|
|
#3031 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!
|
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, mam XS. Sukienka jest mocno dopasowana. Wydaje mi się, że rozmiarówka standardowa. Niestety nie mam zdjęć.
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na te buty miałam oko już długo i w końcu nie wytrzymałam i się skusiłam
|
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Raczkowanie
|
dzwoniłam właśnie do zary, pani powiedziała mi że sklep powinien ruszyć 7 marca,ale nie jest to na 100%, tyle wiedzą na dzień dzisiejszy...oby!!
|
|
|
|
|
#3035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się wyrobili
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=anies5;32305096]Bardzo ładnie wyglądasz w tych sukienkach
Dziękuje
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I niższy obcas. Bardzo podoba mi się ten typ buta, są uniwersalne. Ale ciężkie w użytkowaniu. Pobrudzony zamsz z zaciekami nie będzie wyglądał dobrze. Te, które kupiłaśwyglądały na bardzo stabilne (nie mierzyłam). Wygodne są? (Błagam, powiedz,że nie ).
|
|
|
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzadko kupuję buty w Zarze, zawsze są dla mnie niewygodne, sztywne i bolą mnie stopy - a żałuję bo większość modeli ma świetną stylistykę. W tych jeszcze nie chodziłam (wczoraj kupiłam) - ale jak na chodzenie po domu to stwierdzam, że są bardzo stabilne i dosyć wygodne - zobaczymy jak będzie po paru godz. chodzenia ![]() Na pewno nie przebiją mojej ukochanej pary botków z Quazi w których śmigam cały dzień mimo ich 9cm obcasa - takie buty trafiają się mi jedne na milion modeli
|
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
mam pytanie- czy któraś z Was widziała ostatnio karmelowego shoppera w którejś z warszawskich Zar? Chodzi mi tutaj o ten starszy model, popularny swego czasu na forum Bardzo zależy mi na jego namierzeniu, także z góry dziękuję za pomoc |
|
|
|
|
#3040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam prośbę, gdyby któraś mogła mi kupić te rzeczy w rozmiarze L. Przeleję pieniądze z góry.
oswajam rzeczywistość Edytowane przez sylion Czas edycji: 2012-02-14 o 20:34 |
|
|
|
|
|
#3041 |
|
Przyczajenie
|
Sama ciągle kręcę się koło tej sukienki (w czarnej wersji) i nie mogę się zdecydować czy kupić czy nie z dwóch powodów - rozmiaru i koronkowego tyłu. Jeśli chodzi o rozmiar to jest to ciągle powtarzający się problem w obcisłych sukienkach z trf - S leży idealnie od pasa w górę ale dół jest zbyt opięty;/ w M jest zbyt luźna góra za to dół jest ok... I tak jest zawsze
Jeśli chodzi o koronkę to mam pytanie do cherry_flamme - ubierasz do niej jakiś ładny koronkowy stanik czy rozwiązujesz to jakoś inaczej? bo tak się w przymierzalni zastanawiałam co z tym tyłem począć. Koronka jest śliczna ale problematyczna...![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Nie ale w ogóle nie patrzałam na kurtki. Będę w szczecińskich zarach w piątek mogę rzucić okiem jeśli chcesz ale podejrzewam, że do tego czasu już pewnie sama się wybierzesz szkoda, że nie napisałaś w pon pół godzinki wcześniej bo właśnie wychodziłam do zary bym ci wtedy spojrzała
Edytowane przez Aalekto Czas edycji: 2012-02-14 o 20:43 |
|
|
|
|
#3042 |
|
Przyczajenie
|
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RONT%2BOPENING
Pamiętam, że jakiś czas temu jakaś forumowiczka ze Szczecina szukała tej sukienki. W poniedziałek pojawiła się w obu naszych zarach Mnie niestety rozczarował kolor... na stronie bardzo mi się podoba ale w rzeczywistości kolor wpada w...hmmm pomarańcz? W każdym razie ten kolor mi nie odpowiada... szkoda bo się nad nią zastanawiałam.
|
|
|
|
|
#3043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3044 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale bylby prezent![]() Cytat:
ale ja już będę w Z. jutro więc mam nadzieje że będzie
|
|||
|
|
|
|
#3045 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki a czym ten starszy karmelowy shopper różni się od tych nowszych modeli?
|
|
|
|
|
#3046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i ten żołty swterek dostępny jest tylko w rozmiarze M
|
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam tę żółtą marynarkę, ale mnie nie zachwyciła. Kolor jak dla mnie za mocny, zresztą ja źle wyglądam w żółciach.Kupiłam kobaltową i białą sukienkę, szorty (czarne i kremowe), dresiary (brzoskwinię i truskawkę) i dwie luźne koszulee, których nie ma na stronie (za 169 zł jedna cała czarna, druga kremowa i brzoskwiniową lamówką, półtransparentne) Szukam czarnego trencza. Ten, który spodobał mi się na stronie, w rzeczywistości ma okropny materiał. Mam nadzieję, że coś się jeszcze pojawi
|
|
|
|
#3048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam na myśli ten shopper z linka, nie zaś shopper-koszyk, który pojawił się w wiosennej kolekcji :http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ITED%2BSHOPPER |
|
|
|
|
|
#3049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Aalekto, stety-niestety nie mogę sobie pozwolić na chodzenie bez stanika z np. plasterkami na sutkach, a tak było by najłatwiej Ubieram koronkowy stanik. Mam też jeden zapinany nad pośladkami, ale do tej sukienki wystarczy ten koronkowy
|
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarny pasek wprawdzie skraca wizualnie nogi, ale buty mi sie baaardzo podobaja i sa tanie
|
|
|
#3051 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za chęć pomocy
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes rozmiarówka standartowa, sukienka jest lekko luźna, więc nie ma obaw, że będzie w jakimś miejscu zbyt dopasowana
Jest z Woman, kosztuje 169, jakość bardzo wysoka w stosunku do ceny. Ze zdjęciami będzie problem, bo nie mam aktualnie kabla z aparatu, ale może jutro uda mi się coś zdziałać iPhonem
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o dział, to odruchowo napisałam, że z Woman, ale teraz już nie jest na 100% pewna. Sukienkę mam już w szafie w sypialni i nie chcę tam teraz wchodzić i budzić Sprawdzę rano.
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienki bardzo ładne, a szorty boskie muszę je obadać i zmierzyć, były jeszcze inne kolory szortów? i czy są faktycznie takie króciutkie?Dziękuję , chyba jednak zostawię ją sobie
|
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) M i po jednej S i XS. Są na gumce, więc nawet jak ktoś nosi S, to M też będzie dobre. Są krótkie, ale nie jakoś szczególnie. Normalna długość w szortach Modelka ma je wysoko podciągnięte, więc pewnie wydają się krótsze.
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdź proszę czy to Woman i jak dasz radę zrobić zdjęcie, to będę wdzięczna. Bo ciekawa jestem jeszcze czy ona bardzo krótka jest.
|
|
|
|
#3059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnóstwo tych toreb jest na all a ja nadal szukam (chociaż zdaje sobie sprawę, że moje szanse ciągle maleją) żakietu http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LEATHER+BLAZER czy któraś z Was widziała jeszcze taki? (interesuje mnie rozmiar L) baaaaaaardzo proszę o pomoc !! |
|
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

One mają lekko woskowane czubki, prawda? Boje się,że użytkowanie w okresie po-zimowym (błoto,chlapa) będą wyglądały źle. A sukeinka bardzo ładna.
(Błagam, powiedz,że nie

Jeśli chodzi o koronkę to mam pytanie do cherry_flamme - ubierasz do niej jakiś ładny koronkowy stanik czy rozwiązujesz to jakoś inaczej? bo tak się w przymierzalni zastanawiałam co z tym tyłem począć. Koronka jest śliczna ale problematyczna...