|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
|
|
#2792 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki za życzenia
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dostałam od TZ szczotkę jonizująca Brauna ale się cieszę ![]() ![]() ale ma pamięć... kiedyś tylko raz mu wspomniałam, że to fajna rzecz i chciałabym mieć.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-02-14 o 22:33 |
||
|
|
|
#2793 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Ha... przeglądając wczoraj wątek plotkowy jedna z dziewczyn chwaliła się zakupioną miniaturką peelingu z clinique i co ... no i zaświtało, że pod koniec wakacji dostałam w douglasie 2 kosmetyczki z clinique z miniaturkami i był tam kremowy peeling (jeszcze krem pod oczy, szminka i podkład - muszę się pozbyć chyba) i to wszystko podwójnie
nie ma to jak dobra pamięć do zapasów. No ale kto by pomyślał że peeling może być peeling.Jak to dobrze, ze nie byłam jeszcze na zakupach
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miłego dnia
Ale mi się nie chce iść do roboty
|
|
|
|
#2796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czes kobietki!
![]() Cytat:
Cytat:
Wydaje mi sie jednak ze duza role w tym wszystkim ogrywa to ze oni tu mieszkaja na wsi, tesciowa nie ma znajomych, zainteresowan, tylko ciagle skacze nad mezem... no i co ma innego robic, przeciez to takie ciekawe sprawdzac co robi synus i o czym my ciagle gadamy Wczoraj ze sniadania zostaly 2 rogaliki wiec zostawilismy sobie na pozniej w kuchni. Potem jak tesciowa zobaczyla ze po nie przyszlismy to zaczela gadac "aaaa a ja myslalam ze to dla nas sa"...dobrze ze Tz ja od razu ucial ze ona na diecie jest i przeciez slodyczy nie je Wczoraj pojechalismy do belgijskiego pubu, to zaraz musiala sie wypytywac gdzie jedziemy a jak sie dowiedziala gdzie to zaczely sie komentarze "Az taaaaam?" a mowie wam ze to daleko nie jest. Cytat:
nosek gratuluje stanu kosmetykow...super ci sie zmniejszylo!!! Hosenko ![]() Jak sie sprawuje ten transparentny puder z Essence? Czy dla skory suchej nadalby sie do utrwalenia makijazu? Sliczne meteoryty Koniku spoznione Wszystkiego Naj!!!!!
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-02-15 o 11:34 |
|||
|
|
|
#2797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trudno z domu wszystkie sprawy załatwić...---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- co do gotowania - chciałabym żeby w domu było coś co robię tylko ja bo i tak teściowa robi mnóstwo rzeczy których ja nie potrafię ale ona wszystko musi kopiować po mnie kiedyś przywiozłam od rodziców surówkę z zaparzanej kapusty, bardzo jej smakowała pytała czy mam na nią przepis to powiedziałam że wezmę następnym razem jak pojadę. No i byłam wzięłam, zrobiłam kapustę jak TŻ ją powiózł do lekarza, jak wróciła to oczywiście zauważyła i pytała czy mam już przepis więc powiedziałam że tak tylko na górze w telefonie zapisany, jak będzie na górze to niech przyjdzie i przypomni to jej dam a ona wiecie co? wieczorem jak rozmawiała z córeczką przez tel to ta jej w internecie znalazła, dowiedziałam się za kilka dni jak robiła tą surówkę ja o nic nie zapytałam a ona z dumą powiedziała że Ania jej w internecie znalazła...
|
|
#2798 |
|
|
Mistrzowskie są te wasze teściowe.
no nie mogę...
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
no, jest sie z czego przynajmniej posmiac
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
no ale nie zawsze to jest śmieszne
a tak w temacie to kupiłam dziś płyn do płukania jamy ustnej z lidla na wypróbowanie, miała może któraś? mój elmex dziś skończy w koszu na śmieci
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Kobietki
![]() połowa lutego za pasem, a ja nawet nie wstawiłam zestawienia ze stycznia ![]() ostatnio po prostu duzo się dzieje...odwyk w miarę w porządku, ale narzekam na brak czasu ![]() STYCZEŃ: Zużyte: 1. Barbra, Tonik do zmywania paznokci – 100ml 2. Biedronka, Nailty, Zmywacz do paznokci – 200ml 3. Bourjois, Płyn micelarny – 250ml 4. BU, Serum lemon – 30ml 5. Elmex, Płukanka do ust – 400ml 6. Fitomed, Mydlnica lekarska, Szampon ziołowy łagodny (do wł. suchych) – 250ml 7. Farmona, Jantar, Odżywka do włosów i skóry głowy – 100ml 8. Forte Sweden, Mrs. Potter’s, Balsam do włosów farbowanych – 500ml 9. Joanna, Naturia, Mięta i wrzos, Odżywka b/s – 200ml 10. L’Oreal, Soublime Mousse, Farba do włosów, 60 Pure Light Brown – 65ml - z niebieskich się cieszę, bo mam dużo włosowych różności ![]() Saszetki: 1. Dermaglin, Maseczka do twarzy – 10g 2. Oriflame, Swedish SPA, Serum przywracające równowagę skórze – 1,5ml Kolorówka: 1. Rimmel, Stay Matte, Puder prasowany, 003 Peach Glow – 14g Kupione: 1. Adidas, Deo w kulce – 50ml (10,49) 2. Barwa, Miss, Zmywacz do paznokci z ekstraktem z bambusa i Wit E – 100ml (4) 3. Colgate, Plax, Płukanka – 500ml (11,99) 4. Eveline, Płyn micelarny – 150+50ml (10) 5. Garnier, Avokado i Karite, Odżywka – 200ml (5,49) 6. Inglot, Rozcieńczalnik do lakieru – 9ml (12) 7. L’Oreal, Odżywka po farbowaniu – 40ml 8. L’Oreal, Soublime Mousse, Farba do włosów, 60 Pure Light Brown – 65ml (28,99) 9. Oriflame, Christmas Surprises, Krem do rąk malinowy – 75ml (7,62) 10. Oriflame, Christmas Surprises, Krem do rąk pomarańczowy – 75ml (7,62) 11. Oriflame, Elvie White Magic, EDT – 50ml (23) 12. Oriflame, Feminelle, Płyn do higieny intymnej – 100ml (9,92) 13. Oriflame, Pure Nature, Żel do mycia twarzy z cytrusami i świetlikiem – 150ml (11,9) 14. RefectoCil, Farba do brwi i rzęs, 3 Natural Brown – 15ml (12) 15. RefectoCil, Oxydant do henny 3% – 50ml (7,9) zielone potrzebne wydałam 162,92 w lutym poszlo ok. 80zł na razie
|
|
#2802 |
|
|
Maliniarko opowiadaj co u Ciebie
gdzie się podziewasz?
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa no piszę pracę lic., studiumuję także kosmetycznie w weekendy
![]() miałam mały kryzys z Sylwestrowym , wzięłam sobie uczennicę nową na korki, pomagam koleżance na studiach też kiedy mogę (wczoraj na skype, o północy z ruskiego a tak poza tym jakoś idzie tylko z kasą ciężko, więc odwyk powinien zostać wzmożony, a pas zaciśnięty
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki od boscha macie adres na jaki trzeba wysłac gwarancję do podbicia?
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2809 |
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie chwilowy postój w zużyciach ale szykuje się jeszcze co najmniej kilka/kilkanaście pustych opakowań.
Dziś przyszła ta sukienka, którą wam pokazywałam. Jesli śliczna, materiał bardzo dobrego gatunku, wszytskie takie jak w opisie na stronie. czekam jeszcze na zamówienie z BU i z YR. Luty niestety bardzo zakupowy - wiecie urodziny... I dziś doznałam szoku, bo u mnie w jednej z galerii handlowej otworzyli sklep Ziaji - są tam wszytskei serie i kosmetyki, nawet Ziaja Med czy Pro. Wszystko dostępne!!! Niektóre kosmetyki widziałam pierwszy raz na oczy. Tak się cieszę ![]() ![]() Nie poszalałam jednak zakupowo, bo wyszłam tylko z 2 saszetkami maseczki Kozie mleko.
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
następnym razem wypróbuję
Cytat:
byłam wczoraj na usg - przeżycie niezapomniane... TŻ był ze mną i taki był podekscytowany widząc na żywo bobasa a tak w temacie to poszła płukanka elmex
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
nynka - kiedy robi sie pierwsze usg? W ktorym tygodniu?
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
między 11 a 13 lub 14, nie pamiętam dokładnie
chodzi o wykluczenie wad genetycznych, u nas wszystko wyszło ok, kręgosłup, mózg, kość nosowa, narządy na miejscu od główki do pupy bobas ma 6,9 cm
|
#2814 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
oddałam mamie 2 masła TBS:
The Body Shop, Love Etc... Body Butter (Masło do ciała do skóry normalnej) 50ml The Body Shop, Moroccan Rose Body Butter 50ml
|
#2815 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem wróciłam do Krakowa i dopiero dziś siadłam na wizaż
Dziękuję wszystkim za gratulacje w związku z zaręczynami ![]() Cytat:
![]() Tragedii nie ma, ale już powinnaś uważać z kupowaniem nowych Cytat:
![]() Cytat:
Ślub planujemy za ok. 2 lata, zobaczymy jak to wyjdzie Z tym, że bierzemy tylko cywilny.Cytat:
Cieszę się razem z Tobą ![]() Cytat:
Przecież nigdy nie pisałyśmy tu tylko i wyłącznie o kosmetykach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno dasz sobie super radę, nie martw się ![]() Cytat:
Ja mam 100...
|
||||||||
|
|
|
#2816 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba optymalna ilość
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ładny bilans, choć mogło być mniej zachcianek Co kupiłaś? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale fajnie Cytat:
Cytat:
Nie było Ci żal, Tobie - miłośniczce TBS? ![]() nynka, edyta, cuciola - ale macie przeboje z teściowymi Współczuję Wam.Poszedł mi żel pod prysznic YR
|
||||||
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Stwierdziłam, że masła są dla mnie za "ciężkie"
a balsamów i tak mam dosyć na najbliższe 2 lata a mamie wybitnie pasują, bo ona ma bardzo suchą skórę
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane! Dziś oficjalnie zakończyłam sesję
Pierwszy raz w terminie i bez poprawek Ale już układam sobie plany, bo od poniedziałku zajęcia, praktycznie codziennie od rana do 17 lub 18.30. Dodatkowo biorę jeszcze korepetycje z dwóch języków i mam chodzić na zajęcia z których mam warunek, drugi warunek do zdania i licencjat do napisania, a nie mam nawet tematu, bo mój promotor wiecznie ma jakieś obiekcje... Nie wiem kiedy ja znajdę na to wszystko czas... Już mam dość tych studiów i życia w ciągłym stresie. Chciałam gdzieś z TŻ wyjechać, choć na weekend, ale chyba muszę się pożegnać, bo to fizycznie niemożliwe. Ehhh czemu doba nie ma 48 godzin? Ale już nie narzekam, musiałam to z siebie wyrzucić...Na walentynki dostałam wielką czerwoną różę, czekoladki Lindta i serduszko antystresowe, żebym się nie denerwowała tak na niego Zużyłam tylko jedną saszetkę żelu pod prysznic. Odwyk mi nie idzie w tym miesiącu ;/ |
|
|
|
#2820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wyjezdzamy jutro z TZ na weekend do Łeby, zrobiłam listę rzeczy, które chcę tam zużyc bo juz straszą denkiem ale nie chcą isc do smieci: 1. balsam Tołpa 2. krem odzywczy AA 3. zel pod prysznic Discover z Ori 4. krem z LRP do rak z mocznikiem (recenzja dzis na blogu) 5. Balsam pomaranczowy Lirene antycellulit 6. Kapsułki Rossmann 7. Oliwka Hipp 8. maseczka oliwkowa z AVON sporo tego ale wystarczy na gora kilka uzyc, by wyrzucic puste opakowania. Dam rade, dam rade!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

ale mam już tylko 4 smarowidła, więc stwierdziłam, że mogę 

innym razem jak jej nie było tydzień a ja robiłam większe zakupy to kupiłam kostki mięsne bo dodaję je do sosów, jak ona wróciła i zobaczyła w szafce to pytała co to i do czego to powiedziałam że ja dodaję do sosów i za kilka dni ona na obiad robiła sos, nie pamiętam ale wtedy jacyś goście byli, i jak podawała do stołu to powiedziała że taki pyszny sos w telewizji słyszała że te kostki do sosu dobre
nie ma to jak dobra pamięć do zapasów. No ale kto by pomyślał że peeling może być peeling.

Chyba już dawno nie było tak dobrze. W dodatku spadła ilość maseł (mam tylko 4!!!!!!!) i żeli pod prysznic (3!!!! i jeden się kończy). 

no nie mogę... 

I jak zapach?
chodzi o wykluczenie wad genetycznych, u nas wszystko wyszło ok, kręgosłup, mózg, kość nosowa, narządy na miejscu 
nie wyrzucicie mnie za to?