|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Dzien dobry
Moj anty-romantyk przyniosl wczoraj na wieczor kwatki ciete i doniczkowe (za te co uschly jak mnie nie bylo ), a dzisiaj rano znalazlam dodatkowo list milosny na biurku. Nooo moze raczej notke milosna, ale i tak sie wzruszylam ![]() Cytat:
Fajne sa, ale moja kruszynka cos nie bardzo ostatnio chce jesc obiadki i owocki. Nie wiem czy nie trafiam z pora czy jej nie smakuje.Cytat:
|
|
|
#4382 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
dzien dobry mamusie
fajne te łyzeczki z TT chyba zakupie ja mam z Hipp i jeszcze jakies co dostałam nawet nie wiem jaka to firma była ![]() widze ze temat fotelikow na tapecie te ceny powalają
|
|
#4383 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ciężko się wbić po takim czasie niebycia ... i ciężko nadrobić![]() Mieliśmy gości przez 2 dni więc sporo było przygotowywania... teraz w weekend znów goście a następny to my w goście wyruszamy ![]() Zaskoczył mnie Mateusz, że w takim larmie imprezowym, w małym mieszkaniu zasnął, oby mu tak już zostało I nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszać ![]() Asiu słodki Walenty |
|
|
|
#4384 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2-3 razy podaje kaszke ryzowa o smaku jablkowym, robie ja na pepti i u nas tez kaszka zastepuje jedno karmienie, ciesze sie nawet bo Mikul uwielbia ten smak ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale ja tez dostalam różyczki i takie mniamuśne czekoladki a Mikul dostal walentynkowego gerberka
|
|
|
#4385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nooo, piękne są, chłpięce bombowe. I cecny fajne, za pieciopak bodziaków 39, a za trójpak blzuzeczek 35
![]() Cytat:
wczoraj do natalki cały dzień mówiłam "moja kochana walentynko" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Teraz usiłował zjeść matę i gada do rybek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niunia ma polarek to bomba, i z rajstopek lidlowskich jestem bardzo zadowolona, nie kulkuja się ani nic ide zaraz na miasto w poszukiwaniu prezentu an chrzciny dla siostrzenicy tż, chciałabym coś takiego: http://allegro.pl/interaktywna-zawie...114173183.html głównie chodzi mi o to żeby szło to przyczepić do łóżeczka, a inne funkcje mile widziane może w smyku by takie cuś mieli podobne bo w marketach nie ma nic![]() natka u nas nocne igraszki od 2 do 4 za to rano łaskawie pospała natka do 8 Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2012-02-15 o 09:36 |
|
|
|
|
#4388 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() widze, że tylko mój walenty się nie spisał... ale co tam, spisuje się na codzien to od święta nie musi ![]() Aguś no z tej twojej tabelki wynika ze macie ISO ![]() Cytat:
to nie są tanie rzeczy Cytat:
![]() Cytat:
juz widze, jak mu dasz jakieś panny ![]() Cytat:
imprezujecie widze -brawo dla Matiego imprezowiczaCytat:
Cytat:
a lidlowe ciuchy są super tez bardzo lubie
|
||||||
|
|
|
#4389 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
My po szczepieniu. Nawet nie było tak źle, zaniósł się tylko raz, ale odwisł po dmuchnięciu do ust . A najlepsze jest to, że mamy spokój do 13 m.ż.Spotkałam przy okazji dwie koleżanki. Jedną przed szczepieniem a druga była za nami. no i ta pierwsza stwierdziła, że Leoś to cała Julcia, a ta druga, że Leoś jest wykapaną Marysią . Dziś pobudka o 6 z groszami. I donoszę, że dzieć mi się całkiem popsuł, bo jak go tylko odłożę do łóżeczka, to albo budzi się od razu albo po kilkunastu minutach. A w nocy to czasem, jak jeszcze nie śpi tak mocno, uchyla powieki i sprawdza czy aby na pewno jestem obok niego Cytat:
Cytat:
ale to musi bosko wyglądać. Zaraz Ci córeczka zacznie rakować po domu, silna dziewczynkaCytat:
. Cytat:
brawa dla Haniulki, że się naprawiła ![]() A co tam? Dlaczego nie w nastroju? |
||||
|
|
|
#4390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Caroline współczuję jelitówki ![]() Małgosia ale bedziesz mieć udana niedzielę Kalleigh (trudny ten Twój nick wiec sorra za błeda) zdolnego masz syneczka ![]() U nas nocka nawet spoko, dwie pobudki, lepsze to niż marudzenie i płacz, które miały miejsce w tamtym tygodniu
|
|
|
|
|
#4391 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sharifa, ale masakryczny sen Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mooonik się gdzieś ukrywa i pewnie podczytuje z ukrycia , teściowa, ech Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4392 | ||||||
|
Zadomowienie
|
A ja dostałam róże z Tesco
. Była jeszcze karteczka, jak zawsze, ze wzruszającymi życzeniami.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Ciężkie chwile przed nami |
||||||
|
|
|
#4393 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Uwielbiam tulipany. Cytat:
![]() smakowicie to wygląda mmmm Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Barawa dla Mateuszka ![]() Lulowski i Ty brutusie przeciwko mnie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za szczepienie. U nas to samo i jeszcze dochodzi badanie terenu łapką czy aby napewno to co lezy obok jest mamą lub tatą ![]() Następna dowcipna
|
|
#4394 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
ale dzis pogoda, śnieg sypie, wiatr wieje buuu dla Tż za prezenty ja dostałam sexi bieliznę i szampana się napiliśmy kwiatka nie dostałam, bo mężuś stwierdził że w kwiaciarniach mega kolejki![]() Asiu śliczny Walenty ![]() ojej współczuję ![]() Cytat:
dla dzielnego LeonkaCytat:
|
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4396 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas zamieć śnieżna i zawieja. Zagrożenie II stopnia, wiatr w porywach do 80 km/h i opady śniegu do 20 cm (miały być od 5 rano, ale zaczęło sypać o 9). Wiem, bo wczoraj przed 21 zadzwoniła maszyna z Urzędu Miasta, żeby ostrzec. Przy okazji obudziła ledwo co uśniętego Leośka ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Cytat:
.To ja jeszcze się pochwalę, że oprócz tych tescowskich róż i kartki, mieliśmy mega upojny wieczór . Oglądaliśmy Smerfy całą rodzinką. O innych atrakcjach nawet się nie śni, bo musialłam odstawić tabsy, gumki są niepewne, zwłaszca jak się ma już trójeczkę
|
|||
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padam dziś na pyszczek- wczo Piotrek jakis marudny- ciągle trzeba było go zabawiać lub nosić, a dziś zrobił mi pobudkę o 4.40 ![]() Ja naprawdę chce się wyspać w końcu. Jestem wykończona i katarem i brakiem snu ![]() Znów mi się jakiś dołek wkręca |
|
|
|
|
#4398 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
smerfów bylo ile 99? 100? Co tam 3 ![]() Cytat:
|
|
#4399 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja widze,że Ci nasi faceci to jak nasze dzieciaki- zgadują się gdzieś i albo wszyscy so da ![]() ![]() dobrze,ze napisałaś "własnymi" bo pomyślałabym,ze już se pannę przygruchał i ją smyra Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A nastrój- tak jakoś odpłynął gdzieś. Cytat:
![]() Agnieszka- jak zdrówko Twoje i Amciowe?? |
|||||
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Archi biedaku jak ten katar przejdzie to na pewno bedzie troche lepiej wspólczuje ci bardzo. faktycznie nie trudno wpaść w doła przy takim długim niespaniu, trzymaj sieCaltea za szczepienie. Olga tez tak sprawdza czy jestem, a mężowi dalej nie daje się uśpić na noc. W dzień w sumie też nie...jedynie mój tata może ją usypiać w dzien
|
|
|
|
#4401 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja już nie wiem co Ci pisać kochana, nie dziwię się że CI źle. Chyba mogę tylko napisać, że będzie lepiej niedługo![]() ![]() ![]() hehe nie moge nigdzie znaleźć w necie a teraz nie mam czasu na zrobienie zdjecia, może później
|
|
|
#4402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za szczepienie Ten rocznik 2011 to jakiś felerny chyba![]() Cytat:
A to co trwa już od miesiąca to nie wiem co to jestWidzę, że mężowie się wczoraj jako tako spisali
|
||||
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Teoretycznie mamy, ale muszę to praktycznie znaleźć w aucie ![]() Cytat:
Buziaki dla prezesa Leosia Ja już czuję się ok, za to Amelka nadal kaszle. A jak u Was syt ze zdrówkiem? Ręką też nic nie udoję - chodziło mi o to, że ściągam pokarm laktatorem ręcznym a nie elektrycznym |
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
to są takie klamry metalowe między siedzeniem a oparciem od siedzenia
u nas są tylko z tyłu, trzeba tam pogrzebać
|
|
|
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
Caltea
za szczepienie... i fajnie się uwineliście z tymi szczepieniami (my jeszcze za miesiąc pneumo, a w kwietniu wzw )A ja dostałam mega bukiet ... bo rzadko dostaję mąż wychodzi z założenia "raz a pożądnie"![]() Przytulam wszystkie niewyspane i wymęczone mamusie ![]() My już w nocy karmimy się tylko raz... i to dlatego, że cyce by mi chyba eksplodowały młody dostaje jeść "na śpiocha", bo się nie budzi...
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4407 | |
|
KWC
|
Cytat:
![]() A Eryk nadal nie je. Właśnie radośnie wyrzygał kaszkę, którą mu wciskałam przez 1,5h. To był dzisiaj jego pierwszy posiłek, bo nad ranem tak się darł jak mu próbowałam coś wlać w gardło, że cały blok chyba słyszał. Teraz guga sobie zadowolony, a ja mam ochotę pieprznąć drzwiami i nie wracać. Wszystkie wyniki badań ma dobre. Sorry, że tak smęcę, musiałam się pożalić. |
|
|
|
|
#4408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma jak porównania za silna Cytat:
Cytat:
a na przecenach jeszcze ładniejsze ceny ale za bardzo różowe rzeczy tam były ![]() Cytat:
ja się nawet wyspałam, o dziwo ![]() ale u mnie sypie teraz dobrze że już wróciłam z zakupów. Kupiłam jednak cieplutki, grubiutki kocyk bo druga bratowa tż mi powiedziała że nie mają, tylko jakiś cienki
|
||||
|
|
|
#4409 | |||
|
Zadomowienie
|
wspólczuje
![]() Cytat:
![]() Kamcia tez sprawdza przed zasnieciem czy napewno leże obok my tez na gratisach łyzeczka z hippa nam pasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a owocków słoikowych też nie chce jeść?Cytat:
u nas tez zawieja straszna śniegowa. A juz sie cieszyłam ze powrócimy do codziennych spacerków |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

), a dzisiaj rano znalazlam dodatkowo list milosny na biurku. Nooo moze raczej notke milosna, ale i tak sie wzruszylam 

co roku bedzie juz ze mna 

Musieliśmy przejść szybko znowu na bebilon Comfort. A mnie dopadła okropna jelitówka. Oszczędzę wam szczegółów.
jutro testuję jabłuszko!

Chyba to zmęczenie potęguje ten stres....

wspólczuje ci bardzo. faktycznie nie trudno wpaść w doła przy takim długim niespaniu, trzymaj sie