|
|
#511 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
jak do mnie przyjdzie to wiecznie tylko słysze, nie dawaj mi ciastek bo nie mogę ... a za chwilę zjada 3, albo 4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
śledzik? no i u nas pada śnieg skonczylysmy właśnie z Oliwką kleić obrazki. Wyciełam jej różne ksztalty i przyklejała sama klejem w sztyfcie. Za zabawy miała ze ho ho |
||
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
syla, zdrówka dla Lenki
Kasiu dla Ciebie , a Laura ma śliczną fryzurę Aniu, Kubuś też nie przepada za smarowaniem, ale jak sam sobie smaruje np. nogi, to ja zdążę resztę oblecieć
|
|
#514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kiedyś sie zawzięłam i biegałam codziennie rano, wstawałam o 5, bo na 7 do pracy ... a mama mi pukała po głowie ale jednak wolę aerobik w grupie a słodycze to też moja słabość kocham je Cytat:
... ciagnie mnie na spacer, ale przecież nie pójdziemy w taką pogodę :/Cytat:
![]() Bartek by się najchętniej smarował moimi kremami albo maścią detreomycynową zostało mu jak smarowaliśmy siusiaka
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2012-02-15 o 12:38 |
||||
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Ania no w obliczu tylu czasu tylko w domu,bez wizyt kolegów czy kuzynostwa robimy różne dziwne rzeczy
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
co ten wizaż zrobił z KWC, wyszukanie teraz czegokolwiek to męka jakaś.
Zaglądałyście ostatnio? |
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu sliczne te warkoczyki
Werka tez miala cieniutkie wlosy ale podcinam co jakis czas i juz ma gesciejsze![]() a tak wogole to za motywacjeSyla zdrowka dla Lenk
|
#518 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wolę zwykłe, n i bardziej mi się podobaja choć mój mąż chory na skórę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wrzucisz jaka to dokłądnie gra? ![]() Cytat:
Zuzi często robię warkoczyki
|
|
#519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ważne że z mężem Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Angy patrz jakie fajne zegarki...TEN mi się podoba i na gruponach jest kupon...zamiast 180 - 89zł ![]() edit: na allegro tańsze te zegarki i raczej nie mają zbyt dobrych opinii jak tak na szybko w googlach wpisałam...więc ![]() Przy okazji czytania o tych powyżej bardzo zachwalali Seiko
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-02-15 o 14:39 |
||
|
|
|
#520 |
|
Ola-Unhola
|
Aniu balsam La Roche Posay Lipikar Baume AP
http://allegro.pl/la-roche-lipikar-b...108293228.html Chyba kupie jeszczą ta oliwke do mycia, nie jest droga http://allegro.pl/la-roche-posay-lip...112159005.html Krem kosztował 35,90 za 200ml. Za niecałe 50 jest 400 ml, ale wzięłam mniej zeby spróbowac czy w ogole zadziała. Tu sa opinie i babki tez zadowolone z balsamu. http://forum.gazeta.pl/forum/w,566,1...wal_ktos_.html Następnym razem kupie Mediderm, bo jednak tańszy, a Jola zadowolona ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- angy TU zegarkowy klub miłosników ![]() Te Goer, chyba nie najlepsze ![]() http://zegarkiclub.pl/forum/topic/47...-wypowiedziec/ ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- angy, rozmawialam z Tata. To jego opinie: Tissot, Festina, Atlantic, Longines, Tx, Edox z Aparta
|
#521 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale u mnie śnieżyca Ledwo do domu doszłam, a zaraz po Tymka idę ![]() Karo też robię te ślimaczki, ale z nutellą i cynamonem, jak to dobrze, że istnieją też takie łatwe przepisy ![]() Angy, ja kiedyś mojemu wybrałam Festinę, ale już nie pamiętam dlaczego Dobrze działa do dzisiaj, ale też nie mam porównania z innymi firmami.Kasia - za silną wolę, podziwiam, ja taka wytrwała w postanowieniach w ogóle nie jestem Laurka ma śliczne warkoczyki Tymek też sobie maluje paznokcie, tyle, że kredkami świecowymi ![]() .
|
|
#522 |
|
Ola-Unhola
|
Bylismy na sankach. U nas wszystko zasypane na maksa, ale jest fajnie i ciepło. Śnieżek prószy
Malż powiedział, ze nigdzie po strój nie jedzie, bo korki, kolizje i i tak nie zdążymy przed zamknięciem.... A niech sie pocałuje, Bartek piłkarzem będzie choć chciał wojownikiem ninja... ![]() Ale już sie nakręcił, cieszy się, bo piłkę weźmie.
|
#523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
temp ok, ale tak wieje że tylko zaspy się robią, już wolałam ten mróz
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajna ta oliwka, sama bym sobie ją sprawiła mamy jeszcze nie ma, małża tez nie ... od rana siedzimy w domu i juz dostaję
|
||
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też pada, a do tego wieje
, ale Kuba był na dworze ulepić zajezdnię ![]() Ola, kupiłam sobie tę oliwkę, dzięki za namiar ![]() Podkoszulki M&S z Tomkiem też kupiłam i są super, w sam raz na mojego szczuplaka ![]() Tak więc, bardzo Ci dziękuję
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Katarzynko,
dla ciebie, a Laurka ma sliczne warkoczyki Syla, zdrowia dla Lenki Sciskam was i znikam, bo jestem przed dyzurem
|
#527 | |||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() U mnie właśnie w piekarniku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wieża wyszła? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Ślimaczki sie udały Pyyycha są, schowałam juz do pudełeczka na jutro, bo inaczej chyba by nie dotrwaly ![]() Dzięki Karola ![]() Zrobiłam jeszcze sernik na zimno z galaretka na życzenie Bartka. Ide kłaśc chłopców i kłaśc z Małżem tapetę....
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Olu, dotarła przesyłka?
martwię się jak na mrozie się zachowała bardzo starałam się dobrze zapakować ...
|
|
#529 |
|
Ola-Unhola
|
Jeszcze nie Olus
Był dzisiaj listonosz przyniósł co innego, a od Ciebie jeszcze nie. Może jutro
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze... przeciez wysłałam w poniedziałek ok 13 ... zeby tylko nie zamarzły
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
uff pojezdziłam na rowerku 5 km, pocwiczyłam i lece sie wykąpać.
Musialam spalić kawałek pizzy i ciasta ![]() mariola- dużo siły na dyżurze życzę unhola miłego tapetowania a ty miałas juz tą oliwke la roche? ona dobry skład ma? pieni sie coś? czy to taka zwykła oliwka? bo szukam czegoś oliwkowego pod prysznic. tania jakaś, choc tylko 100 ml ma.
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-02-15 o 20:58 |
|
|
|
#532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne zakupy ![]() Cytat:
... ale wierza ![]() kurcze takiego smaka mi robicie, ze jutro każe małżowi kupić ciasto
|
||
|
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam bardzo bardzo Dzień dobry
|
|
#535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziś -1 super i jak tapeta? ![]() Dzień dobry i zostałyśmy same, po dwóch tygodniach
|
|
#536 |
|
Wtajemniczenie
|
Śniegu u mnie po kolana ![]() Później nadrobię ![]() Miłego dnia Karo
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
![]() To kiedy P się przeprowadza? ![]() Cześć Sylka Wiecie co? A mojej mamie na głowę z sufitu kapie ![]() Dach jest nieszczelny i pewnie śnieg gdzieś zaległ ![]() Moja bujna wyobraźnia podpowiada mi, że to mieszkanie to tak naprawdę wielki potwór z kosmosu z milionem macek, bardzo zły, który Jej nie chce wypuścić stamtąd i walczy do końca
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
angy, przepraszam, ale nieźle się uśmiałam A ja Wam chyba nie pisałam, jaką miałam "przygodę" . Przedwczoraj poszliśmy z Kubą do zajezdni. Jak doszliśmy, to Kubie zachciało się siku . Z jednej strony chodnika zajezdnia, z drugiej ulica, no nic, ponieważ było ok. 0, postanowiłam, że zrobi pod drzewkiem. Cała w nerwach, bo Kuba ze mną tylko na siedząco robił do tej pory, próbuję go wysupłać spod tej sterty ubrań i schować, żeby jakoś nie rzucać się w oczy. Tylko, że Kuba był bardzo zainteresowany tramwajem i koniecznie chciał go widzieć . W końcu jakoś się udało i nawet się nie obsikał ![]() Pomyślałam sobie, że dobrze, że jednak dwuczęściowy kombinezon mamy
|
|
#539 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze to tyko lekkie opóźnienie i wszystko jest ok ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, nie miałam jej. Zachęciłam się dobrym balsamem. Jola kupila, moze napisze jak użyje. Cytat:
![]() ![]() Leży ![]() U nas też, już z rana zaliczyliśmy sanki ![]() Cytat:
![]() Dzień Dobry ![]() Tapeta leży, bo wczoraj posneliśmy na kanapie, tacy zmęczeni bylismy. dzisiaj podwójnie musimy się spreżyc, bo musimy to dzisiaj zrobić. Ja dostałam wczoraj wieczorem jeszcze @, więc w ogole do kitu. Choć dzisian tez za ciekawie z tym nie będzie ![]() Bartek na 9 na bal jechał, zapakowałam mu ciasto i ciasteczka. Może dojadą w całości. My się już na saneczki na pół godzinki przeszliśmy. Wróciliśmy z rumiencami. Dzisiaj nie sypie, ale napadalo z metr ![]() Idę po drugą kawkę ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Zauwazyłam,ze po mnie ostatnio czesto bywa cisza... ![]() Zawieszam coś, czy jak? ![]() Antos mówi nowe słowo. Obudził się i mówi: "Mama cycy, Mama dwa cycy"
|
|
#540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczynki jednak zawsze mają pod górke w tych sprawach ![]() *** musze wyjechac gdzieś na tydzień tylko zeby nie byłu zasięgu ani netu
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

jak do mnie przyjdzie to wiecznie tylko słysze, nie dawaj mi ciastek bo nie mogę ... a za chwilę zjada 3, albo 4 

dla Ciebie
kocham je
zostało mu jak smarowaliśmy siusiaka ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

NIE LUBIĘ TROLLI

, ale Kuba był na dworze ulepić zajezdnię