Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 23:19   #4681
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

mi ta etola b sie podoba i do sukni z tiulem super bedzie wyglądało mój ksiadz nie ma wyjścia w czym przyjde z tym udzieli nam ślubua tak serio to u mnie w kościele nie trzeba mieć nic na ramionach.
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 23:19   #4682
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
o ladne to pierwsze zapisalam mi nie chodzi o to, zeby chronilo mnie przed zimnem, jakos bym to wytrzymala, wkoncu to lipiec i powinno byc na tyle cieplo, zebym sie nie trzesla, ale o ksiedza..:/ bez niczego nie przeszloby u niego.. a skąd wezmiesz takie cos? bedziesz zamawiala w salonie?
Tak , zamawiam w salonie. Pani mi sprowadzi kawałek tego tiulu co jest w sukni bo on jest taki mięciutki i idelanie sie nada na taka etole, nie to co taki sztywny który bedzie sterczał jak sie podniesie do góry. Ceny za to nie znam, usłyszałam tylko od kobiety "Pani sie nie martwi, nie zapłaci Pani za to dużo" i tyle. Tylko zależy co dla kogo znaczy to "dużo"
Stary 2012-02-14, 23:20   #4683
201705121336
Konto usunięte

tym razem na pewno ide lulu.
słodkich
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 23:22   #4684
(kicia)
Zakorzenienie

a mi kręgosłup siada i nei ma kto pomasować
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 23:27   #4685
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
mi ta etola b sie podoba i do sukni z tiulem super bedzie wyglądało mój ksiadz nie ma wyjścia w czym przyjde z tym udzieli nam ślubua tak serio to u mnie w kościele nie trzeba mieć nic na ramionach.
wiesz tez o to mi chodzi, ze do miejsca świetego nie wypada isc w gołych ramionach.. wiec dlatego cos na siebie zarzuce.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Tak , zamawiam w salonie. Pani mi sprowadzi kawałek tego tiulu co jest w sukni bo on jest taki mięciutki i idelanie sie nada na taka etole, nie to co taki sztywny który bedzie sterczał jak sie podniesie do góry. Ceny za to nie znam, usłyszałam tylko od kobiety "Pani sie nie martwi, nie zapłaci Pani za to dużo" i tyle. Tylko zależy co dla kogo znaczy to "dużo"
tez bede musiala sie zapytac w salonie

ide sie myc i spac... dobranoc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 23:28   #4686
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
super

no właśnie z tymi protokołami itp to tak naprawdę wszystko od parafii i księdza zależy pamiętam że i Ty i inne dziewczyny mówiły że zaświadczenie moze później donieść a u nas ksiądz by wolał mieć od razu i cóż poradzić

ale super

Nena, nic mądrzejszego nie napiszę niż Dziewczyny trochę odpuść ale nie za bardzo

Wklejam foty mojej sukienki na poprawiny, dziś właśnie przyszła jest dokładnie taka jak na obrazku (tylko modelka już nie taka ), jak zwykle Asos mnie nie zawiódł (nie zwracajcie uwagi na moją czarną bieliznę, trochę prześwituje )
Bardzo ładna. Jeszcze nigdy niezamawiałam w Asos, ale dużo rzeczy mi się tam podoba. Zamawiasz sama, czy przez jakieś zakupy grupowe?

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
nie polecam przy rozmrożeniu sie rozciapciają
może zrób próbę? sama zobaczysz
Ja uważam, że tak od razu się nie rozciapią. Bardzo lubię sobie do wermuta wrzucić mrożoną truskaweczke zamiast lodu i dopiero przy kolejnym napełnianiu (trzeci czy kolejny raz ) zaczyna ona puszczać sok, ale nie wygląda to źle, a drink dostaje takiego fajnego posmaku truskawy! Mniam!!!

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Jak naklejki nie będą chciały zejść, po wylejesz wiadro benzyny i nie powinno być problemu, trochę Cię szarpnie kosztowo przy takich cenach, ale co tam raz się żyje.
Benzyna jest dobra na wszystko, czy to rzesy czy naklejki

Cytat:
strasznie leca mi włosy ;(płaku
któraś z dziewczyn pisała o maseczce z nafty - dzisiaj zakupiłam i zamierzam stosować. A jak powiedziałam mojej mamie, to powiedziała ze tez bedzie robic, nawet co drugi dzien, nie raz w tygodniu Tylko czy takie "nadużycie" nie zaszkodzi? My nie mamy problemu z wypadającymi włosami, tylko bardziej z ich gęstością (powiedziałabym minimalną) liczę na to, że się polepszy...pozostaje czekać 3 miesiące

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Jestem po kolacji z tż, niespodziankę mi zrobił- dał bukiet czerwonych róż i zabrał do restauracji na ulubioną sałatkę i (niestety) lody z gorącymi malinami - nosz kurde musiałam je zjeść no! ale były taaakie pyszne Chyba jak raz zrobiłam wyjątek to z moją dietą się nic nie stanie? ??

Nooo i teraz z wyrzutami sumienia siedzę i piję herbatę na spalanie haha
My oboje z TZ jesteśmy na diecie, ale dzisiaj z okazji walentynek i festiwalu pizzy zrobilismy wyjatek. Jesteśmy ogromnie objedzeni! A jeszcze jak widzę jak wy sobie drinkujecie, to mam sie ochote napic. przyniosłam sobie soczek ( chociaz ledwo mam na niego miejsce) i zaczynam lać... trochę do szklanki, trochę na stolik, trochę na myszkę,... dobrze ze Misiek śpi, to nie widzi, rozbroiłam mychę i wyczyściłam. Mam nadzieję, że nie trzeba do tego specjalnych preparatów... chyba nie, bo działa...

A jeśli chodzi o punkt wieczoru......./budowanie napiecia!!!//

oto moja suknia: Ronald Joyce 64016:
wybierałam z dwóch modeli, ta i jeszcze jedna, koronkowa, ale moje jury zadecydowało, że lepiej mi w tiulu niż koronce, a gdy tak stałam i słuchałam ich wywodów to zaczęłam czuć, że to jest właśnie to... nie miałam koncepcji jaka ma być moja suknia, jaki fason czy materiał, chciałam, żeby była ładna i żebym się w niej dobrze czuła i ślicznie wyglądała. Ta właśnie spełnia te warunki. Wiem, że będę wyglądała zjawiskowo !! Dodatkowym plusem jest to, że wszystko mam w cenie, bolerko, halka, welon, jedynie bede musiała jakies grosze zaplacic za przerobienie dekoltu na serduszko! Ot i cała historyja! <- od wczoraj chodzę z takim rogalem na twarzy

Hmmm, nikogo już nie ma, zatem żegnam się - Dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 64016_image_b.jpg (16,7 KB, 240 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images bolerko.jpg (12,6 KB, 226 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 64016-destiny-ronald-joyce-2011-collection.jpg (61,0 KB, 495 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 64016_CLOSEUP.jpg (78,6 KB, 238 załadowań)

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006

Edytowane przez moniq_87
Czas edycji: 2012-02-14 o 23:32
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 23:34   #4687
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

wybierałam z dwóch modeli, ta i jeszcze jedna, koronkowa, ale moje jury zadecydowało, że lepiej mi w tiulu niż koronce, a gdy tak stałam i słuchałam ich wywodów to zaczęłam czuć, że to jest właśnie to... nie miałam koncepcji jaka ma być moja suknia, jaki fason czy materiał, chciałam, żeby była ładna i żebym się w niej dobrze czuła i ślicznie wyglądała. Ta właśnie spełnia te warunki. Wiem, że będę wyglądała zjawiskowo !! Dodatkowym plusem jest to, że wszystko mam w cenie, bolerko, halka, welon, jedynie bede musiała jakies grosze zaplacic za przerobienie dekoltu na serduszko! Ot i cała historyja! <- od wczoraj chodzę z takim rogalem na twarzy

Tiulowa, ale nie do końca księżniczkowa i taki widać delikatny ten tiul, piękna. A zdjęĆ na sobie nie masz?
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 23:40   #4688
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładna. Jeszcze nigdy niezamawiałam w Asos, ale dużo rzeczy mi się tam podoba. Zamawiasz sama, czy przez jakieś zakupy grupowe?

Ja uważam, że tak od razu się nie rozciapią. Bardzo lubię sobie do wermuta wrzucić mrożoną truskaweczke zamiast lodu i dopiero przy kolejnym napełnianiu (trzeci czy kolejny raz ) zaczyna ona puszczać sok, ale nie wygląda to źle, a drink dostaje takiego fajnego posmaku truskawy! Mniam!!!

Benzyna jest dobra na wszystko, czy to rzesy czy naklejki

któraś z dziewczyn pisała o maseczce z nafty - dzisiaj zakupiłam i zamierzam stosować. A jak powiedziałam mojej mamie, to powiedziała ze tez bedzie robic, nawet co drugi dzien, nie raz w tygodniu Tylko czy takie "nadużycie" nie zaszkodzi? My nie mamy problemu z wypadającymi włosami, tylko bardziej z ich gęstością (powiedziałabym minimalną) liczę na to, że się polepszy...pozostaje czekać 3 miesiące

My oboje z TZ jesteśmy na diecie, ale dzisiaj z okazji walentynek i festiwalu pizzy zrobilismy wyjatek. Jesteśmy ogromnie objedzeni! A jeszcze jak widzę jak wy sobie drinkujecie, to mam sie ochote napic. przyniosłam sobie soczek ( chociaz ledwo mam na niego miejsce) i zaczynam lać... trochę do szklanki, trochę na stolik, trochę na myszkę,... dobrze ze Misiek śpi, to nie widzi, rozbroiłam mychę i wyczyściłam. Mam nadzieję, że nie trzeba do tego specjalnych preparatów... chyba nie, bo działa...

Bardzo ładna szkoda że nie masz zdjęć na sobie

Stary 2012-02-14, 23:49   #4689
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Narazie nie dam rady was nadrobić...

Trochę mnie tu nie było ale sesja nadal trwa...okazała się prawdziwym horrorem. Poprawkę zdałam bez problemu, ale na ustnym masakra. Ogółem w pierwszym terminie zdało 12 osób na 59. Baba cały czas nas odsyła na później. Koleżanka już była u niej 2 razy. Jest w 9 miesiącu ciąży i w każdej chwili może urodzić. Termin ma na 1 marca a baba kazała jej przyjść 25. Normanie jakaś paranoja. I nie żeby dziewczyna nic nie umiała, ale normalnie dawała jej same najtrudniejsze rzeczy. Ja zdawałam dzisiaj, a ona mnie odesłała na 25 lutego ( swoją drogą będę zdawać w swoje urodziny). Zobaczymy jak to będzie. Dzisiaj na 12 osób które zdawały zdały 3. Ta baba jest po prostu nie normalna. Jedzie cały czas na babkę, z którą moja grupa miała ćwiczenia. Jak koleżka jej powiedziała żartem, ze nam się już w głowach wiedza nie mieści to jej powiedziała, żeby się zresetowała. Albo stwierdziła, że wszyscy nas straszyli egzaminem z dyrektorem a to ją nas powinni straszyć, albo jednej dziewczynie brakowało 0,25 pkt zeby dostać zaliczenie i pyta się jej czy by się nie dało, żeby podeszła warunkowo do egzaminu chociaż, a ona jej mówi, że jakby miała dobry humor to może by jej dała zaliczenie,ale ma zły i nie da. To jest jakaś paranoja. Już mi się wzory śnią po nocach. Jakby mi ktoś coś takiego opowiadał to nie wiem czy bym mu uwierzyła.

Co do przygotowań ślubnych to jesteśmy na etapie wybierania zaproszeń. Czekam aż Tż przeniesie mi wzory od koleżanki z pracy. Jak już skończę tą sesje to wreszcie musimy się wybrać do poradni.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 00:09   #4690
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Fajnie sobie macie z tymi kolacyjkami.. TZ jak dzwonil to tez mi mowil, ze zabralby mnie na kolacyjke i inne przyjemnosci.. ale jestesmy zbyt daleko od siebie
Nie smutaj Już niedługo Tż wróci i znowu będzie fajnie

Ja to po tej kolacji mam takie wyrzuty sumienia, że hej Jeszcze teraz czuję pełny żołądek... poza tym ja w prezencie Tż upiekłam ciasto w kształcie serca, więc też musieliśmy się nim poczęstować, no tragedia normalnie.

Cytat:

Gratulacje !
Ja też od wczoraj chodzę uśmiechnięta

Widzę przewijał się temat bolerek... do mojej sukni mierzyłam na razie koronkowe i fajnie wyglądało, ale jakoś średnio do mnie przemawiało. Mierzyłam wcześniej tiulowe z inną suknią i takie mi się podoba. Muszę jeszcze tylko zobaczyć czy będzie pasować do mojej sukni. Sweterki jakoś ogólnie mi się nie widzą z sukniami ślubnymi.
A do mojego kościoła może i mogłabym wejść bez bolerka (widziałam kilka dni temu fotkę ze ślubu w moim kościele i PM nic na ramionach nie miała), ale jakoś nie mogę - po prostu takie mam wychowanie i szacunek do tego miejsca.

Idę spać, bo ledwo na oczy patrzę, dobrej nocy !

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 00:10   #4691
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

Bardzo ładna gratulacje
Stary 2012-02-15, 00:34   #4692
__Paulinka__
Zakorzenienie

pisze z łóżka bo spać nie moge.. moniq suknia naprawdę piękna! gratulacje!
dancing lady nie martw sie obzarstwem, zaraz to spalicie w odpowiedni sposób
Stary 2012-02-15, 00:37   #4693
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj w klubie

Stary 2012-02-15, 00:42   #4694
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Właśnie planuje coś w tym rodzaju co przed chwila Kessi napisałam. Bolerko odpada bo kompletnie do sukni nie pasuje i trzeba cos kombinować. Ewentualnie jesli nie takie przypinane to coś w tym stylu ( troszke wiecej zasłoni niż ta pierwsza etola -->załączniki. Ja mam ślub cywilny wiec bede na dworze tylko z auta do USC i z powrotem, podobnie w sali, i tak kierowca zajeżdża najbliżej wejścia, życzenia tez pewnie beda w USC i na dworze nie spedze dużej ilości czasu dlatego nie przykładam aż takiej wagi do tego zeby sie zakryć po same uszy w razie zimna
Bardzo fajne bolerko właśnie sie zastanawiałam nad jakimś bolerkiem do kościoła, ale nic mi się nie podobało a w tym jestem zakochana dziekuję za te fotki

Wogóle ten wątek jest skarbnicą wiedzy Wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam dlatego będę was sledzić chyba do samego slubu
Kilka dni temu pisałam, że jeszcze nie jestem zdecydowana co do sukni slubnej i chciałam przymierzyć tiulowe księżniczki dzisiaj pojechałam kilka takich przymierzyć i jednak to był strzal w 10 Wcześniej przymierzałam tylko linie A a pani sama stwierdziła że księżniczki mi pasują bo jestem wysoka i szczupła Na konkretny model się nie zdecydowałam, tylko z kilku poskładam w jedną i będzie idealnie
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 00:44   #4695
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Witaj w klubie
ale głupio mi sie pisze z telefonu:p
Stary 2012-02-15, 00:48   #4696
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

zazdroszczę ze masz juz sukienke

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Narazie nie dam rady was nadrobić...

Trochę mnie tu nie było ale sesja nadal trwa...okazała się prawdziwym horrorem. Poprawkę zdałam bez problemu, ale na ustnym masakra. Ogółem w pierwszym terminie zdało 12 osób na 59. Baba cały czas nas odsyła na później. Koleżanka już była u niej 2 razy. Jest w 9 miesiącu ciąży i w każdej chwili może urodzić. Termin ma na 1 marca a baba kazała jej przyjść 25. Normanie jakaś paranoja. I nie żeby dziewczyna nic nie umiała, ale normalnie dawała jej same najtrudniejsze rzeczy. Ja zdawałam dzisiaj, a ona mnie odesłała na 25 lutego ( swoją drogą będę zdawać w swoje urodziny). Zobaczymy jak to będzie. Dzisiaj na 12 osób które zdawały zdały 3. Ta baba jest po prostu nie normalna. Jedzie cały czas na babkę, z którą moja grupa miała ćwiczenia. Jak koleżka jej powiedziała żartem, ze nam się już w głowach wiedza nie mieści to jej powiedziała, żeby się zresetowała. Albo stwierdziła, że wszyscy nas straszyli egzaminem z dyrektorem a to ją nas powinni straszyć, albo jednej dziewczynie brakowało 0,25 pkt zeby dostać zaliczenie i pyta się jej czy by się nie dało, żeby podeszła warunkowo do egzaminu chociaż, a ona jej mówi, że jakby miała dobry humor to może by jej dała zaliczenie,ale ma zły i nie da. To jest jakaś paranoja. Już mi się wzory śnią po nocach. Jakby mi ktoś coś takiego opowiadał to nie wiem czy bym mu uwierzyła.

Co do przygotowań ślubnych to jesteśmy na etapie wybierania zaproszeń. Czekam aż Tż przeniesie mi wzory od koleżanki z pracy. Jak już skończę tą sesje to wreszcie musimy się wybrać do poradni.
Nienawidze takiego chamstwa... serio az brak mi slow.. Niestety na uczelni zawsze trafi sie jakis osiol ktory uprzykrza zycie..
Trzymam kciki 25- aczkolwiek tutaj nawet wiedza nie pomoże tylko widzimisię wykładowcy
Skad sie tacy ludzie biora? Pewnie ma nieszczęśliwe zycie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 00:49   #4697
__Paulinka__
Zakorzenienie

kicia, mały człowieczek , oriflame rybnik mamy dzisiaj 150 dds
Stary 2012-02-15, 00:49   #4698
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez juz w lozku

Stary 2012-02-15, 00:49   #4699
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ale głupio mi sie pisze z telefonu:p
Kwestia przyzwyczajenia na początku też mi było ciężko przy takiej ilości postow jest ok gorzej jest nadrabiać po kilku godzinach szczególnie jak się chce wielocytować a telefon odbiera że celowałaś w cytuj. I wszystko się wali

Stary 2012-02-15, 00:52   #4700
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Nadrabiam Was po nocach i przysypiam...

Suknie super, ta na poprawiny też

nena: brawo za kompromis

Kciuki za pieska

Poprawka justyny: ja też mam jedną i trzymam kciuki, żeby ta Twoja baba odpuściła już

Nie wiem, co pominęłam, wszystko przeczytałam, a życie mi ucieka - mam tyle na głowie, że nie wyrabiam, a dziś ciężki poranek będę mieć: moja babcia dostarcza nam wrażeń... Idę też z kumpelą na 12.30 na makijaż do Douglasa i zobaczymy co wyjdzie, a że bezpłatny i z poradą to może w końcu ktoś mi podkład i tusz dobierze i se kupię u wujka allegro albo gdzieś, gdzie taniej

A i będę potrzebować pomocy guru modowego i wszystkich moich wizażowych kumpelek: babcia mojego TŻa wraz z Jego ciocią robi imprezę, na którą zapraszają też moich rodziców. Jest to posiedzenie w restauracji, dokładniej późny obiad+tort+drugi ciepły posiłek. I nie wiem, co ja mam ubrać, bo na takie okazje zakładam zawsze tunikę czarną i czarne lub kolorowe rajtuzy, a tunikę mam tylko jedną no i na tej samej imprezie byłam w niej rok temu... Czy taka tunika będzie ok? Do tego czarne mocno kryjące leginsy i czarne botki na szpilce? (Uwaga: wszystkie elementy muszę dopiero kupić... : torba: )
http://moda.allegro.pl/038-tunika-dw...109924465.html
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 00:54   #4701
melod_y
Zakorzenienie

A tak wogole wszystkie z 1.09.2012
ogłaszam ze zostało nam 199 dni do ślubu !!!!

Nie wiem czy sie cieszyć czy załamywać ręce bo strasznie ten czas szybko leci!!!!!

Stary 2012-02-15, 00:59   #4702
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
kicia, mały człowieczek , oriflame rybnik mamy dzisiaj 150 dds
Okazja za okazją ale za to wypije rano bo już mi się wstawać nie chce

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Wiktusiaczku mi się wydaje że będzie ok

Dobra lecę spać bo mi się oczy kleją dobranoc moje niepoprawnie rozgadane PMki

Stary 2012-02-15, 01:01   #4703
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Kwestia przyzwyczajenia na początku też mi było ciężko przy takiej ilości postow jest ok gorzej jest nadrabiać po kilku godzinach szczególnie jak się chce wielocytować a telefon odbiera że celowałaś w cytuj. I wszystko się wali
masz rację,dlatego ja odpisuje na telefonie jak juz naprawde musze z reguly tylko czytam
Stary 2012-02-15, 01:35   #4704
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Wklejałam już zdjęcia mojej sukni na modelce, a teraz wklejam już na sobie. Suknia była troszke za duża, ale to nic
Cudowna! Świetnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
sztuczka super ta sukienka taka akurat na pokaz taneczny, bardzo mi się podoba.

A ja powiem Wam trochę się boję tej pracy bo nie miałam nigdy z takimi rzeczami do czynienia. No ale jakoś będzie.
Już nie mogę się doczekać aż zamieszkamy razem. I tak sobie siedzę i myślę.
omosia
Dziękuję
Aaaa i gratuluję pracy! Nie martw się - ja też niedawno zaczynałam (niedawno tzn. we wrześniu, ale ten czas leci ) i to w zawodzie, o którym nie miałam zielonego pojęcia :p Poradzisz sobie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
ta sukienka jest cudowna też się na nią czaję pokażesz jak ją dostaniesz?
Oczywiście że pokażę A nawet na siebie założę

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
--> Nie wiem co będzie z moim psiakiem trzęsie się już mniej, po południu wypił trochę elektrolitów, a jak wychodziłam z domu o 18 to zajrzałam do niego a on resztką sił wstał na łapy- cały dygotał i zwymiotował wodą samą, jakby tym co wypił Od wczoraj leżał w pozycji sfinksa z głową w górze, teraz leży na boku i ciężko oddycha, nawet nie podniósł głowy jak do niego weszłam... pierwszy raz od wczoraj zaczynam myśleć, że nie przeżyje dzisiejszej nocy ;( <--
Straszne, trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Cóż bywa i tak Ostatnio TŻ przeglądał ogłoszenia i trafiliśmy na fotki, gdzie koleś nogą (chyba kumpla) zasłania numery rejestracyjne. Porażka
Cytat:
na demotach albo kwejku było takie zdjęcie
Hahaha no ja też to widziałam I właśnie też chciałam napisać, że to było na demotach, kwejku czy na ☠☠☠ z dzidy

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy wy dajecie zaproszenia świadkom
Oczywiście, że tak Tak samo jak rodzicom czy rodzeństwu, choć oni najdłużej znają nasze plany - po prostu aby było elegancko i mogli mieć pamiątkę

DZIEWCZYNY! ODPISAŁ MI JEDEN CHIRURG!
No i wszystko wskazuje na to, że mój kochany zostanie ze swoimi żabo-łapkami... Przeczytajcie co jeden pan doktor napisał... i jak to napisał! A dokładnie mu opisałam sytuację, że chodzi o narzeczonego i problem z obrączką itd...
"Szanowna Pani,
u Pani przyjaciela występuje taka wada rozwojowa ręki .Wada to może
zbyt dużo powiedziane,raczej odmiana rozwojowa ręki.Polega to
niecałkowitym rozdzieleniu palców .W tym przypadku wymaga to plastyki
przestrzeni miedzypalcowej,tzw.spoidł a
Proszę zwrócić uwagę,że żeby pogłębić przestrzeń miiędzypalcową IV
palca trzeba ją pogłębić po obu stronach ,czyli między palcem IV a V i
między IV a III.Aby ręka wyglądała estetycznie ,tak aby przestrzenie
międzypalcowe były rówwe trzeba powiększyć także przestrzeń między II a
III palcem.Taka operacja odbywa się w warunkach chirurgii jednego dnia.
Do operacji znieczula się tylko rękę Szwy ściąga się po ok 9
dniach.Około 3 tygodni trwa niezdolność do pracy Koszt takiej operacji
za trzy przestrzenie to 2700 zł Pozdrawiam"
---> No szok... TŻ mówi, że chociażby dał cenę nad którą można się jeszcze zastanawiać :p No a wygląda na to, że koleś wszystko chce zrobić na tip-top i zgodnie ze swoimi lekarskimi przyzwyczajeniami, że jak się powie A to i trzeba powiedzieć B ech.. a nam nie przeszkadzają te skórki, tylko one przeszkadzają obrączce, wystarczyłoby jak na moje oko zrobić więcej miejsca między palcem środkowym a serdecznym po to tylko żeby obrączka usiadła w dobrym miejscu... No ale co ja tam będę gadać, przecież się nie znam... Tym bardziej że prywatnie, bo to nasze "widzimisię" to czego ja się spodziewałam... Heh TŻ sobie zażartował, że w takim razie musi jak jackass () przeciąć sobie skórę papierem Bubu no i dupa-sraka...

Niom... Także kładę się spać, bo jutro akurat mam na rano, czyli na 9 (w moim mniemaniu rano, bo wtedy mój salon rozpoczyna pracę :p) no i jak zwykle pięknie wyminę się z TŻem (on ma na 15 do późna...) ech mam dość tych naszych prac na zmianę... Ale chociaż walentynki były urocze - jedzonko wyszło mi cudnie, winko przepyszne a TŻ zaskoczył mnie bukietem kwiatów (wybrał okropny, choć z gipsówką którą chcę uwzględnić w dekoracjach ślubnych, ale dodane były do niej 2 najpaskudniejsze kwiatki komuny: goździki i margaretki hehe straszna jestem, mój TŻ nie ma w niektórych branżach gustu, ale kocham go za to bo to takie słodkie ) no a potem to już było bardzo miłośnie

Buziam
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 05:22   #4705
Kabriela
Zadomowienie

Hejka z rana, magiczka a to o której ja piszę posta to jest noc? :p Melody ja właśnie po przeczytaniu posta od Ciebie uświadomiłam sobie że w takim razie ja mam 198 dni, ślubuję 31 sierpnia, w piątek czyli przygotowań będzie w tym czasie ile wlezie....
Miałam koszmar ślubny, chociaż mam jeszcze dużo czasu to się stresuję, ponieważ, no właśnie bo co?! Suknia przepiękna. A ja na Walentynki pomimo tego, że nie obchodzimy dostałam bukiet tulipanów, upiekliśmy wspólnie pizze a teraz spadam... miłego dnia....

A co to do nowego wątku bo pewnie dzisiaj już się nie powstrzymacie to jestem za 3 tytułem.
Ściskam
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 06:00   #4706
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
a ja uważam, że żadne bolerko nie jest naprawdę ładne (później się go nie wykorzysta a trudno sprzedać), szale i etole mogą się zsuwać z ramion i nic z tych rzeczy mnie nie ogrzeje (ja tam zmarzluch jestem a we wrześniu to na upał raczej nie liczę), więc jak widać ile osób tyle gustów, a o nich wiadomo się nie dyskutuje
a ostatni wrzesień był ładniejszy i cieplejszy niż całe wakacje razem wzięte

Ja sobie uszyję tiulowe bolerko, a jak będzie zimno to założę marynarkę białą i będę miała w

Idę do pracy:P pewnie jak po południu zajrzę to będzie nowy wątek
Stary 2012-02-15, 07:05   #4707
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witajcie z rana (powiedziała i przytuliła się do poduszki na jeszczę godzinkę)
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Wogóle ten wątek jest skarbnicą wiedzy Wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam dlatego będę was sledzić chyba do samego slubu
No ba, że to skarbiec wiedzy ślubnej (i wszelakiej), do samego ślubu i aż do ostatniej Pm 2012, musisz nam przecież napisać relację z wesela, no i służyć radom tym, które będą ślubować po Tobie, inaczej

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a ostatni wrzesień był ładniejszy i cieplejszy niż całe wakacje razem wzięte
i oby w tym roku też tak było (tzn. w ślub każdej z nas nie tylko we wrześniu), ale któż to wie, lepiej być przygotowanym na wszystko
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 07:26   #4708
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

4 miesiące 29 dni do ślubu
Trzeba dalej brać się za przygotowania,bo czas ucieka...

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 08:12   #4709
anusia-girl
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Widzę, że mnie wczoraj ominęło sporo Bo trochę gorąco było. Ale najważniejsze, że jużjest wszystko okey

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dziewczynki, a co myślicie o takich naklejkach na ślubne auto?
Jakoś do mnie nie przemawiają
Cytat:
w bydgoszczy jest super salon z sukniami takimi na poprawiny studniówki
A gdzie jeśli mogę zapytać? Może upoluje coś na wesele (już jako gość)

Cytat:
Śliczna!
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Miałam to samo, ale o 5:00 byłam już na nogach. Jakiś facet się dosiadł w pociągu i gadał i gadał do mnie, miałam go serdecznie dość, nawet zamknąć oka nie mogłam.
Biedactwo!
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
W poniedziałek mam przymiarkę- właśnie potwierdziłam termin Kurka jak mi serce wali- masakra jakaś!!!!!!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
przyszedł mi welon

Cytat:
dziewczęta, mam problem związany ze ślubem, pomożecie??
Doszłabym do jakiegoś kompromisu z tatą, co by mu przykro nie było... i podpisuje się pod tym co dziewczyny wcześniej pisały na ten temat.
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wklejam foty mojej sukienki
Świetna!
Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Wklejałam już zdjęcia mojej sukni na modelce, a teraz wklejam już na sobie. Suknia była troszke za duża, ale to nic

Cytat:
podaję menu.
Co do menu to tak jak dziewczyny pisały. Może dałoby się zrobić kompilację tych menu? I dobrze by było jak by te mięsa były do wyboru przy obiedzie!

Dziś pewnie zrodzi się nam kolejny wątek
Miłego dnia dziewczyny!

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-02-15 o 08:13
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 08:19   #4710
nena1984
Zakorzenienie

przyszłam dziś do pracy i nie mam co robić, bo mi zabrano materiał do pracy i nie wiadomo kiedy oddadzą A specjalnie przyszłam wcześniej, żeby się z tym szybciutko uporać

widzę, że była mowa o bolerkach/sweterkach. Sama mam króciutki sweterek do sukni, bo inne rozwiązania do mnie nie przemawiają. No może poza wyjątkiem bolerek z firmy Rosa Clara, które kiedyś zdaje się wstawiała Kindzia. Ale wolałabym nie zakładac nic. I tak będę miała rozpuszczone włosy (do kościoła na pewno) do tego welon, więc ramiona nie będą takie całkiem odkryte. Do dziewczyn, które planują iść z odkrytymi ramionami - pytacie wcześniej księdza, czy tak wypada

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
A i będę potrzebować pomocy guru modowego i wszystkich moich wizażowych kumpelek: babcia mojego TŻa wraz z Jego ciocią robi imprezę, na którą zapraszają też moich rodziców. Jest to posiedzenie w restauracji, dokładniej późny obiad+tort+drugi ciepły posiłek. I nie wiem, co ja mam ubrać, bo na takie okazje zakładam zawsze tunikę czarną i czarne lub kolorowe rajtuzy, a tunikę mam tylko jedną no i na tej samej imprezie byłam w niej rok temu... Czy taka tunika będzie ok? Do tego czarne mocno kryjące leginsy i czarne botki na szpilce? (Uwaga: wszystkie elementy muszę dopiero kupić... : torba: )
http://moda.allegro.pl/038-tunika-dw...109924465.html
Wiktusiaczku, nie odbierz mojego posta źle, ale powiem tak - widać, że szykuje się impreza rodzinna z prawdziwego zdarzenia, zwłaszcza że ma to mieć miejsce w restauracji, będzie nestorka rodu i takie tam Moim zdaniem żadna tunika nie pasuje do takiego wydarzenia, a jakaś elegancka sukienka, czy inne eleganckie wdzianko, spodnie, żakiet. Coś takiego na pewno masz. Ale jeśli uważasz, że tunika będzie ok, to ta z linku jest bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
A tak wogole wszystkie z 1.09.2012
ogłaszam ze zostało nam 199 dni do ślubu !!!!

Nie wiem czy sie cieszyć czy załamywać ręce bo strasznie ten czas szybko leci!!!!!

tak. załamać ręce, wejść pod kołdrę i wyjść dopiero za 199 dni

moniq - bardzo ładna i elegancka suknia. będziesz miała ten kryształowy pas?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości