Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 22:15   #841
Krasko1
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Hej
Nie mam ostatnio coś czasu na pisanie... Tż zrobił mi niespodziankę i jednak przyjechał dzisiaj Pierwsze w życiu walentynki które ni były katastrofą! Nie lubię tego święta, ale to był wyjątek.. Miało być bez prezentów a dostałam piękne goździki (Rajstop jak za PRLu nam tylko brakowało, ale obiecał mi na dzień kobiet) i do tego kartkę... Sam zrobił! Zaimponował mi, postarał się
A jutro do pracy więc spadam.. nawet nie mam czasu posiedzieć dłużej z Wami bo padam... Ale tęsknie!
Dobrej nocy!

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:16   #842
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Tak około 15-16 godzin po ostatniej dawce powinno być ok.
a to spoko, bo jutro kończę lek, a w sobotę i niedzielę mam imprezy i bałam się reakcji. Dzięki
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:24   #843
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ojej ale tu się walentynkowo zrobiło.

A ja wam powiem ze gdyby nie to że musiałam dzisiaj iść do CH, nawet nie wiedziałabym że są walentynki :P I tyle w tym temacie.

Poćwiczone, nauczone, to teraz mogę czytać lekturę
Zrobiłam sobie koktajl na śniadanko Zanim doszłam jak włączyć w moim robocie kuchennym mikser to minęło z pół godziny
Mnie cieszy to, że wiedziałam, ze dziś walentynki, bo pamiętałam jaką dziś mamy datę jak musiałam co rusz gdzieś ją wpisywać na różnych dokumentach

Generalnie zgadzam się z Pam w tych dwóch kwestiach.
Dodam jeszcze tylko tyle, że taka jest kolej rzeczy, że ludzkość zmierza w określonym kierunku. Tak już jest. Tak się nałożyło wiele czynników i tyle.
Oczywiście jest przy tym wiele negatywnych następstw, ale w którą stronę ludzkość by nie zmierzała, to negatywnych skutków nie ominie. Ogólnie. A szczegółowo to jedni wychodzą na wyżyny, inni są wdeptywani w ziemię, możemy się z tym nie zgadzać, owszem, ale wiele nie zmienimy, o ile w ogóle.

Szczęśliwi ci, którzy za dużo nie myślą o świecie, o życiu. Bo te myśli nie zmienią na lepsze świata, a uprzykrzą nasze jednostkowe życia. Z niektórymi sprawami pogodzić się trzeba, zaakceptować, choć niekoniecznie polubić.

Idę spać, już dawno powinnam to zrobić, ale ten wizaż tak wciąga

Dobranoc
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:27   #844
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja też uciekam do łóżka.

Dobranoc

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:39   #845
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Ja napisałam dwa podejścia które najczęściej spotykam A Twoja ocena była niesprawiedliwa, zakładasz że ci ludzie są nieszczęśliwi chociaż nie masz pojęcia o ich związkach. Patrzysz całkowicie przez pryzmat własnego podejścia do tego święta, mierzysz ich swoją miarą. Ja w tym roku akurat nie wychodzę z TŻ nigdzie z tej okazji, robimy sobie walentynki w domu w weekend, ale w czasie naszego związku dwa razy Walentynki obchodziliśmy w ten żałosny wg Ciebie sposób a byliśmy wtedy całkiem szczęśliwi i teraz też jesteśmy ;-)) Niektórym po prostu sprawia przyjemność spacerowanie w zimowy wieczór wśród nocnych świateł, widząc inne pary które też czują jakąś tam magię tego dnia, dlaczego próbujesz odmówić im prawdziwości tych uczuć?[COLOR="Silver"]
Pam, nie czytasz mnie uważnie. Chyba z 5 razy napisałam że to moja subiektywna, niesprawiedliwa ocena i chyba 2 że nie chce nikogo nią urazić bo jest nieco ekscentryczna. Wynika za pewne z wrodzonego lub nabytego, sama nie wiem, cynizmu, który każe mi w ten sposób patrzeć na niektóre zjawiska. Oceniam to tak jak chcę, na dobrą sprawę- nawet się uciesze jak kompletnie nie mam racji, bo wyjdzie na to że społeczeństwo polskie ma się lepiej niż mi się wydaje, boje się jednak że to wcale tak różowo nie wygląda.
A niech każdy obchodzi se jak chce Ale ja nie lubię robienia po trochę. Zawszę jak chce zrobić komuś przyjemność chce się jakoś wysilić, postarać, dać coś z siebie, a nie podejść na solny i kupić róże za 3 zł jak co druga para dziś. i jeśli Twoim zdaniem to jest niesprawiedliwe, że uważam że ludzi stać na więcej, i mogą dawać więcej z siebie niż absolutne minimum to się nie zrozumiemy w tej kwestii :P I owszem, mierzę tutaj ludzi swoją miarą Niestety ja zawsze chcę żeby mój TŻ wysilał się bardziej niż absolutne minimum, i dawał z siebie więcej. I ja robię to samo. Nam tak pasuje. Jeśli komuś pasuje wersja mini, okej, nie potępiam tego,ale mogę poddać swojej obserwacji i co za tym idzie ocenie

A nie magię wciśniętą im przez supermarkety? Ja widzę magię gdzieś indziej niż w zatłoczonym centrum handlowym. Cała ta dyskusja pomiędzy nami opiera się na gustach oraz mocno subiektywnych odczuciach, bo to co Ty uznajesz za romantyczne ja mogę uznać za fuu i w ogóle i na odwrót także wieszzz popadniemy zaraz w błędne koło

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Bo jesteśmy posłusznymi pieskami Ameryki, tracimy tożsamość narodową, stajemy sie nikim, niszczymy własną ekonomię, pozbywamy się własnego kraju kawałek po kawałku - globalizacja.
Mądre kraje sobie na to nie pozwalają w takim stopniu.
O właśnie. Bezwzględne naśladownictwo. Nie poradzę nic, że tego też nie pochwalam. Ale to znowu subiektywne odczucia.

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Ja takie pary oglądam słucham, ale nie zastanawiam się czy są szczęśliwe czy nie, bo mnie to po prostu nie obchodzi
Nie mi to oceniać. Fakt mogę obserwować wszystko dookoła, ale nie musze oceniać. Postępują jak postępuję - widzę, słyszę, ale żeby mnie to jakoś obchodziło
Dla mnie: ktoś obchodzi - spoko, nie obchodzi - spoko.
Ej, z jakiegokolwiek psychologicznego aspektu można zauważyć, że obserwacja zawsze pociąga za sobą wnioski i ocenę, czy tego chcesz czy nie. Możesz jedynie się z nią dzielić, lub ignorować, Twój mózg oceni sytuację niezależnie od Ciebie

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-02-14 o 22:43
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:56   #846
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Pam, nie czytasz mnie uważnie. Chyba z 5 razy napisałam że to moja subiektywna, niesprawiedliwa ocena i chyba 2 że nie chce nikogo nią urazić bo jest nieco ekscentryczna. Wynika za pewne z wrodzonego lub nabytego, sama nie wiem, cynizmu, który każe mi w ten sposób patrzeć na niektóre zjawiska. Oceniam to tak jak chcę, na dobrą sprawę- nawet się uciesze jak kompletnie nie mam racji, bo wyjdzie na to że społeczeństwo polskie ma się lepiej niż mi się wydaje, boje się jednak że to wcale tak różowo nie wygląda.
A niech każdy obchodzi se jak chce Ale ja nie lubię robienia po trochę. Zawszę jak chce zrobić komuś przyjemność chce się jakoś wysilić, postarać, dać coś z siebie, a nie podejść na solny i kupić róże za 3 zł jak co druga para dziś. i jeśli Twoim zdaniem to jest niesprawiedliwe, że uważam że ludzi stać na więcej, i mogą dawać więcej z siebie niż absolutne minimum to się nie zrozumiemy w tej kwestii :P I owszem, mierzę tutaj ludzi swoją miarą Niestety ja zawsze chcę żeby mój TŻ wysilał się bardziej niż absolutne minimum, i dawał z siebie więcej. I ja robię to samo. Nam tak pasuje. Jeśli komuś pasuje wersja mini, okej, nie potępiam tego,ale mogę poddać swojej obserwacji i co za tym idzie ocenie
Wiesz, to że powiesz że to Twoja subiektywna opinia zmienia bardzo niewiele Jak ja powiem do kogoś "W mojej własnej, może niesprawiedliwej ocenie, jesteś idiotą" to obelga jest niewiele mniejsza. Ale wiem o co Ci chodzi Tylko bardzo bardzo nie lubię jak ktoś uważa, że wie lepiej co jest dobre dla innych, co innych uszczęśliwia i co im się podoba - a Ty ustalasz tutaj normy szczęścia, starania się itd. Niektórym wystarcza różyczka i spacer po rynku Nie czyni ich to gorszymi.

Cytat:
A nie magię wciśniętą im przez supermarkety? Ja widzę magię gdzieś indziej niż w zatłoczonym centrum handlowym. Cała ta dyskusja pomiędzy nami opiera się na gustach oraz mocno subiektywnych odczuciach, bo to co Ty uznajesz za romantyczne ja mogę uznać za fuu i w ogóle i na odwrót także wieszzz popadniemy zaraz w błędne koło

Supermarkety może niekoniecznie Napisałam przecież że chodzi mi o spacer, na mieście, w Rynku, dla wielu osób to ma urok. Walentynki to pretekst do leniwego przechadzania się w objęciach

Po prostu każdy lubi co innego, co innego go uszczęśliwia, jeden lubi pomarańcze drugi jak mu stopy śmierdzą, ale akurat Ty Maryho jesteś jedną z ostatnich osób które podejrzewałabym o takie kategoryzowanie i osądzanie
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 23:07   #847
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, to że powiesz że to Twoja subiektywna opinia zmienia bardzo niewiele Jak ja powiem do kogoś "W mojej własnej, może niesprawiedliwej ocenie, jesteś idiotą" to obelga jest niewiele mniejsza. Ale wiem o co Ci chodzi Tylko bardzo bardzo nie lubię jak ktoś uważa, że wie lepiej co jest dobre dla innych, co innych uszczęśliwia i co im się podoba - a Ty ustalasz tutaj normy szczęścia, starania się itd. Niektórym wystarcza różyczka i spacer po rynku Nie czyni ich to gorszymi.

Supermarkety może niekoniecznie Napisałam przecież że chodzi mi o spacer, na mieście, w Rynku, dla wielu osób to ma urok. Walentynki to pretekst do leniwego przechadzania się w objęciach

Po prostu każdy lubi co innego, co innego go uszczęśliwia, jeden lubi pomarańcze drugi jak mu stopy śmierdzą, ale akurat Ty Maryho jesteś jedną z ostatnich osób które podejrzewałabym o takie kategoryzowanie i osądzanie
Ej, bez przesady, widzisz każdy ma swoje zboczenia ja mam pomimo swojej ogromnej tolerancji na wiele zjawisk uczulenie na niektóre rzeczy i wiele razy bym Cię jeszcze zaskoczyła swoim kategoryzowaniem uwierz mi

Strasznie mnie rozśmieszyło z tym idiotą, muszę tak kogoś kiedyś obrazić

Kółko się zamyka. Masz racje, każdego uszczęśliwia co innego, ale nie uwierzę nigdy że minimalizm daje szczęście takiemu procentowi ludzi. Noo chyba już nie dyskutujemy co? Bo mi się już trochę spać chce

Ty, a wiesz że jakby to była kafeteria, to byśmy się już obrzucały takimi ekstremalnymi wyzwiskami że szok? ostatnio trafiłam tam szukając jakiejś informacji..masakra co się tam dzieje dziewczyny się tak jadą i wyzywają że aż mi szczęka opadła ze zdziwienia jakie baby potrafią być chamskie
Stary 2012-02-14, 23:08   #848
kocurzyca
Zakorzenienie

Kliknęłam właśnie wałek z kolcami, do twarzy.
Ma mnie uczynić piękną i młodą
Ciekawa jestem czy cos da, bo niby robi wszystko to na czym mi zależy. Ujędrnia skórę, wygładza drobne zmarszczki, pomaga zwalczyć przebarwienia i zapobiega powstawaniu syfów.

Kiedyś któraś wizażanka na blogu pokazywała zdjęcia przed i po i faktycznie skóra poprawiła jej się niesamowicie. Teraz nie pamiętam kto to był. Ale chyba któraś z minerałoholiczek.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 23:10   #849
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Ty, a wiesz że jakby to była kafeteria, to byśmy się już obrzucały takimi ekstremalnymi wyzwiskami że szok? ostatnio trafiłam tam szukając jakiejś informacji..masakra co się tam dzieje dziewczyny się tak jadą i wyzywają że aż mi szczęka opadła ze zdziwienia jakie baby potrafią być chamskie
No co Ty, przecież my się kochamy tylko se dyskutujemy

Cytat:
Kliknęłam właśnie wałek z kolcami, do twarzy.
Ma mnie uczynić piękną i młodą
Ciekawa jestem czy cos da, bo niby robi wszystko to na czym mi zależy. Ujędrnia skórę, wygładza drobne zmarszczki, pomaga zwalczyć przebarwienia i zapobiega powstawaniu syfów.

Kiedyś któraś wizażanka na blogu pokazywała zdjęcia przed i po i faktycznie skóra poprawiła jej się niesamowicie. Teraz nie pamiętam kto to był. Ale chyba któraś z minerałoholiczek.
Z kolcami czy igłami? widziałam kiedyś takie z igłami, ale bym się bała tego używać, brr
Stary 2012-02-14, 23:20   #850
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Z kolcami czy igłami? widziałam kiedyś takie z igłami, ale bym się bała tego używać, brr
Igły, kolce co za różnica
Ale tak, o ten z igłami chodzi
http://www.ebay.co.uk/itm/2609377002...84.m1439.l2648

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 23:22   #851
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Igły, kolce co za różnica
Ale tak, o ten z igłami chodzi
http://www.ebay.co.uk/itm/2609377002...84.m1439.l2648
myślałam że może takie coś http://sunset-club.intelishop.pl/pic/_bp303.jpg
Stary 2012-02-15, 01:34   #852
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Miki, bardzo ąłdna ta koronkowa kieca

Cytat:
Napisane przez Yoasia435 Pokaż wiadomość
Ostatnio nawet spoko, ale jakoś na w połowie stycznia to byłam prawie 2 tygodnie dzień w dzień na lekach p/b bo była masakra najgorsze to chyba te zaburzenia widzenia - nie wiesz kiedy cię weźmie i jak tu się gdzieś samochodem wybrać
Prowadzenie samochodu odpada Na samą myśl o aurze robi mi się niedobrze, te latające srebrne błyski albo czarne plamy Ja mam chyba wszystkie najgorsze symptomy migreny czyli silny ból głowy, aura, wymioty, światłowstręt, nietolerancja dźwięków i zapachów. Najlepsze rozwiązanie dla mnie to po prostu iść spać w totalnej ciszy, w ciemnym pomieszczeniu i tylko na prawym boku no ale wiadomo, że nie zawsze jest taka możliwość.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Tak zgadzam się jest mega postęp, znacznie ładniej wygląda niż w tym jasnym blondzie z mega wycieniowanymi włosami. W dodatku świetnie wygląda w grzywce

Cytat:
Pisałaś mi kiedyś która jest dobra, ale ja zapomniałam i zdecydowałam się na granat.
To tego nie miałam. Teraz mam drugą buteleczkę papaja i bambus. O wiele wydajniejszy jest od migdały i jojoba. W działaniu są podobne

Cytat:
Napisane przez Feaa Pokaż wiadomość
Ja granat mam odżywkę. Szampon papaję i Miki też ma chyba papję szampon?

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

dooobra

Faktycznie, w tej fryzurze jest jej do twarzy, bardzo jej pasuje.
Ale jeśli chodzi o ubiór to moim zdaniem często jest przebrana, a nie ubrana. No ale skoro ma jednego z popularniejszych blogów w Polsce, to chyba nie ma wyjścia.
Zastanawiam się jak tak na prawdę się ubiera na co dzień.
Jej teksty czasem powalają mnie na kolana. Ostatnio prosiła żebym śpiewała o jeżyku. Powiedziałam że nie znam żadnej takiej piosenki to dała mi wybór "albo śpiewasz o jeżyku albo nie usnę. Co wybierasz?" Mama opowiadała jej o jakiejś dawnej miłości. Mówiła że ten mężczyzna był dobrze zbudowany a mała "z klocków babciu?"

A mi się jej zestawy podobają nie wszystkie ale zdecydowana większość. Sporo z nich sama ubrałabym. Przebrana jest dla mnie bardziej maffashion, bardziej podziwiam jej urodę i zdjęcia niż ubiór Mnie zastanawia czy rzeczywiście noszą tak wysokie obcasy na co dzień. Może robią tak jak fashionelka, która to zakłada buty do zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość

Dosyć tego!
Wybieram się do Ciebie w jakiś wtorek, nie ma bata

Zapraszam Razem pobuszujemy

Cytat:
Napisane przez Chardon Pokaż wiadomość
Zaczynam się zastanawiać na jakie ja tu towarzystwo trafiłam Niewiele osób mówi "słodkie" jak się przyznaję, że mam szczury.
Fakt, większość mojego otoczenia reaguje blee, obrzydlistwo

Cytat:
Napisane przez AnikZgr Pokaż wiadomość
Hej

Miki świetne łupy

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:06   #853
Celestyn3k
Zakorzenienie

Witajcie Już jedne zajęcia mam za sobą, dzisiaj od 8 - 20, szaleństwo!

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:30   #854
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Witajcie Już jedne zajęcia mam za sobą, dzisiaj od 8 - 20, szaleństwo!
hej
dasz radę
Stary 2012-02-15, 09:33   #855
Szotta
Zakorzenienie

Ostatnie dni ferii a ja mam gorączkę

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:46   #856
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Hej
Nie mam ostatnio coś czasu na pisanie... Tż zrobił mi niespodziankę i jednak przyjechał dzisiaj Pierwsze w życiu walentynki które ni były katastrofą! Nie lubię tego święta, ale to był wyjątek.. Miało być bez prezentów a dostałam piękne goździki (Rajstop jak za PRLu nam tylko brakowało, ale obiecał mi na dzień kobiet) i do tego kartkę... Sam zrobił! Zaimponował mi, postarał się
A jutro do pracy więc spadam.. nawet nie mam czasu posiedzieć dłużej z Wami bo padam... Ale tęsknie!
Dobrej nocy!
hej kochana mam nadzieje ze cie nie uraze, ale tak tu sie walentynkowo zrobilo ze i ja sie wtrace
Kolejne moje obserwacje sa takie, ze wieeeeele osob mowi " nie lubie walentynek" - ale TZ przyjdzie i obejrzymy film/ ale juz kupie mu ta czekoladke itd itp

hej, reszcie
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:47   #857
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:53   #858
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Śpiąca strasznie jestem, poczekam do 21 i kładę się spać

Jutro idę do kina na "Artystę" - ciekawa jestem tego filmu

Chcę jeszcze zobaczyć "Żelazną Damę" i "Idy Marcowe"
z TŻ oglądaliśmy Idy marcowe, ale ja byłąm przeziębiona i w ogóle zmęczona i zasnęłam w trakcie

a my Walentynki na spokojnie spędziliśmy do kina nie poszliśmy bo byliśmy tydzień temu, za tydz może znów pójdziemy, to będzie wypad na walentynki, teraz tyle ludzi szło do kin i miejsc nie było to sobie odpuściliśmy.
Zrobiłam obiad, TŻ później szedł na egzamin, jak wrócił zrobiliśmy śnieżkę z owocami, co prawda nam się nie udała ale trudno
i na wieczór zapodaliśmy film "Pamiętnik" i takie o to nasze walentynki, a no i dostałam rafaello a mu dałam kartkę po prostu

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:57   #859
n0emi
Zakorzenienie

Sylvi tez wczoraj zaczelam ogladac ten film, ale w polowie zasnelam
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:58   #860
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
hej kochana mam nadzieje ze cie nie uraze, ale tak tu sie walentynkowo zrobilo ze i ja sie wtrace
Kolejne moje obserwacje sa takie, ze wieeeeele osob mowi " nie lubie walentynek" - ale TZ przyjdzie i obejrzymy film/ ale juz kupie mu ta czekoladke itd itp

hej, reszcie
Też to zauważyłam

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cholera no fatalnie się czuję a miałam tyle planów...

.
Stary 2012-02-15, 10:01   #861
pattix3
Raczkowanie

Cytat:
pattix3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 10:13   #862
Konto usunięte

Cytat:
Cholera no fatalnie się czuję a miałam tyle planów...
zdrowiej szybko!
Stary 2012-02-15, 10:13   #863
Asia19x
Zakorzenienie

Załamujecie mnie

Nowy wątek, a ja ledwo ogarniam poprzednie, wredne jesteście

Dzień dobry tak w ogóle, wszytstkiego dobrego w dniu Walentynek, dużo miłości Spóźnione, ale wczoraj nie mogłam.

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 10:18   #864
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Załamujecie mnie

Nowy wątek, a ja ledwo ogarniam poprzednie, wredne jesteście

Dzień dobry tak w ogóle, wszytstkiego dobrego w dniu Walentynek, dużo miłości Spóźnione, ale wczoraj nie mogłam.
Czeeeeeeść Asiula
Stary 2012-02-15, 10:21   #865
Asia19x
Zakorzenienie

A. I tak sobie jeszcze doszłam do wniosku, że nie mogę używać płynów micelarnych To "coś" nie jest dla mnie. Skończył mi się obecny i poleciałam kupić coś na szybko i wybrałam mleczko Ziai Kozie Mleko
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...zko-tonik.html

i jestem zachwycona, tego mi brakowało. CZegoś odżywczego i mocno treściwego. Ze dwa m/ce dawałam szansę płynom, no, ale jednak.

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Czeeeeeeść Asiula

Akuku

A cóż to za podpis? Jak to, nie będziesz rozpuszczała włosów?

Przyszła Pani Magister
Stary 2012-02-15, 10:27   #866
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Akuku

A cóż to za podpis? Jak to, nie będziesz rozpuszczała włosów?
A no nie rozpuszczam
Kombinuje z różnymi fryzurami
Stary 2012-02-15, 10:34   #867
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
A no nie rozpuszczam

O proszę, ja bym nie dałą rady tak długo nie rozpuszczać
Dwa tygodnie umawiam się na podcięcie i jeszcze nie poszłam, ciągle brak mi czasu, a jak go miałam to byłam chora
Postanowiłam, że zetnę 5cm. To dużo, ale chce je mocno odżywić po zimie, bo mam strasznie przesuszone końce. Ah, te mrozy, czapy i szaliki

Przyszła Pani Magister
Stary 2012-02-15, 10:44   #868
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
A no nie rozpuszczam
O a na przykład jakie? Mi nigdy nie dość nowych fryzur

.
Stary 2012-02-15, 10:45   #869
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
O a na przykład jakie? Mi nigdy nie dość nowych fryzur
Nazw Ci raczej nie wymienię, po prostu oglądam tutoriale na youtube i robię
Stary 2012-02-15, 10:49   #870
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Nazw Ci raczej nie wymienię, po prostu oglądam tutoriale na youtube i robię
No ale znalazłaś coś ciekawego? I prostego? Do zrobienia samemu?
Jestem wyjątkowo tępa jeśli chodzi o wszelkie plecione fryzury

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości