|
![]()
Dokładnie przeczytaj wątki....odpisywałam na Twoje pytanie
![]() No cóż napiszę ponownie.. składając przez net, system nie uwzględnia łączonych ofert mozna się tu nadziać w przeliczniku zamówienia Jeśli dokładnie policzyłaś ołówkiem czy kalkulatorkiem i sprawdziłaś to powinno być dobrze... natomiast brakujące produkty są wliczone do bazy opustu mimo że są w brakach.. coś musiałaś przeoczyć ...a szkoda bo piękne zamówienie i szkoda tych 30% które byś uzyskała na obecny i następny katalog.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18077 | |
Raczkowanie
|
![]()
była odpowiedz!!!!!
Cytat:
![]() ![]() Czekam na paczuszkę z kat01 ![]() ![]() zamówiłam ten nowy zapach męski...z tego co tu czytam ...pewnie będzie fajny ![]() u nas już rozwożą paczki ![]() ![]() alez poszli do przodu...ale do mnie jescze nie dotarli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18078 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18079 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, wiecie moze jak sciagnac katalogi z nieoficjalne strony avonu, ale te stare z archiwum?? Bo chcialabym zobaczyc a nie wiem jak pobrac
![]() Tzn niektore mi sie otwieraja a niektore nie ![]() ![]()
![]() |
#18080 |
Zakorzenienie
|
o widzisz nawet nie wiedzialam avonem interesuje sie od 5 lat od 2 lat jestem konsultantka starszych katalogow nie pamietam dobrze wiedziec
![]()
#18081 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a własnie zapach - z tego co pamiętam to zapach był bardzo świeży - bliski percive-ale nie do końca. troszkę nutki kwiatowej ale bardziej świeży. i wiem że było bardzo duże zainteresowanie tym zapachem - ale jak to Avon wycofali go..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18082 |
Zakorzenienie
|
a ja sie wkurzyłam, bo chciałam z netto K01 zamówić krem do rąk PLANET SPA ten z masłem shea, i przeczytałam na innym forum, że jest w brakach
![]() ![]() ![]() co do Women Of Earth, to z tego co widziałam nadal się te perfumki pojawiają w ofercie brytyjskiej, więc bardzo możliwe, że są one stamtąd sprowadzane ![]()
![]() Edytowane przez asia_z Czas edycji: 2006-12-09 o 21:18 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#18083 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
właśnie mama podsunęła mi swoje zamówienie - szalona kobieta, tyle tego nazamawiała
![]() ![]() ![]() Varda, jutro Ci podeślę zamówienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18084 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no i TTA dla Niego - brak w magazynie... dziwne, bo pisałyście że już dosyłają... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo Ci dziękuję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18086 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3228557]Fakt, przed chwilą serwer padł
Te pudełko od pędzelków z CT jest spoko i cały czas jest otwierany i zamykane i nie narzeka, nie skrzywdziłam go ![]() Przed chwilą weszłam na strefę i patrze saldo mi wzrosło ![]() ![]() Reeva kobieto poratuj mnie! O ile możesz to napisz w jaki sposób udało ci sie załatwić ta dosyłkę na koszt avonu? Bo musze miec TTA dla niego i kubeczki z talerzykami dla klientki przed świętami. Z góry dzieki.
#18087 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry avomaniaczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18088 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy któraś z Was widziała na żywo wieczorową narzutkę? Bo moja najlepsza klientka zamówiła, a nie chce żeby okazało się, że to badziew. W końcu nie jest tania. A bardzo zależy mi tej kobicie, bo zamawia dosyć dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18089 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3228557]
Przed chwilą weszłam na strefę i patrze saldo mi wzrosło ![]() ![]() u mnie zrobili tak samo - tyle, że to oni zadzwonili, powiedzieli, że już mają i grzecznie zapytali czy mogą wysłać na COK i na który. Też mi wrzucili nowy katalog (a tak to miałabym go dopiero 20.12.) - wywąchałam co się dało i na pewno biorę w demo ten nowy męski zapach, bo TŻtowi się spodobał. Przypomina Nature z YR. A co do zapachu miodu i cytryny to faktycznie czuć sam miód, ale na pewno nie siuśki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18090 |
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielny poranek
![]() Kompletuję sobie właśnie zamówionko z kat. 01 i na pewno biorę z promocji SPA krem oliwkowy i waham się nad tym co dobrać do niego: maseczkę błotną czy scrub oliwkowy ![]() Wczoraj wykończyłam resztki scrubu tropikalnego ![]() Kusi mnie jeszcze cień ten złociście połyskujący w kolorze Icy. Widziałam go na Allegro i kolorek śliczny ![]() I jeszcze czekam w międzyczasie na paczuchę z kosmetykami z kat. 13 ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.